Polvik

Szczecin

Opinie o Polvik

Leszek 2014-12-01 18:36:55
Pytanie do fachowców pracujących przy naczepach w Skandynawii.
Pracuję już rok przy montażu naczep chciałbym się dowiedzieć co należy do Waszych codziennych obowiązków?
7
Leszek 2014-12-07 15:00:21
Witaj Darku
Interesuje mnie wszystko co jest związane z tym pośrednikiem i pracą już na miejscu. Dostałem propozycję wyjazdu, zastanawiam się poważnie nad wyjazdem. Jeśli możesz to prosiłbym Cię o jakiś kontakt do siebie
5
Leszek 2014-12-08 19:18:03
Proszę Cię Darku napisz co należy do Twoich codziennych obowiązków.Jak wygląda faktyczna początkowa stawka i ile można odłożyć miesięcznie po odliczeniu mieszkania i wyżywienia.
3
Leszek 2014-12-08 20:51:40
A orientujesz się jak wygląda sytuacja w Norwegii, Szwecji?
Polvik 2014-12-09 14:04:22
Witam serdecznie,

Panie Dariuszu niestety nie zgodzę się z Panem. Nasi pracownicy dostają stawki od 13 eur/godzina. Zapomniał Pan dodać, iż stawki zależą od godzin pracy i tak: praca w godzinach między 6.00 -18.00 to 13 euro, praca w godzinach między 18.00 - 6.00 to 14 euro a w weekendy 14,5. Te stawki dostaje nowy pracownik po 3 miesiącach stawka wzrasta o 1 euro. W tym momencie Pana wyliczenia niestety nie są rzetelne i wprowadza Pan w błąd osoby szukające pracy. Ilość godzin pracy na warsztacie nie zależy od nas, jednakże wiem że bardzo wielu Panów pracujących w naszych warsztatach ma ponad 200 godzin pracy miesięcznie, jeżeli jest tylko możliwość to warsztaty starają się dawać jak najwięcej pracy naszym mechanikom. Pana wyliczenia zawierają kwotę 500 euro/miesiąc na jedzenie co niestety jest kwotą bardzo zawyżoną (nie wiem co Pan tam kupuje?) i połowa tej kwoty spokojnie wystarczy na miesiąc normalnego życia. jeżeli chodzi o zakwaterowanie to jest ono różne standard podstawowy ale nie tragiczny jak Pan pisze na naszej stronie są zdjęcia naszych zakwaterowań, które ja osobiście robiłam więc wiem jaki jest standard. Opłata 300 euro także jest niska jak na warunki skandynawskie ponieważ wynajęcie pokoju w Szwecji czy Danii to koszt minimum 4000 koron plus opłaty . Przez długi czas nasze zakwaterowania były darmowe jednak koszt zniszczeń jakie Panowie robili był tak wysoki, iż podjęto decyzje o opłacie za zakwaterowanie. W cenę naszego zakwaterowania oprócz wszystkich mediów wliczane jest sprzątanie raz w tygodniu oraz internet ale tego oczywiście nikt z Panów nie napisze. tego, że są różne stawki i często o wiele więcej godzin niż 8 dziennie też nikt nie napisze. Niestey często zdarza się, że mechanicy pracujący już u nas nie chcą, aby przyjeżdżali następni Panowie w obawie o utratę godzin co jest błędnym myśleniem i niestety często to forum sprawia, ze nowi Panowie rezygnują a starzy wyjadacze jak to Pan ładnie ujął się cieszą. Przykre jest to, ze zamiast Panowie sobie pomagać to sobie szkodzicie zarówno w Polsce jak i na obczyźnie.
Leszek 2014-12-10 19:19:20
Mam nadzieję że ktoś napisze faktycznie jak jest.
Mietek 2014-12-15 17:55:59
Co myślicie o kursie angielskiego który organizuje firma Polvik i o późniejszej pracy jako mechanik naczep (pod warunkiem ukończenia kursu z wynikiem pozytywnym) ?
4
Mietek 2014-12-27 16:33:06
tak. kurs z podstaw angielskiego+ słówka techniczne. Jedna grupa. kurs darmowy chyba że nie zdasz końcowego egzaminu to albo poprawiasz albo płacisz 2200 zł
Leszek 2014-12-31 15:35:02
Witaj Piotrze
Być może i ja za jakiś czas będę pracował dla Polvik jako mechanik naczep/przyczep. Będę wdzięczny jeśli napiszesz parę zdań o tym jak wygląda sama praca, współpraca z biurem.
duduś 2015-01-02 11:00:45
Witam Wszystkich,
Ja także zastanawiam się nad podjęciem pracy jako mechanik naczep za pośrednictwem WW agencji.
Jestem tylko ciekaw jak praca wygląda,jaki jest rodzaj umowy i przedewszystkim czy jest to praca stała... ?
W Polsce pracuję cały czas i nie chciałbym zrezygnować z obecnej pracy,wyjechać -po czym okazało by się,że praca w skandynawii okazała się niewypałem np. poprzez wypowiedzenie mi umowy albo przez jakieś inne niezależne odemnie powody...
2
mareckikonik 2015-01-04 20:15:38
ja wiem jedno jak ktoś normalny i dobry w mechanice to zrobią wszystko żeby go zostawić wyrzucają tylko ciamajdów który nic nie potrafi wiem to z doświadczenia jak ktoś jest dobry to w Polsce zarobi dobrze co wy na to
1
doduś 2015-01-05 17:20:31
To wiadomo -doświadczenie i umiejętności to jedne z głównych warunków które trzeba spełnić.
Zarobić w Polsce -to dość ogólnikowe stwierdzenie,bo dużo zależy od rejonie w którym się mieszka i pracuje.
Dajmy na to,w Warszawie doświadczony mechanik zarobi więcej niż doświadczony mechanik w jakiejś mniejszej mieścinie. Takie moje zdanie,w sumie to podparte faktami.
bonzo 2015-01-05 22:24:27
Czołem, czy jest ktoś w stanie przybliżyć na forum kwestię pieniędzy? -tzn. mając początkową stawkę 13euro na godzine przy 40 godzinach pracy w tygodniu daje nam około 2100euro na miesiąc -z tego odchodzi 300euro na mieszkanie i około 300euro na życie ,zostaje nam 1500euro a jakiś podatek lub pieniądze dla agencji ? -bo chyba wiadomo,że to także odliczane będzie...
4
Tomek 2015-01-30 17:12:19
Podatek to do urzędu skarbowego odprowadzisz od 8,5 do 23% zależy jaka działalność od kwoty 2100E, no i zus jeszcze.
1
Driver6667 2015-02-07 15:11:01
Witam wszedłem tutaj by zobaczyć jaką opinię ma ta firma bo prowadziłem rozmowę o zatrudnieniu z tą firmą i myślę że opinie mogą być różne ponieważ każdy jest inny i to jak jesteśmy traktowani zależy głównie od nas samych jest to lustrzane odbicie naszego zachowania trzeba się postawić w sytuacji ludzi tam pracujących i wziąć pod uwagę zachowanie i kulturę (niektórych)Polaków trzeba zrozumieć że firma musi zarabiać i po to jest założona i myślę że jeżeli ktoś stara się by firma w której pracuje zarabiała to firma również odwdzięczy się i da zarobić taka jest natura ludzka.
1
King 2015-04-07 12:23:42
widać, że firmie bardziej opłaca się zapłacić goworkowi za usuwanie komentarzy niż polepszyć warunki pracy i współpracy. Drobni naganiacze.
3
Zenek 2015-04-07 17:47:11
Postanowiłem podzielić się informacjami odnośnie firmy PolVik czy PlusVikar ( ta sama firma )
Płacą regularnie i bez potrąceń, to co zarobicie minus mieszkanie
Zatrudnienie na kontrakt ( bez kwitków wypłaty = nielegalnie ) lub na własną działalność = nielegalnie, ubezpieczenie daja z PZU, turystyczne, jeśli zachorujecie to lepiej jechać do polski bo zapłacicie za wszystko sami.
Mieszkania można wynając samemu, ich nie dość, że drogo to jeszcze tragiczne warunki, brak podstawowych naczyń, brak żarówek itp.
Praca na warsztacie nie zależy od firmy więc nie ma co pisać, wysyłają na warsztat i zapominają o pracowniku do czasu potrącej lub problemów na warsztacie.
Mają dużo ogłoszeń bo wielu ludzi odchodzi szybko ( 2-3 miesiące ) ze względu na brak pracy
Realne zarobki 1300-1600E
1
Polvik 2015-04-07 19:46:33
Witam serdecznie, postanowiłam odpowiedzieć na zarzuty wymienione powyżej. Zatrudnienie jest jak najbardziej legalne umowa dunska o prace tymczasowa. Ubezpieczenie które panowie dostają z PZU jest ubezpieczeniem dodatkowym i to my jako firma za to płacimy nie obciazajac pracownika ( ciekawa jestem ile agencji daje ubezpieczenie prywatne gratis). Wielu pracowników już z tego korzystało i nigdy nie było problemów, Panowie jeżeli musieli zaplacic za leczenie (zależy to od miejscowości i szpitala) to wszystkie koszty były im zwracane. W opcji ubezpieczenia jest także tumacz i pobyt rodziny razem z poszkodowanym - rozumiem ze dla Pana to jest mało i latwiej jest pisać szkalujące opinie zamiast docenić to co daje firma. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to zdjęcia naszych zakwaterowan sa na naszej stronie inernetowej - zakwaterowanie to koszt około 300-350 euro - normalnie koszt zakwaterowania w Skandynawii to powyżej 5000 koron miesięcznie plus kaucja i to spora. Internet na zakwaterowaniu jest darmowy i przeznaczony do normalnego użytkowania ( a nie sciągania filmow jak miało to miejsce wiele razy). Firma udostepnia zakwaterowanie i podstawowe wyposażenie oraz pralke i lodowke gdzieniegdzie zmywarke. Panowie niestety zadaja od nas cudow i w momencie kiedy rzepali się zarowka w lampce dzwonią do nas z żadaniem zakupu nowej zarowki - rozumiem że Pan Zenek gdy przepali mu się zarówka w domu dzwoni do spoldzielni lub dewelopera z żadaniem kupienia mu nowej bo lampka w domu nie działa. Panowie ja wszystko rozumiem ale wypisywanie takich bzdur tylko dlatego ze zostało się zwolnionym z pracy za brak kompetencji lub pijaństwo to jest lekka przesada. Osobiscie jestem pod telefone 24/7 odbieram telefony od naszych pracowników nawet w nocy gdy cos się dzieje - Panowie sa z nami w stalym kontakcie jeżeli tylko tego chcą, pomagamy im dostać się na miejsce, dzwonimy do nich przynajmniej kilka razy w miesiącu np. w sprawie rozliczen i wyplat - Oskarzenia Pan sa nieprawdziwe i przedstawiają firme w negatywnym swietle - co więcej obraza Pan osoby które starają się aby Panom było na miejscu jak najlepiej i często poswiecaj swój prywatny czas na kontakt z pracownikami. Żadacie panowie zarówek, pieniędzy za dojazdy do pracy, czasem prosicie konsultantow na miejscu o kupno np. pasty do zebow co jest moim zdaniem kompletnym nieporozumieniem. Wyplaty sa na czas, kontrakty legalne, warsztaty istnieja, zakwaterowanie jest - tylko pracować się nie chce niestety. Panie Zenku bez znajomości podstawowych zasad kultury oraz jezyka obcego nie sadze aby zarobil Pan w Polsce więcej niż 1600 euro, wiem ile zarabia mechanik w Polsce i jest to rzeczywiście około 1600 ale złotych polskich. Jeżeli nie odpowiadala Panu praca to czemu tak długo Pan dla nas pracowal??
4
King 2015-04-07 19:49:28
zaraz wykasują wpis Zenka. Kolega zachorował, to pytali o ubezpieczenie zus. I tyle widział pokrycie kosztów leczenia. Takie to ich ubezpieczenie skuteczne jak i ich zgłoszenie do duńskiego czy szwedzkiego urzędu skarbowego. Fikcja i bajki.
3
Polvik 2015-04-07 20:39:15
Niczego nie mamy zamiaru kasować ponieważ nie mamy nic do ukrycia. Panowie którzy pracują na własnej działalności powinni sami się ubezpieczać i odprowadzać podatki - my jako firma także dodatkowo prywatnie ich ubezpieczamy chociaż nie musimy tego robić. Wszyscy Panowie dostają od nas numer polisy i telefon pod który trzeba dzwonić w razie choroby lub wypadku. Jak pisałam wcześniej Panowie korzystają z tej polisy i w wielu sytuacjach okazala się przydatna. Niestety zapomina Pan , że zanim dostana Panowie numer personalny i karte podatkowa może minąć kilka tygodni a w tym czasie różne rzeczy mogą się przydarzyć ale o tym już Panowie nie piszą.
Zenek 2015-04-07 22:45:13
Cóż, co do legalności pobytu w szwecji czy danii, jak wytlumaczy Pani brak numery CPR/PN przez mechaników, którzy pracują tam od stycznia poprzedniego roku ? mogę zrozumieć kilka tygodnii ale rok i prawie 4 miesiące ? Nigdy nie zobaczyłem nawet mojego odcinka wypłaty, jak ma się legalność osób z własną działalnością skoro ma ona być założona w polsce ?
Nikt nie mówi o żarówkach, mowa tu o pordzewiałych garnkach, braku czajnika czy podstawowych sztućców, skoro są braki warto to uwzględnić podczas pierwszej rozmowy, ludzie wchodzą pierwszy raz i są w szoku, bo nie ma tego czy tamtego, warto powiedzieć : weźcie ze sobą podstawowe elementy użytku codziennego.
Co do ubezpieczenia, tak jak napisał King, jest na papierku, w razie problemów pytają o numer PR/CPR, nie ma ? legalnie pracując powinien być, rachunek w kieszeń, potem bieganie i załatwianie spraw w PZU. Skoro piszę Pani, iż jest pobyt legalnie to powinna być opieka podstawowa zapewniona. Mi powiedziano, iż mamy ubezpieczenie w pracy a nie DODATKOWE ubezpiecznie, to są dwa odrębne zwroty ale to tym też nikt nie informował podczas pierwszej rozmowy, zwracają koszty? coż mogę poprosić osoby które nie dostały takich zwrotów o wypowiedz.

Nazywanie mnie osobą bez kultury bez wyraźnych przesłanek ku temu jest z lekka przesadzone. Czy byłem nieuprzejmy aby zostać tak potraktowany? To ma być merytoryczna rozmowa nie przepychanka słowna dwóch gimnazjalistów.
1
Polvik 2015-04-08 11:00:41
Nasi pracownicy są zatrudniani legalnie i posiadają wszystkie potrzebne dokumenty oraz pozwolenia. Jeżeli chodzi o osoby na własnej działalności to radzę Panu, aby zaznajomił się Pan z prawem - Zgodnie z powoływanym przepisem osoba, która normalnie wykonuje pracę najemną i prowadzi działalność na własny rachunek w różnych państwach członkowskich, podlega ustawodawstwu państwa, w którym wykonuje swą pracę najemną.

Osoby takie opłacają składki na ubezpieczenia społeczne i zdrowotne do systemu państwa wykonywania pracy najemnej, mimo że w dalszym ciągu prowadzą działalność na własny rachunek na terytorium Polski. Panowie robią to samodzielnie gdyż jest to ich własna firma my nie mamy wpływu na to czy Panowie płacicie podatki i składki czy nie.

Jeżeli chodzi o wyposażenie mieszkania to wszyscy Panowie przed wyjazdem dostają od nas listę rzeczy, które są na wyposażeniu i listę rzeczy których nie ma. My nie udostępniamy sztućców, dlatego takie pretensje są nieuzasadnione - zardzewiałe garnki także gdyż Panowie powinni mieć swoje - swoja droga Panowie często nie dbają o rzeczy udostępnione w mieszkaniu, dlatego my dajemy niezbędne minimum resztę kupują Panowie we własnym zakresie także żarówki.

Ja z kolei Panie Zenku mogę poprosić o wypowiedź naszych pracowników którzy dostali zwrot za leczenie, którzy zarabiają o wiele więcej niż 1600 euro, którzy maja CPR i są zadowoleni z pracy u nas. Najłatwiej jest oczerniać firmę nie podając swoich danych i wymyślać niestworzone historie - pytanie tylko czy Pana słowa są czymś poparte?

Jesteśmy legalną firmą, która dba o swoich pracowników bardziej niż większość pracodawców - Niestety Panowie maja często wygórowane wymagania - bez znajomości języka i fachu chcą zarabiać 10 000 euro plus dojazdy i zwroty za wszystko co tylko możliwe - w Polsce żaden z Panów nie zapytałby pracodawcy o zwrot kosztów dojazdu do pracy a za granicą wszyscy Panowie tego wręcz wymagacie.

Nie zwracamy kosztów dojazdu do pracy, nie udostępniamy naczyń i sztućców w mieszkaniu, telewizorów itp. - dajemy legalną pracę z wypłatami grubo powyżej 1600 euro , dodatkowe prywatne ubezpieczenie oraz mieszkanie w rozsądnej cenie, a także opiekę naszych konsultantów jeżeli to dla niektórych Panów za mało to prosimy nie wysyłać swoich cv.
1
King 2015-04-08 15:36:55
Zenek, czego się spodziewasz? Kultura u pani tu piszącej trzyma się jej tylko przez 5 minut rozmowy. Potem puszcza i zostaje jedno wielkie nic. CPR nikt nie widział bo one tego nie umieją załatwić. Tak jak poinformować nieraz prostych i bardzo młodych pracowników, by założyli działalność. Ich kontakt z firmami, do których naganiają pracowników jest żaden i ogranicza się jedynie do naganiania polskiego Murzyna. A cv wcale w nadmiarze nie mają, więc może po prostu grzeczniej, psze pani?
2
Polvik 2015-04-08 17:45:10
Nie mam zamiaru sie z Panami wdawać w nic nie wnoszące dyskusje. Stanowisko firmy przedstawilam i dla mnie jest to koniec tematu a Panom życzę sukcesów zawodowych w innych firmach, ktore predzej czy pozniej tak samo obsmarujecie na tym forum.
GOŚĆ 2015-04-08 21:54:06
Jestem osobą bezstronną.nigdy nie pracowałam w firmie polvic.ale pracowalam za granicą,w tym również jako koordynator.
Mam porównianie,jak zachowują sie nasi rodacy w UK (są OK), a jak na ten przykład w Holandii.
Z tej drugiej uciekłam po 2 miesiącach.Często pracownicy mieli pretensje o przepalone żarowki czy inne "wagi Państwowej "sprawy.
Czy -jak słusznie zauważył/a przedstawiciel/ka firmy-w Polsce również domagacie się od pracodawców zaspokajania wszelskich zachcianek?Każecie opłacać przejazd?kupować sobie sztućce?
Ja rozumiem,że kazdy pracujący,wyjeżdzający za granicę ma prawo oczekiwac dobrych warunków pracy i mieszkaniowych,ale litości,nie pieśćcie sie tak ze soba.
Od razu piszę-proszę mnie nie atakować.Dziele sie swoim doświadczeniem z punktu widzenia osoby bezstronnej.I to,co czasem ludzie wyprawiają za granicą,przechodzi ludzkie pojęcie.
A że osobie,ktora reprezentuje firme czasem puszczają nerwy-wcale się nie dziwie.Ileż można znosić jakies dziecinne ataki.Ja sama po dwoch tygodniach pracy czasem odkładałam sluchawke ;)
I żeby nie było-pracownik tez swoje prawa ma .Kazdy-ja tez-chce pracowac legalnie,mieszkac jak czlowiek i czuc sie bezpiecznie.
Pozdrawiam.I proszę wybaczyc ze byc moze nie do konca na temat.Na szczeście to wolny kraj,i mozna pisac,gdzie sie chce.pozdrawiam .
Zenek 2015-04-08 23:00:26
Gość jeśli nie pracowałeś to proszę o przeczytanie całego wątku. Tu są przykłady tylko, nikt za przejazdy nie ma zwrotów i nie o tym mowa. Ja od siebie mogę dodać liste wlasnych pakunków jaka ma być wzięta do mieszkania. Na stronie info, iź jest kompleksowe wyposarzenie a teraz Pani uświadamia, źe nie ma nic.
To jest, dość śmiszne co Pani napisała, iź osoba z własną działalnością ma płacić podatki w szwecji dla przykładu, aby to zrobić naleźy wyrobić pperson numer przez rozpoczęciem pracy. Wy umowy dajecie na duńską firmę i nie moźna sie zameldować aby wyrobić person numer, jak wg. Pani to się ma do legalności pobytu?
I teraz skoro Pani powiedziała, iź mamy płacić podatki w szwecji czy danii to moźe doda Pani wysokość minimalnego podatku (38%), ile zostanie z 1600E?
Więc proszę nie pisać o legalności pobytu bo moge wrzucić decyzję i korespondencję ze Skatem.
Co do mieszkań czy pracy, moźe doda Pani, iź część mechaników pracowała przez dłuźszy czas w mrozie ( fl ) czy bez wody w mieszkaniu ( dk ), czy bez ogrzewania ( se ). Naprawde sądzi Pani, że warszaty nie przekazują sobie informacji? O wypadkach i ich przyczynach? Jest wiele do napisania odnośnie tej super firmy i warunkach pracy czy mieszkania, żarówki są tu tylko odniesieniem, nie chcę pisać o prawdziwych brakach w firmie polvik
GOŚĆ 2015-04-08 23:27:10
Przeczytałam cały wątek.W przeciwnym wypadku nie zabierałąbym głosu.
To o czym piszesz Zenek-to inna strona medalu.Kwestia podatkó i zameldowania-jesli to prawda,to rzeczywiście błędne kolo.
Kwestia komfortu typu ubezpiecznie itp.sa dla mmnie istotne,Wiec rozumiem oburzenie.
Mieszkania-znam tylko ze zdjęć na stronie firmy.wyglądają niezle.Naprawde widzialam gorsze,duzo gorsze warunki.
Wyposazenie-ok,obicuja,powinno byc.Z drugiej jednakze strony nieco mnie to dziwi,bo oprocz duzych artykow AGD (pralka.lodowka)nikogo nie obchodzilo,czy w mieszkaniach znajdują sie inne przydatne rzeczy.
Nie chce szkalowac naszych rodakow,bo duzo mialam tez do zarzucenia ostatniemu (zagranicznemu) pracodawcy,ale czasem mialam wrazenie,ze nie ma co rozpieszczac.
Zniszczenia,kradzieże ,bałagan itd.Nie umieja sie czasem ludzie zachowac,oj,nie umieja.Pozniej cierpia niewinni,ale to wiadomo komu mozna podziekowac.
Nic to,tymczasem sobie poczytam,bo warto wiedziec co w trawie piszczy
King 2015-04-09 12:12:35
pani GOŚĆ jest bezstronna jak klakier Putina. I nie śpi, by dodać swą bezstronną opinię koordynatora. Polvik angażuje pracowników do oklasków po nocach. W sumie biedne dziewczyny. A co do Polaków jako pracowników to jakby inna inszość i nie związana z ostatnimi postami. Tematem żali i pretensji jest rozmydlanie umowy, brak godnych warunków zamieszkania i pracy (Europa a brak wody w mieszkaniu, praca w garażu bez podłogi i drzwi zimą) brak należytej informacji i współpracy z warsztatami docelowo zatrudniającymi pracowników. Plus niemiła obsługa, której to próbkę widać powyżej.
2
GOŚĆ 2015-04-09 12:53:40
PUTIN NIE MA KOTA,PSEUDOWSZECHWIĘDZĄCY KING-U.
(swoja drogą taki z Pana king jak z klakiera baletnica).

Szkoda gadac,tfu pisac-bo zawsze sie znajdzie taki,co wyleje żółć na kazdego,kto akurat sie nawinie.

Kwestia mojej obecnosci po tzw.nocach to tylko i wyłącznie moja sprawa.

Jak pisałam-nie pracuję dla Polvic,powiem wiecej,nigdy nie bylam w Szwecji,ale co tam, w/w wpis świadczy o skłonnościach maniakalnych.

King 2015-04-10 20:11:50
Ależ spokojnie pani GOŚĆ, nikt na pewno Pani za baletnicę nie weźmie. Do tego trzeba mieć lekkość (pióra) i lotność. Albo też zwyczajne obycie i oczytanie. Nie wiem, jak bardzo zaoczną szkołę dla guwernantek musiała Pani skończyć albo jak bardzo być oporną na wiedzę, by nie znać znaczenia słowa klakier. Obu (?) Paniom polecam więcej literatury przepisów zamiast oglądania bajek, by słowa SKAT czy klakier nie kojarzyły się malowniczo. A aby dobrze wykreować suspens i swe alter-ego nie trzeba, tuż po poprzedniej wymianie zdań, tworzyć kolejnego bytu ani zapewniać o jego bezstronności. Pozdrowienia dla kota. Przemiłe zwierzęta.
5
GOŚĆ 2015-04-10 20:52:11
Dlugoś Pan myślał nad odpowiedzią,a i tak jest mało blyskotliwa.
(Pewnieś byl pan ogromnie zajety,zapewne tlumaczeniem wyrazow z potocznego na leksykon)
Rzeczywiście,chyba złoże reklamacje do szkół,w których sie edukowałam,bo tam "straż przyboczną"polityków nazywano inaczej niz klakier.Co nie znaczy,ze nie zrozumialam tego wyrazenia w panskich wypocinach.
Nie do konca jest dla pana zrozumiłe slowo"alter ego.Ale nie zamierzam uzupalniac panskich brakow w wyksztalceniu.
Moje RZEKOME zaprzeczenie w tym przypadku to nie zaprzeczenie ale fakt,ktory ma miejsce.(Co za opór przed przyswajaniem informacji.eh..)
Tak czy inaczej koncze dyskusje.Pana slownictwo moze i poprawne,ale tresc do niczego.
Widze ze wszystko sprowadza sie do tego aby stwierdzic:szkoda Was dziewczyny",szkola dla guwernantek(kiedys bardzo ceniona)i tym podobne biale kruki wlasnego autorstwa.
Nie ma to jak byc malkontentem,a w zawoalowany sposob kogos obrazic,pod plaszczykiem kultury kogos umniejszyc.Rozumiem,ze samopoczucie sie poprawilo?
Koty-moze i mile,ale wredne.
GOŚĆ 2015-04-10 21:06:11
Bylabym zapomniała-pierwsze słyszę ze baletnicę czyni oczytanie,obycie czy lekkość piora.
lol
Export 2015-04-15 10:15:15
"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina...
Wiem co możemy zrobić ludziska kochane - my się po prostu musimy trzymać - wszyscy razem solidarnie" ;)
Sami się nie szanujemy w Polsce, to jak nas mają szanować na exporcie.
2
takise 2015-04-21 21:03:04
witam i czytam te bzdury co piszecie powiem wam tylko tyle sa tu w tej firmie naprawde normalni i nienormalni ale pamietajcie jedno nawet jak was wyzuca czy oczernia to tylko przez zazdrosc albo kopanie bo sie was boja nie szefostwo tylko ci co dla niej pracuja aaaaaaaa i jeszcze jedno uwazajcie co robicie i mowicie ocene dla firmy bardzo dobra ale dla pracownikow yyyyyyyyyyyyskurwysyny sorki za wyrazenie pamietajcie zawsze placa na czas i naprawde jak chcesz to zarobisz i przestanicie glupoty pisac bo sie smiac chce hmmm pozdrawiam moich wrogow ps wiecie kto heheeeee spotkamysie jeszcze pozdrawiam goraca
Krzysiek 2015-05-02 22:55:03
Niestety nie zgodzę się z tobą, pracuje za granicą wraz z wieloma rodakami prawdziwymi fachowcami którzy się cenią, w kraju za swoją fachowość nie jesteśmy w stanie utrzymać rodzin na godnym poziomie życia, to prawda jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi to i w Polsce zarobi ale musi doginać po 12 godzin i więcej, bo płacą tyle co nic :)
1
Max 2015-07-24 23:30:12
W miarę godny polecenia pracodawca, raczej się nie zawiedziesz.
Krzysiek 2015-08-22 12:49:13
Powiem tak .Jest to spostrzeżenie takie moje.Każdy kto wyjeżdża do pracy za granicę i nie tylko jest pracownikiem osobą której się płaci za wykonaną prace usługę.Pracodawca patrzy ile może zarobić na twojej pracy a nie odwrotnie.Tak jest wszędzie.Jeżeli nie godzisz się z tym załóż własną działalność sprzedaj produkt, usługę .Poco narzekać .Zmień mentalność .Przychodzisz na osiem godzin do pracy "dostajesz talerz zupy który konsumujesz " nie martwisz się skąd on jest bo ci się należy.Tym bardziej praca za granicą wymaga twojego zaangażowania poznaj język poznaj prawo.Przyjechałeś do pracy a nie do domu opieki.Nie jesteś gotowy to nie wyjeżdżaj. To nasze narzekanie to brak naszej samodzielności i błędne koło bo nam się należy.A za granicą najczęściej nie dają sobie rady polsccy etatowcy,gdzie wszystko podane mieli pod nos .Rekrutujący ma też swoją rodzinę i on nie musi zajmować się każdą jednostką, setkami osób które wyjechały bez odpowiedniej wiedzy .
Tak na marginesie ,Pracowałem w Szwecji 6-ć lat .Znam doskonale polską mentalność.Tak że nie wylewajmy żalów nasze braki obarczając innych.
1
Krzysiek 2015-08-22 12:57:57
Dużo Pan mówi ale mało wie .Dużo Pan chce a nic w tym kierunku nie robi.Poszę iść do Skatu z odpowiednimi dokumentami.Język już Pan zna chyba perfect .Proszę założyć działalność .I działać.Pozdrawiam i powodzewnia.
1
Krzysiek 2016-03-06 20:23:58
Witam
Pracowałem w firmie Polvik w 2014 i wszystko było ok pieniądze takie jakie zarobiłeś były na czas zakwaterowanie bardzo dobre dostęp do Internetu. Osobiscie polecam.
pozdrawiam
Krzysiek
misiek 2016-09-08 10:49:33
Dobrze, że w końcu się dodzwaniasz @Daniel z tego co piszesz wygląda, że pracujesz fizycznie ciekawe czy tak samo jest w pracy jako kucharz
weronika 2016-09-15 10:47:27
Dobrze, że się pojawiły odpowiednie premie do podstawy zarobków.
ja 2016-09-17 10:25:45
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
ja 2016-09-17 10:26:06
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
Ja 2016-09-19 18:08:35
Basia na pracownika budowlanego!!!
Pracowita 2016-09-20 12:44:51
Z tego co wiem praca w biurze w Szczecinie jest na umowę o prace zarobki miedzy 2500 a 3000 netto plus premie, opieka medyczna prywatna i rozne dodatki weekendy wolne no czasami wypada jakiś dyżur ale mówili ze nadgodziny platne- bylam na rozmowie czekam na odpowiedz od nich bo wygląda to calkiem niezle biuro ladne duże zadbane. Nie wiem czego chcieć jeszcze a ze praca stresujaca jest jak kazda gdzie pracuje się z ludzmi - zasiegnelam wcześniej opinii i wiem ze firma zawsze ale to zawsze placi pensje na czas, dba o pracowników organizują wyjazdy integracyjne za granice dla pracowników - szczerze to bylam na wielu rozmowach i tutaj wygląda to najlepiej wiec czekam z niecerpliwoscia na odpowiedz.
Mariusz 2016-10-01 17:47:11
Pracuje z polvikiem dwa lata uważam ,że jest to dobra firma która otworzy wszystkim furtke dalej.
Kasa się zawsze zgadza z ubezpieczenia korzystałem i problemów nie było.
Wiele osób się przewija ,ale skoro pewien pan maluje nową naczepę czarnym lakierem myśląc ,ze to zmywacz a drugi mierzy sruby suwmiarką bo nie jest pewien czy to ósemka to niedziwne ,ze wracają.
Agencja ma wiele warsztatów jedne lepsze drugie gorsze jeśli znacie się na robocie i ogarniacie język to na pewno będziecie zadowoleni.
teżfajnie 2016-10-01 19:01:30
@kaao teraz akurat szukają do innych zajęć, np. praktykanta do działu rekrutacji
asss 2016-10-25 21:42:49
Mieszkam w Danii 10 lat przyjechalem przez agencje pracy moge sie zgodzic ze zazwyczaj agencje pracy gdzialaja na granicy prawa i specjalnie nie zalatwiaja cpr i nie zglaszaja do skatu do kiedy cos sie nie stanie tak bylo w moim przypadku. Majac kontrakt najlepiej samemu udac sie do najblizeszego skatu i zlozyc wniosek o wydanie cpr potrzebne jest zaswiadczenie o zameldowaniu z polski przetlumaczone na angielski lub dunski nie musi byc tlumacz przysiegly wazne aby byla pieczatka. Pozniej jak otrzyma sie cpr idzie sie do komuny po zołta karte teraz daja z polskim adresem .Cpr to podstawa jak sie niema cpr to znaczy ze pracujesie na czarno i jak cos sie stanie to placimy za wszystko z wlasnej kieszeni chyba ze ktos byl na tyle sprytny i przed wyjazdem zrobil sobie niebieska karte. Na poczatek jak sie wyjerzdza najlepiej wyrobic sobie w polsce njebieska karte. Przestrzegam tych ktorzy odrazu chca wiecej zarobic i zakladaja dzialalnosci w polsce w danii to nie przejdzie nalezy miec zalozana dunska dzialalnosc .W danii prawnie jest zakazane wykonywanie pracy przez firme ktora niema zarejestrowanej dzialalnosci
kama83 2016-11-06 22:00:02
witam! nie dawno zabrałam do siebie do Edynburga męża i dzieci. mąż na tą chwilę nie zna angielskiego ponieważ nie miał z nim styczności. od ponad 20-stu lat jeździł TIRami międzynarodowo (hiszpania, włochy ,niemcy , francja i inne kraje). szukamy obydwoje dla niego pracy jakiej kolwiek. polacy -jak sama pani/pan zauważyła nie chcą pomagać. mój angielski nie jest bardzo dobry a chciałabym żeby znalazł tu pracę nawet ciężarówką. czy mogę liczyć na państwa pomoc. lekcje mu organizuję, ale nie wiem jakie dokumenty są mu tu potrzebne. to jest mój email : magda-wiatr@wp.pl
byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź. pozdrawiam
ader 2016-11-22 07:02:43
Idz znim do job center albo do jakiejs polskiej firmy transportowej w twojwj okolicy
Zostaw swoją opinię o Polvik - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik