Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polvik

zdjecie uzytkownika
King - 2015-04-07 12:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
widać, że firmie bardziej opłaca się zapłacić goworkowi za usuwanie komentarzy niż polepszyć warunki pracy i współpracy. Drobni naganiacze.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-04-07 17:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Postanowiłem podzielić się informacjami odnośnie firmy PolVik czy PlusVikar ( ta sama firma )
Płacą regularnie i bez potrąceń, to co zarobicie minus mieszkanie
Zatrudnienie na kontrakt ( bez kwitków wypłaty = nielegalnie ) lub na własną działalność = nielegalnie, ubezpieczenie daja z PZU, turystyczne, jeśli zachorujecie to lepiej jechać do polski bo zapłacicie za wszystko sami.
Mieszkania można wynając samemu, ich nie dość, że drogo to jeszcze tragiczne warunki, brak podstawowych naczyń, brak żarówek itp.
Praca na warsztacie nie zależy od firmy więc nie ma co pisać, wysyłają na warsztat i zapominają o pracowniku do czasu potrącej lub problemów na warsztacie.
Mają dużo ogłoszeń bo wielu ludzi odchodzi szybko ( 2-3 miesiące ) ze względu na brak pracy
Realne zarobki 1300-1600E
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2015-04-07 19:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, postanowiłam odpowiedzieć na zarzuty wymienione powyżej. Zatrudnienie jest jak najbardziej legalne umowa dunska o prace tymczasowa. Ubezpieczenie które panowie dostają z PZU jest ubezpieczeniem dodatkowym i to my jako firma za to płacimy nie obciazajac pracownika ( ciekawa jestem ile agencji daje ubezpieczenie prywatne gratis). Wielu pracowników już z tego korzystało i nigdy nie było problemów, Panowie jeżeli musieli zaplacic za leczenie (zależy to od miejscowości i szpitala) to wszystkie koszty były im zwracane. W opcji ubezpieczenia jest także tumacz i pobyt rodziny razem z poszkodowanym - rozumiem ze dla Pana to jest mało i latwiej jest pisać szkalujące opinie zamiast docenić to co daje firma. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to zdjęcia naszych zakwaterowan sa na naszej stronie inernetowej - zakwaterowanie to koszt około 300-350 euro - normalnie koszt zakwaterowania w Skandynawii to powyżej 5000 koron miesięcznie plus kaucja i to spora. Internet na zakwaterowaniu jest darmowy i przeznaczony do normalnego użytkowania ( a nie sciągania filmow jak miało to miejsce wiele razy). Firma udostepnia zakwaterowanie i podstawowe wyposażenie oraz pralke i lodowke gdzieniegdzie zmywarke. Panowie niestety zadaja od nas cudow i w momencie kiedy rzepali się zarowka w lampce dzwonią do nas z żadaniem zakupu nowej zarowki - rozumiem że Pan Zenek gdy przepali mu się zarówka w domu dzwoni do spoldzielni lub dewelopera z żadaniem kupienia mu nowej bo lampka w domu nie działa. Panowie ja wszystko rozumiem ale wypisywanie takich bzdur tylko dlatego ze zostało się zwolnionym z pracy za brak kompetencji lub pijaństwo to jest lekka przesada. Osobiscie jestem pod telefone 24/7 odbieram telefony od naszych pracowników nawet w nocy gdy cos się dzieje - Panowie sa z nami w stalym kontakcie jeżeli tylko tego chcą, pomagamy im dostać się na miejsce, dzwonimy do nich przynajmniej kilka razy w miesiącu np. w sprawie rozliczen i wyplat - Oskarzenia Pan sa nieprawdziwe i przedstawiają firme w negatywnym swietle - co więcej obraza Pan osoby które starają się aby Panom było na miejscu jak najlepiej i często poswiecaj swój prywatny czas na kontakt z pracownikami. Żadacie panowie zarówek, pieniędzy za dojazdy do pracy, czasem prosicie konsultantow na miejscu o kupno np. pasty do zebow co jest moim zdaniem kompletnym nieporozumieniem. Wyplaty sa na czas, kontrakty legalne, warsztaty istnieja, zakwaterowanie jest - tylko pracować się nie chce niestety. Panie Zenku bez znajomości podstawowych zasad kultury oraz jezyka obcego nie sadze aby zarobil Pan w Polsce więcej niż 1600 euro, wiem ile zarabia mechanik w Polsce i jest to rzeczywiście około 1600 ale złotych polskich. Jeżeli nie odpowiadala Panu praca to czemu tak długo Pan dla nas pracowal??
zdjecie uzytkownika
King - 2015-04-07 19:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zaraz wykasują wpis Zenka. Kolega zachorował, to pytali o ubezpieczenie zus. I tyle widział pokrycie kosztów leczenia. Takie to ich ubezpieczenie skuteczne jak i ich zgłoszenie do duńskiego czy szwedzkiego urzędu skarbowego. Fikcja i bajki.
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2015-04-07 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niczego nie mamy zamiaru kasować ponieważ nie mamy nic do ukrycia. Panowie którzy pracują na własnej działalności powinni sami się ubezpieczać i odprowadzać podatki - my jako firma także dodatkowo prywatnie ich ubezpieczamy chociaż nie musimy tego robić. Wszyscy Panowie dostają od nas numer polisy i telefon pod który trzeba dzwonić w razie choroby lub wypadku. Jak pisałam wcześniej Panowie korzystają z tej polisy i w wielu sytuacjach okazala się przydatna. Niestety zapomina Pan , że zanim dostana Panowie numer personalny i karte podatkowa może minąć kilka tygodni a w tym czasie różne rzeczy mogą się przydarzyć ale o tym już Panowie nie piszą.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-04-07 22:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, co do legalności pobytu w szwecji czy danii, jak wytlumaczy Pani brak numery CPR/PN przez mechaników, którzy pracują tam od stycznia poprzedniego roku ? mogę zrozumieć kilka tygodnii ale rok i prawie 4 miesiące ? Nigdy nie zobaczyłem nawet mojego odcinka wypłaty, jak ma się legalność osób z własną działalnością skoro ma ona być założona w polsce ?
Nikt nie mówi o żarówkach, mowa tu o pordzewiałych garnkach, braku czajnika czy podstawowych sztućców, skoro są braki warto to uwzględnić podczas pierwszej rozmowy, ludzie wchodzą pierwszy raz i są w szoku, bo nie ma tego czy tamtego, warto powiedzieć : weźcie ze sobą podstawowe elementy użytku codziennego.
Co do ubezpieczenia, tak jak napisał King, jest na papierku, w razie problemów pytają o numer PR/CPR, nie ma ? legalnie pracując powinien być, rachunek w kieszeń, potem bieganie i załatwianie spraw w PZU. Skoro piszę Pani, iż jest pobyt legalnie to powinna być opieka podstawowa zapewniona. Mi powiedziano, iż mamy ubezpieczenie w pracy a nie DODATKOWE ubezpiecznie, to są dwa odrębne zwroty ale to tym też nikt nie informował podczas pierwszej rozmowy, zwracają koszty? coż mogę poprosić osoby które nie dostały takich zwrotów o wypowiedz.

Nazywanie mnie osobą bez kultury bez wyraźnych przesłanek ku temu jest z lekka przesadzone. Czy byłem nieuprzejmy aby zostać tak potraktowany? To ma być merytoryczna rozmowa nie przepychanka słowna dwóch gimnazjalistów.
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2015-04-08 11:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasi pracownicy są zatrudniani legalnie i posiadają wszystkie potrzebne dokumenty oraz pozwolenia. Jeżeli chodzi o osoby na własnej działalności to radzę Panu, aby zaznajomił się Pan z prawem - Zgodnie z powoływanym przepisem osoba, która normalnie wykonuje pracę najemną i prowadzi działalność na własny rachunek w różnych państwach członkowskich, podlega ustawodawstwu państwa, w którym wykonuje swą pracę najemną.

Osoby takie opłacają składki na ubezpieczenia społeczne i zdrowotne do systemu państwa wykonywania pracy najemnej, mimo że w dalszym ciągu prowadzą działalność na własny rachunek na terytorium Polski. Panowie robią to samodzielnie gdyż jest to ich własna firma my nie mamy wpływu na to czy Panowie płacicie podatki i składki czy nie.

Jeżeli chodzi o wyposażenie mieszkania to wszyscy Panowie przed wyjazdem dostają od nas listę rzeczy, które są na wyposażeniu i listę rzeczy których nie ma. My nie udostępniamy sztućców, dlatego takie pretensje są nieuzasadnione - zardzewiałe garnki także gdyż Panowie powinni mieć swoje - swoja droga Panowie często nie dbają o rzeczy udostępnione w mieszkaniu, dlatego my dajemy niezbędne minimum resztę kupują Panowie we własnym zakresie także żarówki.

Ja z kolei Panie Zenku mogę poprosić o wypowiedź naszych pracowników którzy dostali zwrot za leczenie, którzy zarabiają o wiele więcej niż 1600 euro, którzy maja CPR i są zadowoleni z pracy u nas. Najłatwiej jest oczerniać firmę nie podając swoich danych i wymyślać niestworzone historie - pytanie tylko czy Pana słowa są czymś poparte?

Jesteśmy legalną firmą, która dba o swoich pracowników bardziej niż większość pracodawców - Niestety Panowie maja często wygórowane wymagania - bez znajomości języka i fachu chcą zarabiać 10 000 euro plus dojazdy i zwroty za wszystko co tylko możliwe - w Polsce żaden z Panów nie zapytałby pracodawcy o zwrot kosztów dojazdu do pracy a za granicą wszyscy Panowie tego wręcz wymagacie.

Nie zwracamy kosztów dojazdu do pracy, nie udostępniamy naczyń i sztućców w mieszkaniu, telewizorów itp. - dajemy legalną pracę z wypłatami grubo powyżej 1600 euro , dodatkowe prywatne ubezpieczenie oraz mieszkanie w rozsądnej cenie, a także opiekę naszych konsultantów jeżeli to dla niektórych Panów za mało to prosimy nie wysyłać swoich cv.
zdjecie uzytkownika
King - 2015-04-08 15:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenek, czego się spodziewasz? Kultura u pani tu piszącej trzyma się jej tylko przez 5 minut rozmowy. Potem puszcza i zostaje jedno wielkie nic. CPR nikt nie widział bo one tego nie umieją załatwić. Tak jak poinformować nieraz prostych i bardzo młodych pracowników, by założyli działalność. Ich kontakt z firmami, do których naganiają pracowników jest żaden i ogranicza się jedynie do naganiania polskiego Murzyna. A cv wcale w nadmiarze nie mają, więc może po prostu grzeczniej, psze pani?
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2015-04-08 17:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam zamiaru sie z Panami wdawać w nic nie wnoszące dyskusje. Stanowisko firmy przedstawilam i dla mnie jest to koniec tematu a Panom życzę sukcesów zawodowych w innych firmach, ktore predzej czy pozniej tak samo obsmarujecie na tym forum.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-08 21:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem osobą bezstronną.nigdy nie pracowałam w firmie polvic.ale pracowalam za granicą,w tym również jako koordynator.
Mam porównianie,jak zachowują sie nasi rodacy w UK (są OK), a jak na ten przykład w Holandii.
Z tej drugiej uciekłam po 2 miesiącach.Często pracownicy mieli pretensje o przepalone żarowki czy inne "wagi Państwowej "sprawy.
Czy -jak słusznie zauważył/a przedstawiciel/ka firmy-w Polsce również domagacie się od pracodawców zaspokajania wszelskich zachcianek?Każecie opłacać przejazd?kupować sobie sztućce?
Ja rozumiem,że kazdy pracujący,wyjeżdzający za granicę ma prawo oczekiwac dobrych warunków pracy i mieszkaniowych,ale litości,nie pieśćcie sie tak ze soba.
Od razu piszę-proszę mnie nie atakować.Dziele sie swoim doświadczeniem z punktu widzenia osoby bezstronnej.I to,co czasem ludzie wyprawiają za granicą,przechodzi ludzkie pojęcie.
A że osobie,ktora reprezentuje firme czasem puszczają nerwy-wcale się nie dziwie.Ileż można znosić jakies dziecinne ataki.Ja sama po dwoch tygodniach pracy czasem odkładałam sluchawke ;)
I żeby nie było-pracownik tez swoje prawa ma .Kazdy-ja tez-chce pracowac legalnie,mieszkac jak czlowiek i czuc sie bezpiecznie.
Pozdrawiam.I proszę wybaczyc ze byc moze nie do konca na temat.Na szczeście to wolny kraj,i mozna pisac,gdzie sie chce.pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-04-08 23:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość jeśli nie pracowałeś to proszę o przeczytanie całego wątku. Tu są przykłady tylko, nikt za przejazdy nie ma zwrotów i nie o tym mowa. Ja od siebie mogę dodać liste wlasnych pakunków jaka ma być wzięta do mieszkania. Na stronie info, iź jest kompleksowe wyposarzenie a teraz Pani uświadamia, źe nie ma nic.
To jest, dość śmiszne co Pani napisała, iź osoba z własną działalnością ma płacić podatki w szwecji dla przykładu, aby to zrobić naleźy wyrobić pperson numer przez rozpoczęciem pracy. Wy umowy dajecie na duńską firmę i nie moźna sie zameldować aby wyrobić person numer, jak wg. Pani to się ma do legalności pobytu?
I teraz skoro Pani powiedziała, iź mamy płacić podatki w szwecji czy danii to moźe doda Pani wysokość minimalnego podatku (38%), ile zostanie z 1600E?
Więc proszę nie pisać o legalności pobytu bo moge wrzucić decyzję i korespondencję ze Skatem.
Co do mieszkań czy pracy, moźe doda Pani, iź część mechaników pracowała przez dłuźszy czas w mrozie ( fl ) czy bez wody w mieszkaniu ( dk ), czy bez ogrzewania ( se ). Naprawde sądzi Pani, że warszaty nie przekazują sobie informacji? O wypadkach i ich przyczynach? Jest wiele do napisania odnośnie tej super firmy i warunkach pracy czy mieszkania, żarówki są tu tylko odniesieniem, nie chcę pisać o prawdziwych brakach w firmie polvik
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-08 23:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałam cały wątek.W przeciwnym wypadku nie zabierałąbym głosu.
To o czym piszesz Zenek-to inna strona medalu.Kwestia podatkó i zameldowania-jesli to prawda,to rzeczywiście błędne kolo.
Kwestia komfortu typu ubezpiecznie itp.sa dla mmnie istotne,Wiec rozumiem oburzenie.
Mieszkania-znam tylko ze zdjęć na stronie firmy.wyglądają niezle.Naprawde widzialam gorsze,duzo gorsze warunki.
Wyposazenie-ok,obicuja,powinno byc.Z drugiej jednakze strony nieco mnie to dziwi,bo oprocz duzych artykow AGD (pralka.lodowka)nikogo nie obchodzilo,czy w mieszkaniach znajdują sie inne przydatne rzeczy.
Nie chce szkalowac naszych rodakow,bo duzo mialam tez do zarzucenia ostatniemu (zagranicznemu) pracodawcy,ale czasem mialam wrazenie,ze nie ma co rozpieszczac.
Zniszczenia,kradzieże ,bałagan itd.Nie umieja sie czasem ludzie zachowac,oj,nie umieja.Pozniej cierpia niewinni,ale to wiadomo komu mozna podziekowac.
Nic to,tymczasem sobie poczytam,bo warto wiedziec co w trawie piszczy
zdjecie uzytkownika
King - 2015-04-09 12:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani GOŚĆ jest bezstronna jak klakier Putina. I nie śpi, by dodać swą bezstronną opinię koordynatora. Polvik angażuje pracowników do oklasków po nocach. W sumie biedne dziewczyny. A co do Polaków jako pracowników to jakby inna inszość i nie związana z ostatnimi postami. Tematem żali i pretensji jest rozmydlanie umowy, brak godnych warunków zamieszkania i pracy (Europa a brak wody w mieszkaniu, praca w garażu bez podłogi i drzwi zimą) brak należytej informacji i współpracy z warsztatami docelowo zatrudniającymi pracowników. Plus niemiła obsługa, której to próbkę widać powyżej.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-09 12:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PUTIN NIE MA KOTA,PSEUDOWSZECHWIĘDZĄCY KING-U.
(swoja drogą taki z Pana king jak z klakiera baletnica).

Szkoda gadac,tfu pisac-bo zawsze sie znajdzie taki,co wyleje żółć na kazdego,kto akurat sie nawinie.

Kwestia mojej obecnosci po tzw.nocach to tylko i wyłącznie moja sprawa.

Jak pisałam-nie pracuję dla Polvic,powiem wiecej,nigdy nie bylam w Szwecji,ale co tam, w/w wpis świadczy o skłonnościach maniakalnych.

zdjecie uzytkownika
King - 2015-04-10 20:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ależ spokojnie pani GOŚĆ, nikt na pewno Pani za baletnicę nie weźmie. Do tego trzeba mieć lekkość (pióra) i lotność. Albo też zwyczajne obycie i oczytanie. Nie wiem, jak bardzo zaoczną szkołę dla guwernantek musiała Pani skończyć albo jak bardzo być oporną na wiedzę, by nie znać znaczenia słowa klakier. Obu (?) Paniom polecam więcej literatury przepisów zamiast oglądania bajek, by słowa SKAT czy klakier nie kojarzyły się malowniczo. A aby dobrze wykreować suspens i swe alter-ego nie trzeba, tuż po poprzedniej wymianie zdań, tworzyć kolejnego bytu ani zapewniać o jego bezstronności. Pozdrowienia dla kota. Przemiłe zwierzęta.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-10 20:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlugoś Pan myślał nad odpowiedzią,a i tak jest mało blyskotliwa.
(Pewnieś byl pan ogromnie zajety,zapewne tlumaczeniem wyrazow z potocznego na leksykon)
Rzeczywiście,chyba złoże reklamacje do szkół,w których sie edukowałam,bo tam "straż przyboczną"polityków nazywano inaczej niz klakier.Co nie znaczy,ze nie zrozumialam tego wyrazenia w panskich wypocinach.
Nie do konca jest dla pana zrozumiłe slowo"alter ego.Ale nie zamierzam uzupalniac panskich brakow w wyksztalceniu.
Moje RZEKOME zaprzeczenie w tym przypadku to nie zaprzeczenie ale fakt,ktory ma miejsce.(Co za opór przed przyswajaniem informacji.eh..)
Tak czy inaczej koncze dyskusje.Pana slownictwo moze i poprawne,ale tresc do niczego.
Widze ze wszystko sprowadza sie do tego aby stwierdzic:szkoda Was dziewczyny",szkola dla guwernantek(kiedys bardzo ceniona)i tym podobne biale kruki wlasnego autorstwa.
Nie ma to jak byc malkontentem,a w zawoalowany sposob kogos obrazic,pod plaszczykiem kultury kogos umniejszyc.Rozumiem,ze samopoczucie sie poprawilo?
Koty-moze i mile,ale wredne.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-04-10 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylabym zapomniała-pierwsze słyszę ze baletnicę czyni oczytanie,obycie czy lekkość piora.
lol
zdjecie uzytkownika
Export - 2015-04-15 10:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina...
Wiem co możemy zrobić ludziska kochane - my się po prostu musimy trzymać - wszyscy razem solidarnie" ;)
Sami się nie szanujemy w Polsce, to jak nas mają szanować na exporcie.
zdjecie uzytkownika
takise - 2015-04-21 21:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam i czytam te bzdury co piszecie powiem wam tylko tyle sa tu w tej firmie naprawde normalni i nienormalni ale pamietajcie jedno nawet jak was wyzuca czy oczernia to tylko przez zazdrosc albo kopanie bo sie was boja nie szefostwo tylko ci co dla niej pracuja aaaaaaaa i jeszcze jedno uwazajcie co robicie i mowicie ocene dla firmy bardzo dobra ale dla pracownikow yyyyyyyyyyyyskurwysyny sorki za wyrazenie pamietajcie zawsze placa na czas i naprawde jak chcesz to zarobisz i przestanicie glupoty pisac bo sie smiac chce hmmm pozdrawiam moich wrogow ps wiecie kto heheeeee spotkamysie jeszcze pozdrawiam goraca
zdjecie uzytkownika
jac - 2015-04-29 01:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jak w Polvik pracuje sie w Polsce, a dokładnie w Szczecinie, bo sporo ofert pracy mają jednak do Niemiec. Dokładniej zainteresowało mnie stanowisko Monter oznakowania - praca w Szczecinie.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-05-02 22:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doduś - 2015-01-05 17:20:31]:
Niestety nie zgodzę się z tobą, pracuje za granicą wraz z wieloma rodakami prawdziwymi fachowcami którzy się cenią, w kraju za swoją fachowość nie jesteśmy w stanie utrzymać rodzin na godnym poziomie życia, to prawda jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi to i w Polsce zarobi ale musi doginać po 12 godzin i więcej, bo płacą tyle co nic :)
zdjecie uzytkownika
Kułasz - 2015-07-22 23:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam szczerze, że jest mnóstwo pracodawców, którzy dorabiają się kosztem pracowników, ale z tego co widzę to Polvikowi tego nie można przypisać. Praca za granicą wymaga dyscypliny i jako takiego zachowania aby się nie zbłaźnić - bynajmniej ja mam takie poczucie - co sobie obcokrajowcy o mnie pomyślą.
zdjecie uzytkownika
Kułasz - 2015-07-22 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam szczerze, że jest mnóstwo pracodawców, którzy dorabiają się kosztem pracowników, ale z tego co widzę to Polvikowi tego nie można przypisać. Praca za granicą wymaga dyscypliny i jako takiego zachowania aby się nie zbłaźnić - bynajmniej ja mam takie poczucie - co sobie obcokrajowcy o mnie pomyślą.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-31
Żródło: Gowork.pl
Norymberga
( )
  Polvik Sp. Z o. o. (numer w rejestrze 11310)  jest częścią duńskiej firmy Plusvikar.dk z główną siedzibą w Danii. Pomagamy znaleźć dobrą pracę na terenie państw skandynawskich: Finlandii, Norwegii, Szwecji oraz Danii, także na terenie Wielkiej Brytanii. Dla swojego klienta firma Polvik Sp. z o.o. poszukuje kandydata do pracy w warsztacie w Niemczech jako mechanik naczep.   Oferujemy: - Zatrudnienie w oparciu o umowę duńską
zdjecie uzytkownika
Kułasz - 2015-07-22 23:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam szczerze, że jest mnóstwo pracodawców, którzy dorabiają się kosztem pracowników, ale z tego co widzę to Polvikowi tego nie można przypisać. Praca za granicą wymaga dyscypliny i jako takiego zachowania aby się nie zbłaźnić - bynajmniej ja mam takie poczucie - co sobie obcokrajowcy o mnie pomyślą.
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-07-24 23:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kułasz - 2015-07-22 23:06:17]:
W miarę godny polecenia pracodawca, raczej się nie zawiedziesz.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polvik?
Zadaj pytanie
alert