Polvik

Szczecin

Opinie o Polvik

Export 2015-04-15 10:15
"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina...
Wiem co możemy zrobić ludziska kochane - my się po prostu musimy trzymać - wszyscy razem solidarnie" ;)
Sami się nie szanujemy w Polsce, to jak nas mają szanować na exporcie.
4
takise 2015-04-21 21:03
witam i czytam te bzdury co piszecie powiem wam tylko tyle sa tu w tej firmie naprawde normalni i nienormalni ale pamietajcie jedno nawet jak was wyzuca czy oczernia to tylko przez zazdrosc albo kopanie bo sie was boja nie szefostwo tylko ci co dla niej pracuja aaaaaaaa i jeszcze jedno uwazajcie co robicie i mowicie ocene dla firmy bardzo dobra ale dla pracownikow yyyyyyyyyyyyskurwysyny sorki za wyrazenie pamietajcie zawsze placa na czas i naprawde jak chcesz to zarobisz i przestanicie glupoty pisac bo sie smiac chce hmmm pozdrawiam moich wrogow ps wiecie kto heheeeee spotkamysie jeszcze pozdrawiam goraca
Krzysiek 2015-05-02 22:55
Niestety nie zgodzę się z tobą, pracuje za granicą wraz z wieloma rodakami prawdziwymi fachowcami którzy się cenią, w kraju za swoją fachowość nie jesteśmy w stanie utrzymać rodzin na godnym poziomie życia, to prawda jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi to i w Polsce zarobi ale musi doginać po 12 godzin i więcej, bo płacą tyle co nic :)
2
Max 2015-07-24 23:30
W miarę godny polecenia pracodawca, raczej się nie zawiedziesz.
Krzysiek 2015-08-22 12:49
Powiem tak .Jest to spostrzeżenie takie moje.Każdy kto wyjeżdża do pracy za granicę i nie tylko jest pracownikiem osobą której się płaci za wykonaną prace usługę.Pracodawca patrzy ile może zarobić na twojej pracy a nie odwrotnie.Tak jest wszędzie.Jeżeli nie godzisz się z tym załóż własną działalność sprzedaj produkt, usługę .Poco narzekać .Zmień mentalność .Przychodzisz na osiem godzin do pracy "dostajesz talerz zupy który konsumujesz " nie martwisz się skąd on jest bo ci się należy.Tym bardziej praca za granicą wymaga twojego zaangażowania poznaj język poznaj prawo.Przyjechałeś do pracy a nie do domu opieki.Nie jesteś gotowy to nie wyjeżdżaj. To nasze narzekanie to brak naszej samodzielności i błędne koło bo nam się należy.A za granicą najczęściej nie dają sobie rady polsccy etatowcy,gdzie wszystko podane mieli pod nos .Rekrutujący ma też swoją rodzinę i on nie musi zajmować się każdą jednostką, setkami osób które wyjechały bez odpowiedniej wiedzy .
Tak na marginesie ,Pracowałem w Szwecji 6-ć lat .Znam doskonale polską mentalność.Tak że nie wylewajmy żalów nasze braki obarczając innych.
2
Krzysiek 2015-08-22 12:57
Dużo Pan mówi ale mało wie .Dużo Pan chce a nic w tym kierunku nie robi.Poszę iść do Skatu z odpowiednimi dokumentami.Język już Pan zna chyba perfect .Proszę założyć działalność .I działać.Pozdrawiam i powodzewnia.
1
Krzysiek 2016-03-06 20:23
Witam
Pracowałem w firmie Polvik w 2014 i wszystko było ok pieniądze takie jakie zarobiłeś były na czas zakwaterowanie bardzo dobre dostęp do Internetu. Osobiscie polecam.
pozdrawiam
Krzysiek
misiek 2016-09-08 10:49
Dobrze, że w końcu się dodzwaniasz @Daniel z tego co piszesz wygląda, że pracujesz fizycznie ciekawe czy tak samo jest w pracy jako kucharz
weronika 2016-09-15 10:47
Dobrze, że się pojawiły odpowiednie premie do podstawy zarobków.
ja 2016-09-17 10:25
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
ja 2016-09-17 10:26
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
Ja 2016-09-19 18:08
Basia na pracownika budowlanego!!!
Pracowita 2016-09-20 12:44
Z tego co wiem praca w biurze w Szczecinie jest na umowę o prace zarobki miedzy 2500 a 3000 netto plus premie, opieka medyczna prywatna i rozne dodatki weekendy wolne no czasami wypada jakiś dyżur ale mówili ze nadgodziny platne- bylam na rozmowie czekam na odpowiedz od nich bo wygląda to calkiem niezle biuro ladne duże zadbane. Nie wiem czego chcieć jeszcze a ze praca stresujaca jest jak kazda gdzie pracuje się z ludzmi - zasiegnelam wcześniej opinii i wiem ze firma zawsze ale to zawsze placi pensje na czas, dba o pracowników organizują wyjazdy integracyjne za granice dla pracowników - szczerze to bylam na wielu rozmowach i tutaj wygląda to najlepiej wiec czekam z niecerpliwoscia na odpowiedz.
Mariusz 2016-10-01 17:47
Pracuje z polvikiem dwa lata uważam ,że jest to dobra firma która otworzy wszystkim furtke dalej.
Kasa się zawsze zgadza z ubezpieczenia korzystałem i problemów nie było.
Wiele osób się przewija ,ale skoro pewien pan maluje nową naczepę czarnym lakierem myśląc ,ze to zmywacz a drugi mierzy sruby suwmiarką bo nie jest pewien czy to ósemka to niedziwne ,ze wracają.
Agencja ma wiele warsztatów jedne lepsze drugie gorsze jeśli znacie się na robocie i ogarniacie język to na pewno będziecie zadowoleni.
1
teżfajnie 2016-10-01 19:01
@kaao teraz akurat szukają do innych zajęć, np. praktykanta do działu rekrutacji
asss 2016-10-25 21:42
Mieszkam w Danii 10 lat przyjechalem przez agencje pracy moge sie zgodzic ze zazwyczaj agencje pracy gdzialaja na granicy prawa i specjalnie nie zalatwiaja cpr i nie zglaszaja do skatu do kiedy cos sie nie stanie tak bylo w moim przypadku. Majac kontrakt najlepiej samemu udac sie do najblizeszego skatu i zlozyc wniosek o wydanie cpr potrzebne jest zaswiadczenie o zameldowaniu z polski przetlumaczone na angielski lub dunski nie musi byc tlumacz przysiegly wazne aby byla pieczatka. Pozniej jak otrzyma sie cpr idzie sie do komuny po zołta karte teraz daja z polskim adresem .Cpr to podstawa jak sie niema cpr to znaczy ze pracujesie na czarno i jak cos sie stanie to placimy za wszystko z wlasnej kieszeni chyba ze ktos byl na tyle sprytny i przed wyjazdem zrobil sobie niebieska karte. Na poczatek jak sie wyjerzdza najlepiej wyrobic sobie w polsce njebieska karte. Przestrzegam tych ktorzy odrazu chca wiecej zarobic i zakladaja dzialalnosci w polsce w danii to nie przejdzie nalezy miec zalozana dunska dzialalnosc .W danii prawnie jest zakazane wykonywanie pracy przez firme ktora niema zarejestrowanej dzialalnosci
kama83 2016-11-06 22:00
witam! nie dawno zabrałam do siebie do Edynburga męża i dzieci. mąż na tą chwilę nie zna angielskiego ponieważ nie miał z nim styczności. od ponad 20-stu lat jeździł TIRami międzynarodowo (hiszpania, włochy ,niemcy , francja i inne kraje). szukamy obydwoje dla niego pracy jakiej kolwiek. polacy -jak sama pani/pan zauważyła nie chcą pomagać. mój angielski nie jest bardzo dobry a chciałabym żeby znalazł tu pracę nawet ciężarówką. czy mogę liczyć na państwa pomoc. lekcje mu organizuję, ale nie wiem jakie dokumenty są mu tu potrzebne. to jest mój email : magda-wiatr@wp.pl
byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź. pozdrawiam
ader 2016-11-22 07:02
Idz znim do job center albo do jakiejs polskiej firmy transportowej w twojwj okolicy
Viki 2017-01-03 20:48
Szukałam pracy w Szwecji i udało się z Polvikiem. Jestem zadowolona i polecam ich usługi. Zarobki nieporównywalne z tym co można zarobić w Polsce. Przed wyjazdem czytałam różne opinie i trochę się bałam ale teraz jest wszystko ok. i oby tak dalej szło.
Agnieszka 2017-02-28 09:45
Korzystaliście już z usług Polvik? W jakich krajach znaleźliście zatrudnienie dzięki owej firmie?
Paula 2017-03-20 14:48
A jak wygląda praca koordynatora pracowników w Szwecji?
Czy ktoś w Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie??
Agnieszka 2017-03-21 09:06
@Paula, myślisz o aplikowaniu na to stanowisko?
Bogusław 2017-06-04 21:07
Ja pracowałem za pośrednictwem agencji Polvik i wszystko było OKEJ i polecam tą agencję
Viki 2017-06-04 23:28
Polvik fajnie że jest na rynku pracy sporo agencji. Można zawsze znaleźć coś ciekawego i przynajmniej zarobić dobre pieniądze. Słyszałem o nich sporo Dobrego i mydlę, że jak ktoś przykłada się do pracy to będzie zadowolony i jeszcze nie raz skorzysta .
Ciekawy 2017-07-07 14:44
Czy ktoś coś wie o pracy przez polvik w schramberg jak operator cnc jakie zarobki itp.
noname 2017-07-12 16:41
Również chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca, zarobki i zakwaterowanie w Schramberg. Chodzi o ogłoszenie "operator produkcji", "operator cnc". Jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź:) Pzdr.
Amator 2017-07-13 13:51
Widziałem ostatnią ofertę i agencja potrzebuje mechanika do ciężarowych w Skandynawii oraz w Anglii. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie może być najlepiej pod względem zarobków oraz w kwestii mieszkania ? Jak juz jechać to przynajmniej tam gdzie jest dobrze.
Słowak 2017-07-13 16:03
11 euro h 450 euro mieszkanie 2 3 pokojowe
Mechanik 2017-07-17 11:19
Moj znajomy dla nich pracuje stawki zaczynaja sie od 13-14 eur/h plus sa coo jakis czas podwyzki, placa zawsze na czas bezproblemowo. Mozna wyrobic duzo godzin i zarobic dobre pieniadze, oczywiscie jelli ktos potrafi ciezko pracowac bo pracy maja duzo , za jakis czas tez bede przez nich jechal.
Leoś 2017-07-19 11:56
Już dawno słyszałem, że Polvik to fajna agencja i można spokojnie wyjechać z nimi za granicę. Widziałem ostatnio, że mają sporą listę ofert pracy czyli jest ruch. Ja też niedługo jadę z nimi do roboty
Irek 2017-08-14 12:50
Czyli macie o agencji dobre zdanie, można z nimi wyjechać za granicę?
Zadowolony 2017-08-14 19:47
Dobra agencja jesli potrafi sie ciezko pracowac wakacji tam nie ma, pensja na czas ubezpieczenie konsultanci zawsze w kontakcie. Nie ma tam miejsca dla leni i pijakow - polecam pracowalem dla nich juz 3 razy i jest naprawde ok. Nie sa oszustami i zawsze mozna sie z nimi dogadac.
Zadowolony 2017-08-14 19:47
Dobra agencja jesli potrafi sie ciezko pracowac wakacji tam nie ma, pensja na czas ubezpieczenie konsultanci zawsze w kontakcie. Nie ma tam miejsca dla leni i pijakow - polecam pracowalem dla nich juz 3 razy i jest naprawde ok. Nie sa oszustami i zawsze mozna sie z nimi dogadac.
Bogdan 2017-08-14 19:55
Odradzam.
Boguś 2017-08-14 21:56
Odradzam!!!
Jerzyk 2017-08-17 22:58
Też mam takie zdanie o agencji jak @Zadowolony. Sporo osób myśli, że pojadą przy okazji zwiedzą okolice i dużo zarobią bez pracy.!
Bogusław 2017-08-18 13:13
Jade do pracy w schramberg może ktos jeszcze jedzie ?
1
Słowak 2017-08-19 18:38
Uważaj na ta robote
Duńczyk 2017-08-21 07:58
Nie trzeba mieć duńskiego meldunku żeby odebrać cpr wystarczy polski
Karol 2017-08-21 09:35
@Słowak Czy możesz rozwinąć zdanie które budzi wiele niepokoju? Czyżbyś miał jakieś niemiłe doświadczenie z ta agencją? Jeśli tak było to bardzo proszę napisz żeby inni wiedzieli na co zwracać uwagę. Chociaż wątpię ponieważ słyszałem o agencji sporo dobrego.
operator 2017-08-21 13:19
Ze swojego doświadczenia moge powiedziec tylko dobre rzeczy o Polvik , praca w Schramberg jak najbardziej ok z umowa o prace wszystkimi dodatkami i darmowe zakwaterowanie a to dosyc istotne przynajmniej dla mnie na poczatek , kontakt z pracownikami agencji tez bardzo ok dostalem duzo informacji i odpowiedzi na moje pytania, dlatego nie rozumiem opini negatywnych o tej firmie.
Antek 2017-08-25 09:28
Mam zamiar aplikować do firmy Polvik bo z tego co wiem to maja dobrą opinię jako pracodawca. Może ktoś podpowie mi jaką umowę mogą zaproponować na początek?
Agnieszka 2017-08-29 15:14
@operator na jakim stanowisku pracowałeś i jak długo? Czy umowę o pracę dostałeś od razu czy po jakimś próbnym czasie pracy? @Słowak co masz dokładnie na myśli? Pojawiły się nowe oferty pracy na stanowiska: Mycie naczep, Kierownik Projektu ds. Robót Odwodnieniowych, Przedstawiciel medyczny, Pracownik Ogólnobudowlany. Może ktoś składa na któreś ze stanowisk cv?
Xoxoxo 2017-09-06 21:38
Totalna lipa na każdym kroku chcą wyciągać pieniądze z Ciebie, trzeba znać prawo Norweskie żeby nie dać się oszukać
Ryszard 2017-09-06 22:55
Szukam pracy za granicą i właśnie słyszałem, że Polvik to spoko firma. Może ktoś dodać jakie załatwiają mieszkania i czy praca jest cały czas bez postoju?
nowy 2017-09-07 20:53
Napisz dlaczego?
Waldi 2017-09-12 20:47
Bardzo fajna agencja, dobrze wspominam współpracę. Tylko wyjeżdżając za granicę trzeba pamiętać, że tam się ciężko pracuje.
Leon 2017-10-04 18:53
Czy może ktoś napisać co słychać w Polvik-u? Martwią mnie niektóre wpisy a mam zamiar aplikować. Firma ma sporo ofert pracy, tylko czy aktualne jeszcze?
John z Koping 2017-10-16 13:53
Ostatnio aplikowałem z polecenia kolegi na stanowisko Magazyniera do Niemiec. Jak dotąd wszsytko ok! Trochę dlaeko do domu, ale co zrobić :/ Wiem ze napewno szukaja więcej kandydatów. Pozdrawiam
Tulipka 2017-10-17 11:34
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o agencji? Mam wrażenie, że niektórym narzekanie weszło w nawyk i robią tak bo mają kaprys!!!!
Zostaw swoją opinię o Polvik - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik