Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLVIK

Pracowałeś w firmie POLVIK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-04-02 15:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zwiazku z falszywymi opiniami umieszczanymi na forum przez osoby, ktore nigdy dla nas nie pracowaly oraz osoby ktore umieszczaja falszywe opinie pod roznymi pseudonimami firma Polvik postanowila wystapic na droge prawna w celu weryfikacji w/w opinii oraz weryfikacji adresow IP. Firma Polvik nie moze dluzej pozwalac na umieszczanie takich opinii przez osoby nie zwiazane nigdy z firma Polvik, ktore chca zaszkodzic dzialalnosci firmy i narazaja firme na straty.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-04-03 18:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Panu wierzę, Panie Beny!
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-04-03 21:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Konradzie wolność słowa nie upoważnia nikogo do tego, aby wypisywać na forum obelgi, kłamstwa i informacje nieprawdziwe gdyż jest to karalne. Tymi wpisami właśnie Pan pokazuje jaki jest Pana poziom, nikt Panu nie groził z mojej strony rozmowa była kulturalna i poprosiłam Pana, aby nie wpisywał Pan kłamstw na temat firmy pod wieloma pseudonimami ponieważ jest to karalne i będziemy występować na drogę prawną czyli to samo co napisałam na forum w odpowiedzi usłyszałam tylko Pana (usunięte przez administratora)i ze mam się zamknąć więc nie będę już strzępiła języka na rozmowę z Panem (usunięte przez administratora). W tym momencie obraża Pan mnie osobiście, rzuca pan obelgi pod moim adresem, a na to nie pozwolę i nie mam zamiaru tak zostawić tej sprawy.Pana wpisy powyżej mówią same za siebie kim Pan jest w rzeczywistości. Zupełnie inaczej Pan mówił jak prosił mnie Pan o pracę i obiecywał, że wszystkiego sie Pan nauczy, do dzisiaj mam Pana smsy w telefonie i maile w których Pan pisze , że nie ma Pan pojęcia kiedy dostanie tachograf a przed wyjazdem mówił Pan, że to kwestia 2-3 dni, na forum Pan pisze że tachograf Pan dostał ale nam nie wysłał gubi się Pan we własnych oszczerstwach więc kto tu kłamie. A Pani (usunięte przez administratora)to chyba z konkurencji skoro tak pilnie śledzi wpisy na forum firmy dla której niby nie chciała pracować. Pozdrawiam Panią (usunięte przez administratora)i Pana (usunięte przez administratora)to tak naprawdę jedyne 2 osoby, które piszą na tym forum: beny, marek, itp. to wszystko jedna i ta sama osoba.
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-04-04 16:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt absolutnie nikogo nie straszył, nie musimy się uciekać do takich metod. Z mojej strony wypowiedź była kulturalna, poprosiłam Pana, aby nie dodawał pan fałszywych wpisów pod kilkoma pseudonimami, gdyż wkroczyliśmy na drogę prawna i jeśli nie zaprzestanie Pan swoich fałszywych wpisów to spotkamy się w sądzie to ja od pana usłyszałam obelgi i to ze mam się zamknąć. Narusza pan moją godność osobista i żadna wolność słowa nie upoważnia pana do pomawiania i rzucania obelg pod moim adresem, jest to karalne. Pisze Pan ze miał Pan gotowa kartę do tachografu ale Pan jej nam nie wysłał, bzdura ja mam pana smsa w telefonie ze nie wie Pan kiedy ta karta przyjdzie wiec kto tu kłamie? nie miał Pan tej karty również kiedy opuszczał Pan zakład widać kłamstwo ma Pan we krwi. Radziłabym także kupić sobie słownik ortograficzny zanim doda Pan swoje następne kłamliwe wpisy, które tylko pokazują Pana poziom inteligencji. Pani Joanna chyba z konkurencji, skoro tak pilnie śledzi wpisy na forum o firmie dla której niby nie chciała pracować. 80%wpisów tutaj jest Pana, pisze pan, że może się podpisać swoim nazwiskiem i wstawia pan opinie znowu pod innym nickiem raz marek raz beny, tylko ktoś kto wie że kłamie boi się podpisać. Na dzień dzisiejszy kończę wymianę zdań z panem, gdyż nie ma to najmniejszego sensu i do niczego nie prowadzi, kontakt z panem zostawiam już tylko naszemu prawnikowi.
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2014-04-05 09:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet wez wyluzuj bo wstawiasz tysiace komentarzy, za ktore chyba ktos ci kase daje. Agencja jak agencja jak tysiace w Polsce a ty czepiles sie kobiety az zal czytac kazdy pracuje jak potrafi, ty chyba widac po twoich tekstach stary ze pracownikiem roku nie jestes szkoda to ciebie gosciu wpisales swoja opinie ok super ale tak drazyc temat i ublizac dziewczynie to ja chyba zaczynam juz wierzyc agencji no ty jakis dziwny jestes.
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2014-04-05 10:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jimi zgadzam sie z Toba calkowicie!! ten facet pisze chyba pod roznymi nicami, pracus to z nie go jest prawdziwy ,pracodawca ma szczescie ze uciekl od nie go bo inaczej chyba mial by wieksze problemy, Facet szukaj ty roboty w Polsce to cie szybko pracodawca zalatwi , a swoja droga to ta agencja nie powinna ci tego darowac a szczegolnie ta dziewczyna , moga sprawdzic tw nicki i jestes zalatwony , zenada tacy faceci i pracownicy , SZKODA CIE,MARNUJESZ SIE!!
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-04-16 10:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla swojego klienta w firma Polvik Sp. z o. o. poszukuje kandydatów do pracy w warsztatach naprawczych samochodów ciężarowych w Skandynawii (Norwegia, Dania, Finlandia, Szwecja).


Oferujemy:
Zatrudnienie w oparciu o umowę duńską lub możliwość pracy na podstawie własnej działalności gospodarczej - wynagrodzenie od 13 euro brutto.
Bezpłatne zakwaterowanie i bezpłatny dostęp do Internetu
Duńskie ubezpieczenie zdrowotne oraz możliwość uzyskania dodatków na dzieci
Możliwość pracy rotacyjnej (np. 8 tygodni pracy/2 tygodnie wolnego)
Pierwszy kontrakt na okres 5 miesięcy z możliwością zjazdów do domu.
Możliwość rozwoju i długoterminową współpracę

Mile widziani absolwenci szkół o kierunku mechanik pojazdów samochodowych.

Nasi konsultanci oferują:
pomoc w dopełnianiu formalności związanych z podjęciem pracy
opiekę nad kandydatem przed wyjazdem oraz po podjęciu zatrudnienia
minimum 40h pracy/tygodniowo możliwość nadgodzin.


Wymagania

Dobra znajomość języka angielskiego - Konieczne
Minimum 1,5 roku doświadczenia jako mechanik naczep i samochodów ciężarowych
Gotowość do szybkiego wyjazdu nawet w ciągu 2-3 dni
Prawo jazy kat. B , C, E lub C+E mile widziane
Mile widziane wykształcenie kierunkowe w zawodzie mechanika.
Cv na adres katarzyna@polvik.com lub karolina@polvik.com
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-04-23 19:26:36 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam pracy w Danii jako formierz tworzyw sztucznych/ Laminiarz ,jaką byśćie państwo polecili agencje pracy czekam na kontakt roro947@interia.pl
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-05-02 11:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok w tej firmie w geteborgu ogólnie firma wypłacalna ale tak jak traktuja tam ludzi to masakra i ta ich wspołpraca z vikarem podróbka tego prawdziwego vikara z danii masakra a ten cały micky bo to on steruje tymi dwiema firmami (vikarem i polvikiem) jeleli ktos chce byc ponizej dna człowieka to zachecam do pracy w tej firmie a zakwaterowanie podejrzewam ze psy mieszkaja lepiej
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-05-02 22:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chyba jednak nie bylo tak źle skoro pracowal Pan u nas ponad rok. Zakwaterowanie jest za darmo i jeżeli komus nie odpowiadają warunki zawsze moze wynająć sobie coś innego na wlasny koszt za 5000 koron miesięcznie. Zdjęcia naszych zakwaterowań bedą dostępne na naszej stronie od przyszłego tygodnia. Nasza firma opłaca dla Panów zakwaterowanie plus internet nie musimy tego robić większość agencji odciąga za zakwaterowanie dosyć duże sumy i warunki mają takie same, my staramy się, aby nasi pracownicy zarobili jak najwięcej , dlatego tez oplacamy mieszkanie poniewaz wiemy ze jest ono bardzo drogie warunki są podstawowe ale bez przesady tak jak Pan wyzej pisze. Kazdy z Panów ma wybór mieszkanie oplacane przez nas lub szuka czegos na wlasny koszt.
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2014-05-02 22:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jest polska firma czy szwedzka? Bo z tego co widzę, ale nie mam pewności, polskie korzenie. Chociaż może zarządzana przez zagranicznych ludzi?
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-05-05 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest Duńska, oddział Polski jest w Szczecinie. Zdjęcia naszych zakwaterowań już są na stronie zainteresowanych zapraszam na www.polvik.com
zdjecie uzytkownika
martin - 2014-05-14 09:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto wyjeżdżać z tą firmą za granicę czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, bo nie wiem czy wiązać się z tą firmą na wakacje...
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-05-14 16:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście coś jest nie tak przemyślałem fakt iż firma co jakiś czas daje to samo ogłoszenie.

Wniosek ? Jak już się ktoś podda i zwolni się to łapią kolejnego nowego.

Z reszta tu nie ma jednego frustrata dziękować ludziom którzy się wku... i podzielili się opinią.

Ludzie przestańcie się nabierać czasem ciężko ale trzeba spiąć poślady i szukać dłużej konkretnej pracy u sprawdzonych ludzi a takich firm jak ta jest jak grzybów po deszczu się nauczyli skur... wzbogacania na krótkoterminowym wyzyskiwaniu ludzi.
zdjecie uzytkownika
martin - 2014-05-15 01:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle zastanawiam się czy im to się znudzi bo ile można w nieskończoność to samo robić i wykonywać. Rutyna gwarantowana.
zdjecie uzytkownika
Polvik - 2014-05-15 09:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, rozumiem że żaden z Panów tu piszących nie bierze pod uwagę faktu iż współpracujemy z tak dużą ilością warsztatów, że wciąż potrzebujemy nowych mechaników na to samo stanowisko ale do różnych miejsc, dlatego właśnie ponawiamy nasze ogłoszenia tak często. Wszystkich chętnych nadal zapraszam do aplikowanie na stanowisko serwisanta/mechanika pracy jest dużo, zapraszam także na naszą stronę internetową, gdzie można zobaczyć zdjęcia naszych zakwaterowań.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-05-30 13:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za firma która zawzięcie broni swojej opinii tutaj? Sami sobie odpowiedzcie.

Mają tyle warsztatów? Że ciągle szukają ludzi hahah

Ogłoszenie na pracę w Szwecji dzwonią i mówią praca w Norwegi a zatrudnienie i podatki w Dani? To nie jest kombinacja ?

Tak tak bo tam akurat mają swoją filie ;)
zdjecie uzytkownika
martin - 2014-05-31 02:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że bardziej chodziło o to, że na te same miejsca czasami da się zauważyć te same stanowiska...
zdjecie uzytkownika
kikor - 2014-06-06 20:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Polvik jest jak kazda inna niczym sie nie rozni od innych prac pracowalem w tej firmie okolo pol roku warunki mieszkaniowe ok warunki placowe no coz na takie sie zgadzamy nie wybrzydzajmy ludzie tak tu sie robi pod gore spotykasz czlowieka ktory ci mowi ze od pol roku tu pracuje i jest the best ucz sie od niego
tylko taka roznica ze zapomnial ci zadac pytania co robiles wczesniej i gdzie zachowanie jak wszedzie ani lepiej ani gorzej normalnie ogolnie ocena dobra co do pracy dostateczna co do ludzi a co do warunkow placowych to nie ma co wypisywac bog wie czego bo jezeli sie zgodziles przyjechac i pracowac za to co ci zaproponowano to znaczy jest ok a o kompetencjach mechanikow lepiej nie pisac bo to co niektorzy wyprawiaja (naprawiaja)z naczepami to tylko zyczyc im tego aby ta naczepa wrocila drugi raz do nich .................
zdjecie uzytkownika
martin - 2014-06-08 00:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne, żeby trafić po drodze na dobrych ludzi, którzy będą potrafili dopomóc i w odpowiedniej chwili pokierować. Wtedy to w polviku raczej mało rzeczy pozostanie strasznych.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: infopraca.pl
Szwecja
(Zagranica)
Dla swojego klienta w firma Polvik Sp. z o. o. poszukuje kandydatów do pracy w warsztatach naprawczych samochodów ciężarowych w Skandynawii (Norwegia, Dania, Finlandia, Szwecja). Oferujemy: Zatrudnienie w oparciu o umowę duńską lub możliwość pracy...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-13 12:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lipa a nawet powiem wecej mina - z daleka to moja rada ale jak ktos jest desperatem?
zdjecie uzytkownika
Marek4006 - 2014-07-08 18:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy,mam 20 lat,pracowałem w warsztacie który specjalizuje się w naprawie naczep w Szwecji.Początkowo miałem się tam uczyć na mechanika no ale trafiła sie robota specjalistyczna przeznaczona dla wyuczonej kadry jak sie okazało pracy dla mnie nie było,robiłem tylko 5 dni, w wyjazd włożyłem około 2,5 tys zł (nie licząc kosztu biletu 272 zł bilet i plus do tego musiałem przebukować bilet na inny termin na prośbę Polvik koszt przebukowania 389zł).Za prace w tej firmie może otrzymam 2150 zł aaaa ale w ramach rekompensaty firma Polvik zakupiła mi bilet powrotny do Polski. NIE POLECAM TEJ FIRMY STRACICIE CZAS I PIENIĄDZE TO BYŁ MÓJ NAJWIĘKSZY BŁĄD.
zdjecie uzytkownika
Marek4006 - 2014-07-09 01:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno, na warsztacie robiłem głównie blacharkę,szpachla,matowanie,czyszczenie naczep,nakładanie nowych naklejek.Nikt mi nie kazał robić nic z mechaniką związanego i oni po 3 dniach stwierdzili że jednak się nie nadaje do pracy.Sam fakt tego że oceniają pracownika po 3 dniach w tym jeden dzień to dzień zapoznawczy.
zdjecie uzytkownika
Marek4006 - 2014-07-09 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z zakwaterowaniem było bardzo dobrze ponieważ jest bezpłatne, normalnie jakbym miał płacić za mieszkanie jak to w innych agencjach jest to jeszcze byłbym stratny również mieliśmy odpowiednią opiekę przez Polvik odebranie z lotniska,ciągły kontakt telefoniczny i dopytywali sie czy czegoś nam aby nie trzeba bo można było napisać taką listę i Polvik zakupował potrzebne rzeczy więc to mi się u nich jak najbardziej podoba również szukali mi pracy w innym warsztacie.Opiekę nad swoimi pracownikami mają akurat na najwyższym poziomie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-12 08:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytałem, pomyślałem. Desperatem nie jestem, zaryzykuję. Co mam do stracenia najwyżej parę dni. A pieniądz rzecz nabyta.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLVIK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x