Polvik

Szczecin

Opinie o Polvik

Zenek 2015-04-07 22:45
Cóż, co do legalności pobytu w szwecji czy danii, jak wytlumaczy Pani brak numery CPR/PN przez mechaników, którzy pracują tam od stycznia poprzedniego roku ? mogę zrozumieć kilka tygodnii ale rok i prawie 4 miesiące ? Nigdy nie zobaczyłem nawet mojego odcinka wypłaty, jak ma się legalność osób z własną działalnością skoro ma ona być założona w polsce ?
Nikt nie mówi o żarówkach, mowa tu o pordzewiałych garnkach, braku czajnika czy podstawowych sztućców, skoro są braki warto to uwzględnić podczas pierwszej rozmowy, ludzie wchodzą pierwszy raz i są w szoku, bo nie ma tego czy tamtego, warto powiedzieć : weźcie ze sobą podstawowe elementy użytku codziennego.
Co do ubezpieczenia, tak jak napisał King, jest na papierku, w razie problemów pytają o numer PR/CPR, nie ma ? legalnie pracując powinien być, rachunek w kieszeń, potem bieganie i załatwianie spraw w PZU. Skoro piszę Pani, iż jest pobyt legalnie to powinna być opieka podstawowa zapewniona. Mi powiedziano, iż mamy ubezpieczenie w pracy a nie DODATKOWE ubezpiecznie, to są dwa odrębne zwroty ale to tym też nikt nie informował podczas pierwszej rozmowy, zwracają koszty? coż mogę poprosić osoby które nie dostały takich zwrotów o wypowiedz.

Nazywanie mnie osobą bez kultury bez wyraźnych przesłanek ku temu jest z lekka przesadzone. Czy byłem nieuprzejmy aby zostać tak potraktowany? To ma być merytoryczna rozmowa nie przepychanka słowna dwóch gimnazjalistów.
2
Polvik 2015-04-08 11:00
Nasi pracownicy są zatrudniani legalnie i posiadają wszystkie potrzebne dokumenty oraz pozwolenia. Jeżeli chodzi o osoby na własnej działalności to radzę Panu, aby zaznajomił się Pan z prawem - Zgodnie z powoływanym przepisem osoba, która normalnie wykonuje pracę najemną i prowadzi działalność na własny rachunek w różnych państwach członkowskich, podlega ustawodawstwu państwa, w którym wykonuje swą pracę najemną.

Osoby takie opłacają składki na ubezpieczenia społeczne i zdrowotne do systemu państwa wykonywania pracy najemnej, mimo że w dalszym ciągu prowadzą działalność na własny rachunek na terytorium Polski. Panowie robią to samodzielnie gdyż jest to ich własna firma my nie mamy wpływu na to czy Panowie płacicie podatki i składki czy nie.

Jeżeli chodzi o wyposażenie mieszkania to wszyscy Panowie przed wyjazdem dostają od nas listę rzeczy, które są na wyposażeniu i listę rzeczy których nie ma. My nie udostępniamy sztućców, dlatego takie pretensje są nieuzasadnione - zardzewiałe garnki także gdyż Panowie powinni mieć swoje - swoja droga Panowie często nie dbają o rzeczy udostępnione w mieszkaniu, dlatego my dajemy niezbędne minimum resztę kupują Panowie we własnym zakresie także żarówki.

Ja z kolei Panie Zenku mogę poprosić o wypowiedź naszych pracowników którzy dostali zwrot za leczenie, którzy zarabiają o wiele więcej niż 1600 euro, którzy maja CPR i są zadowoleni z pracy u nas. Najłatwiej jest oczerniać firmę nie podając swoich danych i wymyślać niestworzone historie - pytanie tylko czy Pana słowa są czymś poparte?

Jesteśmy legalną firmą, która dba o swoich pracowników bardziej niż większość pracodawców - Niestety Panowie maja często wygórowane wymagania - bez znajomości języka i fachu chcą zarabiać 10 000 euro plus dojazdy i zwroty za wszystko co tylko możliwe - w Polsce żaden z Panów nie zapytałby pracodawcy o zwrot kosztów dojazdu do pracy a za granicą wszyscy Panowie tego wręcz wymagacie.

Nie zwracamy kosztów dojazdu do pracy, nie udostępniamy naczyń i sztućców w mieszkaniu, telewizorów itp. - dajemy legalną pracę z wypłatami grubo powyżej 1600 euro , dodatkowe prywatne ubezpieczenie oraz mieszkanie w rozsądnej cenie, a także opiekę naszych konsultantów jeżeli to dla niektórych Panów za mało to prosimy nie wysyłać swoich cv.
1
King 2015-04-08 15:36
Zenek, czego się spodziewasz? Kultura u pani tu piszącej trzyma się jej tylko przez 5 minut rozmowy. Potem puszcza i zostaje jedno wielkie nic. CPR nikt nie widział bo one tego nie umieją załatwić. Tak jak poinformować nieraz prostych i bardzo młodych pracowników, by założyli działalność. Ich kontakt z firmami, do których naganiają pracowników jest żaden i ogranicza się jedynie do naganiania polskiego Murzyna. A cv wcale w nadmiarze nie mają, więc może po prostu grzeczniej, psze pani?
2
Polvik 2015-04-08 17:45
Nie mam zamiaru sie z Panami wdawać w nic nie wnoszące dyskusje. Stanowisko firmy przedstawilam i dla mnie jest to koniec tematu a Panom życzę sukcesów zawodowych w innych firmach, ktore predzej czy pozniej tak samo obsmarujecie na tym forum.
GOŚĆ 2015-04-08 21:54
Jestem osobą bezstronną.nigdy nie pracowałam w firmie polvic.ale pracowalam za granicą,w tym również jako koordynator.
Mam porównianie,jak zachowują sie nasi rodacy w UK (są OK), a jak na ten przykład w Holandii.
Z tej drugiej uciekłam po 2 miesiącach.Często pracownicy mieli pretensje o przepalone żarowki czy inne "wagi Państwowej "sprawy.
Czy -jak słusznie zauważył/a przedstawiciel/ka firmy-w Polsce również domagacie się od pracodawców zaspokajania wszelskich zachcianek?Każecie opłacać przejazd?kupować sobie sztućce?
Ja rozumiem,że kazdy pracujący,wyjeżdzający za granicę ma prawo oczekiwac dobrych warunków pracy i mieszkaniowych,ale litości,nie pieśćcie sie tak ze soba.
Od razu piszę-proszę mnie nie atakować.Dziele sie swoim doświadczeniem z punktu widzenia osoby bezstronnej.I to,co czasem ludzie wyprawiają za granicą,przechodzi ludzkie pojęcie.
A że osobie,ktora reprezentuje firme czasem puszczają nerwy-wcale się nie dziwie.Ileż można znosić jakies dziecinne ataki.Ja sama po dwoch tygodniach pracy czasem odkładałam sluchawke ;)
I żeby nie było-pracownik tez swoje prawa ma .Kazdy-ja tez-chce pracowac legalnie,mieszkac jak czlowiek i czuc sie bezpiecznie.
Pozdrawiam.I proszę wybaczyc ze byc moze nie do konca na temat.Na szczeście to wolny kraj,i mozna pisac,gdzie sie chce.pozdrawiam .
Zenek 2015-04-08 23:00
Gość jeśli nie pracowałeś to proszę o przeczytanie całego wątku. Tu są przykłady tylko, nikt za przejazdy nie ma zwrotów i nie o tym mowa. Ja od siebie mogę dodać liste wlasnych pakunków jaka ma być wzięta do mieszkania. Na stronie info, iź jest kompleksowe wyposarzenie a teraz Pani uświadamia, źe nie ma nic.
To jest, dość śmiszne co Pani napisała, iź osoba z własną działalnością ma płacić podatki w szwecji dla przykładu, aby to zrobić naleźy wyrobić pperson numer przez rozpoczęciem pracy. Wy umowy dajecie na duńską firmę i nie moźna sie zameldować aby wyrobić person numer, jak wg. Pani to się ma do legalności pobytu?
I teraz skoro Pani powiedziała, iź mamy płacić podatki w szwecji czy danii to moźe doda Pani wysokość minimalnego podatku (38%), ile zostanie z 1600E?
Więc proszę nie pisać o legalności pobytu bo moge wrzucić decyzję i korespondencję ze Skatem.
Co do mieszkań czy pracy, moźe doda Pani, iź część mechaników pracowała przez dłuźszy czas w mrozie ( fl ) czy bez wody w mieszkaniu ( dk ), czy bez ogrzewania ( se ). Naprawde sądzi Pani, że warszaty nie przekazują sobie informacji? O wypadkach i ich przyczynach? Jest wiele do napisania odnośnie tej super firmy i warunkach pracy czy mieszkania, żarówki są tu tylko odniesieniem, nie chcę pisać o prawdziwych brakach w firmie polvik
GOŚĆ 2015-04-08 23:27
Przeczytałam cały wątek.W przeciwnym wypadku nie zabierałąbym głosu.
To o czym piszesz Zenek-to inna strona medalu.Kwestia podatkó i zameldowania-jesli to prawda,to rzeczywiście błędne kolo.
Kwestia komfortu typu ubezpiecznie itp.sa dla mmnie istotne,Wiec rozumiem oburzenie.
Mieszkania-znam tylko ze zdjęć na stronie firmy.wyglądają niezle.Naprawde widzialam gorsze,duzo gorsze warunki.
Wyposazenie-ok,obicuja,powinno byc.Z drugiej jednakze strony nieco mnie to dziwi,bo oprocz duzych artykow AGD (pralka.lodowka)nikogo nie obchodzilo,czy w mieszkaniach znajdują sie inne przydatne rzeczy.
Nie chce szkalowac naszych rodakow,bo duzo mialam tez do zarzucenia ostatniemu (zagranicznemu) pracodawcy,ale czasem mialam wrazenie,ze nie ma co rozpieszczac.
Zniszczenia,kradzieże ,bałagan itd.Nie umieja sie czasem ludzie zachowac,oj,nie umieja.Pozniej cierpia niewinni,ale to wiadomo komu mozna podziekowac.
Nic to,tymczasem sobie poczytam,bo warto wiedziec co w trawie piszczy
King 2015-04-09 12:12
pani GOŚĆ jest bezstronna jak klakier Putina. I nie śpi, by dodać swą bezstronną opinię koordynatora. Polvik angażuje pracowników do oklasków po nocach. W sumie biedne dziewczyny. A co do Polaków jako pracowników to jakby inna inszość i nie związana z ostatnimi postami. Tematem żali i pretensji jest rozmydlanie umowy, brak godnych warunków zamieszkania i pracy (Europa a brak wody w mieszkaniu, praca w garażu bez podłogi i drzwi zimą) brak należytej informacji i współpracy z warsztatami docelowo zatrudniającymi pracowników. Plus niemiła obsługa, której to próbkę widać powyżej.
2
GOŚĆ 2015-04-09 12:53
PUTIN NIE MA KOTA,PSEUDOWSZECHWIĘDZĄCY KING-U.
(swoja drogą taki z Pana king jak z klakiera baletnica).

Szkoda gadac,tfu pisac-bo zawsze sie znajdzie taki,co wyleje żółć na kazdego,kto akurat sie nawinie.

Kwestia mojej obecnosci po tzw.nocach to tylko i wyłącznie moja sprawa.

Jak pisałam-nie pracuję dla Polvic,powiem wiecej,nigdy nie bylam w Szwecji,ale co tam, w/w wpis świadczy o skłonnościach maniakalnych.

King 2015-04-10 20:11
Ależ spokojnie pani GOŚĆ, nikt na pewno Pani za baletnicę nie weźmie. Do tego trzeba mieć lekkość (pióra) i lotność. Albo też zwyczajne obycie i oczytanie. Nie wiem, jak bardzo zaoczną szkołę dla guwernantek musiała Pani skończyć albo jak bardzo być oporną na wiedzę, by nie znać znaczenia słowa klakier. Obu (?) Paniom polecam więcej literatury przepisów zamiast oglądania bajek, by słowa SKAT czy klakier nie kojarzyły się malowniczo. A aby dobrze wykreować suspens i swe alter-ego nie trzeba, tuż po poprzedniej wymianie zdań, tworzyć kolejnego bytu ani zapewniać o jego bezstronności. Pozdrowienia dla kota. Przemiłe zwierzęta.
5
GOŚĆ 2015-04-10 20:52
Dlugoś Pan myślał nad odpowiedzią,a i tak jest mało blyskotliwa.
(Pewnieś byl pan ogromnie zajety,zapewne tlumaczeniem wyrazow z potocznego na leksykon)
Rzeczywiście,chyba złoże reklamacje do szkół,w których sie edukowałam,bo tam "straż przyboczną"polityków nazywano inaczej niz klakier.Co nie znaczy,ze nie zrozumialam tego wyrazenia w panskich wypocinach.
Nie do konca jest dla pana zrozumiłe slowo"alter ego.Ale nie zamierzam uzupalniac panskich brakow w wyksztalceniu.
Moje RZEKOME zaprzeczenie w tym przypadku to nie zaprzeczenie ale fakt,ktory ma miejsce.(Co za opór przed przyswajaniem informacji.eh..)
Tak czy inaczej koncze dyskusje.Pana slownictwo moze i poprawne,ale tresc do niczego.
Widze ze wszystko sprowadza sie do tego aby stwierdzic:szkoda Was dziewczyny",szkola dla guwernantek(kiedys bardzo ceniona)i tym podobne biale kruki wlasnego autorstwa.
Nie ma to jak byc malkontentem,a w zawoalowany sposob kogos obrazic,pod plaszczykiem kultury kogos umniejszyc.Rozumiem,ze samopoczucie sie poprawilo?
Koty-moze i mile,ale wredne.
GOŚĆ 2015-04-10 21:06
Bylabym zapomniała-pierwsze słyszę ze baletnicę czyni oczytanie,obycie czy lekkość piora.
lol
Export 2015-04-15 10:15
"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina...
Wiem co możemy zrobić ludziska kochane - my się po prostu musimy trzymać - wszyscy razem solidarnie" ;)
Sami się nie szanujemy w Polsce, to jak nas mają szanować na exporcie.
2
takise 2015-04-21 21:03
witam i czytam te bzdury co piszecie powiem wam tylko tyle sa tu w tej firmie naprawde normalni i nienormalni ale pamietajcie jedno nawet jak was wyzuca czy oczernia to tylko przez zazdrosc albo kopanie bo sie was boja nie szefostwo tylko ci co dla niej pracuja aaaaaaaa i jeszcze jedno uwazajcie co robicie i mowicie ocene dla firmy bardzo dobra ale dla pracownikow yyyyyyyyyyyyskurwysyny sorki za wyrazenie pamietajcie zawsze placa na czas i naprawde jak chcesz to zarobisz i przestanicie glupoty pisac bo sie smiac chce hmmm pozdrawiam moich wrogow ps wiecie kto heheeeee spotkamysie jeszcze pozdrawiam goraca
Krzysiek 2015-05-02 22:55
Niestety nie zgodzę się z tobą, pracuje za granicą wraz z wieloma rodakami prawdziwymi fachowcami którzy się cenią, w kraju za swoją fachowość nie jesteśmy w stanie utrzymać rodzin na godnym poziomie życia, to prawda jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi to i w Polsce zarobi ale musi doginać po 12 godzin i więcej, bo płacą tyle co nic :)
2
Max 2015-07-24 23:30
W miarę godny polecenia pracodawca, raczej się nie zawiedziesz.
Krzysiek 2015-08-22 12:49
Powiem tak .Jest to spostrzeżenie takie moje.Każdy kto wyjeżdża do pracy za granicę i nie tylko jest pracownikiem osobą której się płaci za wykonaną prace usługę.Pracodawca patrzy ile może zarobić na twojej pracy a nie odwrotnie.Tak jest wszędzie.Jeżeli nie godzisz się z tym załóż własną działalność sprzedaj produkt, usługę .Poco narzekać .Zmień mentalność .Przychodzisz na osiem godzin do pracy "dostajesz talerz zupy który konsumujesz " nie martwisz się skąd on jest bo ci się należy.Tym bardziej praca za granicą wymaga twojego zaangażowania poznaj język poznaj prawo.Przyjechałeś do pracy a nie do domu opieki.Nie jesteś gotowy to nie wyjeżdżaj. To nasze narzekanie to brak naszej samodzielności i błędne koło bo nam się należy.A za granicą najczęściej nie dają sobie rady polsccy etatowcy,gdzie wszystko podane mieli pod nos .Rekrutujący ma też swoją rodzinę i on nie musi zajmować się każdą jednostką, setkami osób które wyjechały bez odpowiedniej wiedzy .
Tak na marginesie ,Pracowałem w Szwecji 6-ć lat .Znam doskonale polską mentalność.Tak że nie wylewajmy żalów nasze braki obarczając innych.
1
Krzysiek 2015-08-22 12:57
Dużo Pan mówi ale mało wie .Dużo Pan chce a nic w tym kierunku nie robi.Poszę iść do Skatu z odpowiednimi dokumentami.Język już Pan zna chyba perfect .Proszę założyć działalność .I działać.Pozdrawiam i powodzewnia.
1
Krzysiek 2016-03-06 20:23
Witam
Pracowałem w firmie Polvik w 2014 i wszystko było ok pieniądze takie jakie zarobiłeś były na czas zakwaterowanie bardzo dobre dostęp do Internetu. Osobiscie polecam.
pozdrawiam
Krzysiek
misiek 2016-09-08 10:49
Dobrze, że w końcu się dodzwaniasz @Daniel z tego co piszesz wygląda, że pracujesz fizycznie ciekawe czy tak samo jest w pracy jako kucharz
weronika 2016-09-15 10:47
Dobrze, że się pojawiły odpowiednie premie do podstawy zarobków.
ja 2016-09-17 10:25
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
ja 2016-09-17 10:26
witam wszyskich napisze tylko raz dlugo pracuje przez ta firme i jest naprawde ok.tylko szkoda ze jedna fajna babka odchodzi Gosia trzymaj sie dzieki za wszysko powodzenia
Ja 2016-09-19 18:08
Basia na pracownika budowlanego!!!
Pracowita 2016-09-20 12:44
Z tego co wiem praca w biurze w Szczecinie jest na umowę o prace zarobki miedzy 2500 a 3000 netto plus premie, opieka medyczna prywatna i rozne dodatki weekendy wolne no czasami wypada jakiś dyżur ale mówili ze nadgodziny platne- bylam na rozmowie czekam na odpowiedz od nich bo wygląda to calkiem niezle biuro ladne duże zadbane. Nie wiem czego chcieć jeszcze a ze praca stresujaca jest jak kazda gdzie pracuje się z ludzmi - zasiegnelam wcześniej opinii i wiem ze firma zawsze ale to zawsze placi pensje na czas, dba o pracowników organizują wyjazdy integracyjne za granice dla pracowników - szczerze to bylam na wielu rozmowach i tutaj wygląda to najlepiej wiec czekam z niecerpliwoscia na odpowiedz.
Mariusz 2016-10-01 17:47
Pracuje z polvikiem dwa lata uważam ,że jest to dobra firma która otworzy wszystkim furtke dalej.
Kasa się zawsze zgadza z ubezpieczenia korzystałem i problemów nie było.
Wiele osób się przewija ,ale skoro pewien pan maluje nową naczepę czarnym lakierem myśląc ,ze to zmywacz a drugi mierzy sruby suwmiarką bo nie jest pewien czy to ósemka to niedziwne ,ze wracają.
Agencja ma wiele warsztatów jedne lepsze drugie gorsze jeśli znacie się na robocie i ogarniacie język to na pewno będziecie zadowoleni.
teżfajnie 2016-10-01 19:01
@kaao teraz akurat szukają do innych zajęć, np. praktykanta do działu rekrutacji
asss 2016-10-25 21:42
Mieszkam w Danii 10 lat przyjechalem przez agencje pracy moge sie zgodzic ze zazwyczaj agencje pracy gdzialaja na granicy prawa i specjalnie nie zalatwiaja cpr i nie zglaszaja do skatu do kiedy cos sie nie stanie tak bylo w moim przypadku. Majac kontrakt najlepiej samemu udac sie do najblizeszego skatu i zlozyc wniosek o wydanie cpr potrzebne jest zaswiadczenie o zameldowaniu z polski przetlumaczone na angielski lub dunski nie musi byc tlumacz przysiegly wazne aby byla pieczatka. Pozniej jak otrzyma sie cpr idzie sie do komuny po zołta karte teraz daja z polskim adresem .Cpr to podstawa jak sie niema cpr to znaczy ze pracujesie na czarno i jak cos sie stanie to placimy za wszystko z wlasnej kieszeni chyba ze ktos byl na tyle sprytny i przed wyjazdem zrobil sobie niebieska karte. Na poczatek jak sie wyjerzdza najlepiej wyrobic sobie w polsce njebieska karte. Przestrzegam tych ktorzy odrazu chca wiecej zarobic i zakladaja dzialalnosci w polsce w danii to nie przejdzie nalezy miec zalozana dunska dzialalnosc .W danii prawnie jest zakazane wykonywanie pracy przez firme ktora niema zarejestrowanej dzialalnosci
kama83 2016-11-06 22:00
witam! nie dawno zabrałam do siebie do Edynburga męża i dzieci. mąż na tą chwilę nie zna angielskiego ponieważ nie miał z nim styczności. od ponad 20-stu lat jeździł TIRami międzynarodowo (hiszpania, włochy ,niemcy , francja i inne kraje). szukamy obydwoje dla niego pracy jakiej kolwiek. polacy -jak sama pani/pan zauważyła nie chcą pomagać. mój angielski nie jest bardzo dobry a chciałabym żeby znalazł tu pracę nawet ciężarówką. czy mogę liczyć na państwa pomoc. lekcje mu organizuję, ale nie wiem jakie dokumenty są mu tu potrzebne. to jest mój email : magda-wiatr@wp.pl
byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź. pozdrawiam
ader 2016-11-22 07:02
Idz znim do job center albo do jakiejs polskiej firmy transportowej w twojwj okolicy
Viki 2017-01-03 20:48
Szukałam pracy w Szwecji i udało się z Polvikiem. Jestem zadowolona i polecam ich usługi. Zarobki nieporównywalne z tym co można zarobić w Polsce. Przed wyjazdem czytałam różne opinie i trochę się bałam ale teraz jest wszystko ok. i oby tak dalej szło.
Agnieszka 2017-02-28 09:45
Korzystaliście już z usług Polvik? W jakich krajach znaleźliście zatrudnienie dzięki owej firmie?
Paula 2017-03-20 14:48
A jak wygląda praca koordynatora pracowników w Szwecji?
Czy ktoś w Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie??
Agnieszka 2017-03-21 09:06
@Paula, myślisz o aplikowaniu na to stanowisko?
Bogusław 2017-06-04 21:07
Ja pracowałem za pośrednictwem agencji Polvik i wszystko było OKEJ i polecam tą agencję
Viki 2017-06-04 23:28
Polvik fajnie że jest na rynku pracy sporo agencji. Można zawsze znaleźć coś ciekawego i przynajmniej zarobić dobre pieniądze. Słyszałem o nich sporo Dobrego i mydlę, że jak ktoś przykłada się do pracy to będzie zadowolony i jeszcze nie raz skorzysta .
Ciekawy 2017-07-07 14:44
Czy ktoś coś wie o pracy przez polvik w schramberg jak operator cnc jakie zarobki itp.
noname 2017-07-12 16:41
Również chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca, zarobki i zakwaterowanie w Schramberg. Chodzi o ogłoszenie "operator produkcji", "operator cnc". Jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź:) Pzdr.
Amator 2017-07-13 13:51
Widziałem ostatnią ofertę i agencja potrzebuje mechanika do ciężarowych w Skandynawii oraz w Anglii. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie może być najlepiej pod względem zarobków oraz w kwestii mieszkania ? Jak juz jechać to przynajmniej tam gdzie jest dobrze.
Słowak 2017-07-13 16:03
11 euro h 450 euro mieszkanie 2 3 pokojowe
Mechanik 2017-07-17 11:19
Moj znajomy dla nich pracuje stawki zaczynaja sie od 13-14 eur/h plus sa coo jakis czas podwyzki, placa zawsze na czas bezproblemowo. Mozna wyrobic duzo godzin i zarobic dobre pieniadze, oczywiscie jelli ktos potrafi ciezko pracowac bo pracy maja duzo , za jakis czas tez bede przez nich jechal.
Leoś 2017-07-19 11:56
Już dawno słyszałem, że Polvik to fajna agencja i można spokojnie wyjechać z nimi za granicę. Widziałem ostatnio, że mają sporą listę ofert pracy czyli jest ruch. Ja też niedługo jadę z nimi do roboty
Irek 2017-08-14 12:50
Czyli macie o agencji dobre zdanie, można z nimi wyjechać za granicę?
Zadowolony 2017-08-14 19:47
Dobra agencja jesli potrafi sie ciezko pracowac wakacji tam nie ma, pensja na czas ubezpieczenie konsultanci zawsze w kontakcie. Nie ma tam miejsca dla leni i pijakow - polecam pracowalem dla nich juz 3 razy i jest naprawde ok. Nie sa oszustami i zawsze mozna sie z nimi dogadac.
Zadowolony 2017-08-14 19:47
Dobra agencja jesli potrafi sie ciezko pracowac wakacji tam nie ma, pensja na czas ubezpieczenie konsultanci zawsze w kontakcie. Nie ma tam miejsca dla leni i pijakow - polecam pracowalem dla nich juz 3 razy i jest naprawde ok. Nie sa oszustami i zawsze mozna sie z nimi dogadac.
Bogdan 2017-08-14 19:55
Odradzam.
Boguś 2017-08-14 21:56
Odradzam!!!
Jerzyk 2017-08-17 22:58
Też mam takie zdanie o agencji jak @Zadowolony. Sporo osób myśli, że pojadą przy okazji zwiedzą okolice i dużo zarobią bez pracy.!
Bogusław 2017-08-18 13:13
Jade do pracy w schramberg może ktos jeszcze jedzie ?
Słowak 2017-08-19 18:38
Uważaj na ta robote
Zostaw swoją opinię o Polvik - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polvik