brak logo

Petra Medica Sp z o.o.

Warszawa

Opinie o Petra Medica Sp z o.o.

Kuba 2015-03-29 16:34
Unikać!
6
Michał 2015-05-12 16:59
Młodzi ratownicy zaczynający pracę w zawodzie! Nie dajcie się zwieść propagandzie która próbują wciskać na początku szefowie! Dobro pacjenta? Bzdura! (liczy się ilość transportów wykonana podczas dyżuru czyli minimum 10) Rozlatujące się karetki (dosłownie z jednej odpadło już 2razy koło!!!), wyeksploatowany sprzęt ( lifepack w "sce" co pisze bzdury) Chora atmosfera w pracy (donosicielstwo, kolesiostwo), brak zapłaty za nadgodziny z jednoczesną presją na zostawanie po pracy. I najważniejsze po trzech miesiącach pracy zarzuty z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i won z roboty! Nie polecam!
8
Przemek 2015-06-26 13:43
Nie polecam tej firmy z grochowa. Mobbing, brak szacunku do pracownika. Po 2-3miechach okresu próbnego: Won!
4
a sem joo 2015-07-19 21:00
takie samo goowno jak luxury medical care
4
Adam 2015-10-01 13:11
Dżaku91 odpuść sobie tą firme, szkoda czasu i atłasu. 3-4miechy Ty założysz działalność itp. a potem won. zobaczysz jeszcze, że to ogłoszenie pojawia się średnio co 2-3 miesiące:)
1
Jacek 2016-05-29 17:20
Hak pomyśl trochę: Twoja działalność TWOJ problem. Wekon znajdź mi młodego ratownika na etacie w mazowieckim.
1
hania 2016-10-16 17:47
A co jeśli nie zgadzam się na własną działalność gospodarczą i chce zatrudnienia na umowie o pracę? Czy jest w ogóle jakaś opcja negocjacji z nimi tego rodzaju zatrudnienia? Bo rzeczywiście własna działalność to spore obciążenie
1
a sem joo 2017-01-04 10:36
takie samo goowno jak luxury medical coopa. zresztą bartuś laske robi ryżemy pijakowi z lmc allbo odwrotnie... nieważne. firmy dno!!!
1
a sem joo 2017-01-04 10:37
takie samo goowno jak luxury medical coopa. zresztą bartuś laske robi ryżemy pijakowi z lmc allbo odwrotnie... nieważne. firmy dno!!!
1
Johny 2017-01-14 19:41
Słyszałem ze stawki są dobre (10 zł za godzinę :)))))) ale pensji nie widać przez 4 miesiące :( prezes w Zakopanem się bawi a pracownicy pensji nie maja. Odważnym gratuluje .... prezes i jego żona BMW i Mercedesem się chwala a plebs pracuje.
2
qupaprezesa 2017-01-27 15:02
Słyszałem ze zamiast premii szykowane są obnizki :D
2
... 2017-01-27 15:07
Słyszałam że nawet premie świąteczne miałyśmy otrzymać ;)!
2
Oczekująca 2017-02-15 07:32
Witam,
czy wiadomo już coś w temacie premii świątecznych, o których tak hucznie mówiło kierownictwo? Co prawda mamy już luty, ale nadzieja umiera ostatnia...
2
Molezzo 2017-03-16 22:24
A ja nie narzekam. Jesli wykonuje sie swoje zadania zgodnie z umowa bez pajacowania to wszystko jest w najlepszym porzadku. Fakt, niektore karetki maja juz za soba lata swietnosci ale pokazcie mi druga firme prywatna w Warszawie, ktora dysponuje nowym sprinterem (na zespole S), crafterami na S i P oraz nowym vito na P? Transporty jak transporty - raz lzej raz ciezko (bo pacjenci i szpitale sa jacy sa). Stawka i tak bije ba leb reszte smietnikow bo uwazam ze 16-17 na start jest ok. Poza tym tam jest teraz duzo zmian i wszystko idzie do przodu. Podoba mi sie ze odkad jest nowy szef jest masa smiechu i luzu a do tego po pozbyciu sie paru debili w koncu da sie pracowac. Polecam jesli ktos ma chec pracowac a nie spac 24h.
38
MIDANIUM 2017-04-13 14:41
Co z tego że dysponują skoro nowy Vito i nowy Splinter wyjeżdzają raz na 2 tygodnie gdzieś w trase i to w przypadku jak już wszystkie stare rzęchy akurat się rozleciały , normalnie te karetki stoją tylko na pokaz , Po za tym proszę zobaczyć czym jeździ teraz triomed albo luxury oni nie posiadają w swojej kolekcjii takich aut jak 2 stare walące spalinami do środka splintery , o braku ogrzewania w zime w nich już nie mówiąc ...Stawka początkowa 16-17 do jednocześnie stawka końcowa ale tu akurat w Całym systemie Ratownictwa się tyle zarabia co bardzo dobrze pokazuje jak Państwo Polskie odnośi się do Ratowników Medycznych ... Ostatni zgaśi światło .Obiektywnie Oceniając tą firmę mogę powiedzieć iż gdyby był lepszy sprzęt za który nie trzeba by było wstydzić się w szpitalach jak dotychczas i wypłaty przychodziły by terminowo to może nie było by tak źle :)
2
:) 2017-05-23 18:35
Petra Medica ? Praca w transporcie sanitarnym generalnie wszędzie taka sama, ciężka... myślę, że każdy sobie zdaje z tego sprawę wybierając zatrudnienie w firmach zajmujących się transportem sanitarnym.

Natomiast podejście do pracownika to już osobna historia.... Otóż pAN ( celowo pisownia z małej litery, gdyż na Pana trzeba mieć w sobie choć odrobinę kultury ) Bartosz S. nie ma żadnego, ale to absolutnie żadnego szacunku do swoich pracowników, można by przytoczyć wiele sytuacji z wnętrza firmy, ale nie w tym rzecz. Przestrzegam przed tym pracodawcą, jeżeli poczynisz krok nie w tym kierunku co pAN Bartosz S. by sobie życzył - jesteś jego wrogiem, nie ma negocjacji, zostaniesz zwyzywany i zmieszany z błotem( to taki model nowoczesnego biznesmena) - o ile sobie na to pozwolisz ponieważ to już zazwyczaj ostatni etap owocnej współpracy z owym pANEM. Ahhhhhhh no i kwestie finansowe! zaleganie z wypłatami dla nieposłusznych to taki ujmując delikatnie standard wewnętrzny firmy oczywiście wszystko za aprobatą pANA Bartosza S.

3
adam 2017-06-26 10:30
ktoś ci za to zapłacił?
Molezzo 2017-07-05 13:40
Sam fakt Kolego, ze zadajesz takie pytanie dyskwalifikuje Cię z dalszej sensownej dyskusji.
Ta opinia to mój prywatny pogląd na pracę w Petrze, powiem więcej - jestem zadowolony coraz bardziej.
Cieżka uczciwa praca = sensowna płaca na czas!
Duzo sie zmeinia, w sprzecie, w luziach. Odchodza półgłówki i leniwce - zostaja ludzie sensowni.
Ja wiem swoje a Ty nadal pytaj kto komu placil i zarabiaj swoje grosze gdzie indziej.
9
KAKA 2017-07-05 14:55
Chciałabym wszystkim odradzić jakikolwiek kontakt z tą kliniką. Zapisałam u nich dziecko na badania genetyczne. Aby zrobić badania ( które nie należą na najtańszych) trzeba jeszcze zapisać dziecko na konsultację do lekarza która kosztuje dodatkowo 200 zł. Zapisałam dziecko podając datę urodzenia i mówiąc że jest to małe dziecko, czekałam dwa miesiące i ... dzień przed wizytą dowiedziałam się że oni u dzieci takich badań nie wykonują że zaszła pomyłka. Masakra jakaś zmarnowałam swój czas jak bym wiedziała od razu że nie robią takiego badania to bym gdzie indziej je zrobiła. FIRMA KRZAK po prostu !!!!!!!!!!!
Prawda 2017-07-22 02:20
Ciężka uczciwa praca :( odeszli leniwce .... to ciekawy jestem jak określić tych co pracują teraz jak na transport szpitalny z izby przyjęć trzeba czekać 6 godzin .....
2
Molezzo 2017-07-25 14:16
Jeśli uważasz kolego, że czas oczekiwania na transport szpitalny pozwala ocenić pracowitość pracowników to szybko zmień branżę bo oznacza, że branży nie rozumiesz i nie pojmujesz najprostszych rzeczy.
O braku zdrowego rozsądku nie wspomnę - to co powiedziałbyś na ocenę pracowitości opartą o liczbę transportów w ciagu doby, uczciwe? Jedne zespół zrobi 10 inny 3.
Przestań opowiadać bzdury, czas dojazdu zależy od różnych okoliczności i wśród nich pracowitość pracownika jest najmniej istotna.
8
Zostaw swoją opinię o Petra Medica Sp z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petra Medica Sp z o.o.