brak logo

Górnośląski Zakład Obsługi Gazownictwa Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o Górnośląski Zakład Obsługi Gazownictwa Sp. z o.o.

pracownik 2012-04-03 19:07
klamstwo i wazeliniarstwo.
1
pracownik 2014-01-30 21:42
masakra nie polecam
1
pracownik RR 2014-03-24 11:46
Najlepsza firma w jakiej dotychczas pracowałem.
A opinie wyrażane po 21 pewnie są pod wpływem czegoś mocniejszego lub przez niezrównoważonych osobników co im się robić nie chce.
od zaplecza 2016-01-14 11:33
Znam tę firmę na wylot. Atmosfera miedzy pracownikami jest dobra. Na dodatek ludzie naprawdę znają się na swojej pracy. Niestety porażka na poziomie prezes - pracownicy. Wyzysk, krętactowo, zastraszanie, mobbing. Człowiek bez honoru, bezczelny i bez zasad. Wszystko przez właściciela, który wymaga jak największych zysków dla siebie - nie dla firmy. Nie polecam
10
Leszek 2016-01-21 12:52
Szkoda firmy. Bardzo dobrze ją znam i muszę zgodzić się w powyższymi opiniami. Właściciel wydoi ją co do złotówki i porzuci. Zarząd nie ma nic do powiedzenia, pilnuje tylko swoich stołków żeby się nie narazić.
7
Leszek 2016-01-25 12:48
@tner Główny informatyk zarabia trosze ponad 3tys - szału nie ma zwłaszcza że oprócz wypłaty nie można liczyć na żadne dodatki. Dla mnie lipa...
1
Finn 2016-05-06 11:07
W Górnośląski Zakład Obsługi Gazownictwa Sp. z o.o. mam nadzieję jest trochę nowych ofert co? Bo powiem Wam szczerze, że te co widzę są dość stare już, zdaje się że z 2015 roku, mała rotacja czy szukać wewnętrznie?
Ola 2017-01-18 14:35
Firma idzie na dno. Nie polecam.
2
Adam 2017-02-08 15:38
Jedyny sesnowny gość (od finansów), który mógł coś tam zmienić odszedł z zarządu z końcem roku. Teraz nie ma już nikogo, kto mółgby podejmować mądre decyzje i zatrzymać wypływ kasy z firmy.
1
Zostaw swoją opinię o Górnośląski Zakład Obsługi Gazownictwa Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Górnośląski Zakład Obsługi Gazownictwa Sp. z o.o.