brak logo

Malta-Ski Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Malta-Ski Sp. z o.o.

admin 2015-08-10 10:17
Uważasz, że w firmie Malta-Ski Sp. z o.o. jest inaczej niż opisują to internauci? Wypowiedz się na naszym forum.
5
Filon 2016-02-29 00:22
Praca dobra na start, dla młodych. Kasa bez szału. W sezonie jest co robić. Atmosfera jedynie między ludźmi w miarę sympatyczna. W myśl zasady: Wróg twojego wroga jest twym przyjacielem. ;)
5
Patologia 2016-06-20 22:16
Praca od rana do nocy nie raz po pare dni z rzedu, a kasa bez szału, w kolko umowa zlecenie i dycha na reke, na umowach o prace wychodza nawet gorzej.
kasa z opoznieniami, trzeba sie dopraszac o wypracowane pieniadze, nie polecam, szkoda nerwow
15
Schiza 2016-06-21 21:15
Krótko i treściwie: #Najgorzej
A rozwijając swą myśl to potwierdzam co napisał przedmówca. Chyba gorzej trafić nie można. Z jednej strony niedorozwinięte umysłowo kierownictwo oczekuje, że się będzie w pracy od rana do nocy 7 dni w tygodniu, a z drugiej, za nadgodziny nie płacą,.. jeśli w ogóle już zapłacą z łaską. Tak więc ostrzegam i odradzam. Maltę Ski omijać SZEROOOOOOKIM łukiem!
18
Do Not Cover 2016-11-10 00:12
Cenicie sobie swoją godność? Lubicie otrzymywać wynagrodzenie za swoją pracę, liczycie na awans? Jeśli Wasza odpowiedź brzmi 3xTAK .... to dajcie sobie siana :D Godność jest tu zbędna, wynagrodzenie jest jak trzęsienie Ziemi, czyli nikt nie wie kiedy i jakie będzie,... i czy w ogóle, a awansować można jedynie,.... od D... strony, z resztą tu zdaje się wszystko jest od tej strony robione.
15
Sacrifice2017 2017-01-05 23:42
Opinia wyżej
5
Buuu 2017-01-08 03:55
Za kare pracowałeś?
PRACOWNIK 2017-07-02 22:08
Tak to jest jak " FIRMA "Zarządza nieudacznik z nieudacznicą - chociaż na furki nakradli O przepraszam ZAROBILI Pozdro dla ekipy z gastro!!!
2
j23 2017-08-01 21:50
z tego co słysze na malcie jest coraz lepiej MALE CZARNE WYLECIALO - dyrektor zadzi na całego ja od poniedzialku znikam z tego miejsca...
3
acocieto 2017-08-05 14:50
jakby on jeszcze umial "zadzic" haha
2
j23 2017-08-07 10:51
umi umi wie jak sie ustawic wywalił wszystkich co mu przeszkadzali kase na lewo wyciagac , NO i Pan Dyrektor nie brudzi sobie przy tym łapek.
2
Spokojny 2017-08-19 00:39
Pełno inspekcji niebawem.Smacznego ziółka panie Tomku.
1
Maltańczyk 2017-08-23 08:58
Ha ha ha jaki Dyrektor taka firma.... nie oczekujcie wiele. A do ziółka jakiś browar - Spokojny :)
1
Zielona 2017-09-08 17:12
Witam...mam zamiar podjąć pracę w tej firmie. Czy ktoś może wypowiedzieć się pozytywnie ? Są jakieś plusy pracy w malta - ski ? Rozumiem, że praca od rana do wieczora, w święta itp. itd. ale czy to wszystko jest warte tego poświęcenia. Czy są wogóle jakieś dni wolne i możliwość dogadania odnośnie terminarzu zaocznych studiów ?
PRACOWNIK 2017-09-11 07:54
na pewno sie dogadasz hi hi hi zabierz śpiwór i materac DYREKTOR JEST CZŁOWIEKIEM ?
Zostaw swoją opinię o Malta-Ski Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Malta-Ski Sp. z o.o.