Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hugart Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Hugart Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aplikant - 2013-12-11 19:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jakie to są niskie stawki (2, 3, 4 tyś)
zdjecie uzytkownika
winny - 2014-02-20 21:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj obawiam się, że niskie stawki są z 1 z przodu, choć nie mogę tego powiedzieć z pewnością o Hugarcie
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-03-05 22:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że niskie stawki mogą być z 1 na początku tyle że każda firma na danym terenie ma swoje stawki tyle że mnie konkretnie chodzi o firmę hugart
zdjecie uzytkownika
czoska - 2014-03-09 12:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie jeśli wiecie co wchodzi w zakres obowiązków automatyka w zakładzie Hugart. Widziałem właśnie ich oferte na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2014-04-02 23:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hugart ma na swojej stronie internetowej az sześć ofert pracy, mysle, że jak ktos szuka zatrudnienia, to może tam się uda.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2014-04-05 11:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ss, mógłbyś mnie nie obrażać? Może zamiast tego napisałbyś, czy warto aplikować do Hugart, bo coś mi się wydaje, że atmosfera może byc taka sobie.
zdjecie uzytkownika
raczek - 2014-05-07 22:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zainteresowała oferta Hugart na stanowisku Technologa, może ktoś wie co w ogłoszeniu mieli na myśli pisząc "normowanie czasu pracy obróbki skrawaniem", bo trochę nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
hips - 2014-05-08 00:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeważnie normowany czas pracy oznacza, że jest najzwyczajniej praca na zmiany np. po 8h, a nie jak w akordzie, ale faktycznie dziwnie brzmi.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-13 11:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pewnego zródła wiem ze zarobki marne nawet najniższa krajowa...
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-05-13 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zarobki bardzo niskie ale co się dziwić to są pieniądze właściciela poza tym nie wszyscy zajmują się tym czym mają albo nie wiedzą za bardzo co robią
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-05-17 01:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego aplikancie o czym Ty mówisz? Pracowałeś tam, żeby mówić takie rzeczy. Po to się przydziela różne zadania różnym osobom, żeby je wykonywały...
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-05-18 17:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy (usunięte przez administratora) jak nie chcą godziwie płacić to każdy robi absolutne minimum tak było jest i będzie zawsze tak samo w tej i innych firmach, człowiek nie debil i rozumie że jak jego pracy nikt nie docenia i dostaje tyle samo co inny co się nie stara to po co on ma się starać, udowodnijcie mi że w firmie Hugrat jest inaczej i ktoś za staranie dostał jakąś premie albo podwyżkę (nie mówię o premii świątecznej w bonach z łaski na uciechę bo i tak je dostał za darmo)
zdjecie uzytkownika
aplikant do Nosek - 2014-05-18 17:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak mam sądzić jak na rozmowie kwalifikacyjnej koleś prowadzi monolog całkowicie nie związany z stanowiskiem na jakie się aplikuje i z jakiej racji kogoś przyjmuje albo nie (wiem to jego firma) tak to może przyjmować panią do handlu na straganie
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-06-03 08:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiłbyś się jakie rzeczy niektórzy odstawiają w jeszcze większych i poważniejszych firmach. Mnie to już przestaje szokować, bo Pani na straganie lepszą rozmowę kwalifikacyjną miała niż niektórzy...
zdjecie uzytkownika
hugo - 2014-06-12 10:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hugart został sprzedany teraz będzie to trebko a z hugartu zostało tyle ze ludzie som bez wypłat.....
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-06-12 22:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będzie albo nie będzie pożyjemy zobaczymy
zdjecie uzytkownika
ktoś tam.. - 2014-06-22 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
relacje z szefem na wysokim poziomie,wysokie zarobki fantastyczna atmosfera takie rzeczy tylko w erze..
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-06-24 02:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak myślę, czy to podpucha czy rzeczywiście świetną relację z szefem udało Ci się wypracować? Tylko żeby co milsi nie znaleźli dobrego tematu do gadania.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam.. - 2014-06-24 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była ironia.Niestety w tej firmie nie dzieje się dobrze no chyba że coś sie zmieni od 1 lipca Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-06-24 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna relacja z szefem jest wtedy jak go słuchasz kiwasz głową na zgodę a na koniec jeszcze mu powiesz że nie musi ci płacić to na chwałę hugartu
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-09-10 22:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo piszesz ?
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2014-09-12 08:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie niektórych są poniżej pewnego poziomu przyzwoitości więc nie dziwię się, że admini je wywalają... Wie ktoś może na co trzeba się przygotować na rozmowę rekrutacyjną, bo widzę na ich stronie, że obecnie poszukują automatyka i czy w ogóle warto podejmować pracę w Hugarcie, bo choć firma parę lat ma to nie wiem jakie osoby nią rządzą.
zdjecie uzytkownika
były aplikant - 2014-09-12 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to firma została sprzedana koncernowi trepko i były zwolnienia między innymi elektrycy automatycy i bodajże z produkcji, ale kiedy to było i czy teraz nie zatrudniają tego to już nie wiem bo interesowałem się tym końcem kwietnia
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-09-26 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie tylko z czego wynikaly te zwolnienia, bo jakos nie specjalnie chce mi sie wierzyc, ze firma stracila jakas tam czesc rynku. Chyba, ze uznali, ze mniejsza ilosc pracownikow bedzie odwalac robote za dotychczasowych ludzi. Z tego rozumiem, ze narazie pracownikow do pracy nie poszukuja na stale?
zdjecie uzytkownika
Pamperskilers - 2014-11-26 11:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHEJ CO TAM NA WODZIE!?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hugart Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hugart Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x