brak logo

Hugart Sp. z o.o.

Świerklany

Opinie o Hugart Sp. z o.o.

winny 2014-02-20 21:28:17
oj obawiam się, że niskie stawki są z 1 z przodu, choć nie mogę tego powiedzieć z pewnością o Hugarcie
--- 2014-03-05 22:55:52
wiem że niskie stawki mogą być z 1 na początku tyle że każda firma na danym terenie ma swoje stawki tyle że mnie konkretnie chodzi o firmę hugart
czoska 2014-03-09 12:25:53
napiszcie jeśli wiecie co wchodzi w zakres obowiązków automatyka w zakładzie Hugart. Widziałem właśnie ich oferte na to stanowisko
Jurek 2014-04-02 23:08:25
Hugart ma na swojej stronie internetowej az sześć ofert pracy, mysle, że jak ktos szuka zatrudnienia, to może tam się uda.
Jurek 2014-04-05 11:54:54
@ss, mógłbyś mnie nie obrażać? Może zamiast tego napisałbyś, czy warto aplikować do Hugart, bo coś mi się wydaje, że atmosfera może byc taka sobie.
raczek 2014-05-07 22:22:15
Mnie zainteresowała oferta Hugart na stanowisku Technologa, może ktoś wie co w ogłoszeniu mieli na myśli pisząc "normowanie czasu pracy obróbki skrawaniem", bo trochę nie rozumiem.
hips 2014-05-08 00:26:48
Przeważnie normowany czas pracy oznacza, że jest najzwyczajniej praca na zmiany np. po 8h, a nie jak w akordzie, ale faktycznie dziwnie brzmi.
qwerty 2014-05-13 11:32:38
Z pewnego zródła wiem ze zarobki marne nawet najniższa krajowa...
aplikant 2014-05-13 20:15:14
tak zarobki bardzo niskie ale co się dziwić to są pieniądze właściciela poza tym nie wszyscy zajmują się tym czym mają albo nie wiedzą za bardzo co robią
Nosek 2014-05-17 01:19:32
Kolego aplikancie o czym Ty mówisz? Pracowałeś tam, żeby mówić takie rzeczy. Po to się przydziela różne zadania różnym osobom, żeby je wykonywały...
.... 2014-05-18 17:52:08
co wy (usunięte przez administratora) jak nie chcą godziwie płacić to każdy robi absolutne minimum tak było jest i będzie zawsze tak samo w tej i innych firmach, człowiek nie debil i rozumie że jak jego pracy nikt nie docenia i dostaje tyle samo co inny co się nie stara to po co on ma się starać, udowodnijcie mi że w firmie Hugrat jest inaczej i ktoś za staranie dostał jakąś premie albo podwyżkę (nie mówię o premii świątecznej w bonach z łaski na uciechę bo i tak je dostał za darmo)
aplikant do Nosek 2014-05-18 17:56:44
a jak mam sądzić jak na rozmowie kwalifikacyjnej koleś prowadzi monolog całkowicie nie związany z stanowiskiem na jakie się aplikuje i z jakiej racji kogoś przyjmuje albo nie (wiem to jego firma) tak to może przyjmować panią do handlu na straganie
Nosek 2014-06-03 08:25:42
Zdziwiłbyś się jakie rzeczy niektórzy odstawiają w jeszcze większych i poważniejszych firmach. Mnie to już przestaje szokować, bo Pani na straganie lepszą rozmowę kwalifikacyjną miała niż niektórzy...
hugo 2014-06-12 10:06:22
hugart został sprzedany teraz będzie to trebko a z hugartu zostało tyle ze ludzie som bez wypłat.....
hugo-boss 2014-06-12 22:59:43
będzie albo nie będzie pożyjemy zobaczymy
1
ktoś tam.. 2014-06-22 21:39:04
relacje z szefem na wysokim poziomie,wysokie zarobki fantastyczna atmosfera takie rzeczy tylko w erze..
Nosek 2014-06-24 02:11:22
Tak myślę, czy to podpucha czy rzeczywiście świetną relację z szefem udało Ci się wypracować? Tylko żeby co milsi nie znaleźli dobrego tematu do gadania.
1
ktoś tam.. 2014-06-24 21:15:01
To była ironia.Niestety w tej firmie nie dzieje się dobrze no chyba że coś sie zmieni od 1 lipca Pozdrawiam
hugo-boss 2014-06-24 22:14:46
świetna relacja z szefem jest wtedy jak go słuchasz kiwasz głową na zgodę a na koniec jeszcze mu powiesz że nie musi ci płacić to na chwałę hugartu
hugo-boss 2014-09-10 22:15:10
Do kogo piszesz ?
Kryt 2014-09-12 08:02:11
Opinie niektórych są poniżej pewnego poziomu przyzwoitości więc nie dziwię się, że admini je wywalają... Wie ktoś może na co trzeba się przygotować na rozmowę rekrutacyjną, bo widzę na ich stronie, że obecnie poszukują automatyka i czy w ogóle warto podejmować pracę w Hugarcie, bo choć firma parę lat ma to nie wiem jakie osoby nią rządzą.
były aplikant 2014-09-12 19:24:12
z tego co wiem to firma została sprzedana koncernowi trepko i były zwolnienia między innymi elektrycy automatycy i bodajże z produkcji, ale kiedy to było i czy teraz nie zatrudniają tego to już nie wiem bo interesowałem się tym końcem kwietnia
wikol 2014-09-26 12:36:13
Ciekawi mnie tylko z czego wynikaly te zwolnienia, bo jakos nie specjalnie chce mi sie wierzyc, ze firma stracila jakas tam czesc rynku. Chyba, ze uznali, ze mniejsza ilosc pracownikow bedzie odwalac robote za dotychczasowych ludzi. Z tego rozumiem, ze narazie pracownikow do pracy nie poszukuja na stale?
Pamperskilers 2014-11-26 11:12:29
CHEJ CO TAM NA WODZIE!?
zmiany? 2014-12-16 17:27:01
no tak sięwłasnie zastanawiam czy może teraz na koniec grudnia coś wiadomo o poszukiwaniach nowych pracowników - ja potrzebuje pracy jakoś w najbliższym czasie bo moja firma ma zwalniać niebawem niestety to szukam czegoś. i tak chciałym uzyskać opinie o zarobkach przedewszystkim :) pozdrawiam was serdecznie i proszę o pomoc
yeti 2015-01-15 16:57:54
nikt i nic sie nie odzywa to chbya znczy ze pracy nie ma. kurcze czlowiek chce uczciwie zarobic a tak szuka i szuka i szuka a na rynku nic . moze chociaz zarobki w hugarcie są w porządku i w ogole to działa w porządku firma. bede czekał na odpoweidzi bo zalezy mi naj jakiejkolwiek pracy a tutaj może coś się zwolni.
1
pajan 2015-01-30 23:56:06
no właśnie o pracę teraz ciężko, nie tylko w Hugartcie. Na rynku pracy wolnych miejsc jak na lekarstwo, a bezrobotnych coraz więcej. Ja to się nie dziwię że ludzie wyjeżdząją do pracy za granicę, tam po 1 jest praca, po 2 za lepsze pieniądze niż u nas. Ale może w Hugartcie jakoś planują jakąś rekrutacje czy cos?
killer 2015-02-09 10:48:48
A coś? się zmieniło w naszym kraju czegoś nie wiem?coś mnie ominęło?zmienił się ustrój? płace w Polsce zrównali z zachodnimi?No raczej nie.Więc kolego nie licz na
cud w tej firmie bo tylko pierdzistołki,prezesy,dyrektorzy,i lachociągi mają się
tam dobrze.
reiwen 2015-02-15 12:20:11
Mam iść na rozmowę i powiedziano mi 10 zł na h ale netto premia za chodzenie do pracy 400 i produkcyjna do 700 lecz takich obiecanek to się już nasłuchałem nie jednokrotnie, pójdę posłucham i wam się odezwę
Killer 2015-02-18 09:54:11
Co za zdzierstwo 10 złotych? dziesięć gównianych złotych? No gratuluję jeżeli przyjmiesz taką stawkę potwierdzisz że jesteś zadowolony a to z kolei rzutuje na
przyszłość wszystkim. Przypominam że 10 zł to 2,5 euro które jest dodatkiem do stawki na obiad a gdzie stawka za pracę? Skoro można u nich zarobić tylko na wikt
to gdzie opierunek? Za wikt i opierunek pracuje tylko niewolnik oraz najgorszej klasy przestępca oraz analfabeta.Więc kim ty jesteś?
zibi 2015-03-26 20:50:23
CZY PO ZMIANIE WŁAŚCICIELA NASTĄPIŁA JAKAŚ ZMIANA NA LEPSZE-KASA-SOCJAL-ITP.......
PROSIŁ BYM O WPIS KOGOŚ KTO TU PRACUJE-NA PRZYKŁAD-JAKĄ STAWKĘ GODZINOWĄ MA OPERATOR CNC,CZY SĄ NADGODZINY-PRACA W SOBOTĘ.
FORBS 2015-04-02 10:06:23
Bieda z nędzą i spustoszenie.Co to w ogóle ma być ta firemka śmiechu warte,jak to możliwe
że tego się nie zabrania. Wszystkie procedury są pogwałcone od kadr po produkcję.
Przynoszą wstyt za granicą kraju. Tylko idioci kupują u nich ten badziewny sprzęt.
Udo 2015-07-08 12:13:29
Dołączam się do pytania czy są obecnie jacyś pracujący którzy mogą polecić firmę bądź też powiedzieć kilka zdań na temat warunków pracy godzin zmian oraz weekendów czy są uwzglednione w grafiku? Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek informacje na ten temat z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam! Udo
FORBES 2015-08-11 10:09:38
Wszyscy tam pracujący nawet nie prubują podejmować tematu.
Jest tam tak źle i beznadziejnie że już gorzej być nie może.
izolda 2015-08-18 16:11:59
kochani, mam do was pytanie bo myślę nad zdobyciem zatrudnienia u nich ale gdfzieś przeczytałam że oni jakoś niedawno zostali przejęci przez grupę trepko. prosze napiszcie jaki to przejęcie miało wpływ na zatrudnienie i obecnie finansowo się to opłaca, pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że spotkamy się przy maszynach
nadia 2015-09-17 22:03:01
z tego co wdze hugart caly czas stoi, niestety nie widzialam zeby zostali przejeci przez jakas firme. ale mam inne pytanko jak u nich z praca odnosnie wynagrodzenia maz chce sie zatrudnic u nich na stanowisko obslugi serwisu- elektryk a jednak wazne jest u nas czy to jest oplacalne no i jaka umowa bo nie dostal info.
nadia 2015-09-17 22:04:03
z tego co wdze hugart caly czas stoi, niestety nie widzialam zeby zostali przejeci przez jakas firme. ale mam inne pytanko jak u nich z praca odnosnie wynagrodzenia maz chce sie zatrudnic u nich na stanowisko obslugi serwisu- elektryk a jednak wazne jest u nas czy to jest oplacalne no i jaka umowa bo nie dostal info.
nadia 2015-09-17 22:04:06
z tego co wdze hugart caly czas stoi, niestety nie widzialam zeby zostali przejeci przez jakas firme. ale mam inne pytanko jak u nich z praca odnosnie wynagrodzenia maz chce sie zatrudnic u nich na stanowisko obslugi serwisu- elektryk a jednak wazne jest u nas czy to jest oplacalne no i jaka umowa bo nie dostal info.
rakarz-hycel 2015-09-22 10:41:13
Czy ten pies pikul jeszcze tam pracuje?
frendzel 2015-10-18 11:14:05
Cześć, podpowiedzcie proszę o tym jakie perspektywy w firmie malują się na 2016 rok bo przyznam szczerze, że hugart jest sporą firmą, ale nie wiem czy u nich można się odnaleźć i przy okazji rozwinąć. Jeżeli tak to prędzej się zainteresuję tą firmą tak jak i wiele innych osób. Warto byłoby pomyśleć o jakimś marketingu, bo teraz sytuacja średnio wygląda.
Prezes 2016-01-25 11:33:35
Nikt tu nie chce pisać.Beznadzieja i brak perspektyw.
An 2016-02-11 12:57:56
Widocznie ludzie są zajęci @prezes a ja mam takie pytanie swoją drogą, może uda Ci się mi odpowiedzieć czy płacą na czas i czy płaca w miare dobrze? Pozdr
Prezes 2016-02-24 13:30:10
A może ludzie są zaszczuci @An jeśli wiesz co to słowo oznacza.
Nie nie uda mi się Ci.Ty już to wiesz.
zenek 2016-03-04 17:01:12
Hugart, trepko widac to samo lipa lipa i nędzą wieje. Polacy nie potrafią mądrze ządzić to jak moźe być lepiej. Obcym się sprzedaja i ludzi wyzyskują. Tak jak poprzednok pisał wstyd za granicą
1
Z hali 2016-03-15 16:13:01
No cóż tu dużo pisać płace marne po tylu latach ile tam pracuje wymagania duże języka czeba się uczyć a zarobki w miejscu,elektryk jest kierowcą serwisant konstruktor a nawet sekretarka co to za zarządzanie czeba się ewakuowac, zarządzanie woła o pomstę do nieba nie ma ludzi uniwersalnych i stanowisk kto robi wszystko robi niedokładnie takie jest moje zdanie zle się robi w tej firmie...
1
WWW 2016-03-16 09:26:30
Zgodze się z przedmówcą z pracownika fizycznego na szofera gości tak też można u nich awansować za czasów hugartu nie do pomyślenia witamy w trepko złe zarządzanie...
1
Raf 2016-03-30 10:04:19
Zwolnić zamienić na wyselekcjonowany nie czytać nie słuchać nie oglądać wiecznie niezadoowolonych.
paweł 2016-04-08 08:04:07
ja tam bym się cieszył z takiego doświadczenia jakie zdobywacie..
1
maki 2016-05-09 11:37:31
mowicie o tym, ze sa selekcje, rotacje i zwolnienia a poki co to ja nie widzialem żadnych ogłsozen by poszukiwali ludzi na miejsca powyzej wymienionych osob, wiec dziwi mnie to
rt5yu 2016-06-27 20:56:04
@maki no to bym moze sa po prostu jakies wewnetrzne rotacje bo powiem Ci ze ja gtez od nich nic nie widze
Zostaw swoją opinię o Hugart Sp. z o.o. - Świerklany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hugart Sp. z o.o.