Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hugart Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Hugart Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-05-13 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zarobki bardzo niskie ale co się dziwić to są pieniądze właściciela poza tym nie wszyscy zajmują się tym czym mają albo nie wiedzą za bardzo co robią
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-05-17 01:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego aplikancie o czym Ty mówisz? Pracowałeś tam, żeby mówić takie rzeczy. Po to się przydziela różne zadania różnym osobom, żeby je wykonywały...
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-05-18 17:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy (usunięte przez administratora) jak nie chcą godziwie płacić to każdy robi absolutne minimum tak było jest i będzie zawsze tak samo w tej i innych firmach, człowiek nie debil i rozumie że jak jego pracy nikt nie docenia i dostaje tyle samo co inny co się nie stara to po co on ma się starać, udowodnijcie mi że w firmie Hugrat jest inaczej i ktoś za staranie dostał jakąś premie albo podwyżkę (nie mówię o premii świątecznej w bonach z łaski na uciechę bo i tak je dostał za darmo)
zdjecie uzytkownika
aplikant do Nosek - 2014-05-18 17:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak mam sądzić jak na rozmowie kwalifikacyjnej koleś prowadzi monolog całkowicie nie związany z stanowiskiem na jakie się aplikuje i z jakiej racji kogoś przyjmuje albo nie (wiem to jego firma) tak to może przyjmować panią do handlu na straganie
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-06-03 08:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiłbyś się jakie rzeczy niektórzy odstawiają w jeszcze większych i poważniejszych firmach. Mnie to już przestaje szokować, bo Pani na straganie lepszą rozmowę kwalifikacyjną miała niż niektórzy...
zdjecie uzytkownika
hugo - 2014-06-12 10:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hugart został sprzedany teraz będzie to trebko a z hugartu zostało tyle ze ludzie som bez wypłat.....
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-06-12 22:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będzie albo nie będzie pożyjemy zobaczymy
zdjecie uzytkownika
ktoś tam.. - 2014-06-22 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
relacje z szefem na wysokim poziomie,wysokie zarobki fantastyczna atmosfera takie rzeczy tylko w erze..
zdjecie uzytkownika
Nosek - 2014-06-24 02:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak myślę, czy to podpucha czy rzeczywiście świetną relację z szefem udało Ci się wypracować? Tylko żeby co milsi nie znaleźli dobrego tematu do gadania.
zdjecie uzytkownika
ktoś tam.. - 2014-06-24 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To była ironia.Niestety w tej firmie nie dzieje się dobrze no chyba że coś sie zmieni od 1 lipca Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-06-24 22:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna relacja z szefem jest wtedy jak go słuchasz kiwasz głową na zgodę a na koniec jeszcze mu powiesz że nie musi ci płacić to na chwałę hugartu
zdjecie uzytkownika
hugo-boss - 2014-09-10 22:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo piszesz ?
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2014-09-12 08:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie niektórych są poniżej pewnego poziomu przyzwoitości więc nie dziwię się, że admini je wywalają... Wie ktoś może na co trzeba się przygotować na rozmowę rekrutacyjną, bo widzę na ich stronie, że obecnie poszukują automatyka i czy w ogóle warto podejmować pracę w Hugarcie, bo choć firma parę lat ma to nie wiem jakie osoby nią rządzą.
zdjecie uzytkownika
były aplikant - 2014-09-12 19:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to firma została sprzedana koncernowi trepko i były zwolnienia między innymi elektrycy automatycy i bodajże z produkcji, ale kiedy to było i czy teraz nie zatrudniają tego to już nie wiem bo interesowałem się tym końcem kwietnia
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-09-26 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie tylko z czego wynikaly te zwolnienia, bo jakos nie specjalnie chce mi sie wierzyc, ze firma stracila jakas tam czesc rynku. Chyba, ze uznali, ze mniejsza ilosc pracownikow bedzie odwalac robote za dotychczasowych ludzi. Z tego rozumiem, ze narazie pracownikow do pracy nie poszukuja na stale?
zdjecie uzytkownika
Pamperskilers - 2014-11-26 11:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHEJ CO TAM NA WODZIE!?
zdjecie uzytkownika
zmiany? - 2014-12-16 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak sięwłasnie zastanawiam czy może teraz na koniec grudnia coś wiadomo o poszukiwaniach nowych pracowników - ja potrzebuje pracy jakoś w najbliższym czasie bo moja firma ma zwalniać niebawem niestety to szukam czegoś. i tak chciałym uzyskać opinie o zarobkach przedewszystkim :) pozdrawiam was serdecznie i proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
yeti - 2015-01-15 16:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt i nic sie nie odzywa to chbya znczy ze pracy nie ma. kurcze czlowiek chce uczciwie zarobic a tak szuka i szuka i szuka a na rynku nic . moze chociaz zarobki w hugarcie są w porządku i w ogole to działa w porządku firma. bede czekał na odpoweidzi bo zalezy mi naj jakiejkolwiek pracy a tutaj może coś się zwolni.
zdjecie uzytkownika
pajan - 2015-01-30 23:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie o pracę teraz ciężko, nie tylko w Hugartcie. Na rynku pracy wolnych miejsc jak na lekarstwo, a bezrobotnych coraz więcej. Ja to się nie dziwię że ludzie wyjeżdząją do pracy za granicę, tam po 1 jest praca, po 2 za lepsze pieniądze niż u nas. Ale może w Hugartcie jakoś planują jakąś rekrutacje czy cos?
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-02-09 10:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pajan - 2015-01-30 23:56:06]:
A coś? się zmieniło w naszym kraju czegoś nie wiem?coś mnie ominęło?zmienił się ustrój? płace w Polsce zrównali z zachodnimi?No raczej nie.Więc kolego nie licz na
cud w tej firmie bo tylko pierdzistołki,prezesy,dyrektorzy,i lachociągi mają się
tam dobrze.
zdjecie uzytkownika
reiwen - 2015-02-15 12:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam iść na rozmowę i powiedziano mi 10 zł na h ale netto premia za chodzenie do pracy 400 i produkcyjna do 700 lecz takich obiecanek to się już nasłuchałem nie jednokrotnie, pójdę posłucham i wam się odezwę
zdjecie uzytkownika
Killer - 2015-02-18 09:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za zdzierstwo 10 złotych? dziesięć gównianych złotych? No gratuluję jeżeli przyjmiesz taką stawkę potwierdzisz że jesteś zadowolony a to z kolei rzutuje na
przyszłość wszystkim. Przypominam że 10 zł to 2,5 euro które jest dodatkiem do stawki na obiad a gdzie stawka za pracę? Skoro można u nich zarobić tylko na wikt
to gdzie opierunek? Za wikt i opierunek pracuje tylko niewolnik oraz najgorszej klasy przestępca oraz analfabeta.Więc kim ty jesteś?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-03-26 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY PO ZMIANIE WŁAŚCICIELA NASTĄPIŁA JAKAŚ ZMIANA NA LEPSZE-KASA-SOCJAL-ITP.......
PROSIŁ BYM O WPIS KOGOŚ KTO TU PRACUJE-NA PRZYKŁAD-JAKĄ STAWKĘ GODZINOWĄ MA OPERATOR CNC,CZY SĄ NADGODZINY-PRACA W SOBOTĘ.
zdjecie uzytkownika
FORBS - 2015-04-02 10:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bieda z nędzą i spustoszenie.Co to w ogóle ma być ta firemka śmiechu warte,jak to możliwe
że tego się nie zabrania. Wszystkie procedury są pogwałcone od kadr po produkcję.
Przynoszą wstyt za granicą kraju. Tylko idioci kupują u nich ten badziewny sprzęt.
zdjecie uzytkownika
Udo - 2015-07-08 12:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2015-03-26 20:50:23]:
Dołączam się do pytania czy są obecnie jacyś pracujący którzy mogą polecić firmę bądź też powiedzieć kilka zdań na temat warunków pracy godzin zmian oraz weekendów czy są uwzglednione w grafiku? Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek informacje na ten temat z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam! Udo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hugart Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hugart Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert