brak logo

Centrum Wózków Widłowych Sawim-Bis

Zabierzów

Opinie o Centrum Wózków Widłowych Sawim-Bis

Janek 2015-04-10 08:09:10
Ekstra cierpliwy personel. Doradza klientowi, slucha, pomaga. Ceny tez preferencyjne a do tego duzy wybor produktow.
Marcin 2015-04-10 08:44:02
Kupuje w tym sklepie już nie pierwsz raz i zawsze wszystko przebiega w ten sam sposób : sprawnie, szybko, profesjonalnie i tanio!
Arson 2015-04-10 11:17:46
Sklep posiada bardzo bogatą ofertę produktów i do tego w przystępnych cenach. Naprawdę jest w czym wybierać. Gorąco polecam.
Rojson 2015-04-10 11:41:49
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego sklepu. Łatwy i przyjemny kontakt, szeroki wybór produktów i szybka przesyłka – polecam.
Grzesiek 2015-04-10 14:53:01
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo miła obsługa, towar jakościowo spełniający moje wymagania. Nie miałem z tym sklepem żadnych problemów i na 100% tu wrócę nie raz.
Kwak 2015-04-11 12:47:45
Wielkie dzięki za szybka przesyłkę. Życzę powodzenia w dalszej sprzedaży, bo towar który oferujecie jest naprawdę super!! oszałamiający
Milla 2015-04-11 12:48:24
Sklep jest na prawde godny polecenia i zaufania. Nie zamawiałam wczesniej poscieli przez Internet, ale teraz nie wyobrazam sobie robic zakupow w inny sposób.
Anna 2015-04-11 18:33:38
Bardzo dziękuję za udaną transakcję. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miała przyjemność kupowania w Państwa sklepie. Jestem bardzo zadowolona z jakości oferowanych towarów. Pozdrawiam
Qba 2015-04-11 18:44:33
Chciałem bardzo podziękować za udaną transakcję i doradztwo w wyborze.
Maniek 2015-04-11 19:21:29
Wielkie dzieki za super transakcje! Przesylka dotarla wczoraj, jest po prostu przepiekna. Taki sprzedawca to skarb. Dodaje do ulubionych i na pewno wroce!
Lukash 2015-04-11 19:44:23
Goraco polecam ten sklep. Sprawdzony na wlasnej skorze już wiele razy. Wystawienie pozytywnej opinii dla panstwa jest dla mnie czysta przyjemnością. Dziekuje ze jest taki sklep.
1
Gorbi 2015-04-11 20:04:35
smialo mozna w tym sklepie kupowac. sprawdzony przeze mnie juz 3 razy. zawsze wszystko przebiegalo w jak najlepszym porzadku wiec jest ok.
Kamil 2015-04-11 22:41:53
Super sklep! Naprawde godny polecenia. Zamawiam juz od dluzszego czasu i zawsze wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Polecam
Tomek 2015-04-12 22:28:35
Firma godna polecenia pod kazdym wzgledem. Zarowno jesli chodzi o obsluge jak i oferowany przez sklep towar. Paczka przyszla wczoraj. po otwarciu bylem naprawde mile zaskoczony.
Alone 2015-04-12 22:32:05
Kiedy wystawiam opinie na temat tegos klepu , nie moze ona byc inna niz w stu procentach pozytywna. Bardzo mila obsluga, udziela wyczerpujacych informacji. Łatwy kontakt.
Luiz 2015-04-12 22:39:36
Sklep jest jak najbardziej na plus. Mega pozytyw za szybka wysylke. Ogolne wrazenie jesli chodzi o produkt takze na plus. Dobra jakosc, akceptowalna cena. Bede kupowac. Pozdrawiam i polecam.
Ajlar 2015-04-13 14:22:27
Witam. Chcialam sie podzielic swoja jak najbardziej pozytywna opinia na temat uslug swiadczonych przez ta firme. Jak najbardziej moge polecic zakupy z tej strony www.
Misiek 2015-04-13 14:25:13
O tym sprzedawcy mozna pisac tylko w samych superlatywach. Bardzo mila obsluga, ceny atrakcyjne, duzy wybor towaru, produkty wysokiej jakosci. Nie dopatrzylem sie zadnej wady u tego sprzedawcy. Pozdrawiam :)
Patryk 2015-04-13 14:45:00
Transakcja przebiegla jak najbardziej pomyslnie. Nie bylo zadnych problemow przy skladaniu zamowienia, towar dostepny od reki, bardzo mila obsluga. Przesylka dotarla bardzo szybko. Super sklep.
Lukasz 2015-04-14 10:55:59
Brak zastrzezen. Wszystko przebieglo pozytywnie.
Janusz 2015-04-14 11:06:29
Wszystko przebieglo ok. Nie ma do czego się doczepic. Polecam dalej serdecznie.
OnaR 2015-04-15 18:34:11
Zdecydowanie polecam robienie zakupów w tym sklepie. Sam korzystałem i jestem zadowolony… super obsluga i bardzo szybka wysylka. Jak dla mnie bomba!
AG 2015-04-15 18:36:58
Świetny sklep, wart polecenia dalej. Obsluga bardzo mila i pomocna, doradza co lepiej kupić. Towar zapakowany bardzo bezpiecznie i do tego szybka przesyłka…
Bron 2015-04-15 18:46:41
Mogę śmiało polecić dalej tego sprzedawcę. Zakupy tutaj to sama przyjemność. Mili sprzedawcy, dobre ceny i szybkość w dostarczeniu towatu - same plusy :)
Ja 2015-04-15 18:49:06
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
Monia 2015-04-15 18:53:54
Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie sto procent pozytyw. Bardzo duzy wybor asortymentu, każdy może tu znalezc cos dla siebie… do tego super latwy i przede wszystkim mily kontakt i niskie ceny.
Brydzia 2015-04-15 19:06:59
Bardzo milo mnie zaskoczyly zakupy u tego sprzedawcy. Moim zdaniem zasluguje na miano supersprzedawcy roku :) Mila obsluga, latwy kontakt, szybka wysylka. Nic tylko kupowac :)
Bartek 2015-04-15 19:18:34
Transakcja przebiegla bezproblemowo. Bardzo latwy sposób kupowania, bez skomplikowanych procedur, szybka przesylka, niskie ceny i wielki wybor produktów… zdecydowanie na plus :)
Balcerek 2015-04-15 19:39:11
Kupuje w tym sklepie już 2 raz i zawsze wszystko przebiega modelowo … z mojej strony calkowicie zasluzony pozytyw… mam nadzieje, ze jeszcze będę miala okazje u Was cos kupic :) Pozdrawiam
Janek 2015-04-16 12:34:28
Jakby kazdy e-sklep mial taka obsluge jak ten i tak szybko wysylal towar do swoich klientow, to by bylo super!! Dostawa - blyskawica, obsluga - przemila i profesjonalna! Dzieki!
Violet 2015-04-16 12:51:18
Bardzo polecam ten sklep. Jest jednym z najlepiej dzialajacych w necie tego typu sklepow.
Daro 2015-04-16 13:01:57
Można spokojnie kupowac w tym sklepie. Fachowa obsluga plus wysoka jakosc towaru gwarantowana.
Filip 2015-04-16 13:35:02
Sklep na naprawdę wysokim poziomie. Sprostali wszelkim moim oczekiwaniom, a naprawdę jestem wybrednym klientem. Ze szczerego serca polecam.
Monster 2015-04-16 14:10:16
Ze szczerego serca mogę każdemu polecic tego sprzedawce. Nie oszukuje, towar jest naprawde wysokiej klasy. Bardzo mila obsluga i do tego ekspresowa wysylka.
Bogus 2015-04-16 14:16:56
Dzisiaj o otrzymałem przesyłkę ze sklepu. Jestem bardzo zadowolony z jakości otrzymanego produktu. Polecam
jak0b 2015-04-16 14:39:37
Sklep na naprawdę wysokim poziomie. Sprostali wszelkim moim oczekiwaniom, a naprawdę jestem wybrednym klientem. Ze szczerego serca polecam.
Konrad 2015-04-16 14:44:43
Nie wiedzialem, ze w internecie mozna trafic na tak rzetelna firme. Nie naciagaja klienta, sa otwarci. POLECAM
Mariusz 2015-04-16 14:49:23
Wszystko Super ! Nawet można powiedzieć na 102. Serdecznie polecam.
Witold K. 2015-04-16 14:56:37
Dziwnie tak robic takie zakupy przez internet, no ale jako można dzieki temu zaoszczedzic około 200 zl - to czemu nie? Polecam!
Antek 2015-04-16 14:57:54
Nie było zadnych problemow ze zrealizowaniem mojego zamowienia w tym sklepie. A jeszcze dodatkowo otrzymalem rabat.
Andrzej 2015-04-16 14:59:12
Sklep zaskoczyl mnie mila obsluga, która faktycznie potrafi pomoc i doradzic, a nie jak to jest w wielu sklepach - polecaja tylko najdrozsze rzeczy z asortymentu.
Kwasu 2015-04-16 19:09:14
Moge smialo polecic kazdemu. Bardzo fachowa obsluga. Brak zastrzezen.
Figa 2015-04-16 19:11:48
Polecam serdecznie. Duzy wybor, korzystne ceny.
Piotr 2015-04-16 19:17:56
Wielki wybor, bardzo dobry kontakt, zdecydowanie polecam.
Hania 2015-04-16 19:22:05
Szybko, sprawnie, profesjonalnie!! Nawet kupując drobiazgi masz pewnosc ze cie profesjonalnie obsluza!
Kingaa 2015-04-16 19:43:49
Nad podziw dobra wspolpraca z klientem!! Nie olewaja ludzi. Rzetelna firma z dobrymi jakościowo produktami. Polecam!
Cleo 2015-04-16 19:56:44
Sprzedawca godny pozytywu, szybki kontakt i 100% zadowolenie z zakupu.
Witka 2015-04-16 20:05:29
Sprzedawca idealny. Szybko, sprawnie i fachowo. Dodajac do tego naprawde cierpliwosc sprzedawcy i ich duza wiedze - wychodzi na to, ze to idealny sklep:)
były pracownik 2016-03-10 18:46:07
to jakieś bujdy - oni nie mają sklepu internetowego.
i daty te same wspisów - ktoś poświęcił trochę czasu albo zapłacił za takie wpisy!
bangok 2016-05-13 20:44:20
150, wątpliwe - większość osób jest tak zapracowana że internet zna tylko ze słyszenia. nie ma zwolnień, roboty sporo
Zostaw swoją opinię o Centrum Wózków Widłowych Sawim-Bis - Zabierzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Wózków Widłowych Sawim-Bis