brak logo

Stolarstwo Meblowe STOLMAX

Czeladź

Opinie o Stolarstwo Meblowe STOLMAX

anonim 2011-07-09 11:48:28
Bzdury napisałeś....ta firma to( usunięte przez administratora ) wpisz sobie stolmax czeladź opinie i poczytaj o tym ( usunięte przez administratora )
oszukany 2011-07-13 13:43:28
Proszę wszystkich o ostrożność. Firma Stolmax to( usunięte przez administratora )
Agnieszka Sz. 2011-09-22 05:57:32
Firma godna polecenia.Jakość na wysokim poziomie co do terminów to wszędzie jest tak samo.Ogólnie jestem zadowolona i polecam Firmę STOLMAX.
zawiedziona 2011-09-30 12:34:17
To jedna wielka ( usunięte przez administratora ) warsztaty w starych komórkach. Gościu tylko ciągle opowiada co to nie robi i u jakich bogaczy. ( usunięte przez administratora )Zapłaciłam mu zaliczkę 50% i potem ( usunięte przez administratora ) nie dajcie się nabrać.
stolmax 2011-11-23 09:31:43
Referencje oraz opinie od naszych klientów są do wglądu w siedzibie naszej Firmy.Pozdrawiamy Firma STOLMAX.
Monika M. 2011-12-28 00:32:05
Wszystko ok. Nie rozumiem co sie stalo na tym forum....jakies powycinane fragmenty...ciezko rozpracowac o co chodzi?? Ja w kazdym razie jestem zadowolona.Firma mi doradzila i pomogla w zagospodarowaniu kuchni .Zaproponowano mi wszystko od wstepnego projektu ktory mi sie bardzo podobal ...po sprzet AGD.Troszke dlugo trwala realizacja ale facet naprawde robi co moze.Efekt koncowy byl fantastyczny!!Polecam wszystkim ktorzy chca tanio i solidnie.
oszukany 2012-03-31 18:52:35
Firma to jedna wielka pomyłka im dalej od niej tym lepiej. Firma [usunięte przez admina]ludzi,jedna wielka sciema
jasodo 2016-05-19 09:54:42
jest to ogólenie sklep z meblami kuchennymi i wydaje mi się, ze bardzo dbają i o jakość i o design wykonania, bo sa to naparwde już bardzo eleganckie meble z tego co widze i to jest na pewno też na plus dla nich.
Zostaw swoją opinię o Stolarstwo Meblowe STOLMAX - Czeladź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stolarstwo Meblowe STOLMAX