brak logo

Basic-Soft

Ostrów Wielkopolski

Opinie o Basic-Soft

LOL 2012-07-25 05:23:39
Firma nie godna polecenia! Szczerze odradzam!
1
Urban B. 2012-11-08 19:47:16
W tej firmie takie zachowania są na porządku dziennym.
hos 2013-03-05 15:50:08
dokładnie zgadzam się z przedmówcami, gość jest beznadziejny, bardzo żałuje że podjąłem z nim współprace, odradzam wszystkim
klient 2014-11-25 13:26:04
chcesz mieć problemy - zwiąż się z tą firmą. Szef, programista, wdrożeniowiec, kierowca itp. to jedna osoba. Ciągle zabiegany a przy tym totalnie niesłowny i nierzetelny. Obietnice to jego mocna strona a potem nie odbiera telefonu przez miesiąc. Proszę zwrócić uwagę na kontakt na stronie firmowej. Brak nip-u, adresu, fry wystawiane raz przez niego, raz przez kogoś innego, co chwila zmiana adresu czyli korespondencja nie dociera - same problemy.
JOHAN 2015-09-21 09:14:33
GOŚĆ TRAGICZNY , NIE ODBIERA TELEFONÓW , A KONTAKT Z NIM GRANICZY Z CUDEM , ŻAŁUJĘ ŻE KUPIŁEM OD NIEGO PROGRAM.
Dramat 2015-09-28 08:39:42
Absolutnie odradzam wszelkie interesy. Kompletny brak szacunku dla kontrahenta. Liczy się tylko kasa. Człowiek nierzetelny, niesłowny. Fatalne doświadczenia. Nie odpisuje na maile, nie odbiera trzech telefonów, liczba kont poczty i telefonów tak duża, żeby w razie czego usłyszeć, że na zły adres się wysyłało lub telefon nie ten, a w firmie i tak tylko jeden człowiek.
Chcesz mieć problemy i zszargane nerwy, zatrudnij tego gościa!
Kolejny 2015-12-15 13:17:02
Mniemam że wpis od "halo" to sam właściciel tej firmy, który próbuje ratować skórę bo honoru już nie jest w stanie uratować. Jedyne co można od niego usłyszeć to kłamstwa. KAŻDY klient, który związał się z ta firmą prędzej czy później tego żałował lub pożałuje. ZDECYDOWANIE odradzam. Beznadziejna firma
Syców 2016-04-26 09:28:22
opinia jak najbardziej zgodna z rzeczywistością NIE POLECAM
1
Syców 2016-04-26 09:35:27
Człowieku lepiej do szamba wejdź niż z nim się zadaj
1
no nie halo 2016-04-26 09:49:34
jesteś słowny jak kasę potrzebujesz od kontrahenta i jak ci wypłaci kasę to już dostajesz alergii na tego osobnika
ajaj 2016-05-10 23:00:22
Ważne że teraz atmosfera u nich dopisuje. TO dobry znak.
Zostaw swoją opinię o Basic-Soft - Ostrów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Basic-Soft