brak logo

Bafpol Firma Handlowa

Źródła

Opinie o Bafpol Firma Handlowa

anonim 2011-04-18 02:25:41
To co wypisuje Tomek to totalna bzdura!!!! Pracowałem w firmie \\\"Bafpol\\\" jako magazynier przez kilka miesięcy i pracodawca zmuszał do nadgodzin przy rozładunkach towarów, za które nie płacił i nie oddawał dni wolnych. Jak ktoś nie zgadzał się to go zwalniał. Zmuszani wszyscy byli do sprzątania korytarzy i ubikacji. Pracodawca na maxa oszczędzał pieniądze na tego typu przykładach w celu wzbogacania się na ludzkiej krzywdzie. Nie idźcie tam pracować!!!!!
anonim 2011-04-19 02:10:27
firma Bafpol jest ok...problem nadgodzin jest powszechny nie tylko tam...ale nie wypowiadałbym sie az tak krytycznie na ich temat. Za czasow kiedy to ja tam pracowałem panowała rodzinna atmosfera, Waldi zawsze szedl na reke jak byla jakas sprawa ;) dobry i w miare pewny pracodawca..polecam
armagedon 2011-04-19 02:51:09
anonim - 2011-04-19 02:10:27

firma Bafpol jest ok...problem nadgodzin jest powszechny nie tylko tam...ale nie wypowiadałbym sie az tak krytycznie na ich temat. Za czasow kiedy to ja tam pracowałem panowała rodzinna atmosfera, Waldi zawsze szedl na reke jak byla jakas sprawa ;) dobry i w miare pewny pracodawca..polecam

Co za głupoty...bla bla bla...Od kiedy się nachapał kasy pracowników ma w [usunięte przez administratora]. Szedł na rękę ale komu innemu, temu kto lizał [usunięte przez administratora] Niedobry i niepewny pracodawca. Nie polecam A ty co wypisujesz, weź się do roboty a nie bez przerwy siedzisz przy tym komputerze i cukrujesz tą [usunięte przez administratora] firmę.
armagedon 2011-04-19 03:40:31
To co wypisujesz Bafpol jest ok. To podaj swoje prawdziwe imię to ocenie jeszcze ciebie. A nie owijasz k...a w bawełne - lizusie.
anonim 2011-04-20 06:02:56
tak, po jezyku jakiego używaja osoby krytykujące stwierdzam ze to magazynierzy...niedouczeni, rozgoryczeni i z pretensjami do "systemu" ze nic im w zyciu nie wychodzi...nie wiem jak jest teraz ale powiem ponownie ze za czasow kiedy ja tam pracowalem naprawde nie bylo zle...[usunięte przez administratora] poza okazalymi piersiami jest solidnym pracownikiem i dobrym kolega w pracy...pod warunkiem ze magazynierzy realizuja na biezaco zamowienia. nie mowie ze bylo tam idealnie, bo nagdodziny rzeczywiscie nie byly rozliczane, ale patrzac na to z perspektywy czasu i zdobytego pozniej doswiadczenia -polecam ta firme ludziom ktorzy uczciwie rozpatruja szeroko rozumiane pojecie pracy, nie polecam jej leniom, bo Waldi pozbywa sie ich blyskawicznie ;)...tak to o Was krytykanci z powyższych postów
armagedon 2011-04-20 07:46:46
Widzisz mało wiesz...wcześniej doszło do incydentu po między jednym z pracowników nie będę ujawniać imienia, ponieważ ta osoba może sobie nie życzy. Ten magazynier był bardzo pracowity doszło do naruszenia dobra osobistego po między jego byłą firmą, gdzie wcześniej pracował. Tamta firma dogadała się z szefem z Bafpolu i zwolnili go wymyślając z kapelusza przyczynę. I to nie było zwolnienie za złe wykonywanie pracy! Co do M[usunięte przez administratora] to już przeszłość. W końcu na nią przyjdzie czas...i wyleci z hukiem z firmy. No chyba, że jest tam jakaś miłość itp itd....Także nie [usunięte przez administratora] głupot "anonimowy", jesteś taki wszechwiedzący to podaj swoje imię!!!
1
anonim 2011-04-28 08:42:50
Błędy to ty robisz leniu...jak chcesz wiedzieć to dalej tam pracuję i rozglądam się za inna robotą. Bo nie mogę patrzeć na jednego parszywca, który tam pracuje i robi dziwne podchody. A ty lizusie, wchodź każdemu w d...e, bo masz to we krwi. Skoro tam już nie pracujesz to właśnie ciebie wylali za lenistwo i nie wyparzoną jadaczkę. Te twoje cukrowanie i tak nic nie da!!! A nowi, będą omijać tę firmę szerokim łukiem... Cukrować to możesz swoją [usunięte przez administratora] i dać psom do wylizania...:P
już nie pracownik 2011-12-22 11:07:45
Spoko firma, fajni ludzie, zarobki średnie i szkoda że poza miastem
ładny 2011-12-23 23:40:33
W firmie Bafpol pracuje mi się dobrze, fajna atmosfera,trochę słabo płacą dlatego trzeba spadać w najbliższym czasie.Jakby nie cycata o której widzę we wcześniejszych wpisach różne opinie i której cyce pchają się na mojego ......i niedługo się wepchają, to już bym tam nie wracał.Zgadzam się że nie jest rewelacyjną współpracowiczką ale blond i wielkie cyce to na mnie działa.Pozdrawim i polecam firmę Bafpol-zwłaszcza panom
2
gra 2012-04-10 13:20:12
[usunięte przez administratora] nie firma szkoda czasu i nerwów ......walić ich
kandydat 2012-06-24 20:22:54
Po tym co tu przeczytałem, stwierdzam że szkoda marnować czas na wysyłanie CV do tej marnej firemki. Oczywiście nie mam 15 lat, kręconych włosków i na imię NAIWNY, nawet dzieląc przez 10 to co tutaj piszą uważam, że szkoda czasu
Obecny pracownik 2012-08-20 22:12:13
Ten kto tutaj pracował i nadal pracuje wie jak naprawdę w tej Firmie jest.Prawda moi koledzy i koleżanki
klan 2012-08-21 19:03:45
tak...tak [usunięte przez administratora] na maxa i nic poza tym. Nie ma co się pchać do tej śmiesznej firmy...
fred 2013-05-29 15:48:17
Gdy znajdą na kogoś haka szybko zwalniają, to jest po prostu zabawa ze strony szefa lubi się mścić i jego to rajcuje. Za plecami obgaduje a tego ci nie powie bo się boi prawdy. Nadgodziny nie płacą a jak się postawisz to wiooo z firmy. Ogólnie chora atmosfera. Niech jego synalek pracuje jako magazynier za 1800-2000 zł netto.
obecny pracownik 2013-10-06 07:07:31
ja k sie spytasz czy za Tira zapłacą To [usunięte przez administratora] odpowie za co coś Tobie niepasuje swego czasu była zgrana ekipa ale przydubas wprowadził swojego czlowieka i ten chodził ...i przez niego ludzie się zwolnili lub SZEf zwolnij : wymuślając jakis powód .
ale jest takie stare powiedzenie wyrządzając komus zło ono powróci do Ciebie z podwójna siła i chyba borsuk czytając to sie smieje ale to jest prawda ..wyrzadził juz ludziom krzywde zatrudniaja c i obiecuja c kokosy na wierzbie a pózniej traktował ludzi jak smiecia .srzatnei toalet co tydzien ja jak nie to nie ma wylaty.........moi koledzy ,kolezanki z firmy wiedza o tym
batman 2013-12-01 11:30:00
Jeżeli ktoś potrzebuje świadka przeciwko Bafpolowi to dajcie znać. Podajcie maila to się z wami skontaktuje.
bobik56 2014-04-18 11:26:11
Po co się wypowiadac? Wystarczy policzyć ilu jest wypowiadających się i widać co to za pracodawca i jak płaci i traktuje ludzi.
tak 2014-05-25 20:55:43
nie płacił za rozładunki tirów i kontenerów
PH 2014-06-02 09:39:59
a jak wygląda praca jako handlowiec? Wie ktoś?
1
dzikus 2015-01-30 00:04:28
co do tej oceny to aż podejrzanie wysoko , chyba , ze rzeczywiście w firmie panuje tak świetna atmosfera , że nie ma im co zarzucić. Byłby to idealny pracodawca na rynku ;) w związku z tym chyba nie mam co pytać nawet o możliwość zatrudnienia tutaj prawda ? pewnie ludzie pchają drzwiami i oknami ;) .
kilak 2015-03-31 03:16:22
Baf pol jest hurtownia pansmanteryją i nie tylko. Interesuje mnie zaopatrzenie mnie jako pasjonatki takiego małego dziergania, czy jest możliwość zamawiania małych ilości włóczek bezpośredni do domu. czy zajmuje się ta firma tylko większymi zamówieniami, myślę o otworzeniu sklepu z takimi artykułami ale najpierw chciałabym to sama sprawdzić
były 2015-05-05 10:36:20
Tam już nikt nie pracuje ze starych pracowników, pozwalniali się bo przekonali się do czego prowadzący jest zdolny.Pozatrudniał z okolic Środy Śląskiej.Same negatywy mogę pisać o tym samuraju...
john rambo 2015-05-06 18:05:49
ma ktoś aktualny cennik i katalog bafpolu na kompa ??
trep 2016-05-19 12:42:43
skoro firma wie czym jest odpowiedni marketing, to także wie, jak dobrze płacić @fabian.
2
Zostaw swoją opinię o Bafpol Firma Handlowa - Źródła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bafpol Firma Handlowa