Opinie o Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. w Kielce

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Vipro Group Sp. z o.o. sp.k.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. o rekrutacji.

Branże: Produkcja wyrobów tekstylnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. w Kielce

baner wywiady
Franciszek Nowy wpis

Cześć. Dawno już nikt nic nie pisał o pracy tam a widzę, że klienci mają jakieś problemy. No i najgorsze, że ofert do pracy nawet archiwalnych nie znalazłem. Wcześniej widzę, że ci co pracowali źle się wypowiadali o atmosferze. Zmieniło się coś w tym aspekcie? W ogóle od czasu do czasu ktoś wie, czy szukają nowych osób do pracy? Mam dość mojej obecnej firmy i badam rynek kielecki, aby mieć pewność, że gdzieś się można dostać :D

Ona Nowy wpis
@Franciszek

Jest pytanie, czy posiada ktokolwiek telefon kontaktowy do dyrekcji w Kielcach??? Oprócz infolinii nie znalazłam innego telefonu!!! Jak to możliwe??? Nie mam dobrego zdania o firmie i profesjonalizmie pracujących tam ludzi ( nie wszystkich) , mechanik np. Jest bardzo dobry :)

Ona Nowy wpis
Klient

Mniej kulturalnej osoby jak kobieta pracującą na infolinii tej firmy nie znam. Brak profesjonalizmu i brak obycia jak i dobrego traktowania klienta. Nie polecam!!!

Zatrudniają na najgorszy okres, z największą ilością zamówień po czym gdy on się kończy nie przedłużają umowy oznajmiając o tym w ostatnim dniu jej trwania

Jakub Nowy wpis
@93

Do jakiej roboty Cię tu przyjęli i co wtedy mówili o możliwości dalszej pracy? Wiem tylko, że szyją pościele i obrusy ale ja akurat wolałbym na magazyn. Tylko, że na stałe, a nie na chwilę.

Sylwia

Powiem krótko i na temat o tej firmie. Szkoda czasu na jakąkolwiek współpracę z tymi ludźmi i zgadzam się z innymi opiniami o tej firmie w 100% tak jest ,więc darujcie sobie szkoda czasu i waszej energii.

Bogdan
@Sylwia

Czemu aż tak negatywnie? Pracowałeś tam i były jakieś kłopoty? Chodzi o finanse? Weź napisz coś więcej.

Jak szybko otrzymałeś odpowiedź zwrotną po rozmowie w Vipro Group Sp. z o.o. sp.k.? Czy rekruter skontaktował się z Tobą, w szczególności w przypadku odpowiedzi odmownej?
Pk

Potwierdzam poprzednie negatywne opinie, jeżeli klientów traktują jako dawców nieoprocentowanych pożyczek ( towar opłacony z góry i niedostarczone przy braku kontaktu) to pracowników nie będą traktować inaczej. Sprawa zgłoszona na policję. Trzymać się od nich jak od zarazy

Zniecierpliwiona
@Pk

Jeśli zamawiasz na allegro jest możliwość podjęcia dyskusji w przypadku jakiegokolwiek problemu ze sprzedawcą. Warto skorzystać. Firma nie budzi żadnego zaufania

Kaju1

Uwaga oszuści zglaszam sprawę do prokuratora

Młody ZNK
@Kaju1

A Ty co , rudy z blok ekipy że będziesz powoływać się na płokułatułę ? :D

Kasia

To prawda ze starzy pracownicy nie szanują nowych

były pracownik

Też tam pracował(em/am) i prócz osób które myślą że więcej mogą tj Pani K. z pakowni praca była ok. Trzeba tylko wiedzieć komu można zaufać, a fakt są tam bardzo fałyszywe osoby !! Na pieniądze też nie mogł(em/am) narzekać. Pensja ok. Jak się poprosiło to szef dał podwyżke. Ważna jest atmosfera i lojalność między współpracownikami,a tam tego nie ma. Panie które pracują tam dłużej, niestety nie szanują nowych osób.

Ilona
@były pracownik

Oczywiście - atmosfera i lojalność między współpracownikami jest bardzo ważna. Dlatego szkoda, że w Vipro tego nie ma. Napomknąłeś coś o dobrej pensji. A można liczyć ze strony tego pracodawcy na jakieś dodatki, ale te pozapłacowe? Chętnie się tego dowiem.

W. M
@były pracownik

Też pracowałam i osobiście uważam że na pakowni zdecydowanie pogarsza jakość pracy kierowniczka.obgaduje wszystkich. I nie daj boże złapać z kimś lepszy kontakt to ona zaraz to zniszczy... Dramat. Na innych halach jest w miarę ok. Ale mimo wszystko nie polecam pracy. Poniewaz pani menager też nie pomoże jeśli jest problem...

zosiast33

Z taką firmą spotkałam się po raz pierwszy. Powinna zniknąć z rynku jak najszybciej. Jest doskonała w traktowaniu klientów w lekceważący wręcz sposób oraz okłamywaniu. Nie wiem czy pracownica tam zatrudniona myśli, że maile znikają, czy co? Żenada

Roman

(usunięte przez administratora) Nie odbierają telefonów (kiedy uda się trafić na nie zajętą linię) i nie odpisują na maile. Sprawa będzie zgłaszana na policję.

Alina.
@Roman

Czy udalo sie Tobie cos zalatwic . Dosyalam email z numerem paczki oa kuriera ze czeka na przesylke , przesylki nie ma.

zawiedziona

Zakupy w tym sklepie to prawdziwy koszmar! Chciałabym Was przestrzec. Zamówiłam kilka metrów tkaniny. Umknęło mi wysłanie do sprzedawcy maila z wyborem koloru i był to mój jedyny błąd (poza wybraniem tego sklepu w ogóle). Zorientowanie się w tej sytuacji zajęło Vipro Group (na Allegro vistyl) aż 10 dni. Odpisałam tego samego dnia, wybierając kolor. Następnie TRZYKROTNIE byłam zbywana nieprawdziwymi informacjami o tym, że zamówienie „zostanie nadane jutro”, próbowano też grać na moich emocjach hasłami o zamkniętych szkołach i przedszkolach oraz tym, że negatywne komentarze są krzywdzące. Trwało to tyle czasu, że w międzyczasie zlikwidowano paczkomat. O tym fakcie sprzedawcę poinformowałam bezzwłocznie, wskazując inny paczkomat. Sklep standardowo odpisał „dzisiaj nastąpi wysyłka”, po czym, nie do wiary, otrzymałam maila, że… paczkomat został zlikwidowany, o czym już przecież informowałam. Po ponownym wskazaniu nowego paczkomatu sprzedawca znowu okłamał mnie, że paczka jest nadawana, czemu przeczyły informacje w aplikacji InPostu. Wtedy sprzedawca… przestał mi odpisywać. Finalnie tkanina dotarła do mnie 32 dni po złożeniu zamówienia. Skandal, nieprofesjonalizm, żenada.

Jolanta

@Łukasz Myślę, że warto czasami myśleć zanim się kogoś oczerni nie mając podstaw ku temu bo konsekwencje mogą być przykre.

Łukasz

Firma tragiczna. Kontakt z klientem beznadziejny. Kłamią i robią na złość. Sprawa dotyczy zakupu i całej sytuacji na allegro.

Stanowczo odradzam prace w tej firmie . Szkoda czasu ,nerwów bo zarobki są kiepskie nawet jak na Kielce. Ludzie odchodzą z tej firmy od pracowników magazynu ,handlowców po księgowe. Towar wystawiany na aukcjach nie istnieje więc dochodzi do bardzo dużych opóźnień, ludzie straszą policja i wystawiają negatywne komentarze a zadaniem handlowców jest dzwonienie i robienie z siebie (usunięte przez administratora) żeby tylko usunęli komentarz . Praca nie warta świeczki, absolutnie .

Nie polecam pracy w tej firmie. Zatrudniają na największy młyn, wykorzystują a później twierdzą, że źle pracujesz i zwalniają. Atmosfera między pracownikami tragiczna. Nikt się z nikim nie lubi, donoszenie na każdym kroku, zero współpracy. Nowych pracowników (zatrudnionych na takich samych stanowiskach jak reszta) traktują jak ludzi od wszystkiego. Jak ktoś ma znajomości to może i popracuje dłużej niż 3 miesiące, nawet jeśli będzie beznadziejnym pracownikiem. Magazynier stoi i rozmawia z osobą pracującą przy pakowaniu paczek(ponieważ "nie powinien się przemęczać"), a pracownik z Ukrainy robi za 3. Są równi i równiejsi. Jak wyglądasz dobrze, umiesz się ładnie ubrać to Cię zjedzą, bo zazdrość ściska :) najlepiej nie próbować pracy w tym miejscu. Szkoda nerwów.

anonim 2
@Anonim

dokładnie ! moj znajomy pracowal tam kilka miesiecy .... codziennie przychodzil przygnębiony. Bo każdy tam jest jak zastraszony... najgorsze ze każdy na siebie donosi... a nie wspomne o innym dziele pakowni.. tam szczegolnie panna W. o której opowiadal... ze chwali sie ze ma plecy u szefostwa i moze robic co chce haha. dobrze ze moj znajomy to mężczyzna a nie ze pracowala tam jakaś koleżanka bo ponoć traktuje nowe kobiety jak Szma*y bo jest zazdrosna o wszytko, nawet ze komus uklada sie prywatnie a jej nie . atmosfera kijowa, a praca - to przede wszystkim ludzie ! jednak na jego "hali " bylo rożnie , w każdym bądź razie nie poleca kolega nikomu (usunięte przez administratora) vipro .

Irena

Towary na aukcji mają inną nazwę niż ta którą ma wysyłany,zakupiony towar( taką dostałam informację po reklamacji) Czemu to służy?

ATY

Widze nic się nie zmieniło też tam kiedyś pracowałem, darujcie sobie tą ofertę! Pot leje sie po głowie a ich "ulubiony pracownik" wplywa tak na ludzi ze kazdy z tamtąd odchodzi. Pozdro!!!

Każda wypowiedź się liczy! Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w firmie Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. w miejscowości Kielce, czekamy na wieści od obecnych i byłych pracowników!

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. - Kielce

• Jak się pracuje w Vipro Group Sp. z o.o. sp.k.?

Zobacz opinie na temat firmy Vipro Group Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Vipro Group Sp. z o.o. sp.k.
1/5 Na podstawie 5 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Oskara Kolberga 11
    25-620 Kielce
  • NIP: 9591982062 REGON: 366194561 KRS: 0000656310
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Vipro Group Sp. z o.o. sp.k.
Przejdź do nowych opinii