Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Event

Pracowałeś w firmie Event i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Milena 23 - 2012-11-19 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez studiuje zaocznie i pracuję w klubie. Generalnie to niewielki problem. Kiedy sesja się zbliża trzeba trochę kombinować, ale generalnie to na pewno nikogo nie wyklucza.
zdjecie uzytkownika
Dżastina - 2012-11-19 13:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ja studia mam tylko raz na tydzień we wtorki teraz to mogę się dostać na koordynatorkę promotorek? bo u mnie w mieście szukają i wysłałam i nie wiem czy sens czekać na odpowiedź
zdjecie uzytkownika
milena - 2012-11-19 14:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne ,że tak przecież są dwie koordynatorki a ty pracujesz normalnie jak na etacie 5 dni z dwoma wolnymi więc kwestia dogadania się pomiędzy sobą przecież:D
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2012-11-20 13:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przejmuj się, u nas w klubie w Łodzi normalnie sa studentki, nawet dzienne. to nie problem
zdjecie uzytkownika
Fika - 2012-11-20 16:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam takie pytanie, czy jak się chce być kelnerką to można studiować zaocznie (mam zjazdy w weekendy) dajcie znać
zdjecie uzytkownika
lolitka - 2012-11-20 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne że tak grafik masz rozpisywany na tydzień więc zgłaszasz po prostu ze nie możesz i juz:D
zdjecie uzytkownika
Klaudyna - 2012-11-21 10:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma problemu, ja studiuję zaocznie. Generalnie to nie problem bo z grafikiem mozna się dobrze dogadać ale szkoda tych weekendów bo wtedy jest najwięcej ludzi i na prawde rewelacyjnie mozna zarobic.
zdjecie uzytkownika
mustina - 2012-11-21 11:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam że tu kelnerki mogą mieć zajęcia i łączyć, a mnie interesuje, czy selekcjonerka też? bo dowiedziałam się, że kluby są czynne cały tydzień i jak tak, to czy jest szansa jakaś żeby tą pracę połączyć z nauką?
zdjecie uzytkownika
wiola - 2012-11-21 16:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne ze tak bo selekcjonerki sa dwie i rozpisuja sie na grafiku wiec nie ma problemu zebys sobie wziela wolne na szkole:D
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2012-11-21 16:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie,że jesteśmy we dwie bo ja mam jutro rozmowę i fajnie wiedzieć a wiecie ile zarabiają?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-01-27 14:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Potrzebuję pilnie danych kontaktowych do klubu Event w Krynicy zdroju. Niestety na ich stronie nie ma ani numeru telefonu, ani adresu! Jeżeli ktoś takowym dysponuje proszę o udostępnienie, pilne!

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-04-11 11:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej idę na rozmowę na stanowisko konsultantki, czy ktoś może mi napisać czy ciężka jest ta praca, bo chyba trudno znaleźć fajną tancerkę, prawda?
zdjecie uzytkownika
Ada - 2013-04-17 12:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jestem zainteresowana opiniami o pracy konsulatanki
zdjecie uzytkownika
blabla - 2013-05-25 10:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co tu piszecie to sciema dziewczyna pojechala tam do pracy juz jest miesic i chce zrezygnowac ale nie dali jej wyplaty nawet nie ma na jedzenie i na powrot do domu podpisala wypowiedzenie ale nie przyjeli rodzice wyslaliby jej pieniadze na powrot do domu ale sie boja ze te pieniadze nie trafia do niej
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2013-05-30 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś pięknie tu opisuje wszystko ale chyba do końca nie miał nic wspólnego z tą pracą.. Jeżeli chodzi o klub to jedno wielkie oszustwo wcale go nie polecam .. Omijac z daleka bo o kasę nie tak łatwo.. I wcale nie jest tam tak fajnie....
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-05-30 19:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie dziewczyny to Cocomo w Krynicy to naprawde porażka .. Promotorka jakaś niedorozwinięta romawiałam z nią i zaproponowała mi prace na warunkach nie do przyjęcia.Jak ktoś chcę pracować w Krynicy w tej profesji udajcie się do konkurencji. Gentlemen,s CLUB PLAN B zajefajny lokal naprawdę na wysokim poziomie promotorka super jeżeli chodzi o kasę to regularne wypłaty bez ściemy .. chcesz pracować pracujesz nie chcesz pracować wyjeżdzasz i nikt Ci pieniążków nie zatrzymuje . Pracuje tam już chwile i gorąco polecam ten klub..
zdjecie uzytkownika
Ada - 2013-05-30 19:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie widzę że tu można zapytać o opinie. Słuchajcie Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy Zdrój . Jestem umówiona na rozmowę z Promotorem tego klubu czy ktoś wie co to za facet.. Troszkę sie obawiam..
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-05-30 19:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj jeżeli chodzi o promotora w Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy to śmiało naprawdę fajny gostek dogadasz się z nim bez problemu . Naprawdę warunki pracy w tym klubie sa EXTRA nie martw się o nic będziesz zadowolona....Pieniązki jak sobie ustalisz raz to takie będziesz miała nikt cie nie oszuka....
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2013-06-14 12:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałem okazję odwiedzić zarówno Cocomo, jaki i Plan B, i to Cocomo bardziej mi odpowiada. Jest przyjemniejsza atmosfera, dziewczyny piękne, obsługa profesjonalna, lokal na poziomie. Plan B mnie jakoś nie zachwycił, może gorszy dzień miałem... Ale jeśli wrócę do Krynicy, to na pewno Cocomo odwiedzę ponownie!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: nuzle.pl
Warszawa
(Mazowieckie)
Zatrudnię komunikatywne, dyspozycyjne 2-5 dni w tygodniu hostessy.Praca w godzinach wieczornych.Szukamy osób z barwną osobowością, łatwo nawiązujących nowe kontakty.Do zgłoszenia prosimy załączyć swoje aktualne zdjęcie.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 22:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W cocomo zatrudnia firma Event tak? Może ktos wyżej wytłumaczyć o co chodziło z tym oszustwem? Co jest nie tak, nie ma premii, nie płacą?
zdjecie uzytkownika
kamuska3 - 2013-07-18 15:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dziewczyny, możecie coś więcej powiedzieć o pracy kelnerki ? Ile może zarobić ? Czy wypłaty są regularnie ? Bez ściemy ? Czy można zrezygnować w każdej chwili ? I o co chodzi z tymi oszustwami ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 16:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie o co chodzi z tymi oszustwami ?czy ktos przyklad moze podac?ja obecnie szukam pracy w firmie Event i zalezy mi bardzo.
zdjecie uzytkownika
totylkoja - 2013-07-31 22:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie ciężko jest się dostać tam, niby mówią, że brak doświadczenia nie przeszkadza, bo organizują kursy, ale to lipa. Kursy są dwa : jeden teoretyczny prawdopodobnie w Krakowie a drugi - praktyczny w Sopocie lub Gdańsku, zależy jak zadecyduje taka Pani, co je robi. Dojechać trzeba na własny koszt i wrócić też, oni płacą za każdy dzień na kursie po 50 zł brutto i zwracają potem kasę za przejazdy, ale jakoś trzeba się tam dostać. Ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, ale niestety nie zadzwoniła do mnie już Pani, z którą rozmawiałam. W sumie szkoda, bo podobno fajna kasa szła tam i w ogóle... praca jest w godzinach od 20 do ostatniego klienta, 5 dni w tygodniu (przynajmniej jeśli chodzi o pracę kelnerki).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 08:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tylko szczupłe dziewczyny przyjmuja czy te troche puszyste tez moga sie dostac do pracy?jakie zarobki mniej/wiecej?
zdjecie uzytkownika
miki m - 2014-03-20 09:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem kelnerką w Krynicy w cocomo i fajnie mi sie pracuje. Moja praca polega tylko na kelnerowaniu. Dostaję fajne wypłaty co tydzień!!! co na poczatku jeste super bo nie trzeba miesiaca czekac... Atmosfera jest fajna, kierowniczka pomaga w razie potzreby, a dziewczyny wspierają sie nawzajem. Na szkoleniu byłam w krakowie i po skonczonym od razu do krynicy przyjechalam i juz zostalam. Wiec polecam gorąco :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
6 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x