brak logo

Event

Krynica-Zdrój

Opinie o Event

lolitka 2012-11-20 16:47:49
jasne że tak grafik masz rozpisywany na tydzień więc zgłaszasz po prostu ze nie możesz i juz:D
Klaudyna 2012-11-21 10:18:24
Nie ma problemu, ja studiuję zaocznie. Generalnie to nie problem bo z grafikiem mozna się dobrze dogadać ale szkoda tych weekendów bo wtedy jest najwięcej ludzi i na prawde rewelacyjnie mozna zarobic.
mustina 2012-11-21 11:08:33
Czytam że tu kelnerki mogą mieć zajęcia i łączyć, a mnie interesuje, czy selekcjonerka też? bo dowiedziałam się, że kluby są czynne cały tydzień i jak tak, to czy jest szansa jakaś żeby tą pracę połączyć z nauką?
wiola 2012-11-21 16:11:00
jasne ze tak bo selekcjonerki sa dwie i rozpisuja sie na grafiku wiec nie ma problemu zebys sobie wziela wolne na szkole:D
Eliza 2012-11-21 16:52:22
To fajnie,że jesteśmy we dwie bo ja mam jutro rozmowę i fajnie wiedzieć a wiecie ile zarabiają?
kasia 2013-01-27 14:48:24
Witam!
Potrzebuję pilnie danych kontaktowych do klubu Event w Krynicy zdroju. Niestety na ich stronie nie ma ani numeru telefonu, ani adresu! Jeżeli ktoś takowym dysponuje proszę o udostępnienie, pilne!

Pozdrawiam.
gość 2013-04-11 11:17:50
hej idę na rozmowę na stanowisko konsultantki, czy ktoś może mi napisać czy ciężka jest ta praca, bo chyba trudno znaleźć fajną tancerkę, prawda?
2
Ada 2013-04-17 12:55:22
ja tez jestem zainteresowana opiniami o pracy konsulatanki
blabla 2013-05-25 10:46:59
to wszystko co tu piszecie to sciema dziewczyna pojechala tam do pracy juz jest miesic i chce zrezygnowac ale nie dali jej wyplaty nawet nie ma na jedzenie i na powrot do domu podpisala wypowiedzenie ale nie przyjeli rodzice wyslaliby jej pieniadze na powrot do domu ale sie boja ze te pieniadze nie trafia do niej
Zuzia 2013-05-30 19:20:48
Widzę że ktoś pięknie tu opisuje wszystko ale chyba do końca nie miał nic wspólnego z tą pracą.. Jeżeli chodzi o klub to jedno wielkie oszustwo wcale go nie polecam .. Omijac z daleka bo o kasę nie tak łatwo.. I wcale nie jest tam tak fajnie....
Wiola 2013-05-30 19:28:22
Słuchajcie dziewczyny to Cocomo w Krynicy to naprawde porażka .. Promotorka jakaś niedorozwinięta romawiałam z nią i zaproponowała mi prace na warunkach nie do przyjęcia.Jak ktoś chcę pracować w Krynicy w tej profesji udajcie się do konkurencji. Gentlemen,s CLUB PLAN B zajefajny lokal naprawdę na wysokim poziomie promotorka super jeżeli chodzi o kasę to regularne wypłaty bez ściemy .. chcesz pracować pracujesz nie chcesz pracować wyjeżdzasz i nikt Ci pieniążków nie zatrzymuje . Pracuje tam już chwile i gorąco polecam ten klub..
Ada 2013-05-30 19:31:18
Witajcie widzę że tu można zapytać o opinie. Słuchajcie Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy Zdrój . Jestem umówiona na rozmowę z Promotorem tego klubu czy ktoś wie co to za facet.. Troszkę sie obawiam..
Wiola 2013-05-30 19:51:21
Słuchaj jeżeli chodzi o promotora w Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy to śmiało naprawdę fajny gostek dogadasz się z nim bez problemu . Naprawdę warunki pracy w tym klubie sa EXTRA nie martw się o nic będziesz zadowolona....Pieniązki jak sobie ustalisz raz to takie będziesz miała nikt cie nie oszuka....
Maciek 2013-06-14 12:06:49
A ja miałem okazję odwiedzić zarówno Cocomo, jaki i Plan B, i to Cocomo bardziej mi odpowiada. Jest przyjemniejsza atmosfera, dziewczyny piękne, obsługa profesjonalna, lokal na poziomie. Plan B mnie jakoś nie zachwycił, może gorszy dzień miałem... Ale jeśli wrócę do Krynicy, to na pewno Cocomo odwiedzę ponownie!
1
anonim 2013-07-10 22:27:58
W cocomo zatrudnia firma Event tak? Może ktos wyżej wytłumaczyć o co chodziło z tym oszustwem? Co jest nie tak, nie ma premii, nie płacą?
kamuska3 2013-07-18 15:44:09
Cześć dziewczyny, możecie coś więcej powiedzieć o pracy kelnerki ? Ile może zarobić ? Czy wypłaty są regularnie ? Bez ściemy ? Czy można zrezygnować w każdej chwili ? I o co chodzi z tymi oszustwami ?
anonim 2013-07-31 16:39:02
Słuchajcie o co chodzi z tymi oszustwami ?czy ktos przyklad moze podac?ja obecnie szukam pracy w firmie Event i zalezy mi bardzo.
totylkoja 2013-07-31 22:21:07
Ogólnie ciężko jest się dostać tam, niby mówią, że brak doświadczenia nie przeszkadza, bo organizują kursy, ale to lipa. Kursy są dwa : jeden teoretyczny prawdopodobnie w Krakowie a drugi - praktyczny w Sopocie lub Gdańsku, zależy jak zadecyduje taka Pani, co je robi. Dojechać trzeba na własny koszt i wrócić też, oni płacą za każdy dzień na kursie po 50 zł brutto i zwracają potem kasę za przejazdy, ale jakoś trzeba się tam dostać. Ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, ale niestety nie zadzwoniła do mnie już Pani, z którą rozmawiałam. W sumie szkoda, bo podobno fajna kasa szła tam i w ogóle... praca jest w godzinach od 20 do ostatniego klienta, 5 dni w tygodniu (przynajmniej jeśli chodzi o pracę kelnerki).
anonim 2013-08-03 08:51:43
Czy tylko szczupłe dziewczyny przyjmuja czy te troche puszyste tez moga sie dostac do pracy?jakie zarobki mniej/wiecej?
miki m 2014-03-20 09:52:43
Hej, jestem kelnerką w Krynicy w cocomo i fajnie mi sie pracuje. Moja praca polega tylko na kelnerowaniu. Dostaję fajne wypłaty co tydzień!!! co na poczatku jeste super bo nie trzeba miesiaca czekac... Atmosfera jest fajna, kierowniczka pomaga w razie potzreby, a dziewczyny wspierają sie nawzajem. Na szkoleniu byłam w krakowie i po skonczonym od razu do krynicy przyjechalam i juz zostalam. Wiec polecam gorąco :)
Lusi 2014-05-22 13:41:14
Zależy co masz na myśli mówiąc BARDZIEJ puszyste, u nas pracują różne dziewczyny:) musisz się zgłosić i porozmawiać, zarobki są bardzo różne, ale uwierz mi, że są nie małe :)wszystko zostanie Ci przedstawione na rozmowie. (usunięte przez administratora)
Lusi 2014-05-22 13:51:59
wpisz sobie w google pracuj w cocomo :)
Ewa 2014-05-22 14:53:52
Pracuję jako kelnerka i zarabiam naprawdę niezłą kasę:). Pracowałam w wielu miejscach i mogę szczerze powiedzieć, że nie zarabiałam nigdzie takiej kasy jak tu..Praca jest naprawdę spoko:)
muszelka 2014-06-02 12:13:31
Popieram koleżankę.
Ja również pracuję w Cocomo, tyle że na stanowisku Barmanki.
I muszę się wypowiedzieć w tej kwestii, bo nie rozumiem o co chodzi z rzekomymi oszustwami?
Ja pracuję na jasnych zasadach, mam podstawę i prowizję więc zarabiam świetną kasę - którą jak do tej pory zawsze otrzymuję na czas.
Ekipa też jest świetna, w pracy panuje luźna atmosfera a sam Klub oceniłabym na poziomie ( pracowałam w gorszych miejscach).
Dlatego szczerze - raczej nie sugerowałabym się negatywnymi wypowiedziami, zawsze można spróbować a jak komuś nie odpowiada to przecież można zrezygnować :)
donka 2014-06-02 16:55:01
Skoro kasa jest spoko to już mam jednego plusa. Mam pytanie dotyczące elastyczności grafiku, bo jestem studentką i musze sobie jakoś wszystko dopasować
an 2014-06-03 14:34:02
generalnie grafik układany jest co tydzień, zgłaszasz swoja dyspozycje i do pracy :) my mamy zgrana ekipe i smiało sie dogadujemy:) można pogodzic parce ze szkoła nie ma problemu :) i to jest fajne
pracownik 2014-06-05 16:10:49
POLECAM PRACE W EVENT !
Kamilla01 2014-07-08 16:19:14
Witam, rok temu pracowałam w klubie, który jest konkurencją w Krynicy dla Cocomo, w Planie B. W ciągu 3 dni we wrzesniu zarobiłam powyzej 2 tys złotych. Praca polegała na promowaniu klubu i roznoszeniu ulotek. Pieniadze otrzymałam w dzien zakonczenia pracy + premie, wlasciciele traktowali mnie jak dobra znajoma a nie pracownika, czulam sie bardzo dobrze. Wiem, ze w tym roku beda rowzniez potrzebowac promotorek, ulotkarek oraz tancerek. Z tego co wiem nie tylko ja bylam zadowolona, calkowity profesjonalizm, mila atmosfera i swietne zarobki. Jesli nie wielkim kosztem chcecie w krotkim czasie dobrze zarobic chetnie udziele informacji. Kontakt na maila: kamila.za@op.pl
1
zainteresowana 2014-07-09 00:57:42
Czy to prawda ze osoba ktora przeprowadzala ze mna rozmowe kwalifikazyjna otrzyma za to kase z mojej pensji? Ze za "zly" makijaz otrzymam kare? Jak wyglada praca promotorki?
gosc 2014-07-17 09:20:35
na okresie próbnym pracownik otrzymuje 80% wynagrodzenia, pamiętajcie ze w innych firmach nie płaca za okres próby !!! za zły makijaż nie dostaniesz kary - nie wiem kto opowiedział Tobie takie głupoty - ale to nie jest prawda !!!
Promotorka - zajmuje się reklamowanie klubu, zaprasza gosci do środa :) praca w godzinach wieczornych max 5 h :) a do tego podstawa za godzinę + prowizja :)
polecam !!!!!
Meg 2014-07-21 16:00:58
o COCOMO- pracowałam tam przez jakis czas jako kelnerka i zrezygnowałam, chce uprzedzic tylko wszystkich facetów- NIE IDZCIE TAM!!! jesli chcecie zahaczcie o jakikolwiek inny klub gogo bo w Cocomo od momentu przekroczenia progu jestescie caly czas obserwowani,chwile potem obleza was tancerki i za pare min kelnery i beda nagabywac zebyscie wydali grube siano..atmosfera zabawy jest tylko pozorna, dziewczyny pracuja prawie kazdej nocy,sa przemeczone,ponizane przez kierowniczki. Aha i nie liczcie na nic poza tancem,nawet za grube pieniadze zadna nie przespi sie z wami bo regulamin tego zabrania. COCOMO szuka frajerów ktorzy wydadza tam cala kase z karty za badziewne drinki, minute tanca albo szampana. Ogolnie organizacja pracy lezy i kwiczy,ale to sie bardzo ladnie tuszuje. Aha i nie jedzcie orzeszków ;)
deng 2014-07-23 11:06:07
możesz wyjaśnić kwestie orzeszków?
Anka 2014-07-30 11:13:21
Ups..co z tymi orzeszkami??????????????Czy to po nich pomroczność jasna???????
basiulka damulka 2014-09-10 17:34:50
jestem po promocji sztuki, mam lekkie doświadczenie w eventach wzięte z praktyk studenckich i chętnie rozpoczełabym powoli moją karierę jako jakiś animator wydarzeń. czy w tej firmie dadzą mi szansę alby zacząć i się rozwinąć czy stawiają na jakichś starych wyjadaczy tylko? no i oczywiście co mi moga zaproponowac na samym poczatku i czy to będzie godne?
dora01ss 2014-09-22 16:14:56
hej, chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat pracy jako kelnerka/barmanka w klubie w krynicy zdrój, pracuje tam któraś? byłam dzisiaj na rozmowie i Pani z którą rozmawiałam wydaje się bardzo fajna, w środe miałabym podpisywać umowę a w przyszłym tygodniu szkolenia w krakowie. :)
kolibas 2014-10-14 18:18:12
A nie masz możliwości spróbowania współpracy z firmą na np. 1-2 tygodnie? Wtedy zawsze można jakoś swoje zdanie sobie wyrobić a przy okazji poznać funkcjonowanie firmy. Na mój gust Event wydaje się dobrze zorganizowaną działalnością, jeżeli oferują dobre pieniądze i stałe warunki zatrudnienia t o w zasadzie można próbować podjąć pracę.
zdziwiony 2014-12-15 02:47:49
kolibas, co ty myślisz mówiąc spróbować współprayc z firmą, co? ja to nie spotkałem się nigdy z czymś takim i nie wiem jak to nawet rozegrać. Co, pójść do pracodawcy przyszłego teoretycznie i powiedzieć "dzień dobry, chciałbym sprawdzić czy mi się u Państwa spodoba i jeśli tak to zostanę" ja myślę że każdy by wyśmiał..
romek 2015-02-02 17:00:51
hahaha, dobra opinia @zdziwiony! no w sumie nie wyobrazam sobie, żeby w ten sposób miała wyglądac rekrutacja, no chyba, ze jest się faktcyznie jakieś najwyższej klasy specjalistą z danej dziedziny, no to zmienia postać rzeczy, jeśli pracownicy się o Ciebie biją, haha, Naprawde chyba ktoś tu nie zna polskich realiów pracy.
Bormak 2015-04-08 14:24:27
Myślę, że przedstawiając w ten sposób pracodawcy swoją kandydaturę na pewno nie ma się zbyt wielu szans na pozostanie w pracy nie mówiąc o zatrudnieniu. Jeżeli natomiast chodzi o sprawdzenie co i jak - widać że zbyt wielu osób się tutaj nie wypowiada i nie przedstawia warunków pracy. Jest to dla niektórych wielka enigma co może spotkać kogo w pracy
Maja 2015-04-24 16:01:28
ciekwą ofertę mają w Lublinie na "taniec artystyczny" szkoda, ze nie pisza w prost, że chodzi o taniec pole dance w jednym z klubów.. nie wiem co o tym sądzić
kasia 2015-08-13 17:29:26
jeśli chodzi o oferty pracy od nich to znalazłam również to ogłozenie na tancere pool dance, ale ciekawa jest forma umowy, bo o prace zapewniają no i masz szkolenie, a no i jest wysokie wynagrodzenie (od ok. 4000/miesiąc). Jak ktoś dobrze tańczy to czemu nie miałby wziąć takiej własnie pracy naprawde
moko 2015-09-16 08:30:47
a co wiecie o Klubie Exlosion na Piłsudskiego ??? co to za klub i jakiego rodzaju
ala 2015-09-16 14:33:49
a jak to z praca dodatkow w event? ja sie chcialam dostac na hostesse, promotorke. studiuje wiec mi zalezy na dodatkowym zarobki. ale pytanie brzmi czy za przeprowacowany dzien od razu dostajemy wyplate czy jest jakas umowa i grafik wg ktorego musze pracowac. jakby ktos wiedzial i mogl mi pomoc to dziekuje
ala 2015-09-16 14:36:35
a jak to z praca dodatkow w event? ja sie chcialam dostac na hostesse, promotorke. studiuje wiec mi zalezy na dodatkowym zarobki. ale pytanie brzmi czy za przeprowacowany dzien od razu dostajemy wyplate czy jest jakas umowa i grafik wg ktorego musze pracowac. jakby ktos wiedzial i mogl mi pomoc to dziekuje
sławomir 2016-01-22 15:53:11
@kasia to jest taniec pole dance czyli na róże, a nie pool dance w basenie :) Mnie akurat zainteresowała oferta pracy trochę innego typu, na junior account managera i oferują atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + prowizja)
kita 2016-03-15 13:46:10
sławomir, czy ja dobrze rozumiem że ty zajmujesz się za rekrutację czy rozpowszechnianie tych ofert? Może i bym spróbowała, nie mam problemów z otwartością, ale dla mnie istotna jest podstawa - ile gwarantujecie?
mitek 2016-03-17 16:10:19
kita, skoro kolega napisal, że go zainteresowala oferta to chyba tu nie pracuje. Ja widziałem w ogóle ofertę na barmana tutaj, to szukają osób mających chęci do pracy i lubiących pracę w gastronomii, ponadto energicznych, komunikatywnych, o wysokiej kulturze osobistej, chcących się uczyć i rozwijać w zawodzie baristy / barmana .
pof 2016-03-20 18:44:07
Ja widziałem @mitek że właśnie szukają osoby do Środy Wielkopolskiej na stanowisko osoby która będzie promować klub, wysokie zarobki obiecują, pewnie koło 4000
szejm 2016-03-22 19:24:15
co raz więcej mają takich ofert pracy. Mi się ostatnio rzucały w oczy głównie takie oferty dla barmanów i baristów, ale i dla zwykłej obsługi klienta równiez
ljhb 2016-05-19 21:08:20
@szejm widze ze te oferty pracy są naprawde bardzo rożnorodne. Szukają na przykład tancerek pole dance
Zostaw swoją opinię o Event - Krynica-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event