Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Event

Pracowałeś w firmie Event i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blabla - 2013-05-25 10:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co tu piszecie to sciema dziewczyna pojechala tam do pracy juz jest miesic i chce zrezygnowac ale nie dali jej wyplaty nawet nie ma na jedzenie i na powrot do domu podpisala wypowiedzenie ale nie przyjeli rodzice wyslaliby jej pieniadze na powrot do domu ale sie boja ze te pieniadze nie trafia do niej
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2013-05-30 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś pięknie tu opisuje wszystko ale chyba do końca nie miał nic wspólnego z tą pracą.. Jeżeli chodzi o klub to jedno wielkie oszustwo wcale go nie polecam .. Omijac z daleka bo o kasę nie tak łatwo.. I wcale nie jest tam tak fajnie....
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-05-30 19:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie dziewczyny to Cocomo w Krynicy to naprawde porażka .. Promotorka jakaś niedorozwinięta romawiałam z nią i zaproponowała mi prace na warunkach nie do przyjęcia.Jak ktoś chcę pracować w Krynicy w tej profesji udajcie się do konkurencji. Gentlemen,s CLUB PLAN B zajefajny lokal naprawdę na wysokim poziomie promotorka super jeżeli chodzi o kasę to regularne wypłaty bez ściemy .. chcesz pracować pracujesz nie chcesz pracować wyjeżdzasz i nikt Ci pieniążków nie zatrzymuje . Pracuje tam już chwile i gorąco polecam ten klub..
zdjecie uzytkownika
Ada - 2013-05-30 19:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie widzę że tu można zapytać o opinie. Słuchajcie Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy Zdrój . Jestem umówiona na rozmowę z Promotorem tego klubu czy ktoś wie co to za facet.. Troszkę sie obawiam..
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2013-05-30 19:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj jeżeli chodzi o promotora w Gentlemen,s Club PLAN B w Krynicy to śmiało naprawdę fajny gostek dogadasz się z nim bez problemu . Naprawdę warunki pracy w tym klubie sa EXTRA nie martw się o nic będziesz zadowolona....Pieniązki jak sobie ustalisz raz to takie będziesz miała nikt cie nie oszuka....
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2013-06-14 12:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miałem okazję odwiedzić zarówno Cocomo, jaki i Plan B, i to Cocomo bardziej mi odpowiada. Jest przyjemniejsza atmosfera, dziewczyny piękne, obsługa profesjonalna, lokal na poziomie. Plan B mnie jakoś nie zachwycił, może gorszy dzień miałem... Ale jeśli wrócę do Krynicy, to na pewno Cocomo odwiedzę ponownie!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 22:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W cocomo zatrudnia firma Event tak? Może ktos wyżej wytłumaczyć o co chodziło z tym oszustwem? Co jest nie tak, nie ma premii, nie płacą?
zdjecie uzytkownika
kamuska3 - 2013-07-18 15:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dziewczyny, możecie coś więcej powiedzieć o pracy kelnerki ? Ile może zarobić ? Czy wypłaty są regularnie ? Bez ściemy ? Czy można zrezygnować w każdej chwili ? I o co chodzi z tymi oszustwami ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 16:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie o co chodzi z tymi oszustwami ?czy ktos przyklad moze podac?ja obecnie szukam pracy w firmie Event i zalezy mi bardzo.
zdjecie uzytkownika
totylkoja - 2013-07-31 22:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie ciężko jest się dostać tam, niby mówią, że brak doświadczenia nie przeszkadza, bo organizują kursy, ale to lipa. Kursy są dwa : jeden teoretyczny prawdopodobnie w Krakowie a drugi - praktyczny w Sopocie lub Gdańsku, zależy jak zadecyduje taka Pani, co je robi. Dojechać trzeba na własny koszt i wrócić też, oni płacą za każdy dzień na kursie po 50 zł brutto i zwracają potem kasę za przejazdy, ale jakoś trzeba się tam dostać. Ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, ale niestety nie zadzwoniła do mnie już Pani, z którą rozmawiałam. W sumie szkoda, bo podobno fajna kasa szła tam i w ogóle... praca jest w godzinach od 20 do ostatniego klienta, 5 dni w tygodniu (przynajmniej jeśli chodzi o pracę kelnerki).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 08:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tylko szczupłe dziewczyny przyjmuja czy te troche puszyste tez moga sie dostac do pracy?jakie zarobki mniej/wiecej?
zdjecie uzytkownika
miki m - 2014-03-20 09:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem kelnerką w Krynicy w cocomo i fajnie mi sie pracuje. Moja praca polega tylko na kelnerowaniu. Dostaję fajne wypłaty co tydzień!!! co na poczatku jeste super bo nie trzeba miesiaca czekac... Atmosfera jest fajna, kierowniczka pomaga w razie potzreby, a dziewczyny wspierają sie nawzajem. Na szkoleniu byłam w krakowie i po skonczonym od razu do krynicy przyjechalam i juz zostalam. Wiec polecam gorąco :)
zdjecie uzytkownika
Lusi - 2014-05-22 13:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-03 08:51:43]:
Zależy co masz na myśli mówiąc BARDZIEJ puszyste, u nas pracują różne dziewczyny:) musisz się zgłosić i porozmawiać, zarobki są bardzo różne, ale uwierz mi, że są nie małe :)wszystko zostanie Ci przedstawione na rozmowie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Lusi - 2014-05-22 13:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisz sobie w google pracuj w cocomo :)
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-05-22 14:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję jako kelnerka i zarabiam naprawdę niezłą kasę:). Pracowałam w wielu miejscach i mogę szczerze powiedzieć, że nie zarabiałam nigdzie takiej kasy jak tu..Praca jest naprawdę spoko:)
zdjecie uzytkownika
muszelka - 2014-06-02 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2014-05-22 14:53:52]:
Popieram koleżankę.
Ja również pracuję w Cocomo, tyle że na stanowisku Barmanki.
I muszę się wypowiedzieć w tej kwestii, bo nie rozumiem o co chodzi z rzekomymi oszustwami?
Ja pracuję na jasnych zasadach, mam podstawę i prowizję więc zarabiam świetną kasę - którą jak do tej pory zawsze otrzymuję na czas.
Ekipa też jest świetna, w pracy panuje luźna atmosfera a sam Klub oceniłabym na poziomie ( pracowałam w gorszych miejscach).
Dlatego szczerze - raczej nie sugerowałabym się negatywnymi wypowiedziami, zawsze można spróbować a jak komuś nie odpowiada to przecież można zrezygnować :)
zdjecie uzytkownika
donka - 2014-06-02 16:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro kasa jest spoko to już mam jednego plusa. Mam pytanie dotyczące elastyczności grafiku, bo jestem studentką i musze sobie jakoś wszystko dopasować
zdjecie uzytkownika
an - 2014-06-03 14:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolitka - 2012-11-20 16:47:49]:
generalnie grafik układany jest co tydzień, zgłaszasz swoja dyspozycje i do pracy :) my mamy zgrana ekipe i smiało sie dogadujemy:) można pogodzic parce ze szkoła nie ma problemu :) i to jest fajne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-05 16:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM PRACE W EVENT !
zdjecie uzytkownika
Kamilla01 - 2014-07-08 16:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, rok temu pracowałam w klubie, który jest konkurencją w Krynicy dla Cocomo, w Planie B. W ciągu 3 dni we wrzesniu zarobiłam powyzej 2 tys złotych. Praca polegała na promowaniu klubu i roznoszeniu ulotek. Pieniadze otrzymałam w dzien zakonczenia pracy + premie, wlasciciele traktowali mnie jak dobra znajoma a nie pracownika, czulam sie bardzo dobrze. Wiem, ze w tym roku beda rowzniez potrzebowac promotorek, ulotkarek oraz tancerek. Z tego co wiem nie tylko ja bylam zadowolona, calkowity profesjonalizm, mila atmosfera i swietne zarobki. Jesli nie wielkim kosztem chcecie w krotkim czasie dobrze zarobic chetnie udziele informacji. Kontakt na maila: kamila.za@op.pl
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-07-09 00:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze osoba ktora przeprowadzala ze mna rozmowe kwalifikazyjna otrzyma za to kase z mojej pensji? Ze za "zly" makijaz otrzymam kare? Jak wyglada praca promotorki?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-17 09:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na okresie próbnym pracownik otrzymuje 80% wynagrodzenia, pamiętajcie ze w innych firmach nie płaca za okres próby !!! za zły makijaż nie dostaniesz kary - nie wiem kto opowiedział Tobie takie głupoty - ale to nie jest prawda !!!
Promotorka - zajmuje się reklamowanie klubu, zaprasza gosci do środa :) praca w godzinach wieczornych max 5 h :) a do tego podstawa za godzinę + prowizja :)
polecam !!!!!
zdjecie uzytkownika
Meg - 2014-07-21 16:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o COCOMO- pracowałam tam przez jakis czas jako kelnerka i zrezygnowałam, chce uprzedzic tylko wszystkich facetów- NIE IDZCIE TAM!!! jesli chcecie zahaczcie o jakikolwiek inny klub gogo bo w Cocomo od momentu przekroczenia progu jestescie caly czas obserwowani,chwile potem obleza was tancerki i za pare min kelnery i beda nagabywac zebyscie wydali grube siano..atmosfera zabawy jest tylko pozorna, dziewczyny pracuja prawie kazdej nocy,sa przemeczone,ponizane przez kierowniczki. Aha i nie liczcie na nic poza tancem,nawet za grube pieniadze zadna nie przespi sie z wami bo regulamin tego zabrania. COCOMO szuka frajerów ktorzy wydadza tam cala kase z karty za badziewne drinki, minute tanca albo szampana. Ogolnie organizacja pracy lezy i kwiczy,ale to sie bardzo ladnie tuszuje. Aha i nie jedzcie orzeszków ;)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-02
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Firma z branży rozrywkowej zatrudni osobę na stanowisku Pracownik kontroli wewnętrznej. Do osoby zatrudnionej na w/w stanowisku będzie należało: -nadzorowanie pracy personelu -stały telefoniczny kontakt z kierownikiem lokalu -wsparcie oraz motywowanie personelu Wymagania: -komunikatywność -dyspozycyjność w godzinach nocnych -chęć podejmowania nowych wyzwań Oferujemy: -ciekawą, pełną wyzwań pracę w młodym zespole -atrakcyjne wynagrodzenie -przy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
deng - 2014-07-23 11:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Meg - 2014-07-21 16:00:58]:
możesz wyjaśnić kwestie orzeszków?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-30 11:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [deng - 2014-07-23 11:06:07]:
Ups..co z tymi orzeszkami??????????????Czy to po nich pomroczność jasna???????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Event
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski