logo work factory GmbH

work factory GmbH

Leverkusen

Opinie o work factory GmbH

rekrut 2013-08-23 18:05:03
Witam, mam jechać na kontrakt na 6-mc, czy ktoś może szczerze napisać jak jest z tymi dietami, w polsce powiedzieli 40 e za dzień przepracowany! czy faktycznie tak jest, jak wygląda praca powiedzmy u jednego pracodawcy czy jezdzi się po całych niemczech, no i ile za 22 dni robocze można zarobić na rękę czyli netto?

Dzięki za odpowiedz
1
anonim 2013-08-28 22:08:33
Cześć chcisłam się dopytać bo widze ze rozzmowa zeszla na te tematy zdrowotne to jesli na przyklad zlamie noge to ile bede musiala zaplacic to a jakies minimalne stawki czy wogole sie zdarzylo komus w work factory GmbH?
bogna 2013-09-22 20:00:21
Zdarzyło się komuś że ktoś na przykład złamał rękę? Bo wtedy to i musi do kraju wracać i zapłącić za mieszkanie i mieć za co jechać do domu bo do pracy raczej bez ręki się nie nada prawda....? Proszę o pomoc jak to wygląda
jan 2013-10-10 12:47:54
czy ma ktos wyjazd z Opola (rozpoczęcie pracy 14.10.2013.)?
slavko 2014-01-27 16:08:23
mam wyjazd na 10.02.14. czy ktos tez sie wybiera w tym terminie?
1
kolorado 2014-01-30 13:10:39
Jest dokładnie tak jak piszesz , ja też u nich pracowałem i większych problemów nie było . Obecnie siedzę w domu ze względu na zimę , ale szukają dla nas pracy na łeb na szyję . Generalnie nie jest źle , szukałem w innych firmach ale warunki płacowe gorsze i większość żąda własnej działalności.
kolorado 2014-01-30 13:17:17
Gościu piszesz bzdury , opinię swoją może napisać każdy . bo to nie jest strona tylko dla niezadowolonych . Ja też tam pracowałem i nie miałem problemów a szczególnie z kasą , jak pracujesz tak masz.
adam58 2014-03-05 07:06:28
jadę 10.03 do pracy i mam pytanie ile płacicie za nocleg.Proszę o odpowiedź
Fonia 2014-04-17 09:37:38
Work factory to ma tyle ofert, że głowa mała. Zawsze można w czymś powybierać, chociaż stawki pewnie są różne...
1
wiktor62 2014-04-17 14:00:04
oferty jakie? wędrujesz po całych Niemczech, tydzień na jednej, drugi na następnej budowie,(usunięte przez administratora) . A stawki różne w zależności od umiejętności, (usunięte przez administratora) Dlatego życzę miłej pracy.
1
Olala 2014-05-10 16:28:40
Witam, na co może liczyć nowy pracownik, który nie ma zbyt dużego doświadczenia ale mnóstwo chęci i zapału :P ?
2
ober 2014-05-11 15:45:30
pewnie na to, że na pewno znajdzie odpowiednio dużo roboty w stosunku do swojego zapału. Pracy nie brakuje
1
pinio83 2014-05-14 18:30:42
witam mam pytanie czy zatrudniają ludzi którzy nie potrafią jezyka niemieckiego ale bardzo słabo komunikuja sie po angielsku
1
tom 2014-06-04 06:54:03
JA PRACUJE PRZESZŁO ROK I NIE NARZEKAM
tom 2014-06-04 21:00:55
W czerwcu mija jak rok przepracowałem w WF na umowie na czas określony. Wcześniej pracowałem u nich na umowie czasowej którą mi rozwiązali po 3 miesiącach bo to był okres zimowy i ciężko z robotą, trochę mnie wtedy dymali na dietach ale teraz jest już dobrze.
Zdążyłem wywnioskować że oni w ten sposób testują wytrwałość pracownika. Jeżeli jesteś twardy, wytrwały i pracowity a oni się na Tobie poznają to nie pozwolą sobie na zagrywki bo jesteś dla nich KURĄ ZNOSZĄCĄ ZŁOTE JAJA. Przypuszczam że dużo też zależy od opinii jaką oni otrzymają od firm dla których Cie WYPOŻYCZAJĄ.
stefan 2014-06-06 07:16:56
mam do Ciebie pytanie,bo widzę że masz doświadczenie czy można po przepracowaniu roku oczekiwać podwyszki stawki i czy dieta jest stała? J pracuje już dwa miesiące i mnie ciekaw czy warto się angażować, bo czytam różne opinie.
tom 2014-06-12 17:56:37
a ty jesteś opłacany przez WF czy może jesteś zagorzałym mścicielem. Skąd ty możesz wiedzieć jaką ja mam datę rozpoczęcia umowy
marek 2014-06-13 14:47:35
wiktor racja dzieki. a napisz czy dalej jest tak ze nie warto jechać do wschodnich Niemiec bo jest tam kiepsko? pilne
seba 2014-07-20 17:11:18
poszukuje kontaktu z obecnymi pracownikami. (usunięte przez administratora)
1
działalność 2014-11-14 17:12:27
witam ponawiam pytania o działalność, bo to dla mnie bardzo istotna sprawa. Założenie działalności nie byłby za bardzo trudne dla mnie ale powiem szczerze, że jeśli toj est zbędne to chciałbym tego uniknąć. Potrzebuje i tych informacji pilnie, bo zaraz nas swieta najda i bedzie po robocie. a kasy nie bedzie
czajen 2014-11-29 03:46:23
trochę nieprawdopodobnie brzmi Twoja historia @hanskloss na temat tego w jaki sposób potraktował Was work factory. Wygląda na to , że ktoś Wam zrobił po prostu głupi żart , a nie że kontaktowaliście się z tak poważną firmą jaką jest Work Factory. Nie słyszałem wśró znajomych którzy mieli z nimi styczność ,aby taka sytuacja miała miejsce
2
kolorado 2015-01-19 19:58:54
Każdy ma prawo do własnej opinii bez względu czy jest ona negatywna czy pozytywna , po Twojej myśli czy nie . Po to są te opinie.
przemal 2015-01-28 13:09:44
wiekie nieporozumienie,nie polecam 100%
Oferty Pracy
2015-05-15
Żródło: Gowork.pl
Całe Niemcy
( )
Work factory GmbH jest przedsiębiorstwem z ugruntowaną pozycją na rynku niemieckim. Zatrudniamy ponad 1500 fachowców i posiadamy liczne oddziały na terenie całych Niemiec. Do naszych dużych projektów budowlanych w Bawarii  poszukujemy kandydatów na stanowisko: Hydraulik Obowiazki: Montaż, naprawa instalacji wodnej, ogrzewania i gazowej Renowacja starych insta
SPAW 2015-06-09 14:36:10
HEJ LUDZIE JAK TAM PRACA W TEJ FIRMIE, WARTO TAM POJECHAĆ I ZADAĆ SIĘ Z TĄ FIRMĄ , ILE MOŻNA ZAROBIĆ NA MIESIĄC ODP
bobi 2015-06-19 19:07:15
ja mam w poniedziałek być z tej firmy w pracy a dokładnie jako spawacz w allershausen,pracował tam ktoś? proszę o pilną odpowiedz
1
SP1 2015-06-23 12:36:11
JESTEM WŁAŚNIE PO PODPISANIU UMOWY , TROCHĘ SIĘ ZNIECHĘCIŁEM BO MUSZĘ SAM OPŁACIĆ HOTEL A DIET NIE DOSTAJE SIĘ NA RĘKĘ TYLKO PODOBNO BĘDZIE RAZEM Z WYNAGRODZENIEM JAK TAM ŻYĆ ?
3
Romuś 54 2015-07-22 19:04:33
nie polecam
gościu 2015-07-23 09:37:34
Jeżeli nie masz żadnych lepszych ofert to idź do nich
santos 2015-09-04 17:04:21
Czy ktos ma propozycje do niemiec do firmy mageba?? Czy moze juz ktos tam pracuje?
Romuś 54 2015-09-07 20:11:22
piszesz bzdury przeliczając euro na złotówki
żona 2015-09-15 17:49:03
Czy ktos pracuje teraz z workshop w Niemczech?Mezowi przysłali dzis umowę-w PL chca za tlumaczenie kilka tysięcy- jestesmy w sytuacji podbramkowej.Ostatnia kase mam dac na noclegi ....a nie starczy nawet na caly miesiąc.....Bezpiecznie jest podpisac z nimu umowe?Maja sporo zlych opinii.Naprawdecnie wiem co robic...Pomóżcie.Jesli ktos tam teraz pracuje -albo wrocil niedawno-odezwijcie sie.
anonim 2015-09-16 08:12:30

Chodzi o work factory czy workshop? to duza roznica. Work factory nie zadala zadnych pieniedzy. Dobra rada. Zadna firma nie zada pieniedzy za tlumaczenie dokumentow i cokolwiek z gory.Jezeli tak, to jacys oszusci. Najlepiej nic nie podpisywac.
Romuś 54 2015-09-16 19:15:18
moja rada nie podpisuj. A tłumaczyć dokumenty mają za darmo.
kolorado 2015-11-14 23:24:06
Nie drukują prawdy tylko pochlebstwa
1
elektryk 2015-12-14 13:41:16
Witajcie,musze bardzo pochwalic Pania z Leverkusen. Pani Aleksandra jest bardzo pomocno, nie owija w bawelne i mowi sama prawde. Jak ktos chce pracodawce ktory nie sciemnia POLECAM !
1906r 2016-02-17 18:39:26
mam pytanko własnie chcą ze mną podpisać umowe ale właśnie jest duzo rzeczy których nie napisali w umowie np.czy mam jechac własnym samochodem jezeli tak to czy zwracaja za paliwo jaki koszt miesiecznie musze miec zeby zapłacic spanie i jedzenie moze ktos napisac jak z tym jest chca mnie tam na elektryka
3
R.... 2016-02-18 15:13:44
Mam date przyjazdu na 29.02.2016 jedzie ktos jeszcze może? małopolska
Marcin 2016-02-19 16:04:24
Ja też mam wyznaczoną date na 29.02.16
Wiesz już gdzie jedziesz czy jeszcze nie?
1
Marcin 2016-02-20 22:36:20
Tez jako hydraulik. Z tego co mówią przez tel i po przeczytaniu umowy dobre warunki mają. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Oczywiście na żadnym forum się nie możesz dowiedzieć jak to tam wyglada u nich w praktyce bo ludziom ciężko napisać kilka słow. No ale czego można oczekiwać tylko narzekać potrafią nic więcej taki to już nasz naród
Marcin 2016-02-21 18:14:55
Na hydraulika
Benek 2016-02-22 09:36:24
A wiesz gdzie dokładnie jedziesz,czy czekasz na info?
tom 2016-06-28 17:40:42
Ja pracuje juz 3 ci rok i nie mam z nimi problemu
Buba 2016-08-23 19:52:34
Jaka. Opinie masz o nich są w porządku?
Arek 2016-08-26 19:26:42
Jaka opinia na dzień dzisiejszy?
kalisiuk 2016-09-05 13:57:17
Witam Panowie, czy ktoś mógłby podzielić się opinią o " Allgemeine-Industriemontagen GmbH" z Leverkusen? Dostałem ofertę na elektrka, proponują całkiem niezłe stawki ale jak to wygląda na miejscu? Ktoś może pracował także jako elektryk?
Kim 2016-09-23 11:18:41
Gdyby faktycznie miały miejsce sytuacje jakie opisujecie to podejrzewam, ze firma dawno by nie istniała bo ktoś by to zgłosić do odpowiednich instytucji, skoro posiadają oferty pracy i rekrutują to musi to wszystko byc legalne
kamil 2016-11-18 20:28:21
witam pracowałem w algemaine i mnie oszukali na zaliczke i do tej pory nie otrzymałe zadnych dokumentów dzwoniłem chyba ze 6razy i mieli przesłać to i zaliczke oddać pracowałem tam 2tyg i zrozumiałem że nie ma sensu a teraz pracuje znów 2tyg podobno w tej samej firmie tyko pod inną nazwą factory jena w czwartek mieli miprzesłać diete dziś piątek patrzyłem na konto i nic nie wiem co mam robic czy iść do szefa aby rozwiązał z nimi umowe bo mam taką możliwość i im nie wypłacił pieniędze że to oszuści czy poczekać pomóżcie ....
2
karol 2016-11-23 23:52:47
Przez agencję pracy najlepiej szukać za granicą bo tak jechać i bez sensu tracić pieniądze na pobyt i w tym czasie szukać pracy to trochę nie tego :) Ja byłem zatrudniony przez tą agencję http://www.mg-solutions.pl/ i oferują na prawdę bardzo dobre warunki :)
erwin185 2016-12-01 15:04:32
ludzie ta firma to jedna wielka lipa nie dajcie sie zwiesc oni maja kilka firm pod soba miedzy innymi tez AIM ktora mnie werbowala pracowaklem u nich 5 miesiecy oszusci i zlodzieje placa lipne pieniadze ostatnio zrobilem sobie wycieczke do pracy skierowana przez nich do Essen za 700 zl nikt mi za to nie zwroci pojechalem i wrucilem praca byla ale z bardzo dobrym niemieckim a pytalem sie aby wyslac moze sie uda nieradze przez ta firme jechac do pracy nic nie zarobicie bo pieniadze aby przezyc za hotel sam placisz a latwia drogie hotele z diet nic nie zostaje i stracicie pieniadze ktorych wam nie oddadza.pozdrawiam przemyslcie to 100 razy
Zostaw swoją opinię o work factory GmbH - Leverkusen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work factory GmbH