Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTS Triomed

Pracowałeś w firmie KTS Triomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dan - 2015-03-26 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki śmieszne do tego wypłacane kiedy im się podoba, samochody złom. Dziwne kary
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-27 19:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dan, trochę mnie zaintrygowałeś swoim wpisem, możesz napisać coś bardziej konkretnego? Dla przykładu za co w kts triomed można dostać karę? Jak tez bardzo opóźniają się z wypłatami, bo jeśli to 2-3 dni robocze to chyba można to jeszcze przeboleć. Co też masz na myśli pisząc o śmiesznych zarobkach. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Paw - 2015-03-29 22:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-27 19:30:51]:
Wypłaty są opóźniane o więcej niż 2-3 dni, bardzo często wypłacane w ratach - najpierw dostaniesz około 1000zł a resztę po kilku tygodniach upominania się. Stawki jak to na transportach prywatnych - jak najniższe - bo to w końcu firma a nie pracownik ma zarabiać. Flota samochodów w masakrycznym stanie, ze sprzętem medycznym jest jeszcze gorzej. Kary dostają głównie kierowcy, za wszystko co zrobią z autem - będziesz miał stłuczkę to 1700zł w plecy jesteś. Umowy to jakaś fikcja i kpina - zaproponowaną stawkę na umowie możesz mieć 1000zł miesięcznie, do tego brak opłacanych zusów itd. - ale to wychodzi przy pierwszej wizycie u lekarza gdy sie okazuje, że system Ewuś wyświetli Cie na czerwono. Na początku ładne bajki - wizja nowego sprzętu, większych zarobków, poprawy warunków pracy itd. a na koniec okazuje się, że syf jaki był taki zostaje.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-04-15 12:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego usuneli moj wpis, moze Pan prezez <<KEPUŚ>> chcial, ale opowiem wam jak jest. Przychodzisz 1 dzien wszystko git mojonez odrazu wsiadasz do karetki, ani be ani me, wszystkiego dowiadujesz sie od kierowcy. Nie powiedza Ci ile pracujesz za ile, Twoj zakres obowiazkow, NIC. TJ wyzej zapisane karetki z demobilu niektore w oplakanym stanie, tylko S ladnie wygladaja bo to przeciez jeden z prezesow sie buja, to wszystko ladne musi byc. Umowa smieciowa za 7zł brutto, ZUS nie placony( a mial byc), kontrukcja umowy wyglada tak jak w zakladzie karnym. Kary doslownie za wszystko. Kierowcy jezdza po 360- 400h za 1800 zł do reki :D Po 3 miesiacach mozliwosc zrobienia wkladki na uprzywilejowane, ale oczywiscie wczesniej(np z krwia) jezdzisz na bombach bez wkladki czyli na tzw przypal. Aaaa i praca ma byc wykonywana wg ustawy o Panstwowym Ratownictwie Medycznym, smiech na sali. Pracownicy czesciej sie zmieniaja niz prezes gacie. Oczywiscie umowa smieciowa, bez urlopow, pracujesz w kazde swieta, za ta sama stawke (7 brutto). Takze nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
Oskarowo - 2015-04-18 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tej firmy. Człowiek pracuje ciężko przez 31 dni i po co ? No właśnie nie wiadomo. Bo zanim dostanie obiecaną wypłatę to straci kupę nerwów.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-05-04 17:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozumieć, że ciężko u nich z wypłacalnością... to nie dobrze. Ale czy ogólnie wypłacają w końcu te pensje czy też nie. Nie chciałbym się męczyć i liczyć pieniądze do kolejnej wypłaty. Ale jesli opóźnienia są do 5 dni to wydaje mi się, że jeszcze można to wytrzymać. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
barantek - 2015-05-08 15:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@OREO

Juz odpowiadam, trzeba chodzic i prosic sie o kase jak nie powiem kto. Czasami jest to tydzien czasami dwa, zalezy czy pan prezez Kępa akurat kupuje nowy dom czy samochod. Nawet nie skladaj papierow bo szkoda Twojego czasu i przede wszystkim zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Barak - 2015-05-08 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam opinie tj inni, smieszna stawka, ilosc godzin ile sie da, umowa ktora mozna sobie d%^e podetrzec, brak odprowadzanych skladek ZUS, co wychodzi dopiero przy wizycie u lekarza, na dyspozytorni siedzi nadeta blondyna ktorej chyba nikt dawno nie podbil przegladu, samochody rupiecie sprowadzane z Niemiec, syf kila i mogila, nie polecam a wrecz odradzam pracy w KTS triomed(specjalnie z malej)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo lubie te firme.Pracuja tam mili i doswiadczeni ratownicy i wszystko dziala tak,jak powinno.Przestancie obczerniac triomed,spojrzcie na pogotowie-jakie tam sa odpaly.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja znajoma skorzystala z uslug tej firmy kilkakrotnie jezdzac na dializy i jest bardzo zadowolona z postawy ratownikow w poznaniu.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-06-05 00:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze Pani Ewo kazdy jest grzeczny dla pacjentow po tam wala po pensji, Pani moze byc zadowolona, ale warunki pracy jakie sa to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dejok - 2015-06-23 01:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak nie dają po sobie poznać, że im coś nie pasuje i robią dobrą robotę. Nie można im tego ująć, bo ich usługi są na bardzo wysokim poziomie i jest to szanowana firma w okolicy. Nie wiem jak jest z pracownikami no ale wydaje mi się, że powinni być oni nieco lepiej traktowani w przypadku gdy @Oreo pisze prawdę.
zdjecie uzytkownika
leeee - 2015-07-30 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinnia jest taka....nie idzcie do triomedu przy Lindley'a w Warszawie...a zaoszczędzicie zdrowia czasu i nerwów;)tam tylko ładnie gadają na rozmowie kwalifikacyjnej o obiecują złote góry i ze wszystko będzie w porządku...a po czasie się okazuje że w h**a lecą na maxa z kasą...nie dość ze potrafią miesiącami z kasą zalegać to jak już zaczną płacić to na raty i co z tego ze atmosfera jest jak hajsu nie ma...wyzysk..cwaniactwo i bezczelność ze strony koordynatora który daje przyzwolenie na taką h*j*ie...na zastępstwo wyznacza kierownika/zastępce który jeździ w transplantach w Polske po organy i podbiory robi a nie ma jakichkolwiek kwitów na to by jeździć uprzywilejowanymi ani żadnego medycznego wykształcenia nawet aby taką funkcję pełnić/żadnych kompetencjia do tego jest przygłupawy i naraża firmę na przypał.... brak odpowiedzialności...brak zkoordynowania...brak jakiejkolwiek organizacji...haos i zamęt...a wymagania wobec pracownika oczywiście na najwyższym poziomie...żeby wszystko ze strony pracownika było na tip top, na czas...tydzień w pracy nawet jak jest potrzeba to zeby siedział i zrezygnował ze swojego zycia prywatnego...wszystko żeby poswięcił a wzamian za to nawet żeby wypłaty na czas nie dostać...wstyd i hańbaaa!!!!
... tylko trzeba tez jako pracodawca dać coś z siebie...i coś sobą reprezentować...umów do tego nie dają...ewentualnie kontrakt-samozatrudnienie..w innych przypadkach obiecują ze nie ma problemu-podłączysz się pod moją działalność i kaska będzie na czas..czyli robisz na czarno a oni potem ru*ha*ą Cię w du*pę jak chcą...bezczelne chamy! Niech akurat ta firma z warszawy będzie dla wszystkich przestroga...może w innych oddziałach jest lepiej/tego nie wiem akurat dlatego nie chcę wrzucać całego triomedu do jednego worka..ale żeby w stolicy zajmowali się tym i prowadzili ten biznes tak nie odpowiedzialni ludzie...zgroza wstyd i hańba!!!
zdjecie uzytkownika
irokez - 2015-08-02 01:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja!!!!! każdy oddział w Triomed,to syf złodziejstwo,ale co tu się dziwić,prezes i dyrektorzy chodzą po sądach przynajmniej raz w tygodniu.W tej jedynej firmie możesz nie mieć prawka i być karany i pracować,nikogo tu nie obchodzi ile i za co siedziałeś!!!Ratownicy powiadasz? tam pracują ludzie którzy nawet nie ukończyli KPP a ty chcesz żeby jeszcze mieli wkładki?? hahhahha przesadziłeś!Szpitale zezwalają na ten cyrk,przymykają oczy na wszystko,mimo takiego nagłośnienia ten cyrk trwa dalej,ale mam nadzieję że wkońcu nadejdzie ich koniec.
zdjecie uzytkownika
izaak - 2015-08-25 01:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam już nie wiem co myślec o KTS Triomed, bowiem z tego co widzę tutaj, to ile ludzi tyle opinii na ich temat i niestety, ale pozytywnych wpisów to tutaj jest raczej mniej niż tych negatywnych. Nie wiem, czy powodem jest branża medyczna, bo na nią w naszym kraju się narzeka, czy faktycznie coś tu mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Berbuch - 2015-10-22 23:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, pracowalem tam 2 miesiace(zdecydowanie o 2 za duzo). Praca za smieszna stawke,umowa zlecenie, kazano pracowac wg ustawy o PRM, kontrakt? W tej chwili nie ma wolych miejsc moze za pol roku. Wkladka na uprzywilejowane? Na razie nie ma kasy mozesz zrobic sobie na wlasna reke i bedzie git. Karetki? S na ktorych jezdzi jeden z prezesow to perelki, reszta to graty z demobilu, wyposazenie na poziomie 3 swiata. Autentycznie w karetkach podstawowych byla butla z tlenem i rekawiczki(czasami). Odpowiadasz za wszystko, doslownie , za stare poniemieckie nosze itd. W jeden z karetek, autentycznie musielismy zatykac szpary w drzwiach recznikami po snieg na***rd**lal do srodka. Odbierajac kluczyki juz odpowiadasz za ten samochod, jak cos sie zepsuje to placisz z wlasnej kieszeni( nawet jak nie Twoja wina to i tak CI udowodnia). Stawke mialem 6.9 zł brutto, czyli 4 z hakiem. Nikomu podczas rozmowy nawet nie pokazalem dyplomu, koordynatorzy bez ogaru, w Lublinie pracuje pewna koordynator chamska i pyskata blondyna ktorej ,,nikt nie d*ma". RADZE OMIJAC SZEROKIM LUKIEM. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-23 14:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano! szukam już miesiąc pracy i niestety nic nie mam. A podobno u nich w pracy biurowej można tez spor zarobić, nie wiem czy to prawda jest, ktoś moze z Was to potwierdzić jakoś.. czekam na wasze komentarze odnośnie pracy też i atmosfery, bo wiem tylko, ze zaorbi sa powyżej 2 tys złotych na reke.
zdjecie uzytkownika
diablo - 2015-11-12 08:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
triomed w słupsku to jedna wielka masakra,ludzie czekają na kase za lipiec a jest połowa listopada,nie wiedzą za ile pracują i co miesiąc gorzej,rzucą pare groszy i na reszte czekaj zdrów!u nich etat to 240 h , a za 320 h pracy zapłacili ludziom 1900 pln , kiedy ludzie opominają się o pieniądze to wystawili następne ogłoszenia szukam kierowców-odradzam pracę w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
wozak - 2015-11-13 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Triomed w Słupsku oferuje pracę za którą nie chce płacić. Bez niczyjej zgody zabiera pieniądze z wypłaty na opłacenie jakiś tam uprawnień - i uprawnień i pieniędzy nikt do tej pory nie zobaczył.Pobiera podatek od wypłat, które nie są nigdzie zarejestrowane. Szefowie uciekają przed pracownikami, albo opowiadają "bajki", każą wierzyć, że będzie lepiej. Pieniądze z prywatnych zleceń trafiały często bezpośrednio do szefa bez zbędnego księgowania. Co innego oferują co innego płacą. Kto chce uczciwie pracować niech szuka pracy gdzieindziej
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2015-11-28 09:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRIOMED LUBLIN - totalne dno. I to nie z opowiadań tylko z autopsji. W tej Firmie nie liczy się co potrafisz i jakie masz kwalifikacje tylko jak głęboko w ( usunięte przez administratora )przełożonym i osobom na pseudo dyspozytorni.Tak kto bardziej ogarnięty i z perspektywami po jakimś czasie stąd znika. Rotacja jest duża a do przyjęcia stos podań.Nie ma się czemu dziwić skoro dla Prezesów liczy się kasa a nie ludzie.
Tak jak pisali poprzednicy w tej Firmie auta to złom. Jest klika Ambulansów w miarę nowych i wyposażonych w standardzie "S" a pozostałe to demobil z Niemiec, Francji i innych krajów UE. Ale nie problem leży w autach, ale w kierowcach - jest kilku narwańców co nie szanują nikogo i ni czego, po prostu wychodzą z założenia że nie ich to im nie szkoda. A oni wożą ludzi -chorych ludzi. Ze słów Dyrektora Medycznego do nowo przyjętych wynika ze Firma dąży do pełnej profesjonalizacji i ze jest w trakcie wymiany kierowców na ratowników. To bajka, non stop przyjmowani są kierowcy bez uprawnień do kierowania uprzywilejowanymi a co do piero z jakimikolwiek uprawnieniami medycznymi.Jeżdżą ludzie z kuratorami i zawiasami to nie przeszkoda by pracować w TRIOMED. Ratownicy z ODRZUTU po szkołach przy pogotowiu z zaburzeniami psychicznymi, z kolanami które się nie zginają, kierowcy co nie noszą pacjentów po schodach - bo boli ich kręgosłup, wszech obecna korupcja i łapówkarstwo do tego stopnia ze pobiera się opłatę za wniesienie do domu - jak nie dopłacisz to radź sobie sam. dzień bez 100 to dzień zmarnowany. ale nie dotyczy to wszystkich. Są tacy co robią swoje a i tak po d..e dostają.
TRIOMED to jedna z największych jak nie największa prywatna firma transportu medycznego w Polsce. I za to należy jej sie szacunek i tylko za to poza tym to dno i 2 m mułu. zadowolony jestem ze od ponad 6 m-c nie mam z nią nic wspólnego sory czasem muszę im wydać pacjenta z SOR. I na tym koniec. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY I Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM TAM RATOWNICY COFAJĄ SIĘ W ROZWOJU.
zdjecie uzytkownika
rakija - 2015-11-29 00:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzicie sami, każdy pisze o innej placówce, jedna osoba o Słupsku a inna o Lublinie. Jedyne co mnie martwi to fakt, że każda z opinii stawia firmę w kiepskim świetle. Zastanawiam się dlaczego do tego doporowadzają
zdjecie uzytkownika
Badabumtsss - 2015-12-18 01:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rakija - 2015-11-29 00:15:45]:
Dlaczego doprowadzają? Ta firma sama się doprowadza. Tj kolega pisał wyżej, ludzie nie ogarnieci( sa ogarnieci ale zobacza co sie w tym bur.delu dzieje i uciekaja). Kazdy obs.rany chodzi bo prezez Kępa przyjechal i trzeba wyj.ebac wszystkie karetki na miasto zeby widzial ze pracuja. W jakim celu są opisywane ww. sytuacje? Zeby przestrzec innych Ratownikow Medycznych przed ta firma. Tam czlowiek sie marnuje i cofa w rozwoju. PATOLOGIA
zdjecie uzytkownika
lenny - 2015-12-18 19:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może ktoś mi powiedziec ile orientacyjnie w KTS Triomed zarabia taki kierowca karetki, bo szukam pracy jako kierowca i gdzieś mi niedawno mignęło od nich ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
Badabumtsss - 2015-12-22 01:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
lenny- 7 zł brutto- jakies 4,5 zł do ręki na zleceniu
zdjecie uzytkownika
trrttr - 2015-12-28 00:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze jakis czas temu mozna było w firmie KTS Triomed dostac prace w biurze ale nie pamietam szczegolow niestety, moze niedlugo cos wstawia znowu
zdjecie uzytkownika
suchy - 2015-12-29 09:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
Kolego - na umowę o dzieło 8-8,50 na kontrakcie 9 zł na godzinę w Lublinie nie wiem jak w innych oddziałach. Ale nie pchaj się tam - umowa dla kierowcy jest tak skonstruowana że za wszystko odpowiadasz finansowo a to ci się nie opłaca. zgłaszasz usterkę do kierownika tek każe jeździć dalej. jak już się postawisz to dyspozytor cię zblokuje bo nie ma kartek a są pilne transporty. To po to by Bombol z ciągną z ciebie jak najwięcej. N warsztat jstają S i Zielony.
zdjecie uzytkownika
frgthyjukilo - 2015-12-30 15:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak byla taka ofetra..ale widzialem ze byla tez inna na stanowsiko kierowcy karetki, ale w dalszym ciagu zadnch ofert niestety nie widze od nich..
zdjecie uzytkownika
labrados - 2016-01-04 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [suchy - 2015-12-29 09:12:38]:
dali złotówkę podwyżki, czyli jakieś 5,6 zł za godzinę, GRUBO
zdjecie uzytkownika
toa - 2016-01-04 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej, to faktycznie mało za te 5, 6 zł na godzine, a w ofercie na kierowce karetki i tam stawki są podane za ok 10 zł na godzine i nie mniej na pewno.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-01-25 11:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są faktycznie zarobki dla kierowcy aktualnie, jakie godziny pracy i jaka forma zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-01-26 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
Kierowca w Bydgoszczy zarabia 100zl za 12h pracy.Pracuja dobami bo chca wiecej zarabiacczyli 24h jak monopol.Podpisuja odpowiedzialnosc ze za szkode placaz wlasnej kieszeni(stluczka).Wyplaty sa wyplacane z opoznieniem kilku dniowym bo dwoch trzech telefonach.Musisz sie dopominac i monitowac jesli wogole dostaniesz pieniadze.Umowy fikcja zero zusu.Personel zmienia sie co tydzien.A prezes lata do Sadu bo jakis kierowca czy ratownik nie dostal kasy za dyzury.Ratownicy tylko na kurtkach w rzeczywistosci zwykli ludzie z ulicy.Moim zdaniem Szpitale powinny sie wstydzic ze podpisuja takie kontrakty z takimi firmami jakim jest TRiomed.Jak sie cos stanie Szpital nie ponosi odpowiedzialnosci bo firma zewnetrzna jest.Oszusci kanciarze i zlodzieje i nic wiecej nie mozna napisac o tej firmie.Dziwie sie tylko ze jeszcze istnieja takie firmy.Lepiej siedz w domu jak nie chcesz miec klopotow...Odradzam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-01-27 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest tylko w Bydgoszczy? Jest ktoś z Torunia?
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-01-29 15:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lublinie zatrudnili kierowce uwaga uwaga z zawiasami i dozorem kuratora, takie cyrki!
zdjecie uzytkownika
irokez - 2016-01-29 21:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest w całej Polsce,z zawiasami?????? hahhahah w Gdańsku jeździł bez prawka,zabrane miał za wódę!!! Oczywiście Malanowski i jego przydupas z gdańska o wszystkim wiedzieli!!!! jako wieloletni pracownik tej firmy mogę napisać dużo dużo więcej,ale po prostu,radzę się tam nie zatrudniać,mijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Narcyz - 2016-02-17 14:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę Ci powiedzieć @irokez że trochę słabo to wygląda w takim razie, jest to dość słabe pod wieloma względami, ale przeciez to tylko pojedyńczy przypadek
zdjecie uzytkownika
suchy - 2016-02-22 10:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NARCYZ - to norma o czym pisze @irokez. W lublinie jeździ kierowca z zawiasami i kuratorem tylko dlatego że jego " PANI "to dobra psiapsiułka Kępy z Mełgiewskiej ( jednego z klanu Braci K ). Mimo że Mateusz Ł. rozbił Ambulams, mimo że nie ma uprawnień na uprzywilejowane jeździ bo ma chody. Grzegorz K. ( brat Artura K) cofając pod Jaczewskiego zarysował zderzak w BMW X5 wartym 600 000 PLN - dostał awans na kierownika w Krasnymstawie. Oskar I rozbił 2 karetki za jednym razem - wyłgał się. A głupi Januszek D. zrezygnował i wyjechał do Niemiec bo mu za kolizje z winy TAXI wrzucili notę na 3000 PLN. Bo był głupi i się nie kłócił nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie właził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda mi tego uczciwego głupka, zawsze miał dużo do powiedzenia a tu siedział cicho. Nie poznaje Pana D. Tak to jest w NZOZ KTS TRIOMED - nie jest potrzebny ten co umie i wie jak tą wiedzę wykorzystać tylko ten co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Po drugie w tej firmie są podwójne standardy tak jak w WPR Lublin Gdzie nie wolna dorabiać a i tak pracują w Triomedzie.
zdjecie uzytkownika
suchy - 2016-02-24 10:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę różne opinie o TRIOMED nie z zemsty czy z zawiści. Po prostu była to kiedyś dawno dawno temu ( jak w bajkach dla dzieci ) Firma a tera to zrzut dla desperatów. Ludzie z nią związani są nie poważni - całą noc balują a potem na 24 lub 48 na dyżur do TRIOMED-u. I to nie na RM tylko kierowcę a szefostwo pozwala na to. I tylko dlatego piszę krytycznie o nich bo Tacy pseudo Ratownicy jak OSKAR i Boczek co za któryś razem obronili dyplom a teraz są PIGUŁAMI ( albo jeszcze nie ), niszczą swym aroganctwem dobre imię Ratownictwa Medycznego. Bo ludzie Pamiętają tych złych co zostawiają w Wigilję pacjenta w obcym domu na kilka godzin a nie tych co tyrają za nich .
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-02-25 12:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co pisze Suchy to niestety prawda. Każdy ogarniety RM spieprza stamtad gdzie pieprz rosnie. Rotacja jest taka ze hoho. Jeden wielki cyrk, dyspozytorzy nie wiedza co sie dzieje, jak przyjezdza Kepa to kazdy chodzi obsrany, karetki wysylaja gdzie popadnie zeby zadna nie stala na podjezdzie. O balowaniu tez slyszalem, ale coz ktoregos dnia zrobia dzwona i bedzie po kwitach, chociaz jak koledzy wyzej pisali, ludzie jezdza tam bez prawa jazdy. Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-02-25 12:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@suchy a powiedz mi dyrektor DMP z Melgiewskiej to brat czy w ogole rodzina Kepy z Lublina? Wiesz cos o tym?
zdjecie uzytkownika
zgadnij kto - 2016-02-29 14:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi juz od pól roku zalegają z wypłaceniem zarobionych tam pieniędzy...w sumie jak by się głębiej zastanowić to dobry przepracowany miesiąc rycia/orki i koczowania na bazie oraz zapier***ania po nocach bo wiszą mi około 4-5tyś....dzwoniłem do siedziby...na początku byli zainteresowani problemem ..coś tam się ruszyło, jeden koleś który leciał w kulki poleciał, parę groszy wypłacili na otarcie łez ale...dalej znaczna część pieniędzy nie wypłacona ...najgorsze ze dałem się nabrać na podpięcie pod czyjś kontrakt...czyli praca na lewo i i teraz ciężko nawet sprawę było by założyć-...ale ludzie którzy są koordynatorami/kierownikami poszczególnych stacji zasługują na połamanie, dlatego omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
irokez - 2016-03-06 21:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pszczoła to pijak i ma tylko 10 procent i g...... do powiedzenia,trzecim jest udziałowcem jest pan K.Pikulicki i ma równo udziałów z Kępą,ale jest spółka zoo,więc udziałowcy nie ponoszą odpowiedzialności,wszelkie decyzje i odpowiedzialność z firmę ponosi Kępa!!! ale jak by udziałowcy znali prawdę i zobaczyli jak Kępą i jego 2 podwadnych z biura robią ich w jajco to nie byli by zadowleni.
zdjecie uzytkownika
Laurent - 2016-03-18 15:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekaw jak z tą firmą jest w poznaniu. Też takie cyrki ? Słyszałem ,że zarobki to ok 2,5tys zł i nowe auto Traffic hmm... Albo ściema albo rzeczywiście tylko obiecują a syf jest jak był.
zdjecie uzytkownika
grunt - 2016-03-20 15:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to w takim razie to są całkiem niezłe zarobki, chociaż wiadomo, że praca jest odpowiedzialna. ale jak ktoś nie spróbuje to nie będzie wiedział, a firma jest naprawdę spoko
zdjecie uzytkownika
labrados - 2016-03-21 20:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@grunt chyba Kepa kazal kierownikowi Jackowi napisac cos pozytywnego :D Firma to dno jedna z gorszych firm, ale dowiesz sie wtedy jak idziesz do lekarza. Wychodzisz wqrwiony ponad wszystko jak dowiadujesz sie ze musial zaplacic za wizyte i leki na 100% bo Triomed nie odprowadza stawek do ZUS :)
zdjecie uzytkownika
ben12 - 2016-03-31 13:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znacie troche temat odnosnie triomed lublin. a mi dokladnie potrzeba opini o kierowcy triomed ktory jezdzi..młody bardzo chłopak.czy ktos go zna.
zdjecie uzytkownika
ben12 - 2016-03-31 13:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody,wysoki.włosy ulozone tak do góry.. potrzeba mi o nim jakis informacji. kto to jest ktos go zna.? jezdzi zawsze za kierownica starszy model samochodu triomed.
zdjecie uzytkownika
ben12 - 2016-03-31 14:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest ten mateusz ł o ktorym mowa wyzej o ktory ja pytam.?
odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
bert - 2016-04-01 14:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irokez - 2016-03-06 21:46:15]:
pszczoła pijak?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie z kierownikiem w jakiejs spelunie, kilka krotkich pytan, nawet nie pytali o doswiadczenie, czlowiek nic sie nie dowiedzial, o ilosci godzin, o pieniazkach czy o umowie. Okazalo sie ze godzin tyle ile fabryka dala, 4,5zl/h do reki i umowa smieciowa, z roznymi wstawkami co by to obciazyc pracownika.
Pytania: Czy chce pracowac, czy mam prawko, nawet nie pytali o dyplom ratowniczy, okazalo sie ze 4,5zl do reki a praca wg ustawy o PRM, smiech na sali :D
zdjecie uzytkownika
ma - 2016-04-01 22:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcześniej widziałem, że mieli ogłoszenie ,że poszukują Kierowcy Karetki, mam podobne doświadczenie zawodowe, chciałbym aplikować tylko nie wiem czy obecnie poszukują jeszcze kogoś imają jakieś inne aktualne oferty.
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-04-27 23:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blondyn to pewnie Oskar I. jeden z gorszych ratownikow. Pozdrawiam. A co do ofert pracy to nie polecam dla kierowcow nakur^^asz od pon do soboty po 12h a pensji dostajesz caly uj, o ile sie doczekasz :D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KTS Triomed!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert