Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTS Triomed

Pracowałeś w firmie KTS Triomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2014-12-10 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę,że taka sama firma jak Lmc w Warszawie, tej też się wystrzegajcie!!!
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-12-28 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma jak praca w Szpitalu, może pensja nie jakaś super wysoka ale warunki i karetki idealne.
zdjecie uzytkownika
Krismen - 2014-12-31 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi się tutaj nie zgadza. Chyba dwie ostatnie opinie pisała jedna osoba, ale jaki w tym sens to ja nie wiem. Mam nadzieję, że wszystko w tej firmie normalnie funkcjonuje. Planuję w najbliższym czasie się jakoś zatrudnić u nich chociaż chciałbym mieć możliwość popracowania z tydzień czasu i podjąć dobrą decyzję.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-12 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogóle nie wypłacają pieniędzy czy tylko sie spóźniają pare dni? bo ja bym chciał sobie tak dorobić i nie wiem czy to sie opłaca
zdjecie uzytkownika
wacław - 2015-01-19 14:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze po komentarzach że były lub są jakieś problemy z terminowością wypłaty wynagrodzeń. Czy ten problem w firmie KTS Triomed został rozwiązany i sytuacja ustabilizowała się należycie? p[ytam o to dlatego, że bardzo jestem zainteresowany podjęciem zatrudnienia w KTS Triomed pilnie ale hajs się musi zgadzać. ktoś napisze jak jest?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-28 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
daj sobie spokoj.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-28 18:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale spoźniają się z wypłatami czy wogóle nie wypłacają ?
zdjecie uzytkownika
dentastik - 2015-02-05 02:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sfrustrowany ma świadomość, że na transport pojazdów uprzywilejowanych potrzebne są dodatkowe ubezpieczenia dotyczące zwiększonego ryzyka zdarzenia drogowego?? coś mi się nie chce w to wierzyć że tak mogli w regulaminie napisać. Mam kolegę, który pracuje w podobnej firme tyle że w Warszawie, i wiem jak taka praca wygląda, nie dość że całkiem niezła pensja to i jeszcze mnóśtwo ciekawych rzeczy się dzieje, a i ludzie też na poziomie:) halo Lublin !! dajcie znać jak i kiedy zaaplikować i na jakich zasadach
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-07 11:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dentastik - 2015-02-05 02:46:52]:
Żartowniś...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-23 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dobrze w sumie, że praca nie jest taka, ze zaśniesz nad nią, tylko jakoś ciekawie można nad tym popracować.. bo właśnie nie wiem jak teraz ma to być konkretnie, że robimy tak, z eidziemy na jakośc i prowadzimy rozmowy w kilku etapach czy byle szybciej i jest tylko jedna? może ktoś u nich był jakoś niedawno?
zdjecie uzytkownika
czajen - 2015-03-10 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że w 2009 roku dostali ładną dotację od Uni Europejskiej i chyba od tamtej chwili wskoczyli na trochę wyższy poziom. Ta kasa pozwoliła im się rozwinąć i obecnie wydaje mi się , że radzą sobie już naprawdę dobrze w Lublinie obsługując transport sanitarny w mieście. Ciekawi mnie czy obecnie nie szukają kierowców?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-03-13 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okazuje się że problemy są z wypłacalnością. Pracuje człowiek i nie wie kiedy i czy wogóle otrzyma wynagrodzenie. Jedna wielka niewiadoma.
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-03-26 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki śmieszne do tego wypłacane kiedy im się podoba, samochody złom. Dziwne kary
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-27 19:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dan, trochę mnie zaintrygowałeś swoim wpisem, możesz napisać coś bardziej konkretnego? Dla przykładu za co w kts triomed można dostać karę? Jak tez bardzo opóźniają się z wypłatami, bo jeśli to 2-3 dni robocze to chyba można to jeszcze przeboleć. Co też masz na myśli pisząc o śmiesznych zarobkach. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Paw - 2015-03-29 22:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-27 19:30:51]:
Wypłaty są opóźniane o więcej niż 2-3 dni, bardzo często wypłacane w ratach - najpierw dostaniesz około 1000zł a resztę po kilku tygodniach upominania się. Stawki jak to na transportach prywatnych - jak najniższe - bo to w końcu firma a nie pracownik ma zarabiać. Flota samochodów w masakrycznym stanie, ze sprzętem medycznym jest jeszcze gorzej. Kary dostają głównie kierowcy, za wszystko co zrobią z autem - będziesz miał stłuczkę to 1700zł w plecy jesteś. Umowy to jakaś fikcja i kpina - zaproponowaną stawkę na umowie możesz mieć 1000zł miesięcznie, do tego brak opłacanych zusów itd. - ale to wychodzi przy pierwszej wizycie u lekarza gdy sie okazuje, że system Ewuś wyświetli Cie na czerwono. Na początku ładne bajki - wizja nowego sprzętu, większych zarobków, poprawy warunków pracy itd. a na koniec okazuje się, że syf jaki był taki zostaje.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-04-15 12:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego usuneli moj wpis, moze Pan prezez <<KEPUŚ>> chcial, ale opowiem wam jak jest. Przychodzisz 1 dzien wszystko git mojonez odrazu wsiadasz do karetki, ani be ani me, wszystkiego dowiadujesz sie od kierowcy. Nie powiedza Ci ile pracujesz za ile, Twoj zakres obowiazkow, NIC. TJ wyzej zapisane karetki z demobilu niektore w oplakanym stanie, tylko S ladnie wygladaja bo to przeciez jeden z prezesow sie buja, to wszystko ladne musi byc. Umowa smieciowa za 7zł brutto, ZUS nie placony( a mial byc), kontrukcja umowy wyglada tak jak w zakladzie karnym. Kary doslownie za wszystko. Kierowcy jezdza po 360- 400h za 1800 zł do reki :D Po 3 miesiacach mozliwosc zrobienia wkladki na uprzywilejowane, ale oczywiscie wczesniej(np z krwia) jezdzisz na bombach bez wkladki czyli na tzw przypal. Aaaa i praca ma byc wykonywana wg ustawy o Panstwowym Ratownictwie Medycznym, smiech na sali. Pracownicy czesciej sie zmieniaja niz prezes gacie. Oczywiscie umowa smieciowa, bez urlopow, pracujesz w kazde swieta, za ta sama stawke (7 brutto). Takze nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
Oskarowo - 2015-04-18 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tej firmy. Człowiek pracuje ciężko przez 31 dni i po co ? No właśnie nie wiadomo. Bo zanim dostanie obiecaną wypłatę to straci kupę nerwów.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-05-04 17:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozumieć, że ciężko u nich z wypłacalnością... to nie dobrze. Ale czy ogólnie wypłacają w końcu te pensje czy też nie. Nie chciałbym się męczyć i liczyć pieniądze do kolejnej wypłaty. Ale jesli opóźnienia są do 5 dni to wydaje mi się, że jeszcze można to wytrzymać. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
barantek - 2015-05-08 15:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@OREO

Juz odpowiadam, trzeba chodzic i prosic sie o kase jak nie powiem kto. Czasami jest to tydzien czasami dwa, zalezy czy pan prezez Kępa akurat kupuje nowy dom czy samochod. Nawet nie skladaj papierow bo szkoda Twojego czasu i przede wszystkim zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Barak - 2015-05-08 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam opinie tj inni, smieszna stawka, ilosc godzin ile sie da, umowa ktora mozna sobie d%^e podetrzec, brak odprowadzanych skladek ZUS, co wychodzi dopiero przy wizycie u lekarza, na dyspozytorni siedzi nadeta blondyna ktorej chyba nikt dawno nie podbil przegladu, samochody rupiecie sprowadzane z Niemiec, syf kila i mogila, nie polecam a wrecz odradzam pracy w KTS triomed(specjalnie z malej)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo lubie te firme.Pracuja tam mili i doswiadczeni ratownicy i wszystko dziala tak,jak powinno.Przestancie obczerniac triomed,spojrzcie na pogotowie-jakie tam sa odpaly.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja znajoma skorzystala z uslug tej firmy kilkakrotnie jezdzac na dializy i jest bardzo zadowolona z postawy ratownikow w poznaniu.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-06-05 00:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze Pani Ewo kazdy jest grzeczny dla pacjentow po tam wala po pensji, Pani moze byc zadowolona, ale warunki pracy jakie sa to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie z kierownikiem w jakiejs spelunie, kilka krotkich pytan, nawet nie pytali o doswiadczenie, czlowiek nic sie nie dowiedzial, o ilosci godzin, o pieniazkach czy o umowie. Okazalo sie ze godzin tyle ile fabryka dala, 4,5zl/h do reki i umowa smieciowa, z roznymi wstawkami co by to obciazyc pracownika.
Pytania: Czy chce pracowac, czy mam prawko, nawet nie pytali o dyplom ratowniczy, okazalo sie ze 4,5zl do reki a praca wg ustawy o PRM, smiech na sali :D
zdjecie uzytkownika
dejok - 2015-06-23 01:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak nie dają po sobie poznać, że im coś nie pasuje i robią dobrą robotę. Nie można im tego ująć, bo ich usługi są na bardzo wysokim poziomie i jest to szanowana firma w okolicy. Nie wiem jak jest z pracownikami no ale wydaje mi się, że powinni być oni nieco lepiej traktowani w przypadku gdy @Oreo pisze prawdę.
zdjecie uzytkownika
leeee - 2015-07-30 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinnia jest taka....nie idzcie do triomedu przy Lindley'a w Warszawie...a zaoszczędzicie zdrowia czasu i nerwów;)tam tylko ładnie gadają na rozmowie kwalifikacyjnej o obiecują złote góry i ze wszystko będzie w porządku...a po czasie się okazuje że w h**a lecą na maxa z kasą...nie dość ze potrafią miesiącami z kasą zalegać to jak już zaczną płacić to na raty i co z tego ze atmosfera jest jak hajsu nie ma...wyzysk..cwaniactwo i bezczelność ze strony koordynatora który daje przyzwolenie na taką h*j*ie...na zastępstwo wyznacza kierownika/zastępce który jeździ w transplantach w Polske po organy i podbiory robi a nie ma jakichkolwiek kwitów na to by jeździć uprzywilejowanymi ani żadnego medycznego wykształcenia nawet aby taką funkcję pełnić/żadnych kompetencjia do tego jest przygłupawy i naraża firmę na przypał.... brak odpowiedzialności...brak zkoordynowania...brak jakiejkolwiek organizacji...haos i zamęt...a wymagania wobec pracownika oczywiście na najwyższym poziomie...żeby wszystko ze strony pracownika było na tip top, na czas...tydzień w pracy nawet jak jest potrzeba to zeby siedział i zrezygnował ze swojego zycia prywatnego...wszystko żeby poswięcił a wzamian za to nawet żeby wypłaty na czas nie dostać...wstyd i hańbaaa!!!!
... tylko trzeba tez jako pracodawca dać coś z siebie...i coś sobą reprezentować...umów do tego nie dają...ewentualnie kontrakt-samozatrudnienie..w innych przypadkach obiecują ze nie ma problemu-podłączysz się pod moją działalność i kaska będzie na czas..czyli robisz na czarno a oni potem ru*ha*ą Cię w du*pę jak chcą...bezczelne chamy! Niech akurat ta firma z warszawy będzie dla wszystkich przestroga...może w innych oddziałach jest lepiej/tego nie wiem akurat dlatego nie chcę wrzucać całego triomedu do jednego worka..ale żeby w stolicy zajmowali się tym i prowadzili ten biznes tak nie odpowiedzialni ludzie...zgroza wstyd i hańba!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KTS Triomed?
Zadaj pytanie
alert