Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
iw - 2015-03-09 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co masz na myśli że dają do innych robót? ja mam jechać na paprykę i ogórki? więc jak jest tak naprawdę, proszę pisać? jechać nie jechać o co chodzi właściwie z tą pracą?
zdjecie uzytkownika
Szach mat - 2015-03-11 06:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bądziesz widział ogórki jak świnia niebo, no chyba że w sklepie w dziale z warzywami he he. A tak na serio to jak nie pojedziesz to się nie dowiesz. Pamietaj tylko żeby nie spoufalać się z ludźmi którzy już tam pracują i mieszkają.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2015-03-11 23:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam jechac w piatek teraz, mam pytanie do tych co aktualnie pracuja tam. Czy jezt aktualnie duzo pracy tam czy jakies przestoje?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-15 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, Jak naprawdę wygląda praca dla Good Morning?
Panie wysłała mi maila że potrzebuje scan mojego dowodu, poświadczenie zameldowania , i scan umowy z polskim bankiem co mam konto.Wg. mnie to jakaś przesada.Proszę was o szczerą opinię.Dzięki
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-18 18:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Tomek , nie wiadomo jak wyglada praca bo nikt nic tu nie pisze, sa tylko złe opisy jeśli chodzi o tą firmę, i zastanawiam się czy piszą to osoby normalne że jest tam tak żle , czy takie którym nie chciało sie pracować? Ale jesli chodzi o dokumenty to ja też musiałam wysłać wszystkie ksero i to chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-03-19 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-03-18 18:58:39]:
Kolo. Jedź na zatracenie jak chcesz dupę sparzyć. Twoja wola. Ja byłem, potraktowali mnie nie fajnie ( z 3 tygodni miałem max 6 dni pracy - bo nie załatwili roboty, a wielu ludzi koczuje na hotelu stella maris w Welberg bez pracy tygodniami ). Są owszem imprezowicze, poszukiwacze kofików, ale jest sporo normalnych, i zwykle normalni mają przewalone. Sorry chłopie ale cudów się nie spodziewaj - obóz pracy bez pracy z kosztami dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-20 22:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam sie z poprzednikie wiekszosc przyjezdza tu zarobic a oni robia cie w balona. Albo czekasz na prace albo rzucaja cie z jedej pracy do drugiej. W biurach ladnie mowia a jak przyjdzie co do czego to jest calkim inaczej.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-22 10:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybiera się ktoś może do Welberg bo ja mam być już w czwartek w pracy wyjeżdżam we wtorek do szklarni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-03-23 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [michał - 2015-03-22 10:32:10]:
Człowieku nie wiesz w jaki syf się pakujesz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gucio/p-ń - 2015-03-25 19:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem przez gm rok i nie narzekam mieszkałem na stelli w zwijndrecht i na parku spoko praca bez pracy byłem może łącznie jakieś 3 tygodnie teraz wracam do pracy na początku kwietnia a większość osób które tu pisze negatywy po części mają racje ale bez przesady to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak naprawdę nikt tam nikogo na siłę nie trzyma ja pracowałem w ponad 15 firmach i za różne siano 200-350 tygodniowo najważniejsze żeby za dużo nie pić i palić zioła bo patrzą na to
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-26 23:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktos w najblizszy wtorek na truskawki?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-03-27 07:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś w najbliższy wtorek na kwiaty???
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-27 07:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiki, a pytałas o zarobki? Mi powiedzieli ze po odciagnieciu za mieszkanie i ubezpieczenie wyjdzie 6 euro na reke. Gdy spytalem ile minimum godzin pracy gwarantuja powiedzieli ze 32 godz. Nie wiem co robic...do dzis musze potwierdzic chcec wyjazdu we wtorek ale wydaje mi sie to malo oplacalne.
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-27 08:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomoże ktoś, kto już był w Holandii przez GD? Chodzi mi o te niby gwarantowane godziny pracy. Czy jest szansa na przepracowanie większej ilości godzin i zarobienie pieniędzy które będą adekwatne do 3-miesięcznej nieobecności w domu?
zdjecie uzytkownika
an - 2015-03-27 18:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zerwałam kontrakt po miesiącu. Pisząc w skrócie: KAŻDA informacja przekazana mi przez biuro w Złotowie okazała się być kłamstwem począwszy od wysokości wynagrodzenia (miało być 6euro netto, było 5) a skończywszy na miejscu zamieszkania (ze Stelli mogą oddelegować cię w każdej chwili do innego obiektu nie zważając na to, że przyjechałaś/eś z partnerem/partnerką).
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-03-27 19:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzamy wraz z dziewczyna wyjechac do pracy przez ta agencje do holandii mogły ktos powiedziec jak jest tam z wyjazdami dla par? Jak juz w biurze powiedza ze zakwaterowanie jest w parze to tak bedzie czy w holandii moze okazac sie inaczej?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-03-30 11:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Thomas ja też właśnie nie wiem co robić, pewnie dzisiaj zrezygnuję,bo mi powiedzieli ,że na czysto dostane 5,50 ;/ - w ogóle się to nie kalkuluje. ;/ Widząc opinie i komentarze poszukam chyba innej oferty. A Ty jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-03-30 11:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
à propos godzin...- gwarantują niby 40-45, a mieszkanie na Stelli.
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-30 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jednak nie pojechałem. Za dużo "niewiadomych". Może by wypaliło, może nie...nie pojechałem więc się nie dowiem ale nie chciałem ryzykować i zostawiać żony z 4 -letnim dzieciakiem...bo gdyby okazało się że g... zarobiłem miałbym więcej do słuchania niż to warte. Nadal szukam pracy za granicą ale już nie na pewno przy zbiorach. Pewnie różnie to bywa ale ryzyko jest...i sądząc po stronach takich jak ta niemałe.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-03-30 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze thomas zrobiles mowia z jest praca przyjezdzasz i nic. Siedzisz tydzzien w pkkoju albo wysla ciena dwa trzy dni i znow siedzisz. Tylko wiedza jak o swoje sie upominac.
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-31 13:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli podsumowując w/w agencja pracy jak i pewnie wiele innych (choć nie powiedziane ze wszystkie) powstały po to aby ciągnąć realną gotówkę od zagranicznych pracodawców za "załatwianie" polskich fizoli do pracy...rzucając im "ochłapy" aby mogli zapłacić za zakwaterowanie i ubezpieczenie które widnieje na umowie. W sumie pomysł na biznes niezły...szkoda tylko że Polak dla Polaka jest taką wyrafinowaną suką.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-03-31 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla tych ,którzy sie wybierają za pośrednictwem GD mam parę informacjii:Warunki ,zależy gdzie traficie ale nie ma tragedii ,Zwindrecht,Stella Maris,nie licze Parku bo nie wiem czy jeszcze ktoś tam jest.Zarobki -jezeli masz na umowie 8,67 brutto to mozesz liczyc na 5 euro na reke przy 40 godzinach,mniej godzin to troche wiecej bo inny podatek ale szału nie ma,raczej bym zapomniał ,ze po odliczeniu mieszkania,ubezpieczenia ,samochodu zarobicie 6 euro .5 euro wychodziło mi przy 40 godzinach a pracuje dla GD trzy lata,po trzech latach kopną was w tyłek bo pracodawca musi za was wiecej płacić a jak wiadomo ,raczej tego nie zrobi:).Praca to loteria ale duże prawdopodobieństwo ,ze bedziecie czekali na prace na hotelu a to ,ze wam obiecują to bajki bo babka w biurze nie wie gdzie jest jaka praca.Ogólnie są lepsze biura ,Ja akurat mam stałą prace ale to też była loteria bo mialem pracowac gdzie indziej.To ,ze jesteście parą nikogo nie obchodzi.Organizacja żadna i gdyby nie Pani , call center ,nawiasem mówiąc calkiem sympatyczna i pomocna ,to byście nic nie wiedzieli.Kase płacą regularnie co tydzień to fakt ale najmniejszea pomyłka i wyrównują dopiero za tydzień .Ja już niedługo kończe z nimi współprace i sie ciesze ,bo zwyczajnie robią ludzi w ciula na wszystkim.Jak macie jakieś pytania to smiało piszcie tutaj .Dodam ,ze nie naleze do tych narzekających ale do tych co nie lubią być robieni w konia a niestety GD jest w tym mistrzem.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-04-01 06:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak, a może masz namiary na jakiegoś uczciwego pracodawcę lub agencję? Nie boję się żadnej pracy bo wiele już w życiu robiłem, od stolarki po ślusarkę ze spawaniem włącznie. Daj znać jakbyś mógł ewentualnie pomóc.
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-04-01 09:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Thomas szczerze to najlepsze to holenderskie biura ,trzeba znac holenderski,z angielskim to ciężko znalezć coś.Wiem ,ze np ManPower czy tempo team są dobre ale to opinia moich znajomych,jezeli mazz wiekszy staż cos okolo 5 lat to podobno Adecco jest dobrym biurem.Ewentualnie Otto ale to opinia tylko dwóch znajomych wiec nie wiem czy miarodajna.
zdjecie uzytkownika
kamil304 - 2015-04-01 15:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Był ktoś w Bredzie obok Rotterdamu przez GM ? Jak z zakwaterowaniem i pieniążkami ? Jest praca, czy tak jak piszą wyżej - siedzenie w domu ? Dodam, że praca w szklarni przy pomidorach, ogórkach.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie