Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-24 09:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja też wyślę im skany ;) nie będę jeździł, bo trochę szkoda czasu jeśli się okaże, że będą kazali czekać aż się odezwą. W dodatku nawet nie wiadomo na jaką pracę się bym pisał, ale to jak będę miał dokumenty to do nich przedzwonię. A jestem z okolic Warszawy, więc połączenia nie są jakieś mega fantastyczne, chyba że skorzystam z blablacar ;) bo pociągami się przesiadać to trochę udręka.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-24 10:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem na spotkaniu , które odbyło się we Włocławku i 6euro jest na czysto już po opłaceniu domku i ubezpieczenia .Jak wyślesz skany to zadzwonią mi tak powiedziała
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-24 11:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie jutro dostarczę im skany, więc się okaże co dalej z nimi. A pytałeś ile sobie liczą za busa do Holandii i skąd odjeżdżają? Ja jeszcze myślę o Belgii przez agencję weegree, całkiem dobre zarobki oferują oraz bezpłatne zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-24 11:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za busa około 300zł odjeżdża ze Złotowa i tam umowę podpisujesz , chyba że z Twojego miasta ale umowa dopiero w Holandii .A do Belgii to gdzie ogłoszenie jest ?
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-24 12:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja raczej pewnie ze Złotowa busem bym wyjeżdżał. A do Belgii to popatrz na ogłoszenia agencji weegree, są na magazyny, na jakieś tam produkcje, a jak ktoś ma fach w budowlance czy spawaniu to także mają ogłoszenia. Bodajże 9euro netto i nie płacisz za domek.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-24 13:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wysyłasz skany do Goodmorning ?
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-24 13:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jutro mam zamiar wysłać, chyba że z innych agencji się zgłoszą, to wtedy sobie porównam co lepsze. Jakiś formularz podesłali i mam wysłać. Jutro wszystko się wyjaśni z Goodmorning ;) Ciekawe jak u nich jest z netem, czy jest dostęp wifi czy trzeba będzie samemu sobie organizować
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-24 13:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to na hotelu jest a na blokach nie ma , daj znać czy dzwonili do Ciebie jak coś to mój email tonka1980@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
internet - 2014-09-26 04:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ważna sprawa ten internet ja to sobie nie wyobrażam za granicą bez internetu. no nawet w polsce bez internetu, a tam to przecież trzeba mieć kontakt z rodziną. interesuje mnie jak to będzie z tym wifi albo ile kosztuje jak samemu chcę się załatwiać. lepiej czekać na goodmorning czy wybrać coś innego? jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-29 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz co czekać na jedną agencję, bo może długo potrwać zanim się odezwą. A internet? Ja póki co jeszcze nie wyjechałem, ale zakupiłem sobie w razie czego modem usb za 60zł, a na miejscu jak nie będzie wifi to zakupię po prostu kartę z pakietem internetowym, np masz lebara bodajże 10€ na 1 giga na 30dni, youfone masz też 10€ 1 giga, 16€ 2,5giga, bliep masz 2giga za 10€ na 30 dni, ortel 1giga za 10€. Także ceny są zazwyczaj takie same, a internet nie powala na nogi, jedynie żeby sobie posurfować w necie, bez ściągania i zbytniego oglądania czegoś on line.
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-09-29 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-09-23 18:38:03]:
CZEŚC Tomku Sylwia miło mi,możesz spokojnie jeschać i nie martwić się o prace i zapłatę to na prawde jedna z lepszych firm w jakich pracowałam,,,miałam nawet wypadek niestety na szklarni,płacili chrobowe jeździli za mną do lekarza ,a jaj się wykurowałam wróciłam bez problemu do pracy,mieszkania nawet nawet,ładniejsze i mniej ładne zależy jak dbali lokatorzy,ja mieszkałam w Bergshenhouk i miałam na prawde ładne czyste zadbane ,dobrze wyposażone...pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-09-30 16:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej chciałam się zapytać czy te wszystkie papiery muszę złożyć osobiście czy mogę wysłać
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-30 17:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2014-09-30 16:53:14]:
Witaj. Możesz wysłać na email, będą jeszcze chcieli abyś wypełniła dwa formularze, chyba że posiadasz nr sofi to wtedy jeden. Ja wysłałem do nich wczoraj komplet dokumentów i teraz czekam na odpowiedź. Niby oferują minimum 38 godzin pracy na tydzień, ale jak to będzie to się okaże.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-10-06 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy..jestesmy para małzenska ,,moze ktos nam opisac ,,czy pry pracuja razem ze soba ,,,i jakie teraz sa warunki pracy ,,czy idzie zarobic ,,,czy niema tam obcokrajowcow..tzn Bułgarow,,,czy dojazd na własna reke ,,,,mamy jechac do torunia na spotkanie jutr,,co mowia na tym spotkaniu? z gory dziękujemy
zdjecie uzytkownika
miki123 - 2014-10-08 00:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Goodmorning
papiery wole do nich osobiscie zlozyc
raz na e-mail im wysylalem i przepadly im
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-09 16:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracujących par to ciężko bo nie ma możliwości pracy razem
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-09 16:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracujących par to ciężko bo nie ma możliwości pracy razem
zdjecie uzytkownika
dlaczego - 2014-10-10 13:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie chciałem jechać ze swoim chłopakiem i słabo, że nie możemy pracować razem. Chyba, że czasem robią jakieś wyjątki. Zawsze mamy pod gorkę w szczególności w Polsce, a już myślałem że teraz bedzie zdecydowanie lepiej i nie bedzie już żadnych problemów. Organizowanie czasu w pracy jest tam dobre?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-10 16:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Sylwia , mi również miło :) pracujesz tam jeszcze ?
zdjecie uzytkownika
J jak Idiota - 2014-10-12 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, ludzie...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-18 16:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więc powiem tyle... Jadąc tam musicie się liczyć z tym że pracować będziecie na początku jakieś 3 max 5 dni w tygodniu a jak zrezygnujecie z danej pracy to od razu możecie się pakować i wracać do PL dla tego że na wasze miejsce jest tysiące innych chętnych pracowników. Macie prawo do 1 rezygnacji z pracy ( a że tej pracy praktycznie wgl nie ma to dobrze się zastanówcie za nim pojedziecie). Co do zasady pracy to macie jedna rezygnację z pracy(tak jak w/w); ale ogólnie mówiąc to macie dwa podejścia ( jak was gdzieś nie bd chcieli to idziecie gdzie indziej i jak nadal się nie bd nadawać/ sprawdzać to możecie się pakować i go home). Jak coś przeskrobiecie to macie żółtą kartkę (druga żółta grozi opuszczeniem np. stella maris). Co do koordynatorów to żal słów ( załatwiają pracę i to tyle macie z nimi wspólnego) a jak macie problem z pracodawca to martwicie się sami za siebie oni od wszystkiego umywają ręce tłumacząc się cytuje: Nie jestem w stanie nic zrobić radź sobie sam/a lub nie mam czasu dla Was( słowa wypowiedziane przez panią M. Kowalską). Co do pracodawcy to maja polaków za typowych rumunów i murzynów ... wykonujecie prace których nie podejmują się osoby już tam pracujące tudzież siedzą i wytykają wam palcami co i jak macie robić...przy okazji śmiejąc się z Was jak popełnicie błąd( nie ukrywajmy że jest to mega frustrujące podejście). Jeżeli chodzi o miejsce pobytu to jest ich kilka ( Ja ) akurat trafiłem do miejscowości Steenbergen koło Welberga ... miejscówka to Stella Maris ( hotel przebudowany z dawnego klasztoru) można powiedzieć że jest wszystko czego dusza pragnie ( siłownia, stoły do bilarda, jednoręki bandyta tzw automat do gry, restauracja, dyskoteka, patio
zdjecie uzytkownika
trudna sprawa - 2014-10-27 05:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to po tym opisie Łukasza na tematy pracy i tego wj akich warunkach sie przebywa tochyba brzmi jak jakies najbardziej udane wakacje w zyciu. no na prawde jest dobrze nie ma co szukac i narzekac bo z tego co widze to jest przyjemnie. nawet jak tak nie jest tak do konca jak lukasz pisal to warto chyba srpobowac - /?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-10-27 14:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... spróbować każdy może( do odważnych świat należy ). Miejscówka jest jak najbardziej OKI ;) nie wspominając o pracy. Osoba chcąca wyjechać (sama) musi liczyć się z tym że tęsknota za domem i bliskimi doskwiera już po paru dniach od przybycia tam ( to zależy od przywiązania danego człowieka do rodziny ). Koordynatorzy to WIELKA PORAŻKA(tak jak wspomniałem w poprzednim poście) :-/ :-/
Zarobki też du*y nie urywają ( nie macie co liczyć na podwyżki czy jakieś premie uznaniowe oraz płatne nad godziny) :/ :/ ... pracujesz nad godziny ( a zapłacone masz tylko za czas przepracowany zawarty w "umowie", której na oczy nie widzisz wgl., bo to agencja dostaje od twojego pracodawcy GRUBY HAJS w EURO a tobie dają tylko "ochłap" ). Jadąc tam parą to nie macie co liczyć na prace w tym samej firmie :( ( mam znajomych co tak pracują na papryce ). Nie którzy sobie chwalą a niektórzy w ręcz się wku**iają... :-/ ( ludzi którzy ogarniają pracę nie da się zrozumieć ). Hmm.... to by było na tyle co do doświadczenia i wniosków wyciągniętych z pobytu w NL...
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-10-29 17:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was dostałem propozycje wyjazdu na trzy miesiące chcę wyjechać z kolega nie wiecie jak tam jest czy będziemy mieszkac w jednym hotelu? Pracować razem? powiedzcie jakie tam sa stawki godzinowe i czy warto tam wogóle jechać? czy jak pojedziemy w tym samym dniou i tym samym transportem to itak nas później rozdziela? proszę o odpowiedź dominikprzeor18@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-10-29 18:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekałem na pracę w Holandii prawie miesiąc ale sie doczekałem , załatwiłem sobie transport i w piatek 31.10.14 wyjezdżam i najprawdopodobniej będę na miejscu w Stella Maris w nocy albo późnym wieczorem.Mam nadzieję że praca będzie mi odpowiadać a hotel z opisów spodoba mi się z pewnością....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x