Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-10-29 17:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was dostałem propozycje wyjazdu na trzy miesiące chcę wyjechać z kolega nie wiecie jak tam jest czy będziemy mieszkac w jednym hotelu? Pracować razem? powiedzcie jakie tam sa stawki godzinowe i czy warto tam wogóle jechać? czy jak pojedziemy w tym samym dniou i tym samym transportem to itak nas później rozdziela? proszę o odpowiedź dominikprzeor18@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-10-29 18:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekałem na pracę w Holandii prawie miesiąc ale sie doczekałem , załatwiłem sobie transport i w piatek 31.10.14 wyjezdżam i najprawdopodobniej będę na miejscu w Stella Maris w nocy albo późnym wieczorem.Mam nadzieję że praca będzie mi odpowiadać a hotel z opisów spodoba mi się z pewnością....
zdjecie uzytkownika
ila - 2014-11-01 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2014-10-29 18:28:55]:
Hej Artur!jak to wszystko wygląda bo mamy wyjechać z koleżanką i mamy obawy.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mmmm - 2014-11-02 22:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka, ja mam wyjechac na snooje, w pt! Jak tam to wyglada?? Pani w biurze mowila oczywiscie ze jest praca..troszku dziwne, bo jest listopad i raczej sa likwidacje!
zdjecie uzytkownika
dziububus - 2014-11-03 14:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalam telefon z informacja o skompletowaniu dokumentow co do pracy,jutro maja znowu zadzwonic.czy ktos pracuje juz w tej holandii dotyczacej pracownikow produkcji roslinnej ,jestem zdecydowana ale mam tez wachania po przeczytaniu tych opini,zalezy mi na pracy bardzo poniewaz mam ciezka sytuacje finansowa,chce wiedziec czy wyjerzdzajac moge byc pewna tej pracy,poniewaz zostawie w kraju czworke dzieci,jechac czy zostac z najblizszymi prosze o wasza opinie
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2014-11-03 14:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zależy ci bardziej na rodzinie niz pieniądzach to lepiej zostań tu w polsce bo nie licz na to ze zarobisz tam na utrzymanie rodziny. tęsknota za rodzina ci na to nie pozwoli tam mogą jechać osoby ktore nie mają jeszcze rodziny i nie zależy im tak bardzo na tym by zarobić jakiegos godne pieniądze. zrobisz jak będziesz chciała tylko potem nie żałuj ze jadąc tam wracasz z niesmakiem
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-11-04 02:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłałem wszystkie wymagane dokumenty ponad miesiąc temu i cisza jak dzwonię to mówią że jeszcze nie i tak w kółko.Jak długo czeka się tam na pacę?
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2014-11-04 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Kuba. czekać można długo w zależności od tego jakie jest zapotrzebowanie na pracę. Więc musisz uzbroić się w cierpliwość bo nie raz jest tak że w pierwszej kolejności jadą te osoby które mają większe doświadczenie i podstawy do wyjazdu. ogólnie praca w Goodmorning jest ok hotel Stella Maris jak najbardziej dobry.
zdjecie uzytkownika
pomidory - 2014-11-04 21:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mmmmm. akurat jest w Holandi. bardzo duzo szklarni ma juz likwidacje za soba.
tam gdzie ja pracuje likwidacje mielismy miesiac temu wiec to nie dziwne ze ze na snuje potrzebuja
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-11-04 23:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , jedzie ktos moze na weekend do Welberg na rozbiórke szklarni?
zdjecie uzytkownika
dziububus - 2014-11-05 16:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktokolwiek z pomorskiego jedzie do tej holandii???prosze o info,w celu nawiazania kontaktu co do wyjazdu,a moze ktos juz tam pracuje???jak tam jest konkretnie?????
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-11-06 07:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę z kolega na weekend do rozbiorki szklarni tel 783297786
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-11-06 07:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Dawid jeśli chodzi o wyjazd na weekend, zatrzymanie sie w Welberg i prace przy rozbiórce szklarni to ja z kolegą dostałem taką propozycję i dzis mamy miec dokładne potwierdzenie czy na pewno tam.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-11-06 16:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, pracuje ktos na wiekowce i chcialby sie wypowiedziec jak to jest dokladnie ?Jestem nie zdecydowany do konca czy oplaca mi sie tam jechac i zarabiac 100 euro tyg..
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-11-07 18:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mam zamiar tam jechać.Może ktoś wie jakie są aktualne opłaty za mieszkanie,ubezpieczenie,dojazd do pracy,kaucja za rower?
zdjecie uzytkownika
Ille - 2014-11-14 01:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba powiedzieć, że pod względem finansowym oferty są całkiem niezłe. Zastanawiam się jak wygląda organizacja w Goodmorning, skoro tyle chętnych jest na pracę. Podejrzewam, że muszą naprawdę się wybijać ponad przeciętność.o czym świadczy chociażby strona www https://www.goodmorning.eu/pl/pracownik/znajdz-oferte-pracy/
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-19 19:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora). Niby pięknie, ładnie i ekstra. Ale zapewnić ciągłej pracy nie potrafią, zdarzają się im wpadki przy załatwianiu pracy - TZN Wyślą więcej ludzi niż chce klient ( "Nie dogadaliśmy się" ) i ktoś kto się wysilił rano wstać, oporządzić jak należy to po prostu wraca na hotel ( bo dużo ludzi na hotelu trzymają ) bez zarobku - dzień w plecy. Prace zróżnicowane - chociaż z przewagą parszywych robót. Często brak pracy ( można nawet tak cały miesiąc). Ciągle ściągają nowych ludzi jednocześnie ani im ani tym co przyjechali wcześniej nie zapewniając pracy. Hotel kosztuje dużo, częste inspekcje w ciągu tygodnia (grzebią w rzeczach osobistych ( przypadki złapania przez pozostawioną kamerę/telefon z kamerą )). Ciągłe alarmy pożarowe w hotelu ( czujniki nie odróżniają pary wodnej od dymu ), gotowanie utrudnione ( trzeba włączać ciągle okap ). Woda - zimna jest normalna, nawet zdatna do picia - gorąca - wrzątek więc poparzenie od razu możliwe. Ogrzewanie w zimne dni nie zawsze włączone. W wypadku przyjazdu dużej liczby nowych ludzi agencja odsyła co spokojniejszych do Polski ( częsta przyczyna - "klienci niezadowoleni z pracownika". I nikt w żadnej firmie w takim wypadku przed tym "cudownym komunikatem" tej agencji - nie kazał się zabierać ani nie mówił że ma problemy z tobą. Wysyłają do pracy w daleką drogę samochodem często z kierowcą nieznającym drogi i bez GPSu ( bo do pobliskiej szklarni GPSy dają ) - Rowerów nie można wypożyczyć poza dojazdem do pracy. Ogólnie towarzystwo nieciekawe, poszukiwacze kofików, dresy. Ludzie z personelu próbują singlom naraić "dziewczyny" byle tylko ich zatrzymać w tej agencji i ich kontrolować. Chcecie się męczyć w obozie to jedźcie do KL Goodmorning.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-19 19:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ille - 2014-11-14 01:32:56]:
Ale i tak się nie trafia na to co się chce.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-19 19:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dominik - 2014-10-29 17:44:18]:
Jak jest mądry to niech nie jedzie tam.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-19 19:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dlaczego - 2014-10-10 13:53:03]:
Dziewczyno. Nie puszczaj go tam. Oni spróbują go tam zatrzymać jakimś pasztetem który spróbują mu naraić.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-19 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2014-10-18 16:23:10]:
A o alarmach pożarowych i Ogólnym bajzlu w tym obozie koncentracyjnym to nie wspomnisz?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-21 20:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy koś może wybiera się do pracy w NL z tej agęcji pracy???bo ja planuj własnym autem, tylko ze względu na opinie że jak coś mi się nie spodoba to robię wypad
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-21 21:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trudna sprawa - 2014-10-27 05:10:21]:
Warto spróbować stracić forsę.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-21 21:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-21 20:49:39]:
Nie próbuj. Zrobią z ciebie w zasadzie darmowego kierowcę. Jak masz szczęście to szybko cię poślą gdzieś, a jak nie to będziesz pewnie kiblował na Stelli w Welbergu. I albo cię wywalą za niewinność albo tak będziesz wysyłany od annasza do kajfasza. Idź do innej agencji lepiej bo ta jest ładnie wyglądającym obozem koncentracyjnym.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-11-21 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-21 20:49:39]:
Zapomniałem dodać, że dużo ludzi ukrywa fakt, że ma prawo jazdy żeby właśnie nie zrobili ich kierowcami.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x