Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
Sara - 2015-03-04 19:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dobrze, pracuje na kwiatach, mieszkam w Hadze, najpierw na Stelli, ale jak dostaniecie pracę to przeprowadzają, jednych na domki inni zostają w Stella i jeżdżą do pracy samochodami, po 3 tyg wypłata, na czas bez problemów, sprawdzasz się, dostajesz nadgodziny ekstra płatne, są ludzie co wyciągają po odciągnięciu za mieszkanie, dojazdy, ubezpieczenia i podatków 400€ ale to szczęściarze i pracują w weekendy, bez weekendów 40 g tyg to 240€. Polecam, ale dla tych co nie boją się ciężkiej pracy i nie marudzą...
zdjecie uzytkownika
naaal - 2015-03-05 08:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,czy ktoś jedzie w przyszlym tygodniu z tej firmy do pomidorow?
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2015-03-05 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wszystkich zacząłem pracować dla Goodmorninga jak jeszcze nazywali się Exotic Gren i powiem tak. Od drugiego dnia pobytu miałem prace stała w jednym miejscu na szklarni normalnie 40-45 godzin a w sezonie 50-55 wiadomo gorąco ale przyjechaałem tu zarobić wypłaty co tydzięń . czasem były pomyłki ale biuro to wszystko wyrównało . I nie piszę głupoty bo ten kto zna prace i przyjechał zarobić a nie bawić się to zarobi . Byli tacy a widziałem ich którzy liczą na łatwy pieniądz kilka godzin w tygodniu na fajki piwko imprezki i to takie osoby właśnie piszą najwięcej komentarzy jak im żle taka jest prawda.
zdjecie uzytkownika
iw - 2015-03-05 17:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziekuje Sara za informacje na temat pracy tam, ja wybieram sie z kolezanka lecz mam nadzieje ze bedziemy razem mieszkać i pracowac, bo to zawsze lepiej. Napisz ile sie płaci za mieszkanie i co trzeba z soba zabrać, jakie obuwie czy pościel itd. Czy przelewy są co tydzień na konto i czy daja jakies zaliczki? jesli chodzi o pracę to pracowałam pod foliami i wiem jak jest ciężko i gorąco . kto chce pracować to będzie. a umowe się podpisuje na jak długo? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krisu - 2015-03-05 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapraszam wszystkich którzy mają pozytywne zdanie i oczerniają innych jacy to leniwi są i przyjechali tylko dla zabawy jak to wypłaty zawsze w porządku itp itd do Łodzi dla każdego z was Będe miał coś wyjątkowego czekam na Pomorskiej 43 a nie tylko gadać potraficie i zachwalać i jacy to silni jesteście na odległość i co zrobicie jak przyjedziecie zapraszam CEBULAKI
zdjecie uzytkownika
Jabalga - 2015-03-06 23:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam Kozłowski - 2015-03-01 17:32:28]:
Nie łżyj. Kłamstwo ma krótkie nogi.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-03-07 21:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czczyli to zwykly syf w jakim pracowalem 15 lay temu w angli.
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-03-07 21:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli to zwykly syf w jakim pracowalem 15 lata temu w angli.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-08 09:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dostałam odpowiedź wyjazd w czwartek zobaczymy jak będzie
zdjecie uzytkownika
iw - 2015-03-08 13:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do milka , na co dostałas propozycję pracy? na paprykę czy ogórki czy cos innego? nikt tu nie pisze jak tam jest tylko same negatywne komentarze i nie wiadomo czy jechać czy też zrezygnować?
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-08 17:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do iw mi mówiła ze raczej na kwiaty słuchaj ja pojadę zaryzykuję a jak będzie to sie okaże
zdjecie uzytkownika
kaz.sko - 2015-03-08 21:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2015-03-08 09:29:44]:
a ile czekałaś na wyjazd od złożenia aplikacji do nich
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-03-09 09:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mika - 2015-03-08 17:12:55]:
Biedna dziewczyno... kwiaty to jest akurat bajka którą sprzedają a potem każą do parszywych robót. Nie jedź.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-09 15:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekałam cos ponad tydzień, pojadę zobaczę
zdjecie uzytkownika
iw - 2015-03-09 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co masz na myśli że dają do innych robót? ja mam jechać na paprykę i ogórki? więc jak jest tak naprawdę, proszę pisać? jechać nie jechać o co chodzi właściwie z tą pracą?
zdjecie uzytkownika
Szach mat - 2015-03-11 06:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bądziesz widział ogórki jak świnia niebo, no chyba że w sklepie w dziale z warzywami he he. A tak na serio to jak nie pojedziesz to się nie dowiesz. Pamietaj tylko żeby nie spoufalać się z ludźmi którzy już tam pracują i mieszkają.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2015-03-11 23:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam jechac w piatek teraz, mam pytanie do tych co aktualnie pracuja tam. Czy jezt aktualnie duzo pracy tam czy jakies przestoje?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-15 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, Jak naprawdę wygląda praca dla Good Morning?
Panie wysłała mi maila że potrzebuje scan mojego dowodu, poświadczenie zameldowania , i scan umowy z polskim bankiem co mam konto.Wg. mnie to jakaś przesada.Proszę was o szczerą opinię.Dzięki
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-18 18:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Tomek , nie wiadomo jak wyglada praca bo nikt nic tu nie pisze, sa tylko złe opisy jeśli chodzi o tą firmę, i zastanawiam się czy piszą to osoby normalne że jest tam tak żle , czy takie którym nie chciało sie pracować? Ale jesli chodzi o dokumenty to ja też musiałam wysłać wszystkie ksero i to chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-03-19 20:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowa - 2015-03-18 18:58:39]:
Kolo. Jedź na zatracenie jak chcesz dupę sparzyć. Twoja wola. Ja byłem, potraktowali mnie nie fajnie ( z 3 tygodni miałem max 6 dni pracy - bo nie załatwili roboty, a wielu ludzi koczuje na hotelu stella maris w Welberg bez pracy tygodniami ). Są owszem imprezowicze, poszukiwacze kofików, ale jest sporo normalnych, i zwykle normalni mają przewalone. Sorry chłopie ale cudów się nie spodziewaj - obóz pracy bez pracy z kosztami dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-20 22:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam sie z poprzednikie wiekszosc przyjezdza tu zarobic a oni robia cie w balona. Albo czekasz na prace albo rzucaja cie z jedej pracy do drugiej. W biurach ladnie mowia a jak przyjdzie co do czego to jest calkim inaczej.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-22 10:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybiera się ktoś może do Welberg bo ja mam być już w czwartek w pracy wyjeżdżam we wtorek do szklarni pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-03-23 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [michał - 2015-03-22 10:32:10]:
Człowieku nie wiesz w jaki syf się pakujesz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gucio/p-ń - 2015-03-25 19:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylem przez gm rok i nie narzekam mieszkałem na stelli w zwijndrecht i na parku spoko praca bez pracy byłem może łącznie jakieś 3 tygodnie teraz wracam do pracy na początku kwietnia a większość osób które tu pisze negatywy po części mają racje ale bez przesady to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak naprawdę nikt tam nikogo na siłę nie trzyma ja pracowałem w ponad 15 firmach i za różne siano 200-350 tygodniowo najważniejsze żeby za dużo nie pić i palić zioła bo patrzą na to
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2015-03-26 23:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w najblizszy wtorek na truskawki?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie