logo EXotic Green (Goodmorning)

EXotic Green (Goodmorning)

Złotów

Opinie o EXotic Green (Goodmorning)

Adrian 2016-05-31 09:11:46
Goodmorning jest spoko. Jedyny problem to ze z automatow na stelli zamiast Lechow wypadaja Ciuki. Trzeba koniecznie rozwiazac ten problem.
4
gentry 2016-05-31 20:24:37
Ale wtedy gdzie byśmy pracowali my Polacy ,może w Australii hee hee hhe hee???
mąż kaśki 2016-06-04 21:22:04
a skoro już tak międzynarodowo jest w tej firmie to mam takie pytanie - bo chcę żonę wysłać do Etten Leur do pracy jako Międzynarodowy serwisant inżynierii elektrycznej - czy musi znać dobrze język?
Medewerker 2016-06-14 10:55:34
Witam chciałem sie z wami podzielić opinią na ten temat GOODMORNING Tutaj nie moge sie zgodzić z wszystkimi ludzmi ktorzy wyjechali do pensjonatu Stella Maris i maja takie odczucia >Prawda jest taka ze niektorzy naprawde sie nie nadaja do pracy a niektórzy maja zbyt wysokie aspiracje naucz sie jeden z 2 gim jezyka i potem wyjedz a sa tacy ze nawet angielskiego nie znaja (Podstaw_) a ze tam przyjezdzaja ludzie rowniez z Rumuni gdzie biegle znaja jezyk angielski to o czym wy chcecie sie z nim dogadac . Nawet do pracy rano nie pojedziecie bo sie nie dogadacie w sprawie wyjazdu do pracy autem słuzbowym i musza to zalatwiać inni A co do koordynatorow to nie mam zastrzezen ja tam mialem prace caly czas pracowalem nawet w świeta itp Generalnie polecam prace poprzez to biuro jeśli chcesz pracować
pola 2016-06-14 16:01:55
no ale teraz chyba już lepsze są oferty jeśli chodzi o sam wyjazd no nie? Bo chodzi mi o prace jako Pracownik sezonowy konkretnie w okolice Etten Leur.
Medewerker 2016-06-14 16:33:47
Tak teraz maja oferty napewno musisz sprobować a czy akurat okolice Etten Leur nie wiem Swoja drogą znam Etten mieszkałem tam jakiś czas:)
tyrion 2016-06-14 17:45:09
potwierdza, w Etten- Leur potrzebny pracownik sezonowy - podobno nawet zapewniaja dojazdy do pracy na miejscu
ed 2016-06-17 20:38:00
@tyrion ale o jakiej ofercie piszesz? ja widze ze teraz suzkja na stanowisku Au Pair oferuja możliwość poznania nowego kraju i jego kultury, wyżywienie i mieszkanie za darmo + kieszonkowe miesięczne, czas pracy od około 12.00 do 17.00 , czasem wieczory .
Anonim 2016-06-25 21:04:11
Witam ,przebywam na Stelli i powiem wam szczerze ze juz prawie dwia miesiące pracuje i mam dobra prace, od początku dostałem dobry pokój a pieniądze sa na czas wiec nie moge narzekac , oczywiscie jest prawda ze niektórzy musza mieszkac w gorszych warunkach na tak zwanej ,,szkole" lecz w tego co wiem to krótko po w tygodniu sa przeprowadzki wiec pokoje sie zwalniaja, jesli ktos przyjechał z luksusów to bedzie mial kilka dni szkole przetrwania ale jakos da sie tam zyc, nawiązujac do tematu Ryśka to nie rozumiem problemu , zawsze pomaga choć wiadomo nie zapamieta kazdego problemu jesli jest tu tyle ludzi, poprostu trzeba chodzić i sie przypominac , a z drugiej strony pisze tez do tych co pisza glupoty, pamietajcie ze wy tworzycie ta firme i opinia jest tez dzięki wam no bo przeciez jest tu tyle patologi co nie umieją nic robic bo w polsce mama dawala to sie dziwia ze roboty nie ma , a z drugiej strony co sie dziwic jak pelno alkoholików tu przyjezdza i mysla tylko o tym by pic a pozniej cos wciagnać do nosa a rano ledwo to samochodu moga wejsc , jest wiele normalnych ludzi ale przez wielu idiotów robi sie taka atmosfera ze koordynatorzy tez maja dosc sluchania kazdego błachego problemu , przed wyjazdem zastanow sie czy jedziesz pracowac czy na wakacje bo jesli pracowac to mysle ze zarobisz i cos odlozysz no i nie mówie zebys był lub była abstynentem bo sam tez pisze to teraz a obok mam piwo :D mam radę dla firmy goomorning , wprowadzcie jakis test na inteligenje przy podpisywaniu umowy za astmosfera na stelli bedzie miła :) Na koniec chce pozdrowić Panią Maje , która jest przesympatyczna kobietą :)
kama 2016-06-25 21:06:36
jak widzę zatrudniają około 1500 zmotywowanych pracowników w różnych sektorach a tu znaklazł się ktoś naprawde zadowolony, pozdrawiam cię anonim gorąco:*
mika126 2016-06-27 07:04:46
Witam, wybieram się na okres wakacyjny do pracy w Holandii. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakim terminie otrzymuje się pierwszą wypłatę? jakie są koszty utrzymania tam na miejscu? ile wziąć na początek ze sobą pieniędzy?
5
golem 2016-06-27 10:16:59
a ktoś się może orientuje dlaczego zmienili nazwę z Exotioc Green na Goodmorning właśnie?a jak chcesz poznać najlepiej odpowiedzi na pytania które zadałeś to polecam ich portal mymorning albo skorzystać z opcji ze biuro ma swoje call center służące pomocą
abc 2016-07-02 18:20:39
pierwsza kasa po 3 tyg na początek weż 200 e lepiej miec jak póżniej szukac żeby przeżyc
dcs 2016-07-02 18:35:47
@golem wlasnie to jest dobre pytanie tez jestem w sumie ciekawe..a jezeli chodzi o oferty to pameitam ze szukali kiedys to glownie pracownikow fizycznych
ewela 2016-07-12 11:35:24
To wszystko co tu jest napisane to jest szczera prawda :) Miałam identyczną sytuację z chłopakiem
wk 2016-07-12 11:38:26
ale to nie tylko przecież oferty stricte fizyczne, niedawno był przykładowo do pracy poszukiwany Międzynarodowy serwisant inżynierii elektrycznej do Etten Leur, no wiadomo że wymagania większe
HGWXIX 2016-07-17 08:26:00
Tylko tej pracy tam nie ma. A jak jest to tylko zajęta przez kogoś a ty siedziesz i oddajesz kasę hotelowi i GM.
1
max 2016-07-17 10:55:45
jak masz doswiadczenie w tej branży to cięzko nie jest.
byłam, wiem 2016-07-25 00:48:27
"agencja" goodmorning to sciema!!!! nie jedzcie z nimi do Holandii... brak pracy, brak pokoi(mieszkanie z 20 Rumunami w jednej haliz kotarami) + 100 euro tygodniowo z wlasnej kieszeni za te luksusy, w Polsce przez telefon opowiadaja same klamstwa!
1
Wan 2016-07-25 13:06:56
Jaka ściema, skąd Ty masz takie nieścisłe informacje, przecież to jakieś plotki chyba są kolego więc spokojnie
Flyfaj 2016-07-28 23:16:38
W biurze mówią o pracy na piekarni fajna przyjemna . Przyjeżdżam na miejsce pierwsze co nie ma jeszcze wolnych pokoi i śpi się na jakimś strychu (gdzie na dodatek ukradli mi ładowarkę do telefonu) pierwszy dzień umowy nie ma pracy później okazuje się, że mam jechać na jakieś bakłażany. Praca 12 godzin w słońcu gdzie mówiłem jeszcze w Polsce że takich ofert nawet nie będę rozpatrywał bo chciałem gdzieś na hali magazynie pracować. Na drugi dzień powiedziałem ze tam nie wrócę i dziś dostałem telefon z recepcji ze mam wracać do Polski. Oszuści i tyle podobno dużo osób miało jechać do innej pracy (magazyn czy piekarnia) a później okazuje się coś innego bo pewnie takiej oferty byś w Polsce nie przyjął.
1
fist 2016-07-28 23:22:10
Hej, a wiecie czy w najbliższym czasie jest szansa, żeby znaleźć u nich zatrudnienie? W końcu umowa jest w pełni respektowana, co jest dobrym znakiem.
besos 2016-07-31 16:28:27
Ja to rzeczywiście chętnie bym się załapał, bo w końcu wypłata jest terminowa, wiedzą czy jest szansa, żeby znaleźć zatrudnienie u nich. A jaka panuje bieżąca atmosfera w firmie? Dziękuję za szybką odpowiedź
Ice Cube 2016-08-01 06:57:24
Witam, może ja też dodam coś od siebie. Na stelle przybyłem 17 czerwca (piątek) do poniedziałku czekałem za pracą, w ten poniedziałek wraz z grupą Rumunów zostaliśmy zawiezieni do urzędu miasta aby wyrobić numer Sophii, we wtorek zostałem przeprowadzony do Etten Leur, zacząłem pracę w Bettine Hoeve (Fabryka Sera) Praca dosyć ciężka, większości ludzi którzy tam pracowali po niecałym miesiącu siadał kręgosłup, po kilku tygodniach zostałem zwolniony, po powrocie do domu, nie zdążyłem nawet wziąść prysznica, a moja koordynatorka dzwoniła do mnie z informacją dot. nowej pracy. Ogólnie jestem zadowolony z pracy w Holandii, jedynym wielkim minusem jest WIEKÓWKA, zarabiam ledwo 170 euro tygodniowo, wystarczające pieniądze aby żyć spokojnie ale wychodzić praktycznie na czysto co piątek (tygodniówki) oraz tak jak wspomnieli koledzy wyżej, przede wszystkim najbardziej rażą w oczy kłamstwa pracownic w biurze, zapisałem się razem z kolegą, pani obiecała nam wspólny pokój oraz pracę, gdzie będziemy pracować razem, dzień po przyjeździe mój kolega został przeniesiony na park, potem dalej i potem dalej. Ogólnie prace przez goodmorning oceniam na 3+/10.

PS: Nie polecam wybierać się do pracy jeżeli ktoś nie ukończył 23 lat, bo na wiekówce bardzo, bardzo ciężko odłożyć pieniądze.
No 2016-08-01 11:32:52
Bardzo ciekawa opinia, człowiek się przynajmniej czegoś dowie, więc nie jest źle, dobre forum, pozdrawiam
karol 2016-08-02 18:41:29
Co się będę rozpisywał... nie polecam. Wręcz odradzam, szczególnie młodym chłopakom i ludziom którzy chcą wyjechać w kilka osób, rozdzielą Was wszystkich i to nie po pokojach na stelli a po 30 czy 50km.... Śmieszne pieniądze i śmieszne godziny pracy, ledwo po 30 godzin tygodniowo idzie wyrobić.
karol 2016-08-02 18:41:45
Co się będę rozpisywał... nie polecam. Wręcz odradzam, szczególnie młodym chłopakom i ludziom którzy chcą wyjechać w kilka osób, rozdzielą Was wszystkich i to nie po pokojach na stelli a po 30 czy 50km.... Śmieszne pieniądze i śmieszne godziny pracy, ledwo po 30 godzin tygodniowo idzie wyrobić.
max 2016-08-02 18:48:51
Ale jak podpsiujesz umowę to powinni chyba informować wszystkich zainteresowanych i podpisujacych umowy juz w szeczolnosci o tym na jaki czas zapewniaja umowe oraz na ile godzin w tygodniu bedzie praca
ziaja 2016-08-09 12:04:05
Nie ma w umowie ile godz tygodniowo . Jest tylko , że 520 godz rocznie agencja ci gwarantuje .
max 2016-08-09 12:10:04
To ja dla mnie trzeba było się postarać o zapis tygodniowy no sorry ale nikt nie wiem na ile się wyjeżdża więc moim zdaniem takich rzeczy trzeba jednak pilnować @ziaja
Suzuki 2016-08-20 13:25:02
Witam wszystkich!
obecnie pracuję w tej firmie. Razem z dziewczyną przyjechaliśmy do stelli tam oczywiście nie wiedzieli że jesteśmy parą, biuro nie przekazało im tej informacji. dosaliśmy pokój a obok w pokoju trzech innych gości , mieliśmy wspólną kuchnie i łazienkę. do jednego z nich przychodzili dresiarze na wódkę i jaranie masakra jakaś kuchnia wieczorami była zajęta cały czas jakaś impreza. moja dziewczyna w pierwszym tygodniu miała jeden dzień pracy jeszcze dzięki temu ze załatwiła sobie nr do piekarni i poprosiła żeby ją wzięli przynajmniej na jeden dzien . ja w poniedziałek i wtorek pracowałem jakieś 8 godzin, środę miałem oczywiście wolną a w czwartek zadzownili o 20.30 że za 15 minut jadę sam na nockę jakieś 100 km , a i te pozostałe dojazdy do pracy tj. poniedziałek wtorek też jechałem jakieś 80 km w jedną stronę . po tygodniu zadzwonili że biorę auto i od poniedziałku mamy stała pracę przeprowadzili nas do hotelu , warunki fajne bo mamy pokój ale współlokatorzy w dodatku rumuni mają łóżko na korytarzu my jak wychodzimy z pokoju to ich łóżko stoi przy naszych drzwiach , ścianki są cienki i szyba nad drzwiami , słyszymy jak oni sobie szepczą , żeby iść do łazienki musimy przejść koło ich łóżka masakra a co najlepsze płacimy tygodniowo 184 euro razem z dziewczyną , dzięki temu że dogadujemy się z szefem i jest zadowolony z naszej pracy jesteśm tutaj tak by już nas na pewno nie było . kierowca miał nie mieć odciągane za kilometry a mnie i tak odciągają czasem 3 euro czasem 7 zależy chyba od ich humoru nawet nie chce sie z nimi juz kłócić, a nasza droga to jedynie dom praca i czasem stacja benzynowa a i ta głupia wiekówka jest więc szału nie ma ale nikomu nie polecam naprawę widzę co tu sie dzieje .

Ps jak mówią że będzie stała praca to nie prawda, jak się wykazujesz w pracy i szef chce cię zatrzymać to zostaniesz w mojej obecnej pracy pracowało ze mną jakieś 8 osób z tej firmy i to czasem dzień dwa, a najczęściej to zastępstwa za stałych pracowników co wyjechali na urlop
xxx 2016-08-20 19:00:01
Ale jak idziesz do nich an rozmwę to chyba informuja cie od razu o ilosci godzin do wyrobienia tygodniowo?
zxc 2016-08-27 10:10:56
bo na piekarni masz najlepsze stawki w całym Goodmorning,a tam pracują ludzie którzy znają koordynatorów .Inni,pracują za najniższe stawki .taka jest prawda i nie fisiuj,ze nie wiesz,pzdr.
jaro 2016-08-27 11:18:49
To, że ktoś dogaduje się z koordynatorami, to nie znaczy, że dostał pracę po znajomości. Czasami te wnioski wyciągane tak pochopnie są trochę irytujące :) Ważne, że płaca jest ogólnie dobra
M1996 2016-08-29 14:55:32
Jestem w Holandii z chłopakiem od tygodnia wlasnie przez goodmorning, pracowalismy w tej samej firmie on ma prace, a mnie po 3 dniach zwolnili. Najlepsze jest to ze wszyscy wiedzieli tylko nie ja... dopiero jak zadzwonilam do koordynatorki to mi powiedziala ze musza mnie przeprowadzic bo szef cos tam napisał ze nie pracowalam odpowiednio (wtedy sie zorientowalam ze juz tam nie pracuje) ona mi tego prosto z mostu nie powiedziała... i czekam od tej pory (25.08.16) na tel od niej czy znalazła mi cos innego, ale najchętniej bym wróciła do Polski. I mam pytanie czy jak pojadę nic nikomu nie mówiąc to cos sie stanie??
romek 2016-08-29 14:59:13
tak naprawde to jest u nich widze teraz Pracownik szklarniowy - zbiór pomidorów konkretnie. Jest to oczywiście praca sezonowa ale podobno dobrze płacą jednak.
gorlo 2016-09-05 19:35:12
Ja dopiero zamierzam uderzać czytając te opinie tysiące myśli krąży po głowie
rer 2016-09-05 19:45:09
@romek hmm a powiedz mi proszę kolego gdzie Ty taka foerte pracy od nich widzisz bo ja jakos nie znajduje nic nowego od tej firmy ostatnie jakie pamiętam to były na stanowisko pracownika fizycznego ale to chyba jakos w kwietniu zdaje się było tak ??
Aberus 2016-09-08 12:19:59
Ludzie nie polecam nikomu tej formy.Sa to zlodzieje maja mi do oddania 600euro ale wrocilem na urlop I wymyslaja jakies prywatne km I mandaty I powiedzieli ze mam im doplacic.Nie wyplacaja zaleglych pieniedzy takze jesli nie odstaniecie kasy w piatek to nie liczcie ze kiedys wam wyrownaja. Syf wielki syf koordynatorka Karolina(k..wa) wogole nie odbiera telefonu biuro odsyla tylko do helpdeska a tam nikt nie odpisuje. JEDNA WIELKA TRAGEDIA...
2
max 2016-09-08 13:28:20
Zmienili nazwę na nowa? Wcześniej widziałam, ze tez poszukiwali kilkanaście nowych osób na wyjazdy, czytam wasze opinie i z niektórymi może się zgodzę jednak wszędzie jest inaczej nie wysłana tylko do tych samym pracodawców tylko do rożnych wiec wszędzie jest tez inaczej i inne zasady ma pracodawca
1
Nikola 2016-09-16 18:05:02
witam . Jestem juz ponad miesiac w Holandi , ani jednej wyoøaty nie dostalaøam a chodzilam caly czas do pracy odkad przyjechalam miaøam problem z godzinowkami bo za pozno dalam ale mialam miec zwrocone pieniadze , prace sa po 12 14 godz co nie powinno tyle sie pracowac . czekam na wyrownanie . Ale nie polecam tej firmy oszusci i tyle czlowiek sie narobi a oni oszukuja ludzi na pieniadze . Pozdrawiam
Nikola 2016-09-16 18:09:42
Masz racje ja tak samo odkad przyjechalam nie dostalam zadnej wyplaty jedna wielka sciema caly czas tlumacza sie ze wyrownaja a nie widze pieniedzy na solarisie wykorzystuja tylko ludzi zeby na nich zarobic za kazdego pracownika co wysla do pracy dostaja grube pieniadze . zobacze jak to dalej bedzie ale najchetniej bym wyjechala do Polski . Pozdrawiam
Jagoda 2016-09-16 18:35:11
Czy EXotic Green (Goodmorning) to dobra firma i czy zatrudnia w fajny i uczciwy sposób? Byłoby bardzo dobrze to wiedzieć, ponieważ zamierzam spróbować się u nich, liczę na to, że ktoś mi szczerze odpowie
HGWXIX 2016-09-20 06:53:07
Tak odsyłają spokojnych, bo wiedzą, że taki nie rozpierniczy pół stelli albo innej meliny do której wysyłają ludzi. Ze zwykłym patusem tak nie zrobią, bo zaraz mieliby gnaty połamane. Więc nie piernicz że tak nie jest.
romek 2016-09-20 10:08:41
Przecież takie stawki na poziomie 1800zł są całkiem niezłe, bo pewnie i tak możn a liczyć oprócz tego liczyć na jakieś premie do tego, ale zastanawiam się jednak czy czy zastępcy kierownika mają zapewnione benefity socjalne, wiecie? Dziękuję za odpowiedź.
liks 2016-09-20 21:26:49
zgadzam sie z opiniami innych, nie jedźcie przez ta agencje mieszka sie w najgorszym syfie, do tego oszukują na godzinach, a jak dzwoni sie do nich to osyłają na helpdesk gdzie nikt nie opisuje,
Wan 2016-09-20 21:47:55
Ogólnie to zdarzają się oczywiście takie przypadki, że komuś mieszka się źle,albo coś nie gra, ale nie można, nie wolno wręcz, brać czegoś takiego za pewnik, przecież większość ludzi wraca zadowolonych i nikt nie narzeka, a zwłaszcza na mieszkania, serio
M1996 2016-09-22 10:14:23
3 tygodnie mialam prace, byłam na papryce. Teraz od tygodnia siedzę na domku i czekam, po miesiącu zrobili mi sofi nr, koordynatorzy albo nie odbieraja albo jeden wysyła do drugiego a i tak nic nie załatwiają! A na mymorning nikt nie odpisuje po prostu szkoda słów....
I mam pytanie, bo jestem tu od miesiąca i chce wrocic do Polski to ile dni przed wyjazdem ten wniosek urlopowy musze im wysłać???
M1996 2016-09-22 10:41:42
A tak w ogóle to jak pojadę do Polski teraz a nie po 3 miesiącach to jest za to jakaś kara ?? Bo w tym biurze to mnie juz chyba nic nie zdziwi i wszystkiego sie mozna spodziewać.
romek 2016-09-22 11:31:16
Wiecie czy jest jeszcze szansa załapać się na specjalistę ds. analizy rynku i baz danych? Dobrze, że atmosfera jest zbudowana na pozytywnych relacjach, bo jak się stosunki między pracownikami opierają się na dobrych warunkach, to inaczej wypełnia się swoje obowiązki.
Zostaw swoją opinię o EXotic Green (Goodmorning) - Złotów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)