Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EXotic Green (Goodmorning)

Opinie o EXotic Green (Goodmorning)

Pracowałeś w firmie EXotic Green (Goodmorning) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-08-16 03:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema.
Opowiem wam moją historię z Gm.
Ogólnie jak wyjechałem miałem 18 lat- pierwsza praca za granicą, pierwsze życie na emigracji itp.
No ale powróćmy do warunkach itp/itd.
Ogólnie wyjechałem w roku 2014 roku- pracę miałem praktycznie "zapewnioną" codziennie od poniedziałku- do piątku pracowałem. Praca na prawdę była spoko, co do kasy jak sami wiecie wiekówka była to mało zarobiłem ale okradali np na domku - 89 euro płaciłem - choć na wiekówce w Holandii jest to katastrofalne. Zgodnie z prawem Holenderskim powinnem płacić bynajmniej 50 euro - 18 lat..
To co się działo na Hotelu to ksiązke bym napisał ale raczej wspomnienia całkiem fajne ;)
Wiadomo imprezy na unitach - czyli pokoje, na palarni też :)
No ale od tych 6 miesięcy bardzo dużo się zmieniło- coraz więcej rumunów tam przyjmują, kiedyś tego nie było - sami Polacy tam mieszkali i było mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A z tego co wiem - na Stelli Maris - mieszka 80 % rumunów ;/
Bardzo szkoda, firma nabiera bardzo złą opinie, coraz mniej pracy, i traktowanie pracownika.
W ciągu 6 miesięcy przybyło tyle tych rumunów ,że szok na Hotelu- mowa, w jesieni troche więcej pracy było bo " rozbiórki szklarni itp = ale nie polecam !
Potem = przymusowe urlopy - i w tym problem gdy urlop przymusowy dostajesz, juz nie wrócisz tam .
Moja przygoda zakończyła się z firmą po 6 miesiącach - dostałem urlop przymusowy , oczywiście dzwoniłem do firmy " chce wrócić! Proszę w środę zadzwonić, i tak co tydzień więc odpuściłem ;/ ...
Po miesiącu moi znajomi zaczeli zjężdżać, zmieniać firmy itp aż tylko jedna osoba tam została bo ma stała pracę.
Do Pani Zosi trzeba mieć podejście :)
Teraz pracuje w takiej firmie co jak dostanę urlop przymusowy - to nie zabieram całego majątku do Polski - po prostu rezerwuje mieszkanie i jadę np na 2 -3 tygodnie do Polski i wracam,w goodmorningu jest to odwrotnie.
No i jeszcze jedna plama - Jeśli dostaniecie tą pracę 15/100 osób to nie cieszcie się dłuuugo.
Człowiek się zaaklimatyzuje, pozna ludzi itp - czas zleci szybko szczególnie 12 miesięcy i awioo do Polski wysyłają.
GoodMorning - wprowadziło takie coś że maksymalnie możesz pracować u nich rok, potem do Polski na 3 miesiące. CZEMU? bo muszą jakieś składki wiesze płacić coś takiego.
U mnie w firmie takiego czekoś nie mam, pracownika się szanuje, jeśli mam problem to idę do PRACODAWCY i zgłaszam to.
Ale nie ma co porównywać GOODMORNING ma pełno prac - moja firma ma tylko jeden zakład , ale duży - tam mają oddział ,są związki zawodowe itp.
Ale jak na mój wiek 18 lat jak tam byłem to dużo ludzi poznałem, nadal mam z nimi kontakt.
Szkoda że firma zeszła na psy ;/
Pozdroooo ; p

Ps- kurde gdzie jest mój uni!? moja karta !? - Ci co byli na stelli to wiedzą o co chodzi.
Pierwszy to był mój wyjazd za granicę - nawet dobrze trafiłem i dlatego wspominam często te czasy.


" O kurde znowu kartka na stole " Proszę posprzątać salon i łazienkę.
Nadal są te karteczki !? :D


Ocena- 3
zdjecie uzytkownika
kuli - 2015-08-20 22:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-08-16 03:58:19]:
Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Nie warto ich słuchać. Jak każdy pośrednik pracy za granicę posiadają oczywiście pewne wady które ciężko ukryć. Jednak jeśli chodzi o możliwość zaufania to warto im zaufać i wyjechać.
zdjecie uzytkownika
abz - 2015-08-24 00:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moze ktos cos napisac o stella maris ?w srode mam tam jechac
zdjecie uzytkownika
zybi - 2015-08-24 20:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwykły hotel robotniczy, ze wszystkimi wadami tego typu miejscami... generalnie to ciasnota, zero prywatności, no i alarmy w środku nocy, jak w wojsku
zdjecie uzytkownika
para - 2015-08-28 21:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mieszkał ktoś na kaatsheuvel d 20? van haestrechtstraat???
zdjecie uzytkownika
Czrsc - 2015-08-30 21:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A cos wiecej o tym hotelu? Slyszalem ze jest podzielony na mieszkania.. O co chodzi z tymi alarmami?
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-09-03 14:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kuli - 2015-08-20 22:07:00]:
To jest chlew a nie firma. Banda złodziei i naciągaczy, którzy nie potrafią zapewnić pracy. A na wiekówce to załatwią bo taniej niż starszego. I te cudowne panie z biur w Polsce, szczególnie ta krowa z Olsztyna. Jaśnie pani na urzędzie co sama jest tylko pionkiem. Ta firma powinna dawno być zamknięta za to co robią a cały personel gnić w pierdlu.
zdjecie uzytkownika
Jabalga - 2015-09-03 14:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Czrsc - 2015-08-30 21:23:30]:
Co chwila im wybuchają pożary, bo czujniki zamiast dymu wykrywają ( nie wiadomo co ). Po prostu firma ma gdzieś, że ludzie potrzebują sen i pewnie ktoś się włącznikiem alarmów bawi.
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-09-05 13:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pracę w goodmorning nie musiałem czekać długo. Przyjechałem do hotelu Stella Maris w sobotę, a praca była już zapewniona od poniedziałku i miałem przepracowane wszystkie dni do urlopu. Ogólnie polecam wyjazd przez to biuro z pewnymi jednak zastrzeżeniami. Panie w recepcji wyjątkowo niemiłe, jeszcze się z takimi nie spotkałem. Jedynie można było dogadać się z Rafałem. Rysiek i Tomek - Ci co planują pracę jeżeli coś od ciebie chcieli to wiedzieli jak zapytać, jak być miłym, ale jeżeli Ty miałeś problem to wtedy niestety najczęściej Cię olewali. Raz zostałem oszukany z tym, że poprosili mnie żeby jechać po chłopaka do pracy, odtrącili mi za to pieniądze i już ich nie zwrócili pomimo upominania się. Polecam to biuro szczególnie tym którzy wyjeżdżają na wakacje.
zdjecie uzytkownika
ani - 2015-09-09 13:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-08-16 03:58:19]:
jak możesz zdradz w jakiej firmie pracujesz . pozrawiam
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-09-11 11:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alex - 2015-09-05 13:19:07]:
Raczej robota w obozie koncentracyjnym dla desperatów a nie praca na wakacje.
zdjecie uzytkownika
Wcale nie good - 2015-09-11 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomnieluscie dodać o 'szkole' jak nowi przyjezdzaja i nie ma wolnych pokoisiedza na ostatnim pietrze i w stresie czekaja az zwolni sie mueszkanie na hotelu. A co sie dzieje na ostatnim pietrze? :'POKOJE'oddzielone kurtyna. Spisz a o drugiej w nocy ktos glowe wsadza bo nowe osoby przyjechaja przerażone gdzie sa i szukaja jakiegos wolnego lozka. Pelno rumunow na hotelu nna tej szkole jedna lazienka dwie lodowki male na cale piętro Oczywiscie zalezy ile osob tam jest 15_20alarmy sa prawda. Potrafia o 6wsobote wywołać
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-09-16 16:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż. Jak wprowadzicie sie do mieszkania oczywiscie po tej zjeee... Nej szkole to zarzadzcie by dokonali kontroli czy wszystko w szafkach sie zgadza bo przy wyprowadzce obciaza was kosztami za to czego brakuje. I ich nie obchodzi czy ty miales swoje rzeczy musisx zaplacic kare nawet gdy z nich nie korzystasz odradzam przyjazdu do tej firmy. Mimo tych komentarzy zaryzykowalam nie oplacalo sie. Szkoda nerwów. Pani tzw beti z recepcji haha na leczenie bym ja wyslala bo potrafi awantury robic o pranie. Tomek jest niekompetentny o co go zapytasznigdy nic nie wie. Z rumunami na recepcji nie gadalam ale oni nic wam nie pomoga chyba ze jestescie rumunami. I wielki panrysiek... Wszechmogący.. Brak slow na to biuro. Odradzam
zdjecie uzytkownika
re:anonim - 2015-09-16 17:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim to przez jaka agencje teraz jeździsz, napisz jak mozesz na meila nati1988@intertia.pl
zdjecie uzytkownika
Milena93 - 2015-09-19 11:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mieszkałam na szkółce jeden dzień- bo było przepełnienie na stelli. (byłam w maju- do sierpnia)a więc w największym sezonie.
Podsumowując tą firmę jestem zadowowolna na 4+, praca była 5 dni w tygodniu, pieniądze co tydzień na koncie, koordynatorka Ania Ś pomocna konkretna.
W przyszłym roku tez wyjadę przez tą firmę.
zdjecie uzytkownika
dvsf - 2015-09-19 22:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie dokumenty musieliscie im przyslac ?
zdjecie uzytkownika
acha - 2015-09-20 11:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy są ciekawi, bo sporo osób zagląda tutaj żeby właśnie poczytać opinie. Szkoda, że nie mają żadnych aktualnych ofert pracy, zawsze można by się było czymś zainteresować, a teraz chyba cisza. Kiedyś to szukali pracowników fizycznych, pakowaczy, a ja na biegu potrzebuję pracy. Ale skoro jest polecana firma, to tylko czekać na ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-09-24 01:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za ubezpieczenie zazwyczaj odciągają do 20 euro tygodniowo
za kablówkę i wi-fi nie brali dodatkowej kasy, proponuję dobrze sobie przetłumaczyć salaris
sądziłeś, że jeszcze będą ci sponsorować wyjazd ? i sponsorować jedzenie, które zresztą jest w porównywalnych cenach jak w Polsce (przy lepszych zarobkach)

nie polecam tej firmy ale jak czytam takie bzdury to mnie szlag trafia
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-09-24 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są firmy, które wyjazd sponsorują. Co do jedzenia... mogli by dać przynajmniej dodatek jakiś bo płacić płacą całe gówno. Co do kablówki i wi-fi to oni sami sobie wymyślą dopłatę, ot tak z dupy żeby robole nie mieli za co wrócić w razie czego. Powiem tak - 90% takich agencji pracy powinno być pozamykane a personel gnić w pierdlu. Ma być praca, ma być płaca, i ma być porządek a nie chlew i cwaniactwo jak w Goodmorningu. I kultura wśród personelu a nie "kurtura" i chamstwo jak teraz jest.
zdjecie uzytkownika
Scony - 2015-10-12 18:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepracowanych w goodmorning 3 msce.jestem w kraju już miesiąc i do tej pory nie otrzymałem wynagrodzenia za pracę.
zdjecie uzytkownika
daro44 - 2015-10-15 15:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podajcie w takim razie jakieś sprawdzone agencje mam nóż na gardle muszę gdzies wyjechać ,,proszę niech ktoś coś poleci bo tu miałem wyjechać po 20 .10.2015 piszcie na maila men399@wp.pl
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-20 14:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@daro44, ale w końcu nie wyjechałeś, nie wiem jak to się skończyło, ale ta firma jest raczej godna polecenia. Na początku działali tylkow zakresie delegowania pracowników tymczasowych do firm ogrodniczych, ale teraz zajmują się też logistyką, przemysłem, nowymi technikami.. moze spórobuj się z nimi skontaktować.
zdjecie uzytkownika
bartosz - 2015-10-20 16:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO KUR.BIURO ROBI WALKI NA WYPLATY NIE MAJA PRAC A JAK MAJA TO NA PARE DNI OKRADAJA Z WAKACYJNYCH DZWONISZ PROSISZ A TAK NAPRAWDE MAJA CIE W DUPIE SIEDZE NA DOMKU TYDZIEN BEZ ROBOTY NIKT NIE DZWONI ZERO ODZEWU CHCIALBYM ZNALESC INNA PRACE TO TU KUR. NAWET INTERNETU NA ZWIJDRECHT NIE MA PIER... DE LUS !!!! FCK TE GD!!
zdjecie uzytkownika
daro44 - 2015-10-20 18:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro44 - 2015-10-15 15:19:51]:
romek ,,,,,skontaktuj się na maila popiszemy
zdjecie uzytkownika
daro44 - 2015-10-20 18:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bartosz byłeś z firmy goodmorning ? i co czekasz za pieniędzmi? prozę napisz do mnie
zdjecie uzytkownika
aw. - 2015-10-20 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem krotko nie polecam!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
norbi - 2015-10-26 10:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartosz - 2015-10-20 16:48:46]:
witam byłes w tej pracy ja z dziewczyna się wybieramy właśnie ale opinie sa rożne czy warto tam sie wybrać a co chodzi z tym hotelem napisz na email norbi.max@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-10-27 13:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :D
Chciałabym się dowiedzieć jaka jest stawka na godzinę mając 22 i 23lat ?
Płaci się za transport do pracy ? Jak tak to ile ?
Ile się płaci za zakwaterowanie w wieku wyżej podanym ?
Są jakieś dodatkowe opłaty ?
Ile wychodzi przepracowanych godzin tygodniowo ?
Jakie warunki mieszkalne ? Gdzie najlepiej trafić i do jakiej pracy ?
Znajomość języka obowiązkowa ?
Z góry dziękuję za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2015-10-28 12:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daro44 - 2015-10-15 15:19:51]:
Scony mam pytanie.Mam zamiar wyjechać z chlopakiem ale czytam rózne opinie na temat tej firmy.Czy mozesz mi napisać jak tam jest Twoim zdaniem.Pozdrawiam mój email:stokrotka79-79@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pasbienn - 2015-10-30 13:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maja - 2015-10-27 13:56:06]:
Nie mam pojęcia o stawkach wiekowych. Ja, w 2013 r. miałam 8,93 euro brutto na godzinę. Za dojazd do pracy autem płaciło sie wtedy 15 euro na tydzień, za rower - ok 4 euro ( jeśli twoje miejsce pracy jest oddalone od mieszkania o mniej niz 11km ). Do tego oczywiście 90 euro za mieszkanie, servicekosten - 3 euro, ubezpieczenie - 24 euro. Po odliczeniu tych kosztów przy 39 godzinach tygodniowo wychodziło wówczas ok 5,90 netto za godzinę - tak przynajmniej przedstawiali to w biurze w Polsce. Jeśli ktoś miał tyle godzin to dostawał ok. 225 euro przelewu co tydzień, ewentualnie z jakąś sobotą -250 e, czyli 950-1100 e netto miesięcznie. W wielu firmach jednak trudno o tyle godzin bo np. kończy się już sezon i nie mają tyle pracy i wtedy zamiast 250 e dostajesz np. 130.....
Najlepiej trafic do pracy przy kwiatach ciętych, bo tam jest dużo godzin - najczęściej ponad 200. Nie jest lekko. Ja przez pół roku miałam tylko 2 wolne dni... Ale jeśli firma płaci dla Goodmorning dodatki za nadgodziny, soboty, niedziele itd. to możesz dostać nawet 400 - 450 euro tygodniowo. To juz jest bardzo dużo.Jeśli dodać do tego tego te koszty, które Ci odejmmują to wychodzi że zarabiasz w takim miejscu 1900-2000 euro netto.
Niestety w tych biurach maja koszmarny bałagan. Często nie wiadomo gdzie trafisz. Mi zmieniono adres kilka godzin przed wyjazdem z Polski. Miałam jechać do pakowania sałatek, a trafiłam do szklarni z różami. Na miejscu też nikt nie wiedział do jakiej pracy mam iśc. Swojego koordynatora przez te pół roku w ogóle nie widziałam na oczy.
Z mieszkaniami tez rozmaicie bywa - możesz trafić na dobre warunki, albo bardzo złe - np. 12, 15 osób na domku z pokojami poprzedzielanymi meblościanką...
Ale nie ma co się zrażać. Spróbować na pewno warto
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-11-09 09:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie dajcie się zwieść!!! Ta "firma" to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W Polsce mówią Ci przed wyjazdem że wszystko masz zapewnione pokój dla pary pracę od poniedziałku. Gówno prawda!!! My dopiero po przejechaniu ponad 1500km dowiedzieliśmy się że żadnego pokoju ani pracy dla nas nie ma.W Polsce Obiecano pracę na Poniedziałek a na miejscu ten pożal się Boże koordynator o niczym nie wiedział i zaproponował nam że możemy czekać do środy ale on nie gwarantuje że coś się znajdzie. Nawet gdy powiedzieliśmy że znajdziemy sobie nocleg na czas dopóki on nie znajdzie nam pokoju to nie dostaliśmy pomocy. Jeździliśmy ponad 3 godziny w poszukiwaniu motelu albo czegokolwiek dzwoniliśmy do biura do koordynatora i nic!!! W obcym kraju z dala od domu zostawieni sami sobie. Nie łudźcie sie że ktokolwiek przejmie się waszym losem. Całe szczęście że byliśmy swoim samochodem i w każdej chwili mogliśmy wrócić. Zastanówcie się poważnie czy chcecie z nimi "współpracować" Człowiek jedzie za ostatnie pieniądze żeby coś zarobić i tylko straci na podróż. WRACAMY Z NICZYM!!!
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-11-15 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałam przez firme GoodMorning od czerwca do pażdziernika b.r , wiec moge chyba cos napisac na jej temat, wiec przyjechalam w sobote do słynnego hotelu Stella Maris, ktory jest wydaje mi sie raczej miejscem przejsciowym do ktorego trafiają wszystkie nowe osoby , w poniedzialek zadzwonili do mnie z reecepcji ze mam isc na zastepstwo za kogos do pracy przy cebuli co bylo dla mnie szokiem bo mowili ze jeszcze nie ma dla mnie pracy ale pojechalam i bylo calkiem fajnie , nastepnego dnia znow nie bylo pracy ale juz w czwartek mialam przeprowadzke i prace przez nastepne 2 miesiace :) pozniej zmienialam prace 3 razy ale wszystkie mi sie podobaly :) co do jezyka, warto znac chociaz angielski bo ja na przyklad trafilam w miejsce gdzie pracowalo duzo holendrow i fajnie jest moc pogadac z nimi lub po prostu zalatwic jakas sprawe, co do mieszkan... faktycznie w niektorych warunki sa fatalne i oplate za nie powinna byc duzo mniejsza :/ ale ludzie ktorych poznalam bylo wspaniali wiec jakos i te warunki przestaly przeszkadzac :) obecnie jestem w PL bo zamierzam zrobic prawo jazdy ale pewnie wroce tam w marcu/kwietniu , bo wg mnie nie ma co pchac sie tam zima bo nie ma wiele pracy :) ale ogolnie polecam bo nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-11-15 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anita - 2015-11-15 15:11:25]:
Tylko że kto ma farta to może i coś się znajdzie a reszta siedzi na stelli bez pracy.
zdjecie uzytkownika
Oszi - 2015-11-20 18:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z nowości: pracownicy od dwóch tygodni nie mają wypłat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-23 20:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszi jest tam praca w ogóle niby mialem jechac przez ta agencje ale nie wiem juz sam?jak to wygląda po 3 tyg wyplata? konto holenderskie tam zakladaja ?
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-11-25 19:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepska sprawa z tym brakiem wypłat, w ogóle powiedzieli Wam dalczego tak jest, bo to może ich klient sie ociąga i nie płaci za wynajetych pracowników, a sama firma nie ma. Widziałem niedawno, że Goodmorning poszukiwał pracowników fizycznych do Etten-Leur, może ktoś tu pracuje i wie jak wyglada sytuacja, bo może te komentarze dotycza innej lokalizacji.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-11-27 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klient płaci zawsze na czas, problem wypłat leży po stronie goodmorning, sama czekam na wypłate już dłuzszy czas.. a wszystko przez to ze wyplaty sa naliczane przez system ktory bardzo czesto zawodzi ;) jednak pieniadze ZAWSZE zostaja wyplacone, niestety czasem trzeba dluugo czekac :/
anonim, pierwsza wyplata przychodzi pod koniec 3 tygodnia.. w piatek, konta nie zakladaja, mozna sobie zalozyc w PL walutowe (ja tak zrobilam) albo holenderskie w NL, ale raczej trzeba w tej sprawie liczyc na siebie :)
zdjecie uzytkownika
rer - 2015-12-05 23:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawa oferta pracy od ich firmy „GOODMORNING” Sp. z o.o. pojawiła si,e jakiś czas temu w internecie..jako pracownik fizyczny, szkoda że teraz od nich nic nie ma
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-12-08 04:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłacili wszystko :p nic nie ukradli :)
zdjecie uzytkownika
kogo - 2015-12-12 14:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i tak być powinno, jak wiadomo praca jest za granicą, no i głównie poszukują do tej firmy pracowników fizycznych, także łatwo nie jest no ale pieniądze są dobre.
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-12-14 20:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kogo wlasnie widzialem ze teraz szukaja montera rur..faktycznie praca za granica ale to dobrze mozna sie bedzie podszkolic z jezyka obcego na przyklad
zdjecie uzytkownika
kuli - 2015-12-17 02:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [23456 - 2015-12-14 20:15:37]:
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Podobno w tej firmie z kasą jest całkiem nieźle, tylko ta robota ciężka niestety
zdjecie uzytkownika
xyzzyx - 2015-12-19 14:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałam przez Goodmorning prawie 2 miesiące, po tym czasie zrezygnowałam. Firma zalega mi z 3 wypłatami (Byłam jako para z koleżanką - pracowałyśmy jak i mieszkałyśmy razem i ona dostaje wszystko systematycznie). Kazano mi napisać na stronie do Pani która podobno się tym zajmuję, na dzisiejszą chwilę wiem tyle, że na początku podobno nie mieli moich godzinówek (co było dziwne ponieważ miałam solarisy za te tygodnie więc, musieli je z czegoś wyliczyć) a później, że kwoty na rozliczeniach są minusowe za zakwaterowanie i ubezpieczenie. Czy ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym poradzić? Nie chciałabym być zmuszona do sprowadzenia tego na sprawę karną. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mil - 2015-12-19 14:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jak to sie mowi bez pracy nie ma kolaczy, ja np pracy sie nie lekam a to stanowisko wydawalo sie ciekawe, wazne aby pieniadze byly na czas, w koncu po to pracujemy
zdjecie uzytkownika
kabin - 2015-12-29 17:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale skoro podpisujecie z nimi umowy to rozumiem, ze wszystkie rozstrzygniecie proglemow znajdzie swoj koniec, co innego jak godziliscie sie pracowac bez umów...
zdjecie uzytkownika
gwak - 2016-01-16 23:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kabin raczej wszystko jest do ugadania, bowiem umowy czy to na zlecenie czy też o pracę dostaje każdy pracownik. Aczkolwiek trzeba walczyć o swoje czasem.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-01-20 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam zamiar wyjechać z tej firmy na pomidory czy może mi ktoś napisać jak wygląda tam praca jacy ludzie itp
zdjecie uzytkownika
frotte - 2016-01-21 12:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pewnie różni @lola, bo nie wydaje mi się, żeby rok rocznie wyjeżdżała ta sama ekipa. Zresztą, ważne by warunki zatrudnienia i zakwaterowanie było ok, a tu chyba nie można tego brać pod wątpliwość
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2016-02-06 09:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,wymieram się w przyszłym tygodniu z tej firmy do pracy na szklarni,jedzie ktoś jeszcze? jakieś nowe niewsy na temat ich działalności?
zdjecie uzytkownika
krawat - 2016-02-06 12:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zakwaterowanie jest w porządku i rzeczywiście zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, to oplaca się zatrudnienie u nich. A teraz to chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert