Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)


Oceniono 152 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EXotic Green (Goodmorning)
al.mickiewicza
77-400 Złotów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ZNAMTO - 2014-06-05 21:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEDŹCIE TAM ! NIE ZAROBICIE TYCH PIENIĘDZY O KTÓRYCH MYŚLICIE ! PIERWSZE DWA TYGODNIE SIEDZICIE NA (usunięte przez administratora) W MOTELU A RESZTA CZASU TO NIEPEWNE GODZINY PRACY. NIE POLECAM MIESZKANIEC ZŁOTOWA
zdjecie uzytkownika
Kate - 2014-06-08 15:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej agencji trzeba mieć szczęście... w biurze podali mi określoną pracę ale po przyjedzie okazało się, że jej nie ma na szczęscie to był sezon letni więc za 2 dni miałam inną pracę, w której pracowałam całe 3 miesiące ;) pracowałam 40 godzin tyg, kasa jak w zegarku wpływa na konto a po przyjedzie do Polski wakacyjne takze wpłynęło :) Jeśli ktoś chce naprawdę pracować i pyta o nią koordynatorów to ją znajdzie :) Na szklarniach często są nadgodziny i praca w soboty więc tam można dobrze zarobić
zdjecie uzytkownika
artek - 2014-06-09 15:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kate, a ta inna praca tez z Exoticu? ciezka jest praca na tej szklarni? jakie sa warunki socjalne?
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-06-10 10:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce się zapytać jaka to jest agencja pracy czy jak wyjedzie się do pracy to czy ta praca będzie. Ja teraz dmucham na zimne bo byłam w pracy w Holandii przez firme ABoost i tam więcej siedziałam niż robiłam a przez firme Goodmorning wyjeżdżam tera w niedziele i proszę niech ktoś napisze kto już tam pracował i wie co to za firma
zdjecie uzytkownika
curdee - 2014-06-10 11:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria przecież piszą wszyscy czarno na białym co to za fantastyczna firma co pomaga ludziom w biedzie. Pewnie powodzenie zależy od twojej kondycji psycho-fizycznej czy dasz rade. Ciężki orzech do zgryzienia ten GOODMORNING.
zdjecie uzytkownika
artek - 2014-06-11 13:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@curdee, ale nie wychodzi sie na minusie po powrocie mam nadzieje? warunki warunkami, ale czy da rade się chociaz do zrekompensowac zaplatą?
zdjecie uzytkownika
Kate - 2014-06-11 18:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@artek Tak ta nowa praca była również w exoticu ;) znajomi pracowali na szkarniach i mówili, że nie było źle jedynie na pomidorach podobno było ciężej. Jeśli chodzi o warunki to możesz mieszkać na Stella Maris albo Zwijndrecht ( blok dla pracowników). Na Stelli warunki bardzo dobre, ale pilnują koordynatorzy, na Zwijndrechcie większy luz tam nie ma internetu ale warunki też sa dobre ;)
zdjecie uzytkownika
ankkaa - 2014-06-16 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wypłaty są cotygodniowe ? ile wychodzi na czysto mniej wiecej po odtrąceniu wszyskiego?
czy praca jest codziennie ?
czy jest szansa pobytu np nie na 3 miesiące a krócej ?
zdjecie uzytkownika
artek - 2014-06-16 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ile to zakwaterowanie wynosi za miesiąc? zastanawiam sie czy to sie jakos zwraca.. powiedzcie za co jeszcze trzeba dopłacać ;)
zdjecie uzytkownika
grazka - 2014-06-18 17:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakich miejscowości w holandii wysylaja?
zdjecie uzytkownika
nike 99 - 2014-06-18 22:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do welberg do hotelu grzać łóżko
zdjecie uzytkownika
już wróciłem - 2014-06-19 18:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). ani koordynatorzy ani opiekunki nic nie wiedzą. o wszystko każą Ci dzwonić na call center. jak Ci się uda to sie dodzwonisz.... i jeszcze musisz polizać lizaka by cokolwiek załatwić... z pracą podobnie jak napisano wyżej
zdjecie uzytkownika
EMA GNOJE - 2014-06-21 21:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam...Ja napisze wam tak...Pracowałem tam prawie 8 miesięcy.Prace na początku miałem różną...To tu to tam...Zacząłem się buntować i załatwili mi stałą prace.Na prace nie narzekałem.Była wspaniała.Bez polaków tylko u rodzinki w szklarni.Najgorsze jest tam tylko Ci koordynatorzy?Wielcy cwaniacy.Jak jeden zaczynał mi ubliżać i straszyć to wyskoczyłem do niego z rękami chciałem mu spuścić łomot to lala uciekła...LUDZIE NIE JEDZCIE TAM DO ROBOTY...To stado złodziei...Za wszystko karają...Za brudną patelnie(chodź nie ty pobrudziłeś)25 euro...Za to że ktoś ci porysował samochód(250 euro)...Za to że pijesz piwo po pracy raz wczas.Na przykład w weekend(25euro)...A co tu pisać jedno wielkie dno.A jak coś to jeszcze straszą prokuraturą i sądem...Wiec jak pojedziecie to zobaczycie...ELO...W POLSCE MOŻNA TEZ ZNALEŹĆ PRACE.W SWOIM MIEŚCIE LUB W INNYM I PRACOWAĆ.A jak lubicie być poniżani i źle traktowani to jedźcie to EXotic Green (Goodmorning)...aha spytajcie się czemu nazwę zmienili...CO SIĘ STAŁO...HEHE.....
zdjecie uzytkownika
artek - 2014-06-23 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ema gnoje, a czy w umowie/albo na początku pracy masz chociaz okreslone za co sa kary albo jest jakis regulamin? bo jak w zasadzie nie wiadomo za co i ile mozna oberwac to troche słabo..
zdjecie uzytkownika
artek - 2014-06-25 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tomek z recepcji, a czy na wszystkich stanowiskach tak jest jak piszesz? bo widzialem ze ogrodnikow szukają..
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-06 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZŁA AGENCJA
NIE POLECAM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-06 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artek - 2014-06-11 13:25:42]:
ja wyszedłem na minus
bez sensu ta cała agencja
jakby nie inna praca to bym po tym miał chyba psychicznego doła a tak to mogę sobie pisać
coś zapłacili ale koszty podróży były większe
jak zobaczyłem konto to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać
tyle co przez ten czas to więcej bym w polsce zarobił
zdjecie uzytkownika
rafciu - 2014-07-12 13:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pyt. czy ktos pracuje/pracował w adidasie?
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-07-15 20:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracuje przez ta firme kilka tygodni mi sie udalo znalezli mi stala prace tylko po potraceniach zarabiam prawie tak samo jak w polsce 40godzin pracy ogolnie jade na najnizszej stawce chyba nie bylo warto !!!
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-07-16 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jestem po studiach, szukam pracy - najlepiej wyjazd bo w Polsce wiadomo... jest oferta na ogrodnictwo, przemys, produkcja. Gdzie teraz najbardziej potrzebują? Dzięki kazdemu za odp. POzdro!
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-07-19 13:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fatalna agencja. Tydzień pracuje, tydzień mam wolnego. Zakwaterowanie ok, ale przy takich godzinach niewiele odłoży. Zdecydowanie odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
defryt - 2014-08-06 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem rok temu,jak sie załapiesz do dobrej firmy to bedziesz cały czas pracował.Przez ponad rok pracowałem przy kwiatach i nie było żle,w sezonie okolo 45-50 godzin,soboty robocze.Tylko biuro po zmianie nazwy na goodmorning zaczęło odpie...lać maniany.Przekładanie wypłat na nastepny tydzień, 89 euro za mieszkanie w pokoju we 2 gdzie przerwa między łózkami wynosiła jakieś 4 cm bo nie było miejsca,potem pobieranie opłat za dojazd do pracy no i na wakacyjne czekałem jakies 3 miesiące...ale osobiście uważam że wcale nie było tak żle,jak mówiłem duzo zalezy od szczęścia jak trafisz
zdjecie uzytkownika
do defryt - 2014-08-18 16:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [defryt - 2014-08-06 09:46:56]:
widze caly czas na stronie internetowej Goodmorninga ze szukaja osob na scinanie kwatków wlasnie. napisz czy ta praca to ciezka jest. bylam rok temu na mandarynkach, ale to byla Hiszpania wiec skwar, duzo roboty i ciezkie owoce przy ktorych sie robi. a tak na rybkę to z rózami chyba sie bardziej liczy precyzja niz taka masówka jak na taśmie na mandarynkach w Caspe w Hiszpanii skąd czmychnęłam s powrotem do Polski.
zdjecie uzytkownika
king222 - 2014-08-27 22:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam jechania przez te biuro sami oszusci pani w biurze tak pięknie gadala ze chłopakiem nakrecilismy sie na ta prace w czwartek byl t

el. Od pani z biura ze do soboty mamy sie wstawic i od poniedzialku oboje mamy prace co sie okazało na miejscu pracy nie bylo siedzielismy bezczynnie bez pieniedzy i czekalismy az w końcu nas "wybiora" do pracy robia z ludzi glupkow traktuja jak smieci i wykorzystuja jedno wielkie kurestwo
zdjecie uzytkownika
kug22 - 2014-08-27 22:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam tylko dodac ze ten kto sie nie przekona sam nie uwierzy w to czytajac te opinie przed wyjazdem mowilam ze pisali pewnie Ci co sie nie powiodlo im tam ale bykam widzialam i nie polecam stracilam tylkase i wrocilam bez zlotowki wytrzymac tam psychicznie ciężko. ...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski