Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EXotic Green (Goodmorning)

Opinie o EXotic Green (Goodmorning)

Pracowałeś w firmie EXotic Green (Goodmorning) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-06-23 07:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oszukana - 2015-06-22 11:28:13]:
Sama prawda. Szkoda, że ludzie nie zbiorą się i nie zrobią porządku z tymi złodziejami pozwem zbiorowym. Tyle zeznań i popłyną.
zdjecie uzytkownika
beeny - 2015-06-24 14:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SHEPA FORCE byłem przez goodmorning to shepa jest 10000 razy lepsza jak tam pani beti na stelli żyje jeszcze dalej ma opryszczke po lodach?? pozdrawiam obóz pracy na stelli
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-06-25 01:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beeny - 2015-06-24 14:09:32]:
lol to ona jeszcze nie na emerycie
zdjecie uzytkownika
beeny - 2015-06-25 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dalej lachu ciągnie aż jej opryszczka wyskakuje
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-07-06 11:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bobo - 2015-05-20 16:06:04]:
powiem tak ludzie sa z polski ze zlotowa i okolicy a ze tam same buraki mieszkaja to nie wina biura
zdjecie uzytkownika
jasiu troll - 2015-07-06 11:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HGWXIX - 2015-06-23 07:44:44]:
jak ktos nie zna jezyka i nie nadaje sie do pracy to go rzucaja logiczne ze bez jezyka jestes na przegranej pozyzji a nie wiem czy wiesz ze legalne jest wszystko nawet emyrytalne placa ale jak ktos jest z jakiejs wioski gdzie oprocz karmienia swin sie nic nie nauczyl to nic dziwnego ze pracy nie moze dostac tam na stale
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-07-06 11:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-05-29 10:18:37]:
powiem ci tak ludzie nazekali i nazekaja ale i tak tam jezdza i jezdzic beda takze zamknijcie mordy bo smutni jestescie
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-07-06 11:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beeny - 2015-06-24 14:09:32]:
smieszny jestes na co pozew ze wam luksosow nie zapewnili wiekszosc z was nawet kibla w domu nie ma sracie gdzies na dworzu do dziury woda ze studni szambo kolo domu 3 programy w telewizji do sklepu 5 km albo i lepiej internetu brak bo gdzie w tych dziurach kolo zlotowa internet maja, a w holandi panstwo wielkie udajecie luksusow sie zachcialo to trzeba bylo sie uczyc a nie zawke skonczyl i milionerem chcial zostac albo byc traktowanym jak ksioze brytyjski was sie po... sluchac nie da i czytac piszecie bzdury a wiekszosc z was tam juz 10 lat robi
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-07-06 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-06-06 20:15:56]:
idz w polsce do pracy i czekaj az ci pracodawca zapewni samochod i da na paliwo do pracy ja pie... debile normalnie moze jeszcze ci na jedzenie mieli dac i na oplaty za mieszkania w polsce bo krol do holandi do pracy pojechal. A kto ci kazal busem za 350 zl jechac sam sobie durniu takiego zamowiles to plac ubezpieczenie 40 euro miesiecznie to duzo ile w polsce ludzie placa durniu
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-07-07 11:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jasiu troll - 2015-07-06 11:31:13]:
Ja znam angielski. I też rzucali na odczepnego. Albo działają porządnie albo niech się nie biorą za coś co przerasta ich kurze móżdżki.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-07-07 11:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jasiu - 2015-07-06 11:34:02]:
Sam zamknij swoją. Po to ludzie tu piszą aby inni się nie dali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpędzić.
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-07-07 11:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jasiu - 2015-07-06 11:44:28]:
Pozew żeby zapłacili odszkodowanie za walenie przez nich w intymną część ciała. Mają zapewniać stałe godziny i normalne stawki. I porządek. To ich zasrany obowiązek. A ty pochodzisz widać z takiej dziury jaką ty opisałeś. To ty się powinieneś był uczyć patusie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-07-09 09:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jasiu - 2015-07-06 11:51:09]:
a widzisz, tak wszedłem z ciekawości na stronę gdzie miesiąc temu dodałem swoją opinię. byłem ciekaw ile jeszcze osób dało się zrobić w bambuko jak ja. no i patrzę na twój komentarz. powiem tylko tyle: teraz pracuję w PL, praca w moim zawodzie, umowa o pracę, kasa większa niż miałbym rzekomo zarobić w Holandii jak twierdzi firma GM, no i najważniejsze jestem na miejscu z rodziną. przygoda z firmą GM do był kop w tyłek dla mnie, ale to już rozdział zamknięty. życzę powodzenia tym, którzy wrócili z Holandii oszukani przez firmę GM i pozdrawiam tych, którzy jednak są zadowoleni z ich usług.
zdjecie uzytkownika
Crew - 2015-07-12 18:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To co się działo tam to istna masakra, przyjechałem tam do pracy, powiedziano mi przez telefon że warunki są bardzo dobre jest wi-fi, siłownia, blisko do sklepu itp. itd. Hotel Stella Maris, ok czas wyjazdu w czwartek bo zawsze tak mają, a w środe już mi wysłała inny adres na Kaatsheuveel, Wyjazd z Polski 5:15 transport nawet ok, z Wrocławia była przesiadka na inny bus, który był zepsuty bo mu olej wyciekał, to mu zmienili na inny gdzie wycieraczki były zepsute i klimatyzacja nie działa, godzina przyjazdu 21:20 bylibyśmy wcześniej ale takie są uroki właśnie psucia się busów, kierowca sam powiedział że się zwalnia z tej firmy przewozowej, bo w takim syfie nie będzie pracował. Jak zobaczyłem te domki mówię no nie jest najgorzej, wchodzę do środka a tam pełno dymu, ćpańska itp. Wziąłem swoje rzeczy i się rozpakowałem, było dosyć późno to się położyłem spać, na następny dzień budzą mnie o 4:20 że o 4:35 mam już być gotowy do pracy, mówię JPRDL obłęd, praca jak praca spoko nie jest męcząca, tylko ciepło, dosyć długo się robi do 6, zależy czy się wyrobią czy nie. No i tak z tygodnia na tydzień, któregoś dnia widziałem jak młode typki przyjechały przez 3 dni byli gnębieni przez tych zasranych kolesi co ćpają i się du*pią do domkach, kolesie musieli sprzedać laptopa za 100 euro aby uciec z tego syfu, niestety mnie też zmuszano do tego abym wziął zajarał, lecz odmówiłem, wściekli się i we dwóch mi groziło że jak nie zapale to mnie zabiją i zakopią moje ciało w lesie, niestety pech tak chciał i zajarałem, nie wiem co to dokładniej było, ale po tym straciłem przytomność, nie pamiętałem potem nic, tylko to że się obudziłem w innym domu, na następną noc koleś najarany jak szpak w du*pe budzi mnie i mówi wstawaj i przeklina, że ja na niego nadałem na policje, pobił mnie i okradł, broniłem się jakoś, ale wiadomo człowiek jak jest naćpany ma większą agresje i nie panuje nad sobą. Na następny dzień wyszedłem z domku nikt tego nie widział, podbite całe oko i czerwona twarz od uderzeń, była na szczęście informacja, tam się do nich zgłosiłem i powiedziałem co się stało po Angielsku oczywiście, zadzwonili do koordynatora pana R.... no i przyjechał, co ciekawe nawet nie była wzywana Policja, Pogotowie aby zobaczyć moje oko czy jest z nim ok, albo czy nie mam wstrząsu mózgu od uderzeń, pan R... powiedział że nie akceptują picia i ćpania że to jest złamanie regulaminu, ale fajnie bo pan R... jest z nimi przyjazny i wie dokładnie że ćpają a mi mówi co innego. Spakowałem się, koleszka co mnie pobił również, choć powinien zostać wyrzucony za złamanie regulaminu, to został tylko i wyłącznie przeniesiony do innego hotelu. Jednym słowem takiego syfu jeszcze nigdy nie spotkałem i według mnie najgorsza firma, obiecanki cacanki a głupiemu radość, weźcie się walnijcie w głowę że tak traktujecie nowych pracowników oraz to jak zostałem potraktowany. Jednym słowem firma to istne oszustwo i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-07-13 07:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Crew - 2015-07-12 18:42:19]:
Ostro człowieku miałeś, na Stelli za to próbują naraić jakieś pasztety na "dziewczyny", byle tylko kontrolować i zatrzymać u siebie robotnika.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-07-13 09:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Crew - 2015-07-12 18:42:19]:
Treść Twojego posta świadczy o tym jakim jesteś człowiekiem. Taki porządny, biedny bezbronny i ćpał bo mu kazali i pech tak chciał..., -człowieku ośmieszasz się. Nie pisz takich bzdur bo pracuję w tej firmie drugi rok i wiem jakie osoby tu przyjeżdzają... jak ktoś chce przyjechać i zarobić pieniądze to pracuje a nie szuka dodatkowych rozrywek.
zdjecie uzytkownika
Crew - 2015-07-13 11:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku ośmieszasz się. Nie pisz takich bzdur bo pracuję w tej firmie drugi rok i wiem jakie osoby tu przyjeżdzają...
Właśnie wiesz jakie osoby, zapewne sam/sama taka/taki jesteś a mówisz że ja się ośmieszam, przyjechałem aby zarobić a nie aby po kliku tygodniach zostać tak potraktowanym.
zdjecie uzytkownika
zybi - 2015-07-13 18:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja robi wszystko żeby nie zgłaszać tego typu spraw na policję. Robią to naprawdę tylko w ostateczności, gdy np. ktoś gania z nożem i sami się boją reagować. Na Stelli pod tym względem jest nieco lepiej. Mnie też kiedys pobili, ale w innej agencji. Zadzwoniłem na policję to później koordynatorzy bardzo zmartwieni byli tym właśnie faktem, nie sam fakt pobicia i wandalizmu na domku ale wlasnie dlatego że była policja i ten fakt gdzieś tam jest odnotowywany i ostatecznie agecja może mieć problem. Niestety generalnie do NL ciągnie patologia, choć oczywiście uogólniać nie można.
zdjecie uzytkownika
konik - 2015-07-13 23:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rysiu koreczku napisz cos.Odnieś sie do opinii.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-07-16 21:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marta - 2015-07-13 09:30:48]:
Kto che pracować, ten nie pracuje bo pracy cwaniacy nie potrafią załatwić mu. A skoro tak długo pracujesz to albo masz wtyki albo donosisz albo cwaniakujesz.
zdjecie uzytkownika
kamilo - 2015-07-16 22:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie jedzcie tam jedna wielka patologia na hotelu nie trzymajcie żadnych cennych rzeczy typu laptop czy inne tego cenne rzeczy, tylko polacy czekają na okazję aby ci zajumac sprzęt,same hlory i cpuny, a biuro jeszcze gorsze, napisał bym więcej ale szkoda słów, w Polsce zarobicie więcej.
zdjecie uzytkownika
nanz - 2015-07-21 17:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno da się również znaleźć takie miejsca gdzie nie będzie problemu z takimi osobami. Bo jakby nie było opróćz ćpunów i żuli wiele normalnych osób chciało by pracować i mieszkać w godziwych warunkach. Przydałoby się coś z tym zrobić, jakaś grubsza akcja może... nie wiem no ale jak tak dalej będzie to pracownicy będą rezygnować
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-07-22 14:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 2015-08-01 ??? okolice łodzi
zdjecie uzytkownika
tez tam bylem :( - 2015-07-23 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2013-05-11 18:07:20]:
daj sobie spokoj kolego z tym wyjazdem,tam jest tak jak sie nadajesz i bedziesz zapier..lal lubisz goraco i dasz rade przy ok. 50st na szklarni przez 8 godzin(bo temp.musi przekroczyc 50st w szklarni zeby przerwac prace) to spoko a ludzie sie scigaja sami ze soba jak bedziesz za wolny to Cie wymienia i tak bedziesz sie blakal. Szczerze odradzam!!!!!!!KAZDEMU!!!!! SA LEPSZE FIRMY!!!!!
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-07-24 08:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanje podstawowe czy placa na czas i czy jest praca bo po to chce jechac a warunki to sa juz szczegolem potrzebuje zarobic a nie wakacji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie
alert