Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
kol - 2014-12-04 09:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-12-03 20:55:10]:
to co ty sobie tu piszesz i myslisz to twoja sprawa. piszesz rowniez ze wiele osob sie tam zapoznalo ze soba. haha poczytaj sobie wszystkie komentarze tam z tego co pamietam ktos pisal ze wlasnie w taki sposob zatrzymują facetow. Sory ze to powiem ale po twoich pierwszych komentarzach myslalam ze to ktos z biura pisze haha ( ze niby takie sprostowanie do tego jak tam jest wszystko ok i w ogóle) zeby tacy ludzie jak ty dalej tam jezdzili. zresztą rob jak chcesz. tYlko przestan tu ludzi obrazac!!!!! rozumiesz inteligentny czlowieku.
zdjecie uzytkownika
sbs - 2014-12-04 09:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-12-03 20:55:10]:
W jednym się z Tobą zgodzę nie ma biura , które by miały same pozytywne opinie . Ale takiego biura jak goodmorning nie polecam nikomu . Zbyt dużo jest niezadowolonych ludzi! Ja również byłem widziałem i nigdy więcej ,od tej pory jak słyszę ,że ktoś się wybiera do tego biura to stanowczo odradzam i mam na to mnóstwo argumentów . A Ty uważasz się za najbardziej wspaniałą osobę ,że miałaś pracę i zarobiłaś ...to w takim razie tam wysyłają samych głąbów , imprezowiczów itd ... a Ty jedna idealna ... weź się zastanów co Ty wygadujesz . Na pewno zdarzają się i tacy którzy olewają ale na pewno nie jest to większość ! a realia są takie ,że większość jest niezadowolona !
zdjecie uzytkownika
sbs - 2014-12-04 09:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-12-03 20:55:10]:
A Ty skoro robisz im taką dobrą reklamę to powiedz dlaczego wysyłają tam ludzi nie zapewniając im stałej pracy ?? Dlaczego oszukują na kasie ? Nie szanują nawet w minimalnym stopniu prywatności grzebią w prywatnych rzeczach ?? ! Co Ty myślisz ,że ktoś sobie to wszystko powymyślał ? to ,że Tobie się udało to nie znaczy ,że następnym razem będzie tak samo . A ta strona służy do tego aby podzielić się z innymi tym co się tam przeżyło i jak naprawdę wszystko wygląda właśnie po to ,żeby nie wdepnęli w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak my !
zdjecie uzytkownika
Klm - 2014-12-04 09:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I nikt nie ma prawa Cię ukarać za to ,że piszesz jak jest . Co mam im robić sztuczną reklamę po co ? żeby innych wpakować na minę ? To oni jako biuro nie powinni byli dopuścić do takich opinii ale teraz to już chyba za późno . Bo zbyt wiele niezadowolonych osób się tutaj wypowiedziało .
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-12-04 17:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-12-03 20:55:10]:
Komu pomagali aby byli razem? Ja słyszałem przypadki o próbach ( udane i nieudane ) rozdzielania par / małżeństw. Nawet z kolegą nie można wyjechać aby we dwóch pracować gdzieś bo nie potrafią ( a raczej nie chcą ) znaleźć ludziom pracy. Kogo w bambusa robisz? I nikt nie cwaniakował, od cwaniactwa to pełno tam jest i Polaków ( łysych ) i rumunów ( ci ostatni jak kto chciał, bo ze słyszenia sprawę znam ( a sam nie korzystałem ) załatwiali i dziwki i dragi na hotelu. Pomimo zakazu. Tam dawno powinna wpaść ambasada, policja i interpol )).
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-12-04 18:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klm - 2014-12-02 13:35:14]:
Biuro zmieniło nazwę bo im dopieprzyli swego czasu jakąś karę... za nadmiar ludzi w pokojach albo inne brudy. Widać stara nazwa była już tak źle kojarzona, że po prostu przemianowali się na Goodmorning. Dobre biuro nie zmienia nazw aby nie rozpoznano.
zdjecie uzytkownika
b - 2014-12-07 10:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Racja dobre biuro nazwy nie zmieni .
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-12-08 19:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jakas wielka pomyłka oskarzyli mnie o kradziez chociaz mnie niebyło na mijscu nie przedstawili dowodów ani swiadków tylko odrazu zjazd do polski i 3 dni i noce na dworzu. ale ja pozniej zrobiłem swoje i tak i tak. pozdrowienia dla pani zosii xd. o tomku z recepcji to juz nie wspomne on ma mistrza w lenistwie i nic nie robieniu. ta firma to jest maszynka do robienia piniedzy dla głownego prezesa szona który jezdzi czarnym lexsusem. oni dawali by tylko kary pinięzne i nic wiecej .
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-12-09 17:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-12-08 19:57:58]:
A mi wmówili, że "Klienci nie byli zadowoleni ze mnie". Nie powiedzieli kto, nie byłem przegnany też z żadnego zakładu. Na jednym nawet mnie nagrodzono. Po prostu agencja zrobiła miejsce dla kolejnej osoby.
zdjecie uzytkownika
polkjjnghdxycbv - 2014-12-12 16:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o jejku to rzeczywiście nieciekawie dzieje sie w firmie.... nie wiem jak mam to wszystko teraz postrzegac. szukam stalej pracy i ktos mi wczesniej mowil aby aplikowac do exotic green, a tu takie cyrki.... Czy mógłby ktoś opierając się na aktualnych doświadczeniach wskazać czy warto aplikować? jak firma wogle funkcjonuje na dzien dzisiejszy??
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-12-14 13:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polkjjnghdxycbv - 2014-12-12 16:19:55]:
Daj sobie spokój doświadczenia te które zostały opisane są jak najbardziej aktualne...chyba ,że chcesz się wybrać na bardzo drogie wakacje .... oczywiście będzie więcej strat niż korzyści .
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2014-12-14 22:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polkjjnghdxycbv - 2014-12-12 16:19:55]:
Wielu ludzi tutaj było na pewno w przeciągu tego roku w Goodmorning/dawniej Exotic Green. Firma nie da ci stałej pracy. Ta agencja ma z ciebie mieć tylko zyski, ale w zamian nie dając nic. Jak masz za dużo kasy to sobie pojedź na prawdziwe wakacje do ciepłego kraju a nie marnuj forsę na naciągaczy i oszustów.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-15 14:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tym roku w tej firmie 7 miesięcy. raz był zle raz dobrze ale ja złego słowa nie powem na ta firme.pracowałem na szklarni pomidorów fudinto. gdyby nie smierć mojej teściowej to bym dalej pracował poprostu musiałem zjechac do polski.Co do waszych negatywnych wypowiedzi to powiem tak ten kto ma szczere chęci to bedzie robił.Nikt za darmo ci nie bedzie płacił. co do recepcji jeśli oni by na wszystko przymykali oko to by nasi kochani rodacy zrobili by rynksztok ze stelli. recepcjia to tez tacy pracownicy jak my. pozdrawiam beti.na szklarni szefostwo wymaga jednego wolno a dokładniej a kochani polacy robili odwrotnie szybko a żle to co tu dalej mówić. tylko uczciwa i sumienną pracą mozna tu sie pokazać a nie byc cwaniakiem za 1jurka. Polacy odrobine pokory .pozdrawiam całą stelle i tych co mnie znaja jak równiez co mnie nie znają oraz całą recepcje.może kiedys wróce do pracy jak mi sie sprawy rodzinne ułożą
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2014-12-15 19:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-15 14:40:47]:
Taa wolno a dokładniej... człowieku kogo ty w durnia robisz? Ja pamiętam tubylca co poganiał. I tylko rajki, jak najwięcej ( a dokładnie to by chcieli najlepiej wszystkie w 1 dzień ) znam. Tych co robili dokładnie to poganiali aby więcej i szybciej. Co do szczerych chęci - były, ale nie umożliwiono pracy tylko albo niewolniczy zapieprz na szklarni albo siedzenie na hotelu. A wracaj sobie, nabijaj złodziejom kabzę. A szkolenie BHP tam to była kpina, papier do przeczytania w przerwie w pracy i podpis. Zero rzeczywistego instruktarzu.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-16 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj stasi! a ja znam takich ludzi co robili rajki a jak doszli do szyby to dłubali w nosie i słuchali muzyki z komórki to do jasnej cholery jakie oni mieli miec dobre czasy pomysl troche.wiadomo że odrazu nik nie robi szybko i dokładnie najpierw dokładnośc a potem dokładnośc i szybkośc do będzie oki.pozdrowienia dla wszystkich liściarzy. pozatym jest kwestki finansowa gdzie zarobisz tyle kasy w polsce przy np. 50godzinach tygodniowo powiedz gdzie. polacy są nauczeni robic wszystko po najnizszej lini oporu by tylko sie nie narobic oczywiście nie wsadzam wszystkich do jednego worka. są tez ludzie uczciwi i sumienni. co do bhp masz racje tak jest ale powiedz jak jest w polce no jak tak samo tym bardziej jak robisz na śmieciówkach. w holandi jest tak najsłabsze ogniwo odpada jeśli sie sprawdzisz to robote będziesz miał na szklarni jak nie to witamy w polsce
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2014-12-16 10:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-16 09:59:39]:
Gdzie zarobię tyle kasy? Więcej na pewno w Agencji innej niż Goodmorning. Kwestia poszukania. Ja nie dłubałem w nosie, robiłem, i dalej wypominali mi że za wolno robię. Mogłem wp(niecenzuralnesłowo)du łamać te powalone badyle przy "sadzeniu" a starałem się aby były posadzone jak należy, właściwym odrostem do przodu ( teraz już nie pamiętam którym i obym zapomniał tą Holandię ), i mogłem mieć to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko. Pracowałem też w innych firmach a nie tylko w KonzentrazionsLager Szklarnia. Dużo nie popracowałem bo firma nie potrafiła mi pracy znaleźć lub wysłać mnie w to samo miejsce chociaż prosiłem. Jeden dzień sortowanie, jeden dzień w fabryce, 2 dni pomidory, 1 dzień meble. Pytam się czy oni pogłupieli? Kartek to miałem z 5-6 bo nie potrafili mi chociaż jednego tygodnia pracy zapewnić ( a poza pomidorami to nie prosiłem o zmianę pracy, gdziekolwiek indziej mnie dali tam robiłem i nie narzekałem ). dodam, że ostatni dzień kiedy miałem pracować zanim mnie za niewinność odesłali to firma na sortowanie wysłała nas za dużo, zamiast 3ech ludzi wysłano 5ciu i odesłano 2óch w tym mnie ( szczęście, że kierowcę też ). Dzień w plecy, potem spytałem się na hotelu czemu tak się stało, to mówią że się nie dogadali. Co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kolego, nie wychwalaj KonzentrationsLager bo nikt już ci i tak nie uwierzy. Chcesz się dla nich starać teraz, staraj się. Nas ludzi oszukanych przez tą agencję pracy, już nie przekonają twoje baśnie z 1000 i jednej nocy jak tam cudownie.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-16 12:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stasi powiem naprościej jak moge to zrobić. nie jestem pracownikiem tej firmy także mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ktoś mnie odbierze z czytelników. mi sie udało widocznie miałem duże szczęście inni nie mieli. poprostu życie tak to bywa ale nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wchodziłem i złego słowa na goodmorning nie powiem. Jak byłes przy sadzeniu na likwidacji to powinieneś wiedzieć że biora ludzi na likwidacje tylko i wyłącznie do pomocy na jakiś okres czasu np. na 5 dn.Ci ludzie juz przed stertem byli skazani na niepowodzenie na fudinto. także jakbys nawet sam zapładniał te kwiatki pomidorów zamiast tych bąków co latały i i tak nici z pracy na szklarni.tak poprost jest i na nic nie mamy wpływu.Nie mam zamiaru nikogo przepraszać że mi sie udało i że byłem zadowolony i miło wsominam ten czas spędzony w tej firmie choć momentami było cięzko.
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2014-12-16 16:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-16 12:51:36]:
Gadaj zdrów. Ja byłem przy sadzeniu i wiem jak to wyglądało. A Fudinto to dawno powinni przetrzepać inspekcjami, zaraz by wyszły kwiatki. A nie musisz mówić złego słowa, tylko ludzi w bambuko nie rób i nie chwal tego koncentraka. Poczytaj ilu ludzi ucierpiało przez tą agencję. Nie ogłupiaj tych którzy szukają i ktoś jak głupi im podał nazwę tej agencji.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-17 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomumu nie polecam żadnej pracy.KaZdy ma swój rozum czy chce jechac czy nie. dla odważnych świat nalezy ale jak nie pojedziesz to sie nie przekonasz. gdzyby było w 100procentach jak ty mówisz to by ta firma padła. to kto pracuje w tej firmir ludzie widmo człowieku ty nie wiesz co piszesz. tobie sie nie udało i masz pretensje do całego świata o niepowodzenie
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2014-12-17 13:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-17 11:46:39]:
Mam pretensje do oszustów co obiecują pracę a jej nie zapewniają lub taką która nie odpowiada. A ta firma dla czego zmieniała nazwę ( z Exotic Green na Goodmorning )? Logika sugeruje, że już tak się ta nazwa źle kojarzyła, że musieli zmienić aby dalej cwaniakować i robić w bambuko ludzi. To ty nie wiesz co piszesz, zapewniaj sobie dalej jak to tam cudownie. Albo jesteś jednym z personelu, albo tym co podlizują się tym cwaniakom. I nie ma trzeciej opcji, im głośniej będziesz zapewniał tym bardziej to udowodnisz, że mam rację.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-17 13:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wogóle czemu kłamiesz że cie osądzili za kradziez jak by cie mieli zwolnic jakby chcieli to by nie kombinowali ze kradzieżą. najlepiej tak powiedziec żeby być czystym przed rodzina i znajomymi/ jak byś miał jaja to bys powiedział starałem się ale jestem za cienki w te klicki i niewyrobiłem. A inni przyjeli to na klate i powiedzieli ze do nich jest za ciężko i wrócili do polski tylko ty kręcisz by sie oczyścić.Spróbuj w Amsterdamie na czerwonej tam robota sie znajdzie dla takich jak ty bezjajowców tam tylko trzeba mieć pojemne i duże gardło. Ja mieszkam w CHORZOWIE także zapraszam do mnie na dworzec tam potrzebują takich ludzi do sprzedawania obarzanek choć też nie jestem pewien czy bys je nie połamał a potem gadał,,JA SIE STARALEM a oni mi to połamali.Pytam cie poraz ostatni to kto pracuje na tych szklarniach kosmici? Tam pracują ludzie którzy sumiennie podchodzą do pracy. człowieku nie pisz takich bzdur jak ty możesz sie golić przed lustrem i patrzeć sobie w oczy masakra. a tak na marginesie ja cie znam troche nie pamiętasz jak ci kanapki z kempesem przynosiłem na wiate? zatkało kakao?pożyczyłeś auto służbowe żółtka i ci wyjeżdzili kilomentry a goodmorning ci to potrącił z wypłaty i nie miałeś za co wrócić ty karierowiczu. mieli racjie że ci potrącili każdy pracodawca by tak zrobił. czemu nie napiszesz tu na forum jak jarałeś trawe i łykałeś dropsy? Rodzinie tez nie mówiłeś co.Powiedz terż jak biłeś swoją dziewczyne na stelli czemu nie powiesz?. zresztą ludzie nie słuchajcie tego buraka szkoda nerwów.Damski Bokser. teraz sie wypowiada jak nikt go nie widzi a na stelli nie umiał policzyc do dwóch. Sory za szczerość. Taka prawda
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-17 13:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest 3 opcjia ja jestem w kraju i leje na to co inni myslą o mnie.Co mam z tego że pisze prade podluzuje sie? Chyba mojej żonie po okresie.persolel jaki chłopie personel moge tu nawet na forum napissać jak mam na nazwisko bo imie pisze to mój nick moge tez podać numer pracownika . jak mam jeszcze ci udowodnić że kłamiesz
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-17 13:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ze stelli jak to czytają to pewnie sie przewracaja ze śmiechu jaki z ciebie judasz. Nikt by ci teraz ręki nie podał na ulicy
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-12-17 18:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sbs - 2014-12-04 09:20:45]:
musze wam wszystkim przyznac ze macie racje jesli chodzi o Goodmorning czy ktos patrzy ze strony pozytywnej/negatywnej czy ze strony ze pracuje za granica i tak dalej? dopiero widzicie jak czlowiek jest naiwny i wykorzystywany a ktos na tym zarabia.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2014-12-17 20:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-12-17 13:13:11]:
Człowieku, pisz odpowiedź do konkretnego komentarza, bo nie wiadomo do kogo piszesz. Jeśli chodzi o mnie to mnie nie posądzono o kradzież, mnie odesłano bez podania przyczyny (mgliste 'klienci byli niezadowoleni z ciebie" trąci parodią jak z barei - Kto dokładnie, jaka firma? ) bo mnie akurat o kradzież nie oskarżono. Powiem tak, nie piszesz prawdy tylko wybielasz bandytów. A ludzie ze Stelli sobie niech czytają... niech wiedzą jaka prawda jest o nich. Ci bardziej gruboskórni mają co najwyżej "wy(niecenzuralnesłowo)ne" na to co myślą o stelli i całej agencji. Ale prawda o tej agencji nie zostanie przez takich cieci jak ty zagłuszona. Ludzie muszą wiedzieć aby sami się nie pakowali do tego koncentraka.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie
x