Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
, - 2015-02-12 11:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ProCheater - 2014-09-12 21:19:04]:
i jak jest?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-16 10:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [good morning - 2015-02-03 18:34:29]:
Albo firma odsyła ich z cudownym tłumaczeniem "niezadowoleni klienci".
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-02-16 14:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOTO - 2015-01-31 21:55:09]:
Znacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znacie chyba swoją. Syf w tym goodmorningu jest jak i na stelli. Niech te alarmy p-poż lepiej wyłączą bo żyć normalnie nie można.
zdjecie uzytkownika
an - 2015-02-18 00:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialam z nimi dzisiaj. Info ze Zlotowa:pracy jest duzo, mmozliwosc nadgodzin. Pani w biurze jeszcze nie slyszala, zeby ktos sie nie zalapal na nadgodziny, jesli ma ochote dorobic. Strach pomyslec co tu wpisze za miesiac. Do zobaczenia w Stelli!
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-02-18 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę- godzin około 38 w tygodniu. Przelew 240 euro na czytso, po opłaceniu ubezpieczenia, mieszkania. Gdzie w Polsce tyle zarobicie?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Benek - 2015-02-18 10:28:09]:
Gdzie? Wszędzie tyle samo. Ale przynajmniej w jednym miejscu a nie jak w Goodmorningu z doskoku w obozach pracy. Kłam dalej.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [an - 2015-02-18 00:02:22]:
Nie możliwość nadgodzin ale przymus nadgodzin za te same pieniądze. Pracy brak, a firma ściąga dalej ludzi. Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinni dawno już skontrolować. Więc nie łżyj co to złotów nagadał bo wszystkie biura kłamią. A potem jak koszt narośnie na stelli to twój kłopot, nie ich.
zdjecie uzytkownika
zybstar - 2015-02-21 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, tak czytam te opisy i przypomina ni sie mój ubiegloroczny wyjazd.... wciaż mają nowy narybek wiec pomiatają ludźmi, pewnie niepredko sie to skończy bo sytuacja w polsce dzieki wieloletnim rządom POstepowcow zmusza do wyjazdu.... osobiscie zamienilem nl na uk, dla wladajacych biegle angielskimpolecam
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-24 18:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey mam ofertę na pomidory a moj chłopak na ogórki. Możecie coś napisać czy daja mieszkania dla par i jak wg wygląda w tym goodmorning.
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-02-26 17:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ja wybieram się z koleżanką w przyszłym tygodniu na kwiaty.Może mi ktoś coś powiedzieć co jest nie tak z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Emigrantciooo - 2015-02-27 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przyszłych emigrantów ,byłem rok temu w holandii poprzez tą firmę i powiem krótko - nie polecam nikomu , pracy niema ,a jak jest to na 10 osób ma ja 1 , sciągają samych rumunów bo im mniej płacą , za hotel z ubezpieczeniem biora po 130 euro , warunki dosyć dobre ,ale to nie przecież o to chodzi skoro jedzie sie z mysla ,że sie zarobi ,a pracy tak naprawde niema ,a hotel kosztuje .Nie liczcie na pomoc koordynatorów ;-) prędzej rumun pomoże he he . NIe polecam tej firmy bo naprawde pracy niema ! byłem s Sten bergen i tu z wiekszoscia komentarzy sie zgodzę ,no i te ich alarmy przeciwpozarowe.Ludzie także zastanówcie się dobrze.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-02-28 02:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę się dwa razy zastanowić zanim pojedziećie przez tą firmę do Holandii. Na każdym kroku będą cię oszukiwać. Wszystkie dodatki jakie ci przysługują według prawa pracy CAO. Nie bedziesz miał płacone za nadgodziny , za weekendy ani za nocki wszystko ci zabiorą. Za miejsce w zagrzybiałym pokoju 100€/tyg , ubezpieczenie 30€/tyg . Przy 40 godzinach na czysto zarobisz około 200 euro, oczywiscie jesli bedziesz miał to szczescie i bedziesz pracował, w innym przypadku , w ktorym znajduje się większość pracujących w tej firmie bedziesz ledwo wiązał koniec z końcem. Wybór należy do ciebie,to ty zadecydujesz czy chcesz być dyma...y i to w dodatku bez wazeliny.
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-02-28 14:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a wyplay co tydzien ?? czy co 3 tygodnie jak to jest naprawde?? bo mowia w biurze ze co tynien wynagrodzenie jak to jest??? odpiszcie szczerze ..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Damianoo - 2015-02-28 15:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-24 18:11:05]:
hej ola odradzam ci wyjazdu w parze z chlopakiem poniewaz jestem aktualnie w takiej sytuacji ze wyjechalem tydzien temu z dziewczyna i po przekroczeniu granicy dostalismy smsa ze ja mam jechac w inne miejsce, i od tej pory widzielismy sie 5 minut i to jeszcze troche przypadkiem. teraz musimy kombinowac zebysmy byli spowrotem razem ale wszyscy ktorych spotkalem tutaj mowia ze marne szanse zebysmy byli razem, no ale trzeba probowac wszystkiego .
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-03-01 03:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damianoo znając tamtejsze realia , już jakiś gostek,który mieszka albo pracuje z twoją kobietą pyka ją i to ostro.
A na to że będziecie mieszkać razem to zapomij niema najmniejszej szansy.
Nawet nie proś korków bo oni to mają w tej kwesti g...wno do powiedzenia. Od takich spraw jest biuro w Etten-Laur z tamtąd płyną wszystkie rozkazy. To żadna nowość że was rozdzielili ,w tej firmie mają właśnie taką strategie, chodzi w tym o to żeby w pojedynkie jesteś słaby i mogą tobą pomiatać.
zdjecie uzytkownika
Adam Kozłowski - 2015-03-01 17:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wyjechałem w listopadzie, na początku ulokowali mnie w Stella Maris, miło wspominam, pani Zosia, Beti. Pierwsza praca na lakiernii wieszanie elementów do malowania, przepracowałem jeden tydzień (byłem w zastępstwie za Polaka co zjechał na uropik) następna praca w fabryce już na stałe można powiedzieć... obsługa maszyn do obróbki metalu, robię trochę nadgodzin pracy jest sporo, ale weekendy wolne co tydzień po odciagnięciu mieszkania, samochodu i ubezpieczenia zostaje mi 315€ pracuje 50 godzin tygodniowo. Agencja jak każda inna, jak ktoś chce narzekać wszędzie będzie narzekał, i trzeba pamiętać, że przyjechało się do pracy a nie na wakacje, picie, palenie zioła, powoduje problemy, lepiej unikać ich, opinie negatywne zwykle piszą ludzie co nabroili, czyli przyszli najebani do pracy, lub kogoś pobili, robili głośne imprezy, agencja wprowadza rygor i kary, aby normalni ludzie co chcą pracować żyli w jakiś przyzwoitych warunkach a nie w gnoju wśród pijaków i narkomanów, dlatego szybko się rozprawia z takimi. Koordynatorzy są OK, starają się znaleźć fajną pracę, ale jak ktoś po 3 dniach pracy na szklarni zaczyna narzekać, że mu gorąco i dzwoni do koordynatora z pretensjami to oczywiście w przyszłości nie może liczyć iż koordynator będzie starał się o pracę dla niego gdziekolwiek, bo zwyczajnie chce mieć spokój i tak ma wiele spraw na głowie, więc lepiej zaopatrzcie się w lepsze buty oddychające nie te badziewie za 25€ bo wyjdziecie na tym jak zabłocki na mydle. Ceny żywności podobne jak w Polsce, trzeba sobie gotować, i najważniejsze trzymać porządek... Można zarobić, praca jest, Holendrzy dobrze podchodzą do Polaków co ciężko pracują, i się starają. Jest Pełen luz, a co do ludzi co lubią wędkować, tu jest prawdziwe eldorado, szczupaki karpie !!! ogromne ilości, wystarczy kupić kartę za 35€ i przez cały rok można łowić ile się da...
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-03-01 17:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [good morning - 2015-02-03 18:34:29]:
Proste, jak zawaliłeś w jakiejś firmie to się nie dziw, każdy ma szansę, trzeba się starać, jak ktoś jedzie pić jarać zioło to tak ma
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-03-01 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś chce pracować i nie wali w hu...ja to robota zawsze się znajdzie,
a ci co myślą że przyjechali na wakacje to niech lepiej nie przyjeżdżają. Trzeba mieć też troche szczęścia żeby trafić do dobrej pracy i się w niej utrzymać.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-03-02 13:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wyjechac teraz w piatek na stelle a powiecie mi jak z zarobkami tak szczerze co tydzien czy co 3 tygodnie i wyplata za 3 tygodnie jak to jest naprawde... wiek +24lat.. odposzcie pozdrawiam was
zdjecie uzytkownika
LENKA - 2015-03-03 11:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam oferte pracy i mozliwy wyjazd w przyszłym tygodniu.Polecacie czy nie ryzykowac?
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-03 15:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja złożyłam papiery i powiem tak jeśli dostanę ofertę to zaryzykuję w tamtym roku byłam w holandii przez inne biuro ja byłam zadowolona a niektórzy potrafili narzekać z byle powodu, jak było godzin mało to płakali ze kicha ze nie opłaci sie siedziec jak zaczął sie sezon i godzin dużo to narzekali ze nawet odpocząć nie mają kiedy bo za dużo pracy wiec ja juz nie wiem jak komuś można dogodzic jeśli ktos ciągle jest na nie, była taka jedna dziewczyna co po 4 miesiącach odłożyła 200 euro bo tak sie bawiła, jak wróciła do domu to powiedziała ze pracy nie było dlatego nie zarobiła. Dlatego tez ja juz nie wiem w jakie opinie wierzyć,
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-03-03 15:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja złożyłam papiery i powiem tak jeśli dostanę ofertę to zaryzykuję w tamtym roku byłam w holandii przez inne biuro ja byłam zadowolona a niektórzy potrafili narzekać z byle powodu, jak było godzin mało to płakali ze kicha ze nie opłaci sie siedziec jak zaczął sie sezon i godzin dużo to narzekali ze nawet odpocząć nie mają kiedy bo za dużo pracy wiec ja juz nie wiem jak komuś można dogodzic jeśli ktos ciągle jest na nie, była taka jedna dziewczyna co po 4 miesiącach odłożyła 200 euro bo tak sie bawiła, jak wróciła do domu to powiedziała ze pracy nie było dlatego nie zarobiła. Dlatego tez ja juz nie wiem w jakie opinie wierzyć,
zdjecie uzytkownika
iw - 2015-03-03 16:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jest ktoś kto powie o tej firmie i pracy dobre zdanie? czy naprawdę jest tam tak fatalnie. Prosze o szczerość od kogoś kto tam pracuje. Bo jeśli faktycznie jechać tam i nie zarobic to bez sensu.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie