Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-03 20:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-01-03 12:11:12]:
Dlaczego piszesz ze okradają? dostałam propozycje pracy z tego biura ale tyle negatywów...
zdjecie uzytkownika
em - 2015-01-04 13:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z agencją GoodMorning w Olsztynie?
Mam z nią wyjechać w połowie stycznia do pracy w NL, może ktoś coś podpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-04 15:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [em - 2015-01-04 13:51:01]:
do jakiej pracy?
zdjecie uzytkownika
Jabalga - 2015-01-05 09:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [em - 2015-01-04 13:51:01]:
Bardzo źle. To i tak na miejscu w Holandii rządzi szef z Etten więc Olsztyn ci złote góry obieca a i tak gówno dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
Jabalga - 2015-01-05 09:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karina - 2015-01-03 20:33:17]:
Każdy dostawał propozycję po zgłoszeniu się. A po przyjechaniu chlew i burdel. Więc to że sam fakt dostania propozycji zaistniał nie równoważy bajzlu i oszustw i złodziejstwa tej agencji.
zdjecie uzytkownika
slaw - 2015-01-06 21:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiem jedno .byłem 5 tygodni i ten cały goodmorning to SA jedne wielkie szuje . dla zainteresowanych mam fotki i nagrania. . powinni trafić do prokuratury. Szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-01-13 15:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [slaw - 2015-01-06 21:24:15]:
prosila bym o wiecej wiadomosci na dniach z kolezanka wyjezdzamy do tej firmy i chcialysmy sie czegos wiecej dowiedziec
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-13 18:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wypłata po 3 tygodniach dalej do roboty rowerem he he to jest dobre .w mieszka iu po 5. 32 godz w tyg gwarantują co daje na miesiąc 128 godz razy 6 euro śmiech z tego na miesiąc 520 euro trzeba im oddać bo na tydz mieszkanie 80 euro plus 20 euro u ezpieczenia plus 8 euro w tyg dojazd na czysto 800 zl a miesiąc he he
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-01-13 21:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja jak każda inna, wszedzie sa lepsze zaklady pracy i gorsze, trzeba probowac. Zarobic mozna jak sie chce i przyjezdza sie faktycznie pracowac, a nie tak jak wiekszosc z podejsciem "czy sie stoi czy sie lezy to sie nalezy". Warunki na hotelu tez nie sa zle, nie rozumiem jak komus moze nie podobac sie towarzystwo, nie jedziesz na randke tylko do pracy. 5 osob na mieszkanie to nie jest tragedia, jak ktos chce to sie zaklimatyzuje. I mowie to z doswiadczenia, bo spedzilam tam pol roku, zarobilam ile chcialam, z hotelu mam same mile wspomnienia. Nie jest ta agencja w niczym gorsza od innych, a dla tych co narzekaja dobra rada ze nikt wam nic na zlotej tacy nie poda, trzeba sie postarac ;)
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-01-13 23:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To teraz sobie sobie zobacz 5 w pokoju po 100 euro to jest tysiak to wolał bym dom wynajac za te pieniadze no ale nie mozna bo zdzieraja nawet za hotel A jeszcze jedno zapytałem czy moge sobie znalesc mieszkanie na własna reke to wiecie co mi powiedzieli ze to niemozliwe bo musze mieszkac tam minimum rok to jest moja opinia oczywiscie Jesli komukolwiek pasuje taki wymiar czasu pracy oraz zarobki to prosze bardzo .Ajesli juz bym pojechał za granice swoim samochodem wiedomo dlaczego...... pozdro
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-15 22:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lena - 2015-01-13 21:50:36]:
Kogo w barana robisz? Agencja jak każda inna? A niewyjaśnione rozkazy zjazdu do polski? Co do towarzystwa, nie wiem jak ty ale ja pokoju ze złodziejem nie chciałbym dzielić. Nie ma gwarancji że on akurat nie będzie miał wolnego gdy ty jesteś w pracy, i tak przypadkiem od niewinnie bo to nie randka twoje rzeczy w cudowny sposób przykleją się mu do łap. A potem wyżre twoje jedzenie. Nie kłam więc. A jeśli podobało ci się towarzystwo... gratuluję bycia marginesem społecznym/intelektualnym/społeczno-intelektualnym. Każdy chce pracować ale nie znaczy, że mają nas poganiać i na mega ilość nie osiągalną dla ludzi często prosto z bezrobocia i zasiedziałych. Co innego ktoś kto tam rok robił, a co innego gdy ktoś dopiero co przyjechał. Wiesz warunki na hotelu ja trafiłem to była zimna podłoga w zimne dni ( sorry, ale ja nie muszę siebie hartować dla sztuki ) wrzątek z kranu po odkręceniu ciepłej. A z pracą było do dupy, albo gówniana szklarnia albo z doskoku drobnica. Z 3ech tygodni pobytu pracy było na 6 dni i to z winy agencji a nie mojej. Więc nie jest to żadna cudowna agencja. Zwykły KonzentrazionsLager.
zdjecie uzytkownika
patrykskc - 2015-01-17 14:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Mam pytanie,czy wyjeżdża ktos do Holandii poprzez ta firmę tj
19-23 stycznia? Podobno w tych dniach ma być wyjazd. Nic więcej nie wiem,w poniedziałek mam dostać odpowiedz. Wyslalem wszystkie dokumenty na maila, gdy to zrobiłem pani z biura powiedziała,ze odpowiedz będzie w pon. Czy wie ktos co miała dokładne na myśli ,mówiąc odpowiedz??, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-01-18 19:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [patrykskc - 2015-01-17 14:46:07]:
Człowieku nie jedź. Pojedziesz do obozu pracy.
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2015-01-21 15:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie ludziska co ja mam do powiedzenia a mianowicie :OMIJAJCIE goodmorning Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest po prostu kpina jak to biuro traktuje ludzi...przed wyjazdem GRUBA z Olsztyna obiecała minimum 260 euro tyg. praca na stałe mieszkanie w jednym z hoteli...to wszystko stek bzdur najwięcej ile zarobiłem to 220 euro z nadgodzinami a przy tym schudłem 11 kilo praca na wysokich obrotach "szybciej szybciej fester fester..."tak sie do nas Polaków odnoszą i nie jestem leserem pracowity ze mnie gość dlatego się wypowiadam...kłamią na każdym kroku...rzucają jak mięsem z miejsca na miejsce...miałem być 3 miechy a przyjechałem po 2 bo 3 tyg siedziałem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za hotel trzeba płacić...do biura dodzwonić się nie można koordynatorzy nieuchwytni oni nic nie wiedzą jak trzeba pomóc...sprawę zgłaszam na drogę postępowania sądowego bo nie dam się prostakom...Omijajcie z DALEKA...Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2015-01-21 15:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MÓWIĄ że nie ma pracy a ludzi coraz to więcej przybywa a wiecie dlaczego?????????
bo za każdego nowego ludzika mają niezłą kasę...to samo dotyczy sie dojazdu do pracy...zawsze ci odciągną 15 euro za tyg a z tego co wiem firmy które nas potrzebują płacą goodmoring-owi po 100 euro na dojazd!!!!
Mało im??????
90 euro hotel...a z kim ci przyjdzie mieszkać to BÓG WIE zawsze się znajdzie jakiś pierd.....y brudas któremu nic nie wytłumaczysz bo tak się nauczył w domu...ręce opadają...ale życzę powodzenia "świeżemu mięsu"
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-01-23 22:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem przez tą. firmę trzy miesiące to najgorsza firma jaka kiedykolwiek spotkałem nie ma tu pracy a za hotel trzeba płacić pani zosia z recepcji chodzi co tydzień i sprawdza czystość i tylko kary daje po kilka euro. najgorsze jest to ze nie ma pracy dla ludzi którzy tu są a oni cały czas ściągają nowych. nie polecam ja stracilem tu 2 tys złotych. powodzenia
zdjecie uzytkownika
kasia&tomek - 2015-01-24 15:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, dostaliśmy ofertę z tej agencji do pracy przy sortowaniu owoców i warzyw... może się jeszcze ktoś wypowiedzieć czy warto jechać? jest wiele opinii zdania są podzielone nie wiemy co robić... pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
MAT123 - 2015-01-26 22:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ kiedyś robiłem u nich przy różach dobrzemi szło po jakimś czasie około 2-3 latach jak skończyłem z nimi pracę sami zadzwonili cz niechciałbym pracować bo szukają ekipy ? a obecnie w Pl mam pracę na stałe za najniższą i zastanawiam się nad bezpłatnym ale strach jak mam miesięcznie 560 euro to po co mam jechać ? a ciekawe że odzywają się do tych co dawno z nimi skończyli współpracę
To mnie dziwi
ale gdy by było jak ostatnio to spoks bo wtedy do 14 lutego mega tygodniówki a teraz odzywają się dziś tzn 26.01.2015 wyedy miałem okolo od 360 do 440 euro tygodniowo
zdjecie uzytkownika
renata091976@wp.pl - 2015-01-27 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slaw - 2015-01-06 21:24:15]:
cześć ja tez dostałam propozycję z tej firmy na wyjazd 30 .01 i nie wiem co zrobić piszesz ,ze masz zdjęcia i filmy na grany o tej pracy czuy mozesz mi wysłać na e-mail pozdrawiam Renata
renata091976@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-01-27 22:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam... ogolnie nie polecam tej agencji chociaz fakt ze pracuje dla nich 5 lat.. ale trafilem na dobra prace... i tylko tyle... bo tak to prawda ze te biuro ma cie za nic... dla stalych pracownikow nie moga w czasie przestojow miec innej pracy tylko siedzi sie na domkach i nabija czynsz... a najlepsze to ze sciagaja nowych ludzi z Polski i oni tak samo siedza... koordynatorzy maja cie za nic... to ty masz byc dla nich a nie oni dla ciebie... jezeli ktos jest w wieku ponizej 23 roku zycia to odradzam w sto procentach... go narobisz sie na zarobisz tyle zeby tylko przezyc... maja najdrozsze domki w holandi... na tydz placi sie 90 euro a mieszka sie po 12 osob w domku... po 3-4 osoby w pokoju wiec szalu nie ma... placi sie kary za byle co... oszukuja na wyplatach... jezeli nik sie nie zna na ich "rozliczeniach" to powodzenia... a zeby odzyskac pieniadze to powodzenia... moge duzo opowiedziec o tym biurze ale wystarczy tylko... TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
Karolina1991 - 2015-01-29 10:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę- mieszkania ładne- nowy hotel. Pracuję po 45 godzin/tydz. na sortowni owoców. Przelewy co tydzień na konto. Firma sprawdzona.
Teraz jest dużo ofert dla kobiet w mojej firmie. Jak zastanawiasz się nad wyjazdem to polecam w 100%
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAT123 - 2015-01-26 22:05:11]:
Nie macie gwarancji tej pracy. Pamiętajcie. Tak jak żadnej gwarancji że nie odeślą was po 3 tygodniach z niewyjaśnionych szczegółowo przyczyn. Czarodziejskie "Klienci nie byli zadowoleni"... Czy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina1991 - 2015-01-29 10:44:26]:
Łżesz jak pies. Ta firma nic takiego nie robi. Nie masz gwarancji że w ogóle pracować będziesz ale nabiją ci forsę za hotel i tak. Każdy pozytyw dla tej agencji tutaj to kłamstwo.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia&tomek - 2015-01-24 15:17:06]:
Nie macie gwarancji tej pracy. Pamiętajcie. Tak jak żadnej gwarancji że nie odeślą was po 3 tygodniach z niewyjaśnionych szczegółowo przyczyn. Czarodziejskie "Klienci nie byli zadowoleni"... Czy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomyliłem wcześniej adresata)
zdjecie uzytkownika
KOTO - 2015-01-31 21:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [StasiDDR - 2014-12-17 20:05:44]:
koles to co piszesz prawdą jest Tomek ci napisał my cie znamy i wiemy coś wyprawiał na Stelli dzieki tobie i tobie podobnym jest tu bur..del w przenosni i w rzeczywistości , tylko co do pracy no cóż jestem tu prawie 9 lat (od Exotica do Good...) i wiem ze nie kazdemu sie udaje a w Pl jest inaczej ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie
x