Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
MAT123 - 2015-01-26 22:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HEJ kiedyś robiłem u nich przy różach dobrzemi szło po jakimś czasie około 2-3 latach jak skończyłem z nimi pracę sami zadzwonili cz niechciałbym pracować bo szukają ekipy ? a obecnie w Pl mam pracę na stałe za najniższą i zastanawiam się nad bezpłatnym ale strach jak mam miesięcznie 560 euro to po co mam jechać ? a ciekawe że odzywają się do tych co dawno z nimi skończyli współpracę
To mnie dziwi
ale gdy by było jak ostatnio to spoks bo wtedy do 14 lutego mega tygodniówki a teraz odzywają się dziś tzn 26.01.2015 wyedy miałem okolo od 360 do 440 euro tygodniowo
zdjecie uzytkownika
renata091976@wp.pl - 2015-01-27 13:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slaw - 2015-01-06 21:24:15]:
cześć ja tez dostałam propozycję z tej firmy na wyjazd 30 .01 i nie wiem co zrobić piszesz ,ze masz zdjęcia i filmy na grany o tej pracy czuy mozesz mi wysłać na e-mail pozdrawiam Renata
renata091976@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-01-27 22:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam... ogolnie nie polecam tej agencji chociaz fakt ze pracuje dla nich 5 lat.. ale trafilem na dobra prace... i tylko tyle... bo tak to prawda ze te biuro ma cie za nic... dla stalych pracownikow nie moga w czasie przestojow miec innej pracy tylko siedzi sie na domkach i nabija czynsz... a najlepsze to ze sciagaja nowych ludzi z Polski i oni tak samo siedza... koordynatorzy maja cie za nic... to ty masz byc dla nich a nie oni dla ciebie... jezeli ktos jest w wieku ponizej 23 roku zycia to odradzam w sto procentach... go narobisz sie na zarobisz tyle zeby tylko przezyc... maja najdrozsze domki w holandi... na tydz placi sie 90 euro a mieszka sie po 12 osob w domku... po 3-4 osoby w pokoju wiec szalu nie ma... placi sie kary za byle co... oszukuja na wyplatach... jezeli nik sie nie zna na ich "rozliczeniach" to powodzenia... a zeby odzyskac pieniadze to powodzenia... moge duzo opowiedziec o tym biurze ale wystarczy tylko... TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA!!!!
zdjecie uzytkownika
Karolina1991 - 2015-01-29 10:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę- mieszkania ładne- nowy hotel. Pracuję po 45 godzin/tydz. na sortowni owoców. Przelewy co tydzień na konto. Firma sprawdzona.
Teraz jest dużo ofert dla kobiet w mojej firmie. Jak zastanawiasz się nad wyjazdem to polecam w 100%
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAT123 - 2015-01-26 22:05:11]:
Nie macie gwarancji tej pracy. Pamiętajcie. Tak jak żadnej gwarancji że nie odeślą was po 3 tygodniach z niewyjaśnionych szczegółowo przyczyn. Czarodziejskie "Klienci nie byli zadowoleni"... Czy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karolina1991 - 2015-01-29 10:44:26]:
Łżesz jak pies. Ta firma nic takiego nie robi. Nie masz gwarancji że w ogóle pracować będziesz ale nabiją ci forsę za hotel i tak. Każdy pozytyw dla tej agencji tutaj to kłamstwo.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia&tomek - 2015-01-24 15:17:06]:
Nie macie gwarancji tej pracy. Pamiętajcie. Tak jak żadnej gwarancji że nie odeślą was po 3 tygodniach z niewyjaśnionych szczegółowo przyczyn. Czarodziejskie "Klienci nie byli zadowoleni"... Czy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomyliłem wcześniej adresata)
zdjecie uzytkownika
KOTO - 2015-01-31 21:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [StasiDDR - 2014-12-17 20:05:44]:
koles to co piszesz prawdą jest Tomek ci napisał my cie znamy i wiemy coś wyprawiał na Stelli dzieki tobie i tobie podobnym jest tu (usunięte przez administratora) w przenosni i w rzeczywistości , tylko co do pracy no cóż jestem tu prawie 9 lat (od Exotica do Good...) i wiem ze nie kazdemu sie udaje a w Pl jest inaczej ?
zdjecie uzytkownika
zarobek - 2015-02-02 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile się zarobi na czysto na miesiąc?
zdjecie uzytkownika
good morning - 2015-02-03 18:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [em - 2015-01-04 13:51:01]:
firma GOOD MORNING CAŁKIEM DO DUPY W OGOLE NIE POLECAM W ZLOTOWIE OBIECUJA I SWIECA OCZAMI LUDZIA OBIECUJA ZE ROBOTA JEST PRZYJEZDZASZ ROBISZ TYDZIEN CZASU I 2 TYGODNIE NA HOTELU... ZA KTORY MUSISZ BULISZ JAK ZA ZBOZE... JAK ZDWONISZ DO BIURA MOWISZ ZE ROBOTY NIE MASZ TO ICH SŁYNNY TEKST JEST TO NIE MOZLIWE... KOMPLETNIE NIE POLECAM... WSZYSTKIM STANOWCZO ODRADZAM PO DRUGIE ROK TEMU TA FIRMA BYLA W TV ZE OBIECUJA LUDZIA PRACE ONI TU PRZYJEZDZAJ AA BEZ REZULTATU SIEDZA W DOMU I SAMI WYJEZDZAJ DO POLSKI BO WYCHODZA NA MINUSIE,,,,
zdjecie uzytkownika
gruubber - 2015-02-04 10:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam zamiar wyjechac przez te biuro ale mam pytania odnosnie tego czy ktos wyjezdzal tam z uprawnieniami na wozki widlowe?!! pytam bo nie kazdy jedzie tam z zamiarem konkretnej pracy a zdania sa podzielone! czy byl tam ktos na podobnym stanowisku?!!
zdjecie uzytkownika
kasis - 2015-02-06 15:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lena - 2015-01-13 21:50:36]:
A co znaczy postarać? Czy po prostu trzeba się podłożyć koordynatorom .
zdjecie uzytkownika
Alufelgi - 2015-02-11 16:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie jest większe bezrobocie niż w Polsce. Na 100 osób stałą prace ma może 30 osób drugie 30 osób pracuje z doskoku raz gdzieś na polu a jutro gdzie indziej a reszta czyli 40 osób siedzi i czeka az ktos do nich zadzwoni i powie zeby wracali Polski bo pracy dla nich niema.
zdjecie uzytkownika
, - 2015-02-12 11:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ProCheater - 2014-09-12 21:19:04]:
i jak jest?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-16 10:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [good morning - 2015-02-03 18:34:29]:
Albo firma odsyła ich z cudownym tłumaczeniem "niezadowoleni klienci".
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-02-16 14:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOTO - 2015-01-31 21:55:09]:
Znacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znacie chyba swoją. Syf w tym goodmorningu jest jak i na stelli. Niech te alarmy p-poż lepiej wyłączą bo żyć normalnie nie można.
zdjecie uzytkownika
an - 2015-02-18 00:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialam z nimi dzisiaj. Info ze Zlotowa:pracy jest duzo, mmozliwosc nadgodzin. Pani w biurze jeszcze nie slyszala, zeby ktos sie nie zalapal na nadgodziny, jesli ma ochote dorobic. Strach pomyslec co tu wpisze za miesiac. Do zobaczenia w Stelli!
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-02-18 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę- godzin około 38 w tygodniu. Przelew 240 euro na czytso, po opłaceniu ubezpieczenia, mieszkania. Gdzie w Polsce tyle zarobicie?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Benek - 2015-02-18 10:28:09]:
Gdzie? Wszędzie tyle samo. Ale przynajmniej w jednym miejscu a nie jak w Goodmorningu z doskoku w obozach pracy. Kłam dalej.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [an - 2015-02-18 00:02:22]:
Nie możliwość nadgodzin ale przymus nadgodzin za te same pieniądze. Pracy brak, a firma ściąga dalej ludzi. Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinni dawno już skontrolować. Więc nie łżyj co to złotów nagadał bo wszystkie biura kłamią. A potem jak koszt narośnie na stelli to twój kłopot, nie ich.
zdjecie uzytkownika
zybstar - 2015-02-21 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, tak czytam te opisy i przypomina ni sie mój ubiegloroczny wyjazd.... wciaż mają nowy narybek wiec pomiatają ludźmi, pewnie niepredko sie to skończy bo sytuacja w polsce dzieki wieloletnim rządom POstepowcow zmusza do wyjazdu.... osobiscie zamienilem nl na uk, dla wladajacych biegle angielskimpolecam
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-24 18:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey mam ofertę na pomidory a moj chłopak na ogórki. Możecie coś napisać czy daja mieszkania dla par i jak wg wygląda w tym goodmorning.
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-02-26 17:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ja wybieram się z koleżanką w przyszłym tygodniu na kwiaty.Może mi ktoś coś powiedzieć co jest nie tak z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie