Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)

zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karolina1991 - 2015-01-29 10:44:26]:
Łżesz jak pies. Ta firma nic takiego nie robi. Nie masz gwarancji że w ogóle pracować będziesz ale nabiją ci forsę za hotel i tak. Każdy pozytyw dla tej agencji tutaj to kłamstwo.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-01-31 08:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia&tomek - 2015-01-24 15:17:06]:
Nie macie gwarancji tej pracy. Pamiętajcie. Tak jak żadnej gwarancji że nie odeślą was po 3 tygodniach z niewyjaśnionych szczegółowo przyczyn. Czarodziejskie "Klienci nie byli zadowoleni"... Czy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pomyliłem wcześniej adresata)
zdjecie uzytkownika
KOTO - 2015-01-31 21:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [StasiDDR - 2014-12-17 20:05:44]:
koles to co piszesz prawdą jest Tomek ci napisał my cie znamy i wiemy coś wyprawiał na Stelli dzieki tobie i tobie podobnym jest tu (usunięte przez administratora) w przenosni i w rzeczywistości , tylko co do pracy no cóż jestem tu prawie 9 lat (od Exotica do Good...) i wiem ze nie kazdemu sie udaje a w Pl jest inaczej ?
zdjecie uzytkownika
zarobek - 2015-02-02 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile się zarobi na czysto na miesiąc?
zdjecie uzytkownika
good morning - 2015-02-03 18:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [em - 2015-01-04 13:51:01]:
firma GOOD MORNING CAŁKIEM DO DUPY W OGOLE NIE POLECAM W ZLOTOWIE OBIECUJA I SWIECA OCZAMI LUDZIA OBIECUJA ZE ROBOTA JEST PRZYJEZDZASZ ROBISZ TYDZIEN CZASU I 2 TYGODNIE NA HOTELU... ZA KTORY MUSISZ BULISZ JAK ZA ZBOZE... JAK ZDWONISZ DO BIURA MOWISZ ZE ROBOTY NIE MASZ TO ICH SŁYNNY TEKST JEST TO NIE MOZLIWE... KOMPLETNIE NIE POLECAM... WSZYSTKIM STANOWCZO ODRADZAM PO DRUGIE ROK TEMU TA FIRMA BYLA W TV ZE OBIECUJA LUDZIA PRACE ONI TU PRZYJEZDZAJ AA BEZ REZULTATU SIEDZA W DOMU I SAMI WYJEZDZAJ DO POLSKI BO WYCHODZA NA MINUSIE,,,,
zdjecie uzytkownika
gruubber - 2015-02-04 10:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam zamiar wyjechac przez te biuro ale mam pytania odnosnie tego czy ktos wyjezdzal tam z uprawnieniami na wozki widlowe?!! pytam bo nie kazdy jedzie tam z zamiarem konkretnej pracy a zdania sa podzielone! czy byl tam ktos na podobnym stanowisku?!!
zdjecie uzytkownika
kasis - 2015-02-06 15:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lena - 2015-01-13 21:50:36]:
A co znaczy postarać? Czy po prostu trzeba się podłożyć koordynatorom .
zdjecie uzytkownika
Alufelgi - 2015-02-11 16:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie jest większe bezrobocie niż w Polsce. Na 100 osób stałą prace ma może 30 osób drugie 30 osób pracuje z doskoku raz gdzieś na polu a jutro gdzie indziej a reszta czyli 40 osób siedzi i czeka az ktos do nich zadzwoni i powie zeby wracali Polski bo pracy dla nich niema.
zdjecie uzytkownika
, - 2015-02-12 11:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ProCheater - 2014-09-12 21:19:04]:
i jak jest?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-16 10:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [good morning - 2015-02-03 18:34:29]:
Albo firma odsyła ich z cudownym tłumaczeniem "niezadowoleni klienci".
zdjecie uzytkownika
StasiDDR - 2015-02-16 14:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KOTO - 2015-01-31 21:55:09]:
Znacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znacie chyba swoją. Syf w tym goodmorningu jest jak i na stelli. Niech te alarmy p-poż lepiej wyłączą bo żyć normalnie nie można.
zdjecie uzytkownika
an - 2015-02-18 00:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialam z nimi dzisiaj. Info ze Zlotowa:pracy jest duzo, mmozliwosc nadgodzin. Pani w biurze jeszcze nie slyszala, zeby ktos sie nie zalapal na nadgodziny, jesli ma ochote dorobic. Strach pomyslec co tu wpisze za miesiac. Do zobaczenia w Stelli!
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-02-18 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę- godzin około 38 w tygodniu. Przelew 240 euro na czytso, po opłaceniu ubezpieczenia, mieszkania. Gdzie w Polsce tyle zarobicie?
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Benek - 2015-02-18 10:28:09]:
Gdzie? Wszędzie tyle samo. Ale przynajmniej w jednym miejscu a nie jak w Goodmorningu z doskoku w obozach pracy. Kłam dalej.
zdjecie uzytkownika
HGWXIX - 2015-02-20 07:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [an - 2015-02-18 00:02:22]:
Nie możliwość nadgodzin ale przymus nadgodzin za te same pieniądze. Pracy brak, a firma ściąga dalej ludzi. Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinni dawno już skontrolować. Więc nie łżyj co to złotów nagadał bo wszystkie biura kłamią. A potem jak koszt narośnie na stelli to twój kłopot, nie ich.
zdjecie uzytkownika
zybstar - 2015-02-21 17:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, tak czytam te opisy i przypomina ni sie mój ubiegloroczny wyjazd.... wciaż mają nowy narybek wiec pomiatają ludźmi, pewnie niepredko sie to skończy bo sytuacja w polsce dzieki wieloletnim rządom POstepowcow zmusza do wyjazdu.... osobiscie zamienilem nl na uk, dla wladajacych biegle angielskimpolecam
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-24 18:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey mam ofertę na pomidory a moj chłopak na ogórki. Możecie coś napisać czy daja mieszkania dla par i jak wg wygląda w tym goodmorning.
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-02-26 17:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ja wybieram się z koleżanką w przyszłym tygodniu na kwiaty.Może mi ktoś coś powiedzieć co jest nie tak z tą firmą?
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-02-27 14:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna zarobic przez tydzien na czysto? Bardzo prosze o odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
Emigrantciooo - 2015-02-27 21:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przyszłych emigrantów ,byłem rok temu w holandii poprzez tą firmę i powiem krótko - nie polecam nikomu , pracy niema ,a jak jest to na 10 osób ma ja 1 , sciągają samych rumunów bo im mniej płacą , za hotel z ubezpieczeniem biora po 130 euro , warunki dosyć dobre ,ale to nie przecież o to chodzi skoro jedzie sie z mysla ,że sie zarobi ,a pracy tak naprawde niema ,a hotel kosztuje .Nie liczcie na pomoc koordynatorów ;-) prędzej rumun pomoże he he . NIe polecam tej firmy bo naprawde pracy niema ! byłem s Sten bergen i tu z wiekszoscia komentarzy sie zgodzę ,no i te ich alarmy przeciwpozarowe.Ludzie także zastanówcie się dobrze.Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-02-28 02:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę się dwa razy zastanowić zanim pojedziećie przez tą firmę do Holandii. Na każdym kroku będą cię oszukiwać. Wszystkie dodatki jakie ci przysługują według prawa pracy CAO. Nie bedziesz miał płacone za nadgodziny , za weekendy ani za nocki wszystko ci zabiorą. Za miejsce w zagrzybiałym pokoju 100€/tyg , ubezpieczenie 30€/tyg . Przy 40 godzinach na czysto zarobisz około 200 euro, oczywiscie jesli bedziesz miał to szczescie i bedziesz pracował, w innym przypadku , w ktorym znajduje się większość pracujących w tej firmie bedziesz ledwo wiązał koniec z końcem. Wybór należy do ciebie,to ty zadecydujesz czy chcesz być dyma...y i to w dodatku bez wazeliny.
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-02-28 14:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a wyplay co tydzien ?? czy co 3 tygodnie jak to jest naprawde?? bo mowia w biurze ze co tynien wynagrodzenie jak to jest??? odpiszcie szczerze ..pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Damianoo - 2015-02-28 15:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-24 18:11:05]:
hej ola odradzam ci wyjazdu w parze z chlopakiem poniewaz jestem aktualnie w takiej sytuacji ze wyjechalem tydzien temu z dziewczyna i po przekroczeniu granicy dostalismy smsa ze ja mam jechac w inne miejsce, i od tej pory widzielismy sie 5 minut i to jeszcze troche przypadkiem. teraz musimy kombinowac zebysmy byli spowrotem razem ale wszyscy ktorych spotkalem tutaj mowia ze marne szanse zebysmy byli razem, no ale trzeba probowac wszystkiego .
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-03-01 03:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damianoo znając tamtejsze realia , już jakiś gostek,który mieszka albo pracuje z twoją kobietą pyka ją i to ostro.
A na to że będziecie mieszkać razem to zapomij niema najmniejszej szansy.
Nawet nie proś korków bo oni to mają w tej kwesti g...wno do powiedzenia. Od takich spraw jest biuro w Etten-Laur z tamtąd płyną wszystkie rozkazy. To żadna nowość że was rozdzielili ,w tej firmie mają właśnie taką strategie, chodzi w tym o to żeby w pojedynkie jesteś słaby i mogą tobą pomiatać.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EXotic Green (Goodmorning)?
Zadaj pytanie