Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EXotic Green (Goodmorning)


Oceniono 155 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EXotic Green (Goodmorning)
al.mickiewicza
77-400 Złotów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-06 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZŁA AGENCJA
NIE POLECAM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-06 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artek - 2014-06-11 13:25:42]:
ja wyszedłem na minus
bez sensu ta cała agencja
jakby nie inna praca to bym po tym miał chyba psychicznego doła a tak to mogę sobie pisać
coś zapłacili ale koszty podróży były większe
jak zobaczyłem konto to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać
tyle co przez ten czas to więcej bym w polsce zarobił
zdjecie uzytkownika
rafciu - 2014-07-12 13:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pyt. czy ktos pracuje/pracował w adidasie?
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-07-15 20:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracuje przez ta firme kilka tygodni mi sie udalo znalezli mi stala prace tylko po potraceniach zarabiam prawie tak samo jak w polsce 40godzin pracy ogolnie jade na najnizszej stawce chyba nie bylo warto !!!
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2014-07-16 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jestem po studiach, szukam pracy - najlepiej wyjazd bo w Polsce wiadomo... jest oferta na ogrodnictwo, przemys, produkcja. Gdzie teraz najbardziej potrzebują? Dzięki kazdemu za odp. POzdro!
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-07-19 13:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fatalna agencja. Tydzień pracuje, tydzień mam wolnego. Zakwaterowanie ok, ale przy takich godzinach niewiele odłoży. Zdecydowanie odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
defryt - 2014-08-06 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem rok temu,jak sie załapiesz do dobrej firmy to bedziesz cały czas pracował.Przez ponad rok pracowałem przy kwiatach i nie było żle,w sezonie okolo 45-50 godzin,soboty robocze.Tylko biuro po zmianie nazwy na goodmorning zaczęło odpie...lać maniany.Przekładanie wypłat na nastepny tydzień, 89 euro za mieszkanie w pokoju we 2 gdzie przerwa między łózkami wynosiła jakieś 4 cm bo nie było miejsca,potem pobieranie opłat za dojazd do pracy no i na wakacyjne czekałem jakies 3 miesiące...ale osobiście uważam że wcale nie było tak żle,jak mówiłem duzo zalezy od szczęścia jak trafisz
zdjecie uzytkownika
do defryt - 2014-08-18 16:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [defryt - 2014-08-06 09:46:56]:
widze caly czas na stronie internetowej Goodmorninga ze szukaja osob na scinanie kwatków wlasnie. napisz czy ta praca to ciezka jest. bylam rok temu na mandarynkach, ale to byla Hiszpania wiec skwar, duzo roboty i ciezkie owoce przy ktorych sie robi. a tak na rybkę to z rózami chyba sie bardziej liczy precyzja niz taka masówka jak na taśmie na mandarynkach w Caspe w Hiszpanii skąd czmychnęłam s powrotem do Polski.
zdjecie uzytkownika
king222 - 2014-08-27 22:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam jechania przez te biuro sami oszusci pani w biurze tak pięknie gadala ze chłopakiem nakrecilismy sie na ta prace w czwartek byl t

el. Od pani z biura ze do soboty mamy sie wstawic i od poniedzialku oboje mamy prace co sie okazało na miejscu pracy nie bylo siedzielismy bezczynnie bez pieniedzy i czekalismy az w końcu nas "wybiora" do pracy robia z ludzi glupkow traktuja jak smieci i wykorzystuja jedno wielkie kurestwo
zdjecie uzytkownika
kug22 - 2014-08-27 22:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam tylko dodac ze ten kto sie nie przekona sam nie uwierzy w to czytajac te opinie przed wyjazdem mowilam ze pisali pewnie Ci co sie nie powiodlo im tam ale bykam widzialam i nie polecam stracilam tylkase i wrocilam bez zlotowki wytrzymac tam psychicznie ciężko. ...
zdjecie uzytkownika
Natalia S - 2014-09-06 12:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałam tydzień temu i pracują na kwiatkach. Pracuję po 8 godzin dziennie. Mieszkam w ładnym hotelu. Opinie podzielone, ale chyba w większoąć wchodzą tu osoby którym się nie udało, i chcą się wyżalić. Osoby które sa zadowolone nie piszą nic. Ja jestem zadowolona, i z pracy i z obsługi biura w Polsce.
zdjecie uzytkownika
wybory - 2014-09-10 13:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tych wyborach za granicą to wszędzie się czyta i słszy. nie wiem jaki ma sens takie wysyłanie ludzi. generalnie firma pobiera od potencjalnych pacowników jakieś wstępne opłaty czy jak to wygląda? wydaje się mi, że siedzenie za gracą nie ma sensu jeśli tam się nie zarabia bo zapewne za te wszystkie hotele płaci się sporo. a co do opoinii natalii napisz gdzie dokładnie wyjechałaś i jak to sie stalo ze tyle pracujesz?
zdjecie uzytkownika
ProCheater - 2014-09-10 19:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Dostalem propozycje pracy od Goodmorning. Mam 23 lata. moze jest ktos kto byl niedawno badz jest obecnie tam i napisze czy warto jechac. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Ronnie o Sullivan - 2014-09-12 13:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jedzie ktoś w przyszły czwartek? Ja mimo wszystko się zdecydowałem.
zdjecie uzytkownika
ProCheater - 2014-09-12 21:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ronnie o Sullivan - 2014-09-12 13:01:04]:
kolego askad wyjezdzasz? i czym jedziesz ? moze sie zgadamy bo ja tez bede wyjezdzal w przyszlym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
Ronnie o Sullivan - 2014-09-14 11:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Przemyśla będe jechał, pewnie busem, jeszcze nie wiem, w poniedziałek będe wszystko załatwiał po potwierdzeniu wyjazdu, a ty?
zdjecie uzytkownika
ProCheater - 2014-09-14 14:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez mam jeszcze dwa formularze jutro doslac i podac termin wyjazdu. Ja tez bede busem raczej jechal z łodzi. daj swoj email .
zdjecie uzytkownika
tomik109 - 2014-09-15 11:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalem propozycje pracy w gooodmorning w szklarni z pomidorami wiem ze praca jest ciezka mam doswiadczenie w pracy przy pomidorach prosze powiedzcie mi ile zarabiacie za 45 godz prywatnych mieszkaniach dziekuje
zdjecie uzytkownika
Przekot - 2014-09-17 00:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed wyjazdem czytałem opinie ale nie byłbym sobą gdybym nie pojechał i nie przekonał się na własnej skórze jak to tam na prawdę jest. Sparzyłem się i nie polecam tej firmy z powodu braku pracy. Dużo osób wegetuje na hotelu a cały czas przyjeżdżają nowe osoby... inne, te w( usunięte przez administratora )wyjeżdżają - przemiał taki, że szkoda gadać. Tak jak piszą niektóre osoby, można wyjść na minus.
zdjecie uzytkownika
tonka1980 - 2014-09-21 10:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są warunki mieszkaniowe ? Jedzie ktoś na początku pazdziernika ?
zdjecie uzytkownika
tonka1980 - 2014-09-21 11:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia S - 2014-09-06 12:45:44]:
Hej Natalia , ja jadę w Pazdzierniku i napisz czy naprawdę jest dobrze czy to ściema te wszystkie złe opinie ?
zdjecie uzytkownika
tonka1980 - 2014-09-22 13:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę , że nieroby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty mniej pić więcej robić bo zero komentarzy
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-22 23:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy też otrzymaliście od nich emailowo, żebyście przyjechali do ich biura z wszystkimi dokumentami celem ustalenia wyjazdu? Czy potrafią też zadzwonić, bo nie wiem czy jechać do tego biura. Na dodatek tyle dokumentów potrzebują, że aż dziwne. Dosłownie wszystko łącznie z poświadczeniem zameldowania.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-23 16:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można im odesłać skany tych dokumentów , świadectw szkolnych nie trzeba
zdjecie uzytkownika
rozmyslam - 2014-09-23 18:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślicie, że warto się fatygować? Bo nie chcę jechać i siedzieć i tylko pracować aby opłacić zakwaterowanie i ubezp.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXotic Green (Goodmorning)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x