brak logo

cad-mech

Wrocław

Opinie o cad-mech

DROP 2009-11-06 09:08:44
Nie polecam firmy. Właściciele są osobami niekompetentnymi. Firma ukierunkowana na[usunięte przez administratora]. Wiedza zerowa
Jan 2010-03-29 10:25:39
Nie polecam, właściciel próbuje wykorzystywać pracowników, praca w nadgodzinach, sb nd bez dodatkowego wynagrodzenia. Kompetencje marne.
aaa 2013-06-21 00:06:19
Pracowalem tam jakis czas temu. Nikomu nie polecam. Nadgodziny bezplatne, przerwa bezplatna, wyjazdy sluzbowe bezpatne, wypata nieterminowa.
ad 2013-06-25 12:17:46
Zgodnie z kodeksem pracy za godziny nadliczbowe przysluguje 150% wynagrodzenia, czyli de facto 50% wiecej. Jadac zalozmy w delegacje w pracy ejstes tak naprawde ok 16-20h, roznie bywa. czesto bywało tak, że wyjazd sluzbowy odbywal sie nawet po calym dniu pracy czyli 8-16 normalna praca a po 17 wyjazd. W takim przypadku od godz 17 powinny byc placone nadgodziny, Cad-Mech tych nadgodzin nie placi i liczy taki dzien jako przepracowane zaledwie 8h, nawet jesli w pracy jestes 20h.
Danielo 2013-08-12 09:22:49
Daj sobie spokój z ta firemką, stracisz czas.
harry 2013-10-08 12:04:37
Danielo - 2013-08-12 09:22:49

Daj sobie spokój z ta firemką, stracisz czas.
zgadzam sie w 100%
Roman 2014-03-13 13:12:54
Firma cad-mech aktywnie prowadzi swój fanpage na facebooku, ledwo kto ich tam lubi, ale wielu informacji można się dowiedzieć, jak to, że pod koniec marca będą na jakiś targach związanym z drukiem 3D.
Krzychu 2014-03-17 23:03:49
Firma cad-mech nadal szuka do pracy z tego co wiem, możecie napisac, czy warto do nich w ogóle aplikować, czy lepiej odpuścić?
LOBEO 2014-06-11 09:03:13
Firma don. Wiedza- to co inni powiedzą oni powtarzają.
Kopiowanie projektów, brak regularnych wypłat etc.......
NIKOMU NIE POLECAM.... CHYBA ŻE WOLONTARIUSZOM
Heniu 2014-06-18 15:56:03
Zgoda ze wszystkimi opiniami powyżej.
Lepiej iść pracować do biedronki niż tam. Ciągły stres, wybuchowa atmosfera i krzyki. Kompetencje tragiczne, wymagania jak dla inżyniera z 5-letnim stażem, niezależnie od stanowiska, a płaca jak w kasie bo i tak g... umiesz. Współczuje tym co tam pracują, naprawdę za tak niskie pieniądze godzić się na takie traktowanie... To już na stażu na stanowisku podaj - przynieś - pozamiataj traktują cie 100x lepiej
Habi 2014-09-01 10:40:03
Pracowalem w tej firemce na umowe o dzielo. Po zakonczeniu umowy czekam juz ponad 1.5 miesiaca na pensje. Szefostwo tlumaczy sie brakiem kasy - jak bedzie kasa to mi zaplaca.
STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!
paweł 2015-02-19 03:09:14
@kollage, na ich stronie w ogłoszeniu na przedstawiciela handlowego http://www.cadmech.pl/index.php/praca/przedstawiciel-handlowy.html wymagają prawa jazdy oraz biegłej obsługi komputera, to jak mniemam takie narzedzia sa dostepne. Gdyby tak nie było, to podejrzewam, że mało kto z aplikujących potraktowałby to ogłoszenie powaznie.
rondo9 2016-01-11 21:03:09
Witam, jestem zdziwiony, że nikt nie odniósł się do szefa tej firmy. Ten człowiek jest totalnym psycholem. Byłem tam na stażu i już w trzecim dniu usłyszałem od niego wyzwiska. Poza tym sama siedziba firmy to jakieś nie porozumienie. Syf totalny. Jakaś stara kamienica z jednym kiblem w, którym zacina się kluczyk ;). Jednym słowem totalne dno.
lone 2016-05-13 16:51:20
Firma na pewno jest dobra dla osób, które jeszcze nigdy nie pracowały i dopiero zaczynają samodzielne życie. Nie należy może do tych z najwyższej półki ale daje możliwość przyuczenia się. Rzeczywiści @mumin rozwija się w dobrą stronę i bardzo ciekawą swoją drogą
1
Zostaw swoją opinię o cad-mech - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cad-mech