Opinie o Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK w Bogatynia

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Doradcy techniczni dla firm

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK w Bogatynia

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 12 dni.

Czy rozmowa rekrutacyjna w Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK odbywa się również w języku angielskim?

Winek Nowy wpis

Firma stabilna, dobrze oceniana a sama praca jest jak najbardziej ok

anonimowa Nowy wpis

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie polecam . pracuje już pół roku w GPO dalej mam umowne zlecenie ( 3 przedłużenia) . pracownicy z umową o pracę dostali już w tym czasie 2 podwyżki ok 400 zł brutto nam ani grosza nie podwyższyli stawki. złodziejstwo i wykorzystywanie w biały dzień . jeszcze jedna spawa była tak ze przyszła nowa osoba od razu dostała umowę o prace bo np pracuje jej mąż albo jakaś dalsza rodzina , a mnie ciągle zbywają, ze muszą mnie sprawdzić niby. zastanów się zanim pójdziesz do pracy w GPO czy chcesz być traktowany jak gorsza kategoria?

Antoni Nowy wpis

Masz informacje na temat nowych stanowisk pracy w firmie GPO, a może jesteś pracownikiem tej firmy obecnie? Napisz dla nas, jak w tej chwili rozwija się ten pracodawca, czy zatrudnienie zwiększa się stopniowo oraz jak wygląda obecna atmosfera pracy w tej firmie. Zapraszam was do wypowiedzi w tym wątku.

pozytywnaneutralnanegatywna
Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
logo firmy Programista PHP dla osób z niepełnosprawnością
BPO NETWORK Sp. z o.o.
(303 opinii)
logo firmy Blacharz-Lakiernik ASO MAN
Bogatynia
Citronex Trans Energy Sp. z o.o.
(11 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Właściciel szkoły języka angielskiego
Early Stage
(1487 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Jak od czasu ostatniej opinii zmieniła się praca w GPO? Podziel się informacjami z osobami, którzy ich poszukują.

pak

packo, pamiętajmy, że praca przy oczyszczaniu środowiska jest trudna fizycznie. Zwłaszcza zima, kiedy to GPO odsniezało chodniki i ulice. Kasa za duża nie jest, lekko ponad 2 tysiące.

gosc

nie zaczynaj w tym (usunięte przez administratora) za smieszne pieniadze no chyba ze lubisz byc traktowany jak najgorszy smiec

olka35

Witam! Dziś znaleźć dobrą pracę jest bardzo ciężko, wszyscy o tym wiemy! Ale jest możliwość - wystarczy postawić na siebie i stale zwiększać swoje kwalifikacje. Wszyscy, którzy mieszkają w Zgorzelcu i okolicach - wykorzystajcie swoją szansę. W Zgorzelcu jest ŻAK, ogólnopolska sieć szkół policealnych dla dorosłych. Nauka na większości kierunków jest zupełnie za darmo, więc nic nie tracicie. Nie byłam przekonana do tej szkoły, ale zaryzykowałam i nie żałuję. Nic by mi tak nie pomogło w znalezieniu lepszej pracy, jak właśnie Żak. Nic za to nie płacicie, a macie tylko zysk! Postawcie na siebie, sekretariat znajduje się w Zgorzelcu tam gdzie sanepid, na Warszawskiej. Gorąco wszystkim polecam!

?

I iTERESUJĘ MNIE CZY SĄ PRZYJĘCIA DO gpo w bogatyni

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK - Bogatynia

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Geo Almm ŁUKASZ ADAM WALKOWIAK
2.8/5 Na podstawie 17 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Chopina 1 lok. 1
    59-920 Bogatynia
  • NIP: 6151309431 REGON: 231120165
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)