logo DGS Poland

DGS Poland

Włocławek

Opinie o DGS Poland

jurij 2015-11-17 20:59:39
Uwazajcie na koltuniastego dauna. To zaklamany,falszywy donosiciel.Obrobi du...e kazdemu,oczernia wspolpracownikow zeby zatuszowac swoje nierobstwo! Klamie w oczy.Pol zakladu sie juz z niego smieje ,ze chodzi I placze za premia,ktora mu dyro zabral.Powinno sie go zwolnic I zrobic miejsce minus kto naprawde chce pracowac,a nie lezec na krzesle z telefonem przy uchu.Wal sie spasiona swinio.
1
blabla 2015-11-21 06:47:26
a ja wam powiem tak zajmijcie sie robota a nie narzekaniem przeciez na sile was nikt nie trzyma a jak chce sie komus przyjrzec czy kogos rozliczyc zacznijcie od starszych pracownikow "cwaniakow"
Aaaaa 2015-12-05 12:19:45
Oczywiście jeśli masz rodzinę w zakładzie
1
Pracownik 2015-12-09 12:47:33
Aplikuj, aplikuj a zobaczysz po kilku tygodniach jak to jest stresować się każdym dniem w tej pracy, kolejny dział się sypie - mówie tu o planowaniu. S. już nie wróci a A. odchodzi z pracy.
janu 2016-01-01 19:43:30
Cześć
Czy ktoś orientuje się na jaki zarobek może liczyć osoba na stanowisku specjalista obsługi klienta z językiem angielskim i holenderskim?
Może pracujesz na takim lub podobnym stanowisku? Podpowiedz proszę jak wygląda Twoja praca? Pracujesz w Szczecinie.
Pozdrawiam
janu 2016-01-02 22:31:28
erp dzięki za podpowiedź. Mam jednak wykształcenie w innym kierunku i chyba nie dostanę takiej pracy. Wydaje mi się że na polskim rynku moimi największymi autami będzie obecnie kilkuletni kontakt ze wspomnianymi językami i potwierdzające to certyfikaty. Chyba jednak w takim kierunku będę musiał szukać pracy w Polsce.
Czy ktoś może orientuje się jak wygląda praca w DGS na stanowisku specjalista ds obsługi klienta w językach i zarobki?
JAN 2016-01-02 23:18:50
Firma jak firma. Wiele takich w rejonie i jest jak inne. Jest jeden ewidentny problem w tej firmie. Są to zakalce w załodze. TAK w załodze, albo raczej powinno być w dziadusach co się tam zatrudnili. Jest gorzej niż w wielkich korporacjach. Nie wnikam, kto się temu przyczynił. Robię tu już 5 rok. A nigdzie wcześniej nie spotkałem się z takim zestawem osobowym, co pracuje tylko po to by innym osobom zrobić źle. TAK! poprzez donoszenie na innych (nie zawsze słusznie), plotkowanie o innych (chyba w celu zniszczenia tych osób) itd itp. Na wcześniejszych wpisach również to widać. Jednym słowem ewenement na dużą skalę. Ludzie ogarnijcie się!!! Nie róbcie bagna z dobrej firmy. Opluwacie wszystkich i siebie także. I dotyczy to wszystkich także biurowych. Jak tak dalej będzie to widzę tylko równię pochyłą w dół oczywiście. A Ci wszyscy co sobie życzenia składali nieszczerze niech się pokłonią nad swoim postępowaniem. Powodzenia. I oby dno nie bolało.
1
krostek 2016-01-04 23:34:46
Szczera prawda o "poszanowaniu" starych pracowników. Uważa się ich za zbędny balast, beton i już zaczynają zwalniać, w radio i tv się tylko ładnie plecie bzdury. Jak ktoś chce być poniżany, stracić zdrowie, dostać zawału lub depresji to zapraszamy do Uzdrowiska Wieniec, no chyba, że jest znajomkiem to taki będzie miał dobrze, i tak jest też zapewne w DGS
aaabbbcc 2016-01-06 11:11:27
w dgs jest tylko jeden problem Dyrektor Korek na niczym sie nie zna no i oczywiscie ci co chodza i kabluja to standard ale tacy sa wszedzie.
1
Rafi 2016-01-07 12:02:53
Co ci Korek przeszkadza? Chyba jedyny nie zamieszany w układy i układziki w tej firmie! Mafie rodzinne to jest problem OT.
2
nikoś 2016-01-07 20:35:03
Firma jak firma.Bardzo duży nacisk na nadgodziny, potrafią poinformować pracownika 20 minut przed końcem pracy, że trzeba zostać na nadgodziny.O pracującej sobocie możesz dowiedzieć się w połowie swojej piątkowej pracy(nawet na drugiej zmianie),więc nie próbuj planować weekendu.Zarobki przez agencje pracy to marne 1400,00 zł.Praca na akord jak nie wyrobisz normy to o premii możesz zapomnieć.Rotacja ludzi jak i ogłoszenia są non stop.Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam.
kasia 2016-01-07 20:43:41
Oferty pracy przez agencje pracy są cały czas zamieszczane tylko nie jest podawana firma DGS tylko Mierzyn -Dołuje i autobus pracowniczy co nie trudno skojarzyć.Atmosfera w pracy...?Nie polecam!!!
twiter 2016-01-09 17:41:42
Widełki 2 000 - 3 000 + netto tak około.
Bach 2016-01-12 02:23:53
DGS Wek. Cały czas nas dzielą. Nie polecam pracy w tej firmie. Pracuję od trzech lat i widzę tu bardzo dziwną politykę organizacyjną. Wszyscy są napuszczani na wszystkich. Wiem jak to kretyńsko brzmi, ale tak jest. Karanie jest z góry planowane. Wszystkich jednakowo. Góra myśli dobrze dla siebie, by każdego ukarać za cokolwiek, aby siebie uchronić. Już za art 52 będą zwalniać za cokolwiek! Takie zarządzenia. W starożytnym Egipcie tak bywało, ale cóż, życie zaskakuje. Czy to jest nowoczesne zarządzanie?! Karanie za cokolwiek, co sobie pan władca wymyśli? Fakt ma takie prawo, ale czy to jest zgodne z ideologią lewicy?!?!?! Coś tu jest nie tak! I jak w historii bywało rewolucja to zmieni, jaka by nie była. I zapłata przyjdzie za to wszystko!! Ten kapitalizm wsadzie sobie gdzieś! Pożyjemy i zobaczymy, a te wyzyski rozliczymy!!

Pzdr, podziemie komuchów. Niech żyje komuna!!!! Kapitalistom mówimy nie!!!!!
3
nikola 2016-01-12 21:04:49
NASTĘPNE OGŁOSZENIA SIE UKAZAŁY DO DGS PRZEZ FIRME MONDI I RANDSTAD FIRMA BIJE REKORDY W ZACHODNIOPOMORSKIM W PRZEMIALE LUDZI MOŻE KIEDYS SIE TAM COŚ POPRAWI ALE JAK NA RAZIE TEGO NIE WIDAĆ.
1
JAN 2016-01-14 22:40:58
Chyba w DGS Szczecin albo zatrudniają samych analfabetów albo tacy chca tam pracować. To jest forum na temat DGS we Włocławku!!!!!
3
Pinokio 2016-01-17 00:54:19
W dgs jest jak jest. hehehe. Nie jest krytycznie źle, choć zawsze lepiej mogło by być. Gdyby nasze płace poszły w górę, gdyby stary zechciał pozbyć się plociuchów i nie wymyślał dla nich etatów, to jakoś by się to poukładało. Choć muszę dołożyć małą cegiełkę w sprawie technologii. To jest główna przyczyna ilości braków, co naszego szefa wkurza. Przez te nowe maszyny i używane lakiery sami widzimy, że ilość zakrywek wyrzucanych ostatnio wzrosła. Podczas uruchomień zleceń na maszynach ilość braków wzrosła w ciągu ostatniego roku bardzo. I tu trzeba szukać oszczędności!! A resztę się da wytrzymać. Da?
1
gumis dyma zelki 2016-01-22 21:27:59
Świetnie to musza cie tam ostro dyma.. jesli ci tak swietnie a przełyk zdrowy masz
aabbcc 2016-01-29 19:37:33
Chyba nie o tym samym Korku mówimy L. Sulewski czepia się wszystkiego i wszystkich i to nie względem pracy o to że ktoś jest uśmiechnięty nawet już ho denerwuje. Chyba że go ten zaciasny garnitur tak wije w jajka i dlatego taki zgryzliwy
abcde 2016-02-28 20:12:47
Spasiony kołtun do zwolnienia! Obibok,plociuch,prosty burak ze wsi nie nadaje się do żadnej pracy.Na odstrzał z nim!
1
fghij 2016-03-03 15:20:25
Jestem tego samego zdania odnośnie koltuna.kto jest za,niech się wpisuje.
1
hwdp 2016-03-04 01:33:58
Przyłapany na telefonie ostatnio i CO? Innych można wywalić, a ten kolo to co? Inny, lepszy, poukładany z kim? Kto go namierzył z telefonem o tym wie. Tylko jak to wygląda w odniesieniu do tych osób co je zwolniono?!?!? Prezesie! Jednych zwalniasz z pracy za ten występek, a ten sobie może? Jeśli tak to w cholerę te pańskie ustalenia i do prasy z tym. Namierzył go wysokiego szczebla funkcjonariusz. Sam to widziałem. I jak widać jednych można, innych nie. Więc o co tu chodzi z tym wywalaniem? Bo równości w tym nie ma!!!!
1
Security 2016-03-08 22:58:45
Temat kołtuna to jak widać rzeka. Szara eminencja czy jak? Wszyscy widzą a jednak nikt nie widzi!! Nas się rozlicza ze wszystkiego, tzn czasu rozpoczynania pracy, przerw w pracy, używania telefonu i rozliczania wydajności. A ten jaką ma wydajność? Kto to mierzy? Jak dyrektor wchodzi do niego to się dopiero uaktywnia, a zazwyczaj nic nie robi tylko ble ble i siedzi. Co to ma wspólnego z nami co się wydajność wylicza? Nikt z nas by nie robił mu wyrzutów z tego powodu, gdyby ten leń nie wymyślał historii o innych pracownikach. Jak się rozlicza tego pracownika? Ma jakieś normy? Nas się mierzy wydajnością i co z resztą? Mistrzowie się nim nie interesują!! To jest problem.
3
Pit 2016-03-17 00:43:53
Marek ty taki specjalista a klepiesz nie na tej stronie co trzeba! Wciągasz coś czy jak? Ogarnij się specjalisto!
hwdp 2016-03-17 08:48:25
Koltun lize du..pe pannie kruk I robi Las...ke preziowi dlatego jeszcze pracuje.
1
Bobik 2016-04-05 22:35:53
Kierownicy proszę nie przysyłać tego udawacza pracy cyca na nasz wydział PA do pomocy! Żadnej z niego pomocy. Opierdala się i to razi. U nas się dobrze pracuje. dajcie go na cokolwiek choćby złom. Ale nie na PA. I zabrać mu telefon!! A tak wogóle co to za gość i figura w tej firmie?
5
6y7u8i 2016-04-10 15:22:05
Weryfikujcie wpisy,ponieważ niektórzy przypisują sobie imiona nie własne lecz innych osób,czyżby próba odwrócenia uwagi od siebie? czy strach a może chęć zaistnienia???
3
Rafa 2016-04-11 17:49:53
Widzę każdy obwinia każdego, a nie widzicie że szanowna "góra" traktuje nas jak murzynów rozliczają z wydajności, jakości, złomu, reklamacji i dostajemy wypłaty po 1300-1500zł przy 0,5 (decyzją wspaniałomyślnego prezesa) a nie widzicie jak ten człowiek nas szanuje i naszą wiedzę zatrudniając ukrainców, którzy bez względu na wiedzę jaką nabyli (chyba nabyli) otrzymują po 800zł premii i zarabiają 2200zł netto, które mało wiarygodny pan prezes obiecywał wszystkim pracownikom. A oni dostają pełną premię nawet zawyżoną bez względu na wydojności i inne progi, które my murzynki musimy wypracować żeby otrzymać premię równą do premii wschodnich gości. Nie mam problemu żeby Ci ludzie tyle zarabiali ale w czym my jesteśmy gorsi? bo chyba wiedzę technologiczną mamy o wiele większą niż Ukraińcy. Widocznie wiedza o której mówi tyle pan prezes nie jest ważna w naszej firmie. Tyle gadać potrafi i obiecywać złote góry a tak naprawdę wszystko robi dla swoich korzyści a nas pracowników ma za nic!!!
8
zbych 2016-05-24 19:33:32
Witam.Mam pytanie.Jakie są działy na których pracuje się na dwie zmiany,lub na jedną?
Mandragora 2016-05-29 07:12:43
Coś jednak się ruszyło ostatnio. Rada pracowników pozytywnie działe.
piwo 2016-06-10 17:50:58
Robić robić i nie mamlać aż tam wszyscy zrudziejecie i każdy będzie kablować na każdego, bo rudy już nie ma siły
Pit 2016-06-19 01:31:55
Byłem pracowałem i zobaczyłem. W tej firmie pracuje się w tzw systemie czterobrygadowym. Nie polecam zdecydowanie stawki niskie 2000 na rękę to dziś anachronizm zwłaszcza w tym systemie pracy. W większości firm płaci się dodatek za pracę w czterobrygadówce. Ale nie w DGS. Pracują tam raczej zasiedzieli pracownicy i też narzekają. Nowych jak na lekarstwo lub krótko grzeją ławę. Dziś już można we Włocławku znaleźć pracę za 2000 tylko na rano , lub z dodatkiem za pracę na zmiany co powiększa dochód. Ja zrezygnowałem po dwóch miesiącach widząc dodatkowe złe aspekty w wynagrodzeniu, chory system premiowania nastawiany na zabieranie raczej, karanie za wszystko co się da, zakaz palenia, zakaz słuchania radyja itp itd. Do tego buce w kadrze zarządzającej, a o plotkach jak to biurowcy z handlowego są łaskawie wynagradzani samochodami itp ciężko nie wspomnieć. Jednym słowem wysiadłem z tego tramwaju i nie żałuję. A tych co tam nadal trwają nie podziwiam, raczej jest mi ich żal. Nie mają pomysłu na życie i dają się wykorzystywać. Ot polska prowincjonalna rzeczywistość. NIE POLECAM.
6
drukarz 2016-06-19 18:47:46
Na jaki zarobek może liczyć drukarz ovp z doswiadczeniem
Pit 2016-06-21 23:38:38
Karol nie komentuj tylko się zatrudnij a poznasz realia zarówno organizacja zmianowa jak i płace. Jak to zrobisz to tu napisz uczciwy komentarz. Praca już stety jest w rejonie.
KOM 2016-07-02 01:53:11
Karolku biedaku naparzaj sobie nawet za darmo to twoja sprawa. A ogłupiać się na zlecenie, czy bez, już nie wielu się tu nabierze. Są oferty pracy lecz ludzi brak. I dobrze niech się zapali tym wszystkim pseudo oszustom biznesmenom. Nie ma płacy, nie ma pracy. I można to odmieniać przez przypadki. Dotychczas nas wszyscy tylko dymali na płacach. W tym kraju nie ma problemu emerytalnego, jest tylko problem płac i pracodawców. Wszyscy tylko by chcieli od razu BMW itp a pracownicy żyją od 1 do 30. Chory kraj i przepisy. Chorzy nasi biznesmeni. Oni nie o kraju myślą tylko o swoich kontach. Coś musi się w tym temacie zmienić, bo nas jest więcej.
3
Loki 2016-07-03 01:38:05
Następny artysta. Zatrudnij się i sprawdź, a nie oceniasz na pierwszy rzut oka. Doświadczysz i sam uczciwie ocenisz. o źle jest wyżej napisane. Ale najuczciwiej będzie chłopie jak się tam sam przekonasz. I wówczas z zainteresowaniem poczytam twoje wpisy i oceny. Do dzieła!
1
Katarzyna 2016-07-05 06:59:03
Pewna osoba podaje się za inną.Sprawa została już zgłoszona.Na włocławskich stronach DD,Włocławek i Q4 także szaleje ktoś, kto podaje się za kogoś innego.To prawda.Jednak taka osoba powinna się liczyć z odpowiedzialnością.Sądzę,że to nie jest z jej strony próba odwrócenia uwagi ale ewidentnie chęć zaszkodzenia drugiej osobie.Żal mi takich ludzi,którzy aby zaistnieć muszą rezygnować z własnej tożsamości.Pozdrawiam
zbyszek 2016-09-14 00:28:11
ile na godzine zarabia drukarz w tej firmie?
KTO_ DGT 2016-10-01 02:02:52
nowe technologie lakiery itp to czynnik który zależy tylko i wyłącznie od potrzeb klienta....!!!z jedną technologią produkcji zakrywek mogłeś zrobic spory hajs ale w latach *90-tych proponuje abyś spróbował zrobić zakrywkę identyczną jak na przykład STELVIN CAP za 50 procent Ich kapitału na który pozwoli ci zarząd dgs. Z góry życzę powodzenia .A niestety klienci przysyłają właśnie wzorce takich firm.POZDRAWIAM
M 2016-10-02 19:14:18
Następny analfabeta ze Szczecina. To forum dotyczy DGS Włocławek. Żeby to zobaczyć wystarczy tylko umieć czytać....
Zawiedziony 2016-10-09 00:30:01
Firma dla pracowników ostatniego sortu. Nikt szanujący się, tam nie zatrudni się, bo niestety nie doceniają ludzi z tzw pierwszej linii. Dyrekcja dno tylko karanie za wszystko, kierownicy wielkie dno, na niczym się nie znają(jakie kompetencje dały im tę władzę?), wszyscy spychają problemy na inne działy, a szef stosuje ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZBIOROWĄ. Po paru latach mam dość. I niech sobie wsadzą te wychwalania wszyscy gdzieś(przydupasy i klakiery to zaraza). Braków nie robiłem , a premie mi potrącano!!! I to jest chore i między innymi dla tego tej firmy nigdy nie polecę(uczciwie pracuję i chcę być uczciwie oceniony i opłacony bez chorej metody wszyscy za jednego), a ci co przyjdą nowi po mnie, pewnie będą lepsi he he dla firmy. Epitety jakie się nasuwają na myśl: kolesiostwo, kumoterstwo, nepotyzm, intryganctwo, wszech obecne plotkarstwo i do tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarządzanie. Jednym słowem Arbeit Lager dla pracowników a cwaniaki mają się dobrze i wożą się na uczciwie chcących pracować (KJ, DGT i ze dwóch kierowników co nimi być nie powinni). Dział KJ jest zupełnie nie potrzebny, chyba tylko do rozpatrywania reklamacji i robienia statystyk do zabierania premii. Ot cała prawda. Prawda się zawsze obroni. Powtórzę prawda się obroni!
7
Zawiedziaony 2016-10-09 00:39:09
A tyle jest firm w Szczecinie co szukają pracowników.
Życzliwy ze starzem 2016-10-17 22:29:52
Plociuchów cała masa. Kłamców co wypaczają realia. Na produkcji, na PORTIERNI, w biurach itd. Panie prezesie to ci ludzie panu psują dobre działanie. Skłócają załogę i obniżają morale oraz zwykłą chęć do pracy. Psują powietrze! Czy o to chodzi? Czy to pomaga firmie? Weź się pan obudź i pomyśl, co jest dobre dla naszej firmy. Czy zgnilizna w atmosferze, czy solidarne korzystne współdziałanie? Na dzisiaj to zausznicy wiodą prym i się cieszą, że komuś koło tyła się narobi, a pan to łykasz jak karmę!!! Po 14 latach pracy wiem co piszę i wiem , że da się osiągnąć więcej, ale nie w tej atmosferze! Albo się pan przełamie, albo dalej będzie marazm. i d... .
7
mars 2016-10-17 22:31:35
czy Opiekun Klienta Biznesowego z językiem angielskim i niemieckim musi rzejść jakieś egzaminy językowe?
1
zalamany 2016-11-10 15:31:51
Niestety muszę się zgodzić z większością Dyrektorzy w zakładzie są w dgs tylko od tego żeby latać po działach i karać tutaj obowiazuje system karania nigdy nie ma nagradzania pracuje już bardzo długo i jak jestem w tej firmie tak nigdy nie widziałem zwrotów które sa wypisywanie.
Nasarzeskiemu się kalkulator zepsuł chyba na 99% miesiąc miesiąc miesiac pojemników na towar nie ma czyli przerobu nie ma a w magazynach to nogi postawić już nie można.

Premia w tym zakładzie to chyba jest od tego ile chłopaki tirow zapakuja.

Podobno jeden z dyrektorów teraz nawet w weekendy jest to chociaż tyle dobrze że nie będzie mógł w sobotę ani w niedzielę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leżeć.

Zapomnieli chyba wszyscy ze to od nas zależy ile te lachudry będą miały pieniędzy nie ma pracowników nie ma pieniędzy nie ma szanowania nie ma pieniędzy.

I można by tak było do rana pisac.


Aha no i to jedzenie w tej stolowce.

Brak słów.

Ktoś to próbuje jak robi wogole.
1
Handlowiec 2016-11-14 02:04:16
bo my są do okradania i zapieprzania. Tak im się wydaje. Nie ma takiej drugiej firmy we włocławku. A skoro tak to wielu stąd ucieknie już wkrótce. I nowi będą robić zapewne dobrze he he he jak się tacy znajdą.
1
mati 2016-11-25 22:37:48
Powiedzcie proszę na jakie zarobki netto (rzeczywiste) może liczyć drukarz z kilkuletnim stażem ?
PB/PA 2016-11-28 13:18:02
w najgorszym miesiącu to nawet na 1300 netto a w najlepszych około 3.000 ale to rzadkość ponieważ pensja jest uwarunkowana od premii a ta prawie zawsze się nie zgadza ponieważ jest tu premiowanie zbiorowe a nie indywidualne a po za tym żeby lepiej zarabiać trzeba być przydupasem mistrza
Baton 2016-12-04 00:10:02
To nas docenili na święta!!! Kij w szprychy takiej firmie.
2
Baton 2016-12-04 00:12:58
Daj sobie spokój tu jest najbardziej chory system premiowania w całej Polsce. System oparty na okradaniu pracowników. Kierownicy i dyrektory i wyżej podejmują nie trafne decyzje a nam się zabiera premie! DNO!!
Zostaw swoją opinię o DGS Poland - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGS Poland