brak logo

Firma Bracia Urbanek

Łowicz

Opinie o Firma Bracia Urbanek

edek z fabryki kredek 2012-03-14 19:19:27
(usunięte przez administratora). Zarobki marne ja jako przedstawiciel handlowy zarabiam 1400zł i muszę pracować od 8 do 20. Zadnego pomysłu na przyszłość ciągle ten sam asortyment. W czasach gdy trzeba się rozwijać oni tylko sałatka naddunajska leczo i ogórki. A ich hitem są powidła te które teraz sprzedają są z owoców z przed 8 lat.
7
ja 2014-07-27 00:18:41
Pracownik sezonowy nie majacy rodziny w biurze badz w labolatorium jest traktowany bardzo zle... wyzywany i ponizany przez stale pracownice a zwlaszcza przez alabrygadzistke Pania JOLE ta kobieta nie mowi tylko "drze jape" podpada pod mobbng , mowic szczetze okropna baba. Pani Malgosia spisujaca "setki" bardzo mila i najlepsza ze stalych pracownic takim pania mowimy " TAK" :-)
8
123 2014-10-23 10:55:25
dziadostwo
9
Byly pracownik 2015-08-04 21:17:22
Mozna nazwac ten zaklad obozem pracy.. sa rowni i rowniejsi ten co strzela z ucha i lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma dobrze... kazdy dokladnie wie na kogo w tym zakladzie trzeba uwarzac... do tego wlasciciel ktorzy uwarzaja ludzi za smieci a samych siebie za bogow i tylko w sezon pracownik jest potrzebny a potem maja cie gleboko w.... do tego pajace dzialu kj brak na nie slow karaja za nie przestrzeganie zasad a same tego nie robia..
7
byly pracownik 2016-06-05 11:52:45
heheheheh koleżko w tej firmie właśnie donoszą ci którzy nie pracują uczciwie.. donoszą zęby mieć przywileje i przymykane oko gdy są..... wiec daruj sobie takie teksty... a donoszą najwięksi z firmy kto pracuje pracował ten wie jakie tam są asy
3
kiedyś tam .... epizod 2016-06-08 19:01:33
Niestety to o czym piszecie to prawda :(
5
karolek 2016-07-03 21:18:53
ciekawy jestem czy pracujący tam ukraińcy mają jakiekolwiek dopuszczające badania lekarskie? o badania na nosicielstwo nawet nie zapytam. to brudasy i niechluje.sanepid chyba bierze w łapę jeśli dopuszcza taki syf na ich stanowiskach , behapowiec też nic nie widzi i nic nie czuje ;-) aż obrzydzenie bierze gdy widzę jak to robią-ale dzięki temu papryka jest ostra :-D .. i taki towar idzie na sklepy....
2
ktuś 2016-07-05 21:09:29
nawet Urząd Pracy w Łowiczu twierdzi że miejsca pracy są dla ukrainy itp. "gratuluję" włodarzowi miasta - bo w każdym normalnym mieście najpierw szukamy pracy dla miejscowych , a gdy tych brakuje szukamy dalej a potem nawet za granicą! ambicje osiągnęły poziom.... gleby. Pan to jest z PO że nie dba o swoich?.. oczywiście mieszkańców , bo o innych nie pytam ;-)
6
Bystry 2016-07-29 13:03:46
To musisz być bardzo skuteczny w swoich działaniach. Ja prace traktuje poważnie i wynagrodzenie mam poważne plus bonusy. Co do zarobków są ok. Może nie warszawskie ale jak na Łowicz dobrze płaca.
2
Brygadier 2016-07-29 13:08:39
Bo sezonowi to najwiecej pierdolniku robią i tylko trzeba za nimi chodzić. Jak jest stała kadra z doświadczeniem nie trzeba ludziom dwa razy powtarzać . Ogólnie dobry zakład jeden z lepszych w branży .
3
Racjonal 2016-07-29 13:21:30
8 lat Edek o czym ty mówisz. Żaden produkt nie ma takiego terminu. Chyba wyleciałem za wódkę albo za próbę kradzieży ze takie głupoty piszesz.
2
Star 2016-07-29 13:34:06
Najbardziej wkurza mnie nowe pokolenie synów wlascicieli. Chcą rządzić a gowno sie znają. Nie wiem czy sie ze mną zgodzicie a Paw i Krz są nienormalni. Jedyny normalny z tego pokolenia to Pio. Opiepszy kiedy trzeba ale jakiest problem to pomoże rozwiązać. Tamci tylko przyjadą na pare godzin ochrzan i wyjeżdżają na 3-4 dni. A jak zgłaszasz problem to mówią , musicie sobie poradzic' Jeżeli mam mieć któregoś za szefa to zdecydowanie najstarszego z nich
5
Stały 2016-07-29 13:42:12
Najlepszy jest senior. Pan Jac albo And każe ci coś zrobić a przyjdzie Pan Kaz i każe inaczej. Gdy Panowie J i A znów przyjdą i zobaczą ze coś jest nie tak wystarczy Powiedzieć ze ich ojciec kazał i masz święty spokój. Poza tym senior już sie nie nadaje bo sam nie pamięta i potrawi cię ochrzania dwa razy za to samo w ciagu 1 godziny. Do And i Jac mam duży szacunek. W zakładzie jest przyjemna atmosfera. No może poza sezonem ( trochę nerwowo ). Jedynie zarobki mogłyby być wyższe
2
obserwator 2016-07-29 13:45:42
Masz absolutna racje !!! Pio jest najbardziej zorientowany w pracy zakładu i procedurach i najwiecej czasu spędza w firmie no może poza Panem And.
2
Esmeralda 2016-07-29 13:49:25
Najgorszy z młodych jest Krz. Nic szczególnego nie robi a mądrzy sie jakby zeby zjadł na tym. Potwierdzam. Najbardziej pracowity i najbardziej rozsądny jest Pio. Najmniej kontaktu miałam z Paw ale wydaje sie roztropny.
2
iGo 2016-07-29 13:52:17
Najlepsze są te spotkania z Krz z których nic nie wynika. A pózniej wracasz do pracy i musisz nadrobić stracony czas
4
Xxx 2016-07-29 13:53:58
Senior już nie wie co jest grane. Chodzi i sie patrzy jak krowa na granicy
2
Annon 2016-07-29 18:07:24
Milo i przyjemnie
2
Wrw 2016-07-29 18:14:53
Potwierdzam ale kiedyś tak nie było. Kwestia wieku
3
National 2016-07-29 21:31:33
Potwierdzam a UY wysłać do domu
2
Aqz 2016-07-29 21:34:41
Ze synowie pozwalają Seniorowi jeździć autem w tym wieku. Przecież mało mnie z koleżankami nie rozjechał jak szłyśmy z pracy .
5
PH 2016-07-29 22:11:57
Dziś sie pozmieniało Edek zarobki 2 razy do góry podskoczyły. Poza tym jak przechodzisz z firmy Dawtona do Urbanka to inna robota. Tu nie wstydzisz sie za jakość produktu i wiesz ze klient bedzie zadowolony. Jako PH naprawdę polecam nie wiem jak reszta produkcja itp
3
Rzetelny 2016-07-29 22:18:10
Popieram jak ktoś pracuje uczciwie i solidnie zostanie doceniony przez szefostwo. Ja na nikogo nie donosiłem i mam ok . Fakt ze mogłyby pensje być ciut lepsze chociaż w porównaniu z innymi firmami z branży i tak sa bardzo dobre. W porównaniu z Agrosem prawie 35 procent lepsze a Dawtona prawie 60 procent na tym samym stanowisku. Wiem bo mam kolegów którzy pracują w tych zakładach
3
sprawiedliwy 2016-07-30 17:06:54
Dla ścisłości jest jeden szef który uważa sie za Boga - Jac U. Chodzący ideał jego brat jest normalny. Teraz rośnie nam drugi Krz. Widać jaki ojciec taki syn .
4
Gulia 2016-07-30 17:17:09
Zgadzam sie. Na całe szczęście Krz i Paw sa rzadko w firmie ;-)
3
Pepe 2016-07-30 17:35:49
Sprawiedliwy jak masz problem z gnojkiem - Krz to idź do Pio albo Pana And. Panu Jac lepiej nic nie mów bo to jego synalek. Ja tak zrobiłam i mam święty spokój. Chociaż fakt że wkurza cię jak poucza cię gówniarz który nie zna sie na diałaniu i tylko pieprzy jakieś idiotyzmy.
1
Dds 2016-07-31 16:31:52
Co ty gadasz Star. To Pio jest najgorszy z nich. Jago nie da sie oszukać czy cis mu posciemniać. Dwaj pozostali to leszcze.
2
Niezadowolona 2016-08-03 16:52:11
Zachowanie K.U podchodzi pod mobing! Powinno sie coś z tym zrobić .
3
Dagbby 2016-08-05 20:49:06
PU najgorszy podobnie jak AU największe wymogi i wszystko pod kontrola. JU strasznie mądruje sie i wszystko na ostatnia chwile i potem sa problemy. No i skąpi na wszystko. PaU poukładany ale zależy mu tylko na sobie i jego ludziach. KU a kto to wogóle jest ??? Wiadomo ze istnieje ale nikt go nigdy nie widział. Senior jak to senior. Ogólnie pracuje sie OK pod warunkiem ze sie starasz. Ja nie mam problemów z Szefami chociaż niektórzy maja szczególnie z pierwszymi trzema. Niestety zarobki sa średnie.
4
leon 2016-08-10 20:17:35
który z kochanych szefów da mi buty naprawdę ANTYPOŚLIZGOWE?? bo te co mam nadają się tylko na wystawę . może kochany "behapowiec" przejdzie się w nich po mokrej podłodze a potem opisze wrażenia?? nogi można połamać takie śliskie na mokrej podłodze.Kodeks pracy obowiązuje wszystkich - nawet pracodawców!
2
robol 2016-08-13 18:32:47
nadszedł czas na przydupasów i donosicieli bravo panie F. trzymaj tak dalej
3
Zenon 2016-08-23 20:33:06

Behapowiec który na niczym sie nie wyznaje i ma chore wizje.
2
Anonim 2016-08-23 20:38:26
Szefowa KJ to jakaś chora kobieta ze schizofrenia. Ona zachowuje sie jakby była z gestapo.
9
dawny kontrachent 2016-10-09 23:32:14
Kiedyś, gdy przyjeżdżałem do tej firmy po towar, uważałem, że jest to wzór polskiej firmy do naśladowania. Po tym co tutaj przeczytałem, mam bardzo mieszane uczucia.
1
zuza 2016-10-11 21:33:40
Hej, na prawdę jesteś bystry!!! Wpis edka jest z 2012 roku!!! Wtedy tak się zarabiało. Pogratulować bystrego pracownika tej firmy, ha,ha. Dobre sobie bystry :)
1
zuza 2016-10-11 21:34:45
Hej, na prawdę jesteś bystry!!! Wpis edka jest z 2012 roku!!! Wtedy tak się zarabiało. Pogratulować bystrego pracownika tej firmy, ha,ha. Dobre sobie bystry :)
3
zuza 2016-10-11 21:43:13
Delikatnie powiedziane, dziwię się, że to coś jeszcze tam pracuje, ona powinna być odizolowana od społeczeństwa.
7
Zostaw swoją opinię o Firma Bracia Urbanek - Łowicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Bracia Urbanek