brak logo

O.S.M. Łowicz

Łowicz

Opinie o O.S.M. Łowicz

Serek 2016-11-30 22:16
Sorry,źle napisane- OSM ŁOWICZ - to skandal !(a nie miasto)
1
Serek 2016-11-30 22:30
Óooooo! Na TVN 24 mówią ,że powstały nowe obozy pracy -w Sosnowcu,Kaliszu i chyba Koninie.Chętni do pracy już płyną na pontonach!Hahahaha!!!
6
serek za serek 2016-12-19 18:42
te robienie dobrej miny do złej gry przez GÓRĘ (i zachowywanie się poniżej krytyki w stosunku do ciężko pracujących ludzi w firmie) to tylko podcieranie się logiem naszego, kochanego, łowickiego regionu. Wiecie zresztą jak gwiżdżą reklamy i bilboardy... ----> wow! swojsko! świeżo! superaśnieeee! na medaal!!!
Aż rz...gać się chce na te reklamowe steki bzdur i kłamstwa. Przy obecnej polityce socjalnej i ogólnym bałaganie daję firmie jakieś 4-5 lat. Kto obstawia więcej?
Fura 2016-12-20 22:16
Pan dyrektor. Od transportu chwali się nowymi samochodami dla przedstawicieli na YouTube panie dyrektorze jak by przedstawiciele robili 4000km dziennie tak jak Pan mówi to silniki musieli by mieć odrzutowe a w każdym sklepie stało by mleko z lowickiej mleczarni niestety to nie science fiction.
2
Serek 2017-01-11 18:42
Dejta spokój z taką robota!Urlopy zaległe, soboty gratis,psie pieniądze a wymogi z kosmosu.Oni myślą ,że głupich na lato znaleźli? Na rynku pracy proszą się o pracowników. NA DRZEWO BANANY PROSTOWAĆ! !!!TO MÓWIŁEM JA-SEREK Z BURDELU OSM ŁOWICZ.
11
kondor OSM 2017-01-17 22:54
Co wy pierdolićie mój kumpel robi na serowarni w Łowiczu i ma 2.900 netto na miesiac bo niższe pensje to wegetacja w tym kraju. Jakie 1800 zl , na leb upadliscie ?
2
Serek 2017-01-18 20:13
Ty kondor Osm.- Może kumpel [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] same nocki jak nietoperz?Bo nie ma życia prywatnego?Tam takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] doceniają.To akurat wiem.
9
kumpel 2017-02-01 18:46
twój kumpel cię okłamuje
1
Serek 2017-02-01 19:55
Szanowi Panstwo - ogłaszam,ze 01.01.2017 era mobbingu właśnie się skończyła!Koniec rządów pana D i pani W.
8
aaaa 2017-02-01 21:26
i gitara:)
1
Orlen 2017-02-02 13:53
Cos o tym wiem :)
js 2017-02-02 14:11
Zapraszam do OSM Skierniewice
5
O.N.A 2017-02-08 12:54
Pracownika trzeba szanować. I tyle w temacie.
4
Ric 2017-02-12 13:06
Powodzenie nowej pani prezes
8
Olaf 2017-02-28 17:12
Proszę bardzo od kiedy zmienił się zarząd w firmie skończyły się negatywne opinie , chyba to oczymś świadczy.
3
pracownica 2017-03-03 16:31
nikt nie ma wątpliwości kto to pisał. Cel był jeden. Świadczy to o poziomie i metodach nowej prezes. teraz to jest dopiero zastraszanie. Ona ma fobię na starego prezesa. Nikomu komu życie miłe nie radzę się z nim kontaktować.
Olaf 2017-03-05 15:12
Kto ma się bać niech się boi , stary był mistrzem w zastraszaniu ludzi, sądzę ,że Pani Karolina ma wyższą kulturę osobistą.
4
Olaf 2017-03-06 09:12
Kultura ta była widoczna podczas jej rozwodu, byłem blisko i widziałem tą kulturę. Dojście do tego miejsca gdzie teraz jest to też kultura i mówi, że jest wychowanką prezesa. To dopiero kultura.
Olaf 2017-03-06 17:22
Lubicie grzebać w prywatnym życiu i obrzucać ludzi błotem a nie oceniać merytorycznie, ale czemu się dziwić , to takie zaściankowe.
1
O.N.A 2017-03-08 13:52
Ha,ha,ha...No i niektórzy wystraszyli się, że też na taczce wyjadą! I uspokoili [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Potrafią mówic,a nie mieszać pracownika z błotem.A ja myślałam,że tego nie doczekam.Ha,ha,ha!! Boją się. Boją się. Boją się. ...NARESZCIE BOJĄ SIĘ! !!!!
1
Stiwi 2017-03-08 14:00
Mam pytanie czy pełnomocnik jakości pani Aldona pracuje jeszcze i czy bardzo opłakuje pana prezesa ?
O.N.A 2017-03-08 16:39
O konkretnych osobach pisać nie będę,ale jest jeszcze sporo osób,które po nocach nie śpią, bo się o stołki martwią. I pewnie nucą tekst piosenki:"KIEDY SPOTKAMY SIĘ NA ZAKRĘCIE -CO Z NAMI BĘDZIE?..."
1
mag. inz 2017-03-10 11:53
A JA MYŚLĘ ŻE TERAZ MLECZARNIA ZNALAZŁA SIĘ NA RÓWNI POCHYŁEJ, NA KOŃCU KTÓREJ MAMY PLAJTĘ I UPADEK NASZEGO ZAKŁADU. NOWA PANI PREZES Z CAŁYM DLA NIEJ SZACUNKIEM NIE POSIADA DOSTATECZNEJ WIEDZY I DOŚWIADCZANIA DO KIEROWANIA TAK DUŻYM ZAKŁADEM, CO UMACNIA MNIE TYLKO W TYM PRZEKONANIU. SZKODA, TAKA JEST PRAWDA.
3
O.N.A 2017-03-10 17:10
Podobno Lech Wałęsa ledwo umiał czytać i pisać , a prezydentem został. Tak,że wiesz. .....
1
Życzliwy 2017-03-10 18:54
Równię pochyłą to OSM zawdzięcza staremu Zarządowi a pani Karolina powinna sięgnąć po fachowców , których się stary pozbył . Sądzę jednak, że nie zechcą wracać.
3
Olaf 2017-03-14 12:49
Ale cisza i spokój na forum , aż miło
1
nie zatrudniajcie idiotów 2017-03-15 23:09
Z jogurtem greckim i i grafiką jego opakowania O.S.M. Łowicz strzela sobie w kolano . Jakiś idiota który zajmuje się marketingiem nie zauważa że produkt jest sprzedawany w Polsce i dla polskiego konsumenta .
Mieliśmy w przeszłości podobną sytuację gdzie gdzie inny idiota- marketingowiec próbował w reklamie połączyć wafelki " GRZEŚKI " z treściami pedalskimi . Szybko zostali zmuszeni wycofać się z tego bo
polski konsument pewnych rzeczy nie wybacza .
Ada 2017-03-17 12:06
Nie trzeba było zżynać od Danone, tylko samemu coś wymyślić .A teraz nowa władza musi się tłumaczyć, chyba , że ktoś ze starej został i weźmie to na klatę w co wątpię
O.N.A 2017-03-17 13:04
To nie chodzi o zerżnięcie z Danone , tylko o sprawy religijne.Weź kobieto doczytaj temat,a potem wypisuj.Konkretnie chodzi o jogurt grecki bez laktozy.
1
Ada 2017-03-17 15:55
Nie ważne o co chodzi, ale klient nie jest zadowolony i na tym firma traci.Nie za takie bzdury stary pozbywał się ludzi i robił dzikie awantury.
O.N.A 2017-03-17 16:14
Akurat to jest prawda, że się ludzi pozbywali, albo tak umilali życie, że trza było wiać w podskokach i samemu się zwalniac.A potem się dziwią, że ludzi do roboty brakuje.Moze"nowi" uszanują pracownika.Pożyjemy,zobaczymy......
1
aaaa 2017-03-17 22:19
My zwykli ,prości pracownicy to nawet czujemy się szanowany. Uwielbiamy gdy dopisuje nam bez naszej wiedzy nadgodziny ( średnio 36 godz w miesiacu)wtedy czujemy się potrzebni i niezastąpiony. I jak nam za wszystko nie zapłacą...to nic,bo przecież już wiemy ,że za dużo to zarobić nie mozemy....i to brutto od 8 do 9,5 na godz też nam wystarczy..
.
4
Ida 2017-03-18 15:11
Przecież macie związki zawodowe
Olek 2017-03-22 14:08
Ci co odeszli to rzeczywiście "Wielcy fachowcy". Inni pracodawcy też na bidulkach się nie poznali skoro do mleczarni wracają. Pani Prezes Karolina też nie zdobyła uznania u nowego pracodawcy, a miało tam być tak świetnie, podobnie jak kierownik z Kalisza. Wyciągnęła go z mleczarni do siebie i chłopczyka zwolnili i czekał na powrót do Łowicza. Roczny kontrakt Pani Prezes Karoliny w nowej firmie się skończył i wracaj tam skąd przyszłaś. To się nam trafiła szefowa.
Życzliwy 2017-03-22 17:18
Widzę,że zwolennicy starej władzy nie mogą pogodzić się ze zmianami . Pani Karolina będzie musiała zrobić z nimi porządek dla dobra firmy , ponieważ będą utrudniać wprowadzanie pozytywnych zmian a nawet je hamować. Pani Karolino , życzę powodzenia i stworzenia zaufanego zespołu
2
Ps4 2017-03-23 11:19
Masz rację.A teraz to dopiero w Kaliszu się panoszą.Teraz są tacy pewni.....Jak u siebie.....W domu.....
Ps3 2017-03-23 13:36
Ooooooj !!! Poobrastali w Kaliszu w piórka! Ooooooj!!!!
niedoszły klient 2017-03-23 14:16
Czy były wiceprezes wraca?
Może przywrócą pozostałych pracowników, których Wysocka zwolniła bo teraz to nie ma już fachowców w pewnych działach. Próbowałem nawiązać kilkakrotnie współpracę z OSM ale wszyscy ciągle na targach...
xyz 2017-03-23 21:05
Raz na wozie raz pod wozem . Trzeba było mieć kręgosłup i teraz nie narzekać
Ps4 2017-03-23 22:04
Jasne,jak pod wozem to si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w podskokach.Potem się wraca.Prawda????Faktycznie. ...Mocny kręgosłup.
1
Obecny klient 2017-03-23 22:20
A czemu nie udałeś się do nowej Prezes? Jest już dwa miesiące i co? Pierdołami się zajmuje. Chętnie by Ci pomogła. A dlaczego drogi niedoszły kliencie nie kupujesz u Jezierskiego? Sery tanie sprzedaje, a że nie polskie to co z tego? ser jest ser. No i powraca Czarujący mądrala od Horeki to jest dopiero handlowiec, ale Ty niedoszły kliencie pewnie jesteś z nim za Pan brat, więc dlaczego do niego się nie zwróciłeś?
Kierownik 2017-03-23 22:44
A zwolennicy nowej władzy nawet jak odeszli z OSMu to pogodzili się? Strzelecka przez rok pajęczynę tworzyła. Pozostali cały czas się kontaktowali z tymi co zostali. Strzelecka od razu zabroniła kontaktów. Przecież na tych "kontaktach" doszła do władzy. Jak patrzę na tych synów marnotrawnych to niedobrze się robi. Co to za władza, która hejtami się zajmuje? U mnie na dziale to nowej Prezesowej na oczy nie widziałem, a z tym panoszeniem Kalisza to prawda. widać to na każdym kroku. Dyrektor z Kalisza, Prezesowa jego żona, produkty najlepsze z Kalisza i inne.
Kierownik 2017-03-23 22:45
A zwolennicy nowej władzy nawet jak odeszli z OSMu to pogodzili się? Strzelecka przez rok pajęczynę tworzyła. Pozostali cały czas się kontaktowali z tymi co zostali. Strzelecka od razu zabroniła kontaktów. Przecież na tych "kontaktach" doszła do władzy. Jak patrzę na tych synów marnotrawnych to niedobrze się robi. Co to za władza, która hejtami się zajmuje? U mnie na dziale to nowej Prezesowej na oczy nie widziałem, a z tym panoszeniem Kalisza to prawda. widać to na każdym kroku. Dyrektor z Kalisza, Prezesowa jego żona, produkty najlepsze z Kalisza i inne.
Były klient 2017-03-23 23:06
No właśnie, dlaczego niedoszły kliencie nie udałeś się do obecnej Prezes. Za Dąbrowskiego takie coś nie było by możliwe. Jak kogos nie było to on sam sprawy załatwiał. Nieważne czego dotyczyły.
Życzliwy 2017-03-24 09:49
Chyba długo nie pozostaniesz kierownikiem i tu Cię boli.
xyz 2017-03-24 11:36
Czytaj ze zrozumieniem , ale jaki język taki rozum.
Ps4 2017-03-24 12:03
Ahaaaaaa!Załapałem!Za to xyz nie załapał, bo nie wie o co chodzi...
Fachowiec 2017-03-24 18:19
Rzeczywiście w Polsce najwięcej jest doktorów i marketingowców. Wszyscy się na tych dwóch rzeczach najlepiej znają. Tyle czasu jest jogurt sprzedawany i żaden z tych mądrali co tu teraz oceniają tego nie zauważył? Oczywiście nie pomijając konkurencji.
Inna 2017-03-25 15:20
Wreszcie Kalisz górą a nie tylko Łowicz. Doceńcie pozostałe zakłady bo to nie są oddziały, ale pełnoprawni partnerzy i ludzie tam pracujący też zasługują na szacunek .
Ps4 2017-03-25 17:06
I tu trafiłaś w sedno sprawy.SZACUNEK.......Właśnie z powodu jego braku w tym zakładzie ludzie podchodzili z pracy.......
1
Zostaw swoją opinię o O.S.M. Łowicz - Łowicz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O.S.M. Łowicz