brak logo

alpol gips

Końskie

Opinie o alpol gips

Były pracownik 2010-08-20 15:47:57
Druga połowa 19 wieku. Ludzie MASAKRA.
3
yyy 2011-01-11 22:47:55
PODPISUJĘ SIĘ POD TYM, KOMPLETNE DNO A LUDZI WCIĄŻ WYMIENIAJĄ...MOŻE ZATRUDNIĄ W KOŃCU BIAŁORUSINÓW...
1
inteligentny 2011-01-25 19:15:00
także się podpisuję, odradzam pracę w tej "firmie"
anonim 2011-04-07 20:49:42
Witam ,panowie czy mozecie powiedziec cos wiecej na temat firmy Alpol własnie ide do nich na rozmowe ??

PZDR
lolek 2011-05-25 19:55:30
Panowie dzięki za opinie, odpuszczę sobię aplikowanie do tej firmy ;) Pozdrawiam
1
grześ 2011-07-27 15:40:28
Nie polecam. rekrutacja to jakaś paranoja!!! Niby przechodzisz do kolejnego etapu, a tak naprawdę kolejnego etapu nie ma - za to jest kolejne ogłoszenie w prasie o naborze handlowców. Serdecznie NIE POLECAM!!!
anonim 2011-10-11 11:32:45
firma bankrut jak najdalej od niej żadnego rozwoju zawodowego kompletne dno każda chemia budowlana się sprzedaje tylko nie alpol
aaaaa 2012-08-05 11:34:38
Totalny szyf
alf 2012-10-21 19:38:35
witam
mógłby ktoś sie aktualnie wypowiedziec jak wyglada praca w alpolu na stanowisku przedstawiciela? z gory dziekuje.
Kandydat 2012-11-07 21:49:38
Proszę o więcej opinii na temat szefa, kierowników jemu podległych oraz ludzi tam pracujących. Ludzie nic Wam się nie stanie nikt Was nie złapie za wyrażanie swoich poglądów to jest Portal.
Pozdrawiam szefa, którego nie zmam.
ali 2013-01-29 16:00:34
byłem na rozmowie na PH z prezesem
ta chłopina to gość który mysli o sobie chyba w samych superlatywach:))))
fatalne odczucie, strata czasu
grucha 2013-04-28 10:53:28
byłem tam kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej, odniosłem wrażenie że ta firma to totalne dno i porażka, co się potwierdziło w rozmowie z ludzmi ktorzy tam pracowali
2
Wolf49 2013-11-09 19:34:51
Przepracowałem w tej firmie jako Doradca tech handl 6 lat szefostwo w porządku, pensja zawsze na czas wszystko legalnie, trzeba robić swoje i tyle, odszedłem, miałem pożegnanie zorganizowanie przez prezesa z menadżmentem i wręczony prezent, zawsze mogę tam wrócić. Ludzie co za bzdury piszecie o porządnym pracodawcy, nigdzie miodów nie ma ale bez przesady.
6
ciekawy 2014-03-26 13:13:21
a co tam w tym roku w Alpolu słychać?
łysy 2014-04-02 09:35:51
Przyjedź to zobaczysz.Maszyny się popsuły ludzie worki układają.
Łysy 2014-05-21 18:33:38
Taki mały żarcik:)
były 2014-07-23 17:57:56
Alpol to firma porażka!!! Traktowanie pracownika jest na poziomie wołającym o pomstę do nieba, jesteś tam wart mniej niż śmieć na trawniku. Jedyna nagroda jaka może Cię tam spotkać to brak kary! Zarząd firmy to kompletne nieporozumienie, osoby te nie mają zielonego pojęcia o kierowaniu i zarządzaniu. Charakteryzują się brakiem szacunku do pracowników oraz wielką determinacją do mieszania ich z błotem. Gorąco odradzam aplikowanie do tej firmy na jakiekolwiek stanowisko!!!
Nie należy zapominać o łamaniu prawa pracownika-tu administracja pracuje 9 godzin dziennie!!! jest jedna godzina lunchu(niepłatna)-pańszczyzny, bo z zakładu nie wolno wychodzić aby z niej skorzystać!
3
kropla nocy 2015-01-05 17:23:23
a kochani forumowicze ktoś z was ma może orientację w terenie czy firma teraz potrzebuje nowych pracowników do siebie? bardzo by mi zależało bo z przyczyn osobistych rozstałam się z poprzednią firmą i muszę z również powodów osobistych prędko dostać nową pracę. a umowę o pracę to mam szansę w alpol gips dostać?
hehe 2015-01-30 23:07:24
na worki zawsze...
1
ada 2015-04-03 15:27:29
Jak wygląda praca pH w alpolu
pehowiec 2015-04-27 14:29:54
słabo płacą i pehowcy wieją do bogaciej płacącej konkurencji ot co
Rafi 2015-09-12 07:54:51
Witam ! Prezes otacza się ludźmi nie mającymi pomysłu na rozwój sprzedaży, wykazują się jedynie pozornie zwalniając i rekrutując ludzi - proces ciągły. Dyrektorzy totalnie olewają to co się dzieje na rynku. Pozytywną sprawą jest wypłata na czas. Jakość produktu kiepska - sporo reklamacji. Praca płatna średnio w dziale handlowy, na produkcji słaba.
były 2016-01-30 00:22:22
Witam. Ogólne warunki pracy słabo. Jesli trafisz na produkcje jako fizyczny musisz się liczyć z otrzymywaniem Jednej pary rękawiczek o ile wczesniej przyjdziesz no i na drugi dzien dostaniesz drugą ale jak zdasz pierwszą hahaha POWAŻNIE.Na produkcji zasada kto pierwszy wstanie ten rządzi. Chaos i nieład. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to wypłacają na czas ale twój dochód nie jest zależny od jakości wykonanej pracy tylko od znajomości przełożonego. Jeżeli chodzi o donoszenie to Główne zadanie Bojowe wielu ludzi w Alpolu! Otrzymujesz normalną umowę terminową na początku. Pozdrawiam
1
anonim2 2016-03-24 22:51:47
Alpol Jeden wielki bałagan brak wszystkiego !!!!!! Donosicieli pełno czepiają się o wszystko jedyny plus jaki tam jest to wypłata na czas :). Po za tym kompletny bajzel nikomu nie polecam chociaż wiem że są gorsze firmy. Miały być podwyżki plac a były podwyżki norm . Na produkcji jest naj gorzej NORMALNIE MASAKRA powodzenia. NIE RADZE PRACOWAĆ NA PRODUKCJI
realista 2016-06-04 21:37:12
no i geniusz ekonomii trupa sprzedał konkurencji za czapke gruszek, ciekawe tylko po co to kupili skoro firma od kilku lat nie przynosi zysków bo ma powazne problemy rynkowe ze sprzedażą swoich produktów!
Zostaw swoją opinię o alpol gips - Końskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie alpol gips