brak logo

Medica Polska

Poznań

Opinie o Medica Polska

anonim 2011-05-06 09:43:36
Nie zatrudniajcie się w tej firmie, płacą śmiesznie mało, atmosfera wcale nie jest miła wręcz ( usunięte przez administratora )
naciągacze 2011-06-15 21:39:09
ta firma to jedno( usunięte przez administratora ) po pierwsze płacą komicznie mało bo( usunięte przez administratora )na rękę za godzinę, niby mówią, że premie też się otrzyma, a ostatecznie zapłacą Ci za połowę pokazów które umówiłeś i nie jesteś im w stanie udowodnić w żaden sposób że powinieneś dostać więcej pieniędzy. jak przyjdzie co do czego i jest gorszy tydzień i jest mniej pokazów do umawiania to obniżają Ci stawkę i dostajesz śmieszne ( usunięte przez administratora ) h zdzierania gardła i naciągania biednych staruszek. lepiej w ogóle nie zaglądać do tej firmy. Tam na pewno jest coś nie tqk z polityką firmy. No i ta ( usunięte przez administratora )niby nas nadzoruje a nawet swobodnie nie można wyjść do łazienki bo od razu krzywo na Ciebie spogląda, a sama siedzi i ściemna że dzwoni do ludzi i całą wioskę oznacza jako numery niedostępne, lub bezczelnie rozwiązuje sobie krzyżówkę lub się uczy,a jak Ty chcesz zamienić z koleżanką obok dwa słowa to Cię od razu pogania do dzwonienia. normalnie jakiś ( usunięte przez administratora )Do tej pory moja najgorsza praca. No i śmieszne jeszcze jest to że pracujemy do godziny 17.30 i o godzinie 17.29 musisz jeszcze durne telefony wykonywać żeby nie tracić żadnej minuty. Wykorzystywanie pracowników i biedne starsze babcie do zarobienia kupy szmalu, gdyby chociaż jeszcze płacili pracownikom normalne pensje,( usunięte przez administratora ).. żenada. W żadnym wypadku nie polecam, wręcz odradzam tą firmę i radzę omijać szerokim łukiem. Praca w tej firmie nikomu na dobre nie wyjdzie.
anonim 2011-06-16 16:15:10
Chyba troche przesadzasz. Pracowałam w tej firmie i bardzo miło ją wspominam. Pieniądze zawsze na czas , nawet zaliczke raz potrzebowałam to ją dostałam choć do wypłaty był jeszcze dobry tydzień. Praca w telemarketingu jest ciężka, fakt dlatego uważam że jeśli nie ma wyników nie ma pieniędzy. A żeby były wyniki trzeba PRACOWAĆ a nie sie obijać ;-) Firma jak każda inna. Warto spróbować.
anonim 2011-06-22 21:35:29
chyba dawno tam pracowalas i masz anemie bo zawsze ( usunięte przez administratora )podstawy co latwo obliczyc ile wychodzilo na reke na godzine! poza tym jesli trzymalas sie ( usunięte przez administratora ) rzeczywiscie nie mialas pewnie na co narzekac. Jezeli sa wyniki pochwal sie nie doczekasz, a jesli ich nie ma, zebrania z narzekaniem beda ci sie snily po nocach. Nie polecam, chyba ze ktos naprawde nie ma innego wyjscia.
dzisiaj 2011-06-29 21:46:33
Ja pracowałam w wielu firmach z telemarketingu,( usunięte przez administratora ). W każdej z nich podstawa jest smiesznie mała (bio verba ( usunięte przez administratora )ł podstawy, - porażka). Wiadomo, im wiecej z siebie dasz tym wiecej zarobisz (teoretycznie)W każdej jest parcie na wyniki i w wiekszosci jest mobbing, mniejszy lub wiekszy. Czego tu wymagac, to jest praca dorywcza. Przynajmniej ja ja tak traktowalam.
anonim 2011-06-30 23:22:45
Ja również pracowałam w tej firmie przez dłuższy okres czasu i bardzo mile ją wspominam. Miła atmosfera, wypłata na czas. Praca w telemarketingu jak każda- trzeba to lubić żeby dobrze zarobić. Prezes wyrozumiały i uczciwy.
1
anonim 2011-08-11 17:58:46
Niejest tak jak ludzie tutaj wypisują! Każdy ma jakąś prace i musi wyciągać ile sie da!! ( usunięte przez administratora )bardzo uczciwy i pobłażliwy szef..wypłata zawsze na czas... Zarobki może nie jakieś ogromne ale w niektórych firmach jest jeszcze mniej.... Co do pokazów można sobie sprawdzić czy niebyło żadnego oszustwa dzwoniąć do tych ludzi i pytająć sie ile było osób..Co do tych spotkań ludzie często są z nich zadowoleni a przynajmniej 95proc wie na jakiej się to zasadzie odbywa i chętnie chcą mieć takie pokazy żeby chociażby sie spotkać z sąsiadami.. nikt do kupna niezmusza! co do ludzi atmosfera miła czsami można natrafić naprawde na fajnych ludzi! Ja nigdy niezauważyłam żadnego oszustwa a jestem osobą dociekliwą i zazwyczaj sprawdzałam te pokazy dzwoniąc do tych ludzi! tak więć polecam.. chociaż praca jest żmudna wiadomo jak wszedzie są lepsze i gorsze dni!! jeżeli sie ostro pracuje to można tam wyjść z całkiem niezłą wypłatą jak na taki rodzaj pracy
anonim 2011-08-11 18:15:20
Podstawa w wypłacie mała to fakt..ale jesli sie postarać to można to ładnie nadrobić pokazami .... wtedy pensja jest lepsza od pensji tych wszystkich kasierek w żabce czy biedronce a wiec niejest tak żle ;) godziny pracy niesą złe bo teraz do 16:30... i co do szefa według mnie to uczciwy człowiek.. no wiadomo praca jak praca musi sprzedawać drożej niż kupił żeby zarobić.. na tym polega biznes... Prawie wszyscy ludzie pracujący bardzo fajni;) i to tyle praca idealna dla osób które mieszkają jeszcze z rodzicami.. wtedy taka pensja całkiem przyzwoita na swoje wydatki;)
rimini 2016-05-11 19:15:42
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki. Podobno w tej firmie z kasą jest całkiem nieźle, tylko z atmosferą jest ciężko. Oczywiście nie mowa o gospodarczych bo tam kasa mała
Zostaw swoją opinię o Medica Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medica Polska