brak logo

Greencore Sandwiches

Worksop

Opinie o Greencore Sandwiches

kasablanak 2016-12-21 14:12
ejjjj dziewczyna z prepa z dnowki w okularach. ktos cos? wolna zajeta?
Pino 2017-01-06 23:38
Co slychac u adriana? Tzw pana samochodzika
2
hfukyfu 2017-01-08 20:41
ktoś wie coś o Dagmarze z nocek z 2 hali z 11 ?
taka blondynka była teraz jest ruda. zawsze z koleżanką chodzi i ma tatuaże
niska taka i na młodą wygląda.
samochodzik wczesniej za nią latał i podgadywał
ktoś coś wie ???? wolna ???
albo więcej informacji na temat tej ślicznotki ????
6
Przem 2017-01-08 23:27
Nie bierz sie za nia ona kazdego goscia splawia albo bierze se tylko na chwile ladna ale to taka niedostepna suczka
6
Pino 2017-01-09 09:36
Przem a kogo ona tam na 2hali miala?
2
niewyzyty 2017-01-18 14:02
a jest jakas na dniowkach co daje ?
1
Giga 2017-01-23 08:28
Jest tam tez taki chyba z Kielc Marcin. ugania się za spodniczkami. Srebrnym jeździ pudełkiem. Wozi je. Ma romans z jedna co ma meza,a on zone. z nocek.
1
Ladna 2017-02-02 08:58
Hej, bardzo mi sie podoba Adrian,czy ktoś wie czy on jest wolny, pracuje na hali nr 2.
5
stefanrachon 2017-02-08 21:43
Hej,
mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Ostatnio spotkałem w knajpie małżeństwo z Worksop, podobno u was pracują i twierdzą, że praca jest super, zero problemu z urlopami i socjalem, co wy sądzicie o tym?
Nocka 2017-02-09 21:23
Chyba nie,ale możesz prubowac :)
stefanrachon 2017-02-11 11:29
Ale, czy możesz szerzej o tym chyba nie - nie zatrudniają, czy warunki nie takie, jak mi powiedzieli?
Ktos 2017-02-13 23:46
To nie była odpowiedz do ciebie, raczej nikt ci tu nie udzieli odpowiedzi
1
stefanrachon 2017-02-16 18:30
A dlaczego? Jeżeli nie tu, to gdzie się mogę dowiedzieć o to, o co pytałem, tylko tak bez ściemy.
1
stefanrachon 2017-02-19 16:48
zmartwiłeś mnie, a tak im dobrze z oczu patrzyło, to co pozostaje mi słuchać Jarka K. i wracać do kraju....?
Dobry 2017-02-19 18:53
Czlowieku, a co to jedyna praca w okolicy?!
Greencore to jeden wielki syf
3
stefanrahon 2017-02-20 20:03
chwilowo życiowo musiałem wrócić do kraju, może rozwiniesz się na stefanrachon1977@wp.pl, bo tak sam nie wiem, słyszałem, że takimi opiniami Polacy pozbywają się potencjalnej konkurencji.
Pati 2017-02-21 08:37
Mam znajomego który tam pracuje. Jest zimno,ciężko,odwołują ci nagle zmianę,na polakow nie masz co liczyć.
2
:) 2017-02-22 07:08
Ta Dagmara to bardzo mila isympatyczna i usmiechnieta dziewczyna. Przykre ze sami zazdrosnicy pisza i mowia takie rzeczy. Jest bardzo ladna ii ma powodzenie a pisza to laski ktore jej zazdroszcza. Dziewczyna pozytywnie nastawiona do ludzi z poczuciem humoru. Do takich dziewczynrzeczy az chce sie zaganac. Mialem okazje rozmawiac i widac ze dziewczyna ma charakterek . Podobno jest wolna zycze powodzenia laską ktore zazdroszcza jej oryginalnosci
2
A:) 2017-02-23 19:22
Spotykalem się z nią (dagmara) przez chwile. Dziwna osoba, uwielbia kokietowac wszystkich w około lubi mieć wielu partnerów na raz. Poza tym mila i ładna dziewczyna . Troszkę glupiutka ale myślę że to kwestia wieku. Fajna koleżanka, ale nie osoba do związku . Pozdrawiam A.
5
:) 2017-02-25 12:32
A moze po prostu ci przykro ze juz sie nie spotykacie A ? Kilku na raz ? Ludzie Ci pewnie tak powiedzieli
2
:/ 2017-02-27 15:20
Uważam to samo co pisze A . Ona lubi mieć wielu partnerów i jeszcze więcej adoratorow ale może kiedyś to zrozumie że nie warto :)
2
B 2017-02-28 06:01
Zazdroscisz bo nie masz takiego powodzenia jak ona?mloda niech korzysta z zycia . Pozdrawiam B
1
Pppi 2017-02-28 09:16
Ona ma powodzenie?hehehe a u kogo u Adriana???
1
A:) 2017-03-01 01:01
Ja współczuję tylko jej babci bo musi za wnusie świecić oczami. Wstyd i hańba
2
Dagmara :) 2017-03-01 06:47
Witam serdecznie. Bardzo milo że tak bardzo interesujecie sie moim życiem i moimi partnerami. Ale mimo wszystko prosilabym zebyscie zajeli sie swoim zyciem. Rozumiem ze kazdy musi dodac cos od siebie ale nie sadze zeby taką duzą rolę w waszym życiu gralo to z kim ja się spotykam bądź nie spotykam. Zamiast podpisywac sie w ten sposob podpiszcie się swoim imienietm :) bo widze ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedlugo bedziecie tu pisac do ktorej kabiny wchodze w pracy wychodzac do toalety :)
Poswieccie wieksza uwage kanapką a nie mojemu zyciu. Pozdrawiam goraco . DAGMARA :*
7
Adam:) 2017-03-01 08:53
Kanapką? Myślałem że kanapkom.. ehh inteligencja też nie grzeszysz ..
3
Rich 2017-03-01 12:54
No a z kin ona teraz tam urzeduje.
Dagmara :) 2017-03-01 19:42
Racja. Jestem nie inteligentna bo piszac na szybko zrobilam blad ortograficzny ty za to grzeszysz obrazajac tu innych ludzi :)
7
Dagmara :) 2017-03-01 19:44
Grzeszysz inteligencja *
4
Adam :) 2017-03-06 19:11
Mogłeś uczyć nauki ?
Mik 2017-03-08 14:37
Witam . Mam pytanie...jakie tam sa zmiany? W jakich godzinach sie pracuje? Slyszalem ze sa 12...3 -4 dni w tygodniu .. Czy tak to w jakich godzinach . dziekuje za odpowiedz...
Seb. 2017-03-13 16:13
Boze jakie tam są tępaki ... masakra
Nie pozdrawiam
5
T 2017-03-14 19:59
Witam wszystkich. Waga wielkiej sprawy ;) Otóż około roku temu pracowała na nockach pewna piekna niewiasta , w czerwonym czepku , z tego co pamietam to od sprawdzania jakosci lub czegos innego, taka filigranowa i o niepowtarzajacym sie zbyt czesto imieniu ;) z gory bede wdzieczny za jakiekolwiek info o tej uroczej damie , pozdrawiam :)
xxx 2017-03-16 15:26
tak :) na pewno to wie. Jak się dowie to poleca wlosy ostatnie. Ma facet tupet.
Koń 2017-03-18 12:00
Asma ma na imię ;)
K 2017-03-19 08:13
Co sadzicie o dwoch nowych z agencji Angel? Nocki. Jedna z nich chyba mloda mezatka.
Agencyjna 2017-03-25 17:40
Cześć interesuje mnie chłopak z nocek pracuje przeważnie na 2 taki wytatuowany, ciemny jak ma na imię???
1
1 2017-03-28 00:32
Pracjąc na dniówki 5 dni od 6 do i tu jest różnie, a na nocki pracuje się od 18 i też różnie, ale w systemie 4 na 3 wolne
Agencyjna 2017-03-31 09:21
Nikt go Nie zna??
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Agencyjna 2017-04-03 19:45
On na lince nie robi jeszcze go nie widziałam by pracował na lince
Aneta 2017-04-04 09:32
Pracujesz w Greencore Sandwiches? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
...... 2017-04-04 23:06
Tak Luiza hala 2
Xxxx 2017-04-19 22:01
Kto to ta wytatułowana ruda z nocek z 16 chyba???
1
Ania 2017-04-20 08:13
Zapytaj jakiegoś faceta, każdy wie jak ma ona na imię, bo każdy z nią cos tam ...
Xxxx 2017-04-20 16:14
Ja nie wiem to chyba nie kazdy
Oj wy dziewczyny w tych czasach... jedna ladna to druga z niej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi
Przygladam jej sie jakis czas i nie widzialem zeby latala za facetami ani nic podobnego droga kolezanko :p
2
Do xxxx 2017-04-20 16:37
Obserwujesz? Chyba nie dokładnie. Nazywa sie Daga i pracuje na linc ze swoim chlopakiem Michalem. Ciezko nie zauwazyc jacy zakochani ale powodzenia
2
Ania xx 2017-04-23 21:46
Michał nie jest jej chłopakiem on ma fajna dziewczynę a ta Dagmara to próbuje ich skłócić bo lata za nim i za innymi zajętymi facetami. Z tego co wiem to dostała juz za to pare razy po mordzie na dyskotece, nie chodzi tylko o tego jednego faceta tylko o kilku.
G 2017-04-24 05:20
Hahaha widze ze malo wiecie duzo mowicie :D jak zwykle z reszta
G
1
Zostaw swoją opinię o Greencore Sandwiches - Worksop
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greencore Sandwiches