Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
bel - 2009-12-11 06:52:49 odpowiedz | cytuj
pracujemy jak [usuniete przez admina]
Ania - 2009-12-11 18:56:01 odpowiedz | cytuj
juz nie przesadzajcie....macie lepsze warunki pracy niz byscie mieli miec w polsce...
marek - 2009-12-20 20:37:46 odpowiedz | cytuj
zanim przyjedziecie do grencora to nauczcie sie jezyka...bez jezyka trudno i trzeba przez agencje pracowac a tam pracuje [usuniete przez admina]uwazajcie
KRUSZYNKA - 2009-12-22 06:39:13 odpowiedz | cytuj
znow gadacie perdoly! nikt wam do kieliszka nie zaglada wy tez nie zagladajcie...wszyscy jestescie idealni???[usuniete przez admina] prawda nikt nie jest idealem a[usuniete przez admina] niejednemu z nas pomogla...w kazdym momencie ktokolwiek nie pojdzie do biura to [usuniete przez admina] pomoze...za free nic kasy nie bierze ...i to ona [ usuniete przez admina]wam prace dala nikt inny... teraz jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiecie a potem w nia wchodzicie....po [ usuniete przez admina]nie nawidze [ usuniete przez admina] ale [ usuniete przez admina] lubie bo jest OK! moze odrobine falszywa ale kto z nas nie jest falszywy? ja to codzien musze z moja kolezanka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus obrobic,..bo dzien bez obgadywania to dzien stracony...hahahaha czepiajcie sie innych wajzerow a nie jej bo tamci w lyzce wody moga utopic... no teraz koncze to [ usuniete przez admina]bo musze isc spac j[ usuniete przez admina];p
KRUSZYNKA - 2009-12-22 06:48:59 odpowiedz | cytuj
aa...jeszcze jedno pracuje tu dwa lata i nigdy karta mi nie zginela..a jak nawet zginie to wszystko jest do zalatwienia [ usuniete przez admina] ! jeszcze raz cos na [usuniete przez admina] napiszecie to laleczke wudu zrobie i bede wbijac igly...hahaha [usuniete przez admina] jedne.. juz kiedys wspomnialam [usuniete przez admina] o tych [ usuniete przez admina] ci co najbardziej [usuniete przez admina] najbardziej sa do niej nie wporzadku...ale potwierdza sie to nie tylko na forum ale i wszedzie... jak to sie mowi zycie...a [usuniete przez admina] nie dosiegacie i nie dosiegniecie do [usuniete prze admina]
mirek - 2009-12-22 12:21:42 odpowiedz | cytuj
Tak KRUSZYNKO w 100%sie z Toba zgodzam! Niestety tacy jestesmy,zamiast razem sie trzymac jeden drugiego w lyzce wody by utopil. pozdrawiam
SPEDALONY - 2009-12-22 19:11:35 odpowiedz | cytuj
DOBRZE ZE KTOS MADRY USUNAL TE OBRAZLIWE TEKSTY KTORE BYLY POWYZEJ
ja - 2009-12-23 00:05:56 odpowiedz | cytuj
tak sobie to czytam i powiem wam,ze jest zabawnie;d fajna ta stronka
Obserwator - 2009-12-23 02:03:46 odpowiedz | cytuj
Ja tez SIEM dobrze bawie ;)
pracownik greencore - 2009-12-23 10:39:26 odpowiedz | cytuj
greencore jest dobra fabryka ambitions rowniez dobry bo kto inny by nam da prace jezeli nie [usuniete przez admina]
anonim - 2009-12-23 22:38:03 odpowiedz | cytuj
ty nieznajomy jakis [usuniete przez admina] jestes! co niby [usuniete przez admina]? [ usuniete przez admina]nie zaglada na takie forum gdzie zagldasz [ usuniete przez admina]
kiki - 2009-12-25 20:36:11 odpowiedz | cytuj
dobrzy jestescie;)
nek - 2009-12-27 03:02:51 odpowiedz | cytuj
ciekawe [ usuniete przez admina] alkoholiczka? a co piłeś z nią że wiesz?nie chcę mi się pisać ale prawda jest taka że wszyscy co chamsko się wyrażają to tylko i wyłącznie z zazdrości.Ciekawe jakby ktokolwiek z Was pracował w biurze jakby się zachowywał.Miałam okazję chwilę pracować w ambitions i na 20 agencyjnych 17 to cepy!!!Dwie lewe ręce nic poza tym. I jeszcze czelność mają cokolwiek wymagać, cieszcie się cześki i mariany że robotę macie!!!
kk - 2009-12-27 12:36:15 odpowiedz | cytuj
HAHAHAHAHA
ham - 2009-12-27 21:55:56 odpowiedz | cytuj
wlasnie takich polakow jak ty KONIEC trzeba tempic
ham - 2009-12-28 19:29:33 odpowiedz | cytuj
przeciez to najwieksze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] worksopu i redford
Aga. - 2009-12-29 19:38:46 odpowiedz | cytuj
A ty co uwazasz sie za jakis lepszy gatunek?Sam siebie hamem nazywasz,wiec sam do siebie szacunku nie masz.Tym bardziej jak smiesz wystawiac komus opinie czlowieku!PALANT!!!
ham - 2009-12-29 22:52:36 odpowiedz | cytuj
aga a ty jestes razem z tymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy z nami? przeciez to klan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usuniete przez admina] polki to jest bagno trzeeba bedzie znow dzwonic do agencji wyzej i zglosic jak sprawa wyglada. kilka osob zadzwoni i znow mala kontrole zrobia z tymi wywlokami
justyna - 2009-12-30 01:20:00 odpowiedz | cytuj
Mam juz dosyc tej zaklamanaej agencji jeszcze jakby tam byla tylko [usuniete przez admina] to da sie przezyc ale to sie zrobil jakis klan niemilych wajzerek i one tam wprowadzaja swoje rzady? ja juz bylam przed swietami w biurze ktore zajmuje sie tymi sprawami powiedzialam cala swoja sytuacje o ponizaniu przez wajzerow(nie wszystkich oczywiscie)i wogole przedstawilam sposob wyplacania urlopow i ilosc pieniedzy za te urlopy, ja pracujac 4 5 dni w tyg dostaje smieszne pieniadze za urlop bo ktos je zle nalicza, musialam to zglosic i pani powiedziala,ze to sprawdza,takze ludzie z kazdym problemem mozecie tam isc oni sa anonimowi i napewno pomoga,
JAREK - 2009-12-30 01:37:04 odpowiedz | cytuj
PRACOWALEM KIEDYS PRZEZ TA AGENCJE I NIE MOGE POWIEDZIEC BYLO MI DOBRZE MOZE TROCHE OSZUKALI Z URLOPEM ALE BEZ PZESADY NIE OD RAZU OD NAJGORSZYCH WYZYWAC MOZNA TO INACZEJ ZALATWIC,POROZMAWIAC SPOKOJNIE,POBAJEROWAC,TEZ NIE LUBIALEM [usuniete przez admina] JAK BYLA WAJZEREM ALE TERAZ POTAK DLUGIM CZASIE WSZYSTKO JEST DOBRZE,POTEM PRZYSZLA [usuniete przez admina] I TEZ BYLO OK TYLKO NIE MOGLEM [usuniete przez admina] PRZETRAWIC DO TEJ PORY NIE MOGE CHOCIAZ JUZ TAM NIE PRACUJE, DOBRZE ZE MOJ KUMPEL JA ZOSTAWIL BO BY CHLOPAK ZYCIE SE ZMARNOWAL
WIELBICIEL STARYCH TWARZY - 2009-12-30 10:55:58 odpowiedz | cytuj
nek - 2009-12-27 03:02:51ciekawe [ usuniete przez admina] alkoholiczka? a co piłeś z nią że wiesz?nie chcę mi się pisać ale prawda jest taka że wszyscy co chamsko się wyrażają to tylko i wyłącznie z zazdrości.Ciekawe jakby ktokolwiek z Was pracował w biurze jakby się zachowywał.Miałam okazję chwilę pracować w ambitions i na 20 agencyjnych 17 to [usuniete przez admina]!!!Dwie lewe ręce nic poza tym. I jeszcze czelność mają cokolwiek wymagać, cieszcie się [usuniete przez admina] że robotę macie!!!TO NAPISALA K[usuniete przez admina] BO TEN TEKST [usuniete przez admina] ZAWSZE WYPOWIADALA, NO BO CO MOZE LEPSZA OD NAS JESTES BO W BURZE SIEDZISZ?NAPEWNO LEPSZA I TRYSKASZ URODA..HAHA WIESZ ZE MASZ SZCZESCIE ZE KTOS MIAL OCHOTE[usuniete przez admina] IDZ NA OPERACJE PLASTYCZNA LUB COS W TYM STYLU BOTOX JEST TERAZ MODNY
jjjjjjjjjjj - 2009-12-30 12:51:18 odpowiedz | cytuj
WIELBICIEL STARYCH TWARZY - 2009-12-30 10:55:58

...... Hahaha tez pamietam jak nasza byla wajzerka jeszcze przed maciezynskim uzywala tych zwrotow czeski i bronki kinga ty mordo pomarszczona
nek - 2009-12-30 13:02:21 odpowiedz | cytuj
ehhh..żadna ze mnie [usuniete przez admina] owszem pokazałam jej te teksty wasze wszystkie, mam nadzieję że będziecie fruwać wszyscy po tym, pracowałam w abmbitions , teraz pracuję w greencore kiviton park bo znudziło mi się oglądanie tych wszystkich cześków każdy normalny powinien przyznać mi rację że tylko nieudolne matoły wypowiadaja się chamsko na temat waszych wajzorów Z CZYSTEJ ZAZDROŚCI.
ania - 2009-12-30 16:53:12 odpowiedz | cytuj
od straszenia to sa koszmary nocne, a co niby mi zrobisz pojdziesz do loren i mnie zwolnia?haha a moze bezdiesz dociekac i pojdziesz do marka z dniowek ,moze mnnie zwolni tylko najpierw mu zrob loda stara dziw.. tu sie wypowiadaja ludziie ktorzy juz pracuja pod fabryka i opisuja co sie dzialo i nadal dzieje., a co do zazdrosxci nikt nie jest zazdrosny wolalam pracowac pod ambitions niz miec taka morde zakazana jak ty kinga,tak wlasnie bestio,m tam wyzej ktos napisal botoks jest w modzie,
ANONIM, - 2009-12-30 17:11:56 odpowiedz | cytuj
ania - 2009-12-30 16:53:12od straszenia to sa koszmary nocne, a co niby mi zrobisz pojdziesz do loren i mnie zwolnia?haha a moze bezdiesz dociekac i pojdziesz do marka z dniowek ,moze mnnie zwolni tylko najpierw mu zrob [usuniete przez admina] tu sie wypowiadaja ludziie ktorzy juz pracuja pod fabryka i opisuja co sie dzialo i nadal dzieje., a co do zazdrosxci nikt nie jest zazdrosny wolalam pracowac pod ambitions niz miec taka [usuniete przez admina],tak wlasnie bestio,m tam wyzej ktos napisal botoks jest w modzie, ANIA MOW ZA SIEBIE JA PRACUJE POD AGENCJA I TEZ ICH NIE LUBIE ,ONE JUZ WSZYSTKIM ZYCIE UPRZYKSZAJA I NIECH SIE NIE DZIWIA,ZE LUDZIE KTORZY PRACOWALI I NADAL PRACUJA WYPISUJA SWOJE ZDANIE NA ICH TEMAT, NIECH SIE ZMIENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIECH TRAKTUJA PRACOWNIKA Z KULTURA TAK JAK TO PIOTREK ROBIL A TERAZ JEGO ZASTEPCA PAWEL,NAPRAWDE ONI BYLI WSPANIIALYMI WAJZERAMI I NIGDY NIKOMU NIE UBLIZYLI NIESTETY WSZYSCY INNI CZUJA SIE ZA PEWNIE I NIE INTERESUJE ZE TEZ JETESMY LUDZMI I KOCHAJA PONIZAC INNYCH ,ALE TO TYLKO O NICH SWIADCZY,
x