brak logo

Greencore Sandwiches

Worksop

Opinie o Greencore Sandwiches

Pati 2017-02-21 08:37
Mam znajomego który tam pracuje. Jest zimno,ciężko,odwołują ci nagle zmianę,na polakow nie masz co liczyć.
2
:) 2017-02-22 07:08
Ta Dagmara to bardzo mila isympatyczna i usmiechnieta dziewczyna. Przykre ze sami zazdrosnicy pisza i mowia takie rzeczy. Jest bardzo ladna ii ma powodzenie a pisza to laski ktore jej zazdroszcza. Dziewczyna pozytywnie nastawiona do ludzi z poczuciem humoru. Do takich dziewczynrzeczy az chce sie zaganac. Mialem okazje rozmawiac i widac ze dziewczyna ma charakterek . Podobno jest wolna zycze powodzenia laską ktore zazdroszcza jej oryginalnosci
5
A:) 2017-02-23 19:22
Spotykalem się z nią (dagmara) przez chwile. Dziwna osoba, uwielbia kokietowac wszystkich w około lubi mieć wielu partnerów na raz. Poza tym mila i ładna dziewczyna . Troszkę glupiutka ale myślę że to kwestia wieku. Fajna koleżanka, ale nie osoba do związku . Pozdrawiam A.
5
:) 2017-02-25 12:32
A moze po prostu ci przykro ze juz sie nie spotykacie A ? Kilku na raz ? Ludzie Ci pewnie tak powiedzieli
3
:/ 2017-02-27 15:20
Uważam to samo co pisze A . Ona lubi mieć wielu partnerów i jeszcze więcej adoratorow ale może kiedyś to zrozumie że nie warto :)
2
B 2017-02-28 06:01
Zazdroscisz bo nie masz takiego powodzenia jak ona?mloda niech korzysta z zycia . Pozdrawiam B
2
Pppi 2017-02-28 09:16
Ona ma powodzenie?hehehe a u kogo u Adriana???
1
A:) 2017-03-01 01:01
Ja współczuję tylko jej babci bo musi za wnusie świecić oczami. Wstyd i hańba
3
Dagmara :) 2017-03-01 06:47
Witam serdecznie. Bardzo milo że tak bardzo interesujecie sie moim życiem i moimi partnerami. Ale mimo wszystko prosilabym zebyscie zajeli sie swoim zyciem. Rozumiem ze kazdy musi dodac cos od siebie ale nie sadze zeby taką duzą rolę w waszym życiu gralo to z kim ja się spotykam bądź nie spotykam. Zamiast podpisywac sie w ten sposob podpiszcie się swoim imienietm :) bo widze ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedlugo bedziecie tu pisac do ktorej kabiny wchodze w pracy wychodzac do toalety :)
Poswieccie wieksza uwage kanapką a nie mojemu zyciu. Pozdrawiam goraco . DAGMARA :*
15
Adam:) 2017-03-01 08:53
Kanapką? Myślałem że kanapkom.. ehh inteligencja też nie grzeszysz ..
6
Rich 2017-03-01 12:54
No a z kin ona teraz tam urzeduje.
Dagmara :) 2017-03-01 19:42
Racja. Jestem nie inteligentna bo piszac na szybko zrobilam blad ortograficzny ty za to grzeszysz obrazajac tu innych ludzi :)
11
Dagmara :) 2017-03-01 19:44
Grzeszysz inteligencja *
6
Adam :) 2017-03-06 19:11
Mogłeś uczyć nauki ?
Mik 2017-03-08 14:37
Witam . Mam pytanie...jakie tam sa zmiany? W jakich godzinach sie pracuje? Slyszalem ze sa 12...3 -4 dni w tygodniu .. Czy tak to w jakich godzinach . dziekuje za odpowiedz...
Seb. 2017-03-13 16:13
Boze jakie tam są tępaki ... masakra
Nie pozdrawiam
8
T 2017-03-14 19:59
Witam wszystkich. Waga wielkiej sprawy ;) Otóż około roku temu pracowała na nockach pewna piekna niewiasta , w czerwonym czepku , z tego co pamietam to od sprawdzania jakosci lub czegos innego, taka filigranowa i o niepowtarzajacym sie zbyt czesto imieniu ;) z gory bede wdzieczny za jakiekolwiek info o tej uroczej damie , pozdrawiam :)
xxx 2017-03-16 15:26
tak :) na pewno to wie. Jak się dowie to poleca wlosy ostatnie. Ma facet tupet.
Koń 2017-03-18 12:00
Asma ma na imię ;)
K 2017-03-19 08:13
Co sadzicie o dwoch nowych z agencji Angel? Nocki. Jedna z nich chyba mloda mezatka.
1
Agencyjna 2017-03-25 17:40
Cześć interesuje mnie chłopak z nocek pracuje przeważnie na 2 taki wytatuowany, ciemny jak ma na imię???
1
1 2017-03-28 00:32
Pracjąc na dniówki 5 dni od 6 do i tu jest różnie, a na nocki pracuje się od 18 i też różnie, ale w systemie 4 na 3 wolne
Agencyjna 2017-03-31 09:21
Nikt go Nie zna??
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Agencyjna 2017-04-03 19:45
On na lince nie robi jeszcze go nie widziałam by pracował na lince
Aneta 2017-04-04 09:32
Pracujesz w Greencore Sandwiches? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
G 2017-04-24 05:20
Hahaha widze ze malo wiecie duzo mowicie :D jak zwykle z reszta
G
3
Ona 2017-04-28 23:42
Ach ta zazdrość! Dziewczyna ładna więc trza obsmarować, co? Ludzie, zajmijcie się sobą!
5
Szramka 2017-04-29 07:59
Ladna?haahahahsha
Łochocho 2017-05-08 06:22
Tak tak TONASZ trafiles w sedno sprawy. Figurki jej zazdroszczą pewnie same brzydkie swinie
3
Aneta 2017-05-22 12:09
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Jednak nie jest to miejsce do obmawiania jej poszczególnych pracowników. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
2
Młody 2017-06-18 17:42
a jak płaca nadal lipnie?
Byla kanapka 2017-06-19 16:12
Święta racja! Uciekaj z tego bagna, ja to zrobilam i jestem bardzo zadowolona, trafilam w koncu do normalnego zakladu, z normalnymi godzinami pracy, a przede wszystkim normalnymi warunkami pracy. Pozdrawiam.
L 2017-06-30 14:12
Witam. A ja pracuję na prepie na dniówce i powiem Wam, że praca jest dobra. Nie narzekam. Stawka jest spoko, robię 8 godzin i do domu. Czasami zostaję i robię nadgodziny. Także, jeśli komuś jest źle i narzeka, to niech się zwolni i nikomu gitary nie zawraca i nie narzeka jak to jest tam źle. Każdy jest panem własnego losu. To tyle. Do zobaczenia.
5
Bozena 2017-07-02 16:20
Hej pracujesz tam przez agencje czy z buta do kogo ewentualnie sie udać
Dopiero przyjechalam wiec na poczatek dobra robota
Bede wdziwczna za wszelkie informacje
Ana 2017-07-02 21:45

O jakiej firmie piszesz że jest normalna praca i normalne godziny?
Pytam bo aktualnie szukam czegoś fajnego czyli w normalnych godzinach i za więcej niż 7,5 f/h.
Znam angielski na poziomie zaawansowanym dlatego nie bardzo uśmiecha mi się praca przez agencje.
Pozdawiam
L 2017-07-05 08:50
Jedź do firmy Greencore, znajdź biuro z napisem HR i powiedz, że chcesz przejść na kontrakt i Oni Cię pokierują.
seba 2017-07-07 00:09
a gdzie pracujesz?
Xxx 2017-07-07 16:29
Chce sobie zrobić silikony czy ktoś wie coś na temat ? Mam kompleks małych piersi i czy w Worksop jest jakaś klinika ?
Kazemix 2017-07-12 13:59
Ktos pomoze ? Jak z praca ? Czy ciezko ? Wybieram sie pod koniec lipca . Email kazemix@interia.pl bardzo prosze o opinie
Szlauficadagnarzyca 2017-07-17 12:27
Słyszałem że porobilas się towarem na imprezie i Kuba i chyba Mariusz mieli Cię całą noc na wyłączność? Fajnie było poczuć się jak ...

W końcu co dwóch to nie jeden haha
9
k.n 2017-07-20 22:09
kto jutro na interwiew do greencore?
.... 2017-07-24 17:34
Zejdźcie z niej bo jej nie znacie i nic nie wiecie. To bardzo miła i wrażliwa dziewczyna. Po co pisać te wszystkie kłamstwa. ? Tragedia.
2
Babi 2017-07-25 16:00
Taka miła i wrażliwa , że kradnie po sklepach ?
1
Kacper 2017-07-25 21:04
Hahah. Kolejne wymysły ludzi którzy jej zazdroszczą. Znam Dagmarę od bardzo dawna j bardzo dobrze I złego słowa na nia nie powiem. Bawi sie życiem ale jest wierna. Skończcie juz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te głupoty bo nie wiecie jaka krzywdę możecie komuś tym zrobić.
Pozdrawiam tych co wierzą w te brednie.
2
qweqwe123 2017-07-26 11:27
Jak dostac sie do pracy w Greenhouse? Znam angielski, jestem w Warrington. Proszę o jakiś namiar
1
Aneta 2017-08-11 10:48
Zadaniem forum jest m.in. ułatwienie innym poszukiwania pracy. @qweqwe123 pyta o aktualne zatrudnienie, czy ktoś z aktualnych pracowników może go wspomóc? Dyskusja przeszła tutaj na osobiste tematy pracowników, które nie powinny być tutaj poruszane.
2
Podsumowując 2017-08-12 02:22
CO JESZCZE WYMYŚLICIE NA TE DZIEWCZYNĘ Z ZAZDROŚCI ?
KAŻDY KTO NIE JEST GŁUPI WIE ZE TO ZWYKŁA ZAZDROŚĆ.
3
Aneta 2017-08-21 17:14
@qweqwe123 i udało Ci się zatrudnić w Greencore Sandwiches? Czy firma weryfikowała twoją znajomość języka? W jaki sposób? To nadal bardzo stresujący element procesu rekrutacyjnego dla wielu pracowników.
Zostaw swoją opinię o Greencore Sandwiches - Worksop
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greencore Sandwiches