brak logo

Greencore Sandwiches

Worksop

Opinie o Greencore Sandwiches

Llolik 2016-08-21 15:56
A jsk tam pan samochodzik x nowa angielska dziewczyna?zakochany?
zyczliwa 2016-08-21 21:15
milion razy ladniejsza ,bo naturalna,a nie jak jego ex,botoksy,powiekszone piersi itp.i przedewszystkim panna,a nie mezatka.
1
Lady 2016-08-22 00:54
O Kim mowa???
zyczliwa 2016-08-22 04:46
Ta Aneta co QA jest,ona dalej zdesperowana lata za nim. A on ma ja gdzies.Z tego co slyszalam,to ona ma 40 lat,a ta angielka okolo 20 lat.
Lady 2016-08-22 22:23
Ale on tez nie jest za młody.
zyczliwa 2016-08-22 22:32
9 lat mlodszy od niej.Ale to juz historia.
Lady 2016-08-23 07:43
Z nimi zawsze jest zabawa, predzej czy pozniej wroci do niej jak zawsze ;)
Booboo 2016-08-23 16:38
Witam jestem niedługo w Worksop. Słyszałem o polskiej restauracji z polskim jedzeniem. Polecacie?
5
lizka 2016-08-23 20:46
jakiemu Richardowi?na jakiej lince on pracuje?? ktory to jeszcze taki playboy jest? na tej 2giej hali?
Llol 2016-09-01 14:35
Co taka cisza???? Jak tam nocka hala 2?
kopernik 2016-09-22 01:54
jak tam panowie na nockach? :) slyszalem ze jest paru takich co bardzo lubią latac za dziewczynami :)))) a one wtedy radosne........ i romanse kwitna jak ta lala
Porter 2016-09-22 09:48
Witam ma ktoś może nr bezpośredni do HR w greencore z.gory dziękuję
Sebaa 2016-09-24 21:23
Mam pytanko tylko mnie nie linczujcie jakie są pytania miej więcej w test*ach pod zakład ??
Nocka 2016-10-20 07:32
Hej cos nowego na nockach 2?
2
Nocka 2016-10-20 07:33
Hej cos nowego na nockach 2?
xxx 2016-10-26 13:31
romanse oczywiscie na 2 )
Nocka 2016-10-26 20:36
Cos wiadomo, kto z Kim ??
nocka 2016-10-27 18:39
o kogo ci chodzi konkretne??
Nocka 2016-10-27 21:23
Czyste pytanie kto z kim
xxx 2016-11-01 13:54
jakim???
xxx 2016-11-05 14:26
z kim ta roksana??
1
Pino 2016-11-15 14:23
Heja co tam na nockach?jakies nowe milosci
Lepszy 2016-11-21 16:10
Irytują mnie ludzie którzy żyją na benefitach i mieszkają w socjalu a panosza się jacy to oni są prestizowi i w jakich to luksusach żyją. Tępe paly.
Inna 2016-11-21 23:24
Nio np. Taki mirek z linki 7 lata jego zona go zostawila z dzieckiem jest w pl
niki 2016-12-13 14:16
Nie wiem jak na nockach ale na dniowkach pani z ambitions sobie ładnie romansuje...
Tu niby ślub a jednak ciągnie do flirtowania i innego. ..
3
Night 2016-12-13 15:45
Na nocach to samo lataja za nowymi facetami tylko sie pokaze jakis nowy . A ten jej "narzyczony " widac ze jedna wajzorka mu za malo .
nocka 2016-12-14 12:45
o kim mowa??????
Pino 2016-12-15 12:40
Co tam na nockach kto z kim?
1
O 2016-12-15 18:28
A ten z dredami wolny?;)
6
niki 2016-12-19 12:02
Było trzeba zobaczyć jak się przylizala z gościem na imprezie w piątek ... jak jej facet wyszedł z klubu na chwile ...
2
taka 2016-12-21 14:03
Serce boli kiedy widzi sie tylu nieszczesliwych ludzi. Wiekszosc z nas przyleciala do Anglii w poszukiwaniu lepszego zycia, szczescia i milosci, a tymczasem szerzymy tutaj mnostwo nienawisci, bzdur i oszczerwst. Mi jest zal takich ludzi, bo to swiadczy tylko i wylacznie o jednym. Sa nieszczesliwi. Fakt, ze ktos ma lepiej od nich, doprowadza ich do szalu, a wiec 'sieja ferment', aby karmic sie czyims nieszczesciem. Moze nadejdzie czas, ze wkroczycie na sciezke szczescia, tego wam zycze. Pozdzrawiam. :)
3
kasablanak 2016-12-21 14:12
ejjjj dziewczyna z prepa z dnowki w okularach. ktos cos? wolna zajeta?
Pino 2017-01-06 23:38
Co slychac u adriana? Tzw pana samochodzika
2
hfukyfu 2017-01-08 20:41
ktoś wie coś o Dagmarze z nocek z 2 hali z 11 ?
taka blondynka była teraz jest ruda. zawsze z koleżanką chodzi i ma tatuaże
niska taka i na młodą wygląda.
samochodzik wczesniej za nią latał i podgadywał
ktoś coś wie ???? wolna ???
albo więcej informacji na temat tej ślicznotki ????
5
Przem 2017-01-08 23:27
Nie bierz sie za nia ona kazdego goscia splawia albo bierze se tylko na chwile ladna ale to taka niedostepna suczka
4
Pino 2017-01-09 09:36
Przem a kogo ona tam na 2hali miala?
1
niewyzyty 2017-01-18 14:02
a jest jakas na dniowkach co daje ?
1
Giga 2017-01-23 08:28
Jest tam tez taki chyba z Kielc Marcin. ugania się za spodniczkami. Srebrnym jeździ pudełkiem. Wozi je. Ma romans z jedna co ma meza,a on zone. z nocek.
1
Ladna 2017-02-02 08:58
Hej, bardzo mi sie podoba Adrian,czy ktoś wie czy on jest wolny, pracuje na hali nr 2.
4
stefanrachon 2017-02-08 21:43
Hej,
mam nadzieje, że dobrze trafiłem. Ostatnio spotkałem w knajpie małżeństwo z Worksop, podobno u was pracują i twierdzą, że praca jest super, zero problemu z urlopami i socjalem, co wy sądzicie o tym?
Nocka 2017-02-09 21:23
Chyba nie,ale możesz prubowac :)
stefanrachon 2017-02-11 11:29
Ale, czy możesz szerzej o tym chyba nie - nie zatrudniają, czy warunki nie takie, jak mi powiedzieli?
Ktos 2017-02-13 23:46
To nie była odpowiedz do ciebie, raczej nikt ci tu nie udzieli odpowiedzi
stefanrachon 2017-02-16 18:30
A dlaczego? Jeżeli nie tu, to gdzie się mogę dowiedzieć o to, o co pytałem, tylko tak bez ściemy.
stefanrachon 2017-02-19 16:48
zmartwiłeś mnie, a tak im dobrze z oczu patrzyło, to co pozostaje mi słuchać Jarka K. i wracać do kraju....?
Dobry 2017-02-19 18:53
Czlowieku, a co to jedyna praca w okolicy?!
Greencore to jeden wielki syf
stefanrahon 2017-02-20 20:03
chwilowo życiowo musiałem wrócić do kraju, może rozwiniesz się na stefanrachon1977@wp.pl, bo tak sam nie wiem, słyszałem, że takimi opiniami Polacy pozbywają się potencjalnej konkurencji.
Pati 2017-02-21 08:37
Mam znajomego który tam pracuje. Jest zimno,ciężko,odwołują ci nagle zmianę,na polakow nie masz co liczyć.
1
:) 2017-02-22 07:08
Ta Dagmara to bardzo mila isympatyczna i usmiechnieta dziewczyna. Przykre ze sami zazdrosnicy pisza i mowia takie rzeczy. Jest bardzo ladna ii ma powodzenie a pisza to laski ktore jej zazdroszcza. Dziewczyna pozytywnie nastawiona do ludzi z poczuciem humoru. Do takich dziewczynrzeczy az chce sie zaganac. Mialem okazje rozmawiac i widac ze dziewczyna ma charakterek . Podobno jest wolna zycze powodzenia laską ktore zazdroszcza jej oryginalnosci
A:) 2017-02-23 19:22
Spotykalem się z nią (dagmara) przez chwile. Dziwna osoba, uwielbia kokietowac wszystkich w około lubi mieć wielu partnerów na raz. Poza tym mila i ładna dziewczyna . Troszkę glupiutka ale myślę że to kwestia wieku. Fajna koleżanka, ale nie osoba do związku . Pozdrawiam A.
Zostaw swoją opinię o Greencore Sandwiches - Worksop
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greencore Sandwiches