brak logo

Greencore Sandwiches

Worksop

Opinie o Greencore Sandwiches

stefanrachon 2017-02-16 18:30
A dlaczego? Jeżeli nie tu, to gdzie się mogę dowiedzieć o to, o co pytałem, tylko tak bez ściemy.
1
stefanrachon 2017-02-19 16:48
zmartwiłeś mnie, a tak im dobrze z oczu patrzyło, to co pozostaje mi słuchać Jarka K. i wracać do kraju....?
Dobry 2017-02-19 18:53
Czlowieku, a co to jedyna praca w okolicy?!
Greencore to jeden wielki syf
3
stefanrahon 2017-02-20 20:03
chwilowo życiowo musiałem wrócić do kraju, może rozwiniesz się na stefanrachon1977@wp.pl, bo tak sam nie wiem, słyszałem, że takimi opiniami Polacy pozbywają się potencjalnej konkurencji.
Pati 2017-02-21 08:37
Mam znajomego który tam pracuje. Jest zimno,ciężko,odwołują ci nagle zmianę,na polakow nie masz co liczyć.
2
:) 2017-02-22 07:08
Ta Dagmara to bardzo mila isympatyczna i usmiechnieta dziewczyna. Przykre ze sami zazdrosnicy pisza i mowia takie rzeczy. Jest bardzo ladna ii ma powodzenie a pisza to laski ktore jej zazdroszcza. Dziewczyna pozytywnie nastawiona do ludzi z poczuciem humoru. Do takich dziewczynrzeczy az chce sie zaganac. Mialem okazje rozmawiac i widac ze dziewczyna ma charakterek . Podobno jest wolna zycze powodzenia laską ktore zazdroszcza jej oryginalnosci
3
A:) 2017-02-23 19:22
Spotykalem się z nią (dagmara) przez chwile. Dziwna osoba, uwielbia kokietowac wszystkich w około lubi mieć wielu partnerów na raz. Poza tym mila i ładna dziewczyna . Troszkę glupiutka ale myślę że to kwestia wieku. Fajna koleżanka, ale nie osoba do związku . Pozdrawiam A.
5
:) 2017-02-25 12:32
A moze po prostu ci przykro ze juz sie nie spotykacie A ? Kilku na raz ? Ludzie Ci pewnie tak powiedzieli
2
:/ 2017-02-27 15:20
Uważam to samo co pisze A . Ona lubi mieć wielu partnerów i jeszcze więcej adoratorow ale może kiedyś to zrozumie że nie warto :)
2
B 2017-02-28 06:01
Zazdroscisz bo nie masz takiego powodzenia jak ona?mloda niech korzysta z zycia . Pozdrawiam B
1
Pppi 2017-02-28 09:16
Ona ma powodzenie?hehehe a u kogo u Adriana???
1
A:) 2017-03-01 01:01
Ja współczuję tylko jej babci bo musi za wnusie świecić oczami. Wstyd i hańba
3
Dagmara :) 2017-03-01 06:47
Witam serdecznie. Bardzo milo że tak bardzo interesujecie sie moim życiem i moimi partnerami. Ale mimo wszystko prosilabym zebyscie zajeli sie swoim zyciem. Rozumiem ze kazdy musi dodac cos od siebie ale nie sadze zeby taką duzą rolę w waszym życiu gralo to z kim ja się spotykam bądź nie spotykam. Zamiast podpisywac sie w ten sposob podpiszcie się swoim imienietm :) bo widze ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedlugo bedziecie tu pisac do ktorej kabiny wchodze w pracy wychodzac do toalety :)
Poswieccie wieksza uwage kanapką a nie mojemu zyciu. Pozdrawiam goraco . DAGMARA :*
12
Adam:) 2017-03-01 08:53
Kanapką? Myślałem że kanapkom.. ehh inteligencja też nie grzeszysz ..
4
Rich 2017-03-01 12:54
No a z kin ona teraz tam urzeduje.
Dagmara :) 2017-03-01 19:42
Racja. Jestem nie inteligentna bo piszac na szybko zrobilam blad ortograficzny ty za to grzeszysz obrazajac tu innych ludzi :)
9
Dagmara :) 2017-03-01 19:44
Grzeszysz inteligencja *
5
Adam :) 2017-03-06 19:11
Mogłeś uczyć nauki ?
Mik 2017-03-08 14:37
Witam . Mam pytanie...jakie tam sa zmiany? W jakich godzinach sie pracuje? Slyszalem ze sa 12...3 -4 dni w tygodniu .. Czy tak to w jakich godzinach . dziekuje za odpowiedz...
Seb. 2017-03-13 16:13
Boze jakie tam są tępaki ... masakra
Nie pozdrawiam
6
T 2017-03-14 19:59
Witam wszystkich. Waga wielkiej sprawy ;) Otóż około roku temu pracowała na nockach pewna piekna niewiasta , w czerwonym czepku , z tego co pamietam to od sprawdzania jakosci lub czegos innego, taka filigranowa i o niepowtarzajacym sie zbyt czesto imieniu ;) z gory bede wdzieczny za jakiekolwiek info o tej uroczej damie , pozdrawiam :)
xxx 2017-03-16 15:26
tak :) na pewno to wie. Jak się dowie to poleca wlosy ostatnie. Ma facet tupet.
Koń 2017-03-18 12:00
Asma ma na imię ;)
K 2017-03-19 08:13
Co sadzicie o dwoch nowych z agencji Angel? Nocki. Jedna z nich chyba mloda mezatka.
1
Agencyjna 2017-03-25 17:40
Cześć interesuje mnie chłopak z nocek pracuje przeważnie na 2 taki wytatuowany, ciemny jak ma na imię???
1
1 2017-03-28 00:32
Pracjąc na dniówki 5 dni od 6 do i tu jest różnie, a na nocki pracuje się od 18 i też różnie, ale w systemie 4 na 3 wolne
Agencyjna 2017-03-31 09:21
Nikt go Nie zna??
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Ona 2017-04-02 15:34
A na jakiej lince ten ciemny z tatuażami pracuje ? Bo jest kilku
Agencyjna 2017-04-03 19:45
On na lince nie robi jeszcze go nie widziałam by pracował na lince
Aneta 2017-04-04 09:32
Pracujesz w Greencore Sandwiches? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
...... 2017-04-04 23:06
Tak Luiza hala 2
Xxxx 2017-04-19 22:01
Kto to ta wytatułowana ruda z nocek z 16 chyba???
2
Ania 2017-04-20 08:13
Zapytaj jakiegoś faceta, każdy wie jak ma ona na imię, bo każdy z nią cos tam ...
Xxxx 2017-04-20 16:14
Ja nie wiem to chyba nie kazdy
Oj wy dziewczyny w tych czasach... jedna ladna to druga z niej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobi
Przygladam jej sie jakis czas i nie widzialem zeby latala za facetami ani nic podobnego droga kolezanko :p
2
G 2017-04-24 05:20
Hahaha widze ze malo wiecie duzo mowicie :D jak zwykle z reszta
G
2
Ona 2017-04-28 23:42
Ach ta zazdrość! Dziewczyna ładna więc trza obsmarować, co? Ludzie, zajmijcie się sobą!
3
Szramka 2017-04-29 07:59
Ladna?haahahahsha
Bo tak 2017-04-29 20:33
A luiza z h2 dalej daje ?
Do zazdrosnikow 2017-05-03 06:00
Ciekaee czemu to co piszecie mozna tylko przeczytac a na prawde jest inaczej zaloze sie ze opinie pisza tylko laski ktorym brakuje uwagi
To ja wam powiem ze jestescie chore skoro jesli ktos jest sympatyczny tzn ze wskakuje kazdemu do lozka. Jakby bylo odwrotnie to byscie pisali ze jest zadufana w sobie. Nic wam nie pasuje a ciekawe skad znacie jej zycie prywatne pomijajac wasze domysly. Dajcie wy jej juz spokoj isobie sie zajmijcie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
4
Agent 2017-05-04 16:44
Hej a co powiecie o nowej wajzorce angela na dniowce? Xxx
5
Łochocho 2017-05-08 05:51
O a ja widze ze zaden chlopak tak o niej mie mowi tylko same zazdrosne laski . Moze dlatego ze z tak was to boli ze to nie wami sie interesuja to najlepiej o dziewczynie glupot nagadac. W tentakim sposob nie zwrocicie na siebie uwagi
Ona jest tak radosna i usmiechnieta ze az sie milonie patrzy. Jakbyscie wszystkie takie byly to by sie obeszlo bez zazdrosci
Poza tym widac ze z tym Michalem bardzo ie kochają i są szczesliwi. Dajcie wy im spokoj . Bo malo takich szczesliwych par tutaj a im sie wpierdalacie
2
TOMASZ 2017-05-08 06:16
Nom tu trzeba przyznac , że ta kobieta go zmieniła. Nie ma co ukrywać, że on zawsze był babiażem . Wie o tym każdy . A teraz jakby świata nie widzial poza tą panienką . Dobrze że taką znalazł bo sie gość ogarnął w końcu. Można jej zazdrościć że ma faceta co patrzy na nią jak w obrazek. A jemu tej panny bo szczescie to on ma ze to jemu sie trafilo Najważniejsze, że oni leją na wasze wymysły A można było pomyśleć, że ten typ to już się nie ustatkuje
A Panią z taką figurką i usmiechem to sam bym chciał mieć
3
Łochocho 2017-05-08 06:22
Tak tak TONASZ trafiles w sedno sprawy. Figurki jej zazdroszczą pewnie same brzydkie swinie
2
Wawa 2017-05-20 12:34
Wy tam do pracy jezdzicie czy wam się ruchać chce ;D;D
1
Aneta 2017-05-22 12:09
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Jednak nie jest to miejsce do obmawiania jej poszczególnych pracowników. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Gosia 2017-05-28 02:03
Jak tak czytam te wasze opinie to mam wrażenie, że to nie fabryka kanapek, a agencja towarzyska. Chyba każdy z każdym miał tam romans .. niewiarygodne ! Ciekawe czy żony tych niewiernych mezow i mężowie tych niewiernych żon wiedzą co się tam dzieje ... Sama rozeszlam się z facetem, bo go jedna taka młodziutka z nocek zmanipulowa. Co tam się dzieje to dramat ..
6
Młody 2017-06-18 17:42
a jak płaca nadal lipnie?
kanapkowy 2017-06-19 04:45
teraz jest 7,50 funta na godzine,po 10-12 godzin przez 4 dni ,5 jako extra shift,po sciagnieciu podatku wychodzi cos pomiedzy 6,20-6,80 funta na reke,ogólnie robota dla głupich,co nic nie umieją,jestes po szkole nie masz doswiadczenia to przychodz,praca bez jakikolwiek wymagan!,nawet nie trzeba umiec jezyka!przyjmuja wszystkich,rumunow polakow,murzynow,nawet z wegrrow sa goscie!,robie juz miesiac,ale robota ogolnie dno,polacy liza d.u.p.y anglikom,panuje zawisc(jak to polacy)brakuje im wiecznie ludzi,ale tez nonstop zwalniaja za byle co!rotacja ludzi ze hej!robota dobra dla tych co dopiero przyjechali,i na poczatek cos zaczac robic,i szukac czegos innego,
Byla kanapka 2017-06-19 16:12
Święta racja! Uciekaj z tego bagna, ja to zrobilam i jestem bardzo zadowolona, trafilam w koncu do normalnego zakladu, z normalnymi godzinami pracy, a przede wszystkim normalnymi warunkami pracy. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Greencore Sandwiches - Worksop
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greencore Sandwiches