brak logo

ms car

Worksop

Opinie o ms car

anonim 2010-07-30 23:33:04
Sluchajcie jestem od niedawna w worksopie pracuje na kanapkach chcialem sobie kupic auto polecili mi ta firme i mialem pytac o Michala ma duzo aut ale mnie to dziwi bo gosciu podjechal porsche i nie wiem co o tym myslec?Polak i porsche to jakies dziwne-moze to jakis cwaniak co oszukuje porzadnych ludzi.Stop cwaniakom.Help me-bo nie wiem co robic,albo macie cos do sprzedania w umiarkowanej cenie(do 450f).Pozdrawiam
1
adam 2010-08-07 09:25:49
Nie Zaden cwaniak Tylko facet który wie jak zrobic pieniądze ma łeb na karku i to tyle co mamdo powiedzenia a znam go dobrze
anonim 2010-11-26 01:06:20
ta i w dodatku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszust ktory sprzedaje wraki a nie samochody,,,
m 2013-07-31 21:46:09
jak chcesz to szukaja mechanika a sa na kilton road unit1/1a s802ee
anonim 2014-02-10 11:34:51
Jesli chodzi o mechanike tez za wiele nie maja do zaoferowania. Jesli juz jedziesz do nich nie zostawiaj auta bez opieki. Wyjedziesz od mechanikaautem w gorszym stanie niz wstawiasz. Typowy polski warsztt tyle ze w innym kraju
Mechanik 2015-05-07 23:24:50
"Nikt ci nie da tyle co ja obiecam" motto zyciowe wlasciciela. Na obietnicach zawsze sie tylko konczy. Omijac szerokim lukiem. Oferuje mechanikowi 350-400 tygodniowo a daje 200-250 OSZUST z Wroclawia!!!!
Były mechanik 2015-05-15 11:54:48
Cała prawda sciagnol mnie z polski obiecując dobre warunki okazało sie na miejscu ze mam mieć swoje narzędzia i zarabiać 200f robić po 9-10h dziennie plus soboty a przez telefon nic takiego nie mówił , zrezygnowałem po paru dniach i poszedłem do fabryki więcej zarobisz i normalne warunki pracy . Omijać warsztat jak najdalej i właściciela
1
mechanik w ms cars 2015-06-15 06:57:54
Ja pracuje w Ms Cars kilka ladnych lat i nie narzekam ale jak widzialem pseudomechanikow jacy przychodzili do pracy to ja nawet £200 bym im nie dal .Jezeli jeden z drugim klucza do srobki nie umie dobrac albo nie ma pojecie bo jedyne doswiadczenie jakie ma to pomoc sasiadowi w naprawie malucha to sie nie ma co dziwic. Jezeli by bylo tak ja pseudomechanicy pisza to dlaczego zatrudniaja 25 osob i wszystkie sa bardziej lub mnie zadowolone?Nauczcie sie mechaniki to i normalnie zarobicie a jak nie to w kanapkach placa super!!!!!powodzenia
Jeuddindks 2015-07-10 17:43:37
25 osób hehehe gdzie??? To chyba mowa o tych których właściciel oszukał ..... A w sumie to napewno nie doliczy sie ile osób ma na sumieniu. Dziwne te pozytywne opinie jak każdy miedzy sobą narzeka na ta prace, wiec drogi Marianie nie jesteś mechanikiem wiec nie musisz poraz kolejny dopieszczać swego Pana. Polaku jeżeli wpadniesz na pomysl by oddać tam auto to uwiesz ze zostaniesz oszukany a właściciel i tak twierdzi ze klient polski to gowniany klient wiec czy warto sie pchac?
MARIAN 2015-07-23 23:38:58
Wypad odemnie bo nie ja to pisalem i nie dopieszczam swojego Pana jak to okresliles chociaz nie wiem kim jestes bo chowasz sie pod tym jebnietym pseudem pewnie nie wiesz ile osob pracuje bo byles tylko w recepcji z prosba o mot.Pamietaj to nie Polska tu za flaszke Janek nie wbije ci pieczatki do dowodu.Co do mechanikow sa dobrzy ktorzy juz dlugo pracuja i sa zadowoleni.Praca jak praca kazda jest inna ja nie obrazam ludzi ktorzy pracuja w kanapkach niejeden w pl im zazdrosci i nie tylko.Michal jako szef jest spoko i nie pisze tak bo tam pracuje on tez jest czlowiekiem i moze miec lepszy i gorszy dzien,nie kazdy go musi lubic tak samo jak on nie musi .Pewnych ludzi boli serce ze w dosc szybkim czasie stworzyl to co ma i tylko gratulowac glowy do interesow.Nie pisze tak bo tam pracuje tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie glupie komentarze typu ze jak jezdzi mercedesem to pewnie kradnie.Lepiej jezdzic swoim niz kupic na raty i jechac do pl. mowic jak to w uk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jakie auto kupilem oczywiscie nie mowiac ze na raty.Jak ktos chce pogadac to zapraszam na kilton road do MsCars pytaj w recepcji o Mariana to pokaze ci tych niezadowolonych mechanikow co musza za kare pracowac po 10 godzin dziennie.Ostatnio kolo Tadka slyszalem dziwna rozmowe o MsCars gosciu mowil koledze jak zjebal goscia zeby mu auto przeszlo przeglad zapomnial o tym ze nie mowi po angielsku a tester to anglik jak zjebal chyba na migi,zobaczyl mnie bo sie odwrocilem i nagle cisza.Pozdrawiam wszystkich
marta 2015-07-25 08:01:55
witam,ja naprawiam samochod w tym garazu juz dluzszy czas i nigdy nie mialam problemu , zawsze odjezdzalam zadowolona a wlasciciel nigdy nie sprawial wrazenia jak by byl niezadowolony z wizyty kolejnego polaka.Mysle ze ludzie ktorzy pisza zle na ten garaz sa poprostu zazdrosni albo tam pracowali i zostali zwolnieni i teraz chca oczerniac ,jeszcze raz powtarzam ja polecam MS CARS jak najbardziej
Były mechanik 2016-02-07 15:35:57
Jak ktoś szuka pracy to lepiej omijać ten garaż... trzeba mieć własne narzędzia pieniądze zarobisz lepsze w kanapkowni czy na wearhause,a w MS dostaniesz frajerską umowę na 2 dni w tygodniu i hasło Michała "tyle co ja Ci obiecam to nikt ci w życiu nie da" A ci zadowoleni mechanicy i pierwszy wazelina Marian trzymają się rękami i nogami to buraki którym od ładnych kilku lat ciężko nauczyć się angielskiego i jeden drugiego sprzedaje szefowi żeby przypunktować.A ci co mieli jakieś ambicje i nauczyli się języka to pracują teraz za godziwe pieniądze z normalnym kontraktem,znam kilku takich chłopaków,między innymi ja pracuje na angielskim garażu za 500£tyg. Pozdrawiam,ostrzegam klientów i szukających pracy...
Gall Anonim 2016-05-29 22:28:12
2 tys owszem zarobisz (ale nie funtow tylko zlotowek) w tym eldorado.... Prawda Panie Michale Tomaszu Such .... Kiedy Pan w koncu odwazy sie zawitac do Wroclawia.... Miasto 100 mostow czeka na Pana.
hj 2016-06-19 11:01:08
@Gall Anonim to zabrzmiało troche wręcz jak groźba, rozumiem, że to moja mylna interpretacja ??? :-P
Zostaw swoją opinię o ms car - Worksop
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ms car