brak logo

Ocean Pearl

Worksop

Opinie o Ocean Pearl

anonim 2015-09-28 08:54:51
Jak tam jest
1
aaa 2015-10-31 15:55:57
Praca banalna- nawet małpa by sobie poradziła. Lekko,łatwo i przyjemnie. Niestety minimalna płaca (umowa o prace)
ciekawa 2015-12-13 17:11:01
Hej w jakim mieście znajduje się ta firma?
johny 2015-12-16 12:34:07
nie polecam. kołchoz
Meluś 2016-01-11 10:00:12
Firmy nie polecam chyba że praca góra na 2 miesiące nic więcej. Atmosfera nie jest dobra, fatalne warunki płacowe a za takie pieniądze można robić wszędzie. Jedyny plus że dojazd jest super do firmy. Jeżeli ktoś pisze w poście że są "spoko warunki" to nie bądźcie naiwni bo tak nie jest.
1
kimi 2016-01-11 10:03:47
Nie polecam firmy fatalne pieniądze a oczekują cudów od człowieka.
Tyszanka 2016-03-03 14:26:35
Witam, trochę szokują mnie te opinie które tutaj czytam bo słyszałam że zarobki są spoko...i zastanawiam się czy złożyć tam cv tylko gdyby ktoś mógł mi powiedzieć czym oni się dokładnie zajmują i jak tam wygląda praca w weekendy ?
albert 2016-05-12 14:54:21
praca jak w każdej koreańskiej firmie mobbing, krzyki, wrzaski i najniższa krajowa.Przydupasy koreańczyka chodzą podpytują wyciągają inf a później kablują do szefa,żałosne.
Biuro jest pełne nierobów w szczególności dwóch panów leserów.
Kadrowiec nie ma pojęcia o tym co robi. źle naliczają wypłaty a później się dziwią że przychodzisz z reklamacją i robią wielkie oczy.
Od produkcji wymaga się cudów.
Rozliczają co do minuty.
Niestety to rozliczanie nie tyczy się każdego i tak np P.L mistrz utrzymania ruchu ten to jest leser nr jeden.
Non stop się snuje po zakładzie a za nim smród alkoholu.
Wiele by pisać. Jest dużo więcej lepszej pracy niż Pearl Ocean.
4
Romek 2016-05-14 07:54:26
Praca jak każda na produkcji , tragiczna atmosfera i zarobki. Polaczki gorsi niż Koreance. Nie jest to praca dla kogoś kto chce coś w życiu osiągnąć. Źle naliczają wynagrodzenia trzeba dokładnie sprawdzać, bo nikt tego nie potrafi kontrolować. Kadrowy to jakieś nieporozumienie nie ma pojęcia o naliczaniu pensji.
4
Metalowa 2016-05-16 18:09:32
Ludzie, ogarnijcie się!! Wszyscy bez wyjątku potraficie pisać brednie. Dlaczego żaden z Was nie przyjdzie do biura i nie powie prosto w oczy co Go boli? Wiadomo.. Kozak w necie pi*da w świecie. Gratuluje. Skoro kogoś tak bardzo denerwują "przydupasy" Koreańczyków to może zmieńcie pracę? Nikt Was tam siłą nie trzyma. Nie oceniajcie skoro sami pozostawiacie wiele do życzenia.
2
nowy 2016-08-04 11:17:56
Praca jedna wielka porażka, dawno nie widziałem takiej speluny i zbiorowiska tylu nierobów i alkoholików.
Na początek wita Cię "LIDER" zero jakiegokolwiek zainteresowania, biały kaftan, i wysyła Cie na ta malarnie, daje Ci kilo papieru do łapy, i przez 8 godzin nikt nie spyta czy wszytko okej.
Nikt nic nie wie, wszyscy maja wszystko w dupie, tylko LIDERZY chca byc fajni, o niczym nie maja pojecia, panosza sie jak swiete krowy tylko palcem wytykają, JEDNA WIELKA ŁAPANKA. W temacie biura, specjalistycznych badan co do pracy na malarni, nawet sie nie wypowiadam, bo szkoda czasu, brak słów.
Ludzie miedzy soba się żala, że płaca niska, że nie dosc ze najnizsza krajowa, umowy smieciowe, to jeszcze i z tego ich okradają. NAPRAWDE NIE POLECAM
3
Jarek 2016-08-06 07:14:44
To się Pan kadrowiec zdenerwował widzę jak opinia tknęła o jego
4
puchatek kudłatek 2016-08-10 08:51:45
Zero organizacji i totalny bałagan, brak komunikacji dołu z górą. Podobno ktoś chciał to wszystko uporządkować i ogarnąć jakoś, ale ta pani bardzo szybko się ewakuowała z firmy. I co się dziwić.
6
www 2016-09-15 05:00:30
Taaa dodatki jak w każdym zakładzie produkcyjnym czyli premia frekwencyjna i 20% do nocek to co to za benefity :/
A teraz to już w ogóle tam jest masakra z tego co słyszę że piątki wolne mają albo w tygodniu i płacą postojowe, żadnej soboty czyli żadnej setki nie zrobisz i dostajesz goła wypłatę :/ kiedyś jak pracowałam to jeszcze były soboty to wypłata była fajna a teraz to tragedia dlatego sie zwolniłam i duuuuzo innych osób też stamtąd poszło.
3
:) 2016-09-17 18:10:56
To czemu jest taka rotacja pracowników jak jest tak fajnie.
3
Mała Mi 2016-10-20 20:28:49
Atmosfera jest taka jaką sobie stworzymy. Praca łatwa, nie ma wyśrubowanych norm. A rotacja pracowników duża bo ludziom się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało. Jeśli ktoś jest chętny do pracy to pracuje i nie marudzi. Po przejściu pod firmę podwyżki.
Zostaw swoją opinię o Ocean Pearl - Worksop
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ocean Pearl