logo Castorama Polska

Castorama Polska

Konin

Opinie o Castorama Polska

XxX 2015-06-02 14:39
1500zl z niedzielą . Weekendy pracowite , smiech na sali , praca dla studentow lub kawalerow mieszkajacych u rodzicow , nawet oni pracuja po pare tyg i po pierwszym przelewie rezygnuja . . .
TomTom 2015-06-11 11:40
Pracuję w Castoramie od roku, zamierzam zmienić pracę, ponieważ za pensje 2002 brutto robię zdecydowanie za dużo. Przyjmowałem się na stanowisko doradcy klienta, owszem doradzam klientom, pomagam przy wyborze ale przy okazji jestem budowlańcem, osobą od remontów ( prace remontowe na terenie sklepu ). Dostaje milion zadań na minute, kierownik i dyrektor chyba nie wiedzą, że w tym sklepie są jeszcze ludzie, tu przebudowa tam przebudowa. Najbardziej irytującą sprawą jest to, że gdy zrobisz co do Ciebie należy, nie ma czegoś takiego " super, zabieramy sie za następne" tylko " W Opolu mają to ładniej - DO POPRAWY, masz tydzień".
Wnioski:
- za te obowiązki płaca wynosząca 1500zł miesięcznie na ręke jest dla mnie totalnym wyzyskiem
- Robisz coś, ale zawsze jest źle.
- praca od pn-niedzieli (niedziela 9h)
- traktowany jesteś jak śmieć
- wieczna rotacja pracowników
12
robotnic 2015-06-22 12:21
witam, jestem pracownikiem casto od 2 miesiecy ,pracuje jako "agentka" czyli zatrudniona przez agencje na kasach .przyjmujac sie do casto kierownik mówił mi ze wszyscy sa traktowani równo i okazuje sie ze nie! my jako agentki siedzimy całe 8 godz na kasie z przewą na 30 min, kierowniczki sie do nas odzywaja jak do smieci , jak zrobimy błąd to mają taka mine jaby patrzyły na "głąba" nie mówiac juz o pracownicach które są tam zatrudnione do Nas w ogóle się nie odzywają a jak juz to zwyższoscią ....sama praca nie jest zła ale atmosfer do d....., a otanio usłyszałam ze jesli sama nie potrafie znalez pracy tylko przez agencje to jestem nikim.....super co?
6
Robert 2015-07-16 16:40
Najgorsza Casto to w Rzeszowie każdy podp...erdla każdego kier.ds bezp.robi zdjęcia i filmy wysyła do dyr a ten h..uj potem opier....ala dwóch pacowików na dziale masakra
nikt 2015-07-20 11:17
dziewczyny które tam dłużej pracują wchodza tylko wtedy kiedy są dłuższe kolejki na kasach a tak to sie ukrywają potrafią wejsc na 10 min
i teraz taka agentka zapierdziela i ledwo dycha a one nie!uśmiechniete wymalowane a ta biedaczka nie ma łyka wody kiedy zrobic!pracuje nadziale i widze co sie dzieje!!
6
Realista 2015-07-20 23:02
Witam, pracowałem w Castoramie przy Popularnej, a przyjmowali na Wolę Park tylko tam się szkolą ludzie. Zalety: Nauczysz się co to prawdziwa harówka, zwłaszcza osoby bez doświadczenia polecam, przerwa 30 minut-15 minut niepłatnej, naprawdę bogaty pakiet socjalny, zarobki...na pewno wyższe niż 2300 a niższe niż 2500...:) nie mogę tak bezpośrednio ich ujawnić. I to na stanowisku masz Kasjer. Są i Wady tej pracy, nie dajcie się zwieść typu, że usiądziesz na kasie jeśli będziesz gotów itp. Tam po prostu siadasz i po 4 dniach dostajesz kasetke i pracujesz na własny rachunek. Atmosfera jest niezła, chodź nie które osoby to kapusie. I tu się zgodze..czegoś takiego nie lubię. Powinien być zespół a nie że jedna donosi na drugą byle coś ugrać u przełożonych. Sorry to nie dla mnie.
7
max 2015-08-07 11:22
Castorama Wrocław, kobieta z rekrutacji dzwoni na godzinę przed spotkaniem, z rozkazem, że mam się stawić na rozmowę w sprawie pracy??? szok, jeszcze nie zatrudnili, a już wydają dyspozycję, kobitka chyba nie pojmuje,że ktoś może akurat jest w pracy, albo po prostu nawet w ciągu godziny nie zdąży dotrzeć do celu. Proponuję zmienić najpierw pracowników działu rekrutacji, nowych przeszkolić, że na spotkanie umawiać się co najmniej z jednodniowym wyprzedzeniem, a potem dopiero szukać ludzi do pracy w innym charakterze.
14
lola 2015-09-06 01:00
Byłam na rozmowie na doradcę handlowego, spytałam jak z niedzielami, pracuje się w każdą? A Pani dyrektor na to: nie, nie w każdą, tak średnio 3,4 niedziele w miesiącu :)...rozbawiła mnie tym. Jak wychodziłam to zauważyłam kartkę nad drzwiami: Pracownicy nie mogą wnosić na salę telefonów, pieniędzy itp...jak to zobaczyłam to od razu mi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed oczami ukazał. Odmówiłam.
3
jurek 2015-09-14 23:37
Witam. Wie ktoś czy zatrudniając się przez agencje pracy w Castoramie jest się zatrudnionym na innych warunkach ? Osobiście dostałem propozycje z agencji na 11.90 brutto. umowa zlecenie
jurek 2015-09-14 23:37
Witam. Wie ktoś czy zatrudniając się przez agencje pracy w Castoramie jest się zatrudnionym na innych warunkach ? Osobiście dostałem propozycje z agencji na 11.90 brutto. umowa zlecenie
ert 2015-09-21 12:18
Ja również dostałem ofertę pracy za pośrednictwem agencji interkadra. Pan przedstawił mi warunki pracy,że atmosfera jest wspaniała. Powiedział że kilka osób po 3 -5 dniach są zatrudniane przez Castoramę bo tak wspaniale pracują i otrzymują umowę o pracę. Przeczytałem wcześniej opinie i rezygnuję . Zapierdalasz w nocy .Szok niech spierd...ją-)
Chrisldn 2015-11-09 16:35
A jak ktoś pracował w Castoramie i ma doświadczenie z materiałami budowlanymi to ANT Venture Sp. z o.o. szuka kogoś takiego do pracy w Gdańsku. Jedynym problemem może być tylko to że wymagają min. komunikatywnej znajomości jęz. angielskiego. Znam tam warunki i z pewnością polecam.
anonin 2015-11-14 15:19
Nie polecam castoromy która odmówiła złożenia regału nadmieniam ze jestem samotna kobieta i nie znam sie na montażu
Prośba o pomoc została negatywnie odrzucona jestem zawiedziona
nie polecam castoramy osobom którzy sa w takiej sytuacji jak ja
Moim zdaniem castorama powinna miec człowieka odpowiedzialnego za montaże regałów itp w koncu to my klienci powinniśmy byc zadowoleni z obsługi towaru
Przykro mi ale bede kierowała wszystkich moich znajomych na inne sklepy budowlane ktore wykonują usługe klienta
1
oj tam 2015-11-15 20:18
to jest market budowlany a nie pomoc dla samotnych. E-darling jest dla samotnych Pań. Może jeszcze jakieś oczekiwania co do spełniania potrzeb?
17
oj tam 2015-11-15 20:21
Cóż, takie procedury nie wynikają z niczego tylko doświadczeń z klientami.
oj tam 2015-11-15 20:22
Cóż, takie procedury nie wynikają z niczego tylko doświadczeń z klientami.
Tereska 2015-11-16 00:01
I znowu zgodnie z polskimi narzekaniami pełno negatywnych opinii. Pracuję w Castoramie od ponad 10 lat i nie jestem żadnym kierownikiem tylko zwykłym doradcą. Bardzo się cieszę, że związałam się z tą firmą, bo dla mnie oferuje ona stabilną pracę, o której przyszłość jestem spokojna, a to dla mnie bardzo ważne, bo pracowałam wcześniej w firmie "uduś" i martwiłam się o każdy dzień. Wypłata zawsze wpływa na czas, a warunki socjalne są bardzo dobre. Atmosfera w pracy natomiast zależy tylko i wyłącznie od ludzi, którzy wokół nas pracują i na pewno oddzieliłabym opinie o Castoramie jako firmie od tego jakie zdanie mamy o niektórych jej pracownikach. Na przestrzeni wszystkich moich lat pracy zaobserwowałam jedno zjawisko, a mianowicie, że ci którzy najbardziej gnębili pracowników już z nami nie pracują. Jesteśmy bardzo zgranym zespołem i każdego dnia, mimo, że nie raz jest bardzo duże ciśnienie i masa obowiązków, to przychodzę z uśmiechem na twarzy, bo kocham to miejsce i ludzi z którymi pracuję. Ta praca to mój drugi dom i niech tak zostanie.:)
10
robert 2015-11-22 15:13
a ile chcesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobić za obiboctwo?
dada 2016-01-04 19:09
jak wyglada praca w castoramie w Sosnowcu albo Katowicach ?? jaka atmosfera ??
wyzysk 2016-02-24 17:52
Pracuje w Castoramie w Warszawie od jakiegoś czasu (niecały rok) jako "doradca klienta" hehe tak to sie teraz mówi na osobę od WSZYSTKIEGO i zarobki to 2400 brutto + 150zł brutto za niedzielę, można zarobić średnio 1850-2050 na rękę i to jest na plus, dojazd mam dobry, dają dobrej jakości ubrania robocze i wydaje mi się, że starają się dać pracownikom te minimum do zachwytu.
Niestety kierownictwo, klienci i zakres obowiązków daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kosc, człowiek po paru dniach jest totalnie wymordowany, 2 dniowe wolne to mało ale czasem sie pracuje po 5-6 dni non stop, codziennie przechodzę kilkanaście kilometrów na powierzchni sklepowej w butach 0,5 kg każdy bo są z ochraniaczami na noskach, człowiek zawsze coś ma do roboty-ZAWSZE ! Jest dyrektywa że przerwy można mieć w określonym czasie nawet po 6 godzinach po przyjciu na poranna zmianę, czyli 2 śniadanko jem prawie w porze obiadowej bo wczesniej mi nie wolno-zakaz. Przerwa 30 minut, ale 15 minut zostaje dluzej w pracy za to. Kierownictwo uwaza ze trzeba przyjsc zawsze wczesniej a wyjsc pozniej (jest osoba co patrzy na to i nawet potrafi zrobic mala awanture z tego powodu) bo punktualne odbijanie sie jest traktowane zle, czyli codziennie kilkanascie minut dluzsza praca za darmo, jak mam klienta to zostaje do poki nie obsluze-czasem wychodzac 15-20 minut pozniej z pracy.
Robi sie bardzo duzo ale bez doceniania i slowa pozytywnego.
PRacownicy najnizszego szczebla czyli "doradcy klienta" sa od wszystkiego , zostalem przyjety na dzial nie majac pojecha co i do czego, po paru miesiacach czlowiek poznal swoj asortyment.
Szkolenia ?? Jakie szkolenia ?? :) Nie ma zadnych szkolen, szkolenia beda jak juz sie wszyscy naucza wszystkiego prawdopodobnie albo i nie..
Praca jest bardzo mecząca ale to chyba tak jest we wszystkiech sklepach, w dodatku trzeba byc przyzwyczajonym do klientow ktorzy zostawiaja swoje mozgi w domu i czasem wszystko trzeba za nich robic-rowniez myslec.
Jak zwykle slyszemy o odpowiedzialnosci za zamowienia, ze klient ma zawsze racje nawet jesli jej nie ma i traktuje pracownika jak gowniarza albo kogos mniej inteligentnego.
Powoli czuje ze nie ma przyszlosci w Castoramie, atmosfera jest taka sobie, czesto mam wrazenie ze jestem w jakims [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Oobserwuja mnie kamery a ochrona ma za zadanie robic notatki i zdjecia pracownikow co maja chwile luzu.
Ponad 7,5 godziny to ciągle stanie na nogach czy chodzenie-nie mamy w pracy siedzien jak ci w leroy merlin !
Przebudowy czesto sa bezsensowne ale to chyba norma w marketach bud.
Kasjerzy zarabiaja tyle samo co doradca klienta.
Reasumujac kasa co miesiac 2000 zl przy dobrych wiatrach za taka prace to moim zdaniem dobre dla tych co nie maja rodzin, dzieci i sa na utrzymaniu rodzicow a zarobione pieniazki wydaja na rozrywki.
Znam ok 10 osob co odeszly z pracy z powodu za niskich zarobkow w stosunku do wykonywanej pracy, sam obecnie rozgladam sie za czyms lepszym, ale juz nie w markecie budowlanym.
Praca dobra na chwile..
3
pesci 2016-02-29 23:17
2000 minus 200 bilet miesieczny( bo na auto nie stac) minus 500 za pokoj ( bo na mieszkanie nie stac) - 100 tel i net ,minus 700 wyzywienie ,toz to zostaje cale 500 zl nas wypadek dentysty,urodzin mamy,nowych butow,imprez okolicznosciowych , czy chociazby by zaoszczedzic na wklad na wlasne M
4
1910 2016-03-29 17:41
jak wyglada praca na dziale serwis?
wyzysk 2016-04-01 18:13
Płacą tylko trochę lepiej niż w innym marketach budowlanych, tylko że praca jest cięższa, nikt cię za bardzo nie szanuje, za prace nikt ci nie podziękuje tylko opieprzy gdy cośjest nie tak. Jesteś mrówą robiącą na swoje utrzymanie, odpowiadasz za sprzedaż, porządek, kulture osobistą i wygląd, musisz wszystko wiedzieć i byćdo usług i klientów i przełożonych.
Np . we Francji za 1 pensję w markecie budowlanym czy innym możesz utrzymać całą rodzinę, stać cię na samochód i na wakacje.. a u nas ??
Jakas EGZYSTENCJA i życie od jednej do drugiej wypłaty i weź tu kup sobie mieszkanie i samochód..
4
Iwanejro 2016-04-20 19:15
Jestem zatrudniona przez agencję, i nie mogę narzekać. Umowa o pracę, zarobki na 1/2 etatu ( 11,73 na rękę / h ) niemal dwukrotnie większe niż w poprzedniej pracy (CCC, gdzie miałam najniższą krajową), dodatki za niedziele i przede wszystkim ATMOSFERA. Jestem w stanie powiedzieć tylko jak to wygląda w moim sklepie, ale kontakt nawet z kierownictwem jest super, z reguły każdy jest dla siebie miły (nawet jeśli tylko pozornie). Jako studentka jestem zadowolona.
Klient 2016-07-02 10:37
Obsługa nie mila, nie przyklądając się do swoich obowiązków, pomoc naganna, tak jak by kompletnie się nie znali na produktach z działu do którego zostali przydzieleni. Nie pozdrawiam, nie zadowolony klient.
Ważna opinia 2016-07-06 08:04
Castorama to tragiczny sklep przychodzę do Castoramy w Kaliszu i pisze , że jeśli znajdę gdzieś tańszy produkt to obniżę jego cenę . Ja byłem zainteresowany basenami i w Castoramie był za 358 zl . Ja jadę do Decathlona i taki sam basen za 199 zł więc jadę spowrotem do Castoramy i się pytam na ile obniżę a oni powiedzieli że na pewno nie więcej niż na 199 zł więc nie chciało mi się nawet czekać .
w skali od 1 do 10 daje 3,5
1
Kasjerka 2016-07-12 00:01
Dobrze, że chociaż kasować potrafi, bo Ty KLIJENCIE nawet pisać nie potrafisz. I taki poziom prezentuje właśnie 3/4 KLIJENTÓW Casto - ludzie nie zatrudniajcie się tam - pracuję trzeci miesiąc jako kasjerka i marze tylko o chwili kiedy odejdę - KLIJENCI to dosłownie półmózgi, tylko chamstwo i prostactwo, kupa starych zboków, którzy napastowuja kasjerki zalosnymi tekstami i spojrzeniami w dwóch kierunkach, jeszcze więcej awanturnikow, którzy oczekuja, ze im się wszystko poda pod nos, najlepiej jeszcze za nich zapłaci i zawiezie towar do domu, to też masa "turystów" ciągnących z oddalonych o 70-80 km wioch i nie potrafiacych nawet odłożyć koszyka na miejsce czy nie rozumiejacych podstawowych zasad obowiązujących w sklepach, faceci o paznokciach dłuższych niż moje i wyklinajacy za to, że nie jest się alfa i omega, rzucający pieniędzmi itd., mogła bym wymieniać o wiele dłużej :/

A i drogi KLIJENCIE jestem u końca drugich studiów magisterskich i potrafię zapewne o wiele więcej niż Ty i na pewno nie jedna kasjerka osiągnie w życiu więcej niż Ty czyli dno :)
12
pols 2016-08-15 20:59
Pytanie do pracowników bo byłem na rozmowie
jakie są szanse rozwoju
zarobki
dyrektor mówił o 13 i 14 pensji czy to prawda
jak wygląda socjal i premie
proszę o odp pozdrawiam
1
GOSCIU 2016-10-05 23:11
gówniane pieniądze sie w cascie zarabia :) Szczególnie ciołki bez znajomosci jezykow, bez wykształcenia, ktorzy kasują grube siano jako kierownicy, siedzac na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jadalni i zabawiajac sie gierkami na smarphonach. Ze szczerymi pozdrowieniami dla kierowników działu dekoracje, ogród, drewno z Bielska Białej. Kółeczka wzajemnej adoracji :))
6
steff 2016-10-17 21:46
Pracowałem w Gdańsku ponad 7 lat. Był to czas stracony. Kierownictwo nie ma pojęcia o kierowaniu ludźmi. To są przeważnie ludzie małointeligentni którzy załapali się przez kablowanie i nadal to robią... Awanse,..liczą się tam tylko pod.pierdalacze a nie pracujący ludzie.
Pieniądze.. kiedyś były dobre, teraz jest z tym słabo.
4
pol 2016-10-17 22:42
kwestia inteligencji @ steff obawiuam się ze to ocena bardzo subiektywna. Ktoś może ci powiedzieć że uwaza zupełnie inaczej. A po czym konkretnie wnosisz?
Wielki Wrobel 2016-10-28 22:25
Idealnie tak
To samo w casto Radom
Obietnice bla bla, grafik wersje po 21zmian
Da sie zarobic 2tysia netto, pracujac 3-weekendy.

Idealny post- zgadzam sie Castorama byla fajna 6lat temu teraz to benefit dostaniesz.

A i garba tez
4
Krzysztof 2016-11-11 16:38
Mila i pomocna obsluga towary poukladane w sposub rozwarzny i dostepny jak oczu jak rowniez dla rak ,mugl bym zamieszkac w castoramie w bytomiu bo czuje sie tam wspaniale .
1
metsa 2017-01-20 20:21
Obecnie Castorama plasuje sie na samym dole jesli chodzi o zarobki :(. Obecnie w Lidlu i Biedronce można zarobić więcej. Zarząd nic nie robi sobie z próśb pracowników i związków o podwyżkę. Niedługo zostaną bez ludzi do pracy ( a nie przepraszam będą ale sami ukraińcy) !!!!. Niem wróże żadnej poprawy, póki co uciekać jak najdalej.....
10
marcin 2017-01-21 19:43
Dramat!!! Jeszcze rok dwa i pensja to będzie minimalna krajowa , kilka lat temu mnóstwo cv w skrzynkach , obecnie święcą pustkami , ludzie przychodzą na kilka tygodni , miesięcy i rezygnują !!
5
Żółty 2017-01-28 01:31
Witam.Moja opinia dotyczy ochrony w sklepie Castorama na W.sławka wchodząc do sklepu z żoną i moim towarem poprosiłem o naklejkę Pan mi przyklejił ale niestety nie znalazłem tego czego szukałem więc wyszedłem pojechałem jeszcze do LM,Obi i wróciłem jednak do tego marketu zrobiłem zakupy i gdy wychodziłem podeszła do mnie ochrona a raczej zostawili mi drogę i zaprosili mnie do jakiegoś pokoju gdzie wyszliśmy w trzy osoby poczym uświadomili mi że chwilę temu byłem i ukradkiem ledy kiedy ja powiedziałem że nie bo wnosiłem swoje i miałem je oklejone straszyli mnie policją a jak poprosiłem o materiał z monitoringu to ochroniarz nie chciał mi go pokazać ale przypomniałem sobie że w samochodzie mam tą naklejkę co mi parenaście minut temu nakleił jakiś Pan po czym Pan z ochrony bardzo mnie zaczoł przepraszać spalił się jak burak i takie tam poprostu PARANOJA zero przepływu wiadomości między jakimś psełdo gościem który siedzi i patrzy w monitorki co niby twierdził że coś ukradkiem ja już w tym markecie nigdy nie zrobię zakupów tylko dlatego że ochrona jest nie wiarygodna i nie spełnia swoich zadań a was ostrzegamy jak coś wnosicie swojego to poproście o naklejkę nic na gębe że niby ja będę Pana pamiętam że coś tam Pan wnosi swojego żałuję tylko jednego że nie zrobiłem zadumy i nie wezwałem kierownika sklepu pytanie czy by to coś zmieniło ale polak mądry po szkodzie
All 2017-02-08 23:07
A'propos pracy w Casto, czy w dyrekcji na krakowiaków pracują jeszcze te same osoby w zarządzie co 10 lat temu? Pracowałam na popularnej i na krakowiaków później, było super ale wtedy zupełnie inaczej to wyglądało niż teraz opisujecie. I zarobki były bardzo dobre. Co prawda na krakowiaków były wredne osoby jak Corinne Limozin, która jak kogoś nie lubiła potrafiła załatwić nieźle ale inni byli w porządku. Mam nadzieję, że tej mdłej sucz już tam nie ma, pozostałych serdecznie pozdrawiam.
Zimnydrań 2017-02-18 21:21
Krzysiu twoja mac ... naucz się po polsku !!!! ... głąbie kapuściany !!!! , bo chyba rozumiem teraz przesłanie Casto ... debile do półek , toż jak mówisz to nie widać ortografii :)
grzesiek 2017-03-07 14:08
Tak czytam te wypowiedzi jaki ja jestem szczesliwy ze opuscilem w 2011 szeregi tego łajna .
Czego sie dorobilem w Katowicach ?
hu,.........a złym pracownikiem nie bylem
wmontowali mi ze zrobilem to ,tamto za maja nagrania i straszyli policja .
1
hehehe 2017-04-03 16:42
Moim zdaniem po prostu wegetujesz i to wszystko :) Jesteś pionkiem przełożonych, którzy cisną z Ciebie każdą kropelkę soku, a Ty im na to pozwalasz, ba, wykazujesz syndrom sztokholmski.
SDad 2017-04-05 16:14
Witam, chciałbym zapytać czy zatrudniając się przez agencję pracy (znalazłem ogłoszenie na olx i był tam numer do agencji, a nie było napisane jaki sklep) i oferta jest na umowę zlecenie, czy przysługiwałby mi taki sam socjal?
Sztigiribongo 2017-04-19 17:06
Nie. Socjal jest tylko dla pracownikow bezposrednio zatrudnianych przez casto. Dostaniesz super smierdzace buty i milion obowiazkow wiecej niz pracownik casto...Zadnego socjalu, dodatkowego ubezpieczenia, premii, biletow itd. Nic. No i mniejsza kasa, bo wszyscy chxa zarobic.
1
Klient 2017-04-21 00:26
Jelenia góra drogi market budowlany drzwi wewnętrzne nigdy nie były w promocji w leroy są co tydzień milsza obsługa w Castoramie chodzą jak chcą w leroy można się targować i dostaje się rabat 15% naprzykład dziś dostałem na drzwi pojechałem do Castoramy się zapytać to się zaczeli śmiać moja noga tam niepujdzie i rodzina też gdzie robiliśmy zawsze tam zakupy .
DAREKK 2017-04-24 22:03
Jako nowy pracownik castoramy jestem mile zaskoczony.
Ciuchy,buty,nożyk,identyfikator- wszystko firmowe(często w innych zakładach pracy takich luksusów
nie było) :-p
Atmosfera ok.
Klienty dokuczają czasami bo myślą że wszystko człowiek wie i na wszystkim się zna.
Przychodzą do sklepu i nie wiedzą co chcą kupić.
Podwyżkę parę zyla mają dać w tym miesiącu- napiszę wam koło 10 tego czy dostałem.
Minusy to tak jak niektórzy wcześniej pisali że (według mnie) za dużo przywożone towaru który nie schodzi i trzeba kombinować gdzie go upchnąć a ten co jest na niego popyt często rzadko się pojawia.
No ten co zamawia towar powinien się skonsultować ze sklepem i targać(przeważnie z chin)
to co schodzi.
A nie - przyjdzie cała paleta jakiegoś towaru co słabo schodzi i trzeba kombinować gdzie go wcisnąć.
cdn. mej relacji nastąpi :-p
Trochę się stali pracownicy wkurzają że dostają tyle samo wypłaty co ja chodź mają już doświadczenie
i więcej obowiązków niż ja.
Ale to nie ja ustalam tam reguły.
No- powinni więcej ode mnie zarabiać ale co ja im poradzę.
Pewnie że to nie fer wobec nich.
4
Madziulka 2017-04-28 08:35
Znajdź ludzi do pracy uczciwych i solidnych jak studentki olewaja bo muszą trochę namęczyć w weekendy. ..do tego zauważ że kasjerka pracuje non stop na kasie bo nie może wstać i chwilę odpocząć nie licząc przerwy.....regulka która trzeba mówić każdemu klientowi to odgorny nakaz....automaty do faktur służą temu żeby nie było kolejek w punkcie informacji wpisanie danych do faktury to nie jest czarna magia i zajmuje 5 min.....dziewczyny na zwrotach są w ruchu 8 godzin i też nie mogą powiedzieć do klienta przepraszam muszę odpocząć dwoimiy się i troimy żeby wszystko szło szybko ale widać że zawsze się znajdą ludzie którym nie dogodzimy i tacy z brakiem empatii a kasjerki to nie są roboty to są żywi ludzie więc szanujmy się nawzajem bo n temat zachowań klientów mogłabym książkę napisać ......
2
Pajączek 2017-06-01 09:13
Mimo, że wpis był dwa lata temu, zgadzam się w 100%. Jestem z podobnego sklepu w kujawsko-pomorskim i nic się nie zmieniło w tym temacie. Może i kierownikom się poprawiło, ale szarzy mali pracownicy nadal są wykorzystywani do bólu. Góra przymyka oko, na kierwnicze nic nie robienie, na kilkakrotne przerwy w ciągu dnia, na ślęczeniu prywatnym nad telefonem - i to jest ok. a magazyn centralny - jedna masakra. Zero logistycznego podejścia, zero fajnych rengy, wszystko nie na nasze warunki społeczne - nic się nie podoba i jeszcze najlepsza niedostępność nowych kabin, które ktoś sobie wymyślił. Tylko nikt nie wie , jaka to żenada przed klientami, że expo jest a towaru zamówić nie można. Pozdrawiam.
Siwy 2017-06-01 17:24
Myślisz,ze ludzie mają czas na skladanie mebli? nie umiesz, zaplac sasiadowi ktory to zrobi, klienci mysla ze sa panami swiata? skoro towar jest oryginalnie zapakowany to chyba nie tak dla jaj.
Dział budowlany 2017-06-09 15:27
Pszyszłem tu popaczeć na co wy tu wypisujecie.jestem kierownikiem działu,i powiem tylko tyle...było się uczyc ,a nie bonki zbijac na lekcjach.Moze byście byli w kierownictwie, tam muszą być naprawdę inteligętni ludzie,a nie ledwo po maturze. Popracujcie nad sobom,to morze uda wam się awansowac
Dział budowlany 2017-06-09 15:33
Acha, nie wiem jak wygląda w Koninie,ale szanujcie swoich kierownikuw
Dział budowlany 2017-06-09 15:40
Hehehe spoko,jaja sobie robie,nie jestem kierownikiem,a chciałbym nim zostać,i teraz pytanie..ile można wyciągnąć na łapkę,będąc kierownikiem działu?
Zostaw swoją opinię o Castorama Polska - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Castorama Polska