brak logo

Ravi Sp z o.o

Brzeźnica

Opinie o Ravi Sp z o.o

Nick 2017-03-13 22:30
Kolega ma 100 % racji. Wchodzisz kierownikowi w pupę masz jak w raju
3
Iza 2017-03-19 12:21
Ravi to spoko firma i z pewnością poradzi sobie bez niektórych osób.
2
Pytanie do handlowców z Ravi 2017-03-20 22:29
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH region małopolska/podkarpackie. Czy jest szansa, że pojawią się oferty pracy w najbliższym czasie i jakie jest średnie wynagrodzenie PH w Ravi?
2
stoch 2017-03-21 06:24
Niedawno szukali na Kraków i okolice ogłoszenie wisi może jeszcze aktualne. Zarobki są super dużo zależy od tego jak pracujesz
1
Natalia 2017-03-23 15:17
Ravi Sp. z o.o. jest wiodącym dostawcą artykułów do wyposażenia kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych i myślę, że praca w takiej firmie już jest powodem do zadowolenia. Przynajmniej ja tak czuję.
pracownik 2017-03-29 19:59
Ravi to wzorowy pracodawca Polecam
Galicja 2017-03-29 21:08
na podkarpaciu calkiem inna atmosfera niż zachodniej części kraju,kasa niezla ,ten region dobrze zarzadzany,wiec warto isc na rozmowe.
1
Dunka 2017-04-08 12:27
Pracuję w Ravi od dawna i jestem zadowolona ze swojej pracy i zarobków, chociaż wiadomo zawsze mogłyby być większe. Do tego pracuję z super ludźmi, chce mi się chodzić do pracy. Skusiłam się do lektury wpisów i myślę, że niektórzy autorzy coś im jest nie tak.
1
nieznajomy 2017-04-22 20:06
czy stawka 9,50zł to stawka netto czy brutto?
Nora 2017-04-25 15:22
Nie mogę znaleźć nowych ofert w Ravi. Może ktoś słyszał o etacie dla ph. Słyszałam, że to fajna firma.
Okoko 2017-05-04 15:51
Spokojnie niedługo będzie sporo wolnych miejsc na przedstawicieli
1
Gogo 2017-05-04 23:39
Dlaczego ?
Maja 2017-05-05 11:42
Firma Ravi jest wiodącym dostawcą artykułów do kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych. Rozwijają się poprzez sprzedaż na terenie całego kraju a także za granicą, zapewniają kompleksową obsługę klienta. Myślę, że to jest zasługa pracowników tych którzy chcą pracować.
1
PIter 2017-05-06 09:01
czyżby znowu podzialy tras albo zmiana systemu premiowego ?
2
Okoko 2017-05-06 21:17
Wielu ph otwarcie mówi o zmianie pracy. Już niedługo ravi będzie zatrudnialo Ukraińców jak tak dalej bedzie traktowalo pracownikow
4
Wojak 2017-05-09 19:58
Pracuje w firmie i nie zauważyłem , żeby było tak źle. Ravi ma się raczej dobrze a jeśli komuś nie podoba się praca zawsze może zmienić. Lanie wody nie jest potrzebne!
Okoko 2017-05-11 13:35
Owszem, ravi ma się bardzo dobrze, ale nie przekłada to się niestety na pracowników.
2
Wojak 2017-05-18 22:57
Dobrzy pracownicy maja się dobrze w Ravi. Cieszę się, że nareszcie docenia się ludzi zaangażowanych w pracy a nie robiących dobre wrażenie. Niektórzy muszą sie jeszcze uczyć pracować.
galicjusz 2017-05-20 16:09
szkoda,ze jest odwrotnie do tego co piszesz
3
Okoko 2017-05-22 14:54
@wojak chyba krótko pracujesz w tej firmie. Z roku na rok jest coraz gorzej. Bardziej wartościowi pracownicy już dawno są poza tą firmą. Jeśli ktoś nie ma ambicji i umiejętności to fakt, firma jest dla niego. Problem pojawia się gdy pracownik angażuje się w pracę i tym samym wymaga od pracodawcy więcej. Pomijam już wieczne braki magazynowe, kłopoty z dostawami, brak nowości , niepłatne urlopy, premie "uznaniowe" itd. To tak apropos lania wody:-) masz tu chyba garść argumentów. Pozdrawiam
4
Wojak 2017-05-23 22:28
Czy wszyscy pracownicy mają w Ravi powody do narzekania? Myślę, że nie wszyscy, może trzeba spojrzeć w lustro ?
1
nitka 2017-06-01 17:01
Hej z opini Ravi wydaje sie ciekawa firma Zastanawiam sie nad zlozeniem tam papierow. Wiecie czy szukaja nowych ludzi do pracy Jaka jest atmosfera i zarobki z punktu widzenia zwyklego pracownika ?
raków 2017-06-01 19:51
Zwykły pracownik 1550zł plus jakaś premia , pewna odpowiedz bo jestem pracownikiem w cz-wie.
2
Wojak 2017-06-11 10:14
To jest spoko firma, ale niestety jak wszędzie tak i tu znajdą się nieszczęśliwi ludzie.
mustafa 2017-07-29 21:15
zarobki 1550-1650zł plu możesz zrobic nadgodziny sama praca na mg nie jest zla ani ciężka aleniektóre osoby są wku... jedyny minus to właśnie kasa
abcdef 2017-08-08 10:48
Mustafa na jakich stanowiskach są takie zarobki? Pojawiło się parę ciekawych ogłoszeń ale nie podali wynagrodzeń. Jaką masz opinię na temat atmosfery pracy w biurze, przełożonych.
zszywka 2017-08-08 22:03
generalnie ok, dyrektorka jest wymagająca ale da się żyć
Mojito 2017-08-09 09:40
Atmosfera oraz Firma Ravi jest super.
Nowy 2017-08-09 13:28
Witam,jak wygladaja warunki na PH lubelskie? jakie zarobki,atmosfera itd
pako 2017-08-10 06:46
Nowy zatrudniłeś się czy planujesz?
abcdef 2017-08-10 12:01
zszywka 2017-08-08 22:03
generalnie ok, dyrektorka jest wymagająca ale da się żyć

a Prezes
Kurka Wodna 2017-08-10 21:44
@abcdef

Normalny człowiek.Złóż papiery i się przekonasz jak Cię zaproszą na rozmowę.
Mojito 2017-08-11 03:52
Ciasteczko.
Wojtek 2017-08-11 18:08
Ravi prawie nie ma ofert pracy, jedynie księgową i w dziale graficznym. Szkoda bo mam zamiar aplikować na przedstawiciela handlowego.
kopa 2017-08-14 21:07
firma ok tylko mogli by lepiej placic
Karol 2017-08-15 18:38
Problem pieniędzy to stały temat w każdej firmie w dodatku raczej nie do całkowitego załatwienia, chociaż firma Ravi jest spoko!!
ZDR 2017-08-17 17:30
Wszystko zależy tylko od pracodawcy może płacić najniższą krajową może też płacić przyzwoicie tak jakie są warunki życiowe w tym kraju, 2000 na rękę to chyba nie jest luksus? W ravi dobrze nie zarobisz z takim kierownikiem i nastawieniem właściciela. Dobre wieści bo coraz więcej firm w okolicy gdzie płacą na rękę 2000 na początek.
1
lisu 2017-08-17 19:18
Heja już wdze jak ci kidawa daje 2 paczki lol
D.K. 2017-08-19 19:39
Nikt was tu nie trzyma na siłę jak jest wam źle znajdźcie sobie lepszą pracę na wasze miejsce czeka 10 chętnych.
Tymoteusz 2017-08-20 13:25
Jeśli firma ma zbyt niskie płace dla pracowników to może trzeba coś zrobić?
Zielarz 2017-08-20 18:02
Można zatrudnić się gdzie indziej. Takie firmy jak Śnieżka, Kronospan, Olimp czy niedawno powstały na strefie Hutchinson płacą 2000 na rękę na dzieńdobry.
Piotr 2017-08-23 19:36
Plusem Ravi są zarobki. Pracuję tutaj już kilka lat nie nie zamierzam zmieniać pracy jestem bardzo zadowolony.
adam 2017-08-23 19:39
Dobrze płacą
Tomek 2017-08-23 19:42
Zarobki ok
Asia 2017-08-23 20:04
Polecam
zadowolona 2017-08-23 20:32
Nie ma co narzekać
Bryan 2017-08-23 20:51
Najlepsza firma świata
Luca 2017-08-24 06:51
Na pewno jedna z lepszych w regionie jeśli chodzi o wynagrodzenia i warunki pracy
Justyna 2017-08-24 10:26
Przeczytałam opinie na forum i jestem miło zaskoczona takim pozytywnym przekazem od pracowników. Czy Ravi ma jakieś nowe oferty pracy? Podpowiedzcie czy warto aplikować?
Lidia 2017-08-25 12:37
@Bryan, @zadowolona, @Asia a dlaczego jesteście zadowoleni z firmy Ravi? Polecilibyście dla @Justyna pracę tam? Widzę, że nie ma ofert pracy, ale może jak firmie się dobrze wiedzie to warto się z nimi skontaktować? Ktoś coś wie o rekrutacji? Doradźcie użytkownikowi @Justyna.
Zostaw swoją opinię o Ravi Sp z o.o - Brzeźnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o