brak logo

Ravi Sp z o.o

Brzeźnica

Opinie o Ravi Sp z o.o

wiedźma 2017-02-09 20:30

cytuję:
Fuksja 2017-02-08 22:30
@Piter - 2017-02-08 20:56
"Spójrzmy obiektywnie. Rzeczywistość wygląda tak, że kobiety prędzej czy później zachodzą w ciążę, następnie ich czas zajmują dzieci, a ze swej natury są.. nieprzewidywalne. Praca PH wymaga pewnego rodzaju rutyny, regularne wizyty u klienta, utrzymywanie ciągłości zamówień, stabilność obrotów, czasem poświęcania życia prywatnego. Kobiety nie nadają się na takie stanowisko. Mężczyźni są w tej dziedzinie bez wątpienia bardziej godni zaufania. Wykazują się większym profesjonalizmem i zaangażowaniem. "

DLA MNIE TO JAWNA DYSKRYMINACJA, JAK CI NIE WSTYD PISAĆ COŚ TAKIEGO
23
Sam 2017-02-09 20:43
Mówiłem, że mają wioskowe poglądy.
57
WIX 2017-02-12 10:24
Czy RAVI ma aktualnie jakieś oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a bardzo zależy mi na pracy. Wiem, że to dobra firma. Dbają o ludzi,o swój wizerunek. Myślę, że to może być super praca dla mnie no i blisko mam domu.
4
MAX 2017-02-12 10:45
Nic nie wiem na ten temat ale regularnie szukaj w internecie pojawiają się co jakiś czas ogłoszenia. Praca na jakim stanowisku Cię interesuje? Jak mieszkasz blisko to możesz aplikować bezpośrednio, nie musisz się nawet umawiać na rozmowę chyba, że Ci zależy.
4
RAVI JEST OK 2017-02-12 10:47
a jakie stanowisko
4
pracownik 2017-02-12 11:34
nie mam wiedzy popytam jeszcze
4
żubr 2017-02-12 12:03
ja nic nie wiem obecnie ale życzę ci powodzenia w szukniu
4
teo 2017-02-12 12:04
na jaki region??
4
kamil 2017-02-12 12:44
też jestem ciekaw przyłaczam się do pytania
4
BRAVO 2017-02-12 16:05
Słuszny wybór TYLKO RAVI NIC INNEGO! Nie mogę się doczekać kiedy dołączysz do naszej drużyny!!
4
ravi ist the best 2017-02-12 16:07
Życzę Ci powodzenia, na pewno nie będziesz żałował!!
4
POWODZENIA 2017-02-12 16:10
próbuj i jeszcze raz próbuj to może być twój życiowy wybór
4
tylko Ravi Sp. z .o.o. 2017-02-12 16:13
trzymam kciuki!! Życzę ci żeby pojawiła się idealna oferta dla ciebie naszej kochanej firmie!!
4
2500 netto 2017-02-12 16:16
Jak się dostaniesz pokochasz tą firmę misusz być cierpliwy na pewno coś upolujesz!!
5
tylko dla ambitnych 2017-02-12 16:17
Ravi jest super!!
5
Jan 2017-02-12 16:19
Pracuję w Ravi już kilkanaście lat ta firma jest po prostu the best!!
4
NA BOGATO 2017-02-12 16:21
Różne są opinie na temat Ravi ale prawda jest taka że zarobki są bardzo atrakcyjne
4
Nowy 2017-02-12 16:22
TAK JEST
4
brzeźniczak 2017-02-12 16:23
Nieźle płacą. POLECAM!!
4
Michaszek 2017-02-12 16:27
Prawda jest taka że Ravi jest super firma ludzie llubia i chca tu pracować
4
dajaro 2017-02-12 21:04
Yaro jest systemetyczny ,widac po dzisiejszych wpisach i takiej samej ilosci polubien,ale dalej nic nie wiadomo z tych pozytywnych wpisow dlaczego nie napiszesz o szczegolach.Ludzie tak lubia pracowac w Ravi ale chyba bardziej sie stamtad zwalniac.
69
słowoPrawdy 2017-02-12 22:06
hahah jarek daje radę !! a co z ząbkiem się stało ? został zdegradowany do PH z koordynatora ? a jaro co z tobą ?? już nie jesteś głównym kierownikiem PH że wskoczyłeś na miejsce ząbka ? coś się posypało ?? ząbek jak wierny piesek będzie biegał po trasie PZC , prawda jest taka że PH źle się traktuje w tej firmie i wszyscy ceniący się ludzie odchodzą !! zatrudniacie nowych młodych ludzi którym możecie zrobić pranie mózgów !
63
Biuro 2017-02-13 07:17
Co Ty za głupoty opowiadasz w Ravi średni wiek PH to około 30 lat...
7
Polak 2017-02-13 18:56
stanowisko koordynatora w Ravi to dobra fucha malo roboty(niektórzy to wogóle nic nie robia) i dobry hajs
53
Polacy 2017-02-13 20:24
Kogo masz na myśli np ? Jaki rejon ?
Żarty z brawa 2017-02-14 16:05
Średnia wieku zawyzaja 2 osoby a reszta to dzieci które udają ze chcą i robia a śmieją się nic nie robiąc... :) takie realia
38
12 latek 2017-02-14 19:29
Gdyby te dzieci nic nie robiły to by dawno nie pracowały. Ciekawe czy te starsze osoby teraz przyszły do pracy czy w ravi sie zestarzały ? Kolego wiek, nie ma nic do tego. Możesz mieć 18 lat i robić lepsze obroty niż ten co ma 50 lat.
32
DZIEL I RZĄDŹ 2017-02-14 19:58
Ziomki nie widzicie tego, że ktoś bardzo chce skłócić ze sobą handlowców?
6
taaaa 2017-02-14 21:18
no nie do końca ;) ja bym za żadne pieniądze nie chciał być koordynatorem z racji jednego karakana który był by moim przełożonym .... dzień w dzień zjebki za byle g.
9
polako 2017-02-15 18:23
czyli nim jestes jak taki obeznany w temacie ,ze zjebki za nic,to wroc na ph bo tam trzeba zrobic wynik a nie wysylac sms do Yaro ,zrobic raport że,coś sie niby tam robilo..
38
Polako2 2017-02-16 19:38
Hahaha dobre prawda! Idź wróć na ph jak tak tam źle!
25
Wilk 2017-02-17 20:21
Nie mogę namierzyć nigdzie nowych ofert pracy. Chciałbym pracować w RAVI bo to dobra firma i można spokojnie pracować. Ile zarobie na magazynie? Czy cos dodają?
Król Julian 2017-02-18 20:07
Na promocji stoją ludzie wynajęci... To tak szczere jak pozytywne komentarze.
19
Waldi 2017-02-21 19:19
Pracuję dla RAVI i jestem z tej pracy zadowolony. Nikt nie może zabronić pisania dobrej opinii tylko dlatego, że sam ma inne zdanie. Może nie potraficie pracować.
6
Lidia 2017-03-01 14:05
Król Julian uważasz więc, że pozytywne komentarze nie są szczere?
1
jarzębinka 2017-03-04 16:34
Nie polecam i radzę omijać z daleka tego pracodawcę.
33
Sasanka 2017-03-05 14:11
Moim zdaniem:
-minusy to żenująco niskie wynagrodzenia. Wydajność i dodatkowe obowiązki nie mają wpływu na ich wzrost bo zakres obowiązków nie jest sprecyzowany na piśmie,
-plusy takie, że można zdobyć doświadczenie i szukać lepszej pracy.
47
kicha z hajsem 2017-03-06 18:37
Na magazynie zarobisz 1550zł plus jakaś tam premia, więc szału nie ma , na podwyżki nie ma co liczyć :(
21
byly pracownik ravi 2017-03-06 18:43
na magazynie zarabiają dobrze tylko ci co włażą do dupki brygadzistom i kierownikowi !!!a jest kilka takich osób np w cz-wie.
28
Edi 2017-03-07 17:35
nie tylko na magazynie tak jest na ph tak samo.
17
Tymon 2017-03-07 22:56
Że ph zarabia 1550 zł to nie uwierze
edek 2017-03-08 07:06
chodzilo o premie.
Lidia 2017-03-08 10:28
jarzębinka, mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź? Co wpłynęło na Twoje niezadowolenie?
szukający 2017-03-09 22:07
Kurde co to na tej stronie sie dzieje!!!! byłem na stronie Chomika tam komentarze spoko ale czasami ktos tam wpisuje komentarze ze nie ma jak to w Ravi ....wiec ide na opinie o Ravi i kurde....chyba jednak nie jest jak tam jakis troll pisze....
1
Olek 2017-03-11 08:41
praca w obydwu firmach podobna czasochlonna,plus na korzysc ravi to wymiany na bieżaco,kasa średnia na rynku ph ale atmosfera tragiczna,w ravi ma sie dobrze nie ten co pracuje,tylko ten co donosi i udaje ,że pracuje. Powodzenia w zamykaniu sprzedaży monitorowanej.
5
Nick 2017-03-13 22:30
Kolega ma 100 % racji. Wchodzisz kierownikowi w pupę masz jak w raju
3
Iza 2017-03-19 12:21
Ravi to spoko firma i z pewnością poradzi sobie bez niektórych osób.
2
Pytanie do handlowców z Ravi 2017-03-20 22:29
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH region małopolska/podkarpackie. Czy jest szansa, że pojawią się oferty pracy w najbliższym czasie i jakie jest średnie wynagrodzenie PH w Ravi?
1
stoch 2017-03-21 06:24
Niedawno szukali na Kraków i okolice ogłoszenie wisi może jeszcze aktualne. Zarobki są super dużo zależy od tego jak pracujesz
1
Natalia 2017-03-23 15:17
Ravi Sp. z o.o. jest wiodącym dostawcą artykułów do wyposażenia kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych i myślę, że praca w takiej firmie już jest powodem do zadowolenia. Przynajmniej ja tak czuję.
Zostaw swoją opinię o Ravi Sp z o.o - Brzeźnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o