brak logo

Ravi Sp z o.o

Brzeźnica

Opinie o Ravi Sp z o.o

Conan Barbarzyńca 2016-12-03 20:45:19
Aha, dobrze że wyjaśniłeś bo nie wychwyciłem dowcipu ? :)
Widzisz synku robotnik to nie "pachołek" i nie ma znaczenia czy 1500 czy 2500 zarabia.
Ciekaw jestem szczerze co takiego "ambitnego" robisz w życiu że czujesz się lepszy niż "pachołki" za 2500 ? :)

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Pacho%C5%82ek
82
Ja 2016-12-04 11:39:13
Witam pracowałem kilka lat temu w Ravi i muszę przyznać że nic się nie zmieniło. Szkoda mi tych nowych ph bo mają nadzieję że trafili do normalnej firmy a niestety przez 1 osobę tak nie jest. W sumie to nawet dobrze że kiedyś tam pracowałem . Dzisiaj jestem dyrektorem i wiem że największą wartością są dla mnie moi ph nie muszę przeprowadzać rekrutacji bo nikt się nie zwalnia. Pieniądze są ważne lecz jeśli nie ma dobrej atmosfery to nikt nie będzie chciał u Ciebie pracować.
77
BP 2016-12-05 17:25:05
Z jakiej okazji?
Hehe 2016-12-05 21:35:11
Jaro poszedł na emeryturę
80
ester 2016-12-05 21:54:39
albo Wiola
103
Andrzej 2016-12-08 22:02:26
witam,
zastanawiam sie na aplikowanie na ph na region Wadowice Andrychow.Prosze o rzetelna odp. jak wyglada praca,warunki,oraz relacje z przelożonymi.warto czy jednak sobie odpuścic.
3
Owsianka 2016-12-09 19:01:08
Wiolcia na emeryturze? Wolne żarty. Możecie sobie marzyć.
89
ona 2016-12-14 21:07:58
Warto aplikować na PH ?
on 2016-12-14 21:47:00
zależy na ktory region
Ona 2016-12-14 22:33:15
Śląsk. A tak z innej beczki. Który region jest według was najlepszy ? Chodzi o kierownictwo, pracowników itp.
Florek 2016-12-15 17:04:34
to slaska nie polecam, wszystkie osoby ktore sie zwolnily w ostatnim czasie a sporo ich bylo,odeszly same,wiec samo to mowi za siebie.
42
Luna 2016-12-16 18:16:48
Dla ciebie PANI VIOLETTA
4
Kacper 2016-12-23 16:22:21
Najlepsza firma na ziemi, świetna atmosfera zwłaszcza na śląsku
Gabriel 2016-12-23 16:23:50
Fajnie że jesteście na facebook można zapoznać się z ciekawą ofertą
Klaudyn 2016-12-23 16:24:50
Mi się udało ty też spróbuj !
Andżela 2016-12-23 16:26:01
super zarobki super atmosfera nie zastanawiać się próbować jak ktoś szuka pracy
Jaro 2016-12-23 18:01:11
Jarek znowu szaleje ,Wesolych Swiat :)
14
Wed 2016-12-23 19:12:12
Co wy macie do tego Jarka, kim on jest ? Miałem wysłać CV ale patrząc na to co się dzieje w tej firmie to nie mam zamiaru szukać pracy co 2 miesiące.
49
Florek 2017-01-03 21:49:25
radze,zmień dilera :)
46
Wojak 2017-01-06 17:38:24
Słyszałem dobre opinie o RAVI i mam złożyć swoje CV. Piszecie tak tajemniczo, nie wiadomo w czym problem. Jak ktoś ma wiedzę i mógłby ją przekazać to proszę o to. Często takie złe wpisy piszą ludzie, którzy maja złość.
Iwona 2017-01-07 16:18:26
Hej!
Szukacie pracownika do działu importu-eksportu w Brzeźnicy. Mam wykształcenie kierunkowe (marketing/ang/niem) oraz doświadczenie trzy lata pracy na podobnym stanowisku. Jakich zarobków można się spodziewać i jaka jest tam atmosfera?
PCV 2017-01-07 19:36:22
2000-2500
inglot 2017-01-07 22:04:08
I zakres obowiązków na piśmie TO PODSTAWA!!!!
44
Polecam 2017-01-08 00:53:08
Firma Ravi oferuje atrakcyjne warunki zarobki też są mega. Szefostwo ma przyjazne nastawienie do pracowników w Ravi panuje super atmosfera, można czuć się swobodnie żadnego ciśnienia. Pani Dyrektor jest profesjonalistką, zawsze można liczyć na jej pomoc. Szef jest życzliwy, dowcipny a w ogóle niezłe ciacho. Nie wiem czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne ale zachęcam ciebie żebyś spróbowała
3
szyna 2017-01-08 08:35:59
Iwona zarobki możesz negocjowac
1
Witam 2017-01-08 12:15:18
Może 2,5 zaproponują.
2
KOD 2017-01-08 20:03:04
e mniej
Słabo 2017-01-14 09:47:00
Po co piszesz o tym na tej beznadziejnej stronie ? Bezinteresownie ? Czy to ma być taka pomoc jego rodzinie ? Zobacz jakie rzeczy są tu wypisywane o Ravi... większość prawdziwych. Na twoim miejscu skasowalbym ten wpis...
24
ja 2017-01-15 13:24:01
A co cię pajacu to boli , że ktoś wspomniał dobrego młodego człowieka,który się w życiu pogubił i zostawił w smutku i żałobie rodzinę i najbliższych.
7
Kajak 2017-01-15 17:52:55
Szukam pracy w RAVI na magazynie, czy sa nowe rekrutacje w Częstochowie? Znajomy mówi, że były przyjęcia ale ja nic nie widzę. Mam jeszcze jedno pytanie jak wyglądają zarobki dla magazyniera, może jakieś inne stanowisko podobne chciałbym u nich pracować.
2
ukyhtyio7 2017-01-16 06:09:11
Wiecie czy ostatnio pojawiła się jakaś oferta pracy w Ravi?
1
865tg 2017-01-16 06:10:26
Też jestem ciekawa.
1
432wd 2017-01-16 06:11:36
Takich co mnie interesowałyby na razie nie ma trzeba czekać
2
jh7iyihy 2017-01-16 06:12:50
Na pewno jakieś się pojawią
cierpliwości
2
hihi 2017-01-16 06:14:25
Może pojawi się coś dla mnie
1
Krzysztof 2017-01-16 06:17:58
Nie wiecie czy szukają teraz PH?
1
po 2017-01-16 06:19:41
może szukają trzeba sprawdzić
1
K 2017-01-16 06:22:33
na jaki region?
1
Krzysztof 2017-01-16 06:23:58
Śląsk albo Małopolska
1
O 2017-01-16 06:26:00
Nawet jak nie ma ofert zawsze możesz aplikować
2
Krzysztof 2017-01-16 06:27:10
Tak zrobię dzięki za pomoc
1
PH z Ravi 2017-01-16 06:27:40
Powodzenia
2
hjgtr 2017-01-16 06:29:27
próbuj bo warto
3
Galicja 2017-01-16 17:30:19
13 wpisow w 20 min ...nie ma jak pisac sam ze soba.
Pozdrawiam
31
zadowolony 2017-01-22 18:04:51
Jak fajna firma to ludzie zadowoleni i nie wypisują bzdur. Ja pracuję w RAVi już dość długo nie mogę narzekać. Jest fajna atmosfera i człowiek idzie do pracy z przyjemnością. Dobrze trafiłem i do tego niezłe zarobki. Czego można jeszcze oczekiwać????
2
pracownik 2017-01-22 18:17:39
Tak samo uważam, nie ma co narzekać polecam wszystkim pracodawca na medal.
1
wedwr 2017-01-22 18:34:31
RAVi jest ok!!!!
1
lalala 2017-01-22 19:21:19
Bardzo fajna firma.
1
OK 2017-01-22 19:47:38
Stabilność zatrudnienia, zarobki na czas dają umowę wszystko przejrzyste.
2
111 2017-01-22 20:04:09
Solidna firma.
1
Zostaw swoją opinię o Ravi Sp z o.o - Brzeźnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o