brak logo

Ravi Sp z o.o

Brzeźnica

Opinie o Ravi Sp z o.o

Michaszek 2017-02-12 16:27
Prawda jest taka że Ravi jest super firma ludzie llubia i chca tu pracować
4
dajaro 2017-02-12 21:04
Yaro jest systemetyczny ,widac po dzisiejszych wpisach i takiej samej ilosci polubien,ale dalej nic nie wiadomo z tych pozytywnych wpisow dlaczego nie napiszesz o szczegolach.Ludzie tak lubia pracowac w Ravi ale chyba bardziej sie stamtad zwalniac.
71
słowoPrawdy 2017-02-12 22:06
hahah jarek daje radę !! a co z ząbkiem się stało ? został zdegradowany do PH z koordynatora ? a jaro co z tobą ?? już nie jesteś głównym kierownikiem PH że wskoczyłeś na miejsce ząbka ? coś się posypało ?? ząbek jak wierny piesek będzie biegał po trasie PZC , prawda jest taka że PH źle się traktuje w tej firmie i wszyscy ceniący się ludzie odchodzą !! zatrudniacie nowych młodych ludzi którym możecie zrobić pranie mózgów !
65
Biuro 2017-02-13 07:17
Co Ty za głupoty opowiadasz w Ravi średni wiek PH to około 30 lat...
7
Polak 2017-02-13 18:56
stanowisko koordynatora w Ravi to dobra fucha malo roboty(niektórzy to wogóle nic nie robia) i dobry hajs
53
Polacy 2017-02-13 20:24
Kogo masz na myśli np ? Jaki rejon ?
Żarty z brawa 2017-02-14 16:05
Średnia wieku zawyzaja 2 osoby a reszta to dzieci które udają ze chcą i robia a śmieją się nic nie robiąc... :) takie realia
39
12 latek 2017-02-14 19:29
Gdyby te dzieci nic nie robiły to by dawno nie pracowały. Ciekawe czy te starsze osoby teraz przyszły do pracy czy w ravi sie zestarzały ? Kolego wiek, nie ma nic do tego. Możesz mieć 18 lat i robić lepsze obroty niż ten co ma 50 lat.
32
DZIEL I RZĄDŹ 2017-02-14 19:58
Ziomki nie widzicie tego, że ktoś bardzo chce skłócić ze sobą handlowców?
6
taaaa 2017-02-14 21:18
no nie do końca ;) ja bym za żadne pieniądze nie chciał być koordynatorem z racji jednego karakana który był by moim przełożonym .... dzień w dzień zjebki za byle g.
10
polako 2017-02-15 18:23
czyli nim jestes jak taki obeznany w temacie ,ze zjebki za nic,to wroc na ph bo tam trzeba zrobic wynik a nie wysylac sms do Yaro ,zrobic raport że,coś sie niby tam robilo..
39
Polako2 2017-02-16 19:38
Hahaha dobre prawda! Idź wróć na ph jak tak tam źle!
25
Wilk 2017-02-17 20:21
Nie mogę namierzyć nigdzie nowych ofert pracy. Chciałbym pracować w RAVI bo to dobra firma i można spokojnie pracować. Ile zarobie na magazynie? Czy cos dodają?
Król Julian 2017-02-18 20:07
Na promocji stoją ludzie wynajęci... To tak szczere jak pozytywne komentarze.
20
Waldi 2017-02-21 19:19
Pracuję dla RAVI i jestem z tej pracy zadowolony. Nikt nie może zabronić pisania dobrej opinii tylko dlatego, że sam ma inne zdanie. Może nie potraficie pracować.
7
Lidia 2017-03-01 14:05
Król Julian uważasz więc, że pozytywne komentarze nie są szczere?
1
jarzębinka 2017-03-04 16:34
Nie polecam i radzę omijać z daleka tego pracodawcę.
35
Sasanka 2017-03-05 14:11
Moim zdaniem:
-minusy to żenująco niskie wynagrodzenia. Wydajność i dodatkowe obowiązki nie mają wpływu na ich wzrost bo zakres obowiązków nie jest sprecyzowany na piśmie,
-plusy takie, że można zdobyć doświadczenie i szukać lepszej pracy.
50
kicha z hajsem 2017-03-06 18:37
Na magazynie zarobisz 1550zł plus jakaś tam premia, więc szału nie ma , na podwyżki nie ma co liczyć :(
21
byly pracownik ravi 2017-03-06 18:43
na magazynie zarabiają dobrze tylko ci co włażą do dupki brygadzistom i kierownikowi !!!a jest kilka takich osób np w cz-wie.
30
Edi 2017-03-07 17:35
nie tylko na magazynie tak jest na ph tak samo.
18
Tymon 2017-03-07 22:56
Że ph zarabia 1550 zł to nie uwierze
edek 2017-03-08 07:06
chodzilo o premie.
Lidia 2017-03-08 10:28
jarzębinka, mogłabyś rozwinąć swoją wypowiedź? Co wpłynęło na Twoje niezadowolenie?
szukający 2017-03-09 22:07
Kurde co to na tej stronie sie dzieje!!!! byłem na stronie Chomika tam komentarze spoko ale czasami ktos tam wpisuje komentarze ze nie ma jak to w Ravi ....wiec ide na opinie o Ravi i kurde....chyba jednak nie jest jak tam jakis troll pisze....
2
Olek 2017-03-11 08:41
praca w obydwu firmach podobna czasochlonna,plus na korzysc ravi to wymiany na bieżaco,kasa średnia na rynku ph ale atmosfera tragiczna,w ravi ma sie dobrze nie ten co pracuje,tylko ten co donosi i udaje ,że pracuje. Powodzenia w zamykaniu sprzedaży monitorowanej.
7
Nick 2017-03-13 22:30
Kolega ma 100 % racji. Wchodzisz kierownikowi w pupę masz jak w raju
3
Iza 2017-03-19 12:21
Ravi to spoko firma i z pewnością poradzi sobie bez niektórych osób.
2
Pytanie do handlowców z Ravi 2017-03-20 22:29
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku PH region małopolska/podkarpackie. Czy jest szansa, że pojawią się oferty pracy w najbliższym czasie i jakie jest średnie wynagrodzenie PH w Ravi?
1
stoch 2017-03-21 06:24
Niedawno szukali na Kraków i okolice ogłoszenie wisi może jeszcze aktualne. Zarobki są super dużo zależy od tego jak pracujesz
1
Natalia 2017-03-23 15:17
Ravi Sp. z o.o. jest wiodącym dostawcą artykułów do wyposażenia kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych i myślę, że praca w takiej firmie już jest powodem do zadowolenia. Przynajmniej ja tak czuję.
pracownik 2017-03-29 19:59
Ravi to wzorowy pracodawca Polecam
Galicja 2017-03-29 21:08
na podkarpaciu calkiem inna atmosfera niż zachodniej części kraju,kasa niezla ,ten region dobrze zarzadzany,wiec warto isc na rozmowe.
1
Dunka 2017-04-08 12:27
Pracuję w Ravi od dawna i jestem zadowolona ze swojej pracy i zarobków, chociaż wiadomo zawsze mogłyby być większe. Do tego pracuję z super ludźmi, chce mi się chodzić do pracy. Skusiłam się do lektury wpisów i myślę, że niektórzy autorzy coś im jest nie tak.
1
nieznajomy 2017-04-22 20:06
czy stawka 9,50zł to stawka netto czy brutto?
Nora 2017-04-25 15:22
Nie mogę znaleźć nowych ofert w Ravi. Może ktoś słyszał o etacie dla ph. Słyszałam, że to fajna firma.
Okoko 2017-05-04 15:51
Spokojnie niedługo będzie sporo wolnych miejsc na przedstawicieli
1
Gogo 2017-05-04 23:39
Dlaczego ?
Maja 2017-05-05 11:42
Firma Ravi jest wiodącym dostawcą artykułów do kuchni, dekoracji stołu i prac porządkowych. Rozwijają się poprzez sprzedaż na terenie całego kraju a także za granicą, zapewniają kompleksową obsługę klienta. Myślę, że to jest zasługa pracowników tych którzy chcą pracować.
1
PIter 2017-05-06 09:01
czyżby znowu podzialy tras albo zmiana systemu premiowego ?
2
Okoko 2017-05-06 21:17
Wielu ph otwarcie mówi o zmianie pracy. Już niedługo ravi będzie zatrudnialo Ukraińców jak tak dalej bedzie traktowalo pracownikow
4
Wojak 2017-05-09 19:58
Pracuje w firmie i nie zauważyłem , żeby było tak źle. Ravi ma się raczej dobrze a jeśli komuś nie podoba się praca zawsze może zmienić. Lanie wody nie jest potrzebne!
Okoko 2017-05-11 13:35
Owszem, ravi ma się bardzo dobrze, ale nie przekłada to się niestety na pracowników.
2
Wojak 2017-05-18 22:57
Dobrzy pracownicy maja się dobrze w Ravi. Cieszę się, że nareszcie docenia się ludzi zaangażowanych w pracy a nie robiących dobre wrażenie. Niektórzy muszą sie jeszcze uczyć pracować.
galicjusz 2017-05-20 16:09
szkoda,ze jest odwrotnie do tego co piszesz
3
Okoko 2017-05-22 14:54
@wojak chyba krótko pracujesz w tej firmie. Z roku na rok jest coraz gorzej. Bardziej wartościowi pracownicy już dawno są poza tą firmą. Jeśli ktoś nie ma ambicji i umiejętności to fakt, firma jest dla niego. Problem pojawia się gdy pracownik angażuje się w pracę i tym samym wymaga od pracodawcy więcej. Pomijam już wieczne braki magazynowe, kłopoty z dostawami, brak nowości , niepłatne urlopy, premie "uznaniowe" itd. To tak apropos lania wody:-) masz tu chyba garść argumentów. Pozdrawiam
4
Wojak 2017-05-23 22:28
Czy wszyscy pracownicy mają w Ravi powody do narzekania? Myślę, że nie wszyscy, może trzeba spojrzeć w lustro ?
1
nitka 2017-06-01 17:01
Hej z opini Ravi wydaje sie ciekawa firma Zastanawiam sie nad zlozeniem tam papierow. Wiecie czy szukaja nowych ludzi do pracy Jaka jest atmosfera i zarobki z punktu widzenia zwyklego pracownika ?
raków 2017-06-01 19:51
Zwykły pracownik 1550zł plus jakaś premia , pewna odpowiedz bo jestem pracownikiem w cz-wie.
2
Wojak 2017-06-11 10:14
To jest spoko firma, ale niestety jak wszędzie tak i tu znajdą się nieszczęśliwi ludzie.
Zostaw swoją opinię o Ravi Sp z o.o - Brzeźnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ravi Sp z o.o