Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
super - 2011-11-10 17:44:00 odpowiedz | cytuj
Polecam firmę Ravi Sp. z o.o. wszystkim. Bardzo dobre zarobki i miła atmosfera. SUPER!!!!
Steven Spielberg - 2011-11-10 21:57:35 odpowiedz | cytuj
jakiś science fiction czy jak hahahahahahahaha
zadowolony - 2011-11-11 08:39:05 odpowiedz | cytuj
Polecam Ravi. Sam tam pracuję i jestem bardzo zadowolony. Więcej takich firm.
tylkoravi - 2011-11-13 18:20:01 odpowiedz | cytuj
Jak przedmówca. Podpisuję się oboma rękami. Gorąco polecam.
hahacz - 2011-11-13 18:53:41 odpowiedz | cytuj
haha dobry marketing to podstawa PR w firmie, wpisów w sumie prawie 300 a widocznych tylko 4 buahahahahahaha
hahacz - 2011-11-13 18:56:49 odpowiedz | cytuj
tylkoravi - 2011-11-13 18:20:01

Jak przedmówca. Podpisuję się oboma rękami. Gorąco polecam.

oboma ręcami miało być
empata - 2011-11-13 22:17:32 odpowiedz | cytuj
Rozumiem ten żal. Stracić pracę w takiej firmie, do tego trudno dzisiaj o nową bo rośnie bezrobocie. Pozdrawiam wszytkich pracowników i sympatyków firmy Ravi SP. z o.o.
hahacz - 2011-11-13 22:29:39 odpowiedz | cytuj
nigdy w życiu w tej firmie nie pracowałem, nawet nie wiem czym ona się zajmuje, ale zastanawia mnie ta dziwna relacja wszystkich wpisów na tym forum do wpisów widocznych, to ciekawe zjawisko jest i dobrze byłoby to lepiej zbadać hahaha
szkoda - 2011-11-14 19:45:27 odpowiedz | cytuj
a ja pracowałem w firmie Ravi Sp. z o.o. niestety byłem wtedy "zielony" i po kilku wpadkach naraziłem firmę na spore straty. Nie mam żalu, że mnie zwolnili. Jednak dzisiaj bardzo chętnie bym tam wrócił gdybym miał szansę.
windykator - 2011-11-14 19:55:28 odpowiedz | cytuj
to wracaj do nich, odrobisz coś przefiurtał i flaszke postawisz moze Cie znowu polubią hahahaha
cd - 2011-11-14 21:03:22 odpowiedz | cytuj
z alkoholem nie przejdzie, w firmie Ravi nie załatwia się spraw w ten sposób.
ciastkarnia - 2011-11-14 21:20:50 odpowiedz | cytuj
to może im kupisz jakieś dobre wafelki czy cuś buahahahahaha
WOW - 2011-11-15 17:34:59 odpowiedz | cytuj
Pańskie porady są zapewne poparte bogatym doświadczeniem. Czy tak samo dba Pan o własne interesy ? Pewnie jest Pan w stanie zrobić wszystko, dosłownie WSZYSTKO żeby uzyskać zamierzone cele. W takim przypadku pozostaje mi życzyć Panu dużo zdrowia, ha ha
hahacz - 2011-11-15 18:57:20 odpowiedz | cytuj
ile masz od jednego pozytywnego posta ? może i ja bym nieco dorobił do marnej pensji w Ravi hehehehe
antyhahacz - 2011-11-15 19:34:50 odpowiedz | cytuj
Radzę iść leczyć się na rozdwojenie jaźni. Zanim jednak to zrobisz, dla dobra tego forum ustal sam ze swoją alternatywną osobowością czy pracowałeś w końcu w Ravi patrz: ostatni wpis, czy nie pracowałeś - kilka wypowiedzi wcześniej. I potem się tego konsekwentnie trzymaj.
hahacz - 2011-11-15 19:38:48 odpowiedz | cytuj
czytaj ze zrozumieniem, nie pisałem, że pensja jest w Ravi tylko, że chcę dorobić do niej w Ravi haha
hahacz - 2011-11-15 19:40:26 odpowiedz | cytuj
antyhahacz - 2011-11-15 19:34:50

no ale powiedz ile dają od posta, wtedy zobaczymy czy to porządna firma i czy szanuje pracowników wynajętych do robienia dobrego PR ;-)
hahacz - 2011-11-15 19:51:03 odpowiedz | cytuj
no nie śpij drogi Kolego bo Ci szefuńcio kochany premię urwie i będzie bida , zapodawaj nowego posta noooooo czekamy
Dobranoc - 2011-11-15 21:29:42 odpowiedz | cytuj
200zł A na poważnie to nikt mi za nic nie płaci. Ja jestem po prostu zadowolony z pracy w firmie RAVI - chyba mogę? Mnie w przeciwieństwie do was nie spotkały żadne potworności ze strony przełożonych, obcinanie premii ani mobbing, nikt mi też nie pobrał organów do przeszczepu czy wyssał pół litra krwi.
Z wypowiedzi wnioskuję że robicie firmie RAVI antyreklamę wszystkimi możliwymi sposobami. Dlaczego? Nie wiem. Zazdrość konkurencji czy żal że już tam nie pracujecie.

PS. Bity też nie byłem.
anonim - 2011-11-15 22:42:25 odpowiedz | cytuj
Wszystkie negatywne posty na temat tej firmy ktoś na bieżąco usuwa... Spójrzcie ile było ocen tej firmy,,, prawie 300 a postów widzimy 20, to chyba o czymś świadczy. A ci ravientuzjaści to jakaś ściema tej samej osoby, najpewniej jakiegoś koordynatora...
pewnie ten wpis zostanie również usunięty (chore)....
Anonim - 2011-11-16 10:34:43 odpowiedz | cytuj
Kiedyś postów tutaj było ok. 300 właśnie, teraz jest zaledwie kilkanaście, dziwne trochę. Dlaczego wszystkie posty zostały usunięte? Dodam tylko, że w większości były prawdziwe.
listopad - 2011-11-16 18:06:48 odpowiedz | cytuj
Nieprawda. Nigdy nie było tutaj 300 wypowiedzi. Może kilka zwierających niecenzuralne słownictwo usunięto. Dla Waszego dobra, bo moglibyście zostać pociągnięci do odpowiedzialności za zniesławienie.
anonim - 2011-11-17 11:24:54 odpowiedz | cytuj
Bzdura, oczywiście, że było, kilka stron, a nie kilka postów, czytałam wszystkie, a teraz nie ma ani jednego z tamtych. O co chodzi?
ghgjtyhj - 2011-11-17 20:20:06 odpowiedz | cytuj
Każdy może nacisnąć gwiazdkę sto razy co nie zaczy że napisał sto opinii.Z tymi skasowanymi wypowiedziami to spiskowa teoria dziejów he he he
Anonim - 2011-11-18 11:01:26 odpowiedz | cytuj
Tak, oczywiście, teoria spiskowa, dziwne jest tylko to, że jakieś 2 miesiące temu czytałam wszystkie posty, było tego 3 strony, pierwsze sprzed bodajże 2 lat, łącznie w wypowiedzią samego prezesa pana RK, a teraz jakoś znaleźć ich nie mogę. I jak to wytłumaczysz?
x