brak logo

flex specjalisten

Oss

Opinie o flex specjalisten

gosc 2017-01-12 23:28
Jestem właśnie po rozmowie z przedstawicielka związków zawodowych FNV z ktorymi rozpoczynamy jako Anty-Flexspecialisten współpracę. Są w trakcie pracy nad dokumentem telewizyjnym o wykorzystywaniu polskich pracowników przez sieci Jumbo i Albert Heijn. W związku z tym poszukiwane są pilnie osoby które przez tą agencje pracują lub pracowały na Jumbo i Albert Heijn. Prawdopodobnie od przyszłego tygodnia wezmą na tapetę całego Flexa.
P.S. Proszę o udostępnianie strony Anty-Flexa na forach i stronach abyśmy mogli trafiać do większego grona odbiorców. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i bez spamu ;) Z góry dziękuję i mam nadzieję ze to początek końca tej agencji.
20 komentarzy2 udostępnień
5
Byly pracownik 2017-01-14 11:05
W Work Force podpisujesz umowe przedstepna. Jesli zrezygnujesz z pracy przed wyjazdem to nie placi sie kary. Jesli chodzi o tym ze nuz sie zacznie prace we Flexie to trzeba przepracowac conajmniej 3 tygodnie. Work Force placi za busa z Polski do Holandi. Ale jesli nie przepracuje sie 3 miesiecy conajmniej to odciagaja za busa ( nie wazne czy sam/sama sie zwolnilas/es czy Ciebie zwolnili ).
1
bigbossa 2017-01-17 15:00
Chlopie puknij sie w glowe!

Piszesz o tym juz 2 lata i NIC!!! Ciagle sa na tapecie ale chyba u ciebie w kiblu.

Wez sie za robote lepiej
2
b;oskikm 2017-01-17 15:18
Ja znow wracam, moze nie jest idealnie , ale gdzie jest ;-) Byleby nieroby nie przyjezdaly ktore tu wypisuja same gowniane rzeczy. Kontakt z koordynatorami sredni ale jak pracujesz to niby poco sie z nimi kontaktowac??? heh
Alina 2017-01-17 15:57
Ja nie bede opisywac co mnie spotkalo ale to nowoczesne niewolnictwo ... Skladam pozew do sadu ktos chce sie przylaczyc? Podaje meila zielinska.alina@yahoo.com zapraszam

4
Sylwo 2017-01-18 15:59
mam propozycje jechac do tej firmy . Jak mowicie jechać?
ja77 2017-01-20 16:54
Witam mam zamiar wyjechac z tym biurem w opoolu WORK FORCE prosze o szczere opinie bo po tym co przeczytałem jestem pełen obaw
Adi 2017-02-09 17:40
I moja ulubiona sytuacja! Bodajże w sierpniu 2015 została zbita szyba w jednym z domków, osobę odpowiedzialną oczywiście zwolnili, nałożyli karę i auf wiedersein. Teraz jest listopad 2016 (wtedy był) mój kolega z domku miał mega tydzień pracy, od pon-piątku nabił 50h, w sobote pracował 6h, fajna wypłata idzie, zarobił ponad 350euro w jeden tydzień aczkolwiek kiedy przyszedł solaris dostał on -500 euro (po zajebaniu! mu tych 350) jako karę za zniszczenia dokładnie za te drzwi! Kiedy próbowaliśmy wyjaśnić sytuację powiedzieli że mu to wyrównają, przychodzi następny tydzień, ponad 50h pracy, znów prawie 300euro super wypłaty i znów solaris na -... Kilka dni później go zwolnili za "sprawianie kłopotów" i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] następną tygodniówkę, mnie oraz kolegę zwolnili tydzień później ponieważ im po prostu nie pasowaliśmy (pomagaliśmy innym kłócić się o pieniądze). Mam jeszcze więcej lepszych sytuacji, morał tej historii jest taki: najgorszej mendzie nie polecaj Flexspecialisten!
2
Adi 2017-02-09 17:42
Pojechałeś? Jak tak to lepiej wróć i jedź do każdej innej, tylko nie tam.
4
Lysy123 2017-02-15 06:50
Pojechał ktos teraz na dniach? Jesli tak prosze o jakis namiar mailowy, Pozdrawiam
Juzwpl 2017-02-17 17:29
Mój komentarz napisany 12.02 został usunięty, na szczęście zapisałem sobie kopie tekstu na maila i wklejam ponownie, widać komuś się nie spodobała moja opinia ...
Komentarz z dnia 12.02.2017 :
Dzisiaj zjeżdżam do Polski moja Historia z flexem brzmi następująco:
Na umowie miałem wyraźnie napisane wymiar pracy 40h tygodniowo, przez 5 tygodni pracy maksymalnie udało mi się przepracować 35h(rozumiem, że ktoś kto przyjechał zwiedzać byłby bardzo zadowolony, że ma 3 dni wolne, bo czasem zdarzało się , że miałem pt wolny). Pracowałem w Bleckmannie, nigdy nie było na mnie skarg, czasem dostałem nawet pochwałę, że dobrze pracuje(angielski na poziomie pre intermediate, dlatego nigdy nie było problemu ze zrozumieniem lub czasem przetłumaczeniem reszcie).Przyjechałem wyłącznie dlatego, że moi znajomi pracują we flexie od października. A teraz ciekawsza część, po 3 tygodniach pracy (po odliczeniu wszystkich kaucji itp.) zarabiałem 155euro minus koszty jedzenia, na tydzień wychodziło mi jakieś 100 euro może 110 na czysto i stwierdziłem, że chciałbym pracować więcej i zarabiać więcej, bo jestem tutaj tylko przez ograniczony czas. Zadzwoniłem w pn do koordynatora Łukasza, że chciałbym zmienić pracę na jumbo den bosch(mój znajomy tam pracuję i zarabia znacznie więcej, dodatkowo mają planing na cały tydzień i miałbym bliżej oraz miałem informację, że przyjmują cały czas, zostało zatrudnionych 6 os przez okres 2 tygodni podczas których starałem się o przeniesienie), bo mam mało godzin poprosił, żebym napisał maila i opisał całą sprawę, napisałem i wysłałem we wtorek w pt kontaktuję się na nr Łukasza który nie odebrał zostałem przekierowany do rozmowy z Tomaszem, po przedstawieniu sytuacji powiedział, że nie posiada żadnych informacji na temat mojego przeniesienia do innej pracy. Ok to zadzwoniłem w pn Łukasz powiedział mi, że to nie są decyzje podejmowane z dnia na dzień(ogólnie odniosłem wrażenie, że zajął się tą sprawą dopiero po 6 dniach od otrzymania maila. W między czasie mój znajomy rozmawiał z managerką flexa w jumbo, po pierwszym tygodniu dostałem od niego informację, że nie chcą mnie przenieść, bo za dobrze pracuję w Bleckmannie. W ten czwartek poszedłem porozmawiać z managerką flexa w Bleckmannie, rozmowa brzmiała mniej więcej tak. Przyszedłem przedstawiłem się itd. mówię, że przyszedłem się zapytać co z tym przeniesieniem do Jumbo i pani Katarzyna(akurat do niej nic nie mam bo jeżeli miałem jakieś pytania co do solarisa to wszystko zostało szybko wyjaśnione) odpowiada, że niestety ale w jumbo boją się, że jako ze znajomi będą pracować razem to będą pewnie chcieli urlopy razem itp. To mówię, że mogę zadeklarować, że nie będę brał urlopów w tedy co moi znajomi. Zadano mi pytanie czy chcę pracować w Bleckmannie, powiedziałem, że nie chciałbym tutaj pracować tylko i wyłącznie dlatego, że jest mało godzin, bo praca mi odpowiadała. Później zapytała się jeszcze czy przyjdę w pn do pracy, powiedziałem, że jeśli trzeba będzie to przyjdę, ale jakość mojej pracy spadnie. Tego samego dnia zadzwoniłem również do koordynatora, powiedział, że jak będzie miał jakieś informację na ten temat to się skontaktuję. W Piątek mieliśmy dzień wolny, siedziałam cały dzień przy tel Polskim i Holenderskim, nie dostałem żadnego telefonu wczoraj w sobotę po godzinie 20 dostałem informację, że mam wracać do polski i zdać pokój do godziny 12 w niedzielę oraz, że więcej informacji uzyskam w workforce w Polsce. Koordynator odbiera tylko jeden tj. Sebastian, po przedstawieniu mu całej sytuacji powiedział, że "czasem tak bywa". Ogólnie z tą agencją to jest ruletka, jeżeli dostaniesz się na dobrą robotę(tak jak mój znajomy), dobrze pracujesz i nie wychylasz się to da się tutaj zarobić, ale jeżeli się okaże, że zaczniesz chorować, coś sobie zrobisz w pracy, masz jakieś ambicję lub chciałbyś coś załatwić, zaczyna się problem. Ogólnie nie polecam, bo pracowałem w kilku agencjach i nigdy nie było takich problemów z załatwieniem czegokolwiek lub z komunikacją(od wczoraj próbuję się skontaktować i cały czas poczta lub nikt nie odbiera), NIE DEKLARUJCIE również, że chcecie być kierowcami, lub, że macie prawo jazdy, z tego powodu są same problemy znajomy dostawał mandaty za nie swój samochód lub kary za paragony ze stacji, które regularnie oddawał(3 tygodnie męczył się z odzyskaniem tych pieniędzy), już 3ci tydzień zostaje mu dołożona jakaś kara, która mu się nie należy z powodu samochodu. Najprawdopodobniej poleciałem, za rozmowę z managerką w bleckmannie, ale czy to logiczne pozbywać się kogoś kto chcę więcej pracować? Nie tak powinno działać biuro pośrednictwa pracy. Wypowiedzi pozytywne o flexie pochodzą od ludzi którzy trafili do dobrej roboty i się nie wychylali i najprawdopodobniej nie byli kierowcami. Ideałem pracownika dla flexa jest ćpun/alkoholik, który będzie pracował i połowę wypłaty tj 125 euro tygodniowo około oddawał flexowi. Przepraszam, że tekst jest taki długi, ale chciałem dokładnie opisać całą sytuację, kto
6
juzwpl2 2017-02-17 17:33
... będzie chciał to przeczyta i wyciągnie własne wnioski.
2
Mar 2017-02-18 18:25
Powiem tak, mieszkam na hotelu Maarsbergen. Warunki nawet spoko niema kuchni to jest minus i dziura w sumie bo z jednej strony autostrada a z drugiej tory, pracuje na mięsie. Jak ktoś jest pracowity to da sobie rade bez problemu w końcu wyjechaliśmy do pracy. Jedynym minusem tej firmy to jest to jakich ludzi w biurze ona zatrudnia, po pierwsze Sandra ,,mściwa,, jak jej nie przypasujesz to ona znajdzie na ciebie sposób żeby Cię wywalić. Nie wspominając o jej libacjach w restauracji na dole z chłopakami czy nawet w biurze. Sam nie raz widziałem np.: jak ludzie przyjeżdżają z Polski a ona żeby ich zameldować to nawet im drzwi nie otworzy, trzeba chodzić po dziewczyny co sprzątają bo ona się nimi wysługuje. A z siebie robi wielką gwiazde i mena,,dż,,era hotelu. Koordynatorzy osobiście żadnego nie widziałem pracowałem 4miesiace, dodzwonić się jest ciężko, prawie tak jak na pusta linie w ,,telegrze,, hehe. Jak już ci się uda nie licz na pomoc. Zostaniesz zbesztany z błotem. Odzywki typu co mnie to obchodzi, jest późno, czy mam weekend. Do kuźwy nendzy to jest się koordynatorem czy nie?? Po co ludzia się wkreca ze mają dyżury. Pan Jaskuła czy jakoś tak, człowiek który nie szanuje ludzi dla niego jesteś przedmiotem, nie ty to kto inny. Co tydzień wyrzucają i przyjmują nowych wiec ekipa i atmosfera nigdy nie będzie zgrana. Na hotelu w sezonie nie jesteś w stanie zapamiętać kto z kim i gdzie pracuje taki jest przemiał. Koordynatorzy leż lubią pomelanżować i się pobawić rzy głośniej muzyce w weekendy. Mówili mi znajomi co pracują ze mną a mieszkają na Hotelu w Oss. Ogólnie, jakby Panowie w biurze i pani Sandra to w firmach jest spoko. Poleciłbym tom firme dopiero po wymianie rządzących takto lepiej się nie potrzebnie się nie stersować, bo mogą cie po tygodniu wyrzucić, albo pani Sandra będzie Ci na złość robiła i przerzucała z pokoju do pokoju trzy razy w tygodniu.
Pozdrawiam Mar
3
Ukuk32 2017-02-25 13:18
NIE POLECAM FLEXA
3
mary 2017-03-01 18:27
jakie są warunki mieszkalne? co warto ze sobą zabrać? Ile osób w pokojach?
Parka 2017-03-05 12:01
Piata przeprowadzka w ciagu 3tyg...tutaj zycie jest caly czas na walizkach.za wszystko sa kary.od nas wymagaja stosowania sie do wewnetrznego regulaminu a sami go nie przestrzegaja.zarobki tez marne.za 31h przelew 160euro bez wiekowki.to jest chore.to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie agencja.przeprowadzaja ludzi bez ich zgody,jak sie ktos nie zgodzi to jest kara.do pracy tez dojezdza sie 100km w jedna strone. Na hotelu nie ma kuchni.trzeba jesc catering a jak nie to nic cieplego sie nie zje w ciagu dnia.ludzie w czajnikach gotuja parowki i jajka.a i jeszcze za internet trzeba placic.nie ma tv.do sklepu 3km...szkoda czasu na ta agencje.koordynatorzy tez sie ludzmi nie przejmuja.maja ich gdzies
3
Gość 2017-03-08 21:59
Lepiej nie mogłeś tego ująć!
1
robertf. 2017-03-10 22:30
Mam jechać na hotel do Oss,jak tam się mieszka?Podpowiedzcie coś.
anka 2017-03-13 11:26
To że jedziesz na hotel w Oss to nie znaczy, że tam długo pomieszkasz. Mnie przeprowadzono pierwszy raz po 4 dniach, po kolejnych 7 drugi raz i znowu za tydzień. W końcu zrezygnowałam ze współpracy z tą agencją bo ileż można żyć na walizkach i bez minimum stabilizacji. A tam to norma.
1
yogae 2017-03-16 10:08
Ludzie macie racje. Firma to jedna wielka porazka. Praca na jeden dzien i kazali jechac do polski. Za ten jeden dzien wyslali mi pieniadze do banku holenderskiego w ktorym nie mam konta. haha

nie polecam oszustow
1
Radziu_R 2017-03-23 17:54
Czytam wiele ofert z tej pracy w polsce jak i w nl...
Niestety, ale ciezko znalezc dobra agencje. Chociaz jesli by ktos chcial, moge polecic na maila dobra, gdzie dobre pieniadze, normalni ludzie, zarowno w biurze jak i koordynatorzy, da rade zrobic wiele.
Wiekszosc to niestety, obozy pracy jak to mowia.
Ogolem nie polecam tejze agencji, jest sporo na ich temat : )
3
martadzia@wp.pl 2017-03-24 19:06
Oszuści !!!!! Nie polecam flexspecialisten .Odciagaja za wszystko . Kłamią co do ceny za hotel itp. Aneta koordynatorka to wiedźma która traktuje wszystkich jak smieci . po 3 dniach w tej firmi ucieklaismy z holadii . za tydzien pracy na stawce wiekowej po odciagnieciu ich wszystkich oplat zarobiła bym 80 euy a w pro tygodniowo bez odliczenia jedzenia . obiecywali prace w firmi bleckman a po przyjezdzie okazlo sie ze robimy w de bijekorf . mialy byc po 12 h pracy wpierwszy i drugi dzien mielismy po8 godz po odliczeniu przerw a w 3 dzien 4 godz i tak do konca tygodnia
Zaklad ma 190osob a w 3 dzien na hali zastało 9 osób . Za zrezygnowanie z pracy w firmie placisz 365 euro kary a za wymeldowanie z hotelu maarsbergen po wymeldowaniu i tak przez miesiac i tak musisz placic za hotel , po 90 euro tygodniowio. oszusci tacy ze masakra po nastraszeniu ich redakcja odrazu maja dla cb prace . jedz z kazdej firmy a ta unikaj szerokim lukiem .
2
martadzia@wp.pl 2017-03-24 19:07
Oszuści !!!!! Nie polecam flexspecialisten .Odciagaja za wszystko . Kłamią co do ceny za hotel itp. Aneta koordynatorka to wiedźma która traktuje wszystkich jak smieci . po 3 dniach w tej firmi ucieklaismy z holadii . za tydzien pracy na stawce wiekowej po odciagnieciu ich wszystkich oplat zarobiła bym 80 euy a w pro tygodniowo bez odliczenia jedzenia . obiecywali prace w firmi bleckman a po przyjezdzie okazlo sie ze robimy w de bijekorf . mialy byc po 12 h pracy wpierwszy i drugi dzien mielismy po8 godz po odliczeniu przerw a w 3 dzien 4 godz i tak do konca tygodnia
Zaklad ma 190osob a w 3 dzien na hali zastało 9 osób . Za zrezygnowanie z pracy w firmie placisz 365 euro kary a za wymeldowanie z hotelu maarsbergen po wymeldowaniu i tak przez miesiac i tak musisz placic za hotel , po 90 euro tygodniowio. oszusci tacy ze masakra po nastraszeniu ich redakcja odrazu maja dla cb prace . jedz z kazdej firmy a ta unikaj szerokim lukiem .
1
tedi 2017-03-28 14:02
Zdecydowanie się zgadzam z powyższą opinią. Na każdym kroku oszukują. Wywieźli mnie na jakieś odludzie gdzie nie było nawet sklepu a coś jeść trzeba. Koordynatorzy totalna olewka. Mega kary finansowe za wszystko nawet za mały pyłek na podłodze. Obcy facet chodzi po pokojach i grzebie po rzeczach bo podobno może. Pokoje mają być otwarte., bo kara. Samochód służbowy to totalny grat, nawet się szyby nie zamykały. Ogrzewanie w domkach wyłączone a jest marzec przecież. Z mebli w pokojach były tylko łóżka. W ciągu tygodnia 3 przeprowadzki i za każdym razem inna praca. Ciągłe życie na walizkach i jazda po nocach w inne miejsce. Warunki w noclegowni dla bezdomnych lepsze niż na tamtych lokacjach. Generalnie nie polecam, naciągacze i oszuści. Biorą duże pieniądze za noclegi.
1
felek 2017-03-28 14:18
OSZUŚCI. Dostałem kilka stron z karami jakie moge dostac. Ludzie na domkach boja sie odezwac zeby kary nie bulic. Jednemu z chłopaków zginely pieniadze. noclegi mialy byc z samymi polakami a tymczasem na jednej z lokacji mieszkaly muslimy i to z 10osob w jednym pokoju. stawka nizsza niz była mowa przed wyjazdem. ciagla zmiana lokacji i roboty. przeprowadzki nocami. brak pomocy ze strony koordynatorow. Generalnie maja wszystkich gdzies.
1
Ania 2017-04-08 15:03
Ludzie to najlepsza firma jaką znam praca w jednej lepiej w drugiej gorzej wszedzie trzeba robić bo poto się jedzie żeby pracować a nie narzekać warunki mieszkaniowe są ok.a zwaszcza u Sandry fajna z niej babka
Kamil 2017-04-13 22:43
Flexspecjalisten to najgorsze ścierwo na rynku. Po pierwsze kary zbyt wysokie nie adekwatne do zarodków np. za spóźnienie do pracy kara wynosi 300 € a za nie przyjście do niej wcale 90 €, gdzie najwyższa kara w skali tygodnia nie powinna przekraczać dniówki. Po drugie koordynatorzy w ogóle nie interesują się pracownikami i lubią ćpiać w szczególności "Sebastian" zbok i oszust piepszony, on zapewne wie że musi mieć obite ryło i dużo ludzi na niego poluje w końcu do tego dojdzie niespodziewanie, czas przyjdzie. Po trzecie zarobki liche chyba że pracujesz w "Jumbo". Po czwarte za dużo odciągają za domek, gdzie lepiej wynająć prywatne bo o połowe mniej się płaci i chociaż człowiek wtedy ma spokój a nie mieszka w 10, 15 czy 20 osób na małej lokacji, tyle że jak tak się zrobi to nie zapewniają transportu z prywatnego do pracy, tak sobie to opracowali po to by się nie wyprowadzić. Po piąte ściągają ludzi do NL po to by wyrobić im nr. sofi z czego mają 500 € lub więcej za osobę, a następnie nie zapewniają im stałej pracy, ludzie pracują dwa trzy dni w tygodniu dorywczo, tylko i wyłącznie po to by zapłacić ubezpieczenie i opłacić lokację, a w większości jest tak że po wyrobieniu sofi wyrzucają człowieka jak zwykłego śmiecia. Po szóste pracowałem tam rok i zwolniłem się sam, szczerze nie polecam, jeśli ktoś wybierze to biuro to niech Bóg ma go w swojej opiece. "Work Force" w PL to "Flexspecjalisten" w NL, jest wiele lepszych biur w Holandii np. "NL Job" , "Otto" czy "Tempo Team" itp. jeśli masz zamiar wybrać zdurniałego flexa to bądź twardy chodź zapewne i to nic nie da. To tyle z mojej strony jeśli podobał się opis to stuknij "lubie to". To wszystko to sama prawda wytestowana. Pozdrawiam i nie dajcie się oszukać...
5
Kamil 2017-04-13 22:55
Musisz dobrze lizać koordynatorą jaja skoro tak masz, ja tam byłem i zmieniłem lokację oraz pracę nie raz oraz poznałem wszystkich koordynatorów również byłem "House Majstrem" i jeździłam po organizowanych przez nich spotkaniach. Wiem co tam się dzieje i nie polecam nikomu. Także nie wmawiaj ludziom że tam jest tak pięknie i bajecznie, bo jeszcze się zdziwisz jak Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mnie jak im nie będziesz potrzebna i w dodatku nie będą chcieli Ci wypłacić zaległej forsy. Pozdrawiam
1
Ogarniacz 2017-04-19 18:19
Weź się ogarni, jaka praca, to że Ty dajesz się ruchać, nie oznacza że wszyscy będą to robić...
Julia i Marcin 2017-04-25 14:52
Pracowałam przez tą firmę ze swoim narzeczonym łącznie pół roku i nie dostaliśmy ani jednej kary.Pieniądze zawsze na czas.Miejsca zamieszkania jeżeli chodzi o standard naprawdę nie można narzekać.Zawsze mieliśmy pokój 2 osobowy, zamykany na klucz.Co do koordynatorów to mają swoje humory ale da się z nimi dogadać.Polecam pania Kasie J.Wspaniała osoba, bardzo ludzka i zawsze chętna do pomocy.Sprawy załatwia od ręki.Ludzie ktorzy piszą tak negatywne opinie o tej firmę przypuszczam ,że albo się mszczą bo zostali wyrzuceni albo po prostu sami uciekli przez co nie otrzymali wynagrodzenia.
1
BBQ 2017-04-29 14:36
Marcin i Julia szkoda ze sami uciekliscie. A kary nie dostaliscie bo dupe lizaliscie.pozdrowienia od przyjaciol z meat friends
3
Marta 2017-05-20 15:10
Witam. Bardzo proszę o namiary na dobrą agencje. marta_budych@interia.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam.




wks12 2017-05-28 10:07
miałem zatarg z hausmajsterką na hotelu w Oss i zaraz potem mnie ( usunięte przez administratora ) nic nie zrobiłem po czym mogli to zrobić
Dave XD 2017-05-30 01:23
Nie dostałem wszystkiego co zarobiłem..
naaaaa 2017-06-06 17:10
te opinie nie bzdury .. Albo jedziesz ćpać albo pracować .. to chyba jasne , byłam tam i polecam tą firmę , mieszkania dobre warunki spoko , co do pracy tez nie jest zle , jedzcie i sprawcie sami nie czytajcie tych opinii ja mam 20 lat i miałam 9E na godzine
Nick 2017-06-13 17:55
Witam, pracowałem przez tą agencje trochę czasu.Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.
Uciskają w pokojach jak mogą w 1 pokoju były 2 pary (klub swingersów normalnie).Do pracy daleko bo 80km w 1 stronę.Koordynatorzy olewają wszystko i wszystkich,wsciskają kity,nic nie wiedzą a jak dzwonisz do nich ze sprawą to wyłączają telefon(nawet w godzinach swojej pracy).Ludzie dostają niesprawne busy( bez świateł) lub totalne graty, którymi strach jechać.Wciskają kary za paragony z tankowania z przed 2-3 msc.Do mandatów dodają jakieś smieszne koszty administracyjne 35euro bo "Ktoś musi ten mandat przygotować"(np dostajesz mandat 50e +35 idzie dla agencji).Z tego co wiem to koszty administracyjne są wliczone już w mandat 9e.W samochodach są GPS'y i jak przekroczysz 140km/h to dostaniesz kare 50e.
Jeszcze naprawdę wiele złego można napisać by o tej agencji.Poniżej zostawiam liste kar.
https://zapodaj.net/349c94e752549.bmp.html
https://zapodaj.net/a641c2ae96535.bmp.html
https://zapodaj.net/58432c113ca7a.bmp.html
https://zapodaj.net/1c7e573b0a0c2.bmp.html
4
Byly pracownik 2017-06-21 08:37
Witam. Podziele sie opinia o tej firmie poniewaz od 2 msc tam nie pracuje. Poczatkowo pracowalam w firmie Total Bery czyli pakowanie owocow. Praca w porzadku i fajni ludzie. Gorzej z warunkami mieszkalnymi. mieszkalam w miejscowosci Lottum na jakies wsi. Byl to dom dosc duzy a czesc ludzi umieszczali w piwnicy. Grzyb,brud i syf. Oczywiscie po mojej interwencji nas przeniesli na inna lokacje. Po miesciacu dostalam inna prace w Bijenkorfie. Tu praca bardzo spoko ale od 2 msc flex stracil konrakt z ta firma przez co stracil miejsca pracy dla wielu ludzi. Teraz z lepszych firm nic im praktycznie nie zostalo. Co do lokacji mieszkalam rowniez w hotelu w Maarsbergen. Pokoje 2 osobowe z lazienka. Brak kuchni. Mozna kupic obiady w stolowce. Pokoje bardzo ladne. Pani manager hotelu Sandra..hmmm..mi nic nie zrobila ale ogolnie jezeli jej nie podpasujesz to moze byc ciezko..a i w hotelu internet platny 5 euro na tydzien. Ostatnia lokacje jaka dostalam po urlopie to Maarssen. Osrodek domkow. Domki 5 osobowe. Murowane i drewniane. W wiekszosci domkow sa pralki i internet . Do miasteczka blisko i do sklepow. Ogolnie warunki bardzo fajne. Tam akuray sprawami lokatorow zajmuje sie Pani Jolanta..hmm..tez kolorowo z nia nie bylo.. jezeli bedziesz mowic i robic co ona chce to bedzie milutka..
Co do koordynatorow to mam jedno slowo na opis ich kompetencji-masakra..
Jezeli chodzi o moja opinie co do tej firmy jest mieszana. Po stracie firme Bijenkorf podziekowalam im za wspolprace ale od nich slowa podziekowania nie otrzymalam a pracowalam tam ok roku.
3
Kika 2017-06-27 11:24
Jedzie ktoś teraz 2 lipca ?
Kaśka 2017-07-03 21:18
Odradzam wyjazdu z tą firmą nawet imigrantom bym nie polecila tej firmy, oszustwo za oszustwem mafia nad mafiami , ludzie uciekaja po dwuch dniach a o zarobkach mozna zapomnieć, to jest jeden wielki cyrk co wyprawia sie tam z ludzmi, ktos powinien zgłosić to do odpowiednich służb zeby taktowna firme zamkneli, bylam tam i dzięki Bogu udało mi się szybko wrócić do domu,
2
Kandydat 2017-07-14 20:55
Mam wyjazd do Oss 29 lipca , przez work force i mam tam pracowac przez flexa , Czy mozecie cos powiedziec na temat tych agencji???Opinie z tego co widze sa bardzo róże??A to moj pierwszy wyjazd .
blueblue12 2017-07-17 15:29
podaj swojego maila :) albo się odezwij rybciahanii@onet.pl
blueblue12 2017-07-17 15:31
Hej, czy ktoś wybiera się z Białegostoku w lipcu przez tą firmę do pracy, odezwij się na email rybciahanii@onet.pl
Oskaee48 2017-08-06 11:51
Witam odradza strasznie ta firmę. To co się dzieje to jedna wielka masakra. Koordynatorzy człowieka maja daleko i głęboko nie potrafią rozwiązać żadnych problemów, najchętniej jednak za wszystko dawali by kary. Zero komunikacji i traktowania człowieka z szacunkiem. Pracowałem na bijenkorfie do połowy lutego. Praca nawet spoko jednak atmosfera straszna. Solaris za wszystko odciągali jakieś drobne by dla flexa było więcej. Oszukiwali jak tylko chcieli byleby tylko zarobić. Spotkałem się z taką firma co nie płacili nawet godzin nocnych czy nadgodzin. Mieszkałem na lokacji Maarsen domki fajne z internetem na niektórych pralki. Woda dookoła ogródek elegancko. Gdy pani Beata tam rządziła wszystko było ok. Natomiast gdy zie rządy objęła pani Jola zaczęła się masakra. Nic nie było ogarnięte ani załatwianie. Tobie nie wolno było nic a jej wszystko bo miała dobry stosunek z koordynatora i. Chciała nam dać karę za głośna imprezę podczas gdy ona co weekend chodziła pijana piła alkohol po domkach potrafiła nawet w sobotę o 14 Ju być upija. Jednak jej było wolno. Czasami zdarzyło się że na tygodniu już jak nosiła plany było czuć od niej alkohol. No ale cóż. Ogólnie flex to jest jedna wielka szajka. Są ludzie którym wolno wszystko bo mają znajomości i śmieci których wyrzuca za byle co. Nie polecam tam jechać. Jest wiele innych agencji gdzie stawka jest większa i naprawdę mozna zarobić. I nie będą rzucać po firmach tak jak mnie tutaj. Nie polecam. Ja porUcilem zmieniłem i jestem mega zadowolony. A od flexa precz.
2
Anna 2017-08-07 03:14
Malutka, Ty naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz?
1
Maajk 2017-08-16 18:14
Witam , dostałem ofertę do pracy w bleckmann Koło amsterdamu, może ktoś coś więcej na temat pracy w tej firmie ?
Maajk 2017-08-16 18:19
Pracuje ktoś tam teraz ? I jak z zakwaterowaniem?
Lady D 2017-08-19 21:02
Pewnie będą to domki na Maarssen. Ładnie tam.
Lady D 2017-08-20 11:59
Lady D magazyn bleckmann to praca przy ubraniach. Polecam
Pierug 2017-09-14 13:59
Broń Boże Wam jechać do Nich! Niedowiarcy, traficie do PAKISTANU to się dowiecie. Jeszcze Niemiec się będzie z Was śmiał. To jest skandal. Mam nadzieje, że piorun traśnie to.
Kowal 2017-09-15 10:09
Haha byłem tam..
Patologia i mieszkania bardzo drogie o ile można nazwać to mieszkaniem( pokoje 2-3 osobowe ) za 100€ tyg to jakaś kpina...
Na hotelu ok 50-60 osób i jest tam jedną kuchnia, kilka kibli i kabin prysznicowych..
Nie ma tv a za neta trzeba placic..
Co kilka dni rzucają Cię po różnych pokojach bo tu ktoś wróci z urlopu, tutaj jacyś nowi przyjadą..
Ogólnie ogromna masakra nie polecam i zarobki też do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jebiesz tam jak robot..
Mnie na ostatniej wypłacie oszukali, gdyż nie wyplacili mi ponad 200€ złodzieje !
Zostaw swoją opinię o flex specjalisten - Oss
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie flex specjalisten