brak logo

Nivo Uitzendburo

Oss

Opinie o Nivo Uitzendburo

Marian 2010-01-13 18:03:12
Szukam informacji na temat biura Nivo Uitzendburo, jeśli ktoś pracował,pracuje to proszę opinie na temat tego biura pośrednictwa.
michal7757 2010-01-14 12:54:38
witam no ja tez czegos szukam na temat tej firmy. ogłaszaja sie ze potrzebuja spawaczy.
Marian 2010-01-14 18:30:00
Tak,ogłaszają się że potrzebują spawaczy i nie tylko.Ale czy ta firma jest wypłacalna i jakie tam panują zasady tego na razie nikt nie wie!!!!
Stronę internetową mają całkiem ładną.
anonim 2010-05-31 14:31:08
Mój chÅ?opak pracuje tam już od 2 lat i jest zadowolony. WypÅ?aty na czas, pokoje jedno lub dwuosobowe, internet, TV. Im dÅ?użej pracujesz tym wiÄ?ksze zarobki.
pracownik 2010-07-29 14:30:01
Firma jak firma kreci jak każda agencja pieniądze płacą ale stawki sa tu bardzo małe a wszystko trzeba sie upominać pracownik
niezadowolony 2010-08-15 14:40:57
Kłamią non stop mówią że praca ma być na długi okres okazuje się że na dwa tygodnie i wracają do polski kręcą że stawkami z nad godzinami też
pkey 2011-06-05 16:19:58
Jestem zadowolony ze współpracą z Danem warunki są super, ale jest jeszcze jedno to wszystko zależy gdzie traficie do jakiej pracy jedziecie
Staly pracownik 2012-09-21 23:20:37
Hej klego baca dostales juz pieniazki od Dana?
ROZCZAROWANY 2013-08-15 22:40:39
Standart-problem z kasą.Szukasz pracy to nie przez NIVO.Chyba,że lubisz prace charytatywne.
1
misiek 2015-01-23 16:53:48
oczywiście, że nikt nie chce pracować za darmo, ale jednak też żadna firma nie zatrudni osoby od razu po studiach, która nie miała doświadczenia w żadnej pracy, bo nie chciała przez miesiąc odbyć bezpłatnego stażu.. to strasznie trudny temat jest niestety i nie wiem jak firma na to się zapatruje jednak.
amelka 2015-03-27 15:01:05
w wielu firmach można zdobyć zamiast zatrudnienia na samym początku zdobyć płatny staż który odbywa się w ramach powiedzmy okresu próbnego i jest w porządku. i ciekawe jak to rzeczywiście wygląda w Nivo Uitzendburo bo może i ja w czerwcu po studiacjh pomyslę żeby się u nich jakoś zkakręcić i coś dostać
stachu 2015-04-30 21:19:25
Nivo jako biuro jest ok wypłacalne w 100%no zależy gdzie sie trafi do pracy .POLECAM
2
Pracownik 2015-08-11 09:11:58
Nivo, klamia, oszukuja, prace sa na krotki okres, garstka ludzi ktora pracuje dluzej u nich to konfidenci, wszystko wiedza co sie dzieje na mieszkaniach, wiec jak ktos sie zdecyduje uwaza na pracownikow czterech bo az tylu ich jest.placisz 80euro za mieszkanie, jesli masz blisko prace dostaniesz rower za ktory wezma 100euro, za klucz 25euro, samochud 75euro. Robia walki wiadomo ze na swoja korzysc nie pracownika. A szefostwo jest z innego bardzo dobrze znanego biura gdzie byli oszukiwani polscy pracownicy. Wystarczy wpisac w googlach ich imie i nazwisko.Nie polecam tej firmy. Pozdrawiam i zycze powodzenia tym ktozy sie zdecyduja.
Lukasz 2015-08-11 13:13:49
Ja zostalem oszukany przez firme Nivo. Jakies smieszne dodatki stosuja gdzie mowie ze lepiej dla pracownika, mniejszy podatek, a i tak hu....j sie wychodzi. Robilem nadgodziny caly tydzien i wyszedlem 412euro. Przy stawce 12bruto. Pierwszy raz tak malo zarobilem, szukalem stabilizacji na dluzsza mete. Wychodze z zalozenia ze lepiej jechac na krotkie strzaly ale za dobra kase. Firmy nie polecam!!!
Dssghn 2016-07-05 20:51:49
Witam moj chlopak pracowal przez to biuro i byl mega zadowolony teraz jest juz na stalym kontrakcie
Jgsvbh 2016-07-05 20:55:39
DO AMELKA TE BIURO MA 100 PROCENTOWA PRACE DLA MEZCZYZN NIE DLA KOBIET
amk 2016-07-08 23:15:28
To dobrze, że atmosfera jest jeszcze lepsza niż była do tej pory, ale wiadomo jakich przeciętnych zarobków można się teraz spodziewać? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Nivo Uitzendburo - Oss
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nivo Uitzendburo