brak logo

Parlar work

Kerkdriel

Opinie o Parlar work

nick 2015-09-23 11:39:38
Ja Także pracowałam w tej firmie i zgadzam sie w 100% bardzo trafnie napisane. Szczególnie co do notorycznych oszustw na wadze, nowi są wykorzystywani ponieważ ich ciężka praca idzie na konto "rodzinki" która tam pracuje. Chłopaki którzy stoją na wadze dobrze się starają żeby ich dziewczynki wyrabiały 200% normy kosztem innych. Najgorsze że wszyscy o tym wiedzą i nikt nic nie mówi bo się ich boją? kierownicy nic z tym nie robią. Jeśli chodzi o wyrabianie godzin w miesiącu od czego zależy nasze wynagrodzenie. Jeśli jest słaby miesiąc nowi siedzą w domu po kilka dni a do pracy są wzywani tylko stali pracownicy i to Ci którzy mają układy. Są sytuacje w których nie możesz sie wyspać po nocce bo budzą Cię po godzinie i każą wstawać znowu do pracy - byłam tego świadkiem. Także bardzo polecam pracę, w której polak wyzyskuje polaka ;)
1
niktwazny 2015-10-23 21:31:34
Witajcie.
Praca i wjak dodawać kilogramy córce i lizusą a osoby uznane przez nią za wrogów na tym cierpią bo właśnie od nich te kg kradnie. Drze morde i uznaje się za najmądrzejszą a niektórym ludziom do pięt nie dorasta. Na innych zmianach wcale nie jest inaczej.ypłaty nie są złe, można dobrze zarobić. Jednak jest więcej minusów niż plusów!!!
Po pierwsze najgorsi są ludzie i brygadzistka imienia pisać nie muszę każdy wie o kogo chodzi. Śmieszne jest to że ta pani wgl została mianowana brygadzistką, nie mając o tym kompletnego pojęcia. Wie jedynie
1
ENIU 2015-10-24 09:23:24
pracowalam tam 6lat byly gorsze i lepsze dni,ale teraz jak popatrze wstecz to mam porownanie co do innych fabryk i oczywiscie do innych biur pracy.w jednym wyplata zalezala od chumoru szefa a zas w nastepnym to juz sama nie wiedzialam czy wogule dostane jakies pieniadze,ale czlowiek uczy sie na bledach obecnie pracuje z bulgarami i widze jak czlowiek moze gnoic drugiego czlowieka wiec nie piszcie takich bzdor ze telefon godzine przed praca to taki problem bo jak ja pojde bez makijazu do pracy nie raz taki pretekst slyszalam,jak wam tam tak zle to idzcie gdzie indziej przeciez z tego co wiem to Halina i Yener nie kaza podpisywac cyrografu,do jakiej pracy bys nie poszedl i beda tam polacy to zawsze lae to zawsze bedzie konflikt,ja osobiscie do szefostwa tej firmy nie mam zadnych pretensji a wrecz przeciwnie duze dziekuje dla nich a te cale konflikty na maszynach i innych fabrykach to nic innego tylko glupia zazdrosc ze nie ja a ktos ma lepiej a co nie ktorzy to lepiej niech sie wezma za zbieranie a knucie intryg w pracy sie pracuje a nie dba o czyjas .......i to tyle milej pracy i pozdrowienia dla calego biura C&E z veghel.
beta 2015-10-24 12:36:11
Pracowałam tam. Ludzie boją się odezwać i na skutek tego dziwnie giną im kilogramy, pracujesz jak wół a na skanie wychodzi ci 25 kg śmiech po prostu śmiech. o brygadzistce wypowiadać się nie będę bo szkoda moich nerwów. stanowisko na którym obecnie się znajduje pasuje jej jak świni siodło. @nick opisała tą sytuacje. To jest 100% prawdy. Dodam tylko że szefowa i szef muszą być ślepi że tego nie zauważają.
1
takatam 2015-10-26 19:59:35
Według mnie,każdy powinien zainteresować się samym sobą i wziąć się po prostu za pracę. Każdy zarabia na siebie.
1
mama 2015-10-27 15:51:11
@takatam jasne masz racje. Ale właśnie chodzi o to, że osoby zatrudniające się w tej firmie właśnie z takim zamiarem tam pracują. Ale co z tego jak starzy pracownicy robią wszystko żeby osobom nowo zatrudnionym zatruć życie w każdy możliwy sposób. Niestety są osoby słabe psychicznie które nie wytrzymują tego gnębienia i się zwalniają. I szkoda bo później jest płacz że mało ludzi na zmianach i pracuje się po 12h, 7 dni w tygodniu i nie masz prawa czuć zmęczenia
5
hahahaha 2015-11-17 11:45:50
Ja też pracowałam tam. Praca fajna czego powiedzieć nie można o niektórych ludziach. W szczególności o brygadzistce. Widzę znalazło się parę osób które w końcu napisały prawdę. Znalazło by się sporo osób które z chęcią podjęły by pracę w tej firmie ale kiedy tylko dowiedzą się co wyprawia brygadzistka, zmieniają zdanie. Pożal się boże brygadzistka, nie ma swojego zdania. Robi tak jak chcą ludzie z którymi mieszka. O córeczce wypowiadać się nie będę bo szkoda moich nerwów. Jak ktoś potrafi dobrze wchodzić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzistce to żyje jak pan ma co chce. Nawet nie musi prosić się o wolne. Ty w ciągu tygodnia nie masz dnia wolnego a taka osoba na 2 dni wolnego. Absurdem dla mnie jest to że podczas pracy na wadze są 4 osoby a pracuje jedna bo brygadzistka z pupilkami siedzi na kantynie i pali papierosy zapijając kawą. Ależ jaka to ona jest zmęczona na koniec zmiany, ledwo nogi za sobą ciągnie. Biedactwo.
5
pracownik 2015-11-18 14:26:18
może w końcu pora zmienić brygadzistkę na taką lub takiego który będzie szanować wszystkich ludzi , a nie tylko wybranych bo każdy ciężko pracuje żeby coś zarobić a nie że jeden ma lepiej a drugi musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chore to jest. i to wydzieranie się na ludzi , nie można na spokojnie podejść i wytłumaczyć np albo porozmawiać z dana osobą w cztery oczy? każdy ma uczucia , nie że jeden będzie władać całym światem i poniżać innych...
2
grupa 2015-11-18 15:40:50
Pracownik masz rację. Niestety problem jest w tym że brygadzistka ma za duże układy i plecy u szefostwa. Pani G na pewno nie pozwoli pozbawić brygadzistki jej stanowiska. Wiesz ręka rękę myje. A taki brygadzista by się przydał. Sumienny, szczery, na którego wpływu nie mają osoby trzecie i z szacunkiem do drugiego człowieka. Był już taki brygadzista lecz niestety szefostwo nie potrafiło go docenić. Już gorszej brygadzistki niż obecna chyba nie będą w stanie znaleźć
2
Nikt warzny 2015-11-19 20:01:50
Co sadzicie o nozykach
były 2015-11-21 22:40:03
Nie polecam tego biura. Mam złe doświadczenia związane z tym biurem
3
WERONIKA 2015-11-23 16:32:15
wszyscy jesteście przesiąknięci tymi pieczarkami.
Zastanawiam się kiedy ostatni raz przeczytaliście książkę, poszliście na spacer, ugotowaliście sobie obiad z przepisu od koleżanki z pracy? nie, bo nie ma normalnych rozmów ani w pracy ani poza nią. Pieczarki są w domu w pracy na
papierosie przy wódce i oczywiście na obiad ! Gdziekolwiek nie pójdziesz słyszysz tylko przełączniki,godzinki,kilogramy, normy no i oczywiście jakbym zapomniała wspomnieć wiesz o wszystkim co dzieje się w cudzym życiu !
To jak dzisiaj wygląda "Kasia",ile dni "Jola" chodzi w tych samych spodniach, to jak "tomek" flirtuje z "Zosią" kto nie ma humoru kto ma nadmierny humor.No i obym zapomniała skan o który co niektórzy są w stanie sobie wydrapać oczy(hahahaha)Wszystko źle nigdy nic się nie podoba ! Sami sobie jesteście winni to wy ludzie to wy Polacy stworzyciele tą wieże Babel !
Nie mam do siebie żadnych zarzutów i czyste sumienie bo nie mam zahamowań przed
powiedzeniem komuś prawdy. Bo jeśli jesteś lewusem do pracy to nikt Ciebie nie doceni bo te rzekomo dodawane kilogramy są sumiennie zebrane, tak samo pchacie się do pracy po jej zakończeniu bo stać w 15stu przy kiprowaniu to kazda niedołęga potrafi i właśnie większość takich tam pracuje, bo nie zdają sobie sprawy stojąc 8h przy becie jaka ciężka praca jest na wadze nie jedna mądrala po ściągnięciu kilku zielonych z taśmy już jest zdyszana a pomyślcie ile tych zielonych przez cała zmianę trzeba ściągnąć ile skrzynek naważyć i nałożyć na palety, które sięgają tak wysoko że nie każdy jest w stanie taką prace wykonać. Do tego dochodzi wiele innych obowiązków. Pracują co niektórzy po kilka lat w tej firmie i sa strasznie opieszali czekają tylko aby ulotnić się i zapalić szybko papierosa przed busem, a ludzie na wadze maja zrobić wszystko sami jeszcze najlepiej jak kręcą nosem jak trzeba na kogoś czekać.
Każda jedna wypowiedź na tym portalu jest warta tyle co wysrałam i spuściłam ,
bo jeśli chcesz coś mówić bądź pisać mniej na tyle odwagi by ludzie poznali autora tej wypowiedzi.
Dlatego tez nie będę ich komentować.
Gdyby nie ludzie którzy są podli, zawistni,chciwi, obłudni itd... i mówię to praktycznie o wszystkich 3 zmianach to praca sama w sobie byłaby zajebista, bo jeśli zależy Tobie na pracy, na zarobieniu pieniędzy to mimo bólu pleców
czy nóg zrobisz te wymaga normę.
P.S. skoro macie uwagi co do pracy wagowych to następnym razem zgłoście się na ochotnika ciekawa jestem jak sobie wspaniale poradzicie z wymaganą do tej pracy zwinnością logiką siłą i cierpliwością, ponieważ po co niektórych skrzynkach które ludzie wysyłają ciężko trzymać nerwy na wodzy. A nowych pracowników zapraszam na przełączniki.
4
stokrotka 2015-11-23 18:45:45
A ja z innej strony....mysle ze jak przyslowiowy kij ..kazdy ma dwa konce....sa negatywne opinie ktore sa subiektywne osoby ktora je wypowiada,w wielu wypowiedziach brak rzeczywistego obiektywizmu.ale to zrozumiale...ludzka natura jest zlozona i w taki sposob odreagowywuja swoje niezadowolenie.....szukajac przyslowiowego kozla ofiarnego o ktorej zlozonosci pisal wybitny filozof i mysliciel Rene Rirard....ale pewnie w naszej firmie nikt o nim nie slyszal bo sa zajeci uprzykrzaniem zycia i szkalowaniem zycia innym.....Pozdrawiam i zycze wiecej zyczliwosci ludziom w firmie Parlar...
4
Marlena 2015-12-04 16:07:12
Niestety ktoś usunął mój komentarz. Widocznie prawda boli. Trudno. Mogę wywnioskować z tego że poniżanie i wyzywanie ludzi nie jest w żaden sposób przez szefostwo zwalczane.
jedni kryją drugich. Tych którzy zamierzają podjąć pracę w tej firmie ostrzegam i zalecam uważne przeczytanie komentarzy wyżej!
3
ktoś 2015-12-05 01:14:49
Marlena ma rację. To co dzieje się w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie. Pani brygadzistka wielce poszkodowana, a tak naprawdę sama sobie to piwo naważyła. Wiec niech teraz nie robi z siebie ofiary losu tylko w końcu zacznie szanować ludzi!!!
2
joł 2015-12-06 20:10:07
Ta firma oszukuje nie wypłaca dobrze wypłaty pani G okłamuje ludzi....
3
kbligbj 2015-12-07 13:39:05
Pani G nie dość że oszukuje ludzi to jeszcze traktuje jak śmieci. Serio masakra
3
Pracownik 2015-12-07 16:24:43
Ludzie wescie sie do pracy a nie zajmujecie sie pierdolami ja pracuje w tej firmie juz bardzo dlugo i jestem bardzo zadowolona jak i z pracy tak i z wyplad i polecam.a tym co sie nie podoba to niech prace zmienia i innym nie truja zycia.co do pani "G"to super babka .pozdrawiam
1
Ja 2015-12-08 05:55:05
Pracuje bardzo długo w tej firmie nigdy nie było problemów z wypłata jak komuś coś nie pasuje to droga otwarta!!!a co do Szefostwa zawsze są mili i uprzejmi a Panią G super kobitka nie oszukuje tak jak Wy z tymi wpisami widocznie za mało pracy macie pozdrawiam
2
Cicha 2015-12-08 06:41:55
Ludzie oszustami to jesteście wy wypisując takie kłamstwa na temat Pani G nie znacie babki a ubliżacie!!! To umiecie najbardziej robić na tej stronie pozdrawiam wszystkich oszustów!!!
2
Pracownik 2015-12-08 10:24:32
Ja tez jestem zadowolona z pracy i z wyplat i z tego co wiem kolezanki z ktorymi pracuje tez.
1
Kasia 2015-12-08 10:53:41
Te wasze bzdury już mnie przerastają weście się za robotę a nie za plotki i głupie pisanie Pani G jest super można wszystko załatwić z nią bardzo miała osoba nie wiecie kogo już się przyczepić i szukacie żeby tylko pisać.Jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie przynajmniej nie oszukują na wypłatach w przeciewieństwe do innych firm w nl. pozdrawiam Szefostwo i Panią G
2
stokrotka 2015-12-08 18:14:25
Zgadzam sie z moimi przedmowcami co do wyplat to nie mam zadnych zastrzezen a pracuje w tej firmie wystarczajaco dlugo,co do szefostwa to pomagaja i zawsze sluza pomoca ,wiec nie wiem po co te dalsze wpisy szkalujace i krzywdzace.....Czyzby w taki sposob ktos leczyl swoje kompleksy i poczucie niskiej wartosci?Jest inna droga-polecam wizyte u psychologa i terapety...
2
kati 2015-12-08 19:08:07
Jeśli ktoś ma problem z wypłatą to może to zgłosić do biura i na 100% zostanie wyjaśniona ta sprawa a nie bezpodstawnie oskarżać.Ja pracuje w tej firmie kilka lat i jestem zadowolona pracy jak i z wypłat. Owszem były dobre i złe dni jak wszędzie ale nikt na nikogo nie najeżdrzał ani nie wypisywał głupot. Chyba naprawdę macie za mało pracy i zajmujecie się obrabianiem d... na forum. A jak ktoś szuka dziury w całym to do wszystkiego się przyczepi. Najpierw uwzieliście się na brygadzistke że taka i owaka a czy wy jesteście lepsi? Napewno nie. Teraz na Panią G a kto bedzie następny? Może zaczniecie zaraz na forum opisywać każdego z pracy bo obgadywanie na domku to już za mało i wam nie starcza. A co do Pani G to można z nią konie kraść.pozdrawiam
2
Mery 2015-12-08 20:54:29
Lepiej niech każdy z was co piszecie na ten forum zrobi rachunek sumienia a potem piszcie o kimś jak jesteście czyści wasza najlepsza stroną to jest obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu w pracy ,domu na kantynie a nikt nie patrzy na siebie pozdrawiam Szefostwo Panią G widocznie jej zazdrościcie stanowiska!!!
zniechęcona 2015-12-08 23:51:42
Rozważałam podjęcie pracy w tej firmie, Popytałam znajomych, poczytałam opinie i szczerze dziękuję bardzo. To biuro nie cieszy się najlepszą opinią. A ludzie skaczą sobie do gardeł jak nigdzie, bo tylko my Polacy tak potrafimy!!!
1
mała 2015-12-09 20:12:07
Super firma szefostwo zajebiste morza polegać na nich pozdrawiam wszystkich pracowników!!!
1
ktos 2015-12-10 15:36:28
dla mnie praca nie dobra. brygadzistka nie dobra. Bułgarów traktuje źle, jak psów krzyczy i ciagle wszystko zle. brygadzistki nie ma praca super
2
stokrotka 2015-12-11 14:52:56
do Ktos,,,jezeli nie odpowiada Ci praca,brygadzistka to powiem Ci....zjezdzaj z tej firmy i szukaj sobie szczescia gdzie indziej....firm w Holandii mnostwo...moze beda Cie traktowac jak krolowa.....
2
tazboku 2015-12-12 01:30:58
No tak, prawda jest taka że brygadzistka nie pasuje wszystkim. A Ktoś napisał prawdę, no bo może tak nie jest? Jeśli ktoś chce być traktowany jak normalny człowiek i wymaga szacunku do swojej osoby to zaraz jest KRÓLOWĄ? Jak dla mnie bardzo dziwny tok myślenia. A może to brygadzistka niech znajdzie sobie inną prace. No bo przecież firm w Holandii mnóstwo... a ona tak narzeka na ludzi. Polak źle, Bułgar jeszcze gorzej, no cóż takiej nie dogodzisz. A to że traktuje ludzi jak psów to każdy wiedział i wie, ale odezwać się boi bo akurat ta Pani wie jak innym zrobić z życia piekło!!!
2
Ja 2015-12-12 16:35:26
NUMER SOFI ZAŁATWIAJĄ ZAKWARTEROWANIE TESZ JEST I DOBRE JA PRACUJE W TEJ FIRMIE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA POLECAM SZEFOSTWO MIŁE
xxx 2015-12-15 08:23:04
Witam wszystkich dobrych ludzi. Pracuje w tej firmie od ok 9 lat i nie nażekam jak w kazdej robocie sa plusy i minusy.Napewno da sie zarobic dobre pieniazki tylko trzeba chciec i miec troszke anbicji a ludzi miec głeboko i robic swoje.Ps pozdro dla Haliny,Jenara,Grażyny
magda 2015-12-25 13:53:57
praca dla poganiaczy krów
!szybko szybko zapi....j nawet jak masz normę to wrzeszczą na Ciebie !mobing ubliżanie poniżanie !i kontrolowanie nawet życia prywatnego!!!katastrofa!takiej firmy nie widziałam!!!ale już tam nie pracuję!odetchnęłam z ulgą
xxx 2015-12-26 05:56:16
Dla Magdy masz racje a najgorsza do tego wszystkiego Pani E non stop wszystko interesuje niemożna nic powiedzieć bo zaraz koniec pracy.Po darmo nasze pisanie bo i tak nikt nic z tym nie zrobi po prostu Szefostwo się Ją boji
TasTas 2015-12-27 17:38:29
No wlasnie co Wam da to pisanie. ..Nikt z tym nic nie zrobi. ..Bo kto zastapi pania E ? Pani H? Pani G czy pan J? Napewno nie! ! Bo na tym stanowisku potrzebna jest osoba ktora drze ryja. Zostan ...wlaze a bedzie Ci lzej :)
TasTas 2015-12-27 17:47:46
Pani E..troche szacunku dla ludzi. .zapomnial wol jak cieleciem byl ?
xxx 2016-01-06 11:10:12
Witam nareście spokój na maszynach jest dzięki PanuJ zrobił porządek z Panią brygadzistka aż miło zostać na tej zmianie niema darcia i wyklinania
zapamietana lala 2016-01-27 09:08:34
hej pracowalam tam i w h... leca zwlaszcza erman cwaniak nowe baby to kasuja za lozko zeby mieli kase a do pracy nie dawaja tylko jak trzeba idioci a le stare pracownicy to zapiepszaja oni mysla ze polki to glupie ale ja sie nie dalam i wypieprzylam i jakos w nowej firmie zapieppszam po 12 10 godxz teraz to moge zarobic ale erman nie daje zarobic tak ze wypiepszac z tamtad kobietki
2
zzzzzzz 2016-02-01 23:50:05
z deszczu pod rynnę. chcieliście to macie. jeszcze gorzej niż było
1
Rozbawiona 2016-02-02 08:12:46
Hi hi hi wam to nikt nie dogodzi:)wszystko tylko nie pracowac hi hi hi:)
3
kika 2016-02-11 00:19:41
praca super zarobki rowniez a brygadzista Erman jest uczciwym czlowiekiem i dba o swoich ludzi wiec nie piszcie glupot jest dobrym szefem dla swojej zmiany
2
onona 2016-02-16 00:08:34
nie zgodzę się z panią @kika . niestety to co napisała pani zapamiętana lala jest prawdą. Pan niejaki Erman zaczyna traktować cię dobrze dopiero wtedy jak się z nim prześpisz...
5
xxx 2016-03-01 10:05:19
Ludzie wy tak gadacie na każdego, ale dlaczego siebie nie widzicie. Jedna gorsza od drugiej. Interesuje was wszystko i o wszystkich macie zawsze coś do powiedzenia. Sami prowokujecie afery i spięcia między ludźmi. Jak wam się ktoś nie spodoba to robicie tak żeby ta osoba jak najszybciej się zwolniła. A znęcanie się psychiczne jest karalne. Pani Halina powinna podstawić jakąś dziewczynę młodą i ładną i ona po paru dniach by jej wszystko powiedziała, jak ludzie traktują się nawzajem! Wtedy by może przejrzała na oczy. I to tyczy się do wszystkich trzech zmian!
3
Kwik 2016-03-01 22:13:42
Zacznę od Buuuhaha!
Firma Tragedia,nie ma kilo to na Kantyne siedzieć za darmo,z
starasz się to kilo nie ma bo kradną,źle się poczujesz to na Kantyne i do końca zmiany czekasz bo dla jednej osoby busa nie wyslą,nie wiesz kiedy do pracy bo nie wiadomo do mw godzinę przed,nie masz życia prywatnego bo na tel czekasz,wszyscy obgaduja wszystkich,ciuchy robocze od święta,rękawiczki obowiązkiem są pracowników i sami płacą za nie,ważne dla Haliny jest pobrać pieniądze za lóżko a nie za komfort.
Dobry pomysł z Tą Młodą i Ładną na pewno Erman wiedział by więcej(rozmiar stanika itp.) niż Halina.hehe.
FIRMA rodzinna z Tradycjami...
Obiecują 3 zmiany,które są bardzo żadko...
Motto Haliny to kilo ważniejsze od człowieka...
Jedna Wielka Tragedia!
1
.... 2016-03-02 07:33:29
Wy biedni Polacy, przyjechaliście tutaj pracować, niektórzy pracują tutaj latami i są zadowoleni, a Ci którym nie pasuje bądź nie pasowało już nie pracują bądź też niedługo przestaną, ale po co pisać tyle bredni, jedno na drugiego , zastanawiam się czy większość osób, która napisała tutaj tyle oszczerstw miała na tyle odwagi, żeby powiedzieć w twarz to samo danej osobie???? Jestem pewna , że nie , ale tak już jest za plecami gadamy, w twarz nie umiemy, a szkoda. Mam super propozycję zajmijcie się wszyscy PRACĄ , patrzcie w swoje 4 litery, resztą się nie interesujcie.
12345 2016-03-10 11:35:18
W każdej plotce znajdzie się ziarno prawdy. W tej firmie nigdy nie jest dobrze. Pani H zawsze znajdzie jakieś ale. Przeważnie norma to 35 kg na godzinę, ale są i dni że masz 37kg a Pani H przyjeżdża i drze mordę że to za mało. Przeważnie na poprawę masz o 2 h bo jak się nie poprawisz to nara. Firma powinna zapewnić nam pracownikom odzież robaczą, buty i rękawiczki ale nie bo po co. trzeba samemu się o to martwić. Na hotelu warunki są straszne, ale jak ktoś chce się wyprowadzić na "swoje" to Pani G bardzo się burzy. Momentalnie tracisz prawo do jeżdżenia firmowymi busami. Pani G zawsze ma coś do powiedzenia i przy pierwszej lepszej okazji z przyjemnością zmiesza cię z błotem. Taka osoba wgl nie powinna mieć kontaktu z ludźmi, traktuje nas jak psy albo jeszcze gorzej. Zapier...asz jak wół, żeby być traktowanym dobrze ale nawet to nie pomaga. I nie ważne czy jesteś chora, czy masz gorączkę i ledwo na nogach się trzymasz bo do pracy trzeba iść, a jak się sprzeciwisz to dostaniesz "karę" i przy okazji 12-stek będziesz musiał/a pracować dzień w dzień. KOMPLETNA PORAŻKA
3
ja 2016-03-13 15:55:41
CO TY WYPISUJESZ ZA GŁUPOTY O ERMANIE ON DOBRY DLA SWOJEJ ZMIANY JAK MU KASE POŻYCZUJECIE TO JEST DBRY ON MA WIECEJ DŁUGÓW NIŻ TY WŁOSÓW NA GŁOWIE ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ NAJLEPSZY JEST Z NICH LEVENT POZDRAAWIAM I PISZ PRAWDE
kika 2016-03-21 23:03:03
Pani Onona moze sama sprzedawala sie za piniadze albo chciala byc kims za nie ale jej sie to nie udalo i wypisuje glupoty praca jest praca a zycie prywatne jest zyciem prywatnym nie sztuka jes wypisywac glupoty i komus uprzykszac zycie!!!
Pracownik 2016-08-09 17:07:38
A dla kogo te podwyszki- chyba dla umysłowych.Bo my robiła Dygant na nich i nic pozatym .Kg,kg,dla nich się liczy a człowieka mają gdzieś w głębi.
Pracownik 2016-08-09 17:11:46
Podwyszki to dla umysłowych a nie dla roboli takich jak my my mamy robić kg,kg,że wielkie przeciesz euro oni mają nas głęboko tam gdzies
Zostaw swoją opinię o Parlar work - Kerkdriel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Parlar work