brak logo

BJ Flexpartners B.V

Uden

Opinie o BJ Flexpartners B.V

anonim 2011-09-03 10:05:17
Witam wszystkich zamierzających podjąc prace w tej agencji,Pani [usunięte przez moderatora] to oszustka ,chce sie dorobic na polakach , daje im smieszne pieniądze za bardzo ciezka prace ,obiecuje na początku góry ,pagóry a jak przyjdzie co do czego to zarobisz grosze ,i nic ci sie nie nalezy , wyplaty są po 6 tygodniach co juz zupelnie jest bezsensu bo wyplatami zajmuje sie jakas osobna firma , takze mowie wam uciekajcie od tej agencjii z daleka ....
1
anonim 2011-09-04 20:02:12
to racja ,pani [usunięte przez moderatora]myslala ze utworzy firme i zgarnir kupe kasy z biednych polakow ,ale nikt nie jest taki glupi aby pracowac za grosze docencie w koncu naszą prace ,przestrzegam wszystkich zamierzających tam pracowac [usunięte przez moderatora] i tyle.......
krzyś 2011-09-08 09:17:36
witam wszystkim odwiedzających tę strone , to co tu napisano to wszystko prawda ,firma miala przyniesc zyski tylko pani [usunięte przez moderatora] niewazne ze polacy mają jakies problemy ,masz pracowac za grosze aby ona mogla na was zarobic , wiele agencji oszukuje na godzinach i na wyplatach ale ta agencja przekracza wszelkie mozliwosci , wiele ludzi odeszlo od razu orientując sie jaka to praca bo siedzisz w domu i czekasz za pracą , bo nie ma godzin a ty siedzisz , a jesli juz idziesz to niewiesz ile godzin pracujesz/[usunięte przez moderatora]............................
anonim 2011-09-25 17:31:59
A gdzie pracowales? Ja pracuje od kwietnia i jeszcze nigdy nie bylo takiej sytuacji ze nie zdadzala mi sie wyplata albo ze za pozno zostala przelana na moje konto. To jest jedna z lepszych biur pracy.
anonim 2011-09-26 09:41:26
sam jestes [usunięte przez moderatora], albo lizesz [usunięte przez moderatora]pani [usunięte przez moderatora], jesli pracujesz za 5 euro to jest ok, pracowalem w tej firmie i wiem co tam jest grane , przyjmują tam malolatow , ktorzy kradną ,[usunięte przez moderatora] i piją tacy tam ludzie pracują jesli jestes jednym z nich to ci dobrze a jesli chodzi o wyplaty to są po 6 tygodniach poniewaz wyplatami zajmuje sie osobna firma wiec czekasz , owszem dawają zaliczki ale za wyplatą czekasz i nie wmawiaj mi ze masz tak super warunki skoro doskonale znam te warunki>>>>>>>>>
Robert 2011-09-27 13:04:52
Ja pracuje tam od marca i jeszcze ani jednego dnia wolnego nie mialem. Przewaznie dla osob bez jezyka, szkoly i prawa jazdy bardzo ciezko znalezc jakas stala prace z godzinami przewaznie takie osoby sa przezucane na rozne miejsca albo osoby co im nigdzie nie dobrze i nie mozna wygodzic.
anonim 2011-09-29 07:48:12
to co pisze tu jakis slawek i jakis robert to zupelna nieprawda ,tu nie chodzi o miejsce gdzie pracowalem bo wszedzie trzeba pracowac ale wlasnie o tę agencje , wyplaty są co 6 tygodni , zgadzam sie z tym co pisze anonim bo w moim przypadku bylo podobnie , oszukują na godzinach , jesli slawku ci tak dobrze ok ,ale ja nie mam najlepszych wspomnien i w pelni popieram anonima.
Wojciech 2011-10-01 08:55:55
Agencja Pracy BJ Flexpartners B.V. poszukuje Panow od poniedzialku 03.10.2011 do pracy w rzezni przy wolowinie.
Kandydaci z doswiadczeniem z nozem.
Praca polega na krojeniu miesa wolowego na stole oraz odcinaniu miesa od kosci przy tasmie. Godziny pracy okolo 36-40 godzin tygodniowo. (witam panstwa ,idziesz do pracy znasz jezyk umiesz sie dogadac,pracujesz w zakladzie dobrze , ale nie ma godzin , pani beata mowi bedzie dobrze , za tydzien napewno bedzie dobrze , a tu co , siedzisz bo np.dzwonią z zakladu nie potrzebują , pani beata obiecuje ze wytsle cie na ten czas gdzie indziej ale jak przyjdzie co do czego to czekasz , i caly dzien wolny , wyplaty są co 6 tygodni tak jak napisali moi poprzednicy , wszystko sie zgadza, a ten caly robert i slawek to sama pani beata probuje sie obronic ale nie sluchajcie jej , nie tylko ja sie naciąlem lecz bardzo duzo osob , ludzie tam sie zmieniąja z tygodnia na tydzien nikt nie siedzi tam dluzej niz miesiąc a jesli juz wytrzymują tylko ci co im na niczym nie zalezy .tak naprawde agencja ta nie ma szacunku dla ludzi , przeciez to dzieki nam polakom wy tez zarabiacie .omijajcie te firme z daleka bo bedziecie siedziec w domu a za chatke i tak trzeba placic...
Lukasz 2011-10-04 12:30:24
Ja nigdy nie mialem problemu z ta firma to ze nie ma naprzyklad w jakis dzine godzin to nie winna jest Pani [usunięte przez administratora] dla mnie jest to zrozumiale. Co niektorzy nie wiedza chyba co to jest Agencja Pracy i na czym ona polega. Madrzy tacy a jak Pani [usunięte przez administratora] mowi ze mozesz isc do pracy innej na ten dzien to rezygnuja ale narzekac to potem potrafia.
W. 2011-10-05 14:38:43
teraz mowisz ze nie miales problemow a czemu nie wspomniesz o tym jak bardzo chciales zjechac , bo wyplaty ci nie pasowaly i jak bardzo godziny ci nie pasowaly sam niewiesz co mowisz,pewnie boisz sie o swoje miejsce bo nigdzie wiecej nie dasz rady , kazdy ma prawo do wyrazania swojej opini w porownaniu do ciebie ja pisze prawde.
2
Jacek 2011-10-11 16:40:10
Skad Ty mozesz wiedziech chlopie co ja mowilem Jak ja Cie wogole nie znam i nie chce wogole poznac!!! Wypisujesz jakies bajki i myslisz ze cos zdobedziesz przez to i ze ktos Ci uwierzy. Ale widzisz cos musi w tym byc tak tak sie oburzasz. Mnie jest tutaj dobrze w tej firmie dobrze platna, wyplaty co 4 tygodnie z mozliwoscia pobrania zaliczek znam jezyk mam doswiadczenie i prawo jazdy a wiec dla takich osob zawsze praca sie znajdzie i chodza do niej codziennie nie tak jak tych narzekajacych bez jezyka i doswiadczenia a jeszcze by chcieli miliony zarabiac jak ani szkoly nie ukonczyli.
adam 2011-10-14 19:18:46
wszystko to prawda , a skąd sie wziąl jakis jacek przeciez kogos takiego nie ma to zwykla sciema , beatko nie udaje ci sie ta sciema zastanow sie , kazdy ma prawo do wyrazania swych opini dla dobra tych ktorzy muszą podjąc prace za granicą jestem oburzony podszywaniem sie pod kogos kim nie jestes , ludzie nie dajcie sie oszukac >>
Jacek 2011-10-16 15:06:26
Ja tez takiego czegos nie lubie jak ktos podszywa sie za kogos albo jak sie nie przedstwia. Ja jestem tym kim pisze a wiec nie widze z tym problemu. Oczywiscie ze kazdy moze pisac opinie tylko niech ta opnia jest prawda a nie bajka wyssana z palca. Osoby ktore nie potrafia znalezc pracy tylko wypisuja i narzekaja na inne biura pracy jak nie zwsze wina lezy po tej stronie. Ja uwazam ze winna zawsze lezy po dwoch stronach. Ja nie narzekam jestem zadowolony z mojej pracy i z mojego biura posredniczego. A jak Wy nie to idzcie gdzie indziej Wasz wybor!
anonim 2011-10-25 13:38:25
witam wszystkich ktorzy pracowali w tej w firmie ,niestety większosc ma racje , tu nie jest tak łatwo,owszem mieszkanie w porządku lecz szacunku do ludzi nie ma , ludzie szukający pracy niewiedzą gdzie tak naprawde trafią ,wiele ludzi jedzie do pracy z ogloszen , dlatego potrzebna jest taka wlasnie opinia ludzi ktorzy juz pracowali gdyz stracą tylko swoje oszczednosci i czas ..ludzie sie zmieniają ,poniewaz albo nie pasują godziny a mialo być inaczej przynajmniej tak zapewniano, owszem znajomosc jezyka sie liczy , i prawo jazdy jak wszedzie ale co jesli to masz i umiesz sie dogadac i musisz za swoimi pieniedzmi czekac az 6 tygodni, przeciez kazdy ma jakies wydatki ja jestem zadowolony ze swej obecnej pracy i nie to ze ludzie nie mogą znalesc odpowiedniej pracy tylko posrednikow jest coraz wiecej ktorzy znalezli tanią sile roboczą ktora na nich bedzie robic tak tez jest tutaj .w pelni popieram wiekszosc tu ludzi ,pragniecie sie dorobic na nas polakach .uczcie sie jezyka to dacie sobie rade bez zadnej agencji.
Dziewczyny 2012-09-14 11:34:08
Witam w domach jest brud i syf a pan [usunięte przez administratora] uwaza sie za niewiadomo kogo za Boga haha a tak naprawde dorabia sie na innych ludziach z poczatku tylko pieknie gada dla nas jest smieszny. Jezeli ktos mu sie nie spodoba wyrzuca go dajac godz na wyprowadzenie sie psujac ludziom opinie na firmach duzo klamie i robi przekrety jezeli chcesz z nim normalnie pogadac to stwierdza ze z niego glupka sie niezrobi no nie haha bo bardziej juz sie nie da osmiesza sam siebie. Takze zapraszamy do pana [usunięte przez administratora] i zyczymy sukcesow:)
Lukasz 2012-12-06 15:39:05
Dziewczyny jak same zescie ten brud zrobily to tak macie. Ja juz pracuje prawie poltora roku i mamy mieszkanie super ale i tez o nie dbamy jak o swoje, a nie tak jak obce. Wiecej jest takich dziewczyn ktore zakopuja sie w brudzie. Sprzatajcie to nie musicie narzekac bo mamusi nie macie ze za Waszymi tulkami sprzata!!!
ktos :) 2013-01-09 04:08:50
witam ja mam do powiedzenia tyle ze wcale nie nalezy te biuro do najgorszych jesli by polowa bior byla taka jak te bylo by dobrze . co do wyplat to owszem zgodze sie ze jest co 6 tygodni ale tylko pierwsza tak jest pozniej juz normalnie co miesiac . i jak czytalem wczesniej ludzie tutaj ppisza ze zarazbiali 5 euro jest to mozliwe jak jestes na wiekowce ale to i tak jest wiecej niz 5 euro. po drugie te gamonie co tu sie wypowiadali na temat pieniedzy ze malo . jak wy macie 2 lewe rece to czego chcecie , myslicie ze przyjedziecie do holandi i od razu miliony bedziecie zarabiac najpierw to trzeba pokazacc ze sie cos umi . obecnie pracuje tu juz 7 miesiecy i nie ma na co narzekac wszystko jest w najlepszym pozadku . SA tez minusy ale jesli sami ich dopilnujecie to bedzie wszystko ok chodzi mi o to jak juz ktos tu wspomnial ze firma kradnie ci godziny . jesli spisuesz wszystkie godziny to ci to wyplaca trzeba ty gembe otworzyc i po problemie przynajmniej tak jest tutaj gdzie ja pracuje . Nie zachecam was do podjecia sie w tym biurze pracy ale uwiezcie mi ze sa duzo gorsze biura od tego ;D POzdrawiam
Arek 2013-02-04 08:37:40
To ,ze akurat ty masz dobrze to nie oceniaj innych , moze ci co to pisali wlasnie takie cos przezyli dlaczego oceniasz innych brak mi slow na takich ludzi jak ty.latwo jest ocenic kogos a nie patrzec na siebie ,prawda jest taka ze kazdy mowi jak bylo a to ze do holandi jedzie sie pracowwac to kazdy wie ale to nie znaczy ze agencje mają nas oszukiwac jesli ci tak dobrze to ok ale innych poprostu oszukano i tyle i wcale nie byli gamoniami a skoro kogos przezywasz wiec sam nim jestes
GOŚC 2013-05-27 12:48:05
WITAM WSZYSTKICH.NIE DAWNO WYSŁAŁEM DO TEJ AGENCJI SWOJE CV GDYŻ POTRZEBNI SĄ TAPICERZY MEBLOWI Z DOŚWIADCZENIEM,PRACA JAKO TAPICER W MIEJSCOWOŚCI OSS CZY MOŻE KTOŚ WIĘCEJ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA TEN TEMAT OCZYWIŚCIE STAWKA 7-8 EURO NA GODZINĘ NETTO.POZDRAWIAM
byly pracownik 2013-06-23 21:49:36
Pracowalem u nich na batonach. Pieniadze rzadko kiedy sie nie zgadzaly, a jesli tak bylo to male kwoty. Chyba specjalnie tak bylo robione zeby nie chcialo ci sie ciagle upominac o jakies 20e. Teoretycznie za solarisy odpowiedzialny byl bolap. johan nic do tego nie mial. jesli byl problem z godzinami to dalo rade wytlumaczyc wszystko juz na vsi. domki maja rozne. Z tego co widzialem to głównie mieszkania szeregowcach o srednim standardzie. Bywaja tez naprawde fajne nie domki tylko wrecz domy. Oczywscie szanse na zamieszkanie w nich sa najmniejsze. [usunięte przez administratora] co sie tak pieklisz. To vsi sponsorowalo kurs. jesli produkcja spadla to jest mniej godzin. Nie pracujesz placisz za kurs.U mnie na domku nikt nie poszedl do szkoly i chyba zadne z nas nie narzekalo z tego powodu. Jak dla mnie to od razu byla podejrzana sprawa z ta szkola. Jakies kary za nie skonczenie jej, kara za zjechanie przed zakonczeniem itd... Ogolnie agencja jak agencja. W razie potrzeby nie pomoga ale co najwazniejsze tez bardzo nie szkodza. PS do tej pory wisza mi 15e, ale ile mozna sie upominac... PS2 nie jestem bejata, johanem ani bogusiem (jesli jeszcze u niego pracuje)
bart 2013-06-25 10:14:15
witam, mnie tez interesuje oferta tapicera, moze sie kts podzielic swoimi doswiadczeniami?
ktos 2013-06-28 13:56:07
Witam . Mam pytanie czy mozecie mi udzielic informacji na temat pracy w tej agencji> co to są solarisy ? jak wyglada zakwaterowanie ile sie placi ?
m 2013-06-28 18:50:15
Witam, wybieram się właśnie do pracy w tej firmie, polecili mi ją znajomi, którzy pracują w niej już ponad rok i bardzo sobie chwalą. Nie wiem, jak przy innych pracach, ale w magazynie na batonach jest ponoć bardzo korzystna oferta, nikt nikogo nie oszukuje, wypłaty są na koncie co 4 tygodnie bez żadnego dnia opóźnienia, wszystko działa sprawnie, także ogólnie po ich opowieściach mogę wydać pozytywną opinię o tej firmie, mam nadzieję, że sprawdzi się, jak sama tam pojadę :)
koszland 2013-08-02 07:58:59
wlasnie sie do nich wybieram zobaczymy czyje opinie sa prawdziwe opowiem a raczej napisze jak bylo mam nadzieje ze opinie sa obiektywne
mmmm 2013-08-22 14:41:22
ja pracowałam na batonach rok na fajnym domku i z ludzmi co dbali o porzadek, wypłaty zawsze mi sie zgadzały i wakacyjne wszystko jak dobrze pracujesz i nie podpadniesz jakiemus holendrowi na hali to bedziesz miec prace. nie wiem dlaczego czasem biura pracy zatrudniaja wiecej ludzi niz trzeba a pozniej ich zwalniaja mi sie udało tam robic rok z czego jestem zadowolona.
pracownik 2013-10-06 15:10:17
Witam, co mogę powiedzieć o tej agencji dobre jest to że wypłaty się zgadzały i były na koncie co 4tyg, jedynie co nam wszystkim denerwowało zero organizacji wszystko na ostatnia minute gdzie sie idzie do pracy, albo w ostatniej chwili ci powiedzia ze nie idziesz do pracy a ty juz gotowa do wyjscia, najgorzej jak sa postoje to ci nie potrafia powiedziec kiedy pojdziesz do pracy a ty nie wiesz czy jechac do Pl czy tam zostac, bylo tak ze sie czekalo 2ty za praca i musimy placic wiecej za domek
ik 2013-12-02 14:24:08
To zależy gdzie kto trafi na jaki domek i do jakiej pracy, uważać na koordynatora jest tylko jeden i nieogrania i trzeba do niego mieć duuuużo cierpliwości!
BeataG 2014-11-28 19:03:20
Jaki koordynator? Ta firma nie jest zarządzana, tam nikt nad niczym nie panuje. Jeden wielki syf. Banda dorobkiewiczów wyzyskujących jak tylko się da. JAK SIĘ CHAMIE NIE NALIŻESZ TO SIĘ NIE NAJESZ. ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE JUZ SIE ZA CIEBIE BIORĄ PROSTAKU POLAK TO CZŁOWIEK BĘDZIESZ MIAŁ DUZO CZASU ZEBY SOBIE TO UŚWIADOMIĆ NAT TOBĄ TEZ KTOŚ JEST KTOŚ SPRAWDZI POPYTA I ZROBI UŻYTEK Z ZEBRANYCH DOWODÓW MAM NADZIEJĘ ZE TO KONIEC TEJ PODRZĘDNEJ AGENCJI WYZYSKU
1
druid 2015-02-02 21:55:03
szczerze mówiąc nie sądzę , aby strona internetowa została uzupełniona Polskimi informacjami jakoś szybko. Widać , że niespecjalnie im na tym zależy, bo ta informacja wisi tam już rzeczywiście od długiego czasu. Ale po co mają się z tym spieszyć skoro póki co Polacy dobrze radzili sobie z ich obecną stroną...
Payday 2015-04-27 13:15:31
tak jesli wyplata po 1,5 miesiaca to sie oplaca, a Wasze pieniadze beda procentowaly na kontach
Hanys 2015-05-02 12:39:50
Witam.Czy Ktoś zna panią Beate kordnatora dogłębnie.

Pozdrowienia hanys

Hanys 2015-05-02 13:25:42
Witam. Czy ktoś zna panią Beate kordynatora dogłebnie ??????
1
aniita 2015-05-13 13:20:27
Absolutnie nie polecam. firma dla osób które nie ma prawa dopaść grypa.nikt nie chce odebrac z pracy lub straszą ze cie zwolnia bo potrzebuja zdrowych osób. Pani.. Pan.. Pani... Pan.... rzygać się chce od Paniowania i Panowania. PANI Beatka uprzejma aż do porzygania. Praca na batonikach hmm dużo by mówić ale zastanow się 10 razy zanim podejmiesz decyzje. i uważaj z kim rozmawiasz, bo bedzie to twój ostatni dzien w pracy:) Nasi "rodacy" to najgorsze tam zło. Powodzenia :)
maslana 2015-05-22 10:46:00
Johan jest okey gdy ty jesteś i mowie serio do bólu .. W momencie jak dostałem padaczki w pracy i obudzilem się w szpitalu to w momencie pytania Johana do mnie czemu mu nie powiedziałem o padaczce .. Ja spytalem czy dalby mi wtedy prace to zamilkł i załatwił mi inna prace, zawsze starał się do mnie być okey ..ogólnie jeśli ty się starsza i dajesz z siebie potrafią to docenić i mowie serio ..
karla 2015-05-24 10:57:39
sam przyznałes ze zamilkł więc nie wciskaj ludziom ciemnoty ze Johan jest wprządku. a ok z jego strony jest to, że gdy wchodzi do zakładu w którym pracujesz nawet nie powie Ci "dziendobry"? bo jako pracodawca powinien się z Toba przywitac i podac rękę a on się popatrzał jak na smiecia i poszedł. czy to jest okej? powinien cie szanowac bo to TY go utrzymujesz.
iwonajanczurewicz 2016-06-21 10:57:56
witam wszystkich, mój mąż pracowal dla bjflexpartners miesiąc czasu. Praca ciężka, ale ok. Tylko, że z dnia na dzień zwolnili calą zalogę(polaków) zatrudnili na ich miejsce Rumunów i nikt się nie martwil co zrobią dalej. Automatycznie mieszkanie do opłat we wlasnym zakresie. Tak więc proszę podejmując tam pracę liczyć się, z tym, że z dnia na dzień zostaniecie zostawieni samym sobie. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o BJ Flexpartners B.V - Uden
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BJ Flexpartners B.V