brak logo

M.B. Personeelsdiensten B.V

Tièl

Opinie o M.B. Personeelsdiensten B.V

werknemer 2016-02-18 08:13:10
Przepraszam w ramach doinformowania zainteresowanych forma
M.B. Personeelsdiensten B.V istniej też i zatrudnia swoich pracowników w pod firmie :jak zwał to zwał" bez znaczenia Firmaflex Personeelsdiensten B.V.
Jedno ciało te same koordynatorki i właściciel.
Tak więc pracowało i pracuje nas tam sporo osób i można by dobry film nagrać co ? ...od Komedii po dramaty PANIE KOORDYNATORKI ? !!!
Takie jesteście BUTNE i pewne siebie więc liczę na to,że podejmiecie się ODWAŻNIE i SZCZERZE aby publicznie popisać zemną i obalić moją tezę czy argumenty jak wolicie.
Na zachętę dodam tylko,że z największą rozkoszą,największą rozbiorę Was publicznie i obnażę z godności jak robicie to bez skrupułów ze swoimi podopiecznymi,pracownikami,którzy zaznaczam....przyjechali uczciwie zarobić pieniądze.
Od czego zaczniemy ?
...od opieki lekarskiej ? godzin pracy ? warunków mieszkalnych ?
Może od Waszej opieki ? ...o zacznijmy od Waszej pracy jak się wywiązujecie,że swoich obowiązków ...p.Gosiu czy Magdy ... :-)
Na stronie Niedziela NL...oczywiście wkleję te posty aby ułatwić Wam zadanie i możliwość obrony.
Już na sam koniec ... może p/Błażej ma coś do powiedzenia ? ...on na pewno :-)
Napisze wszystkim dlaczego już nie jest koordynatorem.
Ten ostatni to barwna i znana postać wśród koordynatorów w tej firmie?
To co się stało p.Błażeju znalazł Pan lepszą ofertę czy ... ?zna ktoś tą historię ? Bo to komediodramat ten Pan na tym stanowisku.
3
Angelo 2016-02-19 08:47:19
To napisz, dlaczego p. Błażej już nie pracuje jako koordynator w tej firmie?
werknemer 2016-02-19 10:16:43
Napisać ? .... :-)
Wątek dotyczy opinii pracodawcy w tym konkretnym konkretnym przypadku E.B. Personeelsdiensten.
Prawda ?
A ja czytam w nim wypowiedż,opinię samego zainteresowanego Błażeja to nich ma odwagę publicznie napisać cóż skłoniło go do odejścia od tak wspaniałego pracodawcy,zacnego grona koordynatorów i co się w wydarzyło tak nagle ?
Może napisze nam jak m.inn okradano ludzi -domy kiedy on pełnił obowiązki opiekuna swojej grupy pracowników ?
Myślę,że temat kradzieży to jego pięta Achillesowa bo za jego czasów ludzie stracili bardzo sporo i byli okłamywani,a na domiar złego nic im nie zwrócono.
Proponuję też pociągnąć inne wątki.Zatem odrobinę cierpliwości i powagi.
Ja nie ułatwię niczego aby nie wzniecić bełkotu w temacie i aby nie zostały one przyćmione naszymi wyjaśnieniami.
Tak więc Angelo pozwólmy aby ten Pan i jego prawda obroniły się same.Po wtóre może ktoś z biura,któraś z tak "inteligentnych" "wykwalifikowanych" Pań koordynatorek koleżanek ma coś do powiedzenia ?
Proponuję inaczej bo mam wrażenie,że czegoś nie zrozumiałeś Angelo i potraktujmy sprawę poważnie.
Każdy kandydat potencjalny pracownik E.B. Personeelsdiensten ma prawo wiedzieć jakie warunki płacy pracy,oraz jaką opiekę oferuje mu biuro i jego koordynator ..tak jest ?
Życie jest bardzo trudne w tych czasach i niektórzy z nas zaciągają pożyczki zadłużają się aby wyjechać i uczciwie zarobić aby zapewnić sobie przyszłość.
Tak najogólniej i najkrócej w kwestii wyjaśnień.
Większość z nich z nas zostawiło bliskich rodziny dziewczyny i wyjechało do pracy gdzie zasługuje na ;

SZACUNEK
UCZCIWOSĆ oraz
OPIEKĘ,

Tak jak biuro sugeruje na swojej oficjalnej stronie i okłamuje tym samym swoich potencjalnych pracowników.
To przepraszam Angelo ale mają oni prawo aby wiedzieć w co wdeptują !!! i co ich tam czeka...tego się trzymajmy,a nie rozrzucaniem publicznie gnoju.
Co mam Ci napisać opisać...wyślij link z wątkiem Błażejowi i czekam na niego.
Jestem ciekawy co teraz napisze jakie jest jego zdanie ... szczerze bo WIARA ROZĄNIEC na palcu i jego przeszłość do czegoś zobowiązuje !!!
Wiesz Błażej czym jest SZCZEROŚĆ PRAWDA SZACUNEK do bliżniego ?
Ty wiesz wiesz .... pamiętaj,że nie jest grzechem pobłądzić,a grzechem jest żyć w błędzie !!! i za to kiedyś będziesz rozliczony...prawda ?
To proponuję napisz uczciwie jaki byłeś i jak jest w tym biurze.
Zdaję sobie sprawę,że to prawdziwe wyzwanie ale chyba jesteś mężczyzną ? ...masz majtki ? masz duże ale masz.
Więc napisz bo Angelo jest ciekawy.

Wystarczy tej PATOLOGI w tym biurze więc przyszedł czas na konkrety .
A nazwijmy to GNÓJ robią koordynatorzy !!!

ps.Angelo czy Angela z biura ? i proszę o merytoryczne wypowiedzi o ile szukamy prawdy.
4
werknemer 2016-02-19 11:30:16
Angelo .... czy Angela z biura ? Nieważne.
Nie pochodzę z Wielkopolski i nie zajmuję się rozrzucaniem publicznie gnoju w sieci.To zasadnicza kwestia.
Po wtóre w wątkach postach pojawiły się wypowiedzi Błażeja,które jak czytamy zachęcają i zachwalają samo biuro...prawda ?
Tak więc aby było poprawnie i właściwie uważam,że sam zainteresowany powinien w kwestii formalnej podjąć się wyjaśnieniu i odpowiedzieć na Twoje pytanie.
Przypomnę,że każdy z nas lub z osób zainteresowanych podjęciem pracy w Holandii ma prawo wiedzieć gdzie jedzie na jakich warunkach i kto będzie jego opiekunem.
Większość z nas wyjeżdżając do pracy w Holandii liczy na uczciwość oraz,że w przyszłości będzie mógł zrealizować swoje plany...spłatę długów,ślub,kupno domu...etc ... rozumiecie p.KOORDYNATORKi ?
Na oficjalnej stronie EB Personeelsdiensten B.V mamy zaproszenie do biura w którym UCZCIWOŚĆ PŁACA oraz OPIEKA jest na najwyższym poziomie.
Ja proponuję zweryfikować te BREDNIE i ujawnić fakty z jakimi będą musieli zmierzyć się przyszli pracownicy tego biura.
Nie zamierzam wprowadzać tu chaosu i bezpodstawnie nikogo oczerniać,a zachęcam do szczerej merytorycznej opinii o tej firmie.
Pan Błażej był koordynatorem długi okres,wypowiadał się na tym forum i zobaczmy co będzie miał do powiedzenia tym razem.
Jego WIARA,RÓŻĄNIEC na PALCU i przeszłość obliguje go do tego aby odkryć karty i być fer wobec nas WSZYSTKICH.
Nosi chyba majtki jest chyba mężczyzną ? i zdaje sobie sprawę,że za swoje złe uczynki będzie musiał nieść swój KRZYŻ ... więc uczciwie nich wypowie się dlaczego ?
Od czego zaczniemy ? od WARUNKÓW jakie obiecał ...swojej opieki ? pracy ?
Zacznijmy od opieki ... ile to osób OKRADZIONO !!! p.Błażeju podczas Pańskiej pracy ? ile osobom nie zwrócono skradzionych rzeczy gotówki ? i dlaczego ?
Myślę Angelo,że poczekajmy i dajmy czas tym osobom aby mogły bronić swojego dobrego imienia i biura.
Mamy w nim p.Magdy i Gosie ... jesteście tam Panie ?
Wykształcone elokwentne znające odpowiedż na każde pytanie :-)
Mistrzynie kłamstwa,manipulacji,bezczelne do cna,przemęczone,wiecznie zajęte pracą dbające o układy oraz swoje korzyści.
Wiem,że to czytacie "drogie" Panie i tym bardziej zmobilizuję Was do publicznej debaty i pozwolę na swoją obronę.
Zaznaczam,że ze względu na dobro nas wszystkich wszystkich,którzy pukają do Was aby uczciwie zarobić pieniążki przedstawimy fakty.
Milczenie z Waszej strony nic tu nie zmieni i nie zakończy tematu.

Zapraszam zatem bo mam nadzieję,że któraś z Was się odważy.



2
Jurand 2016-02-19 12:46:07
Tak sobie czytam posty człowieka o pseudonimie WERKNEMERS i wydaje mi się, że mamy tu do czynienia z osobą, który ma dwa oblicza i dwie twarze i nie jest osobą godną zaufania, bo to ,co pisze może i ma pokrycie w rzeczywistości, ale w pewnych kwestiach człowieku przeczysz sam sobie.
Piszesz, że nikogo nie będziesz oczerniał, a co robisz nazywając kogoś kłamczuchem? Jest to oczernianie.
Piszesz, że nie będziesz rozwalał "gnoju w sieci", a co robisz człowieku? Tak rozwalasz ten "gnój", że śmierdzi od Pomorza po same Tatry.
Masz problem z samym sobą, nie umiesz sobie z tym poradzić, więc przerzucasz
to na forum publiczne pisząc takie a nie inne posty. Jeżeli masz honor to porozmawiaj z tymi Paniami koordynatorkami (z p. Błażejem),może dojdziecie do porozumienia.
Jurand 2016-02-19 14:10:56
Tak sobie czytam posty człowieka o pseudonimie WERKNEMER i myśle, że mamy do czynienia z osobą, która ma dwa oblicza i dwie twarze,bo może to, co pisze pokrywa się w jakieś części z rzeczywistością, ale w pewnych sprawach człowieku przeczysz samemu sobie.
Piszesz, że nikogo nie będziesz oczerniał, a co robisz? Mówienie o kimś, że jest kłamcą nie jest oczernianiem?
Piszesz, że "nie będziesz gnoju rozrzucał po sieci", a tak go rozrzucasz, że śmierdzi od Pomorza po Tatry.
Piszesz wreszcie o kogoś Wierze, Różańcu na palcu, Krzyżu,a nie umiesz człowiekowi spojrzeć w oczy i otwarcie mu to powiedzieć.
Moim zdaniem, gdybyś miał honor i ludzką dumę to podszedłbyś do tej sprawy dojrzale; porozmawiał z ludźmi, którzy są przyczyną twoich żalów!
W Holandii nie ma idealnego biura pośrednictwa pracy i z tym trzeba się liczyć, ale to co robisz człowieku pisząc czasami takie bzdury,zasługuje tylko na jedno... Na desaprobatę!!!
Angelo 2016-02-19 16:42:14
Czytam z wielką ciekawością posty człowieka o pseudonimie WERKNEMERS i wydaje mi się, że mamy tu do czynienia z osobą, która ma dwa oblicza i dwie twarze, bo może niektóre rzeczy mają jakieś pokrycie w rzeczywistości, ale czasami przeczysz samemu sobie.
Piszesz, że nikogo nie chcesz nikogo bezpodstawnie oczerniać, a co robisz człowieku? Mówienie o kimś, że jest kłamcą,że jest bezczelnym do cna to nie jest oczernianie?
Piszesz,że nie zajmujesz się rozrzucaniem publicznie gnoju w sieci,a co robisz człowieku? Robisz taki gnój, że smród się roznosi od Pomorza aż do Tatr.
Najpierw piszesz, że w biurze pracują koordynatorzy bez jakiegokolwiek przygotowania, a potem o tych samych osobach piszesz, że są wykształcone, elokwentne i że znają odpowiedź na każde pytanie.
Piszesz wreszcie o kogoś wierze, przeszłości, różańcu na palcu. A Ty, co robisz człowieku? Nie umiesz komuś powiedzieć czegoś prosto w twarz, dlatego opowiadasz historie wyssane z palca, bo się boisz!
Weź się w garść człowieku! Pisać i oczerniać umie każdy!!!!
Jurand 2016-02-19 16:55:57
Czytam z wielką ciekawością posty człowieka o pseudonimie WERKNEMERS i wydaje mi się, że mamy tu do czynienia z osobą, która ma dwa oblicza i dwie twarze, bo może niektóre rzeczy mają jakieś pokrycie w rzeczywistości, ale czasami przeczysz samemu sobie.
Piszesz, że nikogo nie chcesz nikogo bezpodstawnie oczerniać, a co robisz człowieku? Mówienie o kimś, że jest kłamcą,że jest bezczelnym do cna , to nie jest oczernianie?
Piszesz,że nie zajmujesz się rozrzucaniem publicznie gnoju w sieci,a co robisz człowieku? Robisz taki gnój, że smród się roznosi od Pomorza aż do Tatr.
Najpierw piszesz, że w biurze pracują koordynatorzy bez jakiegokolwiek przygotowania, a potem o tych samych osobach piszesz, że są wykształcone, elokwentne i że znają odpowiedź na każde pytanie.
Piszesz wreszcie o kogoś wierze, przeszłości, różańcu na palcu. A Ty, co robisz człowieku? Nie umiesz komuś powiedzieć czegoś prosto w twarz, dlatego opowiadasz historie wyssane z palca, bo się boisz!
Weź się w garść człowieku! Pisać i oczerniać umie każdy!!!!
werknemer 2016-02-19 18:55:35
Ależ zawiało z Tielu odwagą :-) aż miło.
Jak już wspomniałem przyjdzie czas kiedy powklejam kopie @ jakie mam w posiadaniu tak aby zweryfikować kto jest bliższy prawdy.
Spokojnie większość z nas osób jakie pracowało w EB mamy stały kontakt.To nie jest 3-ci Świat i komunikujemy się ze sobą o czym proszę nie zapominać.
Smród natomiast będzie i powinien się ciągnąć od Raciborza po Tiel i dalej,a posprzątać powinni po nim koordynatorzy.
Prosto w twarz powiadasz...hmmmm sporo osób to robi i robiło w tym biurze i co ?
Zawsze rozmawiałem i starałem się być jak najbardziej w porządku wobec swoich pracodawców co pozwala mi mieć swoje zdanie.

To jak jest teraz z wypłatami JURAND ?
Są : poślizgi ? system się zawiesza ? opóżnienia ? cofają się przelewy ? padł system ? korekty ? ...jak to teraz się fachowo nazywa ?

Ilu ludzi czeka na domkach na pracę ? ile osób pracuje 20/30 godz tyg. lub mniej ?

Historie wyssane z palca ? .... kradzieże ?

Prześledżmy wszystkie posty na tym i innych forach bo skoro jestem nieogarnięty i mam rozdwojenie jażni bo to chciałeś powiedzieć prawda się wybroni.
Już na sam koniec bo nie widzę tu najmniejszej logiki tłumaczenia osobie ograniczonej (na to wygląda) poczekajmy na kolejne wypowiedzi osób jakie pracowały i pracują w tym biurze.
Każdy ma prawo wiedzieć gdzie jedzie do pracy i na co może liczyć.
To,że czytasz to z ciekawością może wyłącznie świadczyć o Twoim niedorozwoju lub co gorsze zaburzeniach bo ktoś normalny czyta je z niepokojem i zdumieniem.
Co do mojej odwagi chłopcze .... chłopcze chłopcze... nie zesikaj się czasem w nocy...bo mali chłopcy się moczą kiedy w dzieciństwie przeżyli traumę.

W kwestii formalnej KŁAMCA lub LANDRYNA jak wolisz.
W wikipedi znajdziesz objaśnienie kto to jest kłamca oszust itp.
Chłopku jeżeli ktoś ukończył szkołę wyższą ....rozumiesz ma wyższe wykształcenie to nie oznacza,że posiada kwalifikacje ! ... jest odpowiednio przygotowany aby być koordynatorem i z tąd też biorą się jego problemy w wykonywaniu swoich obowiązków....raczej.
Cóż mogę Ci tłumaczyć ja pisałem oczywiście o elokwencji synku z przekąsem.
Że uważają się w wolnym tłumaczeniu ...za m.inn elokwentne,wykształcone
Uważają się .... wróćmy do konkretów zatem.
Ktoś kto kilkukrotnie mijał się z prawdą odbiegał od niej lub zmieniał fakty celowo z premedytacją jest osobą którą należy nazwać kłamcą lub oszustem...ponieważ albo jest osobą której nie można zaufać lub ma problemy natury medycznej.

ps,JURAND - nie jesteś tym ze Spychowa ? :-) raczej nie bo nie było by już Polski !



4
Jurand 2016-02-19 19:56:12
Oj zajechało właśnie 3-cim światem zza Buga. Widzę, że mamy tu do czynienia z osobą, która powinna się leczyć.... z uzależnienia alkoholowego! Która siedzi teraz w swojej norce jak mały szczurek z wąsami,pije jakiś tani alkohol niewidomego pochodzenia i grozi całemu światu,że ujawni jakieś @; który naczytał się za dużo gazet i teraz ze względu na swoje niepowodzenia życiowe próbuje kręcić afery.
Ludzie zawsze pisali i pisać będą, ale to ,co robi WERKNEMER przekracza wszelkie zasady przyzwoitości.
wykończony niewypłacalnością 2016-02-22 14:48:03
Ludzie ogarnijcie się! Nie polecam tej firmy!!! Ruchaja ludzi na solarisach, ktorych sami potem nie umieja wytłumaczyc! O Wypłate trzeba sie upominac nawet kilka razy w tygodniu, jak sie cos nie zgadza na solarisie to twierdza ze to "BŁĄD SYSTEMU". Warunki mieszkalne moze i nie sa zle chyba ze trafi sie na chate w ktorej jest grzyb pleśń smród brud i ubostwo. Jeżeli chodzi o wakacyjne takze trzeba sie upominac o swoje bo ci nie wyplaca, a jak placa to w RATACH! ŻENADA I TYLE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
3
Evi 2016-02-23 14:17:24
Pracowałam w EB razem z moim partnerem i nie polecam tego biura.
Mieszkaliśmy w hotelu w Tilu który nazywał się rumunia bo warunki były tragiczne.
Nie było pracy a opłaty za miesiąc to 400 eu.Nie mieliśmy godzin i trzeba było cały czas dzwonić do biura i pytać kiedy i gdzie nas wyślą.Wypłaty były opóżnione i z solarisu nie można się doczytać za co są pieniązde.Odeszliśmy i nie polecamy tego biura bo szkoda czasu i nerwów.
3
kamil eb ,,Truskawka,, heh 2016-04-07 16:21:46
Witam serdecznie potrzebuje jakies namiary do eb albo do Pani Magdy albo Daniela własnie interesuje mnie praca na sałatkach mieszkalem tam w Dronten i latałem z ludzmi z eb naprawde firma kosmos, rewelacja. Ja robilem przez level 1 dawne dzieje masakra najgorsza firma jaka jest. z góry dziekuje kamil1990qq@wp.pl
rysiu 2016-04-10 10:42:44
banda oszustów bylem w dronten miało być tyle pracy a co się okazało po 4 czasami 6 godz a co tam się dzieje po 22 wylanczaja wagi na taśmach przyspieszają byle szybko i do domu kierownika zielonego godz nie obchodzą bo sa na kontrakcie a warunki zakwaterowania masakra wilgoc kilka metrow kwadratowych na dwie osoby eh szkoda pisac
Qwerty 2016-05-02 03:42:45
Wyprowadzisz sie na swoje = wylatujesz
Ty wiesz kto... 2016-05-02 09:50:36
Myślę,że każdy kto wyjeżdża do pracy do Holandii musi mieć jasność o PEŁNEJ PATOLOGII panującej od lat.
Lata,lata temu kiedy to jeszcze perspektywy na zarobek były mniejsze ludzie z różnych stron wyjeżdżali do pracy
....pewnej już nie damie bo cnota przeminęła z wiatrem,pewna nazwijmy to "panna z dzieckiem" bo ślub był zaplanowany wyjechała szukać chleba i dobrej zabawy....bo na wsi kto chciał to brał ...co chciał...ją,ą i nie tylko.
No i jej kolejny partner po penetracjach rynku pracy i nie tylko stworzył i nie tylko ten twór jakim jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a logo się zmienia,wymagania coraz wyższe już na miarę "królowej piz...y" hrabiego Aleksandra Fredry.
Rachmistrzowie w tej patologi byli wybitni od samego początku,a ich szkolenia"w aucie" po godzinach i praktyki wprowadzane całkowicie wypatrzyły u nich tak trudne pojęcie jak zasady kultury,przyzwoitość czy uczciwość !!!
Szczególną rolę odegrali u nich opiekuni :-) to temat rzeka kiedy rozkwitali to zjawiskowa MARTA o ile ktoś to coś pamięta niczym wieszcz snuła kłamstwa jak najlepszy poeta....
...bracia z mazur wywozili zdobyte dobra,
ksiądz po przejściach .....uciekinier/żołnierz niebios wyklęty spowiadał innych zachwycając się wszelkimi pokusami....
..i najlepsze na koniec elastyczne do granic możliwości desperatki bez zasad lśniące swoją pustką na salonie z logo,zmieniające się chyba jak olej po frytach po ich konsumpcji.Najlepiej potrafią sapać..tak sapać lubią sapać bo to ich pasja,a jak jeszcze poczują to coś to ufff...odlatują te spełnione,oddane bez granic :-) sumienne profesjonalistki..idą w ślady swojej idolki,która kiedyś "wyjechała za chlebem i poznała księcia"
Dziś żyją w swej krainie patoli,wychowują dzieci,dają innym chleb "co prawda zbyt czerstwy"ale dają i rozkwitają.
Oglądałem tą "bajkę",słuchałem od innych i nie polecam normalnym,przyzwoitym ludziom z domów w których przekazywane są najważniejsze wartości.
Każdy ma wybór i może podpisać "kwit na węgiel" bo nic innego nie podpisze :-)
Można też wynieść z czasem coś extra ...wynieść dosłownie i w naturze lub psychice.Każdy ma prawo do swojego szczęścia tym bardziej o ile lubi się EXTREMALNE przeżycia.
Mogę podać nr.tel / maila ... napisać cv czy podpowiedzieć gdzie połechtać aby wyszło :-)
2
Ty wiesz kto... 2016-05-02 10:02:30
Myślę,że każdy kto wyjeżdża do pracy do Holandii musi mieć jasność o PEŁNEJ PATOLOGII panującej od lat.
Lata,lata temu kiedy to jeszcze perspektywy na zarobek były mniejsze ludzie z różnych stron wyjeżdżali do pracy
....pewnej już nie damie bo cnota przeminęła z wiatrem,pewna nazwijmy to "panna z dzieckiem" bo ślub był zaplanowany wyjechała szukać chleba i dobrej zabawy....bo na wsi kto chciał to brał ...co chciał...ją,ą i nie tylko.
No i jej kolejny partner po penetracjach rynku pracy i nie tylko stworzył i nie tylko ten twór jakim jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a logo się zmienia,wymagania coraz wyższe już na miarę "królowej piz...y" hrabiego Aleksandra Fredry.
Rachmistrzowie w tej patologi byli wybitni od samego początku,a ich szkolenia"w aucie" po godzinach i praktyki wprowadzane całkowicie wypatrzyły u nich tak trudne pojęcie jak zasady kultury,przyzwoitość czy uczciwość !!!
Szczególną rolę odegrali u nich opiekuni :-) to temat rzeka kiedy rozkwitali to zjawiskowa MARTA o ile ktoś to coś pamięta niczym wieszcz snuła kłamstwa jak najlepszy poeta....
...bracia z mazur wywozili zdobyte dobra,
ksiądz po przejściach .....uciekinier/żołnierz niebios wyklęty spowiadał innych zachwycając się wszelkimi pokusami....
..i najlepsze na koniec elastyczne do granic możliwości desperatki bez zasad lśniące swoją pustką na salonie z logo,zmieniające się chyba jak olej po frytach po ich konsumpcji.Najlepiej potrafią sapać..tak sapać lubią sapać bo to ich pasja,a jak jeszcze poczują to coś to ufff...odlatują te spełnione,oddane bez granic :-) sumienne profesjonalistki..idą w ślady swojej idolki,która kiedyś "wyjechała za chlebem i poznała księcia"
Dziś żyją w swej krainie patoli,wychowują dzieci,dają innym chleb "co prawda zbyt czerstwy"ale dają i rozkwitają.
Oglądałem tą "bajkę",słuchałem od innych i nie polecam normalnym,przyzwoitym ludziom z domów w których przekazywane są najważniejsze wartości.
Każdy ma wybór i może podpisać "kwit na węgiel" bo nic innego nie podpisze :-)
Można też wynieść z czasem coś extra ...wynieść dosłownie i w naturze lub psychice.Każdy ma prawo do swojego szczęścia tym bardziej o ile lubi się EXTREMALNE przeżycia.
Mogę podać nr.tel / maila ... napisać cv czy podpowiedzieć gdzie połechtać aby wyszło :-)
2
pracownik z fresza 2016-05-14 15:10:56
Pani Magda haha to istne kpiny skoro ktoś pisze że można z nią cokolwiek załatwić to zakłamana baba która ma swoich przydupasów którzy jak jej dupsko liżą to jest ok ale niech ktoś spróbuje się jej postawić i na przykład domagać o swoje od razu traci pracę Firma Eb to oszuści a te wpisy o rzekomej super pracy to z pewnością nie wpisy ludzi którzy pracują dla eb tylko ludzi którzy pracują w Eb
2
Wesolutka 2016-07-11 10:58:51
Witam. Współpracuję z agencją EB już dłuższy czas , ale każdemu odradzam współpracę z nimi , na każdym kroku oszukują w salarisach jeśli ktoś ich nie pilnuje to zostanie perfidnie oszukany na godzinach i wypłacie. Co do Pani Gosi , zakłamana kobieta , wiecznie nie mająca czasu. Panuje tam w firmach duża dyskryminacja oraz rasizm , czym powinna zająć się agencja, ale oczywiście ze strony agencji brak zainteresowania
2
Wesolutka 2016-07-11 11:07:59
Pani Magda to zwykły pracownik biurowy , pracuje tam od 2012 roku, podejrzewam,że z przypadku oraz donosi plotki wszystkie do szefostwa. Jeśli upomnisz się o zaległe godziny to trwa to bardzo długo żeby to wyjaśniła , bo wiecznie pracownicy agencji EB nie mają czasu dla nas zwykłych ludzi , którzy pracują na ich wynagrodzenie . Jeśli masz jakikolwiek problem i zgłaszasz to do agencji to oni nawet nie uważnie Cię słuchają i na koniec mówią ,żeby im nie zawracać głowy , bo oni mają ważniejsze sprawy .
2
eminem 2016-07-11 15:20:23
Witam. Poradzcie mi czy jechac moge miec prace w tiel przy kurczakach w tej calej chlodni a koordynatorka jest pani malgorzata bowszys czy jakos tak. Byl ktos ? Jak wyglada praca na tych filetach ? Dzieki za odpowiedz z gory.
Magda 2016-07-11 17:43:27
Daj sobie spokój z tą cała agencją EB jak i p.Bowszys ona miła wtedy kiedy masz dużo godzin a ona z Ciebie kasę, a jeśli upomnisz się o swoje to Ci pokaże kto rządzi i szybko wyrzuci , poza tym chaty mają koszmarne i płacisz po 115 euro
2
j E B e ...to 2016-07-11 19:51:14
Kolego daj sobie spokój z tym wyjazdem bynajmniej przez to biuro.
Jak powyżej ... zakwaterowanie brutto 115 eu / gdzie 70 eu to standard.
Ale ktoś musi zarobić na przyjemności właściciela i uposażenia żałosnych koordynatorek.
Wiesz jak jest z kobietami,a tamte są tak butne,zarozumiałe,bezczelne,opryskliwe itd... jak mają złe dni,a często mają,że szkoda Twych nerwów.Nic nie załatwisz.
Jeżeli chodzi o godziny to temat rzeka bo musisz wziąć pod uwagę,że możesz pracować po 20/30 godz.
Umowa odnawialna codziennie !!! .... i 0 godz/tyg jakie Ci zaoferują.
Wypłata co 5 tyg i załóż z góry,że będziesz musiał jej pilnować bo są poślizgi,system pada i inne brednie !
Oczywiście będziesz musiał wszystko dokładnie sprawdzać czy się zgadza.
Może wstrzymaj się i poszukaj innej oferty bo tutaj kariery nie zrobisz a wpakujesz się w niezłą patologie.
2
Abdulach 2016-07-11 20:41:43
Nie polecam tej firmy. Jest to jedno wielkie nie porozumienie. Na 'hotelach' mieszka sama patologia. Ludzie nie jedzcie tam. Nie ma sensu. W wc na korytarzu leżą zakrwawione tampony i wszystko jest obsrane. Prysznic ? Tego nawet nie można nazwać prysznicem. Woda śmierdzi i to jakiś totalny syf. Ludzie którzy tam sa to kryminalisci, które większość życia spędziły w więzieniu więc kradzieże sa na porządku dziennym. Na prawdę nie polecam.....
eminem 2016-07-11 23:40:38
Bo moje 3 kolezanki pojechaly w sobote i dzis dwie pracowaly na rozwieszaniu ciuchow chyba w jakims szmateksie a jedna poszla na kurczaki. Pisza ze w domku niby jako tako na pietrze 6 osob. Wg mnie troche duzo. Z ta od filetow jeszcze nie gadalem wiec nie wiem jak tam w pracy. Siedze w domu bez kasy i pracy sam nie wiem juz co robic :/ a ta cala p. Bowszys przez telefon milutka ale moze to tylko pozory. Mialas z nia moze do czynienia ? jutro mam do niej dzwonic i sie zdecydowac ludzie poradzcie. Na dwa miesiace wyjazd. Na filety.
1
Magda 2016-07-14 12:34:39
Napisałam odpowiedź do Ciebie i nagle została usunięta , a tam była tylko prawda napisana.
Jeśli chcesz podaj nr tel. opowiem Ci wszystko co wiem i wtedy zdecydujesz, albo podam Ci inne firmy zaufane
obcy 2016-08-22 12:19:54
obcy, mam pytanie czy wszyscy pracownicy eb , pracujacy na salatkach dostali wyplate bo ja nie i inni.
spartan 2016-08-22 22:42:17
Zastanawiam się czy nie zainteresować TVN UWAGA aby naświetlić problemy panujące w tej firmie.
Jestem przekonany że warto zaangażować media,aby szeroko naświetlić i uświadomić nie tylko polskie społeczeństwo jak traktowani są rodacy udający się do pracy w Holandii.
3
Marian 2016-08-23 09:20:29
Do obcy

A czemu by mieli nie dostac ?

Wyplaty sa w piatki albo czasami w poniedzialki .
CYNA 2016-08-23 14:23:48
WITAM MAM PYTANIE CZY KTOŚ PRACOWAŁ LUB PRACUJE W FIRMIE CONNECTIVA PERSONEELSIDENSTEN BV BO MAM WYJECHAĆ W SOBOTĘ I PROSZE O ODPOWIEDZ CZY TO NIE OSZUSTWO I JAKA TO PRACA
lol 2016-08-24 08:16:22
Marian ty jesteś rzecznikiem EB ?
Wyluzuj trochę bo każdy wie,że aby doczekać się na wypłatę to zawsze się przeciągnie i nigdy nie jest w terminie.
1
Magda 2016-08-26 19:21:24
Witam.

Szukam ludzi , którzy pracują bądź pracowali dla EB i się nie boją wyzwań i chcą powalczyć o szacunek dla siebie i sprawiedliwość , iż ta firma oszukuje ludzi i robi z nimi co chce. Chciałabym zgłosić firmę do SNCU , tylko potrzebuję więcej osób którzy uważają ,że zostali oszukani
3
Magda 2016-08-26 19:25:32
Witaj .

Zgadzam się z Twoją opinią, dlatego też chcę zgłosić tą firmę do SNCU , bo robią ze swoimi pracownikami co chcą i oszukują , bo większość rodaków nie zna języka ang. ani hol.
1
Marian 2016-08-28 13:15:11
Do lol

Na sałatkach w Dronten pracuje sporo osób i jakoś nie widać negatywnych opini o eb w FC ...

Skoro nigdy wypłaty nie są w terminie to czemu tam ludzie pracują po 2 lata i dłużej ?

Skoro tak złe w eb to czemu nie idziecie do Level 1 lub MartfoFlex ?

Tam bedą godziny i wypłaty na czas :)
spartan 2016-08-28 17:01:23
Marian człowieku wiesz co to znaczy hipokryzja ?
Więc daruj sobie nie rób z siebie ignoranta :-) No chyba,że masz w tym jakiś cel bądż też robisz to służbowo i tym mi tu trąca ... aż mam mdłości i chyba nie tylko ja.
Ponadto to co tam oferujesz człeniu te firmy/biura to bądżmy poważni są lepsze i poważniejsze gdzie do człowieka podchodzi się z SZACUNKIEM !!! .... i POWAGĄ !!! ...można zarobić dużo więcej tygodniowo !!!...
a my tu mamy bełkot i coś nam tłumaczysz,że niby co ?
Tłumaczysz PATOLOGIĘ ? To wyniosłeś z domu ?
Przecież komentarze aż kipią standardami jakie panują w EB .... jakimi ?
Dzisiaj dziennikarze/pismaki są jak hieny i jak zaczną węszyć,a ktoś to potwierdzi...zatrudnią się w EB to zaśmierdzi w całej Polsce.
Jestem Marian ciekawy czy wtedy się nam ujawnisz,czy będziesz miał odwagę stanąć obok mnie przed kamerą i potwierdzić to o czym tu piszesz.
Pooglądaj trochę Uwagę bo nie tacy twardziele ugięli nogi jak zobaczyli nagrany materiał,a dzisiaj nie ma problemu żeby dowieść swego.
Tym bardziej,że My Polacy chyba w odróżnieniu od ciebie mamy swój honor i zasługujemy na odrobinę szacunku za dobrą i ciężką pracę.
Zakładam,że wiesz o czym piszę.
Takich Marianów jak ty było w EB sporo ich czas jakoś przemija i nikt ich miło nie wspomina.
Magda nie wiem co to jest SNCU i bez sensu coś tam zgłaszać bo zakładam,że to przeskoczą.
Natomiast nie mają takiej siły przebicia jak w Polsce....dziennikarze wiedzą kto to załapie, zrealizuje i naświetli.

1
Marian 2016-09-20 10:42:07
Spartan z tego co wnioskuje to chyba zbyt dlugo nie pracujesz w Holandii ...

Ja tu pisze o wyplatach a TY mi o patologi oraz straszysz TVN UWAGA.

Chlopie zejdz na ziemie i jesli nie SNCU to kto niby ma robic porzadek z biurami ktore oszukuja i nie wyplacaja przelewow dla pracownikow ?

Jesli komus nie pasuje EB czy inne biuro pracy to najwyzsza pora znalesc cos innego .

Nikt nikogo nie trzyma w firmie na sile wiec w obecnych czasach pole manewru jest bardzo duze tylko trzeba cos soba reprezentowac a nie tylko biedolic ...
spartan 2016-09-21 14:06:22
Człowieku ty już lepiej nic nie wnioskuj,tylko czytaj ze zrozumieniem.
Ponadto to co ty reprezentujesz sobą to dziecko z podstawówki zweryfikuje bez najmniejszego problemu czytając twoje posty.
Coś tam bredzisz o jakimś polu manewru o alternatywach :-) .... żenada,że nie rozumiesz problemu.
Wypłaty ? ....chłopku mam więcej znajomych w EB niż ty chyba w Polsce więc nie rób z siebie pajaca nadwyrężając swoje ego bo wiemy jak jest.
Pracuję dłużej niż ci się wydaje w Holandii jak ma to jakiekolwiek znaczenie i na chwilę obecną przez konkretne biuro co mogłeś wyczytać wykazując odrobinę uwagi.
I już na sam koniec nikt tu nie biadoli tylko przedstawia fakty....leć lepiej robić gał...e do biura bo to w życiu wychodzi ci najlepiej.Tam potrzebują takich jak ty .....
Marian 2016-09-24 07:44:55
Bedzie to mój ostatni post do Ciebie bo dalsza dyskusja nie ma sensu ...

"Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... "
spartan 2016-10-04 20:49:40
Ja rozumię,że Twój ojciec narobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i masz teraz traumę,ale msisz z tym żyć....Maniek.
"Człowiek wyjdzie ze wsi,ale wieś z człowieka nie"
Szymon 2016-10-06 12:50:19
Najgorsza firma z jaką się spotkałem, brak wypłat na czas, zawsze brakuje godzin na salarisie, źle obliczane dodatki.
A.H 2016-11-01 22:11:01
Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź, masz może jakiś reportaż ? , iż też zostałem oszukany i szukam teraz dowodów . Pozdrawiam
1
kris 2016-11-14 12:12:22
pracowalem przez Eb mili na poczatku jak podejmujesz prace i wiele obietnic.puzniej jak sie czegos domagasz itd zaczynaja sie schody...zwrot borgu za rower czekam do dzis a to juz 4 miesiace....za pokoj licza sobie po 500 e bo malo kto wie ze sam czynsz na solarisie to nie wszystko sa jeszcze inwestycje w domek remonty itd i to jest na solarisie ale malo kto wie co to znaczy i zna jezyk i po podliczeniu wychodzi 450 500 e....solarisy eb sa malo czytelne i tak do prawdy to oni znaja co tam pisze itd...ja ich podalem do nscu i juz jest sledztwo.przez eb wiele osob tygodniowo sie przewleka i malo ktora zostaje bo warunki na niektorych domkach straszne w wyplatami co 4-5 tygodni roznie to bywa....jezeli jestes na domku eb to na solarisie masz na 10 pozycji 8 minusowych i np ;1500e zarobisz to do wyplaty masz 750 haha cuda!!!tak naliczaja ze szok a jak tel wykonasz to gosia powie ze weryfikuja....i oddzwoni i nie za tele....lub nowy ksiegowy jest i pomylki sa i trwa weryfikacja i beda zwroty hhahaha
3
Magda 2016-11-16 11:38:52
Wiem jak jest w tej firmie , ale mnie się boją , bo już wzięłam zgłosiłam sprawę wyżej . Salarisy są czytelne jak dla mnie , ale musisz dobrze się orientować co i jak , bo inaczej mogą Cię oszukać. A co do mieszkań agencyjnych nie mam pojęcia jak jest ,iż mam swoje mieszkanie prywatne, jedynie tyle co znajomi opowiadali ,że jest wilgoć, każą oszczędzać na ogrzewaniu i dużo osób na chacie i większość nie ma stałej pracy jedynie dziury łatają w dodatku koszt 115 euro na tydzień , jakaś porażka.
Koordynatorzy w EB to jakaś duża pomyłka, iż dostali się na wyższe stanowisko a my musimy na nich ciężko pracować w dodatku nie liczą się z nami jako ludźmi oraz rodakami , wiecznie się tylko zmieniają i brak organizacji, zero pomocy z ich strony jeśli jest jakiś problem na zakładzie np. dyskryminacja.
4
kris 2016-11-22 12:07:45
masz racje ,ja juz eb zglosilem i przedstawilem solarisy i jeszcze nagrania telefoniczne .....jest juz sledztwo prowadzone bo dostalem meila ,kreca jak chca ...znam kilka osob ktore pracuja nadal lu nie i tez juz skladaja skargi bo nie otrzymali karty ubezpieczeniowej itd ....jedna dziewczyna miala problem z nerkami przez zimna prace na hali z miesem i chciala isc do lekarza to gosia powiedziala by do polski spie.....a nie do lekarz.tez ma nagrania rozmow z koordynorkami itd takze bedzie sie dzialo.pozdrawiam
1
Magda 2016-11-22 14:13:41
Drogi Kris ja też zgłosiłam sprawę, ale nie mam żadnej odpowiedzi, czekam co będzie dalej. Dużo ludzi nadal dla nich pracuje, ale dziwie się , iż nie szanują swoich pracowników i bardzo nimi pomiatają. A jak mają dobrych,sprawdzonych ludzi to p.Gosia pokazuje swój charakterek jaka na prawdę jest. Poza tym za dużo razy zmieniają się tam koordynatorzy i nie wiedzą na czym polega praca . Co do ubezpieczenia to zapewne miała grupowe i dlatego tak się stało, ja nie mam doświadczenia na ten temat z tą firmą , więc nie mogę się wypowiadać. Może podasz jakiś kontakt do siebie ? To pogadamy. Pozdrawiam
1
Wkurzona 2016-11-24 14:45:35
szczerze odradzam ta firme !!!! Tojest złodziejstwo człowiek u nich pracuje ,zawsze na czas bez spóżnień a pieniędzy nie widzi ...p.Gosia mówi ze pieniądze są przesłane po czym po tygodniu dalej ich nie ma na koncie .Wogóle nie dbają o pracowników , pomiataja nami jak chca ...Mam domument z firmy z moimi godzinami pracy a na pasku wypłat sie nie zgadzaja , mój chłopak nawet nie dostał info od nich ile ma tych godzin przepracowanych . Gdy pytam kiedy będa pieniądze dostaje odpowiedz czy dalej chce tam pracować czy rezygnuje ? W paru agencjach pracowałam ale czegoś takiego jeszcze nie spotkałam !!!
3
Amaro 2016-11-24 19:41:24
Nie polecam tej firmy nawet najgorszemu wrogowi jeśli mam tu zostawić swoje 5 himinut to napisze że firma ta nie jest nawet wypłacalna mają problemy finansowe co do pracy to nie jest nawet taka zła w zależności gdzie kogo przydzielą a co do miejsca pobytu zamieszkania to już od lokatorów zależy czy będzie tam porządek czy też nie domy wyglądają jak wyglądają ale grunt to dach nad głową i swoje cztery konty...
I jeśli ktoś to czysta z biura to niech się w końcu weźmie do roboty bo zacznie wam brakować jeleni, tyle z mojej strony :-P
1
Kolejny oszukany 2016-11-24 22:53:24
Nie Polecam owej firmy EB personaldiensten z siedziba w Tiel . Powod prosty , nie wyplacaja pieniedzy na czas juz czekam od piatku 18.11.2016 na wyplate ( dzisiaj mamy czwartek 24.11.2016 ) wyplaty oczywiscie nie ma . Praca oczywiscie dobrą daja tzn zaklady pracy normalne i oto jedyny plus tej agencji, generalnie uwazam ze jako narod Polski tzn Polacy bo takim sie czuje ,Powinnismy wpasc z przyslowiowym butem na ta agencje i pokazac tym "Holendrom" ze nie pozwolimy sobie na takie traktowanie . Jednak w tym biurze nie kradną holendrzy tylko polacy bo jest ich tam wiekszosc i oszukuja nas prostych pracownikow na tym jak licza godziny czy sporzadzaja salarisy, drogi rodaku jesli to czytasz i masz zamiar jechac do pracy do firmy EB personaldiensten , pomysl dwa razy zanim wyjedziesz bo tu zanim zarobisz pieniadze to zaczniesz sie tak denerwowac ( użerac sie z P.Małgorzata B czy innymi z owego biura ) bedziesz czekac na wyplaty i otrzymasz odpowiedz ze pieniadze sie cofnely czy ze wyslano pieniadze , tyle ze to tylko gadanie .
Ja ze swojej strony chce dodac ze mam dosyc owego biura , dzis wystąpilem na droge sądową z nimi , jesli mi sie uda bede probować sprawe naglosnic za pomocą mediów niderlandzkich bo juz dzis zawarłem z nimi kontakt. Wszystko po to by ci ludzie przestali oszukiwac nas rodaków i ponieśli odpowiedzialność za oszustwa .
APEL DO WSZYSTKICH : Używajcie SNCU (https://www.sncu.nl/pl/) STRONA W JEZYKU POLSKIM
informujcie tam o wszelkich problemach , jest juz nas tam sporo w Sprawie EB a potrzeba jeszcze wiecej żeby P.Beker zapoznac z sądem . Nie bójcie sie jesli pracujecie uczciwie to prawo jest po waszej stronie a nie tych oszustów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lub też (https://www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectoren/polski/) te strony są by nam pomóc , Ludzie nie bójcie sie tego używac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam was wszystkich :)
2
Gosia hahaha 2016-12-01 19:08:11
Siemanko pracuje w firmie eb a wiec wszystkie opinie tutaj to prawda eb osszukuje perfidnie wyplate nie jest na czas a wracajoc do Pani gosi to mistrzyniom w klamstwie perfidnym no ciezka kobieta bardzo ciezka a klamie najlepiej caly dzien odbiera telefony i sie gubi juz w tych klamstwach powaznie nie polecam kicha niedostateczny dostaje Gosia hahaha
2
antii eb 2016-12-04 09:45:30
Proszę o informacje gdzie mieszka w Polsce ta oszustka.
Poszukam kilku portali w tym mieście powklejam linki i niech ludzie wiedzą kim naprawdę jest ta "kobieta".
Zostaw swoją opinię o M.B. Personeelsdiensten B.V - Tièl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M.B. Personeelsdiensten B.V