brak logo

Pilkington.

Sandomierz

Opinie o Pilkington.

Pablo 2016-03-09 10:34:26
Pracowałem na Wydziale w Chmielowie. Wytrzymalem 3 miesiace - powód: brak poszanowania dla pracowników, wyzysk, podrzeganie i plotkowaie to codzienność. Układy, układziki, mobbingujący zmianowi, pomawianie o błędy. Kilka osób wyleciało dyscyplinarnie za nie swoje błędy. Szkoda zdrowia kto może niech szuka czegoś lepszego.
3
pap chmielów 2016-03-17 00:46:31
Plotkarstwo i intrygi w PAP Chmielów to norma i żeby chociaż wypłata była porządna ale zastanawia mnie dlaczego tak duża firma która ma bardzo dobre wyniki finansowe nie daje pracownikom najniższego szczebla regularnych podwyżek? Jak długo można pracować za 1400 zł? Przecież my też mamy rodziny na utrzymaniu jak ci w biurze.
1
robol z eukapsulacji 2016-03-22 12:26:09
Oni wykorzystują sytuację na rynku pracy w regionie a słynne powiedzenie "na twoje miejsce czeka 10 za bramą" pewne osoby często powtarzają ciekawe tylko jak długo będzie to trwać bo długoletni pracownicy powoli tracą cierpliwość.
1
Janusz 2016-03-25 19:58:40
Miałem tam składać cv bo teraz manpower robi dla nich nabór /drugi w tym roku/ ale po tych komentarzach odpuszczam wolę dojeżdżać troche dalej ale za lepsze pieniądze.
2
nightworker 2016-03-30 22:25:12
W tzw biurach wcale nie jest rewelacja finansowa, no chyba, że ktoś ma "poparcie". Widzę, że formułka powszechnie obowiązująca, na miejsce jest 100 nowych.
Brak konkurencji powoduje sytuację na lokalnym rynku pracy. Ciekawe czy rozbudowa zakładu w Gorzycach i inwestycja w Machowie - Sholglass poprawi nieco sytuację
produkcyjny 2016-04-13 12:36:27
Oni (zarząd) widzą że nie ma tutaj dużo firm jak np.w Mielcu gdzie firmy dosłownie biją się o pracowników i zachęcają wyższymi stawkami i benefitami więc pilkington płaci tyle ile płaci a pracownik ma zapieprzać.
1
TW Bolek 2016-05-03 01:08:33
Pozdrowienia dla frajera "Jani" czy jak tam na niego mówią. Jeździ do Gorzyckiego prezesa i mówi żeby was nie zatrudniać w Federal Mogulu. Jak już nie będzie huty a was nie zatrudnia to wiecie komu "podziękować". Jania... Komuchu... Wszystkie brudy kiedyś wyjdą na jaw.
2
Pracownik 2016-05-17 19:32:20
O czym ty rodius piszesz? Chyba raczej nie o pilkingtonie gdzie 2000 zarobisz po 4 latach pracy.
1
? 2016-05-25 18:12:14
To na jaki wydział waszym zadaniem najlepiej się dostac do Chmielowa?
lop 2016-06-06 19:50:12
czy w pilkingtonie sa takie roszady?
co chwile widze oferty dla inzynierów, czy warto tam wogole skladac po tych opiniach?
2
polska_to_gowno 2016-06-10 00:34:12
Mozna, ale tylko po doswiadczenie bo tutaj nie zarobisz
1
Vb 2016-06-11 18:32:04
A jak sie ma doswiadczenie?
Tzn ile taki inzynierek zarobi?
6
UKI 2016-06-21 10:04:24
Siema mam konkretne pytanie pojawilo sie ogłoszenie Specjalista CAD w dziale technologicznym. Ile placa na start i jak to pozniej wyglada tylko piszcie krotko i na temat bez zadnych zbednych komentarzy.
Pozdro
ss 2016-06-24 10:55:18
1300
hgh 2016-06-24 22:35:34
a umiesz hiszpański????? dla nich wazna jest filologia kazdego jezyka...
rr 2016-07-02 00:54:27
5k brutto
ekstruzja 2016-08-02 13:24:47
Masz zapier...i sie nie wychylać to może za kilka lat 2 z przodu zobaczysz.Tu jest taka zasada (Chmielów) żeby za dużo nie gadać bo gumowe uszy tylko na to czekają. Każdy nowy lub nowa powinien o tym wiedzieć.
Atmosfera fatalna tak jak zarobki.
2
zielony_ludzik 2016-08-02 21:31:34
Na żaden.
Nowaaa 2016-08-09 13:33:03
czy przyjmują kobiety i czy ktoś może dojeżdża z Gorzyc?
praca praca 2016-08-10 07:56:55
Witam mam male zapytanie. Pracuje przez man power prawie rok, stawke poczatkowa otrzymalem 10.70 teraz po roku mam 12.50gr. Pracownik zatrudniajacy sie teraz otrzymuje stawke 11.50/60 czy moge ubiegac sie o wyrownanie? Chodzi mi o racje prawne. Pozdrawiam.
praca praca 2016-08-10 08:00:17
Witam mam male zapytanie. Pracuje przez man power prawie rok, stawke poczatkowa otrzymalem 10.70 teraz po roku mam 12.50gr. Pracownik zatrudniajacy sie teraz otrzymuje stawke 11.50/60 czy moge ubiegac sie o wyrownanie? Chodzi mi o racje prawne. Pozdrawiam.
Janusz 2016-08-12 21:46:20
To nie plotki tylko prawda.Po to wybudowali halę w Chmielowie.
JoKeR 2016-08-21 19:02:41
Co robi się na wydziale of line?
Federal Mogul Gorzyce 2016-08-28 20:25:32
Federal Mogul Gorzyce -2300 netto po 6 miesiącach pracy + 200 zl premii co miesiąc.(pracownik produkcji).

Elektryk od 2500 netto na reke.

Budują kolejną hale .

I zapomnijcie o Pilkgintonie za 1400 netto !
Pap Chmielów 2016-08-31 18:49:34
W Chmielowie pojawiła się plotka że Sandomierz szykuje się do strajku,czy to prawda?Czy może to ktoś potwierdzić?Znając życie Chmielów chętnie się dołączy.
Federal Mogul Gorzyce 2016-09-05 11:04:18
Żadna umowa nie pozwala ? Najwyraźniej Pani nic o umowach w Polsce nie wie.

Najniższa ktajowa 1850 brutto =1350 netto.

Prosze się nie kompromiotować:)
1
były 2016-09-06 07:48:30
Faktycznie jest to duża, znana firma zatrudniająca dużo pracowników, i produkująca dużo szyb samochodowych. Druga strona medalu jest taka , że rozwój i szkolenia pracowników , są tylko dla "wybranych" ; dobre traktowanie również. Więc jeśli ktoś liczy na to, że jak się dostanie do tej firmy będzie miał możliwość jakiegokolwiek rozwoju ; a nie posiada w biurze cioci, wujka , taty, brata , siostry itp. itd. lub bardzo dobrego znajomego , to o rozwoju może tylko pomarzyć. (Pracuje tam wiele osób z wykształceniem wyższym na stanowisku zwykłego pracownika produkcyjnego.)
Przez to , że na wielu wydziałach, na stanowiskach zarządzających ludźmi są osoby bez doświadczenia z pracą na produkcji, i bez pojęcia o prawie pracy; często zdarza się iż traktują pracowników najniższego szczebla nie zgodnie z przepisami prawa pracy. Nie rzadko zdarza się mobbing ( np. jak ktoś wcześniej napisał - krzyczenie na pracownika), nie równe traktowanie pracowników i wiele innych nieprawidłowości. Co do wynagrodzenia, to gdyby nie dodatki nocne i świąteczne pensja pracownika byłaby niewiele wyższa od minimalnej krajowej. Pomimo ciężkich warunków pracy , nie ma płaconego szkodliwego. Co do podwyżek to co roku (niby) są negocjowane ze związkami zawodowymi i na podstawie ocen jak w szkole ( za 3 - 0 podwyżki, za 4 - coś tam groszy na godzinę podwyżki , za 5 - coś tam więcej podwyżki , a 6 mają "wybrańcy") oczywiście dotyczy to tylko pracowników z Pilkingtona .
Ktoś napisał "wyścig szczurów" - to jest fakt ...... jeden pracownik donosi na drugiego , celem uzyskania "lepszej" oceny przy podwyżkach. A obecnie co do zatrudnienia w tej firmie , z tego co słyszałem , obecnie rekrutacja odbywa się przez pod firmę , tak jak w Gorzycach, czyli umowy są czasowe.

6
odp 2016-09-06 08:03:02
1. Jeśli często ukazują się ogłoszenia o naborze do tak dużej firmy; to albo firma się rozwija i tworzą się nowe miejsca pracy , albo ludzie stamtąd uciekają i na ich miejsce szukają następnych.
2. Jedyna firma w okolicy o której głośno że się rozbudowuje i powstaną nowe miejsca pracy , to Federal.
1
Zaciekawiony 2016-09-07 12:42:50
Witam,

co to znaczy dobre zarobki ?

3000 tys netto ? 4000 tys netto?

Pisanie "dobre" bez kwoty mija się z celem.
Hello 2016-09-08 21:11:05
Tam w pilkingtonie nie ma asystenta do księgowości... Takie rzeczy to tylko w większych miastach
john 2016-09-11 10:56:45
Kolego rozczarowany, pracuję w Pilkington Automotive Poland ponad 7 lat i stawkę mam niewiele większą od Twojej, zaledwie 15,75 brutto. Jeżeli chodzi o 3 złotowe podwyżki, to nie wierz w takie rzeczy, ktoś od kogo to usłyszałeś ma naprawdę bujną wyobraźnię.
Stare przysłowie mówi, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Faktem jest, że w tej firmie nigdzie nie jest dobrze. Niezależnie od tego czy pracujesz na linii produkcyjnej, na laminowaniu w klimatyzowanym pomieszczeniu, czy w laboratorium, wszędzie wymagają od wszystkich pracy ponad siły. Nie wierz również w takie rzeczy, że praca w laboratorium jest dla krewnych kierownika. Znam wiele osób tam pracujących i nie są one w żaden sposób spokrewnione z kierownictwem. Wbrew pozorom w lab też trzeba za........ć, nikt nikomu nie zapłaci za siedzenie. Nowe osoby przychodzące do laboratorium są czasami zaskoczone ogromem pracy jaką musi wykonać laborant, wyobrażały sobie to zupełnie inaczej. No, ale jak to mawiają niektórzy - wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
2
Wysoka 2016-09-12 10:35:25
Pani "ewo"jak ktoś dłużej pracuje to dokładnie wie jakie są podwyżki gdyż informacje o stawkach są dostępne dla wszystkich pracowników.Przepraszam że zapytam,pani pracuje w pilkingtonie?
nick 2016-09-14 10:49:44
Do Chmielowa nie ma po co bo zwalniają ludzi jak chcą i kiedy chcą poprostu za nic , jak im się tylko ktos nie spodoba albo za duzo umie to do zwolnienia .Wpis za wpisem i nie ma czy winny człowiek czy nie tylko trzeba podpisac a jak nie to straszą kierownikiem albo że sie do pracy jutro juz nie przyjdzie .Nie ma nawet po co isc do kierownika czy dytektora bo i tak nikt nie pomoze bo wolą usunąc człowieka niewinnego niz dojsc prawdy .Tam jest tak ze szwagier zatrudnia szwagra lub siostre na stanowisko zmianowego lub zmianowej a jak się usunie to załatwiają sobie i ida na liderów żeby ich nie mozna było ruszyc .Nie potrafią sie do ludzi odnosic jak potrzeba tylko przeklenstwa lecą to jest poprostu nie do zniesienia .Duzo ludzi samych sie zwalnia bo nie mogą tam wytrzymac .Ciekawe czy ktos wkoncu z dyrekcji przejrzy tam na oczy i usunie tych ktorzy tam krzywdza ludzi .
5
Szamanislaw 2016-09-16 10:46:53
Siema! Kilka osób pytało się o warunki i pracę w biurach więc może się wypowiem jak to wygląda od środka. Obecnie większość budyneku B zajęta jest przez działy IT oraz ECUW. Pracownicy IT świadczą usługi dla całej grupy NSG na świecie, natomiast ECUW to księgowość, faktury, zakupy dla grupy w Europie (wybaczcie mocne uproszczenia, ale pracując w IT wiem bardzo mało o tym co dzieje się i czym konkretnie zajmuje się ECUW). W różnych działach IT w Sandomierzu pracuje około 60-70 osób. Działy do których można dostać się z zewnętrznej rekrutacji to: tzw: Front Desk - pierwsza linia wsparcia, Service Delivery - druga linia wsparcia i Globalny Serwis IT - wspiera problemy krytczne - praca zmianowa 24/7/365. Oczywiście są jeszcze inne działy, ale generalnie dostać się do nich można tylko z rekrutacji wewnętrznej. Jeśli chodzi o zarobki - zwykle startuje się z pułapu 2500-2700 brutto + premie + benefity. Są wyjątki jeśli ktoś posiada naprawdę bogate doświadczenie i na starcie może dostać ok 3200 brutto. Co do wymagań - podstawą jest bardzo dobra znajomość angielskiego w mowie i piśmie. To nie jest sztuczny wymóg - tutaj naprawdę na codzień współpracuje się z ludzmi z całego świata. Obecnie rynek IT praktycznie nie istnieje w regionie. Wszyscy którzy cokolwiek umieją, już pracują w Pilkingtonie, lub mają swoje firmy i trzepią lepszą kasę niż na etacie. Nowi pracownicy to często absolwenci szkół językowych/wracający z emigracji którzy swobodnie posługują się angielskim i chcą się uczyć "nowego fachu" lub też mocno techniczne osoby które mają problemy z angielskim. Posiadając mocno rozwinięte umiejętności techniczne i j angielski lepiej idź pracować do Krakowa/Wrocławia/Warszawy - dostaniesz 2-3 razy więcej :) Sama atmosfera jest raczej dobra, szefostwo młode i przyjazne. Na start dostaje się potężną dawkę szkoleń, a następnie pracując już na stanowisku można liczyć na pomoc innych osób z działu. Gdyby ktoś miał pytania - chętnie odpowiem :)
Pozdro!
2
Operator 2016-09-28 12:13:59
Czy możecie coś powiedzieć o hartowni praca jako operator linii produkcyjnej??
Lukas 2016-09-29 13:58:05
Jakie IT? Ludzi którzy mają rzeczywiście techniczne wykształcenie IT jest może kilku. Reszta na narybek po filologiach/emigracjach. Nie licz, że nauczysz się tam czegokolwiek po za naciskaniem buttonów od zakładanych ticketów. Statystyki muszą się zgadzać, więc klepią jakieś bzdurne problemy. Jeśli chcesz pomagać jak włączyć drukarkę albo dodać załącznik do maila to praca ok. Jeśli chcesz naprawdę rozwijać się w IT i masz wykształcenie/doświadczenie to omijaj to miejsce szerokim łukiem.
Szamanislaw 2016-09-30 10:17:57
Jest tak jak mówisz jeśli trafisz na Front Desk. Chcesz sie rozwijać? Pokazujesz ze ogarniasz i możesz więcej? Idziesz dalej - proste. Masz Wintela, Security, CCoE, Commsow, ECM, PMO czy SAP Dev. Oferta rekrutacji wewnętrznej pojawia się co jakiś czas. Trzeba jednak ogarniać coś więcej niż klikanie ticketów na odblokowanie konta. Warto "dać się zauważyć" np poprzez udział w projektach. Są osoby które siedzą po kilka lat na FD, a są takie które zmieniają dział gdy tylko nadarzy się okazja. Jeśli chodzi o kase to zawsze będzie gorzej niż w dużych miastach. Nie oszukujmy się, dopuki w okolicy nie pojawi się podobne centrum IT/IS nie ma co liczyć na poprawę. Widać że HRy wolą zatrudniać i szkolić non stop nowe osoby niż dać choć trochę więcej kasy by zatrzymać pracownika.
1
in 2016-10-08 16:13:37
Hej czy to prawda że pracują u was Ukraińcy ?
2
operator 2016-10-09 11:32:37
Najlepiej na APBL badź WDM, nigdy na BOX 2 tam jest tupowa ciężka praca fizyczna. Setki szyb do samochodów ciężarowych przenosisz ręcznie jak epoce kamienia łupanego, zero postepu technologicznego., kręgosłup stracisz w rok. bardzo złe traktowanie ze strony przełożonych, ciągłe przyspieszanie maszyn( tam nikt nie patrzy na twoję zdrowie i życie zero bhp, ciągłe dokładanie pracy itp, np na stanowisku gdzie powinno być 3 osoby pracuję dwie pomimo że w papierach jest 3 ten trzeci jest ganiany do innej pracy zeby było więcej, nie wiem tylko czy takie skracanie cyklu produkcyjnego na 2 i 3 zmianach wpływa korzystnie na jakość szyby) żeby zrobić podan normę żeby zrobic więcej bo wiadomo premie za uzysk tylko że do kieszeni przełozonych. Jak będziesz właził w tyłek donosił na innych to może ze 100zł na kwartał do premii ci dożucą, podpisujesz setki szkoleń, instrukcji obchodzenia z substancjami niebezpiecznymi w ciemno bez zerowego zapoznania cię z czym kolwiek. a jak ci się coś stanie to i tak twoja wina bo nie stosowałeś się do przepisów dzwigałeś ponad swoje siły itp, a wszystko to pod naciskiem przełożonego który w razie w ma na wszysko papier
1
Hejohoho 2016-10-11 23:28:39
Rekrutacja wewnętrzna?? Widziałam same oferty ale przez firmę zewnętrzną organizowane. Jak wiedzieć i skąd do biura będą potrzebowali??
Hola Hop 2016-10-12 10:37:38
tam w większości zostawiają stazystów a niektóym mówią dowidzenia, Jest rekrutacja wewnetrzna i zewnętrzna
Szamanislaw 2016-10-12 15:23:30
Generalnie każdy wakat któy się pojawia jest wysyłany mailem, natomiast osoby nie posiadające konta mailowego powinny mieć taką ofertę do wglądu na tablicy ogłoszeń. Nie mam pojęcia czy ktoś żeczywiście umieszcza takie ogłoszenia.
ecuw work 2016-10-15 06:33:18
Znajomosc jezykow obcych w ecuw Pilkington jest na wyjatkowo niskim poziomie. Srednio 1 osoba na 10 potrafi przyzwoicie komunikowac w obcym jezyku. Kadra zarzadzajaca boi sie inteligentnych i kreatywnych ludzi. Zasada "jaki input (osiagniecie) taki output (placa)" kompletnie nie znajduje zastosowania w tej organizacji. Lenie i pracusie sa traktowani na rowni a czasem nawet lenie lepiej. To glowny mankament polityki tej firmy.
Bardzo pozytywny jest czas pracy, zawsze 8 godzin, o nadgodzinach nie ma mowy, czlowiek ma mnostwo czasu dla siebie i rodziny. Jest to praca, ktorej nie zabiera sie do domu wiec glowa jest wolna od spraw sluzbowych. Wielkim plusem sa wyjazdy sluzbowe i wycieczki pracownicze - mogloby byc ich wiecej!
3
łysy 2016-10-15 22:25:23
Już nawet przez OHP tam szukają robotników bo z PUP nie chcą harować za 1350 zł i użerać się z tzw.liderami.
snd 2016-10-23 19:43:33
Kiedyś to no e do pomyślenia bo podań na robotnika liniowego było pełno więccałkiem możliwe.
bobas 2016-10-30 12:48:50
przyjolem sie niedawno i na start to 12 zl . co do pracy to brdzo ciezko duzo szkla z ktorym trzeba uwazac i tonaze do przezucenia niesamowite nieradze tam isc to katownia...
byly11 2016-10-30 13:13:06
ja pracowałem na produkcji prawie 1,5 roku na reke brałem 1800zl czasem wiecej czasem mniej ale przewaznie te 1800 bylo. co do pracy na produkcji to naprawde ciezko mimo ze mam wysze techniczne wyksztalcenie kazdy miał to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i niema mowy o awansie . ogolnie nie polecam tej firmy jest ciezko a lidezy i zmianiowi to debile i poganiacze bydla czesto ze soba pokrewnieni..
2
ABC 2016-11-03 01:18:40
Na 10 chętnych, 12 ucieknie a 1 zostanie bo nie ma innej możliwości.

Lubicie obgadywać, wyzywać, śmierdzieć jak kibel lub pracować w stresie za psie pieniądze?
Gratulacje znaleźliście miejsce dla siebie!

A tak naprawdę to odradzam. Wyróbcie sobie uprawnienia na C+E, spawacza, albo wózki widłowe (specjalizowane) ewentualnie koparki i będziecie mieć lepszą pracę jeśli nie możecie wyjechać z kraju.
W przeciwnym wypadku więcej zarobicie czyszcząc kible za granicą. Więcej niż kierownictwo tego burdelu.
4
Hommer 2016-11-06 20:18:11
tak pracują
Nimzo 2016-12-02 23:35:49
Ten glupi tekst ze 10 czeka na twoje miejsce juz dawno minelo tam juz nikt nie chce pracowac to oboz pracy zero szacunku sam mobbing i podpierdzielanie sie na potege
Zostaw swoją opinię o Pilkington. - Sandomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pilkington.