Jatomi Fitness

Warszawa

Opinie o Jatomi Fitness

Nocny marek 2014-11-10 00:00
Uwaga !!!!!Nie dajcie sie nabrać na praktyki stosowane w Pure. Zasada działania zawsze ta sama. Przychodzicie na tzw darmowe zaproszenie / wejściówkę / lub na zaproszenie hostessy w galerii. Na wejściu do klubu poproszą tzw konsultanta sprzedazy który się Wami zajmie: oprowadzi po klubie, pokaże szatnie, przedstawi trenera itd. Jak skończycie ćwiczyć przy wyjściu z klubu ponownie czeka Was rozmowa z konsultantem. Zaprezentuje Wam cene itd.Oplata wpisowa standarowo dla wszytskich nowych osób 250 zł + opłata miesięczna za karnet. Wy oczywiście powiecie że dziś nie jesteście się w stanie decydować itd . Wtedy konsultant powie że może będzie się dało coś zrobić z tą cena lub opłatą wpisową . Musi się tylko skonsultować z managerem. Za 5 min wyjdzie manager klubu lub manager sprzedazy i powie Wam że ma tylko dla Was i tylko dziś specjalną ofertę bez opłaty wpisowej lub tez będziecie mogli się zapisać do klubu np za 25 zl. Ale tylko dzis oczywiście ! Jeśli to Was nie przekona zaproponują darmowy miesiąc gratis lub wode na miesiąc z a free lub darmowy trening. Ale oczywiście jeśli zapiszecie się jeszcze dziś. Oczywiście jutro oferta będzie już dostępna za 250 zl. Konsultanci mają nauczony szablon postępowania z każdym klientem oraz róznę scenariusze do każdego typu klienta.
Płatności tylko kartą kredytową lub ściągnięcie z konta. Umowy 3 miesiące lub rok - teoretycznie. Ja potraficie dobrze negocjować a, konsultanta będzie bardzo
w plecy z umowami, często w jakiś magiczny sposób nagle okazuję się ze umowy krótsze są również dostępne. Nie dajcie sie nabrać na darmowy miesiąc, torbę czy ręczniki gratis. Bark możliwości rezygnacji z umowy. Ściągną od Was 40% wartości reszty członkostwa. Ja się już wypiszecie z tego interesu to i tak będą ściągać Wam dalej kasę z konta lub z kraty kredytowej. ZŁODZIEJE i tyle!
4
Jagoda 2015-01-10 02:47
Witam, potwierdzam to co pisze tu większość osób. Owszem kasa dość fajna, ale nie wiem czy warto. Po kilku miesiącach pracy w Pure nie zdobyłam praktycznie żadnego doświadczenia w sprzedaży (cały czas szablony i wyuczone regułki), zamiast motywacji presja, znieczulica całkowita (nie masz prawa się źle poczuć, bo trzeba przecież robić wyniki). Oczywiście nadgodziny również: chcesz skończyć o 18, masz inne obowiązki, ale nie wyjdziesz, bo nie osiągnąłeś wyniku, który Ci narzucono. A wybrać kiedy, jak ciągle mało? Owszem atmosfera fajna, dopóki targety osiągane. Jednego dnia wszyscy Cię chwalą (zrobiłeś najlepszy wynik), następnego dnia jesteś zmieszany z błotem (bo brakuje). STANOWCZO ODRADZAM!!!
1
ligot 2015-02-18 23:00
tak zazwyczja bywa. Nie mówię konkretnie o Pure Health & Fitness , ale podczas mojej kariery na recepcji zazwyczaj nie było problemów z tym , aby korzystać z usług danego klubu . Bywało również i tak , że po pewnym czasie dostawało się nawet karnet dla jednego znajomego od pracownika. To było super .
1
Marek Kondraciuk 2015-04-20 20:19
Klub sam w sobie bardzo dobry. Kilka tygodni temu bylem na treningu na ktory zaprosila mnie dziewczyna spotkana pod bonarka. Wszystko super sprzet ekstra, ale jedyna rzecz ktora pograza ten lokal to menager (o ile dobrze uslyszalem - pan Adrian), akurat wraz z zona bylem przez przypadek chcial nie chcial swiadkiem rozmowy miedzy menagerem Adrianem a jedna z pracownic. Szczerze powiem ze na miejscu tej dziewczyny bralbym dyktafon i z nastepna taka awantura zorganizowana przez tego tępego osiłka szedłbym do sądu i sprawe o mobing zakladal. Ublizanie od idiotek i uzywanie wulgaryzmow w kierunku pracownicy spowodowalo ze moja zona postanowila ze niestety nie podpiszemy umowy z klubem w ktorym nie szanuje sie pracownikow. Osobiscie postaram sie jeszcze o oficjalna skarge do glownej siedziby Pure, bo uwazam ze takie chamstwo i brak wychowania powinno byc negowane, a takiego palanta jak ten menager powinno sie usunac. Wspolczuje pracownikom. Rozgoryczony przyszly niedoszly klient
5
Marek Kondraciuk 2015-04-20 20:24
Oczywiscie w poprzedniej wiadomosci mowa o pure jatomi fitness bonarka.
1
niepolecammasakra 2015-05-15 13:54
Witam !
Byłam jakis czas temu na rozmowie o prace w Bonarce na stanowisko konsultanti,poprostu odradzam!
Wszystko peknie obiecują,że fajna kasa i w ogóle, a tak naprawdę to jakiś obóz pracy. po rozmowie z jedną z pracownić, dowiedziałam się,że szukaja ludzi do pracy, bo wszyscy się pozwalniali,a jak pytałam o powody to niechętnie chciały mi powiedziec, dowiedziałam sie,ze głównie przez menagera,że jest nie miły,że muszą robić umowy i umowy i umowy i swiata poza tym nie widzi,że nie ma szans zeby wyjsc po 8 godzinach,że siedzą tam po 10-12 godzin i nie jest im za to płacone, nie moga odebrac wolnego za to . Jedna dziewczyna była trochę "grubsza" to śmiali sie z niej. podobno menager powiedział,ze jest za gruba do tej pracy,ze nie można jej zaufać. Co kogo obchodzi jak ja wqyglądam ja pier$%^& ?!
jak ja Go zobaczyłam to jego wygląd przeraza. uciekłam z tamtąd jak najszybciej, pieniadze jednak nie okazały się zbyt fajne, atmosfera też, ODRADZAM
3
Korposzczur 2015-06-08 21:18
Nie polecam ,nie warto tam zostać ani dnia dłużej ,pracowałam 2 lata i to bym najgorszy okres w moim życiu ,zero życia prywatnego non stop w pracy ,weekendy pracujące i ciągły stres o sprzedaż ,szkoda nerwów ,latanie po galerii żeby łapać potencjalnych klientów ,balony i ulotki(narzędzia pracy jak mówiła managerka) gdzie w normalnej firmie narzędziami pracy są telefon służbowy ,tablet ,samochód,laptop a nie pożal się boże ulotki,nie wspomne o managerach (ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu) non stop dręczenie psychiczne ,telefony i smsy poza godzinami pracy ,nie dość,że się rąbało nadgodziny(za które nie miało się płacone) to jeszcze męczenie poza pracą i wyczytywanie smsow od managerki z rana.Żałuje ,że nie dało mi nic do myślenia sama rozmowa kwalifikacyjna ,gdzie siedziałam przy komputerach i trwała niecałe 15min ,a managerka Klubu obiecywała kokosy począwszy od zarobków po sam charakter pracy ,nie dziwie się ,że jest taka rotacja pracowników w dziale sprzedaży.Jest tyle porządnych firm ,szkoda zdrowia na taka firme ,gdzie nie maja za grosz szacunku do pracownika !
1
Wkurw!ony 2015-06-18 12:05
Witam,
mam pytanie, byłem już na rozmowie w dwóch Pure'ach na stanowisko trenera personalnego. Czy ktoś jeszcze spotkał się z tym, że na rozmowie wszystko dobrze poszło, fitness manager miał podobno cały dzień rozmów, a na drugi dzień można było znaleźć nowe ogłoszenie na to samo stanowisko ? Nie mówię, że jestem idealny, ale przed rozmową widziałem, jak zajęcia "abs" prowadzi u nich grubas z kobiecymi cycuszkami i obwodem w pasie ok. 50cm większym niż w klatce- nie żartuje i nie przesadzam. Moje pytanie brzmi za kogo oni się k*rwa mają? Czy może te rekrutacje to ściema, żeby centrala się nie czepiała, a tak naprawdę to samych znajomych zatrudniają?
2
hania 2015-09-16 11:39
Dużo znajomych ma podobne opinie. Ja się będę zapisywała do Saturn Fitness na ul. Przemysłowej, dużo lepszy klub niż ten, mają basen, karnety są tańsze a dla pierwszych 300 osób torba sportowa jest gratis, taka promocja na otwarcie nowego klubu
1
zadowolony 2015-10-08 11:32
bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja żona pracuje jako instruktor fitnes na umowie freelanser umowa smieciówka - nie działalność !!!!!!!!!!!! nie znam nikogo w obydwu purach w ktorych pracuje moja żona kto jest na działalności!!!!!

W zwiazku ze zmianami przepisów odnośnie składek zus od poczatku przyszłego roku pure jatomi zacheca do przechodzenie na etaty - 1/4 etatu lub 1/2 w zaleznosci od wakatów i ilosci godzin jakie ma instruuktor.
dobra stawka - bardzo czesto samemu się negocjuje + odpowiednia ilośc godzin daje zarobki na godnym poziomie. Trzeba jednak być zaangażowanym żeby się utrzymać. Jak ktoś chodzi do pracy po to żeby kawe pić to nic dziwnego ...
2
kiedyś trener 2016-01-06 20:22
Ta sieć szuka non stop pracowników, oczywiście w cudzysłowie bo wszystkich zatrudniają na krótkie umowy zlecenia, które bez skrupułów rozwiązują w jednej chwili. Nie ma dla nich znaczenia ani doświadczenie ani chęć nauki. Nastawieni są jedynie na treningi personalne, więc liczą, że ktoś przyjdzie do nich z własnym portfolio klientów, którzy pozostaną a trenera wyrzucą. Nie wierzcie w zapewnienia podczas rozmowy rekrutacyjnej, to WSZYSTKO BZDURY !!!!!!! Siłownia jest droga, a treningi personalne jeszcze droższe, więc tylko nienormalna osoba skorzysta z ich usług. Patrzcie i czytajcie dokładnie umowy, które wam podsuwają, bo bywa, że nie ma nich ani podpisu ani pieczątki.
zawiedziony 2016-01-07 09:06
Zgadza się. Zależy im tylko na takich co to przyprowadzą ludzi na treningi personalne. Układają grafik na dyżury, a chcą żeby być poza dyżurami, żeby wyłapywać klientów na treningi, a jak nie to wywalają.
1
kielce galeria echo 2016-01-25 14:04
pure w galerii echo w kielcach to totalne dno jezeli chodzi o prace na stanowisku konsultanta... poniżanie,wieczne pretensje,kłótnie z panem " Piotrem" ktory pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko najlepiej a tak na prawde nie zna sie na handlu...jedyne co potrafi to tylko robic glupie miny i mowic ze jestes dnem ze nic nie potrafisz...po dwóch dniach " przyjemnosci" w pure w galerii echo odeszłam bo nie mogłam zniesc tych wiecznych pretensji a poza tym zero zainteresowania zero szkolen wprowadzajacych w prace , po prostu idziesz i masz pracowac bez zadnego wproawdzenia a jak sie pomylisz to zmiesza Cie z blotem... nie polecam !!
2
ona 2016-02-01 09:28
Pracowałam tam rok... generalnie atmosfera jest fajna i mnie ta praca bardzo uzależniła... klub, ludzie, znajomi... ale niestety nie jest to praca na dłuższą mete właśnie przez targety... można się zajechać psychicznie.. większość wytrzymuje max 3 miesiące. Nie mniej jednak polecam jako pierwszą prace bo uczy życia :) i zarobki też fajne :)
Arek 2016-02-21 12:48
Cześć mam pytanko. Jaką stawkę godzinową otrzymują na start trenerzy personalni? Pozdrawiam
1
Anka 2016-02-26 21:45
To się dziewczyno nazywa dyskryminacja
Jerzy 2016-05-06 21:45
Spoko jest pocwiczyc w tej firmie a sprawy finansowe to ich sprawa i jak tam jest z pracownikami jedem mily drugi nie jak z klubowiczami zmieniaja sie czesto pracownicy
Lila 2016-07-10 00:03
Nikomu nie polecam. Nie szanuja pracownikow . Zmuszajà do siedzenia w pracy tak dlugo aż zrobisz sprzedaž. Oczywiście nie musisz siedzieć wiecej niz 8h, ale jak sie postawisz to szybciutko Cie wymienia na inny model. Banda złodzieji i naciágaczy.
1
Bart 2016-07-10 00:16
Stawki dla konsultantow zalexa od klubu i miasta w jakim sie pracuje a także od rodzaju umowy jaka dostaniecie. Jezeli jest to umowa zlecenie na godziny to stawka waha sie miedzy 11-12zl brutto/h. Jezeli umowa zlecenie w peonym wymiarze godzin jest to wynagrodzenie miedzy 1700-1900 btutto. Przy umowie o prace podobnie. Do tego drew chodzi albo i nie , prowizja. Jak nie wurst bisz targetow sprzedazowych to mowia Ci nara po miesiacu. Duzy stres, srednia atmosfera pracy, naganianie ludzi z galerii zeby sie zapisali , wciskanie kitow zeby sie tylko ktos zapisal bo inaczej menago Cie wyrzuci.
nie 2016-07-15 16:24
Rozmowa kwalifikacyjna trwa ok. trzech minut, potencjalny pracownik zostaje zbyty przez osobę rekrutującą, warunki zatrudnienia zostają przedstawione dopiero po upomnieniu się.
Bart 2016-07-22 23:13
3 tys to moze manager sprzedazy wyciagnie
2
Lidka 2016-07-22 23:25
Wszytskim zainteresowanym praca w Jatomi, odradzam !!!! Gdyby byl konkurs na najgorszego pracodawce , to Jatomi z całą pewnościa wygrałoby go. Nie szanuje sie tu ani pracownika ani czlowieka. Praca niby na etacie a tak na prawde jak nie zrobisz sprzedaży to siedzisz do usranej śmierci. Niby potem możesz odebrać, ale zawsze nie ma kiedy . Obiecuja góry a potem przychodzi wyplata najniższa krajowa.... Biegasz po galerii nagabując ludzi zeby sie zapisali do klubu . Prawie jak akwizytor z tv Mango. Porażka . A potem dzownisz po ludziach i umawiasz na spotkania. Jak nie wyrobisz dziennej normy to zjebka od managera i straszenie ze masz czas do konca miesiaca a jak. Ie to wypad. Dzień w dzień jakieś krzywie akcje ze czemu tak mało, czemu tylk tyle, czemu jeszcze nikogo nie zapisałeś? No chory klimat. NIE POLECAM.
7
Bod 2016-07-23 18:06
Pure Health&Fitness widzę naprawdę dobrze się rozwija
SENIOR MC 2017-01-05 17:56
MOBBING !!!
3
Mimi 2017-02-08 10:42
Masakra. Nie szanują pracownika. Jest problem ze zwolnieniem lekarskim, przychodzi sie tu nawet z angina. Trzeba sie użerać z setkami niezadowolonych klubowiczów bo menadzer boi sie lub wstydzi wyjsc.
3
Szn 2017-02-10 18:38
Odradzam prace w Jatomi w biurze jak i w klubach. Brak szacunku do pracownika. Praca w bałaganie, szalonych terminach, mechaniczna.
3
prusiński 2017-02-10 21:56
Dlaczego był bunt trenerów w Jatomi Blue City.,,??? Nie chcieli podpisać niewolniczego kontraktu na miskę ryżu..??? Odeszli z klientami do konkurencji na drugą stronę ulicy .Czy ktoś o tym wie,,???
5
Alicja 2017-03-01 11:40
Widzieliście wywiad znajdujący się na naszym portalu? Znajdziecie go pod linkiem - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59551,wywiad-trevor-brennan Zaciekawiła Was ta rozmowa? ;)
2
Ja 2017-03-02 21:46
W internecie nikt nie jest anominowy. Podawanie sie za kogos kim się
nie jestes jest karalne i to sie nie skończy bez konsekwencji!
1
Ja 2017-03-02 21:54
W internecie nikt nie jest anonimowy. Podawanie sie za kogos kim sie nie jest jest karalne i na pewno beda tego konsekwencje!
1
Alicja 2017-03-06 11:06
@Ja zgadzam się. W internecie nikt nie jest anonimowy, dlatego warto uważać co się zamieszcza w sieci.
BENIO 2017-03-09 10:18
CZY KTOŚ MOZE BYC KARANY ZA PISANIE SZCZEREJ PRAWDY..??? NIKT NIKOGO NIE OBRAZA .PROSZĘ NIE STRASZYĆ BYŁYCH PRACOWNIKÓW ZA PIASNIE OPINI . CHYBA ŻYJEMY W WOLNYM KRAJU. NIE JESTEŚMY NEO-KOLONIĄ ANGIELSKĄ.
2
Alicja 2017-03-09 16:30
@BENIO źle mnie zrozumiałeś. Zgodziłam się tylko ze stwierdzeniem, że nikt nie jest w internecie anonimowy. Oczywiście jest wolność słowa i każdy może wyrazić swoją opinię.
stracony czas 2017-03-22 14:00
Serdecznie odradzam wysyłanie CV do Jatomi (biuro). Strata czasu i nerwów.
2
Alicja 2017-03-23 09:45
@stracony czas, dlaczego tak uważasz? Powiesz coś więcej?
Karol 2017-03-24 13:27
Mobbing, mobbing, brak szacunku, zero pzestrzegania prawa pracy, PIP kontrole non stop, teraz moze troche mniej, BHP - pracownicy pracuja w pokojach bez okien po 8h, managerowie krzycza, wymuszaja nieludzkie godziny pracy, nie ma dyskusji albo wykonujesz polecenia albo cie nie ma, nawet po 12godz pracy, nadgodzin nie placa, slabooo, polityka agresywna kolonia angielska
1
Benio 2017-03-26 13:28
Jesli jest tak dobrze to dlaczego juz nie pracują w Jatomi trenerzy umieszczeni w reklamówce na samej górze tej strony..??? Zdjęcie było robione w Katowicach w wakacje 8 miesięcy temu.
GM 2017-04-26 19:16
Pracowałam jako Gm w Jatomi i uważam, że praca ma swoje dobre i złe strony. Na pewno nie jest lekko nikomu, bo targety są wyśrubowane do granic możliwości to fakt. Siedzi się po godzinach wszędzie na każdym stanowisku, to też fakt plus jest spora rotacja. Natomiast niewątpliwie praca ma tez zalety. Zespoły zwykle bardzo młode, dynamiczne, zgrane więc i atmosfera super. Firma daje naprawdę realne i dość szybkie możliwości rozwoju- to zależy od stanowiska, ale jak się chce to się awansuje. Płace są przyzwoite i branża ciekawa. Na stanowiskach w klubie na pewno bardzo dużo zalezy od managera czy ciśnie i czy umie sobie radzić ze stresem z góry i zarządzać ludźmi. Dla tych o mocnych nerwach, warto spróbować ;)
Alicja 2017-04-27 09:06
@Karol mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje zdarzają się w firmie?
12345 2017-05-02 22:14
pospolici naganiacze, współczuję trenerom, doradcom do spraw sprzedaży, recepcjonistom i klientom
2
Marta 2017-05-18 12:29
Tak notorycznie jestesmy mobbingowani
Alicja 2017-05-19 09:37
@Marta, polecam zgłaszać takie sytuacje do Waszego przełożonego, kierownika czy dyrektora.
ali ex. 2017-05-30 17:01
Odradzam wszystkim. TB i jego sługus RC nie mają o niczym pojęcia. Mobbing, bonusy istniejące tylko w dokumentach, krzyki, notoryczny chaos i traktowanie pracowników jak śmieci.
Zarządzanie w tej firmie to żart.
chudy 2017-05-31 10:43
Fajny pracodawca, dobrze się pracuje
@PRUSIK 2017-05-31 21:17
TB i jego sługus RC to tylko wprowadzają neo-kolonializm angielski na polskim rynku. Sami sobie robią strzał w kolano w prowadzeniu Jatomi a reszta pracowników bierze to na klatę. Na dzień dzisiejszy zaczyna się ich początek końca na polskim rynku fitnes . Oczywiscie na własne zyczenie.zatrudniając polskiego lokaja MP .
Alicja 2017-06-01 10:10
@ali ex. czy zgłaszałeś swoje uwagi?
@chudy to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale jesteś zatrudniony? Jakie jeszcze pozytywy znalazłeś w pracy w tym miejscu? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?
Anonim 2017-06-06 13:41
Odradzam pracy w Jatomi Fitness, na podstawie doświadczeń z obiektu w Gliwicach - chaos, a osoby zarządzające klubem to jakas kpina, główny menadżer stosuje mobbing wobec pracowników, krzyczy, wyzywa od najgorszych (niezależnie od płci) i szantażuje - przykładowo stawiane ultimatum "albo sprzedasz dziś 4 umówki albo dowidzenia", duzo osób sie zwalnia bo nie są w stanie wyrobić psychicznie z takim tyranem i spełniać oczekiwań stawianych przez górę tak wiec rotacja jest większa niz kolejka do biedronki na promocjach. Zarobki są wporzadku - nawet bardzo, ale i tak bym się zastanowił czy warto.
MELSONS 2017-06-20 13:48
Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy !
Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????

DNOO 2017-06-20 13:49
Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy !
Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????
fckjatomi 2017-06-20 21:55
NIGDY NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W JATOMI!
szkoda waszych nerwow, czasu, znajomych i rodziny.
pracujac tam tracicie wszystko. nikogo nic nie itnreresuje - tylko umawianie spotkan i sprzedaz. godziny pracy takie ze nie ma swojego zycia. nie ma nic. menagerowie sa niekompetetni (nie wszyscy)
praca konsultanta polega na lataniu na ludzmi na galerii handlowej i wyciaganiu od nich numeru zeby zaciagnac na darmowy trening. jak ktos przyjdzie i go nie zapiszesz slyszysz tylko ze jestes frajerem do i ze do niczego sie nie nadajesz.

UNIKAJCIE!

Zostaw swoją opinię o Jatomi Fitness - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jatomi Fitness