Jatomi Fitness

Warszawa

Opinie o Jatomi Fitness

zawiedziony 2016-01-07 09:06
Zgadza się. Zależy im tylko na takich co to przyprowadzą ludzi na treningi personalne. Układają grafik na dyżury, a chcą żeby być poza dyżurami, żeby wyłapywać klientów na treningi, a jak nie to wywalają.
1
kielce galeria echo 2016-01-25 14:04
pure w galerii echo w kielcach to totalne dno jezeli chodzi o prace na stanowisku konsultanta... poniżanie,wieczne pretensje,kłótnie z panem " Piotrem" ktory pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko najlepiej a tak na prawde nie zna sie na handlu...jedyne co potrafi to tylko robic glupie miny i mowic ze jestes dnem ze nic nie potrafisz...po dwóch dniach " przyjemnosci" w pure w galerii echo odeszłam bo nie mogłam zniesc tych wiecznych pretensji a poza tym zero zainteresowania zero szkolen wprowadzajacych w prace , po prostu idziesz i masz pracowac bez zadnego wproawdzenia a jak sie pomylisz to zmiesza Cie z blotem... nie polecam !!
2
ona 2016-02-01 09:28
Pracowałam tam rok... generalnie atmosfera jest fajna i mnie ta praca bardzo uzależniła... klub, ludzie, znajomi... ale niestety nie jest to praca na dłuższą mete właśnie przez targety... można się zajechać psychicznie.. większość wytrzymuje max 3 miesiące. Nie mniej jednak polecam jako pierwszą prace bo uczy życia :) i zarobki też fajne :)
1
Arek 2016-02-21 12:48
Cześć mam pytanko. Jaką stawkę godzinową otrzymują na start trenerzy personalni? Pozdrawiam
2
Anka 2016-02-26 21:45
To się dziewczyno nazywa dyskryminacja
Jerzy 2016-05-06 21:45
Spoko jest pocwiczyc w tej firmie a sprawy finansowe to ich sprawa i jak tam jest z pracownikami jedem mily drugi nie jak z klubowiczami zmieniaja sie czesto pracownicy
Lila 2016-07-10 00:03
Nikomu nie polecam. Nie szanuja pracownikow . Zmuszajà do siedzenia w pracy tak dlugo aż zrobisz sprzedaž. Oczywiście nie musisz siedzieć wiecej niz 8h, ale jak sie postawisz to szybciutko Cie wymienia na inny model. Banda złodzieji i naciágaczy.
2
Bart 2016-07-10 00:16
Stawki dla konsultantow zalexa od klubu i miasta w jakim sie pracuje a także od rodzaju umowy jaka dostaniecie. Jezeli jest to umowa zlecenie na godziny to stawka waha sie miedzy 11-12zl brutto/h. Jezeli umowa zlecenie w peonym wymiarze godzin jest to wynagrodzenie miedzy 1700-1900 btutto. Przy umowie o prace podobnie. Do tego drew chodzi albo i nie , prowizja. Jak nie wurst bisz targetow sprzedazowych to mowia Ci nara po miesiacu. Duzy stres, srednia atmosfera pracy, naganianie ludzi z galerii zeby sie zapisali , wciskanie kitow zeby sie tylko ktos zapisal bo inaczej menago Cie wyrzuci.
nie 2016-07-15 16:24
Rozmowa kwalifikacyjna trwa ok. trzech minut, potencjalny pracownik zostaje zbyty przez osobę rekrutującą, warunki zatrudnienia zostają przedstawione dopiero po upomnieniu się.
Bart 2016-07-22 23:13
3 tys to moze manager sprzedazy wyciagnie
2
Lidka 2016-07-22 23:25
Wszytskim zainteresowanym praca w Jatomi, odradzam !!!! Gdyby byl konkurs na najgorszego pracodawce , to Jatomi z całą pewnościa wygrałoby go. Nie szanuje sie tu ani pracownika ani czlowieka. Praca niby na etacie a tak na prawde jak nie zrobisz sprzedaży to siedzisz do usranej śmierci. Niby potem możesz odebrać, ale zawsze nie ma kiedy . Obiecuja góry a potem przychodzi wyplata najniższa krajowa.... Biegasz po galerii nagabując ludzi zeby sie zapisali do klubu . Prawie jak akwizytor z tv Mango. Porażka . A potem dzownisz po ludziach i umawiasz na spotkania. Jak nie wyrobisz dziennej normy to zjebka od managera i straszenie ze masz czas do konca miesiaca a jak. Ie to wypad. Dzień w dzień jakieś krzywie akcje ze czemu tak mało, czemu tylk tyle, czemu jeszcze nikogo nie zapisałeś? No chory klimat. NIE POLECAM.
8
Bod 2016-07-23 18:06
Pure Health&Fitness widzę naprawdę dobrze się rozwija
SENIOR MC 2017-01-05 17:56
MOBBING !!!
3
Mimi 2017-02-08 10:42
Masakra. Nie szanują pracownika. Jest problem ze zwolnieniem lekarskim, przychodzi sie tu nawet z angina. Trzeba sie użerać z setkami niezadowolonych klubowiczów bo menadzer boi sie lub wstydzi wyjsc.
3
Szn 2017-02-10 18:38
Odradzam prace w Jatomi w biurze jak i w klubach. Brak szacunku do pracownika. Praca w bałaganie, szalonych terminach, mechaniczna.
3
prusiński 2017-02-10 21:56
Dlaczego był bunt trenerów w Jatomi Blue City.,,??? Nie chcieli podpisać niewolniczego kontraktu na miskę ryżu..??? Odeszli z klientami do konkurencji na drugą stronę ulicy .Czy ktoś o tym wie,,???
5
Alicja 2017-03-01 11:40
Widzieliście wywiad znajdujący się na naszym portalu? Znajdziecie go pod linkiem - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59551,wywiad-trevor-brennan Zaciekawiła Was ta rozmowa? ;)
2
Ja 2017-03-02 21:46
W internecie nikt nie jest anominowy. Podawanie sie za kogos kim się
nie jestes jest karalne i to sie nie skończy bez konsekwencji!
1
Ja 2017-03-02 21:54
W internecie nikt nie jest anonimowy. Podawanie sie za kogos kim sie nie jest jest karalne i na pewno beda tego konsekwencje!
1
Alicja 2017-03-06 11:06
@Ja zgadzam się. W internecie nikt nie jest anonimowy, dlatego warto uważać co się zamieszcza w sieci.
BENIO 2017-03-09 10:18
CZY KTOŚ MOZE BYC KARANY ZA PISANIE SZCZEREJ PRAWDY..??? NIKT NIKOGO NIE OBRAZA .PROSZĘ NIE STRASZYĆ BYŁYCH PRACOWNIKÓW ZA PIASNIE OPINI . CHYBA ŻYJEMY W WOLNYM KRAJU. NIE JESTEŚMY NEO-KOLONIĄ ANGIELSKĄ.
2
Alicja 2017-03-09 16:30
@BENIO źle mnie zrozumiałeś. Zgodziłam się tylko ze stwierdzeniem, że nikt nie jest w internecie anonimowy. Oczywiście jest wolność słowa i każdy może wyrazić swoją opinię.
stracony czas 2017-03-22 14:00
Serdecznie odradzam wysyłanie CV do Jatomi (biuro). Strata czasu i nerwów.
2
Alicja 2017-03-23 09:45
@stracony czas, dlaczego tak uważasz? Powiesz coś więcej?
Karol 2017-03-24 13:27
Mobbing, mobbing, brak szacunku, zero pzestrzegania prawa pracy, PIP kontrole non stop, teraz moze troche mniej, BHP - pracownicy pracuja w pokojach bez okien po 8h, managerowie krzycza, wymuszaja nieludzkie godziny pracy, nie ma dyskusji albo wykonujesz polecenia albo cie nie ma, nawet po 12godz pracy, nadgodzin nie placa, slabooo, polityka agresywna kolonia angielska
1
Benio 2017-03-26 13:28
Jesli jest tak dobrze to dlaczego juz nie pracują w Jatomi trenerzy umieszczeni w reklamówce na samej górze tej strony..??? Zdjęcie było robione w Katowicach w wakacje 8 miesięcy temu.
GM 2017-04-26 19:16
Pracowałam jako Gm w Jatomi i uważam, że praca ma swoje dobre i złe strony. Na pewno nie jest lekko nikomu, bo targety są wyśrubowane do granic możliwości to fakt. Siedzi się po godzinach wszędzie na każdym stanowisku, to też fakt plus jest spora rotacja. Natomiast niewątpliwie praca ma tez zalety. Zespoły zwykle bardzo młode, dynamiczne, zgrane więc i atmosfera super. Firma daje naprawdę realne i dość szybkie możliwości rozwoju- to zależy od stanowiska, ale jak się chce to się awansuje. Płace są przyzwoite i branża ciekawa. Na stanowiskach w klubie na pewno bardzo dużo zalezy od managera czy ciśnie i czy umie sobie radzić ze stresem z góry i zarządzać ludźmi. Dla tych o mocnych nerwach, warto spróbować ;)
Alicja 2017-04-27 09:06
@Karol mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje zdarzają się w firmie?
12345 2017-05-02 22:14
pospolici naganiacze, współczuję trenerom, doradcom do spraw sprzedaży, recepcjonistom i klientom
2
Marta 2017-05-18 12:29
Tak notorycznie jestesmy mobbingowani
Alicja 2017-05-19 09:37
@Marta, polecam zgłaszać takie sytuacje do Waszego przełożonego, kierownika czy dyrektora.
ali ex. 2017-05-30 17:01
Odradzam wszystkim. TB i jego sługus RC nie mają o niczym pojęcia. Mobbing, bonusy istniejące tylko w dokumentach, krzyki, notoryczny chaos i traktowanie pracowników jak śmieci.
Zarządzanie w tej firmie to żart.
chudy 2017-05-31 10:43
Fajny pracodawca, dobrze się pracuje
@PRUSIK 2017-05-31 21:17
TB i jego sługus RC to tylko wprowadzają neo-kolonializm angielski na polskim rynku. Sami sobie robią strzał w kolano w prowadzeniu Jatomi a reszta pracowników bierze to na klatę. Na dzień dzisiejszy zaczyna się ich początek końca na polskim rynku fitnes . Oczywiscie na własne zyczenie.zatrudniając polskiego lokaja MP .
Alicja 2017-06-01 10:10
@ali ex. czy zgłaszałeś swoje uwagi?
@chudy to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale jesteś zatrudniony? Jakie jeszcze pozytywy znalazłeś w pracy w tym miejscu? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?
Anonim 2017-06-06 13:41
Odradzam pracy w Jatomi Fitness, na podstawie doświadczeń z obiektu w Gliwicach - chaos, a osoby zarządzające klubem to jakas kpina, główny menadżer stosuje mobbing wobec pracowników, krzyczy, wyzywa od najgorszych (niezależnie od płci) i szantażuje - przykładowo stawiane ultimatum "albo sprzedasz dziś 4 umówki albo dowidzenia", duzo osób sie zwalnia bo nie są w stanie wyrobić psychicznie z takim tyranem i spełniać oczekiwań stawianych przez górę tak wiec rotacja jest większa niz kolejka do biedronki na promocjach. Zarobki są wporzadku - nawet bardzo, ale i tak bym się zastanowił czy warto.
MELSONS 2017-06-20 13:48
Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy !
Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????

1
DNOO 2017-06-20 13:49
Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy !
Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????
fckjatomi 2017-06-20 21:55
NIGDY NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W JATOMI!
szkoda waszych nerwow, czasu, znajomych i rodziny.
pracujac tam tracicie wszystko. nikogo nic nie itnreresuje - tylko umawianie spotkan i sprzedaz. godziny pracy takie ze nie ma swojego zycia. nie ma nic. menagerowie sa niekompetetni (nie wszyscy)
praca konsultanta polega na lataniu na ludzmi na galerii handlowej i wyciaganiu od nich numeru zeby zaciagnac na darmowy trening. jak ktos przyjdzie i go nie zapiszesz slyszysz tylko ze jestes frajerem do i ze do niczego sie nie nadajesz.

UNIKAJCIE!

Paweł 2017-06-30 20:18
Pracuje w Jatomi ex Pure od prawie 6 lat. Obecnie mam tytuł master trenera. Jestem zadowolony z pracy. Trzeba się przyzwyczaić do warunków korpo z ciągłymi gonitwami za targetem itp w zamian za to mamy możliwość zarobków rzędu nawet 8 tyś netto fakt faktem stawka godzinowa za trening wychodzi duzo gorzej niż u konkurencji ale tu za to ilością godzin można nadrobić. Praca godna polecenia ale i specyficzna. Zdecydowanie dla osób o mocnych nerwach, nie podatnych na stres. Pozdrawiam
Nick 2017-07-27 12:56
Jestem obecnym pracownikiem od wielu wielu lat w Echo, nie polecam tutaj pracy! Tu się nikogo nie szanuje, nowa osoba nie jest dobrze wyszkolona do pracy jako konsultant! Po paru dniach jest wysyłana na galerię w celu zaczepiania ludzi, aby zdobyć od nich kontakt lub ściągnąć do klubu na zapis! Wieczna presja na sprzedaż! Zawsze mało im! Jeśli podpiszesz umowę to jesteś Bogiem przez jeden dzień, na drugi jak coś nie pójdzie tak to Cię zniszczą!!! Starzy dobrzy pracownicy odchodzą, bo nie idzie psychicznie wytrzymać! Rotacja ludzi jest okrutna, nawet nie pamietam ilu już było "menażerów", którzy myśleli ze zrobią wielkie rewolucje, jednak po paru miesiącach sami rezygnowali. O konsultantach już nie wspomnę, niektóre to po 3dniach rezygnowały!! Nie opłacało się zapoznawać z nimi. Jedyny Pan Piotr się długo utrzymał, ale on tez nie jest święty, ma swoje humorki i jednego dnia jest dla Ciebie miły a drugiego dnia traktuje Cię jak śmiecia zwykłego! Burza nastrojów! Teraz na jego miejscu jest inny, młodszy... ale również ma słabe podejście do pracownika, myśli ze jest wyluzowany a tak naprawdę jest fałszywy! Nie jest kompetentny i nie zna się na zarządzaniu taka liczba ludzi! Odkąd on się pojawił, stara ekipa powoli odchodzi. Zarobić tez się nie da, bo obiecują Ci gruszki na wierzbie, super premie sprzedażowe które niestety dostaje sam Pan menażer!!! Tak jest w każdym dziale. Nie polecam moi drodzy, złote czasy Pure się już dawno skończyły...
1
Nick 2017-07-27 13:00
Jestem obecnym pracownikiem od wielu wielu lat w Echo, nie polecam tutaj pracy! Tu się nikogo nie szanuje, nowa osoba nie jest dobrze wyszkolona do pracy jako konsultant! Po paru dniach jest wysyłana na galerię w celu zaczepiania ludzi, aby zdobyć od nich kontakt lub ściągnąć do klubu na zapis! Wieczna presja na sprzedaż! Zawsze mało im! Jeśli podpiszesz umowę to jesteś Bogiem przez jeden dzień, na drugi jak coś nie pójdzie tak to Cię zniszczą!!! Starzy dobrzy pracownicy odchodzą, bo nie idzie psychicznie wytrzymać! Rotacja ludzi jest okrutna, nawet nie pamietam ilu już było "menażerów", którzy myśleli ze zrobią wielkie rewolucje, jednak po paru miesiącach sami rezygnowali. O konsultantach już nie wspomnę, niektóre to po 3dniach rezygnowały!! Nie opłacało się zapoznawać z nimi. Jedyny Pan Piotr się długo utrzymał, ale on tez nie jest święty, ma swoje humorki i jednego dnia jest dla Ciebie miły a drugiego dnia traktuje Cię jak śmiecia zwykłego! Burza nastrojów! Teraz na jego miejscu jest inny, młodszy... ale również ma słabe podejście do pracownika, myśli ze jest wyluzowany a tak naprawdę jest fałszywy! Nie jest kompetentny i nie zna się na zarządzaniu taka liczba ludzi! Odkąd on się pojawił, stara ekipa powoli odchodzi. Zarobić tez się nie da, bo obiecują Ci gruszki na wierzbie, super premie sprzedażowe które niestety dostaje sam Pan menażer!!! Tak jest w każdym dziale. Nie polecam moi drodzy, złote czasy Pure się już dawno skończyły...
BYŁA PRACOWNICA 2017-08-01 13:46
Pracowałam w Jatomi przez kilka lat - po tej pracy musiałam chodzić do psychiatry. Nie żartuję !
To co się tam dzieje przechodzi ludzkie wyobrażenia. Nie wolno mi było wyjść do domu po skończonej pracy, jak odważyłam się wyjść po 9 godzinach, bo się przeprowadzałam i musiałam spakować to przez kolejny tydzień słyszałam , że jestem niepoważna, że nie zależy mi na pracy bo zamiast siedzić i sprzedawać to poszłam sobie do domu. W ciągu tygodnia pracowałam po 70 a nawet 80 godzin - oczywiście nie płacono mi za nadgodziny. Obecnie pozwałam Jatomi za nadgodziny , na szczeście udało mi się wszystko udokumentować. Kazano mi na swój prywatny telefon pobrać aplikację na której mieliśmy raportować dosłownie wszystko co dzieje się w pracy. Telefon dzownił od 7 rano do 1 w nocy. Kiedy usunełam aplikację i powoedziałam, że to mój prywatny telefon i nie mają prawa żadąć bym miała dostęp do pracy z niego powiedziano mi w wulgarny sposób " gów**no mnie to obchodzi, masz byc pod telefonem i raportować"
LUDZIE CHOĆBY BYŁO WAM CIĘZKO ZNALEŹĆ PRACĘ TO NAPRAWDĘ UWOERZCIE TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD JATOMI!
1
Nigdy więcej Jatomi! 2017-08-02 09:52
od razu widać , że @Alicja działa tutaj z ramienia head office w Warszawie w celu robienia dobrego PR - w naszym klubie kazano nam wchodzić na portale o pracy i wypisywać, że jesteśmy zadowoleni z pracy - a potem to sprawdzano.
Nie łudźcie się nikt u was nie będzie pracował kiedy nie macie za grosz szacunku do pracowników a jedyny sposób zarządzania jaki znacie to mobbing - i tak znam znaczenie tego słowa Pani Alicjo i zapewniam, że odczułam to na własnej skórze. Nie omieszkam również zaznaczyć jak manager S. w Galerii Kazimierz zwracał się do pracownic - Ty głupia su%#ko albo wypier*%#dalaj na galerię [ zbierać kontakty] to tylko jedne z delikatniejszych określeń. A managerka regionalna N. słysząc to śmiała się i mówiła, "ale Ty je krótko trzymasz , patrz jak się słuchają"
Na rozmowie rekrutacyjnej która odbyła się w jakimś pokoiku dla dzieci , na małych plastikowych krzesełkach obiecywano złote góry co jak się potem okazało przy wypłacie nie miało pokrycia w rzeczywistości. Co tydzień były nowe osoby, które rezygnowały po paru dniach albo tygodniach jak tylko zwęszyły co się tam dzieje.
ODRADZAM PRACĘ a raczej ten kołchoz !
2
Alicja 2017-09-04 15:21
@BYŁA PRACOWNICA dlaczego nie wolno Ci było wyjść do domu po skończonej pracy? @Nigdy więcej Jatomi! jestem pracownikiem gowork.pl jestem tu po to, aby wam pomóc i dowiedzieć się o firmie jak najwięcej. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z firmą Jatomi Fitness to zachęcam do pozostawienia opinii na forum.
BYŁA PRACOWNICA 2017-09-12 19:25
Droga Alicjo,
cytując swój wpis " Nie wolno mi było wyjść do domu po skończonej pracy, jak odważyłam się wyjść po 9 godzinach, bo się przeprowadzałam i musiałam spakować to przez kolejny tydzień słyszałam , że jestem niepoważna, że nie zależy mi na pracy bo zamiast siedzić i sprzedawać to poszłam sobie do domu. "
Mało tego w dalszym ciągu mam w telefonie smsy od przełożonych z godziny 23 czy 1 w nocy typu " za dzisiejszy dzień [za to jak już wyszłam np po 10 godzinach] jutro przychodzisz do pracy na 8 do końca - [czyli do zamknięcia klubu], nie pojawienie się jest równiznaczne z wypowoedzeniem" Między innymi właśnie dlatego nie mogłam wyjść do domu po skończonej pracy.
Wyzywano nas tak samo jak pisze "nigdy więcej Jatomi" to było powszechne w wielu klubach. A wspomnianego managera S [Sebastiana] z Galerii Kazimierz w Krakowie miałam okazję również poznać podczas szkoleń. Cham i prostak bez jakiejkolwiek wiedzy o zarządzaniu ludźmi. Dziwnym trafem był przenoszony z klubu do klubu. Raz pracował w Angel City na Pawiej, potem w Galerii Kazimierz, potem w Bonarce a potem znowu w Galerii Kazimierz.
Luidzi 2017-09-13 12:03
Może warto o pewnych sprawach rozmawiać z osobą decyzyjną, jeśli jest tak źle to trzeba próbować może się uda??
Była Pracownica 2017-09-14 10:08
Pracowałam tam na tyle długo, że wiem , iż konsultanci próbowali coś z tym zrobić. Większość z nich rezygnowała, bo nie pozwoliła się tak traktować. Ci którzy potrzebowali pracy zmuszali się do pozostania. Tam kierownictwo jest zepsute od samej góry. Prawda jest taka, że mają gdzieś pracowników, bo jak sami mowili jak się nie podoba to na wasze miejsce jest kolejka chętnych.
KAŻDEMU, ale to KAŻDEMU do końca istnienia tej firmy będę odradzać jakiekolwiek kontakty z nimi. Cała ta firma i traktowanie ludzi to jest sprawa dla sądu pracy i prokuratury.
Była Pracownica 2017-09-14 10:10
Pracowałam tam na tyle długo, że wiem , iż konsultanci próbowali coś z tym zrobić. Większość z nich rezygnowała, bo nie pozwoliła się tak traktować. Ci którzy potrzebowali pracy zmuszali się do pozostania. Tam kierownictwo jest zepsute od samej góry. Prawda jest taka, że mają gdzieś pracowników, bo jak sami mowili jak się nie podoba to na wasze miejsce jest kolejka chętnych.
KAŻDEMU, ale to KAŻDEMU do końca istnienia tej firmy będę odradzać jakiekolwiek kontakty z nimi. Cała ta firma i traktowanie ludzi to jest sprawa dla sądu pracy i prokuratury.
Alicja 2017-09-22 00:47
@Była Pracownica na forum nie możesz nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz jakikolwiek komentarz. Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Jatomi Fitness?
Zostaw swoją opinię o Jatomi Fitness - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jatomi Fitness