logo Pure Health & Fitness sp. z o.o.

Pure Health & Fitness sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Pure Health & Fitness sp. z o.o.

kamrat 2009-07-02 15:43:15
ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO PRACODAWCE (usunięte przez administratora) ZDECYDOWANIE ODRADZAM TO MIEJSCE JAKO KLUB ORAZ MIEJSCE PRACY I PANUJĄCE TAM DZIWNE UKŁADY SAM PO DWÓCH MIESIĄCACH ZREZYGNOWAŁEM
4
lucyna 2010-10-14 20:15:45
Nierób jestes i tyle. jak nie masz (usunięte przez administratora) to pracuj w mc donald's. PS. to jest praca na targety wiec jak dla Ciebie 8 h to mało zeby je wykonać nie opluwaj iinych w internecie tylko się nad soba zastanów. pozdrawiam :)
2
anonim 2010-11-24 15:52:53
Kamrat moze dosadnie ale w wiekszo??ci prawde napisa??.
Lucyna sama jak siÄ? zwalnia??am to dwa miesiÄ?ce na ??wiadectwo pracy czeka??am a jak przysz??o to niewiedzia??am czy ??miac sie czy p??akac .Pisane od rÄ?ki d??ugopisem na formularzu z internetu do tego kupa b??ed??w prawa pracy.??enujÄ?ce
Na pocieszenie kilka fajnych os??b myslÄ?cych podobnie jak ja
Niestety tez nie polecam.Pozdro
brak 2011-01-10 12:34:46
Niestety wszystko smutna prawda
ana 2011-03-15 22:35:26
ja miałam okazje popracować niedługo, aby sie przekonać, ze jednak lepiej byc klubowiczem niz pracownikiem tego miejsca. (usunięte przez administratora)
1
eeee 2011-12-16 20:31:37
brak - 2011-01-10 12:34:46

Niestety wszystko smutna prawda
Co ty (usunięte przez administratora) napisałeś nie da się tego czytać.
Czy post w którym tak nie po polsku jest napisane może mieć jakaś wartość?
1
mika 2012-03-19 14:55:51
Zdecydowanie !!!! odradzam pracę w jakimkolwiek klubie Pure i na jakimkolwiek stanowisku. Panuje tam(usunięte przez administratora) ludzi. Jak nie sprzedasz umowy,treningu, czy czegoś na recepcji to jesteś 0. Oczywiście na początku często są bardzo mili, a jak się już zaprzyjaźnisz zaczyna się jazda i wjeżdżanie na ambicje. Firmą zarządzają w większości osoby nie mające pojęcia o zarządzaniu, karierowicze dla których kasa to absolutnie wszystko, więc można ludzi traktować jak śmieci jeśli tylko zrobi się target i zbierze premię. Praca jak coś to dla ludzi bez zasad.
2
jola 2012-06-08 10:56:01
zgadzam sie , nic dodać nic ująć, banda kłamców szukających jeleni, zrezygnowałam juz w pierwszym dniu jak sie okazało ze to praca zwykłego naganiacza:/ odradzam jakąkolwiek styczność z klubem, szkoda ze nie natrafiłam na to forum zanim zmarnowałam cały dzień
2
yupi 2012-07-03 07:28:00
beznadziejna firma,banda (usunięte przez administratora) i nic wiecej,nie polecam nikomu,zeby tam pracował,ludzi tam pracujacych maja za smieci,klubowiczów robia w konia,obiecuja gruszki na wierzbie a dostaja w zamian trociny
1
Adam 2012-07-28 11:05:40
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .Sam (usunięte przez administratora)pracownika.Zero szacunku.(usunięte przez administratora)
A jak wywalą kogoś na zbity pysk,to się doczekać nie może na zaświadczenie potwierdzające okres zatrudnienia.A bez tego się nie może nikt zarejstrować do urzędu pracy,i ktoś przez nich traci zasiłek.
To chory klub,a raczej chore kluby.Ja polecam omijanie ich wielkim łukiem.
1
ona 2012-08-16 18:19:44
SERDECZNIE ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE!

SZKODA WASZEGO CZASU!

(usunięte przez administratora)
2
kry 2012-10-20 20:30:36
Praca trenera personalnego wygląda tak, że jak masz dyżur to sobie siedzisz przed kompem gdzie w wewnętrznym programie masz dane klubowiczów i dzwonisz do nich i się umawiasz na bezpłatne konsultacje. Kosultacje maja na celu wciśnięcie treningu personalnego. W wewnetrzym programie masz wszystkie dane człowieka (wiek, adres zamieszkania, nr. tel, zdjęcie, i to czy jest klubowiczem potencjalnego ryzyka). W tygodniu masz 40h dyżurów płatnych, 22zł za h. Masz wyrobić target bo jak nie to lipa. Rotacja trenerów jest bardzo częsta. Dlaczego?? Bo nie każdemu odpowiada wciskanie kitu ludziom. Jeden trening kosztuje 150zł z tego trener ma chyba 30 %. 10 treningów 999zł. Tak było na rembielińskiej. Klubowi zależy tylko na hajsie. (usunięte przez administratora) ich obchodzi to czy schudniesz czy nie. Dziewczyny na recepcji też nie mają przyjemnej roboty. Ciągle muszę słuchać pretensji ludzi bo coś nie hula i(usunięte przez administratora)im się ze ściąganiem hajsu z kont klubowiczów. Hajs znika z konta a klub wysyła maile czy dzwoni że hajs nie wpłynął. Ogólnie burdel zapakowany w ładne opakowanie
3
nowa 2012-12-11 17:17:42
Hej. Zostałam zaproszona na rozmowe do Pure w Echo w Kielcach.Czy ktoś może mi coś o nich napisać bo słyszałam że pracują tam pannice które zajmują się tylko plotkami i obgadywaniem innych :/
2
Adrian 2013-02-02 22:53:45
Witam was wszystkich,
jestem pracownikiem PURE 3 lata , przeszedłem przez wiele stanowisk i nie mogę powiedzieć że jestem niezadowolony ! Zaczynałem od samego dołu , z doświadczenia wiem (byłem Managerem w klubie i regionalnym) ż enarzekają tylko ludzie którzy sobie nie radzą lub kombinują , taka prawda !
Odsyłam do wszystkich ludzi z którymi pracowałem , nawet tych którzy są w konkurencji z pytaniem czy ważne dla mnie były tylko targety? Zawszy widziałem w tym wszystkim człowieka , system pracy jest taki jaki jest ale za to można zarobić sporo - odsyłam do pracowników Krakowskiego klubu Bonarka!!!!!
Ciekawe są te opinie , "WCISKANIE" , drogi przyjacielu skoro uważasz że trening personalny , który np wzmocni mm głębokie grzbietu przez co przestaną wypadać dyski w odcinku lędziwiowym kregosłupa i przestanie boleć są czymś złym to ja dziękuję .
Dlatego że ci co piszą te opinie są poprostu słabymi trenerami bądź kombinowali dlatego mają takie opinie .
Staram się być obiektywny - dodam tylko że mam przyjaciół i kolegów w konkurencji , ex-pracowników PURE z którymi bardzo się lubimy.
2
Krzyś 2013-02-12 14:41:38
Adrian a możesz zdradzić jak wygląda praca i jakich można oczekiwać zarobków na stanowisku "Manager obsługi klienta i recepcji" niebawem mam rozmowę i chciałbym się przygotować do niej ;) z góry dziękuje
Anna 2013-05-10 22:42:22
Witam klub Pure w Cuprum Arena ma właśnie proces o (usunięte przez administratora) osoba ,która stosowała go wobec pracowników w nagrode została awansowana .Więc zastanówcie się czy warto proces odbywa sie w Lubinskim Sądzie ostatnia sprawa będzie nagrywana wraz z telewizją zapraszam do oglądnięcia tego procesu i stwierdzic czy warto tracić zdrowie ,aby Anglicy byli zadowoleni z tego jak poniżają Polacy Polaków .
2
Polak 2013-05-29 16:40:53
Szczerrze to ca ta dziwna instytucja robi wobec pracowników to żenada i chcę tu zaznaczyć, że głównie (usunięte przez administratora) Polacy gdyż angole mają z nas darmowe woły robocze jeżeli chodzi o wymarzonego w tej firmie pracownika(usunięte przez administratora)
2
anonim 2013-07-09 11:44:32
muszę to skomentować.
zawsze znajdzie się jakiś (usunięte przez administratora), który zadaje pytanie na koniec dyskusji typu:
"czy ktoś tam pracuje i jak tam jest", gdzie przez cały wątek ludzie którzy tam pracowali na ten temat się wypowiadają, LITOŚCI !!!
2
blink 2013-12-26 07:26:05
Pure to korporacja , firma nastawiona na zysk i tylko zysk.Nie wiem dlaczego ludzie pracujący tam chwalą wszystko ,że super a jak odchodzą to mówią jak jest.
np. Praca trenera instruktora fitness. Własna działalność! sam płacisz zus!, 1 miesiąc okres próbny to znaczy masz sprzedać 50 treningów po 130zl jak nie (usunięte przez administratora), dzwonisz po ludziach trując "pupę" , inni trenerzy Twoi kumple/koleżanki podbierają Tobie osoby , kusząc je gratisami. Walka o każdego klienta, szefostwo Trujące du** że sprzedajesz za mało treningów.
Nie liczy się to żę masz 30 kursów,mega formę i wiedzę , liczy się to żę się SPRZEDAJESZ !!! za trening Tobie płacą od 20-30zl z 130zl
sumek 2014-01-30 10:09:35
Odradzam odradzam i jescze raz odradzam, chamstwo i bezczelność. Ppojawiłam się na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowiska specjalista do spraw sprzedaży, NA tą samą godzinę było 6 innych dziewczyn. Pani zamieniła ze mną dwa słowa po czym kazała wyjść przed klub ( w czasie mrozu) i naganiać klientów. Kiedy po poł h wrociłam aby dokończyć rozmowe, była zdziwiona " Co tak szybko?!" nie wiem czego oczekiwała ? że będe poł dnia jej nagabywać ludzi a potem odeśle mnie z kwitkiem.
NO nic usiadłam czekając na dalszą częśc rozmowy. po 10 min podeszła jej koleżanka i powiedziała że Menadzer ma juz nastepną rozmowę i dziękuje do widzenia. Była bardzo niezadowolona kiedy zapytałam o h pracy i czas oczekiwania na odpowiedz. Na koniec nawet nie podała mi ręki. chamstwo chamstwo chamstwo
5
gal 2014-04-13 21:03:38
Podzielę się z Wami moją opinią na temat siłowni, otóż karnet mam od 6 miesięcy i podczas tych kilku miesięcy zdarzyło się wiele incydentów które mi się nie spodobały. Słyszałem wiele negatywnych opinii na temat Pure i niestety się potwierdziły. Otóż przy podpisywaniu umowy zaznaczyłem, że nie wyrażam zgody na pobieranie pieniędzy z konta. Po 6 miesiącach złamałem rękę i chciałem przepisać karnet na znajomego, okazuje się, że regulamin się zmienił i nie można już nie wyrażać zgody, na nie pobieranie pieniędzy. Jeszcze miesiąc temu przepisanie umowy na inną osobę kosztowało 50zł teraz 100zł… (Gdzie powiadomienie e-mail o zmianie cennika?!) Pure Promenada od tak podwyższył standard i osoby, które podpisywały umowę gdzie indziej nie mogą już do niego chodzić. Moja siostra trzy dwa razy zapomniała opaski i przyszedł sms, że za trzecim razem będzie pobrana opłata 35zł (gdzie na siłowni nikt jej o tym nie powiedział), tylko dlaczego nie dostałem sms/ maila, że zmienił się cennik? To co się dzieje w Pure to po prostu jakaś komedia. Jest jeszcze kilka rzeczy które mi się nie spodobały (np. to, ze moja znajoma straciła 3tys zl w Pure… ale nie będę o tym pisał, ponieważ nikomu nie chciałoby się tyle czytać). Sześć miesięcy temu czytając negatywne opinie zastanawiałem się czy zapisać się do Pure ale nie miałem innego wyjścia ze względu na dziewczynę, dzisiaj wiem, że nie zrobiłbym tego ponownie, aby nie tracić nerwóe, dlatego jeśli się nad tym zastanawiasz to lepiej tego nie rób.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
Kowalski 2014-09-04 15:01:55
Do wszystkich niezadowolonych: pracowałem dwa lata jako konsultant sprzedaży. Zarobki jak na pracę na niewysokim szczeblu były bardziej niż zadowalające. Klimat pracy, fajna atmosfera, zabawni ludzie dookoła to tylko kilka rzeczy, które trzymały mnie tam na co dzień. Oczywiście są też obowiązki! jak chcesz zarabiać 5000 to nie ma że kawka, herbatka, posiedzisz i pogawędzisz. Trzeba ostro pracować. Z punktu widzenia sprzedawcy przyznam, że była duża rotacja, ale to dlatego, że nie wszyscy się nadają na sprzedawcę! Poza tym sam przeprowadzałem kilka rozmów kwalifikacyjnych i powiem szczerze, że sposób bycia, ubiór, mentalność niektórych kandydatów to była porażka.
PODSUMOWUJĄC: korporacja, fajny klimat, częste imprezy, fajni ludzie, dobra kasa, ale trzeba na to ZAPRACOWAĆ!
5
nieznajomy 2014-10-29 14:57:37
Nigdy nie dajcie się wciągnać w prace W Pure ani żadnych członków klubu. Oni nastawieni są tylko na zysk. Na początku są mili a potem dopiero się okazuje jacy są naprawdę. Ludzie zarządzający nie mają żadnego pojęcia o prowadzeniu biznesu. Nie prawdą jest, że dają umowę, chcą tego uniknąć i liczą na to, że ktoś zapomni poprosić o kopie. Nie spełniają żadnego zobowiązania wobec pracownika. NAjgorszy syf w jakim kiedykolwiek pracowalam. Pracujesz na darmo a potem dzwonia do ciebie po 2 yg i mowia ze z Cibie rezygnują pomimo tego że podpisales /as umowę. Obiecują uregulowanie należności, na która mozesz czekac nawet do kilku m-cy. Nie polecam!!!!!
nocny marek 2014-11-09 23:38:54
Każdemu odradzam pracę w Pure obojętnie na jakim stanowisku. Najpierw ściągną Was i naobiecują złote góry. Będą mili że aż miód wycieka. Przedstawią wizję nie wiadomo jakich zarobków. Jak po tygodniu pracy się nie ogarniesz i nie zaczniesz sprzedawac po 5 członkostw dziennie, to Wam podziękują. Często zdarza się że nie zdąrzą Was jeszcze zatrudnić a, już będziecie zwolnieni. Problem z odzyskaniem kasy na przepracowane godziny. Nagina nie kodeksu pracy. Grafik ustawiony na dniówkę 8h, potem okazuję się że dziennie rypiecie nadgodziny. Trzeba zostać praktycznie do zamknięcia klubu bo Was od razu postraszą że mają innych na Wasze miejsce. Brak możliwości wyjścia po 8h, brak możliwości odebrania godzin, nie ma możliwości wypłacania nadgodzin. Robicie za free. Praca w klimacie mobbingu i zastraszania. W każdy piątek wszyscy są porobieniu bo zazwyczaj właśnie wtedy wręczają wypowiedzenia. Bardzo duża rotacja pracowników każdego szczebla. Managerowie zmieniają się szybciej niż pory roku. Konsultanci albo sami nie wytrzymują psychicznie albo są zwalniani z dnia na dzień. Niczego nie potrafią w tej firmie nauczyć, potrafią tylko zwalniać i wciąż wymieniać kadrę. Strata czasu, niepotrzebny nic nie warty stres. Nagminne jawne oszukiwanie klientów. Wpuszczanie ich w maliny. Problemy z rezygnacjami. Niesłusznie nakładanie kary oraz bezprawnie ściągane pieniądze z karty płatnika. Ciągłe awantury niezadowolonych klientów. Nie polecam ani pracownikom ani potencjalnym klientom.
1
Nocny marek 2014-11-10 00:00:10
Uwaga !!!!!Nie dajcie sie nabrać na praktyki stosowane w Pure. Zasada działania zawsze ta sama. Przychodzicie na tzw darmowe zaproszenie / wejściówkę / lub na zaproszenie hostessy w galerii. Na wejściu do klubu poproszą tzw konsultanta sprzedazy który się Wami zajmie: oprowadzi po klubie, pokaże szatnie, przedstawi trenera itd. Jak skończycie ćwiczyć przy wyjściu z klubu ponownie czeka Was rozmowa z konsultantem. Zaprezentuje Wam cene itd.Oplata wpisowa standarowo dla wszytskich nowych osób 250 zł + opłata miesięczna za karnet. Wy oczywiście powiecie że dziś nie jesteście się w stanie decydować itd . Wtedy konsultant powie że może będzie się dało coś zrobić z tą cena lub opłatą wpisową . Musi się tylko skonsultować z managerem. Za 5 min wyjdzie manager klubu lub manager sprzedazy i powie Wam że ma tylko dla Was i tylko dziś specjalną ofertę bez opłaty wpisowej lub tez będziecie mogli się zapisać do klubu np za 25 zl. Ale tylko dzis oczywiście ! Jeśli to Was nie przekona zaproponują darmowy miesiąc gratis lub wode na miesiąc z a free lub darmowy trening. Ale oczywiście jeśli zapiszecie się jeszcze dziś. Oczywiście jutro oferta będzie już dostępna za 250 zl. Konsultanci mają nauczony szablon postępowania z każdym klientem oraz róznę scenariusze do każdego typu klienta.
Płatności tylko kartą kredytową lub ściągnięcie z konta. Umowy 3 miesiące lub rok - teoretycznie. Ja potraficie dobrze negocjować a, konsultanta będzie bardzo
w plecy z umowami, często w jakiś magiczny sposób nagle okazuję się ze umowy krótsze są również dostępne. Nie dajcie sie nabrać na darmowy miesiąc, torbę czy ręczniki gratis. Bark możliwości rezygnacji z umowy. Ściągną od Was 40% wartości reszty członkostwa. Ja się już wypiszecie z tego interesu to i tak będą ściągać Wam dalej kasę z konta lub z kraty kredytowej. ZŁODZIEJE i tyle!
Jagoda 2015-01-10 02:47:40
Witam, potwierdzam to co pisze tu większość osób. Owszem kasa dość fajna, ale nie wiem czy warto. Po kilku miesiącach pracy w Pure nie zdobyłam praktycznie żadnego doświadczenia w sprzedaży (cały czas szablony i wyuczone regułki), zamiast motywacji presja, znieczulica całkowita (nie masz prawa się źle poczuć, bo trzeba przecież robić wyniki). Oczywiście nadgodziny również: chcesz skończyć o 18, masz inne obowiązki, ale nie wyjdziesz, bo nie osiągnąłeś wyniku, który Ci narzucono. A wybrać kiedy, jak ciągle mało? Owszem atmosfera fajna, dopóki targety osiągane. Jednego dnia wszyscy Cię chwalą (zrobiłeś najlepszy wynik), następnego dnia jesteś zmieszany z błotem (bo brakuje). STANOWCZO ODRADZAM!!!
ligot 2015-02-18 23:00:15
tak zazwyczja bywa. Nie mówię konkretnie o Pure Health & Fitness , ale podczas mojej kariery na recepcji zazwyczaj nie było problemów z tym , aby korzystać z usług danego klubu . Bywało również i tak , że po pewnym czasie dostawało się nawet karnet dla jednego znajomego od pracownika. To było super .
1
Marek Kondraciuk 2015-04-20 20:19:40
Klub sam w sobie bardzo dobry. Kilka tygodni temu bylem na treningu na ktory zaprosila mnie dziewczyna spotkana pod bonarka. Wszystko super sprzet ekstra, ale jedyna rzecz ktora pograza ten lokal to menager (o ile dobrze uslyszalem - pan Adrian), akurat wraz z zona bylem przez przypadek chcial nie chcial swiadkiem rozmowy miedzy menagerem Adrianem a jedna z pracownic. Szczerze powiem ze na miejscu tej dziewczyny bralbym dyktafon i z nastepna taka awantura zorganizowana przez tego tępego osiłka szedłbym do sądu i sprawe o mobing zakladal. Ublizanie od idiotek i uzywanie wulgaryzmow w kierunku pracownicy spowodowalo ze moja zona postanowila ze niestety nie podpiszemy umowy z klubem w ktorym nie szanuje sie pracownikow. Osobiscie postaram sie jeszcze o oficjalna skarge do glownej siedziby Pure, bo uwazam ze takie chamstwo i brak wychowania powinno byc negowane, a takiego palanta jak ten menager powinno sie usunac. Wspolczuje pracownikom. Rozgoryczony przyszly niedoszly klient
3
Marek Kondraciuk 2015-04-20 20:24:36
Oczywiscie w poprzedniej wiadomosci mowa o pure jatomi fitness bonarka.
1
niepolecammasakra 2015-05-15 13:54:08
Witam !
Byłam jakis czas temu na rozmowie o prace w Bonarce na stanowisko konsultanti,poprostu odradzam!
Wszystko peknie obiecują,że fajna kasa i w ogóle, a tak naprawdę to jakiś obóz pracy. po rozmowie z jedną z pracownić, dowiedziałam się,że szukaja ludzi do pracy, bo wszyscy się pozwalniali,a jak pytałam o powody to niechętnie chciały mi powiedziec, dowiedziałam sie,ze głównie przez menagera,że jest nie miły,że muszą robić umowy i umowy i umowy i swiata poza tym nie widzi,że nie ma szans zeby wyjsc po 8 godzinach,że siedzą tam po 10-12 godzin i nie jest im za to płacone, nie moga odebrac wolnego za to . Jedna dziewczyna była trochę "grubsza" to śmiali sie z niej. podobno menager powiedział,ze jest za gruba do tej pracy,ze nie można jej zaufać. Co kogo obchodzi jak ja wqyglądam ja pier$%^& ?!
jak ja Go zobaczyłam to jego wygląd przeraza. uciekłam z tamtąd jak najszybciej, pieniadze jednak nie okazały się zbyt fajne, atmosfera też, ODRADZAM
2
Korposzczur 2015-06-08 21:18:01
Nie polecam ,nie warto tam zostać ani dnia dłużej ,pracowałam 2 lata i to bym najgorszy okres w moim życiu ,zero życia prywatnego non stop w pracy ,weekendy pracujące i ciągły stres o sprzedaż ,szkoda nerwów ,latanie po galerii żeby łapać potencjalnych klientów ,balony i ulotki(narzędzia pracy jak mówiła managerka) gdzie w normalnej firmie narzędziami pracy są telefon służbowy ,tablet ,samochód,laptop a nie pożal się boże ulotki,nie wspomne o managerach (ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu) non stop dręczenie psychiczne ,telefony i smsy poza godzinami pracy ,nie dość,że się rąbało nadgodziny(za które nie miało się płacone) to jeszcze męczenie poza pracą i wyczytywanie smsow od managerki z rana.Żałuje ,że nie dało mi nic do myślenia sama rozmowa kwalifikacyjna ,gdzie siedziałam przy komputerach i trwała niecałe 15min ,a managerka Klubu obiecywała kokosy począwszy od zarobków po sam charakter pracy ,nie dziwie się ,że jest taka rotacja pracowników w dziale sprzedaży.Jest tyle porządnych firm ,szkoda zdrowia na taka firme ,gdzie nie maja za grosz szacunku do pracownika !
Wkurw!ony 2015-06-18 12:05:14
Witam,
mam pytanie, byłem już na rozmowie w dwóch Pure'ach na stanowisko trenera personalnego. Czy ktoś jeszcze spotkał się z tym, że na rozmowie wszystko dobrze poszło, fitness manager miał podobno cały dzień rozmów, a na drugi dzień można było znaleźć nowe ogłoszenie na to samo stanowisko ? Nie mówię, że jestem idealny, ale przed rozmową widziałem, jak zajęcia "abs" prowadzi u nich grubas z kobiecymi cycuszkami i obwodem w pasie ok. 50cm większym niż w klatce- nie żartuje i nie przesadzam. Moje pytanie brzmi za kogo oni się k*rwa mają? Czy może te rekrutacje to ściema, żeby centrala się nie czepiała, a tak naprawdę to samych znajomych zatrudniają?
1
hania 2015-09-16 11:39:20
Dużo znajomych ma podobne opinie. Ja się będę zapisywała do Saturn Fitness na ul. Przemysłowej, dużo lepszy klub niż ten, mają basen, karnety są tańsze a dla pierwszych 300 osób torba sportowa jest gratis, taka promocja na otwarcie nowego klubu
zadowolony 2015-10-08 11:32:15
bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja żona pracuje jako instruktor fitnes na umowie freelanser umowa smieciówka - nie działalność !!!!!!!!!!!! nie znam nikogo w obydwu purach w ktorych pracuje moja żona kto jest na działalności!!!!!

W zwiazku ze zmianami przepisów odnośnie składek zus od poczatku przyszłego roku pure jatomi zacheca do przechodzenie na etaty - 1/4 etatu lub 1/2 w zaleznosci od wakatów i ilosci godzin jakie ma instruuktor.
dobra stawka - bardzo czesto samemu się negocjuje + odpowiednia ilośc godzin daje zarobki na godnym poziomie. Trzeba jednak być zaangażowanym żeby się utrzymać. Jak ktoś chodzi do pracy po to żeby kawe pić to nic dziwnego ...
2
kiedyś trener 2016-01-06 20:22:47
Ta sieć szuka non stop pracowników, oczywiście w cudzysłowie bo wszystkich zatrudniają na krótkie umowy zlecenia, które bez skrupułów rozwiązują w jednej chwili. Nie ma dla nich znaczenia ani doświadczenie ani chęć nauki. Nastawieni są jedynie na treningi personalne, więc liczą, że ktoś przyjdzie do nich z własnym portfolio klientów, którzy pozostaną a trenera wyrzucą. Nie wierzcie w zapewnienia podczas rozmowy rekrutacyjnej, to WSZYSTKO BZDURY !!!!!!! Siłownia jest droga, a treningi personalne jeszcze droższe, więc tylko nienormalna osoba skorzysta z ich usług. Patrzcie i czytajcie dokładnie umowy, które wam podsuwają, bo bywa, że nie ma nich ani podpisu ani pieczątki.
zawiedziony 2016-01-07 09:06:42
Zgadza się. Zależy im tylko na takich co to przyprowadzą ludzi na treningi personalne. Układają grafik na dyżury, a chcą żeby być poza dyżurami, żeby wyłapywać klientów na treningi, a jak nie to wywalają.
1
kielce galeria echo 2016-01-25 14:04:36
pure w galerii echo w kielcach to totalne dno jezeli chodzi o prace na stanowisku konsultanta... poniżanie,wieczne pretensje,kłótnie z panem " Piotrem" ktory pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko najlepiej a tak na prawde nie zna sie na handlu...jedyne co potrafi to tylko robic glupie miny i mowic ze jestes dnem ze nic nie potrafisz...po dwóch dniach " przyjemnosci" w pure w galerii echo odeszłam bo nie mogłam zniesc tych wiecznych pretensji a poza tym zero zainteresowania zero szkolen wprowadzajacych w prace , po prostu idziesz i masz pracowac bez zadnego wproawdzenia a jak sie pomylisz to zmiesza Cie z blotem... nie polecam !!
1
ona 2016-02-01 09:28:53
Pracowałam tam rok... generalnie atmosfera jest fajna i mnie ta praca bardzo uzależniła... klub, ludzie, znajomi... ale niestety nie jest to praca na dłuższą mete właśnie przez targety... można się zajechać psychicznie.. większość wytrzymuje max 3 miesiące. Nie mniej jednak polecam jako pierwszą prace bo uczy życia :) i zarobki też fajne :)
Arek 2016-02-21 12:48:31
Cześć mam pytanko. Jaką stawkę godzinową otrzymują na start trenerzy personalni? Pozdrawiam
Anka 2016-02-26 21:45:15
To się dziewczyno nazywa dyskryminacja
Jerzy 2016-05-06 21:45:01
Spoko jest pocwiczyc w tej firmie a sprawy finansowe to ich sprawa i jak tam jest z pracownikami jedem mily drugi nie jak z klubowiczami zmieniaja sie czesto pracownicy
Lila 2016-07-10 00:03:34
Nikomu nie polecam. Nie szanuja pracownikow . Zmuszajà do siedzenia w pracy tak dlugo aż zrobisz sprzedaž. Oczywiście nie musisz siedzieć wiecej niz 8h, ale jak sie postawisz to szybciutko Cie wymienia na inny model. Banda złodzieji i naciágaczy.
Bart 2016-07-10 00:16:25
Stawki dla konsultantow zalexa od klubu i miasta w jakim sie pracuje a także od rodzaju umowy jaka dostaniecie. Jezeli jest to umowa zlecenie na godziny to stawka waha sie miedzy 11-12zl brutto/h. Jezeli umowa zlecenie w peonym wymiarze godzin jest to wynagrodzenie miedzy 1700-1900 btutto. Przy umowie o prace podobnie. Do tego drew chodzi albo i nie , prowizja. Jak nie wurst bisz targetow sprzedazowych to mowia Ci nara po miesiacu. Duzy stres, srednia atmosfera pracy, naganianie ludzi z galerii zeby sie zapisali , wciskanie kitow zeby sie tylko ktos zapisal bo inaczej menago Cie wyrzuci.
nie 2016-07-15 16:24:14
Rozmowa kwalifikacyjna trwa ok. trzech minut, potencjalny pracownik zostaje zbyty przez osobę rekrutującą, warunki zatrudnienia zostają przedstawione dopiero po upomnieniu się.
Bart 2016-07-22 23:13:53
3 tys to moze manager sprzedazy wyciagnie
2
Lidka 2016-07-22 23:25:25
Wszytskim zainteresowanym praca w Jatomi, odradzam !!!! Gdyby byl konkurs na najgorszego pracodawce , to Jatomi z całą pewnościa wygrałoby go. Nie szanuje sie tu ani pracownika ani czlowieka. Praca niby na etacie a tak na prawde jak nie zrobisz sprzedaży to siedzisz do usranej śmierci. Niby potem możesz odebrać, ale zawsze nie ma kiedy . Obiecuja góry a potem przychodzi wyplata najniższa krajowa.... Biegasz po galerii nagabując ludzi zeby sie zapisali do klubu . Prawie jak akwizytor z tv Mango. Porażka . A potem dzownisz po ludziach i umawiasz na spotkania. Jak nie wyrobisz dziennej normy to zjebka od managera i straszenie ze masz czas do konca miesiaca a jak. Ie to wypad. Dzień w dzień jakieś krzywie akcje ze czemu tak mało, czemu tylk tyle, czemu jeszcze nikogo nie zapisałeś? No chory klimat. NIE POLECAM.
4
Bod 2016-07-23 18:06:00
Pure Health&Fitness widzę naprawdę dobrze się rozwija
Zostaw swoją opinię o Pure Health & Fitness sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pure Health & Fitness sp. z o.o.