Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
Asia - 2013-10-21 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, Kasa na czas, swietni ludzie.I co najwazniejsze dwa co dwa tygodnie jestem w Polsce.Dla mnie rewelacja, polecam dla matek z dziecmi ;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dlaczego ta firma nie odprowadza skladek emerytalno rentowych i nie dostajemy rocznych rozliczeń z niemcami do rozliczen w polsce ,kto bedzie kary placil za nas i kto bierze te pieniadze , wszyscy chyba sie domyslaja a le nikt nie powie
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-10-25 22:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze o jakies namiary na ta firme w Polsce nr.tel albo adres z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
kot33 - 2013-10-25 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłócisz się o rozliczenia roczne - wystarczy, że zadzwonisz do biura w PL i załatwisz je bez problemu, tylko sam sie o to musisz upomnieć, ja tak zrobiłem i bez problemu je dostałem.
zdjecie uzytkownika
pati - 2013-10-27 10:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze o jakies namiary na to biuro w raciborzu pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mama - 2013-10-27 11:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-22 08:12:09]:
witam prosze o jakies namiary w polsce na ta firme pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2013-11-10 13:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Senior - 2013-10-05 23:05:32]:
pracowałam w tej firmie 2lata,ale ten czas nareszcie się skończył.Praca jak praca zalezy gdzie pójdziesz pracować,ludzie bardzo nieżyczliwi,oczywiście nie wszyscy.Jeżeli nie umiesz języka i poprosisz co niektóre osoby żeby Ci cos przetłumaczyły to jeszcze Cię obgadają.Jakieś rozmowy językowe po przyjeździe na miejsce śmiechu warte,i te +,! i reszta znaków.A osoby które bardzo słabo znają niemiecki mają + i są teraz szrajberinami.Śmiechu warte.Są kobiety które umieją zarzadzic pracą i pracować bo robiły to juz w innych firmach,ale widocznie nie mają znajomości tutaj.A koordynatorzy,jedni gadaja na drugich,jak cos chcesz załatwić to nie ma z kim.Balangują i jeżdżą na gazie autami.Za nich i kierowców powinien się zabrać szef.Pytasz,czy jedzie kierowca do sklepu,bo akurat leje deszcz,a ona ze nie bo nie ma takiej potrzeby dzisiaj,to czyje sa te auta w końcu
zdjecie uzytkownika
Dyzio - 2013-11-10 22:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie trzeba mieć niemieckiego paszportu!! Wystarczy paszport POLSATU!!
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2013-11-11 15:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dyzio - 2013-11-10 22:06:11]:
zbliżają się Święta i jak co roku w drugi dzień świąt będzie wyjazd oczywiście dla chętnych niby ale i tak jak ludzi nie znajda to będzie przymus i niema zmiłuj się,zarobić się nie zarobi max 30do 40 godzin , a obiecywać będą ze pracy multum aby tylko ludzi zwabić ,nie radzę tam jechać na ten okres bo nic się nie zyska tylko straci byłem tam w tamtym roku więc wiem jak jest przekonałem się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2013-11-25 10:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej wnerwia mnie to to jak nasze polki się poniżają i wszysto zrobią aby tyko osiągnąć wyższe stanowisko jak np. pani (usunięte przez administratora) laska jednego z wyżej postawionych on ja zdradza na lewo i prawo podobno ostatnio zrobił jakies innej lasce dzidziusia a lace powiedział ze to jej wina bo go sprowokowała laskę potraktował jak dz... a pani (usunięte przez administratora) nawet nie reaguje bo dla niej liczy się tylko kariera ona i tak jest tylko z nim dla kasy TAKIE WŁAŚNIE SĄ NASZE POLSKIE DZIEWCZYNY
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-25 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, do mnie zadzwoniły Panie z Raciborza, że wyjazd odwołany. Czy ktoś z was ma także w listopadzie "postój", w sensie nie pojechał z powodu braku pracy? Czy takie sytuacje często się zdarzają, zwłaszcza w okresie końca roku, czy to o coś innego chodzi?
zdjecie uzytkownika
ŁUKASZ - 2013-11-25 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-11-25 17:52:50]:
to zagrywka taktyczna teraz ludzi przytrzymać ze niby niema pracy aby tylko ludzi zdobyć na wyjazd między świąteczny bo na święta nie mają ludzi jak co roku ludzie tam ja na świeta rezygnują z z spedzenia ich w gronie rodzinnym aby zarobić na rodzinę a potem na te turnus zarbiają100e gra nie warta tej kasy lepiej spędzić je w domu z rodziną niz mieć wolne w Niemczech i się nerwować tam nigdy w okres świąteczny nie było pracy dlatego kazdy te firmę każdy w ten okres ma d....zawsze gadali ze pracy będzie multu dużo godzin a potem ludzie siedzieli po6 dni na hotelu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-25 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy czesto tak przetrzymuja ludzi, zeby pozniej wszyscy chetniej jechali, gdy oni potrzebuja? Czy to pierwszy raz tak sie zdarza, czy juz takie sytuacje byly, ze ludziom nie dali wyjechac, aby pozniej sie wszyscy wyrywali do pracy, kiedy oni maja takie zapotrzebowanie? Jezeli w okresie poswiatecznym nie ma tej pracy tyle, to po co w takim razie kaza przyjezdzac? Chyba nikt nie jedzie tam, aby sie nudzic w hotelu. Przeciez wyjezdza sie do pracy, zeby zarobic, a nie przesiadywac tam na "pusto" Z gory dziekuje za cenne rady i opinie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
łikasz - 2013-11-25 19:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-11-25 19:13:25]:
firma ma podpisane umowy z niektórymi zakładami jak np dpd i niektórymi odbiorcami w okres miedzy świąteczny wszystkie zakłady chodzą na pół gwizdka a jak by nagle wyskoczyły jakieś zlecenia to firma musi wywiązać się z zadania aby nie stracić klijenta dopiero wszystko rozkręca się po 6 stycznia a ludziom sciemniają ze pracy multum mnie to już nie dziwi bo co roku ta sam śpiewka byłem tam raz w ten okres i więcej się nie nabiorę
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-11-26 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łikasz - 2013-11-25 19:34:48]:
Ta firma jest chora ,maja także swój chory system .Zdażaię to coraz częściej .
Oni z ludzmi się wogóle nie liczą .Liczy się żeby przyjechał pełny autobus ,reszta nie ma znaczenia .Czy ktoś pracuje ,czy nie i ile ma godzin .
zdjecie uzytkownika
Maleńka - 2013-12-02 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć tak wypisujecie ale ludzie proszą o jakiś kontakt do tej firmy w Polsce a wy nic ani adresu nie podajecie ani nr telefonu nawet nie ma dokładnie nazwy firmy i ulicy podanej gzie ta agencja się w Polsce znajduje. Podajcie adres i numer telefonu a ludzie sami sprawdzą jak jest.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-02 14:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ulica batorego pod radiem vanessa na przeciwko urzedu miasta. Numeru nie podaje bo nie wiem czy tak mozna. Nie dziwie sie ze pytacie o namiary jak sie wejdzie dzis na nasz raciborz a tam artykul ,,Berzobocie w naszym powiecie dalej rosnie.." Zapraszamy na monscheim ;-)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-03 14:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na radiu vanesa ta firma poszukuje do pracy oglaszaja sie .
zdjecie uzytkownika
ula - 2013-12-04 19:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam pojechać do tej firmy jestem z Raciborza więc popytałam znajomych na mieście na temat tej firmy ale na mieście niestety każdego kogo znam oraz znajomi moich znajomych na temat tej firmimy nie mają pozytywnych odpowiedzi Mam też rodzinę w okolicach Opola i Krapkowic postanowiłam więc tez co nieco popytać bo nie chcę jechać w ciemno ale niestety to samo gadaj ze ta firma jest jedną z najgorszych jaką znają i nawet wrogowi by jej nie polecili Nie wiem ale moim zdaniem coś musi być w tym bo żeby tule ludzi z rużnych miejsc w Polsce miało podobne zdanie lub opinię czasem lepiej zanim się pojedzie w ciemno lepiej jest uzyskać jakieś wiadomości
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-12-05 15:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ula - 2013-12-04 19:39:55]:
ja jestem z Tarnowskich gór i na temat tej firmy też się słyszy ciekawe rzeczy nam znajomych w Bytomiu i to samo gadają ze mam się trzymać z daleka od tej firmy pozdrawim
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-11
Żródło: nuzle.pl
Zawiercie
(Śląskie)
Poszukujemy szwaczek lub osób z umiejętnością szycia na maszynie. Możliwość szycia zamówień w domu. Zatrudnienie na umowę o prace po okresie próbnym. Kontakt telefoniczny od pon. do pt. w godz. 8.00 - 16.00.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
sprzatacz - 2013-12-05 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NN - 2013-12-05 15:51:18]:
ta firma nadaje się tylko do podłożenia dynamitu oraz dla pań które werbują naiwnych frajerów
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-12-08 18:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
HAŁACZE(usunięte przez moderatora)
FIRMA DNO, SZCZEGÓLNIE NA DPD(usunięte przez moderatora).
ZA DZIEN PRZERUCA SIE 45 TON
zdjecie uzytkownika
naab20 - 2013-12-08 21:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakiej dokladnie ulicy jest ta firma w raciborzu? jak mozecie podajcie numer telefonu
zdjecie uzytkownika
dziumia - 2013-12-12 19:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo teraz posiedzisz w domu, a potem ci zadzwonia ze jestes potrzebny 26 grudnia, musisz ratowac firme, inaczej firma straci klienta, i pracy na przyszlym rok nie bedzie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziumia - 2013-12-12 19:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jesli odmowisz wyjazdu 26 to nastepny twoj turnus potrwa tydzien, bo szefowa ci na zlosc zrobi. Sprawdzone
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x