Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-07-16 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak Tam pani szajbus na Duseldorfie?? ktoś cos wie?? jak naam jest?z tego co wiem Ona zadowolona. co tam sie robi? sa godziny> itp piszcie co tam jest grane
zdjecie uzytkownika
Piot3R - 2014-07-17 19:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tylko tyle. Jeździłem przez pół roku i starczy. Teraz pracuję w PL i przynajmniej mam wszystko na papierze bo tam to na głupi druk E106 który jest potrzebny by pójśc do jakiegokolwiek lekarza nie płacąc za wizyte prywatną czekałem 6 miesięcy i w sumie gdybym pracował tam dalej to pewnie czekałbym do dzisiaj :)robota to zależy gdzie sie trafi: tu jest lżej tam jest ciężej to normalne wszędzie tak jest. Jak dla mnie to jest fajna fucha dla ludzi którzy chca sobie dorobic na wakacjach (studenci itp) ale żeby jeździć tam cały czas w formie na stałe to sorry ale nie dzięki. Fakt 2000 idzie przytulic ale co dalej ?? :)
zdjecie uzytkownika
byłem 2 - 2014-07-18 16:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu administrator usunoł moja opinie to świadczy właśnie o firmie prawda usuwana jest od razu dlaczego ??? czego sie boicie i tak kazdy o pijanstwie w firmie wie
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-18 20:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jej to nie zadna nowość przecież firma z tego słynie wszyscy o tym wiemy
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-07-19 11:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka koordynatorzy kierowcy i szefi na czele to jedna grupa pijaków chleja do póznych godzin a póżniej do pracy??????
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zocha - 2014-07-16 22:37:10]:
byłam z nimi na duseldorfie, jak dla wszystkich nowych tam był szokkk dla Szajbuski też, ale trzymała fason jak to Ona hihi pożniej wrociła do siebie;-)) jak to Ona krzyk, ryk itp czyli bez zmian, jest tam ciezko fizycznie ale nie ma źle. Szajbus fajnie ze tam jesteś, choć i tak inna jesteś dla Nas na kożyść! kobitki z grupy XYZ
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy tak sie szjbuski i dusseldorf utrzepili??? niech kazdy jedzie, jeszcze chwila i sie bedziecie zabijac by tam jechac, i do jej Timu należeć. nie mozliwe dzieweczyna nic nikomu nie zrobiła nigdy! wrecz pomogła i kazdy wie i słyszal ze gdyby nie jej medyczna wiedza... sorry ale troche szacunku dla niej, jest Ok specyficzna ale dobra i pomocna,kazdy o niej pisze ale w pracy na worm nie dało sie zauwazyc by miała jakiś" przeciwników" kazdy lubiał z nia spedzac choć chwilke na pausie i po pracy tez wiec nie rozumie was.
zdjecie uzytkownika
TOLA - 2014-07-21 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dynia - 2014-07-20 20:13:27]:
LIŻECIE JEJ WSZYSCY D..E BO SIE BOICIE TAK JAKBY TO SZRAJBERINY BYŁY WSZYSTKIM PAMIETAM JAK ZACZYNAŁA ILE TO RAZY PŁAKAŁA BO NIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI ALE NA CHAMCA CHCIAŁA BYĆ SZRAJBERINA PO NIEMIECKU SŁOWA NIE UMIAŁA A TERAZ D....NA PANI
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-07-21 15:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze na dusseldorfie ogien z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie mowi?
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-07-21 22:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee ludziska, piszecie nie wiece co! robiłam na tst i dusseldorfie, sylwia-pani Szajbus naprawde daje rade mysli o swoich.ma charakter dziewczyna, ale walczy zawsze o swoich. zreszta widzialam teraz miala fajny tim,i wszyscy razem na wzajwem sie wspierali. bylo Ok serio.pomyslcie tak naprawde zanim kogos oczywiscie w sekrecie za ściana obsmarujecie.tak łatwiej jest nikt nie ma odwagi powiedziec w twarz szajbusce szefi koordynatora... ale łatwo sie pisze na gowork tchurze
zdjecie uzytkownika
cmom - 2014-07-24 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cmom - 2014-07-24 10:07:33]:
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
zdjecie uzytkownika
odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-07-25 21:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48]:
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
zdjecie uzytkownika
Lidzia - 2014-07-28 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
zdjecie uzytkownika
Omlet - 2014-07-28 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na grzechy innych ludzi nie ma co patrzeć. Są jacy są, a to że zachowują się nieodpowiedzialnie to inna para kaloszy. Ponadto myślę, że nikogo z nas na siłę w ILSie nie trzymają, jeżeli komuś coś nie pasuje to zawsze może zrezygnować i szukać innej pracy, chociaż mam wrażenie, że w ILSie można liczyć na ciągłość zleceń bo to jednak całkiem spora firma z dużą ilością znajomości i powiązań, dlatego będzie to utrzymane.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-28 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Omlet - 2014-07-28 20:17:58]:
omleciku co sie kiedyś nie zdziwisz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KILan - 2014-07-28 21:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do roboty a nie jeczec jestescie zalosni macie robic i cicho byc
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo ciekawa kto się podaje za "KILana". Z tego co wiem ten chłopak pojechał dziś do pracy i o tej porze nie mógł tego napisać, ponieważ siedział w autobusie... Oj nie ładnie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-28 23:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JESTEM ANI ZA "KILANEM"ANI ZA NIKIM ALE KTOŚ CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE W TYM WIEKU MA SIĘ INTERNET W TELEFONIE
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 23:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście tym bardziej, że o 21:10 zazwyczaj siedzi się na telefonie, czyta się opinie ILS, zamiast ładować walizki do autobusu ;-) Myślicie, że on miał jeszcze na to czas? xD Ludzie darujcie sobie...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-28 23:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak bo napisac post to 2 godziny przecierz to tyle co sms a tak ma alibi bo juz nie raz byl bardzo wylewny i 'szczery'[bezszczelny]jak to on drugi po M ale skonczylo sie
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-07-29 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to bedzie od 1 stycznia? bedzie podwyzka? bo wtedy placa minimalna powinna wynosic 8.5euro/h
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-29 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO WIEM TO JUŻ OD TEGO ROKU OD STYCZNIA ZMIENIŁA SIE MINIMALNA PŁACA NA 8,50 A W NASZEJ FIRMIE WSZYSTKO PO STAREMU-BEZ ZMIAN:)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-29 14:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sposob na podniesienie stawki. Wystarczy ze wiekszosc osob odmowi wyjazdu bo np. dzieci chore albo jakas grypa i wtedy nie ma kto jechac. Chociaz juz teraz maja problemy z doborem ludzi bo kazdy sobie przekazuje informacje co sie dzieje w tej firmie. Ludzie mlodzi nie chca tu przyjezdzac, wola do Anglii, ale to juz musimy sami zadecydowac i jak sie zbuntuje wiecej osob to moze szefostwo podniesie stawke. Musi byc wiecej odwaznych bo same lamentowanie na forum nie wystarczy.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-29 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-07-29 14:47:38]:
robol-jesteś śmieszny sam nie wierzysz co piszesz a kto by był tak odważny jak każdy trzyma sie tej pracy rekami i nogami i dupe koordynatorom i szefi lize a jakk przyjada z niemiec to na drugi dzien juz leca do biura nastepny wyjazd potwierdzic
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2014-07-30 17:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
da juz od stycznia podwyzka premia paczki na swieta i obiady za ciezka prace
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-30 20:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i bilety do Branic albo Toszka możliwość wyboru
zdjecie uzytkownika
tolik - 2014-07-30 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znizka na drugi kregoslup
zdjecie uzytkownika
Zajczik - 2014-07-30 23:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masaze maja tez byc i bicze wodne po pracy.
zdjecie uzytkownika
fan cial - 2014-07-31 23:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj on tylko studentkom korepetycji udzielal a starszym porad
zdjecie uzytkownika
TEN - 2014-07-31 23:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rejestrowal i ladowal tel.by byly dostepne bo to przecerz dobre bydle pedagog damski z duzym doswiadczeniem wymiana uprzejmosci
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-01 12:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biczem to mozesz dostac ale od Moni po plecach..
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-08-02 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A DALEJ MOWA O ZAJ PAW ALE JUZ JEDENA PINIE O NIM ZNIKŁA ON ŁADUJE CO I KTO SIE DA BIERZE WSZYSTKIE A WCALE NOWY TOWAR
zdjecie uzytkownika
internauta - 2014-08-02 21:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdety wypisujecie....... nic konkretnego na temat tej firmy i pracy nie umiecie napisać
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-03 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [internauta - 2014-08-02 21:54:23]:
nic innego nie mozna napisac bo firma to porazka opisy to prawda a jeszcze najwazniejsze sa usuwane przez administratora ale kazdy kto tam był to widział jakie to szambo ja osobiscie nie polecam tej firmy sa fajniejsze i lepiej płatne
zdjecie uzytkownika
INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-03 21:42:53]:
W TAKIM RAZIE POPROSZĘ O ADRES LUB NR TELEFONU:)POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-05 09:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04]:
rosze bardzo podaje nr do pracy takze pakowanie kosmetyków ( usunięte przez administratora ) polecam nie to co tst zycze powodzenia moze sie spotkamy
zdjecie uzytkownika
**** - 2014-08-05 10:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłam 1 i ostatni raz w tej firmie...akurat przypadl mi turnus na Dusseldorf...warunki mieszkaniowe ok,chociaż teraz wstawili jeszcze jedno piętrowe łóżko do pokoju,czyli sa tam już 3,a miejsca mało...w drugim pokoju są 2 piętrówki...do pracy dojeżdża się jakieś 45km,później wycieczka z parkingu do hali i 80schodów do góry...na hali duszno strasznie no i oczywiście zawsze robimy za wolno,nikt nie patrzy na to,że nie ma czym oddychać tam...no i zależy co będziecie robić,bo jest maszyna,obsadzona już,zawieszki do wc,dosyc lekka praca no i siłownia:układasz vernelle w kartonach na palecie,spee,perwooll,tylko 12kg to waży,co to dla kobiet,przecież norma sie liczy!!!! no i rzecz najważniejsza zależy kto jest szrajberiną,bo są dziewczyny w porzadku,które staną w obronie pracownika-Magda pozdrowionka,ale takie pracownice miesiąca chcą się tylko wykazać i zrobić ponad normę...kto tam był wie o kim piszę...a ludzie durni bo sami sobie na to pozwalają,nie ma zgranych z sobą...no można zostać jeszcze pracownikiem miesiąca,nie wiem kto to wybiera ale śmiechu warte,bo wszyscy tam pracują,a dlaczego pracownik miesiąca lipca nie pracuje na ciężkich rzeczach??niech pokarze jaka to z niej prymuska...z tego co mówili to kart ubezpieczeniowych nie maja do dzisiaj,a jak się coś stanie to nie ma kogo o pomoc poprosić...godzin jest około 100na 2tyg...byłam przeżyłam tam swoje i nie wrócę do tego...wytrwałości ludziska
zdjecie uzytkownika
zofia - 2014-08-05 22:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [**** - 2014-08-05 10:46:11]:
tez tam byłam i juz nie pojade wyleczeli mnie z euro wole w polsce pracowac za marne 1600zł ale spie w swoim łózku i jestem dziennie w domu z rodzina a soboty i niedziele wolne a jezeli o te przodownice to wiadomo ( usunięte przez administratora )-ta ksywa do niej pasuje w sam raz
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-05 23:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04]:
INTERNAUTO PODAŁEM NR TEL ALE ADMINISTRATOR GO WYCOWAŁ CHYBA BOJA SIE O PRACOWNIKÓW BY RESZTY NIE STRACIC ALE JEZELI KTOS CHCE TO PROSZE PODAC NUMER SWOJEGO TEL JA ODPISZE I PODAM OSOBISCIE
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-08-06 08:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zofia - 2014-08-05 22:59:46]:
za 1600 miec w Polsce pracę,to bym się z domu nie ruszała...a tak poza tym to tam każdy powinien pojechać,szczególnie wszystkowiedzące panie z poddasz z ILS i te małżeństwa z ILS!!!! niech zobaczą co to praca i jak pot po tyłku kapie...
zdjecie uzytkownika
zofia - 2014-08-06 11:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-08-06 08:34:17]:
pola widocznie jestes zmuszona do pracy albo liczysz za dobra zabawe które odbywaja sie na hotelach pijaństwo i ku....wo bo poza tym tam na nic innego nie mozna liczyc ja w polsce pracuje do zabicia czasu i mi to odpowiada pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-08-06 11:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 09:55:37]:
ale u was to nie jest praca 2tyg na 2tyg niestety i ofert na razie brak...a szkoda..
zdjecie uzytkownika
ania261a - 2014-08-06 20:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 23:04:23]:
hej moglbys i podac namiar do tej firmy pozdr ania261a@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-08-07 09:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zofia - 2014-08-06 11:37:22]:
chodziło mi o to,że jakbym zarabiała w Pl 1600 to bym nie wyjeżdżala do Niemiec do pracy...
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-08-07 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-08-06 08:34:17]:
to prawda powinni pojechać na Dusseldorf wszyscy,a szczególnie Ci którzy pracowali na Henkel Tst po 10h,a jak trzeba bylo pojechać to nikogo nie ma...ILS też zapraszamy a nie studiowanie list kto gdzie do pracy idzie i ile bedzie mial godzin...no i tych ktorzy uważają się lepsi od Polaków i wyzywają ich od świn...
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-07 10:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaje jeszcze raz nr tel tez do pracy przy pakowaniu kosmetyków ale do okolic manheim mysle ze zdazycie zapisac niz to wredny administrator wymaze 491733139946 powodzenia zycze tam jest inne zycie i praca niz w firmie tst
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
izolda - 2014-08-07 22:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neli - 2014-08-07 09:37:59]:
za Pierwszych powinni pojechac panstwo FI.... MATKA I RESZTA SZNAPS EKIPY
zdjecie uzytkownika
manek - 2014-08-08 22:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izolda - 2014-08-07 22:34:17]:
masz racje z nimi trzeba by zrobic pozadek stare darmozjady uwazaja sie za niewiadomo kogo a tak naprawde sa nikim

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ILS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert