brak logo

ILS

Worms

Opinie o ILS

tola 2014-07-29 21:19
robol-jesteś śmieszny sam nie wierzysz co piszesz a kto by był tak odważny jak każdy trzyma sie tej pracy rekami i nogami i dupe koordynatorom i szefi lize a jakk przyjada z niemiec to na drugi dzien juz leca do biura nastepny wyjazd potwierdzic
hasiok 2014-07-30 17:52
da juz od stycznia podwyzka premia paczki na swieta i obiady za ciezka prace
tola 2014-07-30 20:37
no i bilety do Branic albo Toszka możliwość wyboru
tolik 2014-07-30 21:22
no i znizka na drugi kregoslup
Zajczik 2014-07-30 23:59
Masaze maja tez byc i bicze wodne po pracy.
fan cial 2014-07-31 23:31
nie gadaj on tylko studentkom korepetycji udzielal a starszym porad
TEN 2014-07-31 23:38
rejestrowal i ladowal tel.by byly dostepne bo to przecerz dobre bydle pedagog damski z duzym doswiadczeniem wymiana uprzejmosci
pracownik 2014-08-01 12:43
Biczem to mozesz dostac ale od Moni po plecach..
ANIA 2014-08-02 17:13
A DALEJ MOWA O ZAJ PAW ALE JUZ JEDENA PINIE O NIM ZNIKŁA ON ŁADUJE CO I KTO SIE DA BIERZE WSZYSTKIE A WCALE NOWY TOWAR
internauta 2014-08-02 21:54
co za bzdety wypisujecie....... nic konkretnego na temat tej firmy i pracy nie umiecie napisać
fric 2014-08-03 21:42
nic innego nie mozna napisac bo firma to porazka opisy to prawda a jeszcze najwazniejsze sa usuwane przez administratora ale kazdy kto tam był to widział jakie to szambo ja osobiscie nie polecam tej firmy sa fajniejsze i lepiej płatne
INTERNAUTA 2014-08-03 22:12
W TAKIM RAZIE POPROSZĘ O ADRES LUB NR TELEFONU:)POZDRAWIAM
fric 2014-08-05 09:55
rosze bardzo podaje nr do pracy takze pakowanie kosmetyków ( usunięte przez administratora ) polecam nie to co tst zycze powodzenia moze sie spotkamy
2
**** 2014-08-05 10:46
ja byłam 1 i ostatni raz w tej firmie...akurat przypadl mi turnus na Dusseldorf...warunki mieszkaniowe ok,chociaż teraz wstawili jeszcze jedno piętrowe łóżko do pokoju,czyli sa tam już 3,a miejsca mało...w drugim pokoju są 2 piętrówki...do pracy dojeżdża się jakieś 45km,później wycieczka z parkingu do hali i 80schodów do góry...na hali duszno strasznie no i oczywiście zawsze robimy za wolno,nikt nie patrzy na to,że nie ma czym oddychać tam...no i zależy co będziecie robić,bo jest maszyna,obsadzona już,zawieszki do wc,dosyc lekka praca no i siłownia:układasz vernelle w kartonach na palecie,spee,perwooll,tylko 12kg to waży,co to dla kobiet,przecież norma sie liczy!!!! no i rzecz najważniejsza zależy kto jest szrajberiną,bo są dziewczyny w porzadku,które staną w obronie pracownika-Magda pozdrowionka,ale takie pracownice miesiąca chcą się tylko wykazać i zrobić ponad normę...kto tam był wie o kim piszę...a ludzie durni bo sami sobie na to pozwalają,nie ma zgranych z sobą...no można zostać jeszcze pracownikiem miesiąca,nie wiem kto to wybiera ale śmiechu warte,bo wszyscy tam pracują,a dlaczego pracownik miesiąca lipca nie pracuje na ciężkich rzeczach??niech pokarze jaka to z niej prymuska...z tego co mówili to kart ubezpieczeniowych nie maja do dzisiaj,a jak się coś stanie to nie ma kogo o pomoc poprosić...godzin jest około 100na 2tyg...byłam przeżyłam tam swoje i nie wrócę do tego...wytrwałości ludziska
1
zofia 2014-08-05 22:59
tez tam byłam i juz nie pojade wyleczeli mnie z euro wole w polsce pracowac za marne 1600zł ale spie w swoim łózku i jestem dziennie w domu z rodzina a soboty i niedziele wolne a jezeli o te przodownice to wiadomo ( usunięte przez administratora )-ta ksywa do niej pasuje w sam raz
fric 2014-08-05 23:04
INTERNAUTO PODAŁEM NR TEL ALE ADMINISTRATOR GO WYCOWAŁ CHYBA BOJA SIE O PRACOWNIKÓW BY RESZTY NIE STRACIC ALE JEZELI KTOS CHCE TO PROSZE PODAC NUMER SWOJEGO TEL JA ODPISZE I PODAM OSOBISCIE
Pola 2014-08-06 08:34
za 1600 miec w Polsce pracę,to bym się z domu nie ruszała...a tak poza tym to tam każdy powinien pojechać,szczególnie wszystkowiedzące panie z poddasz z ILS i te małżeństwa z ILS!!!! niech zobaczą co to praca i jak pot po tyłku kapie...
zofia 2014-08-06 11:37
pola widocznie jestes zmuszona do pracy albo liczysz za dobra zabawe które odbywaja sie na hotelach pijaństwo i ku....wo bo poza tym tam na nic innego nie mozna liczyc ja w polsce pracuje do zabicia czasu i mi to odpowiada pozdrawiam
neli 2014-08-06 11:37
ale u was to nie jest praca 2tyg na 2tyg niestety i ofert na razie brak...a szkoda..
ania261a 2014-08-06 20:53
hej moglbys i podac namiar do tej firmy pozdr ania261a@interia.pl
Pola 2014-08-07 09:33
chodziło mi o to,że jakbym zarabiała w Pl 1600 to bym nie wyjeżdżala do Niemiec do pracy...
neli 2014-08-07 09:37
to prawda powinni pojechać na Dusseldorf wszyscy,a szczególnie Ci którzy pracowali na Henkel Tst po 10h,a jak trzeba bylo pojechać to nikogo nie ma...ILS też zapraszamy a nie studiowanie list kto gdzie do pracy idzie i ile bedzie mial godzin...no i tych ktorzy uważają się lepsi od Polaków i wyzywają ich od świn...
fric 2014-08-07 10:47
podaje jeszcze raz nr tel tez do pracy przy pakowaniu kosmetyków ale do okolic manheim mysle ze zdazycie zapisac niz to wredny administrator wymaze 491733139946 powodzenia zycze tam jest inne zycie i praca niz w firmie tst
izolda 2014-08-07 22:34
za Pierwszych powinni pojechac panstwo FI.... MATKA I RESZTA SZNAPS EKIPY
manek 2014-08-08 22:43
masz racje z nimi trzeba by zrobic pozadek stare darmozjady uwazaja sie za niewiadomo kogo a tak naprawde sa nikim
powaga 2014-08-12 20:35
Filikowie zawsze byli wazni, bo kto magdzie tyle alkoholu i kielbasy z polski nawozi jak nie oni???
si 2014-08-12 20:40
Kolego w niemczech jest 100 tysiecy wiekszych firm niz jakies daremne tst i za jaka kase, smiechu warte, ludzie kilka kilometrow dalej i macie stawke 8.9 i ubezpieczenie i skladka emerytalna, uciekajcie jak juz wiekszosc pracownikow tej marnej firmy. A magda juz pewnie przepita i prze.... przez kolejnych chlopakow co to do pracy na slub przyjechali zarobic ;)
FRIC 2014-08-13 19:13
NIE TYLKO FILIKI WOŻA TAKICH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W JEST DUŻO WIECEJ A CO DO MAGDY TO BRAK SŁOW NIE ODMAWIA NIKOMU A POD WPŁYWEM ALKOCHOLU NAWET NIE WIE KTO JA POCISKA A TO PRAWDA ILE TO JUZ MAŁŻENSTW TAM SIE ROZPADŁO I NAWET SAMA SZEFI DOPROWADZIŁA DO TEGO.A CO DO TEJ PRACY TO MOZE WIECEJ INFORMACJI?????POZDRAWIAM
gruba2004 2014-08-14 15:39
wszyscy pieprzycie o Szajbusce!co macie do niej co!!! Kobitka jest wporzo a ze czasem goni to jest jej obowiązek Jak wam to nie pasi to nie pracujcie w tej firmie prosteMyśle że są tam inne osoby(byłam tam pracowałam)którym warto poświęcić chwilę i obrobić dupsko...o kim mowa o pani BeacieZero szacunku ma ta pani względem pracowników...Moja opinia o tej pani jest krótka-Beata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona najlepiej będzie wiedziała o co chodzi Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Szajbuskę
gruba2004 2014-08-14 15:44
wszystkie opinie o ils tst
gruba2004 2014-08-14 16:16
Zgadzam się z tobą Ona kiedyś tego wszystkiego będzie żałować ale będzie już za póżno i wtedy zostanie sama i karakan ją też kopnie w tą jej such [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ela 2014-08-14 19:35
Witam.Ja pracowalam prawie 3 lata tam ale było coraz gorzej.Mogę prosic o numer do tej drugiej pracy tez przy plynach.Skąd jest wyjazd i jaka miejscowosc.Z góry dziękuje.to mój numer.(usunięte przez administratora).
Mani 2014-08-14 20:18
Nie wrzucajcie wszyskich kierowców do jednego worka.Jeżdze tam dłuzszy czas i było paru kierowców,którym zalezało na ludziach-przejnowali się czy mieli chleb i to nie w płynie.Np.Był kierowca Norbert jeżdził z żoną Zuzanna wspaniala para.Niestety zrezygnowali z pracy a szkoda.
gruba2004 2014-08-15 01:18
Odważny post...JESTEM ZA NIECH W KOŃCU TAM JADĄ A NIE TYLKO KODIRUNG I WIKLER!!!!
gruba2004 2014-08-15 01:24
zgadzam się nic dodać nic ująć;-)
gruba2004 2014-08-15 02:28
lamentowanie...?!dobre hahaha kazdy pieprzy tylko miedzy soba uwiez nikt nigdy nic nie powie aniMagdzie ani nikomu kazdy z nas nie ma odwagi tak było jest będzie
gruba2004 2014-08-15 02:50
oprocz panstwa Filik jest duzo osob ktore niby pracuja szlak mnie trafia jak to widze bo ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i z pod oka widze inne bandy i malolaty i nawet starsze panie ktore sie opierdalaja a kase mamy taka sama WIEC PYTAM GDZIE JEST JAKAS SPRAWIEDLIWOSC DO HUJA W KONCU KTOS TO MUSI ZAUWAZYC MOZE SAM PAN SZMIT!!!????!!!!!!???
polaczek 2014-08-15 23:00
O TO POLACY wlasnie chwala zajezdzaczom premia musi byc takich poliaczszhkow jest duzo
gruba2004 2014-08-15 23:28
a ty co i z kad tez tam pracujesz wiec po co te twoje swinstwa i banialuki
jezdze 2014-08-16 09:05
to chyba jeden z elity a taki pewny bo nikt z ciezko pracujacych sie nie zbuntowal ale to chyba do czasu jak nie to bedzie gorzej a ich arogancja siegni nieba
tola 2014-08-16 20:55
pracowałam do niedawna ale nie moge zniesc tego chamstwa tych odzywek młodzieży beszczelnej do osób starszych zastanawiałam sie gdzie oni byli wychowywani_na ulicy?????no bo z domu chyba tego nie wynieśli,te tepienie ludzi w pracy siega granic ludzie opamietajcie sie jak mozna sie tak dac poniżac kim wy jestescie czyzby powróciły lata(usunięte przez administratora)?????
smile 2014-08-17 15:46
Co wam otfried schmitt pomoze?? Jakmon z magda pije i nie tylko... to jest mafia ktora nie liczy sie z ludzmi, tylko alkohol, dobre jeba-nko i nara.prawda pani szefi Madziu Skornia?
toggo 2014-08-17 15:52
W sieci jest fajny filmik odnosnie madzi ;) nie podam tu linku bo wiecie,,, jak kto chce to 14528390 gg
tolik 2014-08-17 20:40
A przepraszam ze tak zapytam jaka szefowa lubi kielbase wie ktoscmoze, to moze ja tez bym cos przywiozl?? Mysliwska albo torunska? A moze senatorska?
1
K 700 DISPLAY 2014-08-17 23:05
piszmy jaki ktos jest w pracy a nie prywatnie chyba ze to wplywa na prace tak jak kijanka gdy ropucha pilnowala mieszkania on nacpany patrzyl cudzych zabek w pracy bedac no kazdy wie ale krolowa stawu pozwalala na to a ropucha wierzyla w zaczarowanego kijana pilnujac gniazdo by mial gdzie odpoczac po godach nad renem
geschenki 2014-08-18 03:02
Przepraszam ze tez zapytam, a komu trzeba dac w lape zeby dostac sie na Dusseldorf do pracy? Podobno ciezko sie tam zalapac, jezdzi tylko elita, nawet malzenstwo FI ... nie moze sie tam wkrecic choc probowali kielbasa slaska.
fric 2014-08-18 21:06
o FILIKÓW to ty sie tam juz nie martw jak by chcieli to by juz tam dawno siedzieli tylko gdzie by im było tak dobrze jak przy Magdzie tam Beata by ich poganiała i gnebiła wiec siedza na 13sce i trzymia sie szefi jak rzep na psim ogonie tam by nie mieli swojego M2 a głowy by mieli opuszczone do dołu a nie do góry jak teraz co jeden to szyje ma dłuższa jak zuraw pierons.... łachudry
dynia 2014-08-18 23:29
szajbuska Filiki i szef! czy ktos tam inny jeszcze jest??rany jak juz pisalam Szajbuska jest Ok serio. nikomu sie krzywda nie stala jak z nia robi bo Ona sama ROBI z ludzmi, Filiki tez kurcze dobrze pracuje Heniu wporzo gosc zawsze to np Szajbuska powtazala! a szefi jest od tego by byc Szefowa i tyle
ciekawy 2014-08-18 23:47
a ktos wie moze czy Pani Sylwia szajbus ma kogos??moze Ona tylko chlopa potrzebuje!albo Magda?
wiedzacy 2014-08-19 00:03
re; obie zajete! i szczesliwe, Pani Sylwia juz od dluzszego czasuz Panem D.a pani Magda tez. wiec to nie to "ciekawy"
Zostaw swoją opinię o ILS - Worms
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS