Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik, czyli co stara prawda o tym, że kto pracuje ten będzie z pracy zadowolony jest prawdziwa? masz w pracy więcej osób które podzielają Twoje zdanie o ILS?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-10 10:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne ze mam duzo osob ktore sa zadowolone z tej pracy a jesli sie komus nie chce robic to nich siedzi w domu i w nosie grzebie
zdjecie uzytkownika
OLA - 2013-09-10 18:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zmian jest w tej pracy ? sa nocki ? ile dni w tygodniu sie pracuje? mieszkaNIA SA WYMIESZANE CZY PODZIELONE NA PLEC?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-10 20:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest na jedna zmiane sa nocki a w hotelach mieszka sie i z panami jak sa pary ale jak nie ma pokoi 2 osobowych.
zdjecie uzytkownika
wwo - 2013-09-24 11:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może mi ktoś dać namiar na tą firme pośrednictwa w Polsce?
zdjecie uzytkownika
Haßloch - 2013-10-03 18:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej Firmy!!!! Człowiek tyra tam za 2 a im jeszcze mało
[usunięte przez moderatora]Na rozliczenie roczne nie masz co liczyc co innego mówią w biurze w Raciborzu co innego dowiadujesz sie tam na miejsciu

co dzien pracujesz gdzie indziej stawka na godzine mężczyżni 5 euro jak za taka robote to nie warto hotel po 4,6 ,8 osobowe na 30 osob 1 prysznic 1 ubikacja masakra

[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-10-05 11:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] To że można troche zarobić to nic nie znaczy,[usunięte przez moderatora] .Widze że są duże problemy .Firma nie oferuje żadnych warunków oprócz zarobionych ciężko lub na luzie paru groszy.
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
prawo - 2013-10-05 14:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy dzwonią z biura w Raciborzu i gdy mówi się im, że nie możesz teraz jechać bo jesteś chory czy chora, to babska chcą aby dostarczyć im zaświadczenie od lekarza. Otóż prawo jest takie, że nie musimy im pokazywać czy przesyłać żadnego zaświadczenia od lekarza skoro nie mamy podpisanej z nimi umowy o pracę. Takie zaświadczenie prawnie im się nie należy, zwłaszcza że ludzie chodzą prywatnie do lekarza [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Senior - 2013-10-05 23:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś sobie chwali tę prace i warunki mieszkalne w tej firmie .To ciekawe w jakich żyje w polsce i co robił w polsce[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
lekarz - 2013-10-06 09:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt o tym nie pisze ale od ponad 2 tygodni ludzie chorują. Bardzo łatwo w tej firmie o przeziębienia, grypy, zapalenie płuc czy oskrzeli. Na hotelach jeden wielki kaszel, kichanie i gorączka. Ludzie zjeżdżają przed terminem do Polski żeby się podleczyć, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Przeczytaj - 2013-10-10 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam ;p Z firmy jestem zadowolony ale jedno mnie meczy zostalem wyrzucony [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-10-10 18:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam . ;) mam pytanie ;) czy do tej firmy trzeba mieć niemiecki paszport .?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 17:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE !
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-10-11 20:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2013-10-10 18:36:08]:
nie trzeba
zdjecie uzytkownika
sts - 2013-10-18 08:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a tak na marginesie dobre imie waszej firmy zacznicie ludzi szanować najpierw apotem martwcie sie o dobre imie waszej firmy
zdjecie uzytkownika
Asia - 2013-10-21 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok, Kasa na czas, swietni ludzie.I co najwazniejsze dwa co dwa tygodnie jestem w Polsce.Dla mnie rewelacja, polecam dla matek z dziecmi ;)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dlaczego ta firma nie odprowadza skladek emerytalno rentowych i nie dostajemy rocznych rozliczeń z niemcami do rozliczen w polsce ,kto bedzie kary placil za nas i kto bierze te pieniadze , wszyscy chyba sie domyslaja a le nikt nie powie
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-10-25 22:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam prosze o jakies namiary na ta firme w Polsce nr.tel albo adres z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
kot33 - 2013-10-25 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłócisz się o rozliczenia roczne - wystarczy, że zadzwonisz do biura w PL i załatwisz je bez problemu, tylko sam sie o to musisz upomnieć, ja tak zrobiłem i bez problemu je dostałem.
zdjecie uzytkownika
pati - 2013-10-27 10:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze o jakies namiary na to biuro w raciborzu pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mama - 2013-10-27 11:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-22 08:12:09]:
witam prosze o jakies namiary w polsce na ta firme pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2013-11-10 13:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Senior - 2013-10-05 23:05:32]:
pracowałam w tej firmie 2lata,ale ten czas nareszcie się skończył.Praca jak praca zalezy gdzie pójdziesz pracować,ludzie bardzo nieżyczliwi,oczywiście nie wszyscy.Jeżeli nie umiesz języka i poprosisz co niektóre osoby żeby Ci cos przetłumaczyły to jeszcze Cię obgadają.Jakieś rozmowy językowe po przyjeździe na miejsce śmiechu warte,i te +,! i reszta znaków.A osoby które bardzo słabo znają niemiecki mają + i są teraz szrajberinami.Śmiechu warte.Są kobiety które umieją zarzadzic pracą i pracować bo robiły to juz w innych firmach,ale widocznie nie mają znajomości tutaj.A koordynatorzy,jedni gadaja na drugich,jak cos chcesz załatwić to nie ma z kim.Balangują i jeżdżą na gazie autami.Za nich i kierowców powinien się zabrać szef.Pytasz,czy jedzie kierowca do sklepu,bo akurat leje deszcz,a ona ze nie bo nie ma takiej potrzeby dzisiaj,to czyje sa te auta w końcu
zdjecie uzytkownika
Dyzio - 2013-11-10 22:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie trzeba mieć niemieckiego paszportu!! Wystarczy paszport POLSATU!!
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2013-11-11 15:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dyzio - 2013-11-10 22:06:11]:
zbliżają się Święta i jak co roku w drugi dzień świąt będzie wyjazd oczywiście dla chętnych niby ale i tak jak ludzi nie znajda to będzie przymus i niema zmiłuj się,zarobić się nie zarobi max 30do 40 godzin , a obiecywać będą ze pracy multum aby tylko ludzi zwabić ,nie radzę tam jechać na ten okres bo nic się nie zyska tylko straci byłem tam w tamtym roku więc wiem jak jest przekonałem się na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2013-11-25 10:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej wnerwia mnie to to jak nasze polki się poniżają i wszysto zrobią aby tyko osiągnąć wyższe stanowisko jak np. pani (usunięte przez administratora) laska jednego z wyżej postawionych on ja zdradza na lewo i prawo podobno ostatnio zrobił jakies innej lasce dzidziusia a lace powiedział ze to jej wina bo go sprowokowała laskę potraktował jak dz... a pani (usunięte przez administratora) nawet nie reaguje bo dla niej liczy się tylko kariera ona i tak jest tylko z nim dla kasy TAKIE WŁAŚNIE SĄ NASZE POLSKIE DZIEWCZYNY
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x