Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
cmom - 2014-07-24 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cmom - 2014-07-24 10:07:33]:
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
zdjecie uzytkownika
odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-07-25 21:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48]:
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
zdjecie uzytkownika
Lidzia - 2014-07-28 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
zdjecie uzytkownika
Omlet - 2014-07-28 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na grzechy innych ludzi nie ma co patrzeć. Są jacy są, a to że zachowują się nieodpowiedzialnie to inna para kaloszy. Ponadto myślę, że nikogo z nas na siłę w ILSie nie trzymają, jeżeli komuś coś nie pasuje to zawsze może zrezygnować i szukać innej pracy, chociaż mam wrażenie, że w ILSie można liczyć na ciągłość zleceń bo to jednak całkiem spora firma z dużą ilością znajomości i powiązań, dlatego będzie to utrzymane.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-28 20:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Omlet - 2014-07-28 20:17:58]:
omleciku co sie kiedyś nie zdziwisz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
KILan - 2014-07-28 21:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do roboty a nie jeczec jestescie zalosni macie robic i cicho byc
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo ciekawa kto się podaje za "KILana". Z tego co wiem ten chłopak pojechał dziś do pracy i o tej porze nie mógł tego napisać, ponieważ siedział w autobusie... Oj nie ładnie...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-28 23:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JESTEM ANI ZA "KILANEM"ANI ZA NIKIM ALE KTOŚ CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE W TYM WIEKU MA SIĘ INTERNET W TELEFONIE
zdjecie uzytkownika
Oburzona!!! - 2014-07-28 23:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście tym bardziej, że o 21:10 zazwyczaj siedzi się na telefonie, czyta się opinie ILS, zamiast ładować walizki do autobusu ;-) Myślicie, że on miał jeszcze na to czas? xD Ludzie darujcie sobie...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-28 23:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak bo napisac post to 2 godziny przecierz to tyle co sms a tak ma alibi bo juz nie raz byl bardzo wylewny i 'szczery'[bezszczelny]jak to on drugi po M ale skonczylo sie
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-07-29 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to bedzie od 1 stycznia? bedzie podwyzka? bo wtedy placa minimalna powinna wynosic 8.5euro/h
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-29 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO WIEM TO JUŻ OD TEGO ROKU OD STYCZNIA ZMIENIŁA SIE MINIMALNA PŁACA NA 8,50 A W NASZEJ FIRMIE WSZYSTKO PO STAREMU-BEZ ZMIAN:)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-07-29 14:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sposob na podniesienie stawki. Wystarczy ze wiekszosc osob odmowi wyjazdu bo np. dzieci chore albo jakas grypa i wtedy nie ma kto jechac. Chociaz juz teraz maja problemy z doborem ludzi bo kazdy sobie przekazuje informacje co sie dzieje w tej firmie. Ludzie mlodzi nie chca tu przyjezdzac, wola do Anglii, ale to juz musimy sami zadecydowac i jak sie zbuntuje wiecej osob to moze szefostwo podniesie stawke. Musi byc wiecej odwaznych bo same lamentowanie na forum nie wystarczy.
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-29 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-07-29 14:47:38]:
robol-jesteś śmieszny sam nie wierzysz co piszesz a kto by był tak odważny jak każdy trzyma sie tej pracy rekami i nogami i dupe koordynatorom i szefi lize a jakk przyjada z niemiec to na drugi dzien juz leca do biura nastepny wyjazd potwierdzic
zdjecie uzytkownika
hasiok - 2014-07-30 17:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
da juz od stycznia podwyzka premia paczki na swieta i obiady za ciezka prace
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-30 20:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i bilety do Branic albo Toszka możliwość wyboru
zdjecie uzytkownika
tolik - 2014-07-30 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znizka na drugi kregoslup
zdjecie uzytkownika
Zajczik - 2014-07-30 23:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masaze maja tez byc i bicze wodne po pracy.
zdjecie uzytkownika
fan cial - 2014-07-31 23:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj on tylko studentkom korepetycji udzielal a starszym porad
zdjecie uzytkownika
TEN - 2014-07-31 23:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rejestrowal i ladowal tel.by byly dostepne bo to przecerz dobre bydle pedagog damski z duzym doswiadczeniem wymiana uprzejmosci
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-01 12:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biczem to mozesz dostac ale od Moni po plecach..
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-08-02 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A DALEJ MOWA O ZAJ PAW ALE JUZ JEDENA PINIE O NIM ZNIKŁA ON ŁADUJE CO I KTO SIE DA BIERZE WSZYSTKIE A WCALE NOWY TOWAR
zdjecie uzytkownika
internauta - 2014-08-02 21:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdety wypisujecie....... nic konkretnego na temat tej firmy i pracy nie umiecie napisać
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-03 21:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [internauta - 2014-08-02 21:54:23]:
nic innego nie mozna napisac bo firma to porazka opisy to prawda a jeszcze najwazniejsze sa usuwane przez administratora ale kazdy kto tam był to widział jakie to szambo ja osobiscie nie polecam tej firmy sa fajniejsze i lepiej płatne
zdjecie uzytkownika
INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-03 21:42:53]:
W TAKIM RAZIE POPROSZĘ O ADRES LUB NR TELEFONU:)POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-05 09:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04]:
rosze bardzo podaje nr do pracy takze pakowanie kosmetyków ( usunięte przez administratora ) polecam nie to co tst zycze powodzenia moze sie spotkamy
zdjecie uzytkownika
**** - 2014-08-05 10:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłam 1 i ostatni raz w tej firmie...akurat przypadl mi turnus na Dusseldorf...warunki mieszkaniowe ok,chociaż teraz wstawili jeszcze jedno piętrowe łóżko do pokoju,czyli sa tam już 3,a miejsca mało...w drugim pokoju są 2 piętrówki...do pracy dojeżdża się jakieś 45km,później wycieczka z parkingu do hali i 80schodów do góry...na hali duszno strasznie no i oczywiście zawsze robimy za wolno,nikt nie patrzy na to,że nie ma czym oddychać tam...no i zależy co będziecie robić,bo jest maszyna,obsadzona już,zawieszki do wc,dosyc lekka praca no i siłownia:układasz vernelle w kartonach na palecie,spee,perwooll,tylko 12kg to waży,co to dla kobiet,przecież norma sie liczy!!!! no i rzecz najważniejsza zależy kto jest szrajberiną,bo są dziewczyny w porzadku,które staną w obronie pracownika-Magda pozdrowionka,ale takie pracownice miesiąca chcą się tylko wykazać i zrobić ponad normę...kto tam był wie o kim piszę...a ludzie durni bo sami sobie na to pozwalają,nie ma zgranych z sobą...no można zostać jeszcze pracownikiem miesiąca,nie wiem kto to wybiera ale śmiechu warte,bo wszyscy tam pracują,a dlaczego pracownik miesiąca lipca nie pracuje na ciężkich rzeczach??niech pokarze jaka to z niej prymuska...z tego co mówili to kart ubezpieczeniowych nie maja do dzisiaj,a jak się coś stanie to nie ma kogo o pomoc poprosić...godzin jest około 100na 2tyg...byłam przeżyłam tam swoje i nie wrócę do tego...wytrwałości ludziska
zdjecie uzytkownika
zofia - 2014-08-05 22:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [**** - 2014-08-05 10:46:11]:
tez tam byłam i juz nie pojade wyleczeli mnie z euro wole w polsce pracowac za marne 1600zł ale spie w swoim łózku i jestem dziennie w domu z rodzina a soboty i niedziele wolne a jezeli o te przodownice to wiadomo ( usunięte przez administratora )-ta ksywa do niej pasuje w sam raz
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-05 23:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [INTERNAUTA - 2014-08-03 22:12:04]:
INTERNAUTO PODAŁEM NR TEL ALE ADMINISTRATOR GO WYCOWAŁ CHYBA BOJA SIE O PRACOWNIKÓW BY RESZTY NIE STRACIC ALE JEZELI KTOS CHCE TO PROSZE PODAC NUMER SWOJEGO TEL JA ODPISZE I PODAM OSOBISCIE
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-08-06 08:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zofia - 2014-08-05 22:59:46]:
za 1600 miec w Polsce pracę,to bym się z domu nie ruszała...a tak poza tym to tam każdy powinien pojechać,szczególnie wszystkowiedzące panie z poddasz z ILS i te małżeństwa z ILS!!!! niech zobaczą co to praca i jak pot po tyłku kapie...
zdjecie uzytkownika
zofia - 2014-08-06 11:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-08-06 08:34:17]:
pola widocznie jestes zmuszona do pracy albo liczysz za dobra zabawe które odbywaja sie na hotelach pijaństwo i ku....wo bo poza tym tam na nic innego nie mozna liczyc ja w polsce pracuje do zabicia czasu i mi to odpowiada pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-08-06 11:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 09:55:37]:
ale u was to nie jest praca 2tyg na 2tyg niestety i ofert na razie brak...a szkoda..
zdjecie uzytkownika
ania261a - 2014-08-06 20:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 23:04:23]:
hej moglbys i podac namiar do tej firmy pozdr ania261a@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-08-07 09:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zofia - 2014-08-06 11:37:22]:
chodziło mi o to,że jakbym zarabiała w Pl 1600 to bym nie wyjeżdżala do Niemiec do pracy...
zdjecie uzytkownika
neli - 2014-08-07 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-08-06 08:34:17]:
to prawda powinni pojechać na Dusseldorf wszyscy,a szczególnie Ci którzy pracowali na Henkel Tst po 10h,a jak trzeba bylo pojechać to nikogo nie ma...ILS też zapraszamy a nie studiowanie list kto gdzie do pracy idzie i ile bedzie mial godzin...no i tych ktorzy uważają się lepsi od Polaków i wyzywają ich od świn...
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-08-07 10:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaje jeszcze raz nr tel tez do pracy przy pakowaniu kosmetyków ale do okolic manheim mysle ze zdazycie zapisac niz to wredny administrator wymaze 491733139946 powodzenia zycze tam jest inne zycie i praca niz w firmie tst
zdjecie uzytkownika
izolda - 2014-08-07 22:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neli - 2014-08-07 09:37:59]:
za Pierwszych powinni pojechac panstwo FI.... MATKA I RESZTA SZNAPS EKIPY
zdjecie uzytkownika
manek - 2014-08-08 22:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izolda - 2014-08-07 22:34:17]:
masz racje z nimi trzeba by zrobic pozadek stare darmozjady uwazaja sie za niewiadomo kogo a tak naprawde sa nikim
zdjecie uzytkownika
powaga - 2014-08-12 20:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Filikowie zawsze byli wazni, bo kto magdzie tyle alkoholu i kielbasy z polski nawozi jak nie oni???
zdjecie uzytkownika
si - 2014-08-12 20:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-07-28 20:33:35]:
Kolego w niemczech jest 100 tysiecy wiekszych firm niz jakies daremne tst i za jaka kase, smiechu warte, ludzie kilka kilometrow dalej i macie stawke 8.9 i ubezpieczenie i skladka emerytalna, uciekajcie jak juz wiekszosc pracownikow tej marnej firmy. A magda juz pewnie przepita i prze.... przez kolejnych chlopakow co to do pracy na slub przyjechali zarobic ;)
zdjecie uzytkownika
FRIC - 2014-08-13 19:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [powaga - 2014-08-12 20:35:06]:
NIE TYLKO FILIKI WOŻA TAKICH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W JEST DUŻO WIECEJ A CO DO MAGDY TO BRAK SŁOW NIE ODMAWIA NIKOMU A POD WPŁYWEM ALKOCHOLU NAWET NIE WIE KTO JA POCISKA A TO PRAWDA ILE TO JUZ MAŁŻENSTW TAM SIE ROZPADŁO I NAWET SAMA SZEFI DOPROWADZIŁA DO TEGO.A CO DO TEJ PRACY TO MOZE WIECEJ INFORMACJI?????POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
gruba2004 - 2014-08-14 15:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TOLA - 2014-07-21 09:23:07]:
wszyscy pieprzycie o Szajbusce!co macie do niej co!!! Kobitka jest wporzo a ze czasem goni to jest jej obowiązek Jak wam to nie pasi to nie pracujcie w tej firmie prosteMyśle że są tam inne osoby(byłam tam pracowałam)którym warto poświęcić chwilę i obrobić dupsko...o kim mowa o pani BeacieZero szacunku ma ta pani względem pracowników...Moja opinia o tej pani jest krótka-Beata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona najlepiej będzie wiedziała o co chodzi Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Szajbuskę
zdjecie uzytkownika
gruba2004 - 2014-08-14 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie opinie o ils tst
zdjecie uzytkownika
gruba2004 - 2014-08-14 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą Ona kiedyś tego wszystkiego będzie żałować ale będzie już za póżno i wtedy zostanie sama i karakan ją też kopnie w tą jej such [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-08-14 19:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fric - 2014-08-05 23:04:23]:
Witam.Ja pracowalam prawie 3 lata tam ale było coraz gorzej.Mogę prosic o numer do tej drugiej pracy tez przy plynach.Skąd jest wyjazd i jaka miejscowosc.Z góry dziękuje.to mój numer.(usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Mani - 2014-08-14 20:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [banan - 2014-07-19 11:46:48]:
Nie wrzucajcie wszyskich kierowców do jednego worka.Jeżdze tam dłuzszy czas i było paru kierowców,którym zalezało na ludziach-przejnowali się czy mieli chleb i to nie w płynie.Np.Był kierowca Norbert jeżdził z żoną Zuzanna wspaniala para.Niestety zrezygnowali z pracy a szkoda.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
gruba2004 - 2014-08-15 01:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izolda - 2014-08-07 22:34:17]:
Odważny post...JESTEM ZA NIECH W KOŃCU TAM JADĄ A NIE TYLKO KODIRUNG I WIKLER!!!!
zdjecie uzytkownika
gruba2004 - 2014-08-15 01:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [**** - 2014-08-05 10:46:11]:
zgadzam się nic dodać nic ująć;-)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ILS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert