brak logo

ILS

Worms

Opinie o ILS

tola 2014-07-18 20:37:56
o jej to nie zadna nowość przecież firma z tego słynie wszyscy o tym wiemy
banan 2014-07-19 11:46:48
normalka koordynatorzy kierowcy i szefi na czele to jedna grupa pijaków chleja do póznych godzin a póżniej do pracy??????
dynia 2014-07-20 20:04:12
byłam z nimi na duseldorfie, jak dla wszystkich nowych tam był szokkk dla Szajbuski też, ale trzymała fason jak to Ona hihi pożniej wrociła do siebie;-)) jak to Ona krzyk, ryk itp czyli bez zmian, jest tam ciezko fizycznie ale nie ma źle. Szajbus fajnie ze tam jesteś, choć i tak inna jesteś dla Nas na kożyść! kobitki z grupy XYZ
1
dynia 2014-07-20 20:13:27
a co wy tak sie szjbuski i dusseldorf utrzepili??? niech kazdy jedzie, jeszcze chwila i sie bedziecie zabijac by tam jechac, i do jej Timu należeć. nie mozliwe dzieweczyna nic nikomu nie zrobiła nigdy! wrecz pomogła i kazdy wie i słyszal ze gdyby nie jej medyczna wiedza... sorry ale troche szacunku dla niej, jest Ok specyficzna ale dobra i pomocna,kazdy o niej pisze ale w pracy na worm nie dało sie zauwazyc by miała jakiś" przeciwników" kazdy lubiał z nia spedzac choć chwilke na pausie i po pracy tez wiec nie rozumie was.
TOLA 2014-07-21 09:23:07
LIŻECIE JEJ WSZYSCY D..E BO SIE BOICIE TAK JAKBY TO SZRAJBERINY BYŁY WSZYSTKIM PAMIETAM JAK ZACZYNAŁA ILE TO RAZY PŁAKAŁA BO NIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI ALE NA CHAMCA CHCIAŁA BYĆ SZRAJBERINA PO NIEMIECKU SŁOWA NIE UMIAŁA A TERAZ D....NA PANI
ABC 2014-07-21 15:19:00
Slyszalem ze na dusseldorfie ogien z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie mowi?
abcd 2014-07-21 22:15:18
eee ludziska, piszecie nie wiece co! robiłam na tst i dusseldorfie, sylwia-pani Szajbus naprawde daje rade mysli o swoich.ma charakter dziewczyna, ale walczy zawsze o swoich. zreszta widzialam teraz miala fajny tim,i wszyscy razem na wzajwem sie wspierali. bylo Ok serio.pomyslcie tak naprawde zanim kogos oczywiscie w sekrecie za ściana obsmarujecie.tak łatwiej jest nikt nie ma odwagi powiedziec w twarz szajbusce szefi koordynatora... ale łatwo sie pisze na gowork tchurze
cmom 2014-07-24 10:07:33
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
pracownik 2014-07-24 15:58:21
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
odp. - cmom 2014-07-25 14:25:48
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
PRACOWNIK 2014-07-25 21:55:20
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
Lidzia 2014-07-28 16:47:49
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
aga 2014-07-28 20:33:35
omleciku co sie kiedyś nie zdziwisz pozdrawiam
KILan 2014-07-28 21:10:42
do roboty a nie jeczec jestescie zalosni macie robic i cicho byc
Oburzona!!! 2014-07-28 22:47:27
Jestem bardzo ciekawa kto się podaje za "KILana". Z tego co wiem ten chłopak pojechał dziś do pracy i o tej porze nie mógł tego napisać, ponieważ siedział w autobusie... Oj nie ładnie...
pracownik 2014-07-28 23:08:30
NIE JESTEM ANI ZA "KILANEM"ANI ZA NIKIM ALE KTOŚ CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE W TYM WIEKU MA SIĘ INTERNET W TELEFONIE
Oburzona!!! 2014-07-28 23:25:59
No ależ oczywiście tym bardziej, że o 21:10 zazwyczaj siedzi się na telefonie, czyta się opinie ILS, zamiast ładować walizki do autobusu ;-) Myślicie, że on miał jeszcze na to czas? xD Ludzie darujcie sobie...
ona 2014-07-28 23:37:53
tak bo napisac post to 2 godziny przecierz to tyle co sms a tak ma alibi bo juz nie raz byl bardzo wylewny i 'szczery'[bezszczelny]jak to on drugi po M ale skonczylo sie
monia 2014-07-29 11:07:43
jak to bedzie od 1 stycznia? bedzie podwyzka? bo wtedy placa minimalna powinna wynosic 8.5euro/h
pracownik 2014-07-29 12:55:35
Z TEGO CO WIEM TO JUŻ OD TEGO ROKU OD STYCZNIA ZMIENIŁA SIE MINIMALNA PŁACA NA 8,50 A W NASZEJ FIRMIE WSZYSTKO PO STAREMU-BEZ ZMIAN:)
robol 2014-07-29 14:47:38
Jest sposob na podniesienie stawki. Wystarczy ze wiekszosc osob odmowi wyjazdu bo np. dzieci chore albo jakas grypa i wtedy nie ma kto jechac. Chociaz juz teraz maja problemy z doborem ludzi bo kazdy sobie przekazuje informacje co sie dzieje w tej firmie. Ludzie mlodzi nie chca tu przyjezdzac, wola do Anglii, ale to juz musimy sami zadecydowac i jak sie zbuntuje wiecej osob to moze szefostwo podniesie stawke. Musi byc wiecej odwaznych bo same lamentowanie na forum nie wystarczy.
tola 2014-07-29 21:19:51
robol-jesteś śmieszny sam nie wierzysz co piszesz a kto by był tak odważny jak każdy trzyma sie tej pracy rekami i nogami i dupe koordynatorom i szefi lize a jakk przyjada z niemiec to na drugi dzien juz leca do biura nastepny wyjazd potwierdzic
hasiok 2014-07-30 17:52:31
da juz od stycznia podwyzka premia paczki na swieta i obiady za ciezka prace
tola 2014-07-30 20:37:14
no i bilety do Branic albo Toszka możliwość wyboru
tolik 2014-07-30 21:22:53
no i znizka na drugi kregoslup
Zajczik 2014-07-30 23:59:00
Masaze maja tez byc i bicze wodne po pracy.
fan cial 2014-07-31 23:31:44
nie gadaj on tylko studentkom korepetycji udzielal a starszym porad
TEN 2014-07-31 23:38:21
rejestrowal i ladowal tel.by byly dostepne bo to przecerz dobre bydle pedagog damski z duzym doswiadczeniem wymiana uprzejmosci
pracownik 2014-08-01 12:43:36
Biczem to mozesz dostac ale od Moni po plecach..
ANIA 2014-08-02 17:13:31
A DALEJ MOWA O ZAJ PAW ALE JUZ JEDENA PINIE O NIM ZNIKŁA ON ŁADUJE CO I KTO SIE DA BIERZE WSZYSTKIE A WCALE NOWY TOWAR
internauta 2014-08-02 21:54:23
co za bzdety wypisujecie....... nic konkretnego na temat tej firmy i pracy nie umiecie napisać
fric 2014-08-03 21:42:53
nic innego nie mozna napisac bo firma to porazka opisy to prawda a jeszcze najwazniejsze sa usuwane przez administratora ale kazdy kto tam był to widział jakie to szambo ja osobiscie nie polecam tej firmy sa fajniejsze i lepiej płatne
INTERNAUTA 2014-08-03 22:12:04
W TAKIM RAZIE POPROSZĘ O ADRES LUB NR TELEFONU:)POZDRAWIAM
fric 2014-08-05 09:55:37
rosze bardzo podaje nr do pracy takze pakowanie kosmetyków ( usunięte przez administratora ) polecam nie to co tst zycze powodzenia moze sie spotkamy
2
**** 2014-08-05 10:46:11
ja byłam 1 i ostatni raz w tej firmie...akurat przypadl mi turnus na Dusseldorf...warunki mieszkaniowe ok,chociaż teraz wstawili jeszcze jedno piętrowe łóżko do pokoju,czyli sa tam już 3,a miejsca mało...w drugim pokoju są 2 piętrówki...do pracy dojeżdża się jakieś 45km,później wycieczka z parkingu do hali i 80schodów do góry...na hali duszno strasznie no i oczywiście zawsze robimy za wolno,nikt nie patrzy na to,że nie ma czym oddychać tam...no i zależy co będziecie robić,bo jest maszyna,obsadzona już,zawieszki do wc,dosyc lekka praca no i siłownia:układasz vernelle w kartonach na palecie,spee,perwooll,tylko 12kg to waży,co to dla kobiet,przecież norma sie liczy!!!! no i rzecz najważniejsza zależy kto jest szrajberiną,bo są dziewczyny w porzadku,które staną w obronie pracownika-Magda pozdrowionka,ale takie pracownice miesiąca chcą się tylko wykazać i zrobić ponad normę...kto tam był wie o kim piszę...a ludzie durni bo sami sobie na to pozwalają,nie ma zgranych z sobą...no można zostać jeszcze pracownikiem miesiąca,nie wiem kto to wybiera ale śmiechu warte,bo wszyscy tam pracują,a dlaczego pracownik miesiąca lipca nie pracuje na ciężkich rzeczach??niech pokarze jaka to z niej prymuska...z tego co mówili to kart ubezpieczeniowych nie maja do dzisiaj,a jak się coś stanie to nie ma kogo o pomoc poprosić...godzin jest około 100na 2tyg...byłam przeżyłam tam swoje i nie wrócę do tego...wytrwałości ludziska
1
zofia 2014-08-05 22:59:46
tez tam byłam i juz nie pojade wyleczeli mnie z euro wole w polsce pracowac za marne 1600zł ale spie w swoim łózku i jestem dziennie w domu z rodzina a soboty i niedziele wolne a jezeli o te przodownice to wiadomo ( usunięte przez administratora )-ta ksywa do niej pasuje w sam raz
fric 2014-08-05 23:04:23
INTERNAUTO PODAŁEM NR TEL ALE ADMINISTRATOR GO WYCOWAŁ CHYBA BOJA SIE O PRACOWNIKÓW BY RESZTY NIE STRACIC ALE JEZELI KTOS CHCE TO PROSZE PODAC NUMER SWOJEGO TEL JA ODPISZE I PODAM OSOBISCIE
Pola 2014-08-06 08:34:17
za 1600 miec w Polsce pracę,to bym się z domu nie ruszała...a tak poza tym to tam każdy powinien pojechać,szczególnie wszystkowiedzące panie z poddasz z ILS i te małżeństwa z ILS!!!! niech zobaczą co to praca i jak pot po tyłku kapie...
zofia 2014-08-06 11:37:22
pola widocznie jestes zmuszona do pracy albo liczysz za dobra zabawe które odbywaja sie na hotelach pijaństwo i ku....wo bo poza tym tam na nic innego nie mozna liczyc ja w polsce pracuje do zabicia czasu i mi to odpowiada pozdrawiam
neli 2014-08-06 11:37:34
ale u was to nie jest praca 2tyg na 2tyg niestety i ofert na razie brak...a szkoda..
ania261a 2014-08-06 20:53:22
hej moglbys i podac namiar do tej firmy pozdr ania261a@interia.pl
Pola 2014-08-07 09:33:46
chodziło mi o to,że jakbym zarabiała w Pl 1600 to bym nie wyjeżdżala do Niemiec do pracy...
neli 2014-08-07 09:37:59
to prawda powinni pojechać na Dusseldorf wszyscy,a szczególnie Ci którzy pracowali na Henkel Tst po 10h,a jak trzeba bylo pojechać to nikogo nie ma...ILS też zapraszamy a nie studiowanie list kto gdzie do pracy idzie i ile bedzie mial godzin...no i tych ktorzy uważają się lepsi od Polaków i wyzywają ich od świn...
fric 2014-08-07 10:47:29
podaje jeszcze raz nr tel tez do pracy przy pakowaniu kosmetyków ale do okolic manheim mysle ze zdazycie zapisac niz to wredny administrator wymaze 491733139946 powodzenia zycze tam jest inne zycie i praca niz w firmie tst
izolda 2014-08-07 22:34:17
za Pierwszych powinni pojechac panstwo FI.... MATKA I RESZTA SZNAPS EKIPY
manek 2014-08-08 22:43:59
masz racje z nimi trzeba by zrobic pozadek stare darmozjady uwazaja sie za niewiadomo kogo a tak naprawde sa nikim
powaga 2014-08-12 20:35:06
Filikowie zawsze byli wazni, bo kto magdzie tyle alkoholu i kielbasy z polski nawozi jak nie oni???
si 2014-08-12 20:40:36
Kolego w niemczech jest 100 tysiecy wiekszych firm niz jakies daremne tst i za jaka kase, smiechu warte, ludzie kilka kilometrow dalej i macie stawke 8.9 i ubezpieczenie i skladka emerytalna, uciekajcie jak juz wiekszosc pracownikow tej marnej firmy. A magda juz pewnie przepita i prze.... przez kolejnych chlopakow co to do pracy na slub przyjechali zarobic ;)
FRIC 2014-08-13 19:13:47
NIE TYLKO FILIKI WOŻA TAKICH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W JEST DUŻO WIECEJ A CO DO MAGDY TO BRAK SŁOW NIE ODMAWIA NIKOMU A POD WPŁYWEM ALKOCHOLU NAWET NIE WIE KTO JA POCISKA A TO PRAWDA ILE TO JUZ MAŁŻENSTW TAM SIE ROZPADŁO I NAWET SAMA SZEFI DOPROWADZIŁA DO TEGO.A CO DO TEJ PRACY TO MOZE WIECEJ INFORMACJI?????POZDRAWIAM
gruba2004 2014-08-14 15:39:41
wszyscy pieprzycie o Szajbusce!co macie do niej co!!! Kobitka jest wporzo a ze czasem goni to jest jej obowiązek Jak wam to nie pasi to nie pracujcie w tej firmie prosteMyśle że są tam inne osoby(byłam tam pracowałam)którym warto poświęcić chwilę i obrobić dupsko...o kim mowa o pani BeacieZero szacunku ma ta pani względem pracowników...Moja opinia o tej pani jest krótka-Beata [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ona najlepiej będzie wiedziała o co chodzi Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Szajbuskę
Zostaw swoją opinię o ILS - Worms
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS