Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ILS

zdjecie uzytkownika
the informator - 2014-06-28 16:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gadu-gadu - 2014-06-28 16:08:06]:
no to bym się kłucił teraz, właśnie z tą osobą pisałem i uwierz mi, napewno to niest jakiś konfident, normalna, rozsądna osoba, anonimowość, oraz mam facebook strone od tej osoby, a taka magda, albo cholera wie, nie wiem czy ci wiadomo, ta osoba już ma z 16 osób do gotowości teraz
zdjecie uzytkownika
rewolucja - 2014-06-28 16:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [top secret - 2014-06-28 15:49:34]:
nie fandzol, bo znam tą osobe, a te osoby co mamy już w znajomych to poprowadzą tą firme do góry nogami napewno
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-06-28 16:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rewolucja - 2014-06-28 16:25:43]:
o jakiej gotowosci mowisz? gotowosci do czego?
zdjecie uzytkownika
rewolucja - 2014-06-28 17:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-06-28 16:37:03]:
rozmowa o tym żeby ujawnić dowody przeciwko tej chorej firmie, koniec z terroryzowaniem i chamstwem, niech ci niewinni wreście się uniosą i niech pokażą że tak się nie traktuje ludzi pracujących na czyjś koszt, traktujecie tych polaków tam chamsko, za to firma zapłaci cene wreście
zdjecie uzytkownika
wytrwały - 2014-06-28 23:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam muszę przyznać że bardzo interesuje mnie jak dalej potoczyczą się losy tej firmy oraz nie ukrywam iż w ostanim czasie bardzo intensywnie rozpisują się na forum osoby prawdopodonie zwolnione z firmy z przyczyn ich zdaniem nie słusznie. A co do koordynatorów to widzę że znależli sobie nowy obiekt do opisywania czy to jest dobrze czy źle zobaczymy co czas pokaże , myślę że kazdemu należy się dać szanse .
zdjecie uzytkownika
juz gdzie indziej - 2014-06-29 13:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestesce lepsi niz niewolnicy bo sami sie gonicie mi lepiej nawet pracuje sie z turkami bo sie szanuja,a pro po polacy nigdy nie zrobili buntu wiec po co te pisanie o planie walki z marnym losem taki los polaka we roznych krajach bo nie tzyma sie kupy szmitjak tósk was ogrywa bo zero sprzeciwu tj. na dpd placa na 25 euro na nich a oni dostaja az 5 i zasuwaja jak polacy bo murzyny by to olaly
zdjecie uzytkownika
sprzątacz - 2014-06-29 20:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda niemcy maja płacone od 25-50 e za przepracowany dzień a my polaczki 4,50 porównajcie
zdjecie uzytkownika
'Tatek - 2014-06-30 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo polakom te 4,5 odpowiada. Chociaż nie wiem ile wcześniej zarabiali (pewnie z 5-6 zł ) to przeskok jest rzeczywiście spory. Można powiedzieć "awans" :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-30 10:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co pamiętam od samego początku istnienia firmy stawka sie nie zmeniła a praca sie różni i to bardzo z początku nie było żadnych norm a jeśli nawet to były znośne czyli było to do zrobienia.Ludzie może zacznijmy częściej mówić o zmianie stawki godzinowej bo w innych zakładach pracy raz w roku jest podwyżka a w naszej firmie stawka stoi w miejscu a wymogi rosną.
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2014-06-30 12:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Notorycznie jest usuwana opinia o koordynatorach pani E i panu A treść tego wpisu była mniej więcej taka: Baśka no cóż dziewczyna kompetentna wie co robi wszystko ogarnia czego nie można powiedzieć o "wielorybach"(mam na myśli ich rozmiar XXXXL)którzy to niczego sobą nie reprezentują a brak inteligencji zastępują chamstwem i cwaniactwem.Wypijają litry alkoholu po czym rano wiozą ludzi do pracy na podwójnym gazie.Nasuwa się pytanie : co na to nasza "szefi"no cóż nasza" szefi" jest tak zmanipulowana przez panią E i pana A że nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji.Wniosek jest prosty dokąd "SZEFI " NIE PRZEJRZY NA OCZY NIC SIE W NASZEJ FIRMIE NIE ZMIENI NA LEPSZE.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-30 13:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-30 10:42:59]:
Podwyzki podobno byly ale kazano ludziom podpisac ze sie ich zrzekaja, to wiem od osob ktore cos takiego podobno podpisywaly, ja nie podpisywalam bo za krotko pracuje, jeszcze podwyzki mi nie dali w tej firmie za to zasuwam 2 razy szybciej niz na poczatku pracy, po kosciach czuje mocno i chyba inni tez. Ludzie po katach lykaja tabletki przeciwbolowe, niektorzy nawet nie po katach ale jawnie na kantynie, zaden wstyd, zal tylko ludzi bo jezdza tam bo nigdzie pracy nie moga znalezc. Taka prawda. Szefostwo tego nie widzi oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
sprzątacz - 2014-06-30 15:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLACY tam jeżdzą i będą jedzdzić policzcie fundują niby bezpłatne przejazdy fenomenalne warunki hotelowe prowizje dla werbujących w raciborzu szajberiny ruscy moni i inni zmieniłem firmę jest bosko ale w polsce nikt mnie nie gnoi jako polaka zarabiam tyle samo bez wywożenia wszystkiego żebym z głodu nie umarł iśpię w swoim łużku
zdjecie uzytkownika
tst - 2014-07-03 12:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy za prace w nocy nie powinno sie dostawac wiekszej stawki? Wszedzie tak jest a dlaczego na TST nie dostajemy nic? To chyba nielegalne wiec kto dostaje ten dodatek za nocki? Moze ktos wie?
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-03 22:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to kto??co za głupie pytanie no chyba nie my głupie robole to góra zbiera smietane a nam pozostaje tylko kapołka
zdjecie uzytkownika
'Tatek - 2014-07-04 01:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, można dyskutować o zmianie stawki godzinowej tylko co z tego? Potrzeby żeby cały zakład się postawił, bo pojedynczo to można się od razu żegnać.
zdjecie uzytkownika
KILan - 2014-07-05 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedajecie rady to do domu owinalem sobie brata M kolo palca i mam wszystko zreszta ja tez mozna latwo omamic by sie ustawic
zdjecie uzytkownika
TOLA - 2014-07-05 19:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KILan - 2014-07-05 12:34:44]:
ZBYCHU JESTES I BYŁES ZAWSZE WIELKIM CWANIAKIEM NIGDY ZYŁKI NIE PRZECIAGŁES JESTES STRASZNYM LENIEM A TO ZE OWINOŁES SOBIE RADKA WOKÓŁ PALCA TO CHYBA SIE MYLISZ POPROSTU RADEK JEST INTELIGENTNYM FACETEM WIEC DAJE CI SPOKOJ A TAK JEDNO PYTANIE NA MARGINESIE DLACZEGO WAS WYP...OLILI NA DISELDORF TO JUZ CHYBA DAJE DO MYSLENIA ZASTSANÓW SIE JAK JESTES TAKI MACZO WSPÓLCZUCIA DLA ANI
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-05 21:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakim kolejnym koledze mówimy jeżeli można wiedzieć ????????????? (chodzi mi o następnego zmarłego )
zdjecie uzytkownika
Mareczek - 2014-07-05 22:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania to dobra dziewczyna ale ten kiluniwsky to łajza fałszywa menda tylko ludzi obgadywac i niszczyc opinie innym nastawiac ludzi przeciwko innym i tylko chwalic sie jakie ma znajomosci z magda i jej bratem dobrze mu tak wkoncu ktos przejrzał na oczy
zdjecie uzytkownika
tst pracownica - 2014-07-05 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze ze juz nie widze tej falszywej mordy na 13 odrazu lepiej się mieszka
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-06 23:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej...coś wam się chyba pomyliło ta strona nie służy do prania prywatnych brudów i popisywania się chamskim słownictwem.Widać,że obce jest wam słowo:KULTURA:)
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-07 12:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech wszyscy wia i przygotuja sie na hamskie zachowanie lepiej niz sie przygotuja wczesniej do tego niz zaczerpna oczarowania na miejscu
zdjecie uzytkownika
dobre oko - 2014-07-08 00:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko szkoda ze M jemu z reki nawet sie przechwalal ze nigdy nie bedzie dmuchal i leje na to bo przychodzi zbakany a oni nieumieli by tego obsluzyc chyba chhodzilo mu o test albo robote za bardzo go nie sluchalem starczylo ze go ogladamjednym slowem pepek swiata u M zalatwil se szrajberina na wodach bo kiedys z nia krecil ale wyobraznia 2 czwoboda M Prosila go zeby zostal kierowca na weinheim culwa ale mniemanie o sobie maczho a w nocy placze bo nie ogarnia zycia tylko w grupie cwany z polpetem kopiac lezacego
zdjecie uzytkownika
Wirtual - 2014-07-08 07:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że nikt nie napisze nic lepszego niż "to ciota" itp. Dajcie spokój z takim ocenianiem bo to jest zupełnie niemerytoryczne.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-07-09 18:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz racje zadza i to na dobre, firma porazka madrzy ludzie tam juz nie pracuja jest jeszcze jedna osoba co by mozna duzo o niej powiedziec narzeczona brata szefowej szarogesi sie jakby sama była w stadzie
zdjecie uzytkownika
Wosta - 2014-07-09 22:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to wygląda na jakąś nepotyczną firmę. Z własnego doświadczenia wiem, że wtedy kolorowo to nie wygląda...
zdjecie uzytkownika
Wosta - 2014-07-10 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Temat pewnie w ogóle jest nie wyczerpany. Według mnie nie ma co się zajmować kimś takim, bo szkoda na to nerwów i cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
załamka - 2014-07-10 20:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tola, Monia, Dobre oko, Byłem i reszta ferajny marsz do szkoły nauczyć się pisać po polsku. To nie jest miejsce żeby oceniać pracowników tylko firmę. Jak jest problem, uderza się bezpośrednio, no chyba, że nie starcza odwagi,a z tym wielu z Was ma problem;) Niektórym słoma z butów wystaje, mimo że są kilometry od swej wiochy. Żal mi Was.
zdjecie uzytkownika
fric - 2014-07-11 13:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [załamka - 2014-07-10 20:31:37]:
załamka ty jesteś chyba sam żałosny ciekawe z jakiego ty za..pia pochodzisz?????
zdjecie uzytkownika
Tolkien - 2014-07-11 20:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [załamka - 2014-07-10 20:31:37]:
"Załamka" piszesz w ten oto sposób, bronisz poniekąd tej osoby a może nawet jesteś tą osobą - dla mnie to mało istotne, jednak ja te osoby wypowiadające się rozumiem. Przez jakiś czas również miałem nieprzyjemność pracować z tym "panem" i niestety dobrego słowa nie jestem wstanie powiedzieć o nim. "FALSZ-OBŁUDA-MANIPULACJA" to zbyt mało, aby się wypowiedzieć , ale z racji tego, że jestem wstanie rozgraniczyć nagonkę od prawdy obiektywnej to muszę przyznać rację całej reszcie. Żadna z tych osób nie napisała nieprawdy i nie ubliżyła niesłusznie tej osobie , ta osoba notorycznie obgadywała inne osoby w sposób wulgarny, ośmieszający normalne osoby, nastawiała inne podatne na manipulacje młode niedoświadczone osoby przeciwko innym. Swoją drogą tak sobie to analizuję i przetwarzam w głowie - skąd w tej osobie tyle nienawiści do zwykłych ludzi, chamstwa , ośmieszania normalnych ludzi - chyba ta osoba ma wielki problem z samym sobą - może lepiej żeby udała się do psychiatry aniżeli psychologa i zweryfikowała swoje kompleksy. Ta osoba ma bardzo wielki kompleks osobowości przez co niszczy wizerunek innych osób. Żal mi jedynie jego żony bo to naprawdę fajna i miła osoba. Współczuje jemu , bo sam się zniszczy - jednak sam niszczył bez skrupułów innych a według prawa karmy jest tak , że odpłaci ci się za wszystko co złego wyrządziłeś innemu. Ja bynajmniej nie chce mieć nic wspólnego z tą osobą!!!
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-07-12 07:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może po prostu najłatwiej by było nie zajmować się ani nie przejmować się tym co rzeczony pan robił/robi. Najlepiej skoncentrować się na swoich obowiązkach i tyle.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-14 13:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2014-07-09 18:48:16]:
monia przyzaje ci racje ta osoba bardzo wysoko ma głowe mysli ze jej narzeczony to brat szefowej to jej wszystko mozna nie tacy madrzy tam balowali przyjdzie czas to nozka w tancu sie podwinie jest bardzo zarozumiała nie jedna osoba przez nia wyleciała albo miała areszt na trzy miesiace siedzenia w polsce liczy sie tylko jej paczka innych pracowników gnebi i goni jak psa
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-07-14 21:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brat wporzo a z takim klawiszem sie zwiazal dyc to zBYSZEK 2
zdjecie uzytkownika
POULA - 2014-07-14 21:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On slepy jak Ania a szkoda bo to dobrzy ludzie
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-07-16 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak Tam pani szajbus na Duseldorfie?? ktoś cos wie?? jak naam jest?z tego co wiem Ona zadowolona. co tam sie robi? sa godziny> itp piszcie co tam jest grane
zdjecie uzytkownika
Piot3R - 2014-07-17 19:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tylko tyle. Jeździłem przez pół roku i starczy. Teraz pracuję w PL i przynajmniej mam wszystko na papierze bo tam to na głupi druk E106 który jest potrzebny by pójśc do jakiegokolwiek lekarza nie płacąc za wizyte prywatną czekałem 6 miesięcy i w sumie gdybym pracował tam dalej to pewnie czekałbym do dzisiaj :)robota to zależy gdzie sie trafi: tu jest lżej tam jest ciężej to normalne wszędzie tak jest. Jak dla mnie to jest fajna fucha dla ludzi którzy chca sobie dorobic na wakacjach (studenci itp) ale żeby jeździć tam cały czas w formie na stałe to sorry ale nie dzięki. Fakt 2000 idzie przytulic ale co dalej ?? :)
zdjecie uzytkownika
byłem 2 - 2014-07-18 16:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu administrator usunoł moja opinie to świadczy właśnie o firmie prawda usuwana jest od razu dlaczego ??? czego sie boicie i tak kazdy o pijanstwie w firmie wie
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-07-18 20:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jej to nie zadna nowość przecież firma z tego słynie wszyscy o tym wiemy
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-07-19 11:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka koordynatorzy kierowcy i szefi na czele to jedna grupa pijaków chleja do póznych godzin a póżniej do pracy??????
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zocha - 2014-07-16 22:37:10]:
byłam z nimi na duseldorfie, jak dla wszystkich nowych tam był szokkk dla Szajbuski też, ale trzymała fason jak to Ona hihi pożniej wrociła do siebie;-)) jak to Ona krzyk, ryk itp czyli bez zmian, jest tam ciezko fizycznie ale nie ma źle. Szajbus fajnie ze tam jesteś, choć i tak inna jesteś dla Nas na kożyść! kobitki z grupy XYZ
zdjecie uzytkownika
dynia - 2014-07-20 20:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wy tak sie szjbuski i dusseldorf utrzepili??? niech kazdy jedzie, jeszcze chwila i sie bedziecie zabijac by tam jechac, i do jej Timu należeć. nie mozliwe dzieweczyna nic nikomu nie zrobiła nigdy! wrecz pomogła i kazdy wie i słyszal ze gdyby nie jej medyczna wiedza... sorry ale troche szacunku dla niej, jest Ok specyficzna ale dobra i pomocna,kazdy o niej pisze ale w pracy na worm nie dało sie zauwazyc by miała jakiś" przeciwników" kazdy lubiał z nia spedzac choć chwilke na pausie i po pracy tez wiec nie rozumie was.
zdjecie uzytkownika
TOLA - 2014-07-21 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dynia - 2014-07-20 20:13:27]:
LIŻECIE JEJ WSZYSCY D..E BO SIE BOICIE TAK JAKBY TO SZRAJBERINY BYŁY WSZYSTKIM PAMIETAM JAK ZACZYNAŁA ILE TO RAZY PŁAKAŁA BO NIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI ALE NA CHAMCA CHCIAŁA BYĆ SZRAJBERINA PO NIEMIECKU SŁOWA NIE UMIAŁA A TERAZ D....NA PANI
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-07-21 15:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze na dusseldorfie ogien z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie mowi?
zdjecie uzytkownika
abcd - 2014-07-21 22:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee ludziska, piszecie nie wiece co! robiłam na tst i dusseldorfie, sylwia-pani Szajbus naprawde daje rade mysli o swoich.ma charakter dziewczyna, ale walczy zawsze o swoich. zreszta widzialam teraz miala fajny tim,i wszyscy razem na wzajwem sie wspierali. bylo Ok serio.pomyslcie tak naprawde zanim kogos oczywiscie w sekrecie za ściana obsmarujecie.tak łatwiej jest nikt nie ma odwagi powiedziec w twarz szajbusce szefi koordynatora... ale łatwo sie pisze na gowork tchurze
zdjecie uzytkownika
cmom - 2014-07-24 10:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-24 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cmom - 2014-07-24 10:07:33]:
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
zdjecie uzytkownika
odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-07-25 21:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp. - cmom - 2014-07-25 14:25:48]:
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spotkanie przebiegło bardzo miło jestem zadowolona a na miejscu zostalam szrajberinom
Pytania: nie było zadnych trudnych pytan
zdjecie uzytkownika
Lidzia - 2014-07-28 16:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
zdjecie uzytkownika
Omlet - 2014-07-28 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na grzechy innych ludzi nie ma co patrzeć. Są jacy są, a to że zachowują się nieodpowiedzialnie to inna para kaloszy. Ponadto myślę, że nikogo z nas na siłę w ILSie nie trzymają, jeżeli komuś coś nie pasuje to zawsze może zrezygnować i szukać innej pracy, chociaż mam wrażenie, że w ILSie można liczyć na ciągłość zleceń bo to jednak całkiem spora firma z dużą ilością znajomości i powiązań, dlatego będzie to utrzymane.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ILS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert