brak logo

ILS

Worms

Opinie o ILS

pracownik 2014-06-30 10:42:59
Z tego co pamiętam od samego początku istnienia firmy stawka sie nie zmeniła a praca sie różni i to bardzo z początku nie było żadnych norm a jeśli nawet to były znośne czyli było to do zrobienia.Ludzie może zacznijmy częściej mówić o zmianie stawki godzinowej bo w innych zakładach pracy raz w roku jest podwyżka a w naszej firmie stawka stoi w miejscu a wymogi rosną.
oburzony 2014-06-30 12:26:56
Notorycznie jest usuwana opinia o koordynatorach pani E i panu A treść tego wpisu była mniej więcej taka: Baśka no cóż dziewczyna kompetentna wie co robi wszystko ogarnia czego nie można powiedzieć o "wielorybach"(mam na myśli ich rozmiar XXXXL)którzy to niczego sobą nie reprezentują a brak inteligencji zastępują chamstwem i cwaniactwem.Wypijają litry alkoholu po czym rano wiozą ludzi do pracy na podwójnym gazie.Nasuwa się pytanie : co na to nasza "szefi"no cóż nasza" szefi" jest tak zmanipulowana przez panią E i pana A że nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji.Wniosek jest prosty dokąd "SZEFI " NIE PRZEJRZY NA OCZY NIC SIE W NASZEJ FIRMIE NIE ZMIENI NA LEPSZE.
pracownik 2014-06-30 13:10:34
Podwyzki podobno byly ale kazano ludziom podpisac ze sie ich zrzekaja, to wiem od osob ktore cos takiego podobno podpisywaly, ja nie podpisywalam bo za krotko pracuje, jeszcze podwyzki mi nie dali w tej firmie za to zasuwam 2 razy szybciej niz na poczatku pracy, po kosciach czuje mocno i chyba inni tez. Ludzie po katach lykaja tabletki przeciwbolowe, niektorzy nawet nie po katach ale jawnie na kantynie, zaden wstyd, zal tylko ludzi bo jezdza tam bo nigdzie pracy nie moga znalezc. Taka prawda. Szefostwo tego nie widzi oczywiscie.
sprzątacz 2014-06-30 15:34:03
POLACY tam jeżdzą i będą jedzdzić policzcie fundują niby bezpłatne przejazdy fenomenalne warunki hotelowe prowizje dla werbujących w raciborzu szajberiny ruscy moni i inni zmieniłem firmę jest bosko ale w polsce nikt mnie nie gnoi jako polaka zarabiam tyle samo bez wywożenia wszystkiego żebym z głodu nie umarł iśpię w swoim łużku
tst 2014-07-03 12:46:16
Czy za prace w nocy nie powinno sie dostawac wiekszej stawki? Wszedzie tak jest a dlaczego na TST nie dostajemy nic? To chyba nielegalne wiec kto dostaje ten dodatek za nocki? Moze ktos wie?
tola 2014-07-03 22:15:05
jak to kto??co za głupie pytanie no chyba nie my głupie robole to góra zbiera smietane a nam pozostaje tylko kapołka
'Tatek 2014-07-04 01:00:58
Kolego, można dyskutować o zmianie stawki godzinowej tylko co z tego? Potrzeby żeby cały zakład się postawił, bo pojedynczo to można się od razu żegnać.
KILan 2014-07-05 12:34:44
niedajecie rady to do domu owinalem sobie brata M kolo palca i mam wszystko zreszta ja tez mozna latwo omamic by sie ustawic
TOLA 2014-07-05 19:41:59
ZBYCHU JESTES I BYŁES ZAWSZE WIELKIM CWANIAKIEM NIGDY ZYŁKI NIE PRZECIAGŁES JESTES STRASZNYM LENIEM A TO ZE OWINOŁES SOBIE RADKA WOKÓŁ PALCA TO CHYBA SIE MYLISZ POPROSTU RADEK JEST INTELIGENTNYM FACETEM WIEC DAJE CI SPOKOJ A TAK JEDNO PYTANIE NA MARGINESIE DLACZEGO WAS WYP...OLILI NA DISELDORF TO JUZ CHYBA DAJE DO MYSLENIA ZASTSANÓW SIE JAK JESTES TAKI MACZO WSPÓLCZUCIA DLA ANI
pracownik 2014-07-05 21:32:35
o jakim kolejnym koledze mówimy jeżeli można wiedzieć ????????????? (chodzi mi o następnego zmarłego )
Mareczek 2014-07-05 22:50:19
Ania to dobra dziewczyna ale ten kiluniwsky to łajza fałszywa menda tylko ludzi obgadywac i niszczyc opinie innym nastawiac ludzi przeciwko innym i tylko chwalic sie jakie ma znajomosci z magda i jej bratem dobrze mu tak wkoncu ktos przejrzał na oczy
tst pracownica 2014-07-05 22:56:05
dobrze ze juz nie widze tej falszywej mordy na 13 odrazu lepiej się mieszka
1
pracownik 2014-07-06 23:22:37
hej...coś wam się chyba pomyliło ta strona nie służy do prania prywatnych brudów i popisywania się chamskim słownictwem.Widać,że obce jest wam słowo:KULTURA:)
1
tola 2014-07-07 12:11:05
a niech wszyscy wia i przygotuja sie na hamskie zachowanie lepiej niz sie przygotuja wczesniej do tego niz zaczerpna oczarowania na miejscu
dobre oko 2014-07-08 00:09:24
tylko szkoda ze M jemu z reki nawet sie przechwalal ze nigdy nie bedzie dmuchal i leje na to bo przychodzi zbakany a oni nieumieli by tego obsluzyc chyba chhodzilo mu o test albo robote za bardzo go nie sluchalem starczylo ze go ogladamjednym slowem pepek swiata u M zalatwil se szrajberina na wodach bo kiedys z nia krecil ale wyobraznia 2 czwoboda M Prosila go zeby zostal kierowca na weinheim culwa ale mniemanie o sobie maczho a w nocy placze bo nie ogarnia zycia tylko w grupie cwany z polpetem kopiac lezacego
Wirtual 2014-07-08 07:47:34
Najlepsze jest to, że nikt nie napisze nic lepszego niż "to ciota" itp. Dajcie spokój z takim ocenianiem bo to jest zupełnie niemerytoryczne.
monia 2014-07-09 18:48:16
masz racje zadza i to na dobre, firma porazka madrzy ludzie tam juz nie pracuja jest jeszcze jedna osoba co by mozna duzo o niej powiedziec narzeczona brata szefowej szarogesi sie jakby sama była w stadzie
1
Wosta 2014-07-09 22:18:50
Czyli to wygląda na jakąś nepotyczną firmę. Z własnego doświadczenia wiem, że wtedy kolorowo to nie wygląda...
Wosta 2014-07-10 09:16:02
Temat pewnie w ogóle jest nie wyczerpany. Według mnie nie ma co się zajmować kimś takim, bo szkoda na to nerwów i cierpliwości.
załamka 2014-07-10 20:31:37
Tola, Monia, Dobre oko, Byłem i reszta ferajny marsz do szkoły nauczyć się pisać po polsku. To nie jest miejsce żeby oceniać pracowników tylko firmę. Jak jest problem, uderza się bezpośrednio, no chyba, że nie starcza odwagi,a z tym wielu z Was ma problem;) Niektórym słoma z butów wystaje, mimo że są kilometry od swej wiochy. Żal mi Was.
fric 2014-07-11 13:54:28
załamka ty jesteś chyba sam żałosny ciekawe z jakiego ty za..pia pochodzisz?????
Tolkien 2014-07-11 20:46:15
"Załamka" piszesz w ten oto sposób, bronisz poniekąd tej osoby a może nawet jesteś tą osobą - dla mnie to mało istotne, jednak ja te osoby wypowiadające się rozumiem. Przez jakiś czas również miałem nieprzyjemność pracować z tym "panem" i niestety dobrego słowa nie jestem wstanie powiedzieć o nim. "FALSZ-OBŁUDA-MANIPULACJA" to zbyt mało, aby się wypowiedzieć , ale z racji tego, że jestem wstanie rozgraniczyć nagonkę od prawdy obiektywnej to muszę przyznać rację całej reszcie. Żadna z tych osób nie napisała nieprawdy i nie ubliżyła niesłusznie tej osobie , ta osoba notorycznie obgadywała inne osoby w sposób wulgarny, ośmieszający normalne osoby, nastawiała inne podatne na manipulacje młode niedoświadczone osoby przeciwko innym. Swoją drogą tak sobie to analizuję i przetwarzam w głowie - skąd w tej osobie tyle nienawiści do zwykłych ludzi, chamstwa , ośmieszania normalnych ludzi - chyba ta osoba ma wielki problem z samym sobą - może lepiej żeby udała się do psychiatry aniżeli psychologa i zweryfikowała swoje kompleksy. Ta osoba ma bardzo wielki kompleks osobowości przez co niszczy wizerunek innych osób. Żal mi jedynie jego żony bo to naprawdę fajna i miła osoba. Współczuje jemu , bo sam się zniszczy - jednak sam niszczył bez skrupułów innych a według prawa karmy jest tak , że odpłaci ci się za wszystko co złego wyrządziłeś innemu. Ja bynajmniej nie chce mieć nic wspólnego z tą osobą!!!
Pola 2014-07-12 07:40:10
Może po prostu najłatwiej by było nie zajmować się ani nie przejmować się tym co rzeczony pan robił/robi. Najlepiej skoncentrować się na swoich obowiązkach i tyle.
aga 2014-07-14 13:06:32
monia przyzaje ci racje ta osoba bardzo wysoko ma głowe mysli ze jej narzeczony to brat szefowej to jej wszystko mozna nie tacy madrzy tam balowali przyjdzie czas to nozka w tancu sie podwinie jest bardzo zarozumiała nie jedna osoba przez nia wyleciała albo miała areszt na trzy miesiace siedzenia w polsce liczy sie tylko jej paczka innych pracowników gnebi i goni jak psa
bylem 2014-07-14 21:31:31
brat wporzo a z takim klawiszem sie zwiazal dyc to zBYSZEK 2
POULA 2014-07-14 21:36:35
On slepy jak Ania a szkoda bo to dobrzy ludzie
zocha 2014-07-16 22:37:10
A jak Tam pani szajbus na Duseldorfie?? ktoś cos wie?? jak naam jest?z tego co wiem Ona zadowolona. co tam sie robi? sa godziny> itp piszcie co tam jest grane
Piot3R 2014-07-17 19:36:14
Ja powiem tylko tyle. Jeździłem przez pół roku i starczy. Teraz pracuję w PL i przynajmniej mam wszystko na papierze bo tam to na głupi druk E106 który jest potrzebny by pójśc do jakiegokolwiek lekarza nie płacąc za wizyte prywatną czekałem 6 miesięcy i w sumie gdybym pracował tam dalej to pewnie czekałbym do dzisiaj :)robota to zależy gdzie sie trafi: tu jest lżej tam jest ciężej to normalne wszędzie tak jest. Jak dla mnie to jest fajna fucha dla ludzi którzy chca sobie dorobic na wakacjach (studenci itp) ale żeby jeździć tam cały czas w formie na stałe to sorry ale nie dzięki. Fakt 2000 idzie przytulic ale co dalej ?? :)
byłem 2 2014-07-18 16:54:19
znowu administrator usunoł moja opinie to świadczy właśnie o firmie prawda usuwana jest od razu dlaczego ??? czego sie boicie i tak kazdy o pijanstwie w firmie wie
tola 2014-07-18 20:37:56
o jej to nie zadna nowość przecież firma z tego słynie wszyscy o tym wiemy
banan 2014-07-19 11:46:48
normalka koordynatorzy kierowcy i szefi na czele to jedna grupa pijaków chleja do póznych godzin a póżniej do pracy??????
dynia 2014-07-20 20:04:12
byłam z nimi na duseldorfie, jak dla wszystkich nowych tam był szokkk dla Szajbuski też, ale trzymała fason jak to Ona hihi pożniej wrociła do siebie;-)) jak to Ona krzyk, ryk itp czyli bez zmian, jest tam ciezko fizycznie ale nie ma źle. Szajbus fajnie ze tam jesteś, choć i tak inna jesteś dla Nas na kożyść! kobitki z grupy XYZ
1
dynia 2014-07-20 20:13:27
a co wy tak sie szjbuski i dusseldorf utrzepili??? niech kazdy jedzie, jeszcze chwila i sie bedziecie zabijac by tam jechac, i do jej Timu należeć. nie mozliwe dzieweczyna nic nikomu nie zrobiła nigdy! wrecz pomogła i kazdy wie i słyszal ze gdyby nie jej medyczna wiedza... sorry ale troche szacunku dla niej, jest Ok specyficzna ale dobra i pomocna,kazdy o niej pisze ale w pracy na worm nie dało sie zauwazyc by miała jakiś" przeciwników" kazdy lubiał z nia spedzac choć chwilke na pausie i po pracy tez wiec nie rozumie was.
TOLA 2014-07-21 09:23:07
LIŻECIE JEJ WSZYSCY D..E BO SIE BOICIE TAK JAKBY TO SZRAJBERINY BYŁY WSZYSTKIM PAMIETAM JAK ZACZYNAŁA ILE TO RAZY PŁAKAŁA BO NIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI ALE NA CHAMCA CHCIAŁA BYĆ SZRAJBERINA PO NIEMIECKU SŁOWA NIE UMIAŁA A TERAZ D....NA PANI
ABC 2014-07-21 15:19:00
Slyszalem ze na dusseldorfie ogien z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to sie mowi?
abcd 2014-07-21 22:15:18
eee ludziska, piszecie nie wiece co! robiłam na tst i dusseldorfie, sylwia-pani Szajbus naprawde daje rade mysli o swoich.ma charakter dziewczyna, ale walczy zawsze o swoich. zreszta widzialam teraz miala fajny tim,i wszyscy razem na wzajwem sie wspierali. bylo Ok serio.pomyslcie tak naprawde zanim kogos oczywiscie w sekrecie za ściana obsmarujecie.tak łatwiej jest nikt nie ma odwagi powiedziec w twarz szajbusce szefi koordynatora... ale łatwo sie pisze na gowork tchurze
cmom 2014-07-24 10:07:33
przecierz tego nie trzeba nawet pisac bo wszyscy wiedza co sie dzieje w firmie pijanstwo na pierwszym miejscu a przykładem swieci góra poczawszy od szefi koordynatorow kierowcow pan (usunięte przez administratora)ma w tym orła podziwiam go za odwage jezdzac z ludzmi i podczas kursów popijac
pracownik 2014-07-24 15:58:21
prosze jeszcze raz napisac nazwisko tego kierowcy który popija w czasie jazdy może zdążą ludzie to przeczytac nim administrator to usunie.
odp. - cmom 2014-07-25 14:25:48
Bylo napisane ponownie nazwisko i ponownie usuniete przez admina. Ktos sie boi prawdy.
PRACOWNIK 2014-07-25 21:55:20
NIE DA SIE NIE ZAUWAŻYĆ ,ŻE NIEWYGODNE WIADOMOŚCI SA NOTORYCZNIE USUWANE ALE TAK JAK I JA WIELU Z PEWNOŚCIĄ TĄ WIADOMOŚĆ ZDĄŻYŁO PRZECZYTAĆ WIĘC NIC TO NIE DA ŻE JE USUWAJĄ .
Lidzia 2014-07-28 16:47:49
to prawda byłam świadkiem naocznym mozna było sie pośmiac i jednoczesnie płakac nie do wiary dorosłe osoby a 0 zachowania i pochamowania
Omlet 2014-07-28 20:17:58
Na grzechy innych ludzi nie ma co patrzeć. Są jacy są, a to że zachowują się nieodpowiedzialnie to inna para kaloszy. Ponadto myślę, że nikogo z nas na siłę w ILSie nie trzymają, jeżeli komuś coś nie pasuje to zawsze może zrezygnować i szukać innej pracy, chociaż mam wrażenie, że w ILSie można liczyć na ciągłość zleceń bo to jednak całkiem spora firma z dużą ilością znajomości i powiązań, dlatego będzie to utrzymane.
aga 2014-07-28 20:33:35
omleciku co sie kiedyś nie zdziwisz pozdrawiam
KILan 2014-07-28 21:10:42
do roboty a nie jeczec jestescie zalosni macie robic i cicho byc
Oburzona!!! 2014-07-28 22:47:27
Jestem bardzo ciekawa kto się podaje za "KILana". Z tego co wiem ten chłopak pojechał dziś do pracy i o tej porze nie mógł tego napisać, ponieważ siedział w autobusie... Oj nie ładnie...
pracownik 2014-07-28 23:08:30
NIE JESTEM ANI ZA "KILANEM"ANI ZA NIKIM ALE KTOŚ CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE W TYM WIEKU MA SIĘ INTERNET W TELEFONIE
Oburzona!!! 2014-07-28 23:25:59
No ależ oczywiście tym bardziej, że o 21:10 zazwyczaj siedzi się na telefonie, czyta się opinie ILS, zamiast ładować walizki do autobusu ;-) Myślicie, że on miał jeszcze na to czas? xD Ludzie darujcie sobie...
ona 2014-07-28 23:37:53
tak bo napisac post to 2 godziny przecierz to tyle co sms a tak ma alibi bo juz nie raz byl bardzo wylewny i 'szczery'[bezszczelny]jak to on drugi po M ale skonczylo sie
monia 2014-07-29 11:07:43
jak to bedzie od 1 stycznia? bedzie podwyzka? bo wtedy placa minimalna powinna wynosic 8.5euro/h
pracownik 2014-07-29 12:55:35
Z TEGO CO WIEM TO JUŻ OD TEGO ROKU OD STYCZNIA ZMIENIŁA SIE MINIMALNA PŁACA NA 8,50 A W NASZEJ FIRMIE WSZYSTKO PO STAREMU-BEZ ZMIAN:)
Zostaw swoją opinię o ILS - Worms
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS