brak logo

Agro-TaK

Zagrodno

Opinie o Agro-TaK

anonymus 2010-10-23 22:21:26
w tej firmie jedyną podwyżką jest handel olejem napędowym robią to wszyscy mają nawet swojego odbircę który odbiera to bezpośrednio na polach . wszyscy wiedzą kto to taki i śmieją się że są tacy sprytni.
a włściciele to [usunięte przez admina] nie potrafią nawet tego przypilnować
1
elvis 2010-11-15 19:52:41
spółka agrotak jest to firma przejęta za bescen od państwa a właściciele to dyrektorzy dawnego kombinatu pbr
1
ppp 2010-11-21 13:20:04
tak wszyscy wiemy kto to taki ale słyszałem że się już na nich czają
ja 2011-01-15 13:01:59
Zgadzam się z resztą. Sami [usunięte przez admina] , stawki ustalają wedle znajomości, najwieksze wypłaty dostaja najwieksi[usunięte przez admina] , poza tym wogóle nie dbaja o pracowników, żadnych powyżek, premii, bonów na święta. Sprawa godna nagłośnienia!!!!
ona 2011-02-20 13:50:59
jeżeli firma została przejęta za bezcen to czemu sam jej nie kupiłeś?
jeżeli praca się nie podoba to się zwolnij! nikt na siłę nigdzie nie trzyma!
jeżeli chce się podwyżkę trzeba mieć argumenty, a żeby je mieć trzeba mieć trochę oleju w głowie. Pozdrawiam wszystkich nienaoliwionych :)
5
2013-08-29 23:09:18
kazdy zarabia jak moze a ty jestes[usunięte przez admina] ze otym piszesz i inym przypal walisz wes sie ogarnij
1
kraśko 2014-08-01 21:32:14
Agro Tak pffff... beznadziejna firma tyle w tym temacie
beny 2014-08-01 21:39:12
kolbe klade na Agro tak i zbyszka
beny 2014-08-03 23:35:43
zara zdymie gacie i tu nawale
Zebatka 2014-08-03 23:57:36
znacie Kwiaciarke cmentarna
Adam Kindler 2014-08-04 00:03:21
Kocham AGRO TAK pracuje tam od miesiaca i jest bosko,,,Agro tak uratowal i zmienil moje zycie. z tego powodu wstwie sobie zeby Zebatka
ejdam 2014-08-06 22:35:07
Jestem przyszloscia i nadzieja agro taku w piatek wyplata i wstawie sobie wkoncu nowe zabki. Dziekuje bogu ze tu pracuje a
gro tak forever
Gosia 2014-08-06 22:43:19
Agro tak odmienil mojego Adasia stal sie innym czlowiekiem:) nie zastanawiajcie sie dluzej agro tak daje nadzieje na lepsze jutro. Agrotak ponad wszystko
Beny 2014-08-10 23:35:50
Wstyd mowic o zarobkach ledwo na życie starcza
ejdam 2014-08-17 13:26:02
jestem po wyplacie... Masakra kocham agro tak ale to co zarobilem to porazka dwa dni picia i po kasie je balem caly miesiac jak beduin ze Starym grzechotnikem i wiecej Robciu za staz biere niz ja. Ale i tak Kocham agro tak i swojego kierownika Gosie tez kocham bo jestem Zebatym Aniolem
Jelcym 2014-08-17 13:51:53
czesc jestem Olek Jelcyn i tak sobie pisze bo lubie i sobie pisze bo lubie i sobie pisze i dra
pie sie po torbie i fajnie jest bo katorga fajna jest oo tak bejbe bede tam ryl rorewer end ewer i koko dzambo i do pszodo estas loka stasiek owad
beny 2014-08-17 13:58:36
widac po tych opiniach jaka patologia tam pracuje...brak slow poprostu
franek 2014-08-17 23:01:10
kiedys bylem maly ale mialem duzego dzisiaj jestem duzy a moj pedzel dalej jest maly lubie agro tak bardzo lubie jak na warsztacie cheftaja lubie tez kolysac jajka byka kiedys nawet nacieralem sie klockiem cielaczka:)bo chcialem byc czescia tej firmy. Maja duzo ziemniakow lubie czasami je kopac i biere je do piwnicy na jadlo chce tam zakisc ogorca na wieki bo mam zakuta pale jak owad stanlej mordziaty owad bez torbowa kondonowa palka. A i adas to mi ostatnio rodzyna wygryzl z wieracza popuscilem mu szpare i tak sobie pociumcial fajnie nie?bylem tez u niemca to mi dal popalic arbajt sznela arbaj sznela i dlate
go teraz jestem ryzawy oh na ja majne munsien is ryzawiec und is libe pimelst und gut jaja masiren
ksiegowy 2014-08-28 10:00:25
ja zara biere ksiegowego i obdoje se traktorek do wyplaty daleko a pic sie chce
1
sowizno 2014-08-28 10:07:15
a ja biere wozek i ide nabiere se ziemniokow bo mnie sie zrec chce troche tez pogonie na osiedlu ludziska biero je jak nic po 2zeta kilo nie to co w mak kejnie
ejdam 2014-08-29 15:27:17
a ja mam dwa zeby jeden do otwierania piwa a drugi zeby mnie bolal musze se wstawic trzeciego zeby jelcynowi ser z pod laski skrobac
Ślipiaty 2014-08-29 15:34:44
dzien dobry Mietek jestem tak ostro walilem w agro taku nie bylo dnia zebym tam nie pil i tera jestem na rencie i mam wszystko w(usunięte przez administratora) tak wiec polecam te firme bo od tego chlipania mam rencinke pozdrawiam Ślipiaty
Ejdam 2014-08-30 14:33:10
kocham swojego (usunięte przez administratora) kierownika jest boski. Olek przepraszam juz Ci nie wygryze turlakow (usunięte przez administratora) sam sie musisz zadowolic Jelcyn pizdelcyn uhaha jestem super ps Gosia syfonosia miala tyle batow w ci... Ze cale zagrodno by nimi ogrodzil uhehahihi
tomi 2014-09-07 19:55:03
hcialbym pracowac w tej firmie fan rolnictw
1
Ejdam 2014-09-09 10:08:17
tomi daj sobie spokoj z ta firma ja jestem niecaly tydzien po wyplacie i juz zem wszystko przechlal razem z moja ciasna (usunięte przez administratora) zolimy tak ostro ze zrec nie ma co ale za to sie deptamy jak kroliki
:) 2014-09-21 19:06:05
hehe masakra co tu sie dzieje tylko najszczyc na te firme
........ 2014-11-20 19:55:42
Szkoda słów... Te komentarze są żałosne
lkiu 2016-05-08 17:00:04
no wiesz @xi takie wynagrodzenie to przeciez w duzej meirze zaezly od tego jakie stanowisko do pracy bierze sie pod uwage i jakie ma sie kwalifiakcje..
1
Zostaw swoją opinię o Agro-TaK - Zagrodno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro-TaK