logo Rationel Polska

Rationel Polska

Wędkowy

Opinie o Rationel Polska

anika 2015-03-03 20:18
wszyscy narzekają a pracują.... się nie podoba zwolnij się a nie psujecie opinie pracodawcy JESTEM PRACOWNIKIEM OD 6 MIESIĘCY I NA WYNAGRODZENIE NIE NARZEKAM
Pracownik t2 2015-03-09 15:45
A co myslicie o liderach na t2, kto waszym zdaniem jest najbardziej wporzadku a ktoremu sie powalilo w glowie?
Maszynownia t2 C 2015-03-16 14:55
widzę same złe zdania na temat WIOSKI... ZASTANÓWCIE SIĘ... transport jest-koszt który ponosicie miesięcznie wynosi 10-30 zł (nie licząc dojazdu do przystanku)przerwy są po to żeby zjeść albo zapalić fajkę, jak ktoś zostanie poproszony o późniejsze póście na przerwę to czy któremuś z pracowników coś się stało złego?? bez przesady. sam zostaję często na przerwie ale wiem, że przerwa mi się należy i wcześniej czy później na nią pójdę. nikt się nie czepia. wiadomo, że kazdy ma gorsze dni. skoro przełożony zwrócił nam uwagę - z jakiegoś powody to zrobił. pamiętajcie!!! dużo osób słyszało o ostatnim wypadku w VW... nie omijajcie zabezpieczeń b o to one być może uratują nam zdrowie, a nawet życie. z jakiegoś powodu maszyna została tak zaprojektowana i obudowana. straszną głupotą było obejście wszystkich możliwych zabezpieczeń. ... sam jestem operatorem wiertarek i raz pękło mocowanie wiertła. zapewniam że gdyby nie obudowa niby tylko z blachy 2.5 mm to to właśnie mocowanie uderzyłoby mnie prosto w głowę. a 18000 obrotów to nie prędkość koła od roweru. pracujmy z rozwagą. nie kieruję tego do nowych ale i do starych stażem pracowników. nie popadajmy w rutynę. nie myślmy że skoro przez 5 lat nic sie nike stało to tym razem też się uda. jeżeli myślicie że rutyna jest ok...nawet nie wiecie jak się mylicie. ja nie mam jeszcze dzieci, ale chciałbym w mam nadzieję że niedalekiej przyszłości będę mógł prowadzić za rękę moją całą ręką moje dziecko. trzymac na rękach widzieć i słyszeć. stosujmy ochronniki słuchu i okulary a ne tylko na pierwszej zmianie bo "góra" patrzy. wzroku i słuchu nikt nam nie naprawi za darmo. pozdrawiam Maszynownia t2 C
4
exworker 2015-03-20 12:09
Muszę pilnie skontaktować się z działem kadr i płac. Ma ktoś może do nich numer telefonu?
1
Jarek 2015-03-30 23:39
Boisz sie ze jak nowi przyjdą i cie wygryza... Jak ci nie pasuje to spadaj do konkurencji. Większości pracownikow praca w WV pasuje, jak ktos jest niekompetentny i nie próbuje sie poprawić to go zwalniają sorry ale tak jest
T5 Ork 2015-03-30 23:41
Ludzie jeżeli ktoś potrzebuje roboty to może spróbować, szału nie ma, zapierniczać trzeba, normy są tak jak wszędzie przegrzane, niczym się nie różni praca od flexa, rotacja jak wszędzie, generalnie wszędzie jest podobnie biedny Sven_ska się wkręcił, jak się chcesz rozwijać to idz na studia i tam rotuj artykuły do gazety pisz bo sie marnujesz poeto
wodzu 2015-03-31 09:40
pytanie mam jak wyglada robota w Dovista piszą tylko pracownik produkcji a dokładnie to co tam sie robi bo na zdjeciu nie widac moze ktos napisze?
jap 2015-03-31 20:54
produkuje się okna i drzwi
jap 2015-03-31 21:02
Tak, za autobus kasują, ale 30zł miesięcznie :)
Rękawów tam nikt sobie nie obrywa. Z premią faktycznie porażka. Urlopy są 3 w roku: w grudniu przerwa świąteczna od 25.12 do 6.01., w lipcu 2 tygodnie, w lutym tydzień - tak jak dzieci mają ferie.
Dovista 2015-03-31 22:04
W odpowiedzi na posta zamieszczonego przez Sven_sk , informujemy, że przedstawione opisy dotyczące działalności Dovista Polska są nieprawdziwe i przedstawiają obraz niezgodny z prawdą.
Nasza firma w Wędkowach jest stabilnym pracodawcą działającym na polskim rynku od 20 lat. W ciągu tego czasu została zbudowana od podstaw organizacja, która obecnie składa się z 6 hal produkcyjnych - wydziałów produkujących różne typy okien i drzwi. Nasza oferta pracy skierowana jest do osób, które poszukują pracy na lokalnym rynku – w obszarze miast – Tczew-Stargard-Malbork oraz mniejszych miejscowości z wymienionego rejonu. Priorytetem Dovista jest zapewnienie pracownikom stabilnej i bezpiecznej pracy, która spełni oczekiwania zatrudnionych w Dovista ludzi.
Transport pracowników do firmy w Wędkowach jest opłacony przez Dovista. Od stycznia zmieniły się przepisy i nie trzeba już nawet płacić podatku (30 PLN). Co do zasady staramy się informować o potrzebie nadgodzin z 24 godzinnym wyprzedzeniem. Jeżeli uruchamiana jest praca w nadgodzinach w soboty to dojazd do Dovista jest opłacany przez pracodawcę. Transport nie jest zapewniany dla nadgodzin w tygodniu. Koszt jaki ponosi Dovista miesięcznie na opłatę transportu dla pracowników to ponad 100 000 zł.
Praca w nadgodzinach może być uruchamiana w szczególnych potrzebach pracodawcy (w razie zagrożenia utrzymania terminu dostawy, absencji) najczęściej podczas wysokiego sezonu (lipiec-listopad). Jest to związane z faktem, że każde zlecenie jest unikalne i nie możemy produkować wyrobów na zapas. W dniu 06.01 (Trzech Króli) na jednej z fabryk musieliśmy uruchomić dodatkową produkcję, było to zdarzenie incydentalne.
Dovista zapewnia przerwy w pracy gwarantuje 2 tygodnie wolne od pracy w lipcu, zwykle 2 tygodnie w okresie Bożego Narodzenia i Nowego Roku oraz tydzień ferii zimowych.
System premiowy obowiązujący w Dovista składa się z kilku elementów. Maksymalna kwota dodatkowego wynagrodzenia po okresie próbnym to 650 PLN. Na wysokość premii mają wpływ m. in. następujące czynniki: jakość wytworzonych produktów, bezpieczeństwo, produktywność zespołu. Wielkość premii z poszczególnych zakresów jest rozliczana oddzielnie – niższa premia z zakresu produktywności nie obniża premii za jakość, bezpieczeństwo. Składnik premii związany z bezpieczeństwem wykonywania pracy, jest bardzo istotny w Dovista. Bezwzględnie wymagamy przestrzegania przez naszych pracowników zasad BHP, w trakcie wykonywania pracy.
Fluktuacja kadr w Dovista jest związana z sezonowością procesu produkcyjnego. Dovista nie współpracuje z żadną agencją zatrudnienia, wszyscy pracownicy są zatrudniani bezpośrednio w Dovista Polska. Naturalnym procesem jest rotacja, pracownicy podejmujący zatrudnienie w Dovista w pierwszych trzech miesiącach pracy są szkoleni – każdy nowo zatrudniony w Dovista pracownik ma zaplanowaną ścieżkę wdrożenia do pracy. Uczy się pod opieką trenera, uczestniczy w szkoleniach dotyczących wymagań jakościowych produktów , BHP-u i stanowiskowych. Optymalną jakość i tempo pracy nabywa po ok 3 miesiącach. W tym roku firma zainwestowała w szkolenia pracowników ponad 500 tyś – dane aktualne na kwiecień 2015.
Po okresie próbnym zgodnie z procedurą rekrutacji, następuje ocena jakości pracy, na podstawie tej oceny najlepszym kandydatom Dovista proponuje pracę. Spośród nowozatrudnionych w 2014 na koniec roku rozstaliśmy się z 35 pracownikami (co stanowi 10%).
Oferowany przez Dovista pakiet opieki medycznej to koszt 2,33 zł na miesiąc (podatek dochodowy), które płaci pracownik objęty dodatkową ochroną. Pakiet zapewnia dostęp do 25 specjalistów bez skierowania w max 5 dni. Tylko wyjątkowe badania (np. rezonans) są dodatkowo płatne. Aby pakiet medyczny został uruchomiony dla pracownika, musi on zakończyć pomyślnie 3 miesięczny okres próbny i otrzymać propozycję pracy w Dovista.
Karta sportowa jest dodatkowym benefitem
Dokładamy wszelkich starań, aby oferta Dovista Polska spełniała oczekiwania i potrzeby naszych pracowników, równocześnie zapewniając zadowolenie klienta jako gwaranta stabilnej przyszłości naszej firmy. Słuchamy opinii naszych pracowników i ich pomysłów na zmiany poprzez wspólne warsztaty, system zgłaszania problemów, PPI, poszukiwanie przyczyn źródłowych. Razem zmieniamy firmę na lepsze.
1
nowy 2015-04-02 15:51
wie ktoś po jakim czasie na wysłane CV się odzywają? bo nie wiem czy czekać, czy szukać gdzieś dalej, wysłałem w poniedziałek rano. ?
3
jap 2015-04-02 19:03
A ludzie i tak przychodzą do pracy po to, aby po kilku dniach iść na chorobowe. Takich pracowników, to nikt nie potrzebuje :)
nowy 2015-04-03 09:32
ja szukam pracy, wysłałem CV i odzewu po 4 dniach nie ma? a niby szukają ludzi i ulotki roznoszą?
nie idiota 2015-05-20 13:18
po co ludzi obrażasz, normalni ludzie pracują ty musisz być idiotą i bardzo dobrze że już cie nie ma
do hardy 2015-05-24 22:09
hardy pochwal się gdzie pracujesz skoro tam tak dobrze płacą to na pewno zechcesz się pochwalić i rozreklamować tą firmę
BEnn 2015-05-25 00:10

Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
HARDY 2015-06-04 13:35
moge byc połamany ale zyje godnie za dobre pieniadze o ile tak nazwac płacone w polsce bo wiadomo w naszym kraju nie dadza zarobic zbyt wiele ale moja firma płaci uczciwie i na termin i nie musze liczyc dni do wypłaty
takasobieładnaiinteligentna 2015-06-21 20:18
Hardy gratuluję ŻYCIA (i zakupów :D).

A ogólnie to słaby nie jest zakład, tylko Wy wszyscy narzekający jesteście słabi. Jako ludzie jesteśmy istotami myślącymi, mamy coś takiego jak mózg (choć czasami mam wątpliwości, czy oby każdy został nim obdarowany-ale nie schodźmy z tematu). MÓZG pozwala myśleć! A (teraz ciekawostka) jako ludzie mamy też wolną wolę i możliwość wyboru. :D

Jeśli aż tak źle jest w Doviście, to co tu jeszcze robicie?

Odpowiem Wam co tu robicie. Jest to taki sam zakład, jak każdy inny. Ma swoje plusy i minusy. A Wam jest po prostu wygodnie - bo praca nie najgorsza, kadry nie najgorsze, wypłaty SĄ (co nie zawsze się zdarza gdzie indziej), social i inne duperele.
Wiadomo, że możecie opowiadać "kiedyś było lepiej" - ale to też wszędzie było lepiej. Jak byłam dzieckiem to dopiero były czasy (pracować nie trzeba było...). PRL - to dopiero były czasy...
PS Znam takich, co wspominają, że jak wojna była - to dopiero były czasy... ale oni twierdzą, że strzelanie do ludzi jest dobre - więc może to zły przykład.

Polacy po prostu mają mentalność do narzekania. Trzeba się przyzwyczaić :)

Miłej pracy - moglibyście docenić, że ją w ogóle macie...
Pozdrawiam Robaki
Bolo 2015-06-29 07:41
Są wczasy po grusza nie ma premii wróżka czy co-nie jak co roku kombinacja przy wyplatach
arek 2015-06-30 21:16
Ciekawi mnie na czym niby mają polegac te całe kombinacje przy wypłatach, przecież coś takiego jak wypłata powinna być akurat jasno ustalona i zapisana w umowie, coby człowiek wiedział ile zarobi. To nie może byc na zasadzie wróżki, więc jeśli tak tu jest to powinni to zdecydowanie poprawić. Pozdrawiam.
Marek 2015-07-10 09:24
Obecnie szukają kierownika produkcji. Ktoś może coś więcej o tym. Jaki klimat i itd. Z opini to chyba raczej trzeba mieć charakter h...żeby tam pracować czy normalni kierownicy tez sie trafiają.
1
aa 2015-07-15 12:59
spoko robota możesz przyjść na rozmowę niema czego bać robota jest okej bo sam pracuje w firmie i legalna kolego zapraszam
Marek 2015-07-18 09:32
A jak płaca kierownikowi produkcji. Warto startowac?
Iwona 2015-08-20 22:17
Witam. Pracuję w Doviście ponad 5 lat. I jak czytam te bzdury co tu wypisujecie to aż mi się żygać chce. Ci wszyscy co piszą źle o firmie to prawdopodobnie leserzy którym robić się nie chce. Firma jest uczciwa i jak ktoś uczciwie pracuje to i uczciwie go traktują. Pomagają nawet w trudnych sytuacjach życiowych. Jestem ze Starogardu i tu i okolicy nie ma innego lepszego zakładu. Ci co wypisywali powyżej źle o firmie prawdopodobnie zostali zwolnieni z przyczyn leżących po ich stronie. Bo nie słyszałam jeszcze żeby zwolnili pracownika który uczciwie pracuje. Zwalniają tylko pijaków i złodziei albo leserów którzy tydzień chorują a tydzień pracują. A i tych pobłażliwie traktują bo powinni zwolnić ich dyscyplinarnie a oni idą im na rękę i pozwalają im się samemu zwolnić. Mamy darmowy transport, wyprawki na każde dziecko idące we wrześniu do szkoły, paczki na święta i talony na święta 2 tygodnie urlopu w wakacje i tydzień w grudniu i lutym. Na t7 ludzie biją się o to żeby robić nadgodziny bo dobrze za nie płacą. Po 5 latach pracy mam 2900 na rękę i mam nadzieję ze nadal będę spełniać się w tej firmie i osiągać kolejne sukcesy. Nie zamieniłabym jej na żadną inna tym bardziej że dają swoim pracownikom możliwość rozwoju. Ciągle są jakieś nowe rekrutacje wewnętrzne na lepiej płatne stanowiska. I jak ktoś chce zawsze może spróbować coś nowego. Jestem szczęśliwa ze w okolicy jest taki zakład i że mogę w nim pracować polecam i pomagam moim znajomym dostać się do firmy. Marku a odpowiadając na twoje pytanie odnośnie kierownika produkcji to jest zupełnie inne stanowisko niż to które opisują wszyscy. Tu musisz się liczyć z dużym stresem bo pracuje w Doviście dużo ludzi którym się nie chce pracować i ciężko ich czymkolwiek zmotywować. Będziesz miał do czynienia z ludźmi którzy wola zamiast do pracy iść na chorobowe bo akurat jest ładna pogoda i przydało by się nad morze pojechać :) Ale nie martw się są i tacy którzy uczciwie pracują tylko tych jest mało i może zdążyć się tak że nie będziesz miał wyników bo produkcja cię olała i nie przyszła do pracy a dyrektor będzie oczekiwał wyników.
12
hardy 2015-08-30 12:47
urlop według kodeksu pracy socjal talony na swieta 600 i nie zabieraja poznie premi zeby sie bony zwrociły jednak ostrzegam dla leserów brak miejscz pracujemy w kolektywie
1
hardy 2015-09-11 17:39
A KTO WIDZIAŁ WOBE NA KOMPIE WYSTARCZY WPISAC NAZWISKO JAKI ZADOWOLONY ZE SWOJEGO ZYCIA
hardy 2015-09-11 17:44
a w flexie rozdawał czekolady pracownikom na mikołaja wiem bo tam pracowałem tu mu sie udało zazdroszcze wam
kolo 2015-09-12 14:14
zła praca nie jest, fizycznie też się nie napracujesz (zależy też od stanowiska) premie to jest ściema, jest wtedy gdy nie ma nadgodzin, a gdy są nadgodziny to o dziwo premia jest duża. Soboty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TOTALNE- przyjdziesz w sobotę dostaniesz za to dzień wolny, ( po jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi dzień wolny ? przecież chodzę by zarobić na rodzinę ,a nie siedzieć w domu)by tu pracować trzeba się uodpornić psychicznie, bo naprawdę ciężko wytrzymać. Zmiany co chwilę są np kalendarz pracy, jest ustalony z góry na 4 miesiące, ale i tak zmieniają go co 1-2 tygodnie. Wypłata nie jest zła, jeżeli jest jakaś premia bądź nadgodziny. Ogólnie nie polecam firmy- pracuję 5 lat i szukam innej pracy. Pozdrawiam
2
hardy 2015-10-04 11:08
nie chodzi czy ciedzko czy nie trzeba zarobic a nie pracowac za wolne a a rudy nietoperz to nie nazwiski tylko ksywa pana m prz
iron 2015-10-08 17:02
ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE PENSJE GLODOWE WARUNKI beznadziejne
3
Kosztorysant 2015-11-05 11:20
Witam, co jakiś czas spoglądam na ogłoszenia Dovist'y. Dosyć często poszukują młodszego kosztorysanta, czy ktoś wie dlaczego jest taka częsta zmiana na tych stanowiskach i jak się pracuje w dziale wyceny?
5
hardy 2015-11-22 09:36
witam to ja hardy pojawiam sie jak cien znikad dostaniecie talony a pozniej znow brak premi ha ha ijeszcze podatek wezma
3
atra 2015-11-23 07:56
hardy, przecież podatek jest potrącany bo tak narzuca polskie prawo, a nie woba czy ktokolwiek z firmy
4
maki 2015-12-23 09:07
co z pracą nz t2
Marcin 2016-03-29 20:46
Pracowalem na T2 - 9 lat. Sam sie zwolnilem. Obecnie teraz pracuje w Norwood w Rusocinie przed Pruszczem Gdańskim. Okna i drzwi norweskie. Podobna praca. Poszukują głownie stolarzy ale jak ktos chetny to można CV wysłac. Atmosfera spokojna,nikt ci du..y nie zawraca. Pracujemy przewaznie po 10h w piatki 8h. Pierwsza tylko zmiana. Na drugiej hali sa 2 zmiany. Pieniadze podobne. Stawka netto na poczatek powyżej 11zł za godzine. Mozna wiecej wynegocjowac. Aha i premia stała 300zl netto do tego co miesiac. Ciezko zeby ci zabrali. Przeważnie zabieraja za spóznienia do pracy ale to praca a nie przedszkole. Pracowalem w Doviście tyle lat to mam porownanie. Tu a tam. Pozdro
6
Eee 2016-07-01 21:33
Czy pracujecie w soboty i niedziele?
3
Eee 2016-07-01 21:36
Czy pracujecie w soboty i niedziele?
Mel 2016-07-07 18:47
Co oznacza ranga 2D lub 1D czy tez 3D
Mel 2016-09-03 12:52
Pracuje sie dobrze bo mamy super lidera. Finanse nie tj. na rozmowie najnizsza krajowa w rzeczywistosci wychodzi wiecej premia do 600 zl potem 200 zl. za to gdy nie wybierzesz UZ lub opieki na dziecko , dodatki za nocki uzbiera sie sporo wiecej.
2
Mel 2016-09-03 12:53
Pracuje sie dobrze bo mamy super lidera. Finanse nie tj. na rozmowie najnizsza krajowa w rzeczywistosci wychodzi wiecej premia do 600 zl potem 200 zl. za to gdy nie wybierzesz UZ lub opieki na dziecko , dodatki za nocki uzbiera sie sporo wiecej.
EPM 2016-12-12 14:09
Talony na swieta + paczki dla dzieci . Przy najnizszej krajowej wyplata na reke 2700 przy niewielu nadgodzinach . Soboty gdy nie masz w grafiku a potrzeba jest przyjsc do pracy dostaniesz 200 zl brutto dodatkowo. Dojazdy zapewnione. Czego chcecie wiecej.
1
mama 2016-12-18 17:54
daj spokój nie wiesz co piszesz czas w weekendy to dla rodziny i odpoczynek chyba że cię rodzina nie kocha.
2
Max 2016-12-23 13:16
Witam teraz dostalem propozycje na specjaliste ds. Jakości czy warto przyjadz się na te stanwisko? Z góry dzięki za info Wesołych Świąt
1
Ania 2016-12-26 18:52
Zastanawiam się nad podjęciem pracy za i przeciw ,ktoś coś.
2
StEfAn 2017-01-05 12:33
Byłem na kolejnej rozmowie i na chama gościu z którym dziś rozmawiałem chciał mnie wcisnąć na klejonkę (gdzie mi to odradzano) podchody takie robił aby tylko tam . Sam nie wiedział o czym gada
Maria 2017-01-05 13:45
Moja sąsiadka to tam robi na T4, to muwiła że sobie chwali. Kase dostali do wykorzystania ponoć koło 6 stuw, paczki na mikołaja dla dzieci, wigilia w pracy normalnie i jeszcze prezenty dla każdego co pracuje tak z tego co opowiadała. Mi sie wydaje że tam dbaja, mówiła że premie są i mi ona chwaliła prace. Płacą im jeszcze za autobus do pracy. Lepiej niż we fleksie mówią tak
Odpowiedz do Eee 2017-02-07 20:41
Przez 1,5 roku jak tam pracuje to raz bylem w sobote i to z podowdu długiej awarii maszyny. Na 7h od 6-13. Tam jest tak ze jak ktos uwaza za me mocne tyły to sam sie wpisuje na sobote. Wiekszosc chodzi bo wiecznie mają mało kasy,mi az tak nie zależy. Albo jak masz naprawde dużo roboty danego tygodnia to juz musisz zacisnąc poślady i przyjechac do tej roboty. Pisze to co jest na starej hali,na temat tej nowej sie nie wypowiadam bo nie mam z nikim kontaktu ale z tego cosłyszalem. Jesli masz 1 zmiane na tamtej hali to przychodzisz na 7h. Tam normalnie pracuje na 2 zmiany ale w sobote na 2ga zmiane nigdy
T3 maszynownia 2017-02-16 11:25
Pracowałem na T3 Maszynownia 5 lat i wszystko było ok oprucz wynagrodzenia zarabiałem od 1600 do 2000 max ale pewnego dnia zatrudnili Nowego Dyrektora przyszedł z flexa tam go prawdopodobnie zwolnili za pomocą solidarności .NO I W TEDY SIĘ ZACZEŁY ZŁE CZASY DLA RATIONELA.
T3 maszynownia 2017-02-16 13:25
T3 maszynownia linia ram 2007r może 2008r zaczołem prace, skończyłem 2012 moim brygadzistą był Krzysztof .R .zastępca brygadzisty Tomek nie pamiętam nazwiska ,pamiętam dobrze małego chłopka tz;BOBEK STRASZNY KRETYN Z WSZYSTKIMI WALCZYŁ ,NASTĘPNY BYŁ STĘPIEŃ DOBRY FACHOWIEC MIAŁ POJĘCIE O STOLARCE,NASTĘPNY KRYCHA NAJLEPSZY KOLEGA STĘPIENIA PAPUGI NIEROZŁĄCZKI TEŻ DOBRY FACHOWIEC,NASTĘPNY WIESŁAW .S. TAJNOS AGENTOS TEŻ ZNAŁ SIĘ NA ROBOCIE.DO CZASU GDY ZATRUDNILI NOWEGO DYREKTORA KTÓRY WCZEŚNIEJ NAROBIŁ BAJZLU W FLEX TRONIC I ZE SWOIMI CHORYMI POMYSŁAMI PRZESZEDŁ DO BYŁEGO RATIONELA TERAZ DOVISTA ZACZĘŁY SIĘ CIĘCIA FINANSOWE DLA PRACOWNIKÓW I SKOŃCZYŁA SIĘ MOJA PRZYGODA .POZDRAWIAM T3 MASZYNOWNIE I KOBIETKI NA ZAPRAWKACH.
2
Trep 2017-02-19 10:04
Konkretnie jakie cięcia ??? Zmniejszyli pensje ?
W czym poprzednie władze były lepsze od dziś - robią co im właściciel każe
Zostaw swoją opinię o Rationel Polska - Wędkowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rationel Polska