Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Luty - 2016-02-27 15:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pierwszeństwo w dostawaniu umów ma rodzina.Ludzie czekają po cztery lata na umowę a jeśli masz plecy to już nawet po roku jesteś w stanie awansować i to z wyższą stawka ...Tutaj nie liczą się ambicje tylko znajomości ...
zdjecie uzytkownika
opinia - 2016-02-29 17:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wika to niemiecka firma. Głowami firmy w Polsce są Niemcy. Została przeniesiona do Polski aby właściciel miał taki sam zysk ale mniej wydał na pracownika ( porównaj - pensja niemiecka w euro a minimalna pensja w Polsce ). Widzę, że ktoś kto broni tu wiki pisze tu różne informacje na temat dofinansowania kolonii dla dzieci, paczki dla dzieci. Ale czy firma pracująca w systemie zmianowym liczy się z życiem rodzinnym ? Nie można odmówić pracy w soboty nawet gdy decyzja zapadnie w piątek , to znaczy można, ale to odbije się echem... Pisano tu wcześniej o psiej górce- to oznacza miejsce, gdzie pracownicy jadą na szkolenie do niemiec, dzięki warunkom delegacyjnym jest to spory zastrzyk finansowy, jednak kosztem rozłąki z rodziną - jesteś za granicą na prawach pracodawcy, nie ma to, że wsiadasz w pociąg i przyjedziesz na weekend, siedzisz tam aż pracodawca pozwoli spotkać ci się z rodziną. Wszystko jest oparte na słowach, SŁOWACH, obietnicach. Pracuj najlepiej jak potrafisz a będzie awans i podwyżka. i ciągle są słowa i nic więcej, nie ma podwyżek, nie ma awansów. Ludzie odchodzą, cieszycie się, że tyle ofert, ale czy to są nowo powstające etaty, czy etaty, które się zwalniają z różnych przyczyn? Ludzie pomyślcie zanim tu przyjdziecie pracować dla niemca, na niemca. On ma ten sam zysk co miał jak miał firmę w niemczech, ale nam płaci w złotówkach nie w euro, więc do czyjej kieszeni idą te pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2016-02-29 18:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda że w wika sgf nawet dyrektor odchodzi z pracy?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-08 16:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mobbing do tego stopnia ze ludzie odchodza z pracy.niektorzy ustawiacze z legskiej to pomylka.nie znaja sie na rzeczy I gnebia pracownikow. 6.9? Do wyboru
zdjecie uzytkownika
m6 - 2016-03-08 19:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [on - 2016-03-08 16:33:49]:
to 6.9 to ma byc m6 i m9
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2016-03-10 14:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy to chodzi o dział m9 czy m6?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-03-13 07:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest gorzej na m9 czy m6?
zdjecie uzytkownika
Matta - 2016-03-14 21:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No spokojnie, zapytałeś to czekamy aż ktoś Ci odpowie, bo ja Ci powiem, że nie znam na to odpowiedzi, ale jest tutaj ze dwóchh którzy Ci na pewno dadzą odpowiedź
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-03-17 08:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do niedawna pracowalem na 9.masakra co tam sie dzieje.ustawiacze wykanczaja psychicznie pracownikow I ponizaja.nie polecam tam pracowac.ludzie sami rezygnuja z pracy.ja tak zrobilem.pozdrawiam tych ktorzy zostali.
zdjecie uzytkownika
riopp - 2016-03-17 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! a co powiecie na ofete pracy jako Referent ds. Obsługi Sprzedaży? bo widziałem, ze jest na kilka stanowisk teraz rekrutacja i sam sie zastnawiam jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
Lol - 2016-03-17 22:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się ludzie dają to tak później laduja śmieszne to jest he trzeba umieć się odezwać a nie sposzczac głowę w dół a potem ogłaszać na forum
zdjecie uzytkownika
katik - 2016-03-19 11:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lol, a kto tu niby się ogłasza na forum, ktoś jedynie dopytywał jak wygląda rekrutacja. Mnie to tez zastanawia, bo mam zamiar aplikowac jako inżynier jakości we Włocławku, ale nie wiem, czy przyjma mnie z rokiem doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
seklo - 2016-03-23 22:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wika Polska Włocławek to niestety zarobki ok. 1300zł na rękę, czyli minimalna krajowa, także dla pracowników na umowie o pracę z wiką.
Jeżeli podzielę to na liczbę godzin wyjdzie ok. 6zł na godzinę.
Nawet w biedrze zarabiają więcej, szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2016-03-25 12:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A ten M."gołąb" z sgf ...ludziska uwazajcie na niego kawasł kur...y ..ludzi sprzedaje i opierdala im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tylko popadnie ,pcha sie terazx na ustawiacza i jedzie na psią gòrke ..siedzi z tobą a za chwile idzie i sprzedaje cie nie siedzcie z nim i nie pijcie bo to kawał gnoja !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Robson - 2016-03-29 19:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i niedowierzam, nie jestem z Włocławka a okolic czy na Specjaliste BHP też to te same zarobki @seklo, bo nie chce mi się w to wierzyć, pomóżcie !
zdjecie uzytkownika
jikolo - 2016-04-01 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jako Referent ds. Przygotowania Poligraficznego to na akie stawki mogę liczyć? wydaje mi się, ze spokojnie można do 3 tys zaorbić, ale nie jest to napisane wprost.
zdjecie uzytkownika
kaczyński - 2016-04-04 10:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam nasi magazynierzy?
to są dopiero lewaki:)
zdjecie uzytkownika
Matta - 2016-04-04 11:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magazynierzy są przecież całkowicie spoko, nie widzę w ogóle dlaczego mieliby nie być spoko, albo być lewakami, to chyba troszeczkę przesada, tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
M8 - 2016-04-05 16:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tam taki łysy koksik;) wydawał mi się dziwny ale kiedy wszedł na kaizen bo coś wyjasniali okazał się miły kulturalny i nie powiem... uśmiech ma zarąbisty
zdjecie uzytkownika
karioke - 2016-04-08 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nic się nie zmieni, dopóki "umysłowcy" nie dopuszczą do siebie możliwości zmiany na lepsze, układy tak gonią układy, mobbing to druga nazwa wiki. a najbardziej rozbrajające jest to, że niemieccy właściciele, kierownicy nie mają pojęcia , jakie cudeńka dzieją się na zakładzie. oby tylko finansowa było ok, a że wika polska wika sgf to niebotycznie dojne krowy, to po co im wiedzieć. żal mi tylko ludzi na stanowiskach kierowniczych, którzy muszą klapać rączkami jak foczki hu hu hu i wtórować swoim kompanom.
zdjecie uzytkownika
karioke - 2016-04-08 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a i jeszcze jedno, wiem, że "umysłowcy" czytają te fora, kurcze no mamy XXI wiek, a firma nie inwestuje w PR, publiczne relacje, to punkt wyjścia odpowiedzialności społecznej, a bez odpowiedzialności społecznej nie ma długofalowo liczącego się biznesu. boli mnie, że mając wiedzę nawet nie chcecie mojej pomocy czy szeroko pomocy innych, którzy wiedzą, co robić byście stali się nie tylko dojną krową, bo myślę, że macie większe ambicje, niż tylko stać i mleć te trawę w pysku jak krowa na pastwisku
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-09 21:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karioke a mi żal wszystkich którzy tam zostali ja się uwolniłem od nich na szczęście a mobbing tak powinna się nazywać wika MOBBING!!!
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-10 12:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja troche odbiegne od plotek bo chcialbym pomowic na temat parkowania pod zakladem parking dla vipow jest w remoncie na jakiej podstawie kierowcy z tamtego parkingu zastawiaja pacholkami miejsca na parkingu przy Ogniowej?To sa miejsca oplacane przez nich czy samowolka?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-10 16:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiele wpisów tutaj dotyczy stanowisk robotniczych. Dla głodnych wiedzy jak to wygląda na stanowiskach biurowych - mam studia wyższe, dwa języki obce, pracuję w firmie prawie 10 lat w tzw. biurze. Wstyd mi się przyznać przed rodziną i znajomymi ile zarabiam, ludzie z moim wykształceniem i stażem pracy zarabiają po 3000 zł - 4000 zł na rękę, a ja... Marzę aby po 10 latach zarabiać 2500 zł. O wakacjach, wyjazdach nawet już nie marzę. Także drodzy współpracownicy nie tylko na tzw. produkcji jest ciężko. W biurze wszystko zależy na jakim jest szczeblu i z kim się na tym szczeblu siedzi. W naszym mieście praca to ogromna rozterka, musimy wybierać czy być tu z bliskimi czy "uciekać" za chlebem. Czasem myślę, że może jednak łatwiej być Polakiem w innym Państwie niż tu w niemieckiej firmie.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-11 18:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na sgfie pracuje pewien Łukasz, jest zatrudniony jako ustawiacz. Ten typek całe 8 godzin łazi wzdłuż linii (bez wyjątku czy to 18 czy 19) i obserwuje co robią ludzie. Jak już zbierze trochę "materiału" leci do kierownika zdać relację - takich pasożytów jest tu więcej ale jemioła jest wybitnie uzdolniony w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
śrubka - 2016-04-12 18:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podobno ten stawiany na piedestale ksiądz to pochodzi z kryminału, gówniarz jeździ różnymi furami jak jakiś alfons, a wszystko to z lewej kasy, podobno tu Mielęcin wchodził w gre, ale kasa w rodzinie została i nie dosyć że ten się wozi to jeszcze pupilek i ma dostać stołek... jak mu dadzą stanowisko to po prostu będę się bać!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-12 18:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ja od wielu lat pracuje w wice, mam bardzo trudną sytuację życiową w związku z tym nie chodzę na żadne imprezy integracyjne firmowe, piwo w weekend czy na dyskotekę jak idzie wiele osób z działu itp. Nigdy w pracy nie mówię jaką mam sytuację, ale raz mi zarzucono, że się nie integruję z zespołem i tak nie może być itp. Jak to usłyszałam to jakbym w twarz dostała. Bardzo staram się w pracy, urlop to od wielkiego dzwonu,zazwyczaj biorę jak już trzeba wybrać. żadnych chorobowych, i co? Czy naprawdę trzeba stuknąć z tym i tamtym kieliszkiem żeby być dobrym pracownikiem? Zacisnęłam zęby, nie będę obcym ludziom mówić jaką mam sytuację rodzinną. Ale to bardzo boli.Obcy ludzie myślą że się izoluję albo wywyższam, a ja każdego dnia po pracy biegnę jak najszybciej do domu do rodziny.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2016-04-13 22:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo dobrze podlizuchem nie jestes!gratuluje
zdjecie uzytkownika
Mądry - 2016-04-14 17:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś się dowiedziałem, że ktoś tu zrobił wpis na temat ustawiacza Łukasza. Nie mogłem tego tak zostawić i muszę napisać prawdę. Znam tego chłopaka i to bardzo skromny i spokojny chłopak, nigdy nikomu krzywdy nie zrobił. Kultury i opanowania możemy się wszyscy od niego uczyć. Osobiście dziwię się, że już dawno nie jest na jakimś wyższym stanowisku. Biegle mówi po angielsku, nigdy nie widziałam, żeby się uniósł albo krzyczał ( to się nazywa inteligencja emocjonalna a tego nawet kierownikom brak ). On nie potrzebuję jechać na rok do Niemiec żeby opanować jakiś temat- dziś rzucić go tu- da radę, jutro tam- da radę. To, że obserwuje wszystko i chodzi do kierownika- bzdura. On nie ma to czasu bo musi uczyć się wszystkiego. Przez to że jest bardzo zdolny ludzie zaczynają mu zazdrościć. Z mojej strony jestem pewien , że ten wpis zrobiła osoba, która widzi w nim konkurencję i boi się do tego stopnia, że już kombinuje chorobowe zamiast wziąć się za robotę... Ludzie zamiast jechać po kimś weźcie się do roboty, idźcie krok dalej, uczcie języków a nie, najlepiej jak ktoś jest pracowity to go zgnoić na forum. A w twarz nic nie powiecie. Jak tu wam robota nie pasuje to zmieńcie jak jesteście tacy świetni to nie będzie z tym problemu!!
zdjecie uzytkownika
ZMYWAK - 2016-04-14 20:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak jest taki inteligentny to ciekawe czemu po przyjeździe do Polski prawie wywalili pół jego lini bo nic tam nie potrafili zrobić gdyby nie pomoc 183401 i 183300 konfident byłby w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do dziś. A jeśli chodzi o wyjazd do Niemczech to pojechał ksiądz bo ma 1 lewel więcej za podpierdalanie kolegi co mu załatwił prace.Cała 3 jest siebie warta Ksiądz, Jemiol i jego wierny pies. A ty się zastanów Mądry czy jesteś kobietą czy facetem ha ha ha
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-22 15:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZMYWAK - 2016-04-14 20:18:34]:
A co to sie stalo ze nam dyrektorka zwolnili
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-23 14:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-04-22 15:12:26]:
Jak to co sie stalo? Dawal za male premie kierownikom a nam robolom za wysokie podwyzki no przeciez kiedys musialo sie to tak skonczyc nie?
zdjecie uzytkownika
Karioke - 2016-04-23 22:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [on - 2016-04-09 21:17:28]:
ja też się uwolniłam, ale cholernie mi żal tych manometrów, bo niemieccy właściciele przejmując firmę nastawili się wyłącznie na korzyści finansowe, a firma to nie tylko zera na kocie ...to cała cudowna kultura organizacyjna, która obecnie jest spróchniała...mam ogromny sentymenty do tej firmy, wiem, co zrobić by Wika Polska była atrakcyjna dla obecnych pracowników i dla przyszłych pracowników, ale swtierdzenie, że na Twoje miejsce jest mnóstwo innych osób niszczy wszystko. Jakikolwiek przejaw kreatywności, energii rodzi bunt i jest duszone w zarodku. Proszę Państwa niszczycie ogromny potencjał firmy, która mogłaby jawić się w oczach innych jako solidny kontrahent, pracodawca, kreator rynku, twórca lepszego obrazu pracy, liczą się chęci i praca, a nie pójście po najlżejszej linii oporu, żeby było więcej zer na koncie i jeszcze więcej, ale nie dla tych pracowników niższych szczebli, którym kochani "umysłowcy
" zawdzięczacie wszystko, bo dla Was, ale bez tych jakże ważnych maluczkich pracowników nie byłoby tych zer na kocie, wolicie, mam nadzieję, że woleliście dawać "umysłowcom" setki tysięcy premii, a ochłapy tym, którzy tworzą cały trzon potęgi firmy Wika
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-24 20:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Karioke - 2016-04-23 22:00:47]:
Moja kochana Karioke!!!!!!!!!!! Kocham Twoje slowa ,to o czym napisalas to czyste slowa prawdy.I powiedz ,jak takie tumany nastawione na ilosc zer na koncie moga zniszcyc ogromy potencjal drzemiacy w ludziach ,ktorzy nie tylko chca przychodzic do pracy aby odwalic swoje ale chca byc dla tej pracy dobrymi lubiacymi swoja robote ludzmi.Czy mi sie wydaje czy to o czym marzymy to tylko mrzonki?Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.Twoj wpis postawil mnie na nogi w tym pozytywnym slowa znaczeniu.
zdjecie uzytkownika
Karioke - 2016-04-24 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [leo - 2016-04-24 20:27:47]:
i ja pozdrawiam szczerze
...te "tumany", to w pewnej mierze ludzie mający pasję, lecz weszli w foczy pęd, który odmóżdża ...ale jednak daje smar, który aplikują innym, ażeby nie pozostawać w tyle, choć w lustrze widzą błazna, zamiast swojej twarzy. Żywieni sprzeniewierzaniem się własnym początkowym zasadom...stają się jeszcze gorsi, jak Ci, którym zaprzedali siebie. Duma to takie ostatnimi czasy zeszmacone słowo. Ale właśnie duma i szacunek, który buduje poczucie honoru winny być codziennością...a nie bylejakość i wtórność marności. Może to utopijne, ale własne, a nie skopiowane czy pożądane. Asertywność, to nie "umiejętność" stawiania na swoim, asertywność, to nie buta i agresja. Asertywność to filozofia życia. Szacunek dla nas samych przy równomiernym szacunku dla innych, nie inaczej. Bycie kreatorem życia ? czy bycie kreowanym? ot co...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-25 18:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Karioke nie wiem na jakim dziale pracowalas ale wiem ze m9 to patologia , nie polecam nikomu tam wylądować. Alkoholicy molestujacy itd.Mobbing to ich motto życiowe.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-26 17:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-25 18:34:09]:
No i sama widzisz moja droga Karioke ,ze prostactwo prostactwo i jeszce raz prostactwo rozjechalo sie na potege.O czym tu gadac?Na M-jakims tam jest tak na innym jeszcze gorzej a to wszystko przez to,ze ludziom rozjechaly sie troche duma z honorem na rzecz chamstwa i malostkowosci.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-26 21:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leo ty masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz? ?sądzę że jesteś jednym z umysłowych uwazajacych się za lepszych a tacy są chamami niedouczonymi. Przeczytaj jeszcze raz. Przemysl a dopiero potem komentuj.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-26 21:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-26 21:15:07]:
Z czytania ze zrozumieniem mialem zawsze duze 6!!!!!!!! Nie jestem umyslowcem ale pracownikiem fizycznym i musze przyznac ze troche niedouczonym.Nie jestem chamem tylko grzecznym i kultularnym czlowiekiem,ktoremu nie jest obca inteligencja.Ztym trzeba sie Ktosiu urodzic,Ty sie tego nie nauczysz bo jestes prostakiem,ktory wszystkich ludzi bardziej inteligentnych od Ciebie stawiasz w szeregach CHAMOW.Ja moj drogi Ktosiu nie musze analizowac tego co przed chwila przeczytalem a Tobie proponowalbym jakas terapie zebys swoim chamskim jezykiem nie zaslanial swoich kompleksow bo w ten sposob nie wyleczysz sie z nich.Nie bede Cie pozdrawial bo zapewne nie zrozumiesz dlaczego Cie pozdrawiam?!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-26 22:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żal mi cię Leo niedouku haha przedstawicielu wiki
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 18:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-26 22:00:27]:
A w jakim stopniu Ty jakis tam Ktosiu jestes douczony?Po stylu i formie w pisowni wnioskuje ze edukacje zakonczyles na poziomie 4tej klasy szkoly podstawowej.Chyba sie nie pomylilem prawda?Ale jesli posiadasz troszke wyzsze wyksztalcenie i udalo Ci sie ukonczyc gimnzjum to chyba tylko dlatego ze byles ciezarem dla szkoly i chciala sie Ciebie pozbyc jak niepotrzebnego pasozyta siejacego zgorszenie dla reszty szkolnej spolecznosci.Nie wiem ile masz lat ale ile bys ich nie mial to niczego sie nie nauczyles poza sianiem nienawisci i zlosci dookola siebie.Bardzo sie ciesze ze mimo wszystko stanowisz niewielki ulamek spoleczenstwa z takim podejsciem do innych ludzi i mozna Cie ominac nawet niezauwazajac Cie.Tak wiec ponawiam apel o pojscie na terapie i do doksztalcenia sie po to abys potrafil powiedziec w zrozumialy sposob co Cie boli.Glowa???
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 18:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leo samokrytyka wskazana haha.wszystko co piszesz o innych próbując ublizyc tyczy się twojej osoby.nienawiść i chamstwo przedstawiasz sobą właśnie ty.wiem kim jesteś dlatego poziom jaki sobą przedstawiasz mnie nie zaskakuje haha odstaw używki ...może to pomoże w powrocie szarych komórek do twojej tepej mozgownicy. Skończ zaśmiecać forum durnymi wpisami.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 19:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-27 18:53:32]:
Zabolalo Ktosia?No troche na pewno ,nie mniej jednak chyba sie zapomniales w tej zlosci na wlasna niemoc kto tak naprawde komu ubliza.Ale mniejsza o to ,co do uzywek to podzrzuc troche pomyslow bede bardziej tworczy.Tepy Ktosiu nie masz bladego pojecia kim jestem i gwarantuje,ze gdybys sie dowiedzial kim jestem chodzilbys z otwarta geba przez cala majowke ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 19:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha rozbawiasz mnie. Zmień dilera. Jesteś małym czlowieczkiem a i personalnie wiem kim. ..gwarantuje Ci to.skończ wypisywać głupoty. Żegnam ozieble z domieszką pogardy.
zdjecie uzytkownika
leo - 2016-04-27 19:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-04-27 19:13:30]:
No cos Ty rezygnujesz? Bo chyba sie nie poddajesz WIELKI CZLOWIEKU?Mam dla Ciebie propozycje podejdz jutro do mnie i powiedz ze Leo to ja a wtedy publicznie Cie przeprosze jesli czujesz sie dotkniety moimi wpisami.Jesli natomiast nie zgadniesz kim jestem to potwierdzi sie moja opinia o Tobie ze jestes malym zalosnym robalem ktory jest odwazny wtedy gdy nikt go nie widzi i czmycha z podkulonym ogonem w obawie ze spotka go za to kara.Twoje"zegnam ozieble itd" jest tak zalosne ze kojarzy mi sie ze starymi paniusiami ktore poklocily sie o cos w kolejce.Ty a moze Ty masz cos z baby?Pewnie ze tak PLOTUCHOWANIE!!!!!!!!!!!! Bywaj stary w sobote biegnij na rynek to zbierzesz wszystkie ploty i bedziesz mial co robic przez pare dni ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-27 20:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiż ty jesteś denny Leo. Gdybyś był inteligentny albo chociaż używał mózgu ( ach przecież ty go nie posiadasz ;)) zorientowalbys się ze ja juz w wice nie pracuje (czyt. wcześniejsze wpisy )to na zakończenie i podsumowanie twojego braku wykształcenia i zerowego poziomu. Nara patalachu haha ukończ wkoncu podstawowe wykształcenie.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2016-04-27 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu się dzieje? Miałam się zatrudnić w wice ale jak czytam na forum jacy ludzie tam pracują jak np. Leo to odechciewa mi się. Atmosfera musi być ciekawa na zakładzie to potwierdza ze opinia o zakładzie jaka krąży na mieście jest prawdziwa.
zdjecie uzytkownika
Pocisk - 2016-04-27 21:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś ma zamiar przyjąć się do Wika Sgf to niech to sobie wybije z głowy a w szczególności spawacze którzy po 10 latach nie mogą zarobic 2tysiecy zł bo jest taki ktoś jak żałosny kierownik Imbirski (złotówa) który podnosi stawki tylko swoim znajomkom,konfidentom i lizusom a reszcie da po 20 groszy brutto :) A więc ludzie omijajcie ten syf z daleka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam.Byłem na rozmowie o pracę na stanowisku magazyniera.Kierownik magazynu(szczery gość,nie ściemniał niepotrzebnie) zaproponował mi pracę za pośrednictwem agencji pracy Workservice gdzie umowę podpisywał bym co 2 tygodnie przez 2 lata.Po tym okresie dopiero umowa z Wiki na okres próbny,premia roczna w wysokości 200-300 zł.Oczywiście najniższa krajowa przez okres w agencji,później jakaś śmieszna podwyżka.I jeszcze najważniejsze to bym miał ciuchy robocze,buty i swoją szafkę jak by to miało zachęcić do podjęcia pracy.Luksus.Wymagania to tylko żeby być mężczyzną i mieć uprawnienia na wózki widłowe.Konkurencyjność firmy oparta na taniej sile roboczej,którą można w każdej chwili zwolnić z pracy.Lepiej brać zasiłek i dorabiać na czarno.Pozdrawiam.
Pytania: Nie było pytań.
zdjecie uzytkownika
moka - 2016-04-28 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam na m8
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2016-05-01 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze? Lepiej nawet nie pytać .....
Jeśli ktokolwiek ma zamiar się tutaj zatrudniać , niech zastanowi się kilka razy i nastawi mocno na gnebienie psychiczne

Przez kogo? Każdy z zakładu wie....

Przyszło już kilkunastu pracowników zostało z tego co kojarzę dwoje ... Osoby zazwyczaj pracują tydzień lub miesiąc i odpuszczają

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie WIKA POLSKA S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert