Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos calkiem obcy - 2014-03-30 21:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Frugo - 2014-03-30 17:57:10]:
prawda mowiona prosto w twarz i wprost czesto pozostaje nonimowa, wiec wlasnie lepiej, ze mozna swoje zale wypowiedziec na takim forum, choc przyznam, ze niektorzy podjudzaja niepotrzebne sytuacje i swietnie sie bawia cudzym kosztem, wiekszosc z tych wypowiedzi jednak traktuje jako prawdziwe, poniewaz znam problem od podszewki i wiele osob boi sie o nich pisac. Czas na zmiany. Czemu nikt nie pisze o dzialach M7 M3 M10 M1? Cenzura? Zreszta nie ma to znaczenia, calosc to i tak miejsce wylegu pasozytow.
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-04-01 19:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na m3 tez jest kumoterstwo w dodatku rodzinne
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-02 23:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AJk ja sie ciesze ze juz nie pracuje w tym syfie .Jestem wresczcie szczesliwy i zarabiam 3 razy wiecej za ta sama prace fizyczna .Czemu wy tak lubicie sie meczyc spakucie walizki i w droge zal mi was.
zdjecie uzytkownika
M8 - 2014-04-04 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"JA - 2014-04-02 23:15:21 "skoro taka sama to pewnie jestes na szkoleniu w wice i tam masz 3 razy tyle.

Co do "lalki" to fakt... bal bym mu SIE dac stanowisko ustawiacza nie mowiac o stanowisku majstra , gdyby nie to ze ludzie sami wiedza co robic to kieras dawno by go na kopach wywalil .czuje ze dlugo nie bedzie na tym stanowisku bo on kompletnie nie ma pojecia o tym co robi i ciagle biega w szoku , w kolko sprzeczne decyzje i niezdecydowanie , brak jakiegokolwiek pojecia o produkcji i zasadzie dzialania maszyn , no ale co tu chciec od kucharza.. ma jedna zalete jesli cos brakuje czy cos potrzeba to on to zalatwi w mig . Krzychu jest OK ma duze pojecie o tym co robi, dobra znajomosc maszyn , szybkie rozwiazywanie problemow , dobra organizacja pracy .. ale ma wade jesli cos potrzebujesz przypominaj mu 20 razy dziennie to dostaniesz to za miesiac :) Jakos sie uzupelniaja majstrowie to wniosek taki ze powinni pracowac na jednej zmianie:)
zdjecie uzytkownika
my - 2014-04-05 22:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wszyscy maja takie zdanie o majstrze Robercie to napiszcie anonim do kierownika bo wątpie czy czyta te opinie, a swoją drogą współczuję Robertowi bo on chciałby kontrolować wszystko, starasię źeby wszystko było zapięte na ostatni guzik,ale niestety nie zawsze to wychodzi . pamiętam jak był ustawiaczem to o cokolwiek się go poprosił o to było zrobione natychmiast nikomu nie odmówił pomocy.Wydaje mi się że jak by wielu z was miało wybór to wolałoby jego niż fasole.
zdjecie uzytkownika
Mikan - 2014-04-05 22:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byly stare dobre czasy,KTORE minely.Fasola byl narwancem ktory najpierw wyzywal i kopal skrzynki a pozniej myslal ale znal sie na maszynach i robocie wiedzial gdzie czyje miejsce.Robercik lubi biegac i zalatwiac rozne sprawy ale niezwiazane z produkcja.Dla niego wazniejszy byl KAJZEN niz produkcja.Przez caly tydzien slyszalem "nie mam czasu mam KAJZEN"a przeciez chodzilo o sprawy produkcyjne i teraz sa takie efekty jakie mamy.A moze czas wyslac Robercika na urlop zeby odpoczal i przemyslal swoje postepowanie?
zdjecie uzytkownika
M8 - 2014-04-05 23:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak stara sie i chcialby dobrze ale nie ma pojecia , nie kazdy do wszystkiego sie nadaje.. czesto wrecz robi na odwrot do zamierzonego celu , potrafi kapletnie zdeorganizowac prace i czesto tak jest ze przez jego decyzje robi sie duzo mniej. Uwazam ze gdyby bardziej polegal na zalodze (bo maja wieksze pojecie o tym co robia niz on ) to by to wszystko lepiej wygladalo (tak jak jest to u Krzyska). Ponadto przegina z tym mierzniem czasu pod kiblem kto ile czasu tam spedzil i szpiegowaniem kazdego...

Fasola to narwaniec i nerwus , no ale w tych warunkach to i nas z czasem depresja dopadnie.. . Fasolmistrz na robocie bardzo dobrze sie znal , potrafil swietnie zorganizowac prace i mial duze pojecie o produkcj. Ogolnie bardzo dobrze sie z nim pracowalo pod warunkiem ze mial dobry humor.

KOZA - 2014-04-05 21:30:37
Koza zgadzam sie z Toba w 100% . jesli ten czlowiek sie nie ogarnie i nie zmieni stosunku do ludzi to ta wspolpraca bedzie do (usunięte przez administratora) a ucierpia na tym ludzie i produkcja..
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-04-06 11:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wspołczuje wam ale jak pisałem uwolniłem sie od tego syfu pracuje w innym miescie a nie na żadnym szkoleniu. I wspóczuje tym co wrócą do nowej fabryki ze szkolenia z podpisaną lojalką na 2 lata . Dopiero poznacie co to niewolnicza praca za najniższą krajową + nadgodziny .Kim wy dla siebie jesteście skoro na takie warunki pracy się godzicie .I dla tego nikt was nie będzie szanował i powaznie traktował bo prawda jest taka że jak ktoś godzi sie na takie warunki pracy jak w wice to jest postrzegany jako niewykfalifikowany robotnik który łapie sie wszystkiego , a przez mistrzów czy kierowników zawsze bedziecie śmieciami parobasami za najniższą krajową no chyba ze tak jest
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-04-07 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lalka ty nie sluchaj regulatorek , gdzie i kogo masz postawic na , ktorym stanowisku pracy, ty masz to robic sam. One potem kpia z Ciebie, a ty im bez granicznie wierzysz. Co z Ciebie za facet nie masz jaj. Obserwuje jak dziewczyny na MTO pakuja tam jest dopiero kolchoz i stoia tam te same dziewczyny, dajcie im troche odsapnac. Postawic tam te co maja u was fory i pracuja tyle samo co inne dziewczyny, ale z jakiegos powodu sie wymiguja i wiedza ze tam nigdy nie stana. Niech tez sie w koncu wezma za prace , a nie udaja ze cos robia. Albo , ktora z regulatorek tam dac . To jest bardzo ciezka praca i bardzo odpowiedzialna, moze teraz kolej na inne dziewczyny. Najwyzszy czas sie nauczyc ,a nie stac tylko w jednym miejscu.
zdjecie uzytkownika
zażenowana - 2014-04-12 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wstyd mi za tych co tak opisują majstra Roberta jak można wypisywać takie rzeczy czy wy naprawdę nie potraficie wczuć się w tego człowieka przecież on to mógł przeczytać i na pewno było mmu przykro przecież dużo ludzi to czyta i od razu nie znając go mogą wysać opinie o nim..Obyście nigdy nie znaleźli się na jego miejscu.Pewnie macie świadomość tego że wasze IP może być namierzone, a wtedy na pewno nie będzie wam do śmiechu.
zdjecie uzytkownika
nice - 2014-04-19 22:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
.Zdrowych wesołych i spokojnych świąt wielkanocnych dla wszystkich bez wyjątku z działu M8.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-04-20 12:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech ktos naoisze jak wyglada sytulacja z wyjazdem do niemeic ile sie zarabia wtedy
zdjecie uzytkownika
Onn - 2014-05-03 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak wygląda ze tam masz djete jakies 40 pare euro dziennie trochę zarobisz a jak tu wrócisz to będziesz robił po 12 g na dobe z lojalka na 2 lata za 10 brutto z kawałkiem powodzenia no ale (usunięte przez administratora)nie mogą się lepiej cenic
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-17 09:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy słyszeliscie moze o rekrutacji do nowego zakładu wika na gombinku ? składałem cv juz nie raz i cisza. A moze nik zewnątrz nie ma szans sie dostac bez znajomosci :(
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-06-17 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiesz, sprawdzam właśnie stronę WIKA polska i widzę oferty pracy. Chyba prowadzona jest rekrutacja na bieżąco, tylko zamiast wysyłać CV do samej firmy chyba lepiej kierować CV na konkretne oferty pracy zamieszczane np na stronie internetowej firmy. Pewnie inne osoby są odpowiedzialne za każdą rekrutację i brane są pod uwagę tylko odpoweidzi na konkretne ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
sos - 2014-06-26 10:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy moze ma ktos z was jakies nowe informacje na temat nowego zakładu wiki ? czy są wogóle mozliwosci dostania sie do pracy bez znajomosci? juz nie raz powtarzam cv i cisza nikt :( . dzieki
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-06-26 14:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile razy wysyłałaś CV, bo na stronie sporo jest tych ogłoszeń?... Nawet powiedziałbym, że bardzo dużo. W jaki sposób wysyłasz swoje zgłoszenia do pracy? Taak jak wcześniej napisałem, warto bezpośrddnio przez stronę uderzać do firmy, a nie wysyłanie CV w ciemno
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-07-11 16:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca super ale zeby nie te wyjazdy do niemiec było by idealnie? czy wszyscy sie muszą godxic na wyjazdy zeby pracowac w sgf-ie?
zdjecie uzytkownika
inna2 - 2014-07-13 00:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się a na wyjazdach zdarzają się różne rzeczy ale o tym cisza, tylko szkolenia i szkolenia, rodziny są rozdzielane na długo, więc niby pracuje się dla rodziny, a na miejscu wiadomo cuda, ale to wszystko dla kasy, więc każdy się zgadza.
zdjecie uzytkownika
hieronim12 - 2014-07-13 08:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrze - 2014-06-17 12:26:55]:
jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie co za ludzie, i na kurnia do pośrednika
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-17
Żródło: pracuj.pl
Włocławek
(kujawsko-pomorskie)
Nasza firmaWIKA Polska jest częścią Grupy WIKA, światowego lidera w produkcji urządzeń do pomiaru ciśnienia temperatury i poziomu. Lata doświadczeń oraz wdrażanie i ciągły rozwój nowoczesnych technologii pozwoliły nam na zyskanie pozycji niekwestionowanego lidera w branży.KontaktWIKA Polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnościąsp. k.WIKA PolskaDział Personalnyul. Łęgska 29/3587-800 WłocławekPolskaE-mail:kariera@wikapolska.pl Obecnie do WIKA Po
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-07-13 10:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym sie tak nie wymądrzał na twoim miejscu bo nie wiadomo kiedy ty do posredniak trafisz. a z tym rozdzielaniem rodzin to swięta racja popieram jak sie nie godzisz na wyjazd to do widzenia .
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-07-14 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to co to dzieje się na tych wyjazdach do Niemiec, bo mnie zaintrygowałaś inna2? co do tych wyjazdów i rozdzielania rodziny, to ja nie wiem do końca jak to wygląda, ale jak dla mnie to rodzina może pojechać za granicę cała, a jak nie to po prostu czekać na powrót, chyba, że to jakieś dłuższe projekty niż na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-16 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 - 7 miesięcy niestety
zdjecie uzytkownika
patrze - 2014-07-17 15:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 -7 miesięcy to całkiem sporo, ale potem za to po tym czasie mam nadzieje, że kasa się będzie zgadzała i rodzinie będzie się żyło lepiej. Może nawet jakieś wakacje będzie można sobie zafundować ciekawe. Chyba, że jednak ta kasa nie wystarczy...
zdjecie uzytkownika
lee - 2014-07-25 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie z ta rozlaka 5 -7 miesiecy to nie tragedia ale za to masz spore pieniadze+umowa a za tym ida pieniadze na swieta i premie co kwartał.A jezeli chodzi o tto że różne rzeczy się dzieją na tych wyjazdach to owszem ale tak sie zachowują tylko debile którzy mają mało rozrywki tu na miejscu wszystko zależy od charakteru.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x