Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa - 2014-07-26 09:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie spore pieniądze o czym ty piszesz człowieku to tylko dieta dzienna ,a na konto najnizsza polska krajowa
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-26 10:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prawda jest taka, że nie trzeba nigdzie wyjeżdzać,żeby mieć rozrywkę, w samym zakładzie, na miejscu cuda się dzieją.....
zdjecie uzytkownika
izabella - 2014-07-31 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No tak cuda się dzieją ,pewien pracownik z działu m5 ma cały czas podpisaną obecność w pracy mimo , że go nie ma. Ale tak jest jak się siedzi( usunięte przez administratora ) Dziwię się ,że nikt takich rzeczy nie nadzoruje.
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-08-01 11:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam...złozyłem CV na magazyniera...chciałem zasiegnąć informacji w jakiej kwocie sie kształtuja zarobki...dzieki za informację
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-08-04 16:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
izabella, a skad masz takie informacje, ze jest taka osoba? jak dla mnie to nie wiarygodne, ze jest cos takiego mozliwe, ale jesli ktos ma dobre koneksje z osobami nadzorujacymi to pewnie wszystko jest mozliwe.
zdjecie uzytkownika
izabella - 2014-08-10 12:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu znam tam pare osób i skarżą się na taki problem. No ale jak to często bywa wszyscy siedzą cicho , żeby nie oberwać. Dla mnie to też nie do pomyślenia , ale jak widać są równi i równiejsi.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-08-25 19:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawa sprawa genralnie, ciekawe o co w tym wszystkim chodzi i dlaczego tak sie dzieje. tez bym chcial tak pracowac i nic ne robic i dostawac za to kase. mam nadzieje, ze ktos mnei tak kiedys zatrudni. a jakbym ja chcial teraz isc do rpacy w wice to ile by mi zaoferowali na poczatku ?ciekaw jestem.
zdjecie uzytkownika
onn - 2014-08-28 12:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz najnigzsza krajowa z mozliwoscia pracy po 12h dziennie zainteresowany dalej?
zdjecie uzytkownika
onet - 2014-08-28 16:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odlicz od tego dojazd , leki uspokajające .. i z 800 zl Ci zostanie... na lekarza psychiatre powinno wystarczyc ;)
zdjecie uzytkownika
naomi - 2014-09-04 22:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieprzesadzajcie praca jak każda inna wszędzie trzeba robić nic za darmo nie ma.Owszem jak nie jesteś na umowie od Wiki to jest 1250zl na rękę jezeli masz 12 lub soboty to oczywiscie płacą za nadgodziny.Niech ktoś napiszejak jest w innych zakladach czy rzeczywiscie duzo lepiej?
zdjecie uzytkownika
inne zaklady - 2014-09-09 15:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie ja nie mam porownania i dlatego tez tutaj jestem - przydalby sie ktos kto napisze jak jest gdzies indziej w okolicy. co prawda w 1250zl na reke to nie jest majatek ale moze jakos da z tego wyzyc. jak sa rozlicane te nadgodizny i dodatkowe dni pracy - dostaje sie wiecej kasy czy jak ? pzdrowki
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-13 22:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak masz placone za nagodziny.
zdjecie uzytkownika
super - 2014-09-24 18:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to super jak placa za nadgodziny to tak na prawde super ;) nie ma co narzekać, chyba, że stawki nie są zbyt wygórowane i niestety trzeba narzekać na to ;> ? Mam nadzieje, że będzie dobrze jak się zatrudnię... chyba, że ktoś bardzo mi nie poleca tego miejsca i przestrzega przed dalszym angazowaniem sie..
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-09-26 11:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku jak cos umiesz masz łeb na karku to szukaj pracy gdzie indziej chyba ze chcesz pracować za najniższą krajaowa jak umiesz liczyc to sobie policz ile musisz nadgodin zrobić żeby 2tys na reke zarobić chyba zycie nie polega na tym aby je spedzac w zakładzie pracy Tu pracują głownie ci co nic nie umieją i nie mają żadnego konkretnego zawodu bo nie maja innego wyjścia a jak cos umiesz to ci wmowia ze jesteś głupi i przestaniesz w siebie wierzyc.Tu liczy się to ze im głuprzy jesteś tym łatwiej toba manipulować
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-26 15:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2014-09-26 11:41:53]:
Ty napewno wiele potrafisz, wystarczy popatrzeć na ilość błędów.....
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-01 09:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko na m5 lista podpisana na m3 jest pani ktora wusoudal z m8 kiedys byla ustawiaczem a pokomunistyczne myslenie ze brygadzistka i za taka sie uwaza nie robi nic siedzi z majstrem prawie mu na kolanach nie wytyka nosa z akwarium a kase bierze i tak co dzien 8 godz
zdjecie uzytkownika
nikos - 2014-10-02 23:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były co ty piszesz.Pewnie cię zwolnili i teraz wypisujesz bzdury.Żal
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2014-10-03 23:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mila a jak ma na imie ta pani ktora przyszla do was z m8?
zdjecie uzytkownika
do bylego - 2014-10-07 15:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Były - 2014-09-26 11:41:53]:
Piszesz o sobie, gramatyka sie kłania. Widać ty nie masz zawodu. Albo jestes kolejnym fleją z biurowca WIKA
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-10-07 16:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta pani to Renata
zdjecie uzytkownika
oferta - 2014-10-13 15:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier jakości -taka praca mi się w wika polska marzy. wiecie coś więcej o tym zajęciu czy nie do końca ?? Pasuję kwalifikacjami do tego stanowiska, tylko niestety nie mam doswiadczenia jeszcze bo jestem po studiach - warto tam? oprócz tego nie do końca wiem o czym mówicie, skróty m42 itp mi się kojarzą z bronią jakąś.
zdjecie uzytkownika
precz z ku....m - 2014-10-14 20:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponieważ "M" drogi kolego, oznacza cele do której Cię przygwożdżą, przybiją pieczęć na plecy i nie dadzą możliwości rozwoju. Jeżeli się wykażesz, to licz się z tym że Twój przełożony zgarnie podziękowania i dostanie za to ogromną premię, którą wcale się nie podzieli a postawi sobie dom na wsi. Pracowałem w wielu komórkach organizacyjnych w tym zakładzie i odradzam ten śmietnik. A jak marzy Ci się stanowisko kierownicze, musisz umieć dobrze lizać...
zdjecie uzytkownika
przestroga 300 osob wek - 2014-10-16 16:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem co wiem uwazajcie bo ludzie leca na bruk wszedzie. albo orzenosza do shf a jak nie to nara stawki 10. 20 brutto na sgf umowa na 3 lata monter regulator. a spawacze powyzej. jak ktos ze wsi i jezdzi pociagiem czy cos to nie ma jak sie dostac do domu. Jak w kazdym zakladzie podrywaczy i cwaniaki . obiecuja dupą wszystko a potem smieja sie z nich albo wyrzucaja jak zuzytego kondona. smieszne sytlacja . a wiem bo ktos bliski tam jest hehe.a wiec uwrzajcie .a na temat niemiec byla jedna z moich znajomych osob na liscia a i mial byc wyjazd okazalo sie ze nie jadzie tylko jakas swierza dupa co nic nie umie a wiec trzeba cos dac od siebie zeby zarobic te 20 000 tysi na te michy powodzenia rekrutacja do wyjazdu pod biurkiem .pozdro . to co pisze to jest metafora
zdjecie uzytkownika
precz z ku....m - 2014-10-16 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przestroga 300 osob wek - 2014-10-16 16:37:56]:
"przestroga 300 osob wek" lepiej udaj się do szkoły i naucz się poprawnej Polszczyzny. Chyba jesteś osobą z mojego otoczenia, ponieważ więcej piszesz niż powinieneś a co do przenosin to i tak idą na rękę bo dobrze mogą kopnąć w dupę i wysłać taką osobę do pośredniaka. A co do dojazdów, to zawsze jest jakieś rozwiązanie tylko trzeba się nad tym głęboko zastanowić. Stawki takie są jakie są ale dla osób które miały śmieciową umowę. Pomyśl zanim coś napiszesz bo bredzisz...
zdjecie uzytkownika
Iza 91 - 2014-10-21 19:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień Dobry Państwu! Kilka dni temu złożyłam do Waszej Firmy dokumenty o przyjęcie do pracy.Dowiedziałam się,że w razie przyjęcia trafię na Wydział SGF bardzo odległy od centrum miasta.Tam dostanę się do kontroli jakości(p.Golasiński)lub na produkcję(p.Imbirski).Proszę mi poradzić czy warto się starać o tę pracę w "WICE" tak daleko od miasta? Może ktoś mi coś powie o tych dwóch Panach Kierownikach? Czy warto próbować i do nich przyjść do pracy? Bardzo dziękuję za pomoc!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x