Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja M8 - 2015-02-28 23:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do nowej regulatorki pani M.B.zejdz na ziemię nie popisuj się tak.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-01 10:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
hej co słychać na m5 dawno juz sie nie odzywaliscie?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-03-01 10:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym sie dowiedzieć jak wyglądapraca ustawiacza na sgf bo mam propozycje tam pracowac ? czy jest cięzka ? proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-01 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak ustawiacza więcej odpowiedzialności za te same pieniądze co inni i do tego jeszcze papierkową robotę też trzeba robić więc trzeba się zastanowić czy się opłaca robić wiecęj za marne grosze
zdjecie uzytkownika
onyx - 2015-03-02 08:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
abc bzdury piszesz , jestem ustawiaczem i mam kolo 6 zl wiecej od przecietnego montera..
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-03-02 11:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
onyx to jestes jednym z nielicznych ciekawe dlaczego tylko nie pisz ze ze jest z ciebie taki fachowiec ten kto pracuje w tym zakladzie wie jakie sa stawki wiec nie wciskaj kitu
zdjecie uzytkownika
onyx - 2015-03-02 15:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wciskam kitu , wiesz lepiej jaka mam stawke ? moze dlatego ze jestem fachowcem i znam sie na swojej robocie ??
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-02 16:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To masz chyba te 6 zł więcej po 20 latach pracy bo na początkowy okres czasu nie mam na myśli tutaj 3 miesięcy albo roku nawet więcej czasu upłynie za nim ustawiacz będzie w miare zarabiał oczywiście jeszcze będzie dobrze musiał żyć z kierownictwem żeby tyle zarabiać tak jak mówisz onyx
zdjecie uzytkownika
andrzej79 - 2015-03-02 16:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie a jakie stawki są w WIKA POLSKA S.A dla monterów? bo ja się bardzo zastanawiam obecnie nad inną frmą niż ta w które pracuję obecnie i zastanawiam się czy przypadkiem ta wika nie byłba słusznym wyborem - najważniejsza jest kasa, czy ktoś mógłby powiedzieć jaką ma stawkę netto monter u nich za godzinę?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-03-02 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie odnośnie stanowiska regulatora czy ktoś może powiedzieć jak mniej więcej wygląda praca na tym stanowisku i tez ile zarabia regulator, czy jest to dobre stanowisko czy raczej nie polecacie tego stanowiska
zdjecie uzytkownika
Kama - 2015-03-03 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem regulatorką,nie jest zła praca tylko trochę stresująca przynajmniej na moim dziale.Stawka wacha się od 13 zł do 15zl na godz. (a może niektóre regulatorki mają więcej). Nie wiem jak to jest na nowym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
MONTER m8 - 2015-03-04 00:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja M8 - 2015-02-28 23:10:39]:
Słuchaj masz coś do niej i do jej pracy to miej odwagę powiedzieć jej prosto w oczy albo miej odwagę się podpisać a nie piszesz na dziewczyne na forum. Pracowałam z nią nie raz w kaizen i nie można złego słowa powiedzieć mimo że krótko reguluje daje sobie radę jak stare pracownice i chociaż przyszła z innego działu to nie udaje że pracuje tak jak niektórzy. Równie dobrze możesz też się zgłosić na regulatora
zdjecie uzytkownika
zuzu - 2015-03-04 16:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam na m7 jakiś nowości
zdjecie uzytkownika
bladi - 2015-03-05 10:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a w tym Klingenbergu to niezłe dziadostwo do łóżek się pchają i rozbijają związki! taki jest cel delegacji
zdjecie uzytkownika
Rossi - 2015-03-07 17:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do MONTER m8
Ha ha ha ha adwokat diabła się odezwał!! Śmieszna jesteś!!
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-03-08 15:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha toć to burdelu na kolkach
zdjecie uzytkownika
cent - 2015-03-08 18:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nie wiesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak było to ni episz mam żone i ją nie zdradzałem a apropo mają dzieci a latali za innym i to młodzi po 22 i wskakiwalido łóżek
zdjecie uzytkownika
Daga - 2015-03-08 20:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do: Ja m8
masz calkowitą rację!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-03-10 14:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam ofertę pracy jako spawacz precyzyjny, czy tak jakoś. Chciałam się dowiedzieć jak to wygląda. Jak z zarobkami
zdjecie uzytkownika
Postronny - 2015-03-10 21:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie jak czytam wasze opinię na tym forum to aż się nie dobrze robi jeden drugiego oczernia wypisuje bzdury i zazdrości a w rzeczywistości przychodzi do pracy i jakby gdyby nic udają dobrych znajomych czy jedna drugiej wchodzi w tyłek tylko tu na forum jesteście tacy mądrzy bo myślicie że pod jakimś nickiem można się ukryć a w rzeczywistości nikt się nie przyzna nie macie swoich problemów zainteresujcie się swoim życiem swoimi problemami a nie ciągle wypisujecie na innych nie macie swojego życia
zdjecie uzytkownika
M8 - 2015-03-14 18:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monia nie przejmuj się debilami co piszą te bzdury sama wiesz jak jest naprawdę;)
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-03-19 10:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest na tym nowym zakladzie?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-19 11:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bajka jak na starym.....
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2015-03-29 12:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u najładniejszej dziewczyny na M8 słychać? ;)
zdjecie uzytkownika
m8 - 2015-03-30 06:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma tu takich... byla kiedys ale teraz pracuje na nowym zakladzie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WIKA POLSKA S.A?
Zadaj pytanie