Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WIKA POLSKA S.A

Pracowałeś w firmie WIKA POLSKA S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-12-28 10:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzien Dobry,czy praca na produkcji wymaga rzeczywiście specjalnych predyspozycji?Nie mam wyszkolenia technicznego,jestem osobą po 40-stce,kobieta.Może ktoś mi naszkicuje mniej więcej jak to wygląda?Bedę bardzo wdzięczna.Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja M8 - 2014-12-31 10:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-13 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam,po rozmowie kwalifikacyjnej,na ktorej bylam w Wice,stwierdzam ze zatrudnienie jest przez zaklaf a nie przez agencje a ti duzo w naszym miescie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-15 20:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za najniższa krajową sami ludzie bez ambicji
zdjecie uzytkownika
we - 2015-01-16 11:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od czegos trzeba zaczac.. Ty moz o
d posady kierownika zaczynales?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-23 13:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmienilam zdanie o tym zakladzie,na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywali umowe o prare na 3 miesiace ,a okazalo sie ze daja smueciowke na 3 tygodnie,zenada
zdjecie uzytkownika
swet - 2015-01-25 11:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to w zywe oczy Cie oklamali? hehe to ladnie o nich swiadczy...
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-25 22:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Obiecanki a zycie pokazuje cos innego,nieladnie pan od rekrutacji klamie.
zdjecie uzytkownika
onnn - 2015-02-19 09:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie ten artykuł o jakimś Niemcu co ma w Polsce zone a w Niemczech bladynki obraca czyżby zona przeczytała he he
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-19 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam takie pytanie,ile zarabia średnio u was ustawiacz maszyn
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-20 08:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najnizsza krajowa chyba ze znasz niemieckii umiesz dobrze trzynac palec tam gdzie trzeba
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-22 10:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy dobrze wam się pracuje w nowym zakładzie WIKA SGF, i przez jaki czas dostaje się najniższa krajowa i po jakim czasie jest szansa na podwyżkę i i jak wygląda praca na stanowisku montera ?
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-02-22 18:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostajesz podwyżke co roku jak masz umowę o prace zaczynasz od najniższej krajowej i dostajesz średnio 70gr brutto podwyżki raz w roku .To policz sobie ile lat ci zajmnie zanim z gołej stawki godzinowej dobijesz do 2tys netto na miesiąc bez nadgodzin .No chyba ze lubi kto życie spędzać w zakładzie pracy bez wolnych sobót i nom sto po 12 g wtedy masz te 2 tysie na ręke
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-23 15:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy montera, na jakim lepiej stanowisku być montera czy ustawiacza maszyn ?
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-02-23 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma tak dobrze umowa jako ustawiacz a i tak robisz wszysko odpowiedzialnosc wieksza a kasa jak u montera ten zaklad nie jest dobrym platnikiem i nie szanuje swoich pracownikow....
zdjecie uzytkownika
niewolnikM8 - 2015-02-23 15:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się dzieje na M8 ??
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-23 18:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram ten zakład to dno totalne pensje dla osob pracujących po kilka lat na poziomie 1300 1400 a kierownicy dostają premie po kilkadziesiąt tys zł może by tak na forum wypowiedział się jaki kierownik a może dyrektor bo to etyd taki zakład z taka renoma w Europie a placa nam jak chinolom ludzie sznujcie się a nie djecie się szmacić za marne grosze na pamersy wam nie starczy za pare lat !!!!!!. pomyślcie sobie jakie marne grosze sa odrowadzane z waszych podatkow na wasza emeryture z taka marna pensje smiech na sali
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-24 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie działu M8 czy ten dział mieści się na ulicy łęgskiej czy w nowej fabryce przy ulicy kawka i dlaczego jest tak na nim strasznie, ze wszyscy praktycznie nie chcą tam robić
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-24 20:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na legskiej. na M8 jest fajnie bo czas szybko leci , bo nie ma tu czasu na opiepszanie sie. pracownicy z M8 sa wszedzie szanowani bo zapiepszaja jakro bokopy i kazdy by chcial ich miec na dziale. ten dzial ma najlepsze statystyki w wice a kieras ich nie zrobil tylko ludzie ktorzy nie sa doceniani..
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-02-26 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy według was pracowników wypowiadających się na forum jest cięzko pracować w wice chodzi mi tutaj o pracę fizyczna przy maszynach i pod względem ludzi czy kierownictwa jaki wpływ wywierają pod względem atmosfery ?
zdjecie uzytkownika
piorytowani - 2015-02-27 10:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na dziale M8 są równi i równiejsi, przykładowo bardzo często chorująca podczas nocnych zmian liderka, ustawiaczka z MTO Aleksandra. Kolejny przykład to mały robercik, pracownikom odmawia urlopu i maja do dyspozycji praktycznie tylko urlop na żądanie, on sam wielokrotnie bierze sobie wolne i przez cały zeszły rok nie musiał skorzystać ani raz z urlopu na żadanie. Przykłady można mnożyć. Odradzam dział m8.
zdjecie uzytkownika
Ja M8 - 2015-02-28 23:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do nowej regulatorki pani M.B.zejdz na ziemię nie popisuj się tak.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-01 10:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej co słychać na m5 dawno juz sie nie odzywaliscie?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-03-01 10:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym sie dowiedzieć jak wyglądapraca ustawiacza na sgf bo mam propozycje tam pracowac ? czy jest cięzka ? proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-01 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak ustawiacza więcej odpowiedzialności za te same pieniądze co inni i do tego jeszcze papierkową robotę też trzeba robić więc trzeba się zastanowić czy się opłaca robić wiecęj za marne grosze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WIKA POLSKA S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WIKA POLSKA S.A?
Zadaj pytanie