Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
biała - 2013-01-29 15:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO WAM POWIEM TO WAM POWIEM NAJLEPSZA EKIPA ZE STOKROTKI DAWNO JUŻ NIE PRACUJE
MOŻE JAKBY PRZYJĄC ICH SPOWROTEM COŚ BY SIE ZMIENIŁO BO TAK NIE WIDZE RZADNIEJ PRZYSZLOSCI DLA TEGO SKLEPU
zdjecie uzytkownika
phi - 2013-02-01 22:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto by chcial tam wrocić zadaj sobie pytanie???????????? :D
zdjecie uzytkownika
Coś o tym wiem - 2013-02-05 11:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co Ty baranie gadasz nie po to ludzie starają się o pracę żeby się (usunięte przez administratora) jak to nazywasz Fakt jest taki że z takim kierownictwem i nadzorem jakie jest w stokrotce nie da się pracować i trzeba odejść żeby nie zwariować .a jak komuś się da iść na zwolnienie to GRATULUJę i ciągnąć ze stokrotki jak długo się da oni wiedzą jak wykorzystać pracownika i nim pomiatać co byś nie zrobił i tak będzie żle o jakim staraniu tu mowa ludzie sobie na początku żyły wyprówali a oni i tak mówili że zle ale było zapytać kierownictwa to wszystko cicho ciemne .. I takich się trzyma tylko kierownictwo zmienia ekipę żeby stołek utrzymać ...
zdjecie uzytkownika
Coś o tym wiem - 2013-02-06 15:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To był niewypał i będzie dopóki ktoś się za to nie weźmie ...jeden wielki bałagan ,niekompetentne kierownictwo które tylko potrafiło szykanować ludzi albo płakać jak co niektóre ...
zdjecie uzytkownika
szpieg marioli - 2013-02-06 15:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinno się zwolnic (usunięte przez administratora). i bedzie wtedy inny sklep bo tylko ona problemy tam robi i się drze na ludzi. Jakby jej nie było byłby to wtedy kompletnie inny sklep.
zdjecie uzytkownika
minhduj - 2013-02-07 12:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,ze stokrotka bankrutuje?
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-07 14:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna kasa czynna z czterech i to ta jedyna przy monopolowym. Trzeba bardzo długo czekać w kolejce, klienci sie niecierpliwią i wychodzą. W porównioaniu z jakimkolwiek sokołowskim marketem - kompletne dno. Jeżeli tak wygląda każda Stokrotka to współczuje. Nie rozumiem w ogóle pomysłu na biznes - zrobić drogo brudno i niemiło i chcieć za to pieniędzy, wspólczuję innym najemcom, że musza ponosić koszty tego syfu jaki obserwuję w stokrotce. Rossman pietrwsza klasa.
zdjecie uzytkownika
ss-20 - 2013-02-20 22:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletny syf , dno , długo trzeba czekać w kolejkach , aż z łaski swojej ktoś przyjdzie, a gdzie sanepid,,,,,nawet psu nie kupuje tam żarcia,,,a najwni lecą na promocje,,,,,porażka,,,,,zmienić personel na stary i kierownictwo,,,,,panią (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
test - 2013-02-22 08:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2013-04-01 17:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj chyba coś się zmienia w końcu malutkim kroczkiem :):)
zdjecie uzytkownika
t - 2013-04-04 21:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sie zmienilo?
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhh - 2013-04-11 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu ktoś tam posprzątał a nie tylko zamiatali pod dywan !!!
zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-05-10 16:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widzę ze ludzie tego miasta żyją życiem stokrotki są bardzo ciekawscy co tam się dzieje pewnie spowodowane to jest bezrobociem i plotkarstwem:)
Może załóżcie gazetę z życia stokrotki wtedy nie będziecie musieli plotkować pod blokami i na forum. Będziecie wtedy na bierząco:)
Do dzieła ciekawscy:))
zdjecie uzytkownika
ekmsklep - 2013-05-24 13:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu coś się dzieje zwalniają leserów najgorszych to w końcu zacznie stokrotka funkcjonować:) Oby tak dalej zwalniajcie tych leserów w końcu.
Widać kierownik zmieniony i same pozytywy....
Lizusy zacznijcie się boć pani KIEROWNIK NIE KOMPETENTNEJ NIE MA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-05-24 13:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec tak powiem wam krótko to co sie dzieje w tym sklepie i działo za moich moich czasów to normalnie nie do pojęcia była zgrana ekipa w tym sklepie było jak było ale jezeli na początku by było inne szefostwo i bardziej patrzyło na to co dzieje sie w miejscu pracy a nie wnikało w życie osobiste to nie Było by tego forum założonego a tak moim zdaniem takie cos co Powstało to jest dobre bo ludzie powiini wiedzieć co się dzieje w danym miejscu pracy to nie pierwsze forum na temat pieprzonej stokrotki i nie tylko w soko dzieje się coś takiego poczytajcie co w siedlcach sie dzieje wiadomo ze nie każdemu się dogodzi ale niech każdy wie co jest grane i dobrze ze to zalozylem jest tysiace ludzi i mysli nie kazdemu musi sie to podobac ale przewaznie nie podoba sie to tym co nie pracowali tam i nie wiedza o co chodzi a gdyby wiedzieli to na pewno by byly inne Opinie
zdjecie uzytkownika
żuberek - 2013-07-07 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie pytanko: czy ktoś był ostatnio na rozmowie u nich? Przyjmują nowych? No i jak wyglądała cała ta rozmowa?
zdjecie uzytkownika
nmk - 2013-09-05 17:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znow zwolnienia sie posypaly
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 14:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabiacie w tym sklepie
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najnizsza krajowa chyba ze lizesz (usunięte przez administratora) kierownikom lub cos wiecej...
zdjecie uzytkownika
Kona - 2013-11-18 22:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2013-02-07 14:06:48]:
Jak płacą tak ludzie pracują. Za najniższą krajową to tylko przyjść do pracy założyć fartuszek, bo można ręce do kieszeni włożyć i udawać że coś się robi.
zdjecie uzytkownika
KAMI - 2014-01-14 22:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komuś nie podobało się to co napisałam????????????????????????
To tylko prawda:)
zdjecie uzytkownika
jg - 2014-02-05 00:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kami co napisalas?
zdjecie uzytkownika
KAMI - 2014-02-09 10:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Napisałam ze pracownicy stokrotki sie skompromitowali w sądzie :)
zdjecie uzytkownika
kasiamil - 2014-05-07 11:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem kiedy zamkną ten syf i tak długo funkcjonuje jak na taki bałagan i takich pracowników i kierowników. Kto mądrzejszy to odszedł ale te bezuki których i tak nigdzie nie przyjmą do pracy nadal pracują i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani Kierownik.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-02 17:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dlaczego tak na prawdę polecacie tam nawet nie zaczynac pracy? myślałem, że to bedzie miesjce gdzie jakotako można być zadowolony z pracy i z kasy. ale faktycznie jeśli kadra kierownicza jest zła to najbardziej realne jest słabe zakończenie całego biznesu. ale ja nie znam kadry tak tylko sobie myślę. To nie polecacie tam iść?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x