Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Stokrotka

Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2013-02-07 14:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna kasa czynna z czterech i to ta jedyna przy monopolowym. Trzeba bardzo długo czekać w kolejce, klienci sie niecierpliwią i wychodzą. W porównioaniu z jakimkolwiek sokołowskim marketem - kompletne dno. Jeżeli tak wygląda każda Stokrotka to współczuje. Nie rozumiem w ogóle pomysłu na biznes - zrobić drogo brudno i niemiło i chcieć za to pieniędzy, wspólczuję innym najemcom, że musza ponosić koszty tego syfu jaki obserwuję w stokrotce. Rossman pietrwsza klasa.
zdjecie uzytkownika
ss-20 - 2013-02-20 22:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletny syf , dno , długo trzeba czekać w kolejkach , aż z łaski swojej ktoś przyjdzie, a gdzie sanepid,,,,,nawet psu nie kupuje tam żarcia,,,a najwni lecą na promocje,,,,,porażka,,,,,zmienić personel na stary i kierownictwo,,,,,panią (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
test - 2013-02-22 08:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w tej firmie coś się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
oooooo - 2013-04-01 17:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj chyba coś się zmienia w końcu malutkim kroczkiem :):)
zdjecie uzytkownika
t - 2013-04-04 21:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sie zmienilo?
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhh - 2013-04-11 11:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu ktoś tam posprzątał a nie tylko zamiatali pod dywan !!!
zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-05-10 16:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widzę ze ludzie tego miasta żyją życiem stokrotki są bardzo ciekawscy co tam się dzieje pewnie spowodowane to jest bezrobociem i plotkarstwem:)
Może załóżcie gazetę z życia stokrotki wtedy nie będziecie musieli plotkować pod blokami i na forum. Będziecie wtedy na bierząco:)
Do dzieła ciekawscy:))
zdjecie uzytkownika
ekmsklep - 2013-05-24 13:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu coś się dzieje zwalniają leserów najgorszych to w końcu zacznie stokrotka funkcjonować:) Oby tak dalej zwalniajcie tych leserów w końcu.
Widać kierownik zmieniony i same pozytywy....
Lizusy zacznijcie się boć pani KIEROWNIK NIE KOMPETENTNEJ NIE MA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-05-24 13:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiec tak powiem wam krótko to co sie dzieje w tym sklepie i działo za moich moich czasów to normalnie nie do pojęcia była zgrana ekipa w tym sklepie było jak było ale jezeli na początku by było inne szefostwo i bardziej patrzyło na to co dzieje sie w miejscu pracy a nie wnikało w życie osobiste to nie Było by tego forum założonego a tak moim zdaniem takie cos co Powstało to jest dobre bo ludzie powiini wiedzieć co się dzieje w danym miejscu pracy to nie pierwsze forum na temat pieprzonej stokrotki i nie tylko w soko dzieje się coś takiego poczytajcie co w siedlcach sie dzieje wiadomo ze nie każdemu się dogodzi ale niech każdy wie co jest grane i dobrze ze to zalozylem jest tysiace ludzi i mysli nie kazdemu musi sie to podobac ale przewaznie nie podoba sie to tym co nie pracowali tam i nie wiedza o co chodzi a gdyby wiedzieli to na pewno by byly inne Opinie
zdjecie uzytkownika
żuberek - 2013-07-07 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
takie pytanko: czy ktoś był ostatnio na rozmowie u nich? Przyjmują nowych? No i jak wyglądała cała ta rozmowa?
zdjecie uzytkownika
nmk - 2013-09-05 17:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znow zwolnienia sie posypaly
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 14:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabiacie w tym sklepie
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 16:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najnizsza krajowa chyba ze lizesz (usunięte przez administratora) kierownikom lub cos wiecej...
zdjecie uzytkownika
Kona - 2013-11-18 22:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2013-02-07 14:06:48]:
Jak płacą tak ludzie pracują. Za najniższą krajową to tylko przyjść do pracy założyć fartuszek, bo można ręce do kieszeni włożyć i udawać że coś się robi.
zdjecie uzytkownika
KAMI - 2014-01-14 22:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komuś nie podobało się to co napisałam????????????????????????
To tylko prawda:)
zdjecie uzytkownika
jg - 2014-02-05 00:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kami co napisalas?
zdjecie uzytkownika
KAMI - 2014-02-09 10:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Napisałam ze pracownicy stokrotki sie skompromitowali w sądzie :)
zdjecie uzytkownika
kasiamil - 2014-05-07 11:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem kiedy zamkną ten syf i tak długo funkcjonuje jak na taki bałagan i takich pracowników i kierowników. Kto mądrzejszy to odszedł ale te bezuki których i tak nigdzie nie przyjmą do pracy nadal pracują i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pani Kierownik.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-02 17:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dlaczego tak na prawdę polecacie tam nawet nie zaczynac pracy? myślałem, że to bedzie miesjce gdzie jakotako można być zadowolony z pracy i z kasy. ale faktycznie jeśli kadra kierownicza jest zła to najbardziej realne jest słabe zakończenie całego biznesu. ale ja nie znam kadry tak tylko sobie myślę. To nie polecacie tam iść?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-23 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-09-02 17:44:45]:
Nie masz się czego bać tam nie jest tak jak piszą. Piszą tak bo kiedyś pracował tam pewien Pawełek zjeb co właśnie wydawał taką opinię. Więc nie masz czego się bać i śmiało możesz tam iść do pracy.
zdjecie uzytkownika
No to jazda! - 2014-10-31 14:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, chyba ta ostatnia opinia mnie nastawiła pozytyuwnie do pracyw Stokrotce. Nie ma się czego bać, trzeba próbować i atakować miesjce pracy. Mam dosyć pracy w biurze bo tam nigdy nic nie wiadomo i wszyscy na siebie zrzucają obowiązki. Jak w stokrotce jest w poirządku to ja za dobrą kasę mogę rozkładać nawet towar.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-12-31 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stokrotka to bardzo popularna siec marketów, z tego co się orientuje to jest to polska firma, w odróżnieniu od tych róznych sieciówek jak tesco, carrefour, czy biedronka lub lidl. Interesuje mnie wiec, jakie warunki oni oferują, czy na podobnym poziomie? Bo ile ma tutaj kasjer, wiem, że w biedronce jest 1900 na rekę, a tutaj?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-01-23 01:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie wie? Planuje zmienić pracę, bo obecnie nie podoba mi się w moim obecnym markecie, głównie z powodów kierowniczki. Czy tutaj nie macie podobnych problemów? W ogóle napiszcie mi prosze jak wygląda sprawa z różnicami kasjerskimi. Czy do jakiejs kwoty nie trzeba tego oddawać? Czy zawsze kasa ma się zgadzać?
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-01-24 23:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej stokrotce nie ma co pracować zbywają ludzi jak tylko sie da.... pracownika nie szanują! nie ma magazyniera, wszystko muszą kobiety robić!! na pierwszą zmianę dają najwyżej dwie osoby... a zapierdol taki jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma czasu sie nawet i wysrać! a szczególnie w czwartek jak ludzie wracaja z rynku... nie idzie sie dogadać z główną kierowniczką! same zwolnienia i nie zatrudnienia!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-02-09 10:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze ze kasjerzy i zastępca kierownika bardzo zżyci ale nie ze wszystkimi bo ci którzy jej li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają lżej niz inni. Zastępczyni ma swoich faworytów którzy mogą wszystko a co niektórzy nie mogą nic. Tak to jest jak na stanowiskach są ludzie z ulicy....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-09 12:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko interesuje mnie praca w stokrotce ale chciałam sie dowiedziec na temat kierownictwa czy sa oki. Słyszalam ze zastepczyni kierownika to kawał suki nikogo nie szanuje. I ze lubi jak pracownicy liżą jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak nie to msci sie na nich.
zdjecie uzytkownika
ronda - 2015-03-24 17:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, Stokrotka to chyba polska sieć marketów, to mnie ciekawi jak oni sobie radzą obecnie, bo w sumie nowe sklepy otwierają i chyba nie ustępują jakością produktów do tych znanych sieciówek.Może ktoś napisać, czy pracownicy posiadają jakieś zniżki tutaj do sklepu? Pytam, bo wiem, że konkurencja daje, a to jednak jest istotne.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-04-15 17:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie patrzę na jedno z ogłoszeń od stokrotki, stanowisko to kasjer sprzedawca, co ciekawe napisali, że wynagrodzenie jest od 1 750 PLN brutto, czyli całkiem dobrze płacą, ale chyba gorzej niż zagraniczne sklepy.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-04-29 22:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no 1750 brutto to taka duża kasa? powiedzcie mi czy nie chcielibyście więcej zarabiać bo ja np mam większe ambicje. chce 2400brutto ani grosza mniej.
zdjecie uzytkownika
Halina - 2015-12-18 13:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam pracownikiem tej stokrotki już dwa razy, osoby tam pracujące były bardzo miłe i dobrze mi się tam pracowało. ja osobiście lubię liczyć na kasie ale nie zawsze jest taka możliwość, przeważnie było wykładanie towaru. każdy ma odpowiedzialność za swoja półkę i tajemniczego klienta. Kierownictwo było w porządku, dało się dogadać. pracy bardzo dużo i obowiązków, a pensja to oczywiście najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
pako - 2015-12-18 17:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halina - 2015-12-18 13:04:39]:
no własnie z tą kasą jest najgorzej... co do sklepu to prezentują się naprawdę porządnie. Niestety nie liczyłbym na Waszym miejscu na jakąś zawrotną karierę tutaj
zdjecie uzytkownika
4567ui - 2015-12-26 22:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pako teraz poszukuja pracowników na kilka stanowsik w firmie Stokrotka Sp. z o.o. miedzy innymi kasjera- sprzedawcy albo specjalsity do spraw rekrutacji
zdjecie uzytkownika
ero - 2015-12-29 14:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjer - Sprzedawca brzmi u nich dobrze, bo patrzyłem na warunki jakie oferują u nich i można spokojnie tutaj premie dostać nawet jak jesteś nowo zatrudniony.
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-12-31 21:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak @ero, ale zobacz, ze nie masz tutaj możliwości rozwoju, no chyba, ze jako Kierownik Zmiany Centrum Dystrybucji, bo i takie ogłoszenie teraz dali
zdjecie uzytkownika
Mxc - 2016-01-09 15:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lublinie szukają też menadżera ds. operacyjnych oraz młodszego kupca w dziale handlowym. Zainteresowała mnie ta druga oferta i muszę przyznać, że oferta fajna, bo oferują umowę o pracę a także dobry pakiet socjalny.
zdjecie uzytkownika
monalisa - 2016-01-13 19:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpina jakaś, dostajesz najniższą krajową czyli 1300 zł, premia w sokołowie możesz pomarzyć, jest dzielona przez kierownika sklepu ! jako kasjer jesteś wszystkim- kasjerem, magazynierem, sprzątaczką itd. ludzi do pracy jest mało, co miesiąc zabierają po jednym etacie. zastępczynie chciałby tylko rozkazywać a same do roboty się nie garną. towary się terminują i ludzie coraz rzadziej robią tu zakupy, atmosfera jest taka jakby miała wybuchnąć bomba. brak słów żeby to opisać,rzadnych perspektyw rozwoju, przez sześć lat rzadnej podwyżki , nie polecam tej pracy nikomu mówię to z pełną odpowiedzialnością !
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2016-01-14 22:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monalisa - 2016-01-13 19:22:32]:
jak to przez tyle lat nie dostałaś żadnej podwyżki, nawet za staż pracy ?! jestem zszokowana. myślałam, że stokrotka jest godnym pracodawcą do polecenia sama nawet chciałam tam pracować ale nie dostałam żadnej odpowiedzi jak zostawiłam CV a gdyby teraz zadzwonili to bym chyba podziękowała. W Topazie są karty żywieniowe, pensja jest ciut większa niż najniższa krajowa i na premie można liczyć. a z tego co piszesz to widać, że jesteście zwykłymi popychadłami skoro kierownictwo was tak traktuje, zero szacunku jak tak można.Fakt faktem ja sama nie chętnie robię tam zakupy, kiedyś dostałam śmierdzące mięso a Pani ekspedientka zachwalała, że jest świeże z bieżącej dostawy. co miałam zrobić - wyrzuciłam żeby się nie zatruć. Chociaż tak naprawde należało się pójść i pokazać co sprzedają !
zdjecie uzytkownika
dykta - 2016-01-18 03:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zaskoczona, naprawdę niektóre te historie są realne. Sam mam znajomego, który aplikował i nie dawali zbyt dużej podstawy, chociaż zastępca kierownika jest w zasięgu niektorych.
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2016-01-18 22:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widziałam nie dawno ogłoszenie, w którym było napisane, że powierzchnia stokrotki jest do wynajęcia - czyli ja tak myślę że ona im się po prostu nie opłaca i wolą budynek komuś wynająć. nie zdziwiła bym się gdyby tam powstał Topaz, może to i dobrze, Sotokrotka w Sokołowie nie ma dobrej opinii...
zdjecie uzytkownika
kamrat - 2016-01-20 16:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zaskoczona, może w okolicy jest dużo innych marketów, ja zawsze robię zakupy w stokrotce, bo kasa dizie do polskiego przedsiębiorcy, a nie za granicę. Widziałem oferte na kasjera tutaj warunki w skrócie: od 1 850 PLN praca w godz. 6-14, 14-22.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-22 14:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A personel się zwalnia smsem np.... taka dobra opinia ...
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-01-22 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamrat a w jakim mieście tyle oferują? Bo chciałam aplikować na stanowisko kasjer/sprzedawca w Rzeszowie i nie wiem ile oferują bo nie napisali. Wspomnieli o atrakcyjnych dodatkach, np. paczki Mikołajkowe dla dzieci, bony zakupowe na Święta Wielkanocne i Bożego Narodzenia
zdjecie uzytkownika
kondzia - 2016-01-27 21:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na sklepie pracują dwie siostry, jedna jest sprzedawcą a druga jest kierowniczką, za niedługo kierowniczka zatrudni większą część rodziny, takie brudy, zwalnianie smsem nic nowego...
zdjecie uzytkownika
podwawelska - 2016-01-27 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie ta premia ?! pewnie siostra wszystko dostała ... !
zdjecie uzytkownika
Daria - 2016-02-02 11:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się, czy sklep Stokrotka ma jakieś powiązanie z Almą czy Delimą. W sumie "wystrój" sklepów jest podobny, ale Stokrotka wydaje mi sie najbardziej "ludzkim" sklepem :)
zdjecie uzytkownika
monalisa - 2016-02-04 19:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem, przecież to forum zostało stworzone aby wyrażać opinie o pracodawcy tak jak w tytule :" Opinie o Stokrotka

Pracowałeś w firmie Stokrotka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji." a dokładnie dotyczy to sklepu w Sokołowie Podl. więc dlaczego ludzie tu piszą o takich pierdołach.
zdjecie uzytkownika
maga - 2016-02-04 20:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest parę ogłoszeń, fajnie bo nie tylko na jedno miasto tylko na kilka, z tego co wie to w Stokrotce jest umowa o pracę, dogodne godziny pracy w systemie zmianowym, dodatkowo benefity.
zdjecie uzytkownika
monalisa - 2016-02-08 10:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maga - 2016-02-04 20:43:14]:
z tego co wiesz czy z tego co przeczytałaś w ogłoszeniu ?!
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-02-08 10:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam kupić z gazetki płyn lenora ale oczywiście przyszłam do sklepu i nie było na półce jak zwykle, jak tylko coć w promocji to nie majom, ludziska ogarnijta się
zdjecie uzytkownika
julka - 2016-02-08 18:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie coś więcej o premii i pracy, o co chodzi z tymi siostrami, tam na prawdę pracuje rodzina? i to zwalnianie przez smsa, boże a ja chciałm tam pracować

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Stokrotka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert