Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Mistrza Jana

Pracowałeś w firmie Cukiernia Mistrza Jana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nana - 2015-04-16 22:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy macie do Cukierni Mistrza Jana gówno wiecie a bzdury piszecie To super zakład mili ludzie no i brygadziści super komu nie pasuje niech sie zwolni i poszuka sobie lepszej pracy a nie bzdury wypisuje a potem jak niby nic do pracy przychodzi i dupy innym obrabia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-17 00:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TY BRALES? Dobrego dealera masz... Daj jakieś namiary. Ja też chce!
zdjecie uzytkownika
laluś - 2015-04-23 19:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę wam NAPISAĆ ŻE NA DESEROWNI jest dużo pracowitych osób ale sś też antylopy i kameleony grube co nic nie robią tylko ryja cieszą a dziewczynki ze stargardu ciężko z innymi pracują
zdjecie uzytkownika
kameleon - 2015-04-24 17:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są też ludzie co nie potrafią się własnym zyciem zająć tylko wtykają nosa w nie swoje sprawy i donoszą brygadzistą...
zdjecie uzytkownika
laluś - 2015-04-27 12:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tobą kameleonie jest tam na deserowni tłusta świnia co ciągle lata i donosi gruba A...... ale tłustych tam nie brakuje
zdjecie uzytkownika
dadzia - 2015-04-27 18:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy musicie swoje brudu wypierać na forum dotyczącym opinii pracy? Nie potraficie normalnie porozmawiać? Anonimo podpisać się każdy tchórz potrafi :) masz cos do kogoś to podejdz i Porozmawiaj jak na człowieka przystało a nie tchorzysz. Lamus do twojej informacji antylopy sa chude :) i tu proponuje cofnąć się do podstawówki do nauki o zwierzętach :D jak widać chyba bardzo zwierząt nie lubisz. Te twoje `swinie` itp to sa ludzie nie zwierzat , maja swoje imię nie lubisz kogoś zalatwcie to miedzy sobą. I proponuje zacząć używać mózgu bo nowe osoby przychodzące do pracy czytają te forum i nie obchodzą ich wasze prywatne sprawy, zatargi jakie prowadzicie miedzy ludźmi tylko OPINIA na temat danej pracy.
zdjecie uzytkownika
nana - 2015-04-30 11:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje dadzia ci co nie potrafią napisać o cukierni opini to swoje brudy piorą na forum mi tam praca odpowiada i zarobki też no i kierownicy i brygadziści są super
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-06 19:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialbym tam popracowac na wakacje albo i nawet dluzej jakby bylo ok. Gdzie tam sie trzeba udac, jakis dzial kadr czy cos? I ktos mi wytlumaczy gdzie to dokladnie jest, bo nie jestem ze Szczecina.
zdjecie uzytkownika
kaROLinka - 2015-05-15 16:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mi się podoba właśnie w tej firmie i zachęca mnie do wysłania im cv że to jest robienie wyrobów cukierniczych pod indywidualnego klienta, przynajmniej z pewnością nie ma wtedy w takiej pracy rutyny.jednak na ich stronie internetowej nie ma zamieszczonej konkretnej listy wymagań rekrutacyjnych, proszę was o takie info
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-05-15 20:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-06 19:42:24]:
Hej firma mieści sie na Łukasińskiego 110 , łatwo dojechać autobusem 74 ,80 albo 86 / przystanek ' zakłady piekarnicze " /, siedzi zywy człowiek to Cie pokieruje .Nie jest żle , wszystko zależy gdzie trafisz: są lepsze i gorsze linie ; lepsi i gorsi przełożeni i współpracownicy i nie można wszystkich wrzucać do jednego worka . Praca na wakacje super bo jak nie bedzie dobrze to zaciśniesz zęby i wytrzymasz a jak sie spodoba ; to miłej pracy na dłużej !!!
zdjecie uzytkownika
misiaczek - 2015-06-01 13:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ktorej odjedza bus ze stargardu do cukierni na zmiene popoludiowa ?????
zdjecie uzytkownika
nuki - 2015-06-03 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kaROLinka - 2015-05-15 16:13:03]:
No faktycznie nie ma rutyny...tarty z dżemem na jedno kopyto i torty posmarowane starym, ciemnym albo jasnym kremem.
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2015-06-26 00:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mick - 2015-03-20 22:03:34]:
POZDRAWIAM CHŁOPAKA Z MAGAZYNU (TEGO CO JEŹDZI DO PRACY MERCEDESEM).JAK MASZ NA IMIĘ?
zdjecie uzytkownika
chłopak z magazynu - 2015-06-29 19:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My name is ZENON BADYNA!
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2015-07-01 21:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie prawda bo z tego co slyszalam to Zenon Badyna jest homoseksualny, wiec jak masz na imie ?
zdjecie uzytkownika
sonia - 2015-07-13 12:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nuki - 2015-06-03 23:47:06]:
Będę aplikować na stanowisko http://www.gowork.pl/praca/45;b/szczecin;l?oferta_opinie=pracuj.pl4007254 Czy jakieś opinie ktoś miał przyjemność pracować w dziale finansowym? Proszę o jakieś informację co do warunków pracy będę wdzięczna za informację. Praca zapowiada się bardzo ciekawie tak wiec pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Rabsberry - 2015-07-19 10:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w porzo jest pracują z nami spoko ziomy. Najlepsze stanowisko jak Cię docenią to stoły. Pozdrawiam rumianego budrysa co się kiwa na pompie.
zdjecie uzytkownika
Gremlin - 2015-07-19 19:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem sobą dopóki po wieczorej ablucji nie spożyję wykwintego Kjuba mlaszcząc przy tym za piecem....
zdjecie uzytkownika
:) Prawdziy i jedyny Gremlin - 2015-08-03 18:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gremlin - 2015-07-19 19:21:51]:
Już ktoś przejął moją ksywa? Nie daruje hahahha
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 16:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-08-24 16:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,co sie stało dzisiaj że nie dopuścili ludzi z sanpro do pracy czyżby koniec wspaniałej firmy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-24 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Długo potrwa ten postój i kiedy sampro wróci do pracy i czy wogole wróci
zdjecie uzytkownika
Wielki Mistrz - 2015-08-26 16:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zadawaj bezsensowych pytań tylko czekaj na zbawiennego SMS od wyroczni.
zdjecie uzytkownika
Ilka - 2015-08-29 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi wyjaśnić o co chodzi z firmą sampro.. bo wydawało mi się, że ten wątek dotyczy pracy w Cukierni Mistrza Jana. Może jestem głupia, kolokwialnie mówiąc, ale chciałabym zrozumieć o co dokładnie tutaj chodzi. Będę wdzięczna za odpowiedź na moje pytanie. Pozdrawiam serdecznie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przejscie przez hale i to wszystko
Pytania: Brak
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 15:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
KAMILO0909 - 2015-08-31 15:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
likwidajca !!!NIESTETY!!!
zdjecie uzytkownika
mała lala - 2015-09-01 23:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać a nie trzymajcie ludzi w niepokoju . czy tak i tak się zwolnia bo ile można czekać! Wyrocznia!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Mistrza Jana

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Mistrza Jana?
Zadaj pytanie
alert