Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Mistrza Jana

Pracowałeś w firmie Cukiernia Mistrza Jana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
normalna - 2015-03-09 22:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,Dadzia :-)...mądre słowa,moim zdaniem jest to zwykła zazdrość zżerająca od środka...kto wypisuje takue brednie!Ludzka zawiść nie zna granic...
zdjecie uzytkownika
Apollo - 2015-03-09 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakaś zakompleksiona małpa to napisała hehe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-11 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albert masz racje nie maja odwagi isc i powiedziec co o kim mysla tylko wola wypisywac na forum.A co do Anety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczera osoba i majaca gdzies wasze ploty robiace tylko z zazdrosci patrzcie na siebie bo co niektora opisujaca sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjacioleczka nie maja swoich problemow tylko praca i praca wiec ploty to najwazniejsze sa w ich zyciu. teraz pewnie boi sie przyznac bo polowa z lini pojdzie za Aneta a ta osobe zrownaja z blotem...co odemnie to tyle trzymaj sie Anetko jestesmy z toba i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mamy na ploty bo one sa beda.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-11 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z innej linii ale powiem tyle Anetka to elegancka ladna,zgrabna,fajna niunia :-)
zdjecie uzytkownika
LIV - 2015-03-13 23:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdumiewa mnie, jak bardzo można być zawistnym i do jakiego stopnia można się posunąć, by kogoś oczernić. Okazuje się bowiem, że niektórzy ludzie są zdolni wiele uczynić, by innym zatruć życie. Sprawić, by się poczuli gorzej, podlej.
Dla niektórych sprowadzenie kogoś do parteru, ośmieszenie kogoś czy choćby skrytykowanie go to chleb powszedni. Przysłowiowa bułka z masłem. Żyją oni bowiem głównie po to, by komuś przywalić, dokopać. Są często chorzy, gdy nie mają celu, w który by mogli uderzyć. Nie umieją żyć inaczej. Nie wiedzą, że można żyć bez zawiści.O tym, że na świecie są ludzie zawistni, podli, możemy przekonać się każdego dnia idąc ulicą, robiąc zakupy, jadąc autobusem, samochodem itd. Ci ludzie żyją pośród nas. Nie na bezludnej wyspie. Oni są naszymi znajomymi, kolegami, sąsiadami, członkami naszych rodzin.Dlaczego ktoś tak się zachowuje? Co nim kieruje? Zastanawialiście się kiedyś nad tym, dlaczego ?Tam gdzie żyjemy, pracujemy, spędzamy wolny czas, bawimy się. Często nasze życie jest przesiąknięte zawiścią, staje się nią zdominowane. To powoduje, że często zamiast odnosić się do siebie z sympatią, miłością, w sposób przyjazny, oni wolą być w stosunku do innych podli, bezwzględni, brutalni.Człowiek wartościowy i prawdziwie dobry nigdy świadomie nie stara się szkodzić drugiemu człowiekowi. Szkodzi bowiem w ten sposób przede wszystkim samemu sobie. Stara się szanować każdego człowieka, wychodzi do innym z otwartym sercem i duszą. Kocha innych, stara się ich poznać, wysłuchać i zrozumieć. On nikogo nie docenia, nie krytykuje, nie poniża. Nie ma na to czasu. W życiu skupia się na tym, co wartościowe, godne uwagi, zainteresowania. A nie na tym, co głupie, podłe, bezwartościowe. należy przede wszystkim zacząć od siebie, a potem dopiero wymagać tego od innych ludzi. To my decydujemy, w jakim świecie będziemy żyć: poprzez swoje postawy, zachowanie, myślenie, system wartości, poglądy, patrzenie na ludzi i świat.Dlatego też szukajmy dróg porozumienia z innymi ludźmi, budujmy mosty, zamiast murów, starajmy się być wobec nich fair, unikajmy zawiści, zastąpmy je pozytywnymi emocjami, myśleniem i energią. A przede wszystkim zmieniajmy samych siebie, a świat, w którym żyjemy będzie lepszy i wartościowszy.
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-03-14 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eh wszyscy mądrzy bo można anonimowo napisać więc pozdrawiam odrazu co pierdziela kacapoly na tym forum A następnego dnia witają się z tą osobą haha nie wspomnę o ty jak jeden jedna na drugiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a.... żenada. Pozdrawiam harnoldo
zdjecie uzytkownika
FUJARA - 2015-03-14 12:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heh - 2015-03-14 00:36:03]:
ODRAZU ?
PISZE SIĘ OSOBNO !!
OD RAZU
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-03-14 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lzej ci ?
zdjecie uzytkownika
BETI - 2015-03-14 14:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poniżanie, krzywdzenie słowem i czynem. Ignorancja wobec innych z błahych powodów,!!
Tworzą ludzie, dla jednych przyjaciele dla drugich osoby potrafiące zadawać cierpienie innym.!!!!!!!"Wszyscy ludzie rodzą się wolni i równi w swojej godności i w swych prawach !!Tolerancja i poszanowanie praw innych osób !!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-14 21:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ble...ble...ble... jaki bełkot,rozpisujecie się o jakiejś wymalowanej,wulgarnej klijentce.Pomyślcie lepiej jak wywalczyć podwyżkę,bo od 1 stycznia wzrosła minimalna płaca krajowa.
zdjecie uzytkownika
fanka - 2015-03-14 22:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja (usunięte przez administratora) co to za zakład pracy?! Chociaż własciwie zakład normalny,taki jak każdy w tych czasach.Ale co sie z ludzmi dzieje? Najpierw chyba trzeba pomyśleć ,co się robi i co się mówi,i mieć troszkę tez szacunku do starszych,a nie głupio się śmiać i ....a potem się ma pretensję ,że ktoś na te głupie odzywki zwraca uwagę.Życzę więcej Rozumu!!!
zdjecie uzytkownika
cubek - 2015-03-17 06:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Jestem za tyn aby dokarmiac niektore dzikie zwierzeta w Cmj cubami, bo glodni nie sa soba... pozdrawiam Pan kjubek :)
zdjecie uzytkownika
J.... - 2015-03-17 14:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy taka fajna dupa by byla jakby kilo tapety i kilo tuszu zmyla haha to jest lekka przesada latac po rogach z pudrem i sie malowac to jest PRACA a nie balety .. Wiecej pracy a mniej glupoty i bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-18 21:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram!!!
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-18 22:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widocznie dziewczyna chce się przypodobać,może szuka męza,moze kochanka,może sponsora,bo tusz się kończy...
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-03-19 15:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaklady psychiatryczne oddzial deserownia
zdjecie uzytkownika
mick - 2015-03-20 22:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
plota plota plote pogania :) widac za malo roboty w tym zakladzie skoro wiekszosc na tym forum wypowiada sie na tematy niezawodowe :) pomijam juz fakt ze te o pani A. wypisuja najpewniej zazdrosne kobiety ktore o takim powodzeniu jak w/w Pani moga tylko pomarzyc ;)
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2015-03-21 16:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojejku,takie powodzenie...szkoda,ze pani blach nie myje,szkoda słów.marzymy o takim powodzeniu!!!Powodzenia he he he!pozdrowienia !więcej pudru!
zdjecie uzytkownika
CIASTKO - 2015-03-23 00:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE ! PPRZESTAŃCIE ! I CO WAM TO PRZESZKADZA ,ZE MALUJE SIE !
JEDNI SA HOMOSEXUALNI DRUDZY TRANWESTYCI ITD
!
BADZCIE TOLERANCYJNI !
JAK CHCE TO NIECH SIĘ MALUJE I O CO WAM CHODZI !
NIECH KAŻDY PATRZY NA SIEBIE !
NIKT NIE JEST IDEAŁEM !
ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ABY TAKIMI PIERDOŁAMI SIĘ ZAJMOWAĆ !
zdjecie uzytkownika
cmj - 2015-03-24 16:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co wkurza? Nie kilo tapety, nie to ze ma dobry kontakt z innymi...ale to že ma dziewczyna przywileje i to nie małe. Z całym szacunkiem, bo ogólnie nic do niej nie mam, ale chodzi o to żeby ludzi traktować równo, wszystkich. Bo niestety ale człowieka krew zalewa kiedy musi czekać aż brygadzista się zlituje i puści do domu, a koleżanki juz w szatni gotowe, albo ktoś czai się żeby sobie coś zjeść po cichu i dostaje opieprz, a kawałek dalej któraś sobie siedzi w chłodni i zajada co chce. To właśnie to wszystkich denerwuje....NIESPRAWIEDLIWOSC.
zdjecie uzytkownika
m.d... - 2015-03-24 23:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem nic nie pisac,ale tez mam chęc wyrazic swoje zdanie.l...koledzy z dekoratorni,jesli jestescie domyslni,to wiecie o kim mowa,sa troszkę jak rozpuszczone królewny,bardzo narzekają,gdy trzeba dołozyc kremu,ale gdy wejdzie kierownik,to od razu prostują im się kręgoslupy,mogli by sie tez częsciej myc...troche panowie czuc!od was,i to nie jest moje widzimisię,tylko dziewczyny które z wami pracują zwrócily uwagę,nie pierwszy raz zresztą.przykre jest to ,gdy brygadzistka siedzi na stole i macha nogami,otoczona kolezankami,a reszta musi sprzątac,bo nie ma normalnej pracy,NIESPRAWIEDLIWOŚĆ jest,a smutne jest to,ze osoby o których mowa,nie umieją współpracować w grupie.nie wiem czy nie jest im głupio i przykro,ze nie są lubiane,ze pisze się tutaj o nich,no bo to zadna chluba.moze pora sie zmienic,a nie robic z siebie niewiadomo co.a tak na margiesie,moje zdanie jako męzczyzny,to wymalowane ,sztuczne cizie są do bani!
zdjecie uzytkownika
eminem - 2015-03-26 23:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dowaliłeś do pieca,to dopieca,to ci heca!
Kto cię kurwa słucha,babka głucha,czy dziadek bez ucha?
Twoje rymy są jak twoje ciasta
No napewno nie jesteś rasta
Ani gansta,ani Ś.P. Magik
Czyli jednym słowem inteligencji zanik.
Mam to w głębokiej dupie,
te twoje schizy przygłupie.
Może lepiej dobrze dokładaj kremu,lub wazeliny niejednemu!!!
A teraz kończę ,bo już mi się nie chce,weż słownik i zrozum moje m.ce.
Papa! Buziaczki!
zdjecie uzytkownika
S - 2015-03-27 01:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze Ty " kolegaaaa" jak już coś piszesz to poprawnie-ortografia się kłania,po drugie to co piszesz to są groźby które jeśli nie wiesz mogą być karane więc zważaj sobie na słówka. Praca nie jest po to aby kogoś lubić, ja generalnie mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ktoś mnie lubi czy nie,po trzecie te forum służy aby dowiedzieć się czegokolwiek o pracy. Osoba która ma zamiar przyjąć się do Cukierni Mistrza Jana po przeczytaniu tych głupot na pewno nie będzie chciała podjąć tu pracy ze względu na to co tu wypisujecie. Ogarnijcie się! Jesteście dorosłymi ludźmi a zachowujecie się gorzej niż dzieci w przedszkolu. Bawi was dogryzanie sobie ? Moim zdaniem każda opinia obrażająca powinna być usuwana. To tyle ode mnie i prośba do Was zastanówcie się dwa razy za nim coś napiszecie a jeśli macie coś do kogoś to załatwiajcie to poza tym forum. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przejscie przez hale i to wszystko
Pytania: Brak
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-27 14:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie tutaj takie same jak i praca- czyli beznadziejne. Nie polecam zdecydowanie tej firmy, ewentualnie jako sezonowa praca na chwile. Atmosfera pod psem, płace głodowe, brak jakiejkolwiek sensownej organizacji pracy. Mógłbym rozpisać się dalej ,ale to powinno wystarczyć. A te konflikty wśród pracowników wynikają ze złej organizacji właśnie...
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-30 01:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś opisać stanowisko pomocnik ciastkarza ? :)i ogólnie opinie o stanowisku ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Mistrza Jana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cukiernia Mistrza Jana?
Zadaj pytanie