Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cukiernia Mistrza Jana

Pracowałeś w firmie Cukiernia Mistrza Jana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-02-13 21:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w CMJ jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] P
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-12 23:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jadzia, możesz jeszcze napisać opinie o pracy w cukierni Mistrza Jana, ale bez wulgaryzmów, chociaż w stylu jest dobrze/źle?
zdjecie uzytkownika
marcuch - 2014-03-23 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już decydujecie się wystawić jakąś opinie, to niech ona będzie przynajmniej pożyteczna, bo samo "dobrze" też niespecjalnie pomaga
zdjecie uzytkownika
jakistam - 2014-03-25 08:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam za grosze a teraz jaka jest stawka?????????????????????
zdjecie uzytkownika
ich - 2014-03-25 21:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio taka rotacja? bardzo zimno? a kontrola jakości też ma zapierdziel?
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-04-06 20:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa zlecenie 9.54 brutto niecale 7 netto 17 godzin dodatkowo premi do kazdej nocki dodatkowo 2 godz czyli pracujesz 8 masz 10
zdjecie uzytkownika
Raksu - 2014-04-27 18:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaklad jeden wielki cyrk, przyjmuja tam doslownie kazdego. Jezeli by zgarnac menela z ulicy i mu napisac bajki w cv to i tak go przyjma. Zeby dostac umowe o prace to trzeba wlazic ostro w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na 3 kierownikow tylko jeden wporzadku, drugi frajer ktory krazy przez 8h po hali nawet w nocy jakby sie czegos nawąchał i sie przypierdala a trzeci zalezy od jego humoru. Osoby wporzadku w tym zakladzie mozna policzyc na palcach jednej reki. Pomijajac juz fakt ze pracuja tam ludzie bardziej zpedaleni (Czupakabra) niz Pikej. Jedyne dobre stanowisko w tym zakladzie jezeli ktos jest wmiare ogarniety to ciastownia. Zarobki takie jak juz ktos wyzej napisal, przy dobrym ulozeniu tygodnia jak wypadna 2x nocki + jakis weekend mozna kolo 2tys wyciagnac. Mi po 1.5 roku pracy tam styklo. Zbliza sie lato wiec pozdro 600 dla tych co beda stali przy piecu na tartach xd
zdjecie uzytkownika
afrosamuraj - 2014-04-29 16:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca, sa z.....y jak i normalni. wiekszosc kier to mloty zwykle, wyjatek to gasztol podobnie z bryg. troche malo placa ale np obok w piekarni zarabiaja mniej , pozdro dla operatorow...
zdjecie uzytkownika
sauron - 2014-04-29 21:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak mi słów na temat tego zakładu pracują tam normalni ludzie jak i psychole którzy mają wieczne problemy i ambicje które wykraczają ich możliwością którzy u lekarza potrafią zrobić awanturę bo szkolenia nie przeszli na paleciaka z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wzietego dobrze ze juz tam nie pracuje bo miałem tego wszystkiego po dziurki w nosie
zdjecie uzytkownika
Timmy - 2014-04-30 02:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jak są na tyle rozgarnięci to nie przechodzą szkolenia, ale to pokazuje skalę problemu z jakim trzeba się zmierzyć w Cukierni..
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2014-05-01 14:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Timmy - 2014-04-30 02:22:15]:
Badania lekarskie a żeby było dokładniej to okulistyczne nie mają nic wspólnego z tym czy ktoś jest rozgarnięty czy nie.A skoro ktoś taki jak sauron nie potrafi odróżnić szkolenia od badania lekarskiego to widocznie powinien najpierw poczytać jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma terminami a dopiero póżniej wypowiadać się. Co do zakładu to nie jest wcale tak żle,można wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
aSIA - 2014-07-06 16:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-02-06 21:46:00]:
NIE CHCE PANI WIEDZIEĆ CO ZNAJDUJE SIĘ W TYCH BABECZKACH, TARTACH....PRACOWAŁAM TAM :((usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tobek - 2014-09-01 08:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie parę certyfikatów świadczących o jakości ich wyrobów osiągnęli. Można się oczywiście spierać czy słusznie czy nie, ale sam fakt należy odnotować. @Asia - co niby takiego jest w ich ciastkach, przecież wypuszczając produkty spożywcze trzeba spełniać wszelkie możliwe normy, więc nie mogą wrzucać byle czego.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-09 03:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam robilem pół roku a jestem z zawodu cukiernikiem wielki syfff jak nigdzie szkoda zdrowia i nerwów same zera cpuny alkoholicy itp najgorszego zura by tam przyjeli pata
zdjecie uzytkownika
papaja - 2014-09-11 15:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na ile tam jest zmian? I co dokładnie wchodzi w skład obowiązków?
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-09-30 20:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są 3 zmiany,
Praca polega na - w zależności od linii produkcyjnej:
1.pakowaniu asortymentu do wyprasek a później do kartonów
2.zwijaniu rolad-czekoladek,poprawianiu wyrobu
3.smarowaniu tortów, kładzeniu ozdób na torty itp
3.sprzątaniu po skończonej podukcji
zdjecie uzytkownika
Tusk - 2014-10-04 15:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za przemówienie. Pozdrawiam z Brukseli.
Ewa pomyliło ci się to cukiernia jest, ale jeden h**. I tak Polacy nie zrozumieją.
Dobra pracujcie dla naszych PO-lityków. Ja muszę lecieć na wakacje, bo ciężko pracowałem spełniając swoje obietnice. Na razie moje smerfy :*:*:*:*:*:*::**:
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-07 16:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wzieli buraki ze stargardu leniwcow smierdzieli i w ogóle ogólnie dom wariatów ble
zdjecie uzytkownika
"Misia'' - 2014-10-07 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-07 16:02:58]:
Ktos a masz cos do ludzi ze stargardu? co to gorsze? to sie humuj troche bo pewnie ty sama jestes gorsza.
zdjecie uzytkownika
:] - 2014-10-08 09:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za spór? Ja tam kiedyś pracowałem, ale powiem, że marne zarobki jak za taką pracę. Umowa o pracę to podstawa a zmiany nocne nie powinny mieć okres 5 dni pod rząd. Co do zarobków to i tak wam powiem, że Szczecin nie ma się czym tak naprawdę pochwalić. Rozumiem można tu zarobić i do 2 tyś na umowę zlecenie jak się zapieprza 7 dni w tygodniu, ale to już jest trochę chore według mnie. Ja tam trochę z korzystałem jako uczeń, nie odtrącali mi na zasiłek chorobowy, abym mógł więcej zarobić. To jest praca dla tych, którzy chcą się wyłącznie utrzymać albo zabić czas jak już mają nadgodziny robić. Samą pracą się nie żyję. Jak już wspomniałem dzisiejsze czasy na pewno nie idą w kierunku lepszej przyszłości dla młodych, bo praca jak i większości zakładach Szczecińskich to minimalna krajowa. Z tego można tylko żyć, jeść i spać (jak ktoś 7 dni w tygodniu musi pracować bądź lubi). Emerytura po przepracowaniu nawet 50 lat z takim dochodem to nie wiem czy było by 1500zł brutto na rękę. Powinni znieść umowy zlecenie w Polsce i poprawić tą minimalną krajową, która nie daję żadnych perspektyw dla młodych.
zdjecie uzytkownika
Kasman - 2014-10-10 01:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się, że uzyskać lepsze pieniądze w tej firmie jest raczej trudne do osiągnięcia. Konkurencja na rynku jest naprawdę olbrzymia, więc trzeba również myśleć przyszłościowo, czy dana firma ma szansę zdobyć czy stracić rynek. Jeżeli cukierni zależy na utrzymaniu obecnej pozycji czy nawet polepszeniu rezultatu powinni w zdecydowanych krokach zadbać o swoich najlepszych pracowników.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-10 11:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedosc ze zarabiają więcej niz na umowę o pracę to jeszcze nic nie robią drą ryje i chcą wprowadzać swoje rządy ja pracuje x lat nie pozwole se żeby mna rządzili niec sie wezmado roboty i sprzątają po sobie syf ktory zostawiają
zdjecie uzytkownika
Tusek - 2014-10-12 21:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie Polacy do roboty ruszcie się!! xD
zdjecie uzytkownika
fiora - 2014-10-23 06:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-07 16:02:58]:
Mocne słowa...a raczej żenujące. Nie masz najmniejszego prawa w ten sposób wypowiadać się o ludziach z którymi pracujesz. Każdy robi tam to, co do niego należy, a jeśli zdarzy się, że nie wykonuje swoich obowiązków, to już powinien ocenić brygadzista, a nie jakaś sfrustrowana kobieta z taśmy obok. Osoby ze Stargardu dopiero zaczynają swoją pracę, wiec mają prawo czegoś nie wiedzieć, robić coś wolniej lub nawet nie dokończyć jakiejś czynności...nikt tam nie był doskonały na początku. Wiec skoro Ty masz swoją robotę i swoje miejsce pracy, to sobie tam siedź, rób co do Ciebie należy i nie ubliżaj nikomu...bo przez to, że ktoś nie domyje taśmy Tobie na pewno nie ubędzie. To, że pracujesz tam "x" czasu wcale nie znaczy że jesteś nie wiadomo kim, jesteś dokładnie takim samym pracownikiem jak i wszyscy wokół, a jeśli Ci to nie pasuje, to pnij się na dalsze szczeble kariery, powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Ewa Kopacz - 2014-10-24 19:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PO-lacy nie marudźcie, bo i tak nie dostaniecie Emerytury powyżej 900zł!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cukiernia Mistrza Jana
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x