logo QUATTRO RECRUITMENT LTD.

QUATTRO RECRUITMENT LTD.

Norwich

Opinie o QUATTRO RECRUITMENT LTD.

Buczer 2012-10-23 12:14
Spoko firma. pracowalem dla nich 6 m-cy zanim nie zjechalem do Polski. Polecam. bede wracal do Watton z nimi w listopadzie 2012 - jak ktos planuje wyjazd prosze o kontakt ze mna - moze sie razem zbierzemy bo jade sam jak narazie.
1
kaziu.rybacz@gmail.com 2013-06-22 16:17
Quattro Recruitment Opinie odp: buczer

ja również polecam . wyjechalem do pracy niby w ciemno i na podstawie rozmów telefonicznych, trochę panikwalem na poczatku, ale wyszło dobrze.
obiecali pokój i był, obiecali pracę po teście i robota była, wypłaty tygodniówki, urlop mi wypłacili jak odeszłem, pomogli znaleźć prace dla siostry i mi tyle wystarczy.
zjechalem bo mi sie synek urodził, ale bede wracal w przyszlym roku do preston znowu a konkretnie po świętach.
kaziu.rybacz@gmail.com 2013-08-24 17:34
Ja ci odpowiem, NIE! Oni tylko chca rzeznikow z Polski z doswiadczeniem!
maja inne pozycje tez na stronie www maja duzo, ale wynika ze tez trzeba miec doswiadczenie lub dobry jezyk agielski!
sprawdz ich strone
zico 2013-11-06 17:12
nie wiem co o nich sadzic
1
michal 2014-03-02 14:25
Witam mam propozycje w hull rzeznik/ wykrawacz dziewczyna pakowanie . Bo nie wiem co o nich sadzic czy da rade odlozyc i zyc tam. pozdrawiam
aaa 2014-03-11 23:00
... da rade zyc i odlozyc jak jest praca,
misiek 2014-05-04 18:23
Wybieramy się z żoną do hull. Standard ja rzeźnik ona pakowacz. Jak tam jest>? Wszystko gra? Nie ma problemów z pracą, płacą? Jak kwatery? To co proponują da się żyć?
Rzeźnik 2014-08-26 14:06
Witam, chciałbym jechać do pracy do Hull jako rzeźnik, możecie napisać jak tam jest? Czy praca jest non stop czy są jakieś odwołania, jakie warunki prazy i mieszkania...?
Dedek 2014-10-10 18:00
omijajcie quatrro jak najdalej. polki co tam pracuja oskubia Cie na kazdym kroku. i nie liczcie na stala prace,jak sie zalapiecie na dwa dni w tyg to bedzie dobrze. odradzam pracy na rzezni w watton [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak dziki osiol a jak sie nie podoba znajda 10 innych jeleni na wasze miejsce,bo maja placone od osoby,wiec im rybka ze 20 osob pracuje po 1 dniu w tygodniu,oby bylo wiecej chetnych. polecam 100 razy bardziej agencje gdzie nie pracuja polacy,tam mozna dostac dobra robote. ale quatroo w norwich odradzam i to zlodziejke( usunięte przez administratora )co tam pracuje.pozdro.
1
dwayne 2014-11-29 04:03
to nie wiem na czym w takim razie Quattro Recruitment zarabia... bo na czymś przecież musi. Skoro nie pobierają opłat podczas procesu rekrutacji danego pracownika do firmy to musi to działać w ten sposó , że już potem mogą ucinać jakąś niewielką część z wynagrodzenia pracownika . Tak jest czy się mylę ?
xyz 2014-12-23 23:40
uwazajcie na tą agencje a pedały z Watton walą w rogi z kasa głównie gdy chcesz odejśc to zapomnij o pozostałej wypłacie za urlop, machlijki w wynagrodzeniu
murzyn 2014-12-27 04:08
jesli nie wykończa Cię fizycznie to wykończya Cie psychicznie banda litewska odradzam prace dla tej agencji team litwinców traktuja polaków jak szmaty nie masz swojego zdania szandaz I PONIŻENIE na kazdym stopniu nie polecam
polak 2015-01-01 04:04
ta agencja to dno i wodorosty pracowałem tam trzy lata temu w Watton w Cranwick , mobing i szantaz na kazdym kroku jesli chcesz pracowac to musisz dac w łape lub godzic sie na obcinanie wynagrodzenia, klika litewska z agencji nienawidzi Polaków, tak samo na produkcji jestes traktowany jak pies albo gorzej, machlojki w wynagrodzeniu, a o kasie za urlop można pomarzyć, czepiaja sie wszystkiego , obwinają Cię za wszystko wpierając ze to twoja wyłącznie winna nic nie wywalczysz bo banda litwinców trzyma klike odradzam wszystkim i przestrzegam
1
marek 2015-04-20 11:06
quatro banda cwaniaczkow robia kase ma szkoleniach dla siebie na 40 przeszkolonych moze 1 dostanie prace i to nie stała tylko wg widzimise p.darka ten to umie trzepać kase od Królowej Nie polecam tej agencji
1
tomek 2015-04-20 15:55
quattro polska agencja także w Hull zgadzam się z markiem jak najdalej od tych Polaków ściągną cię obiecując prace w rzeźni przeszkolą wezmą kase o pracy zapomnij.Ciekawy jestem kiedy Angole ukrócą ten interes.szukajcie pracy w angielskiej agencji bo polskie was w....Nie wierzcie w ani jedno słowo prowadzącemu szkolenia p.D .szkoli 2 godz pisze 5 a powinno być 8godz ile kasuj agencja ponoć 150 funcików od łepka,o kasie za szkolenie też zapomnij.
1
pracownik 2016-01-18 12:47
Skad masz takie bledne informacje. Od keidy to osoba ktora robi szkolenia dostaje za to jakas kase? Czlowieku czy Ty masz pojecia wgl o pracy jaka oni wykonuja? Moja znajoma pracuje na podobnej pozycji aczkolwiek w innej firmie. Szkolenia sa prowadzone przez osoby pracujace w biurze , musza sie uzearac z takimi ludzmi jak Ty kompletnie za free! to jest jeden z ich obowiazkow.
nicknick 2016-04-11 21:09
Tak czytam te komentarze i sie zastanawiam czy ludzie sie tu wypowiadajacy maja jakiekolwiek pojecie o rekrutacji ? Ile znacie agencji ktore oszukuja ludzi i nie wyplacaja pieniedzy np za urlopy czy chorobowe? Ja pracowalam przez ta aencje 3 lata. Praca nie jest lekka bo na fabryce przy pakowaniu. ale to przeciez nie ich wina ze na ta fabryke musza rekrutowac. Ja osobiscie nie mialam problemow z Quattro, moi znajomi rowniez. znam nawet pare ludzi ktorzy probowali sie przeniesc z agencji prestige by dolaczyc do Quattro poniewaz w Quattro dbaja o ludzi. Nawet jak sie cos nie zgadzalo w wyplacie to zawsze szybko i chetnie pomogli i naleznosc zostala wyplacana przy nastepnej wyplacie. Takze naprawde nie rozumiem skad ta ludzka zawisc. PS. w quattro nie pracuja tylko "litwini" . ludzie przestancie wypisywac bzdury i marudzic na wszystko do okola. tak wlasnie powstala opinia na temat polakow w Anglii . Nic nie robia a wymagaja i narzekaja. Lepiej sie za robote wziac , a jak sie nie podoba to prace zmienic.
logus 2016-10-14 13:48
oni ciagle potzebuja rzeznikow. ja pracuje dla nich i nie narzekam.
Sukces 2016-10-14 15:15
No bo to prawda, nie ma na co narzekać, przecież jeśli chodzi o firmę i sprzedaż mieśa i w ogóle bycie rzeźnikiem, to od samego początku trzeba być po szkole i mieć jakieś umiejętności, dziwią mnie przypadkowo narzekający ludzie
Rzeźnik 2017-02-01 15:11
Chciałbym wyjechać na taki program treningowy dla rzeźników, jakie trzeba spełnić warunki? Jakie pieniądze można zarobić? Byłem już raz z tą agencją i wszystko było pod kontrolą, marudzą tylko lenie. szkoda, że nie można ich wyeliminować przed wyjazdem!
Quattro 2017-02-28 14:08
Witam Jesli jest Pan zainteresowany wyjazdem do pracy jako rzeznik prosze o konatkt: 00447824513349
Edyta 2017-03-01 09:16
Jakie formy zatrudnienia oferuje ten pracodawca?
Stauro 2017-03-07 20:02
Witam zgadzam sie to co pisze ten typ to brednie nie mające potwierdzenia w realu pracowalem w tej agencji 4 lata (rzeźnik) wszysko na czas pieniadze ,urlop i wszelka pomoc pozdrawiam kordynatorow w Watton .Przyjedzaja tacy nieudacznicy i wypisują głupoty robić sie wam niechce.
Edyta 2017-03-08 09:09
Stauro, może podzielisz się jak wyglądały dokładniej warunki Twojej pracy?
Gregor 2017-06-20 21:57
Dlaczego tak długo nikt się nie wypowiadał na temat agencji? Widzę, że mają nowe oferty dla rzeźników ale brak pracowników. Podzielcie się informacjami na temat agencji?
Zostaw swoją opinię o QUATTRO RECRUITMENT LTD. - Norwich
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QUATTRO RECRUITMENT LTD.