logo Sita Polska

Sita Polska

Chorzów

Opinie o Sita Polska

anonim 2011-08-15 16:29:40
Jestem naocznym świadkiem( usunięte przez administratora )potrafił przejść po swoim zakładzie i podać każdemu z pracowników rękę, zapytać co słychać jak się pracuje - zamienia się w \\\\\\\"korporację\\\\\\\"( usunięte przez administratora )co w końcu doprowadza do tego że nikt nie czuje że pracuje dla wspólnego dobra a kiedyś naprawdę tak było.

Szkoda wielka szkoda że tak to sie pozmieniało
1
michał g 2012-01-12 12:16:51
JAKA PŁACA TAKA PRACA NO I TYLE
ktoś 2012-02-10 19:07:21
czytam te posty i widzę że z nowym rokiem coś się zaczęło niedobrego dziać. ludzie uciekają, brakuje kasy?
jakieś kumoterstwo czy aby nie przesadzacie? pytanie moje jest proste czy Sita jest stabilna firmą i czy warto zaryzykować tam pracę?
the best 2012-02-13 20:50:10
mam nadzieję, że te opinie sobie poczyta( usunięte przez administratora )
Ciekawe czy w tym roku będą brali udział w konkursie \"pracodawca roku\"
pisarz 2012-03-08 18:37:00
Inwestycja w pracownika przekłada się na jego zaangażowanie w życie firmyZadowolona załoga to dobra załoga. Korzyści są ewidentne i dla zatrudnionych, i dla pracodawców. Jeśli firma zadba o odpowiednie płace, system motywacyjny, sprawną komunikację, może liczyć na efekty. Sprawna komunikacja oznacza mniejszą ilość awarii, a w konsekwencji mniejsze koszty napraw. Cały czas pamiętamy, że zadowolony pracownik to dobry pracownik, taki, który czuje, że współtworzy firmę, że od niego też coś zależy Inwestycja w pracownika to inwestycja w firmę. Im lepiej wyszkolona kadra, im lepsza atmosfera pracy, tym lepsze wyniki osiągają pracownicy i tym lepsze wyniki osiąga przedsiębiorstwoPieniądze są powodem dlaczego wogóle pracujemy, płaca nie pozwalająca na poziom zycia bez trosk czy starczy do pierwszego powoduje frustrację, brak wiary w siebie etc. Zadowolony pracownik, który czuje się usatysfakcjonowany nie tylko wysokoscią pensji ( która w jakiś sposób jest wyrazem szacunku do jego pracy i osoby),
3
anonim 2012-03-21 15:43:29
pisarz - 2012-03-08 18:37:00

Inwestycja w pracownika przekłada się na jego zaangażowanie w życie firmyZadowolona załoga to dobra załoga. Korzyści są ewidentne i dla zatrudnionych, i dla pracodawców. Jeśli firma zadba o odpowiednie płace, system motywacyjny, sprawną komunikację, może liczyć na efekty. Sprawna komunikacja oznacza mniejszą ilość awarii, a w konsekwencji mniejsze koszty napraw. Cały czas pamiętamy, że zadowolony pracownik to dobry pracownik, taki, który czuje, że współtworzy firmę, że od niego też coś zależy Inwestycja w pracownika to inwestycja w firmę. Im lepiej wyszkolona kadra, im lepsza atmosfera pracy, tym lepsze wyniki osiągają pracownicy i tym lepsze wyniki osiąga przedsiębiorstwoPieniądze są powodem dlaczego wogóle pracujemy, płaca nie pozwalająca na poziom zycia bez trosk czy starczy do pierwszego powoduje frustrację, brak wiary w siebie etc. Zadowolony pracownik, który czuje się usatysfakcjonowany nie tylko wysokoscią pensji ( która w jakiś sposób jest wyrazem szacunku do jego pracy i osoby),
Bardzo dobrze powiedziane. Były czasy gdy się dobrze zarabiało , chciało się chodzić do pracy lecz nie podobało się to na górze ( usunięte przez administratora )Teraz zarobki mam takie ze aż wstyd się przyznać. Jedyna nadzieja dla tego zakładu do zmiana zarządu.
1
. 2012-05-19 20:48:43
OTO KILKA RAD DLA ZARZĄDU SITA STAROL ; Satysfakcja z wykonywanej pracy jest równie ważna, co poziom zarobków. Zadowolony pracownik pracuje efektywniej i wydajniej, chętnie podejmuje się nowych wyzwań i mniej stresuje. A to przekłada się też na korzyści w życiu prywatnym.



Pracownik, który lubi swoją pracę to prawdziwy skarb dla firmy. Nie ma bowiem nic gorszego, niż osoba, która przychodzi odsiedzieć obowiązkowe osiem godzin, a swoje zadania wykonuje „po łebkach“, odliczając godziny i minuty do wyjścia z pracy. Pracownicy, którym praca nie sprawia przyjemności, często są nietolerancyjni, łatwo się złoszczą, odczuwają nieustanną presję czasu i są wrogo nastawieni do otoczenia.
Tacy ludzie z pewnością mają negatywny wpływ na funkcjonowanie całej firmy. Natomiast osoby zadowolone z pracy są bardziej kreatywne, chętnie wykonują swoje obowiązki, dużo rzadziej chodzą na zwolnienia i równie rzadko szukają nowego zatrudnienia.

Lepsze zarobki,większa satysfakcja
Zadowolenie z pracy w dużej mierze zależy od wcześniejszych doświadczeń zawodowych i cech osobowości pracownika. Są przecież osoby, które z natury są wiecznie niezadowolone i marudne — nawet na najlepszym stanowisku zawsze widzą jedynie minusy i braki. Jednak także pracodawca może wpływać na poziom satysfakcji podwładnych, chociażby przez dobór kadr o odpowiednich predyspozycjach i kwalifikacjach. Istotne jest też zróżnicowanie zadań i obowiązków, odpowiedzialność zajmowanego stanowiska oraz perspektywy rozwoju i awansu.
Dla pracowników ważne są także relacje z przełożonymi i kolegami oraz zarobki. To właśnie na nie najczęściej narzekamy — zbyt niskie są powodem frustracji i zniechęcenia. Warto wiedzieć, że atmosfera w pracy ma duży wpływ na życie prywatne. Bardzo często problemy zawodowe zabieramy ze sobą do domu, co ma niekorzystny wpływ na relacje z rodziną czy przyjaciółmi. Zadowoleni pracownicy są stabilni emocjonalnie, dążą do osiągnięć, są cierpliwi i mają zaufanie do innych.

Niezadowoleni częściej na zwolnieniach( usunięte przez administratora )
2
pytanie 2012-06-03 23:44:04
mam pytanie? czy we wszystkich działach robi się tak źle?
( usunięte przez administratora )na produkcji,a jaka sytuacja jest w administracji i handlu czy pracowników biurowych najniższego szczebla...
1
zasmucony 2012-06-04 10:59:53
Sytuacja w firmie dotyczy t( usunięte przez administratora )
pytanie 2012-06-04 14:17:32
czyli nieopłaca sie wysyłac CV
anonim 2013-08-05 06:45:09
sluchajcie czy obecnie przyjmuja na stronie nie moge sie dopatrzyc ofert na co zwrocic uwage na rozmowie o prace?czy moglby ktos opowiedziec kilka slow o zarobkach jakie sa w tej firmie czy jest jaka s pewna podstawa
anonim 2013-08-05 18:39:13
Co to znaczy ,,w systemie pracy ciągłym'' to znaczy po ile godzin dziennie się pracuje w tej firmie Sita Starol czy jakies premie uznaniowe sa mozliwe np 150 zł za dobra prace?
. 2013-08-07 11:27:51
wpisz w internecie i się dowiesz
. 2013-10-18 16:46:13
Nie polecam niskie zarobki i dziwny system pracy jedni pracują od pn do pt a inni harują soboty niedziele i zarabiają to samo
boges 2014-02-08 09:18:05
Nie polecam praca w takim (usunięte przez administratora)nie przekłada się na zarobki
2
esi 2014-07-30 22:09:51
Nie polecam niskie zarobki brak organizacji
1
Grzecha 2014-09-18 11:04:50
Skoro tak Ci źle, a górnicy mają złote góry do przenieś się na kopalnię a tam poznasz jak pot leje się z tyłka! Życia nie znasz.
1
kiki 2014-10-09 12:27:25
Są jakieś przyjęcia do Starola lub może w planach?
1
gorol 2014-10-26 06:33:55
czyli nic się nie zmieniło od tylu lat, a nie pracuję tam 3 lata
pozdro dla starej ekipy i powodzenia
1
bolek 2014-12-12 15:09:22
odp1-marna,odp2-wycisnąć z ciebie wszystko w zamian nic nie dając odp3-brak wsparcia jakiegokolwiek ,odp4-żadnych,odp5-smród i możliwość rożnych chorób,odp5-dziwie się tym ludziom że z takimi kwalifikacjami jeszcze tam pracują ale już co nie którzy odeszli, a inni szukają roboty
3
Dżosz 2015-02-21 10:39:11
W tej firmie wszyscy odwrócili się od Boga, dlatego powstał w niej taki nieład!
1
wzorowy pracownik 2015-05-11 06:45:53
Kolejny miesiąc z opóźnieniami w wypłatach , kodeks pracy jest w tej firmie chyba mało znany
1
Gryfcok 2015-05-11 15:50:37
Firma staje się niewypłacalna dobrze, że się zwolniłem w czasie bo teraz mam spokój i wynagrodzenie na czas
3
kris 2015-07-14 13:08:43
firma to żer na padline która w niej pracuje , ludzie traktowani są jak roboty , problemy z terminowymi wypłatami , urlopami o "dziobakach" już nie będę wspominał bo osoby które tam jeszcze robią dobrze wiedzą o kogo chodzi.

Firma dobra tylko na krótki postój , brak podwyżek , brak szkoleń , za to dużo obietnic .

Piona dla kumatych fakers dla całej reszty .

Nie polecam firmy nikomu , jednak jak już ktoś będzie się starał o pracę to od razu mówię że nie wierzcie w słowa wszystko bierzcie na piśmie .
1
WiKo 2015-11-03 11:43:23
W tej firmie dobrze się mają tylko ludzie mający układy z firmami transportowymi a w szczególności dwie osoby - zainteresowani wiedzą o kogo chodzi!
J@ro 2015-12-11 21:30:17
Ja mialem uklady jakos pracownik szeregowy I Im sie to niespodobalo :)
kris 2015-12-20 21:44:48
A dlaczego w firmie dzieje się fajnie skoro ludzie z ważnych stanowisk odchodzą i są wolne etaty na ich miejsce ? powiem tak to nie pierwsza firma w której pracowałem ale pierwsza w której jest taka szydera na pracownikach .

Ja do was nie wracam ale daje wam złotą radę

" Dbając o pracownika dbasz o mienie firmy , jego nerwowość ( mniejsze stresy u ludzi dają lepsze efekty z klientami a np. u was jak jakiś laborant ma kontakt z klientem który wypytuje logistyka o dane firmowe ceny itd. a on udaje wkurzonego chojraka to na tym traci firma nie ten laborant :) ... to jest przykład ale realny :) jak i dajesz mu szacunek"

Dbajcie o swoich ludzi macie naprawdę dobry team ale niestety się zmniejsza z prowadzonej przez was polityki ( 130 x 100 = nic dla prezesów ale im i tak mało i po co dawać a dla ludzi 100 przychylna i dużo da )

tabela matematyczna xD
1 - pracownik
2 - dodatek za wspieranie mentalne firmy


Pozdro robaczki :) ps . jestem dostępny jako pracownik hybrydowy m.in. specjalista od usprawnień pracowniczych ( a pro po w rachubę nie wchodzi pensja 1600-podatek od nieumiejętności zarządzania firmą w wielkości 7% )

:*
1
opi 2016-05-15 10:50:47
na specjalistów do biura nie widizałem dużo ogłoszen ale w koncu ruszyła sie rekrutacja u nich, bylem wczesniej zainteresowany stanwoiskiem Elektryk, widzę ze maja te ogloszenia, aplikowalem bo czekalem na nie jednka znowu nie podali stawki wynagordzenia
Zostaw swoją opinię o Sita Polska - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sita Polska