brak logo

IMKIUS

Kaczyce

Opinie o IMKIUS

anonim 2009-06-15 21:37:45
Praca raczej ciężka dosyć wyczerpująca. Ludzie pozytywnie nastawieni atmosfera pracy ogólnie dobra.
Najbarddziej nie podobały sie zakazy palenia papierosów.(nałogowy palacz)
anonim 2011-04-24 10:03:43
atmosfera coraz gorsza,kiero do bani
anonim 2011-04-29 18:20:20
podwyzki nie bylo 3-4 lata jest coraz gorzej ludzie sie zwalniaja
aldona 2012-12-18 13:33:52
moze zwiazki zalozymy to sie [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-02-18 14:57:57
w tej firmie zle sie traktuje czlowieka robia sobie znimi co chca racja kiero do bani
aldona 2013-04-15 13:08:44
kiedy wyplacicie za nadgodziny,dlugo bedziemy jezdzic po dwie zmiany za friko, zminic kierownika
anonimek 2013-08-14 01:53:39
Fajna atmosfera, dobrze płacą- nie ma co narzekać, na pewno lepiej niż rozdawać ulotki czy smażyć kotlety w mc. Wyznaczone są palarnie, także jest git. Pozdrawiam i polecam!
pracownik 2013-11-20 11:14:23
Niestety pełno fałszywych ludzi w firmie szczególnie Pan (usunięte przez administratora)
7
niuans 2014-03-05 20:31:25
te złe opinie są sprzed około 3 lat, także może teraz poprawiło się na tyle, że ludziom zaczęło się podobać
Fop 2014-03-13 14:59:32
To może jest na forum aktualny pracownik IMKIUS i napisze tutaj, czy rzeczywiście sytuacja uległa tak znaczącej poprawie, z góry dzięki.
2
pająk 2014-04-01 18:59:07
w sumie powinna ulec poprawie, bo jak u nich przeczytałem to w 2013 dostali jakąś nagrodę za rozwój firmy
pracownik 2014-04-13 12:28:48
Poprawiło się może prezesom....
Najgorsza jest fałszywość kierownictwa
paul 2014-05-21 12:36:03
popieram @smurfs, że zawsze narzeka sie na obecna sytuacje i tyle. jak tam w Imkusie z atmosfera, fajni ludzie sa?
garry 2014-05-31 00:26:46
Ja mysle, ze to taka polska mentalność, czasem sobie troche ponarzekac, a imkius nie jest pewnie taki straszny, ale sam nie pracowałem, to jedynie przypuszczam.
prac 2014-07-07 17:01:32
dobrze płacą? haha
eli 2014-10-27 15:02:17
Python i co zaprosili Cie na rozmowe?
bash 2015-01-22 01:02:07
@Mauricio, niestety, ale ta oferta nie znika, jakbyś przeczytał watek, to python we wcześniejszym poście opisuje stanowisko złożone z trzech, to własnie ten programista elektronik. Najwyraźniej szukają kogoś od 3 miesięcy. Może ktoś jednak aplikował na nie i mógłby napisac ile proponują kasy? Tez płaca jak za trzech?
ruptawa91 2015-02-24 13:11:54
Na stanowisku elektronik tam już pracowało co najmniej dwóch panów jak nie trzech, sama rotacja wszystko mówi po zatym oprócz programowania to tam jeszcze trzeba nosić blache i wiercić na tokarce.
3
alores 2015-02-24 16:50:18
Chyba pomyliłeś firmy :) Każdy dział odpowiada za swoje obowiązki i nie widziałem jeszcze, żeby elektronik robił coś innego niż powinien.
1
smerfetka 2015-02-24 17:25:53
kierownikiem działu do którego szukany jest programista jest osoba na prawdę kompetentna. Jeśli kandydat się sprawdzi to kierownik będzie stal za nim murem w gąszczu rożnych hien i nie da mu zginać. A zarobić jako programista w imkiusie też można dobrze w przeciwieństwie do innych stanowisk
1
erni 2015-04-13 18:37:24
To potrzebują więcej niż jedną osobę ?
zainteresowany 2015-04-15 07:26:38
Długo szukają może h.. płacą..
1
Cytrus 2015-04-18 14:57:08
Nie płacą za nadgodziny, wiem to z własnego doświadczenia. Uważają, że to pracownik ma poświęcać swój czas wolny dla firmy.
1
gość 2015-04-19 09:43:33
Nie płacą za nadgodziny bo nadgodzin niema
1
edvard 2015-05-08 20:09:45
czyli jest tylko płaca zasadnicza , bez żadnych dodatków typu szkodliwe, bo nadgodzin najwidoczniej nie ma, a jakieś inne świadczenia typu bony, nie wiecie jak w biurze to działa pod względem wynagrodzenia czy jest duża różnica w przywilejach płacowych pomiędzy administracją a produkcją ?z góry dzięki za informacje
1
cieszyniak 2015-05-12 14:06:26
Tu i tu taka sama bieda
freddy 2015-05-29 20:47:55
Z tego co się dowiedziałem to już kogoś znaleźli, a płaca podobno całkiem dobra i nie trzeba robić rzeczy poza swoimi obowiązkami typu " nosić blachę ", nadgodzin i dni wolnych nie pracują a jak są to są uczciwie zapłacone.
kaczan 2015-09-04 21:30:11
Nurek chyba żartujesz?
SS 2016-01-15 22:13:19
Co nadgodzin to sytuacja wygląda tak żę niema żadnych dodatków poprostu są one do wybrania. atmosfera w firmie jest jaka jest, kiedyś było dużo lepiej. jak na tą chwile ponoć nie mają roboty
on 2016-01-21 12:00:17
jak juz pan kier. jezdzi na kghm to jest zle

ss 2016-02-02 23:47:51
poprostu jak mają dużo roboty to nie robią 8 godz tylko np. 10 czyli masz 2 nadgodziny i np innego dnia możesz na te konto tych 2 nadgodzin skończyć prace po sześciu godzinach
1
on 2016-02-21 16:42:26
nurek jaki ty glupi jestes
on 2016-02-23 19:05:08
NUREK to chyba prezes....
2
sas 2016-06-28 22:45:25
nie polecam tam pracy zarobki marne roboty mało kierownik i reszta inżynierów nie mają wgl pojęcia o robocie (nawet rys. tech. nie porafia zrobić). w tym roku juz ponoć sie tam kilka dobrych pracowników zwolniło także o czymś to świadczy
romek 2016-06-30 15:47:49
jak wygląda teraz u nich praca, bo niestety nie widze zupełnie żadnych nowych ofert od nich i to mnie troche martwi.
Zostaw swoją opinię o IMKIUS - Kaczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMKIUS