Ok
Z ogromną przyjemnością zapraszamy wszystkie osoby poszukujące mieszkania do regularnego otwierania okienek w naszym kalendarzu nieruchomościowym. Codziennie, aż do 24 grudnia będziemy publikować dokładnie wyselekcjonowane oferty.
Do każdej oferty z kalendarza dodajemy bonus - odkurzacz automatyczny iRobot Roomba. Aby było jeszcze fajniej! :) Wystarczy zgłosić się na dane mieszkanie w dniu, w którym wyświetla się oferta w kalendarzu. Szczegóły znajdują się na naszej stronie w tym miejscu.
15 doradców z firmy SDP Nieruchomości miało okazję wziąć udział w różnego rodzaju prelekcjach i dyskusjach, prowadzonych m.in. przez ekspertów takich jak Radek Kotarski, Basia Domarus i Ewa Wilczewska. Temat pośrednictwa w handlu nieruchomościami został omówiony z różnych perspektyw, obejmując aspekty psychologiczne, narzędziowe oraz konkretnych danych dotyczących lokalnego i ogólnokrajowego rynku.
Co sprawia, że takie wydarzenia są inspirujące? Po pierwsze, to nawiązywanie kontaktów. Wrocławska branża pośrednictwa nieruchomościami jest dobrze rozwinięta, więc z wieloma uczestnikami mieliśmy już okazję spotkać się wcześniej podczas prezentacji lub wspólnych transakcji. Jednak równie cenne są nowe znajomości, które, miejmy nadzieję, przyniesie nam przyszłość w naszej pracy zawodowej.
Po drugie, ważna jest merytoryka. Grupa Morizon podzieliła się z nami różnorodnymi danymi, które mogliśmy porównać z liczbami dotyczącymi ofert na lokalnym rynku we Wrocławiu, gdzie prezentujemy około 2000 nieruchomości, oraz danymi dotyczącymi klientów. W ostatnim czasie zarejestrowaliśmy u nas, w samym Wrocławiu, ponad 4000 klientów miesięcznie!
Według zebranych danych ofertowych przez serwisy Grupy Morizon Gratka, średnie ceny mieszkań we Wrocławiu prezentują się następująco:
- mieszkania jednopokojowe: 14 493 zł/mkw.
- mieszkania dwupokojowe: 13 103 zł/mkw.
- mieszkania trzypokojowe: 11 615 zł/mkw.
- mieszkania czteropokojowe: 11 891 zł/mkw.
- większe mieszkania: 10 686 zł/mkw.
W ofercie SDP Nieruchomości znajdują się nieruchomości z każdego segmentu, w cenach zbliżonych do średnich ofertowych lub nawet lepszych. Zapraszamy do wykorzystania narzędzia wyszukiwarki na naszej stronie (mieszkania na sprzedaż) i znalezienia wymarzonego miejsca dla siebie!
Jak często w SDP Nieruchomości odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 29 maja na GoWork.pl, obiecują bogaty rozwój.
Siema, dostałem opcję pracy w SDP Nieruchomości, jutro mam rozmowę w ramach drugiego etapu rekrutacji. Chciałbym zapytać, jak się pracuje w tym miejscu? Jestem studentem i raczej, przynajmniej na start, będę pracować na umowie-zleceniu. Opowiedzcie mi jak ta praca wygląda, zwłaszcza na starcie, jak wyglądają sprawy wynagrodzenia- ile wyciągacie, atmosfera, czy to fajna praca i warta zachodu? Dzięki!
Ktoś może powiedzieć czy agent w tej firmie może liczyć na umowę o pracę? Widziałam tutaj opinie z niedawna w sumie, gdzie pisano o umowie zlecenie i 1000 zł podstawy. Czy po dłuższej współpracy można na tą umowę o pracę przejść czy raczej nie?
To na jakiej umowie się pracuje, na zleceniu? Pytanie, skąd taki wybór firmy. Czy praca jest jakaś zadaniowa, że taka umowa obowiązuje? Nie pasuje jej forma do umowy o pracę czy po prostu nie chcą dawać UoP?
Dzień dobry Pani Wando, proponowanymi przez nas formami nawiązania współpracy jest umowa zlecenie lub współpraca B2B przy stanowisku Doradcy ds. Nieruchomości. O szczegółach dotyczących wysokości wynagrodzenia prowizyjnego oraz podstawy poinformujemy podczas rozmowy rekrutacyjnej. W razie dodatkowych pytań, serdecznie zapraszam do bezpośredniego kontaktu: karolina.siemien@sdp-nieruchomosci.pl.
Dzień dobry Pani Grażyno, Doradcy ds. Nieruchomości, m.in. ze względu na swój zadaniowy czas pracy oraz specyfikę pracy handlowca współpracują z nami w oparciu o umowę zlecenie lub umowę B2B. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań serdecznie zapraszam do bezpośredniego kontaktu pod adresem mailowym: karolina.siemien@sdp-nieruchomosci.pl. Miłego dnia!
Czy rotacja pracowników w SDP Nieruchomości na Specjalista ds. Nieruchomości jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 29 maja na GoWork.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?
Skoro początki trudne to czy firma ma chociaż jakiś system wdrożeniowy? Albo szkolenia dla nowych pracowników? Czy w tej branży raczej trzeba być zdanym na siebie?
Dzień dobry, Rekrutacja w SDP Nieruchomości jest procesem stałym i nie ma związku z rotacją pracowników w firmie - na obecnym etapie rozwoju jesteśmy stale otwarci na prowadzenie rozmów z nowymi przyszłymi Doradcami ds. Nieruchomości :). Trzyetapowy proces rekrutacji pozwala nam się lepiej poznać i podjąć bardzo świadomą decyzję dotyczącą nawiązania współpracy, w tym czasie chcemy dać się Państwu jak najlepiej poznać!
Jestem zadowolonym klientem! Od początku do końca procesu zakupu pełna opieka i wsparcie informacyjne ze strony Pani Moniki Jaworskiej. Perfekcyjne i szybkie kompletowanie dokumentów. Konkretnie i szybko. Wszystko gotowe na czas. Łącznie z notariuszem. 100% dopięta transakcja. Pani Monika przeprowadziła obie strony perfekcyjnie.
Pani Katarzyna F była naszym pośrednikiem przy sprzedaży mieszkania i była to bardzo owocna współpraca, która przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie. Pani Kasia zawsze służyła rada i pomocą przy wszelkich formalnościach. Również pani Kasia posiada duża bazę klientów i nasze mieszkanie znalazło nowego właściciela bardzo szybko. Bardzo serdecznie polecamy Sdp i panią Kasie F
Byłam na rozmowie. Pani bardzo miła, ale okazało się, że na umowę zlecenie lub B2B dostajesz 1000 zł wynagrodzenia. Prawdziwym zarobkiem są dopiero prowizje od sprzedaży. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić, ale rozumiem że są osoby, które najwidoczniej mogą...?
Nie polecam wspolpracy z Panią Sabina B (Wrocław). Agentka przyszła na spotkanie nie przygotowana, nie była w stanie odpowiedzieć najprostsze pytania (jaka jest cena czynszu, na ile osób, które są ściany dzialowe etc.) Dodatkowo, Pani Sabina zaczęła pisać do mnie niemiłe SMSy z wykrzyknikami w zwiazku z brakiem odpowiedzi z mojej strony o tym, że powinnam ja szanować.... Zero profesjonalizmu.
Serdecznie polecam współpracę z Panem Maciejem Opuchlikiem wszystkim, którzy potrzebują wsparcia przy transakcji wynajmu mieszkania. Pan Maciej świadczy bardzo profesjonalną obsługą na każdym etapie. Świetna komunikacja, zaangażowanie oraz dyspozycyjność!
Polecam współpracę z Panem Maciejem Opuchlikiem . Sprawny kontakt, fachowa pomoc .
Gorąco polecam współpracę z Panem Maciejem Opulchnikiem. Pan (usunięte przez administratora) jest bardzo profesjonalnym, słownym oraz sumiennym pośrednikiem. Współpraca z nim to sama przyjemność. Potrafi bardzo szybkim tempie sprzedać I wynająć nieruchomości. Jest pośrednikiem bezstronnym i bardzo kulturalnym. Potrafi dogodzić zarówno kupującemu jak I sprzedajacemu. Reasumując jest pośrednikiem, który działa fair play.
Goraco polecam współpracę z Panem Maciejem Opulchnikiem, jest bardzo profesjonalnym, słownym oraz sumiennym pośrednikiem. Współpraca z nim to sama przyjemność. Potrafi bardzo szybkim tempie sprzedać i wynająć nieruchomości. Jest pośrednikiem bezstronnym. Potrafi dogodzić zarówno kupującemu jak i sprzedajacemu. Reasumując działa fair play.
Polecam współpracę z Panem Maciejem Opuchlilkiem podczas wynajmu nieruchomości. W krótkim czasie od pierwszego kontaktu, mieliśmy podpisaną umowę z dobrym Najemcą.
Polecam współpracę z Panem Maciejem Opuchlikiem który od paru lat kieruje wynajmem mojego mieszkania bardzo trafnie dobierając osoby najmujace.Szybko i sprawnie służy pomocą .Łatwy kontakt i miłe podejście do klienta zapewniają dobrą współpracę.
W firmie SDP pracuje się ok. Miałem już doświadczenie w nieruchomościach i tu zdziwił mnie brak jakichkolwiek kosztów po stronie pracownika. Nie rozliczasz się za fotografa, nie masz puli na promocję ofert, nie płacisz za licencję etc
Niestandardowe godziny pracy, ale też wysokie zarobki.
Jak się pracuje w SDP Nieruchomości?
Zobacz opinie na temat firmy SDP Nieruchomości tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SDP Nieruchomości?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 9 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!