brak logo

Elrec sp z o.o.

Brzeg

Opinie o Elrec sp z o.o.

ServusICI 2015-04-20 14:51:33
Nie polecam,najpierw będzie ok potem i tak się Ciebie pozbędą.....na pewno nie licz,że długo tam będziesz pracował.....każdego traktuja jak złodzieja
6
Dariusz 34 2015-06-10 14:33:28
Witam,
Czy jest tu ktoś kto tam pracował lub pracuje i chętnie podzieli się informacjami o tym zakładzie?
2
mejka 2015-06-22 22:02:15
Hej, pracowałam tam, dla mnie za mało płacili, ale praca ok.
inż 2015-08-09 22:29:06
pracowałem tam i nie jestem zadowolony, lepiej tam nie zaczynać nawet, teraz są ogłoszenia, że szukają praktykanta na płatne praktyki, nie dajcie się nabrać, wylądujecie na produkcji, szefostwo nikogo nie dopuszcza więc to tylko taka przykrywka te oferty. A i tak wylądujesz na maszynie i będziesz pracował np 1000 sztuk dziennie - robota monotonna i tak dzień w dzień po 1000 sztuk, te same ruchy....A jak się nie spodoba to tak jak ktoś tu wcześniej napisał pozbędą się ciebie
2
moni 2015-08-23 09:43:35
no a na stołówce kiedyś znaleźli padniętą mysze, najpierw coś nie bardzo pachniało a potem zaczeli odsuwać szafki i się okazało że myszka se leży ...sanepid bym tam wysłała
1
inż 2015-09-05 10:59:11
dyrektorek traktuje wszystkich z góry, łazi po hali i patrzy koggo dzisiaj zwolnić. Zebrania odbywają się na stołówce hehe - żenada. Na zebraniu nikt na nikogo nie spojrzy, wszyscy mają głowy spuszczone w dół. A spróbuj się tylko popatrzeć na dyrektora to będziesz miał problemy. Taka jest tam atmosfera - wiem bo pracwałem 2 miesiące. Na szczęście znalazłem inną pracę, bo nie wiem jak długo bym tam wytrzymał.
pracuś 2015-09-06 16:05:04
rodzinna firma, i nikogo nie dopuszczają z zewnątrz, chyba że na produkcję to prosze bardzo. Kierownictwo i pracownicy biurowi to wszystko rodzina, wystarczy popatrzeć na nazwiska, ojciec, syn, żona, kuzyn, brat, siostra, itp. Także nie wiem czy to jest ich własna firma, czy niemiecka bo to nie jest normalna sytuacja. Kilka osób ma umowy z niemiecką firmą, dlatego ich nie tyka, ale reszta to rodzinna, dlatego wszyscy obcy, którzy przychodzą po studiach traktowani są jako zagrożenie, i tyle w tym temacie
inż 2015-09-20 23:47:50
tak chyba pisanych przez dział HR albo PR, żerują na ludzkiej krzywdzie i biedzie jaka jest w Brzegu. Dlatego zatrudniają za lipną kasę i jeszcze straszą, że Cię wywalą jak nie będziesz zasówał. No to startuj na tego jak to określasz :
" produkt maganer"-a. Ale najpierw musisz popracować na produkcji hehe, a później się Ciebie pozbędą, - Dyro tak postanowił!
robol 2015-10-25 20:48:12
no wystarczy zobaczyć jak ta firma wygląda...
ziom 2015-10-26 22:20:51
Widziałem, że potrzebują operatorów cnc. Wiecie ile tam płacą na tym stanowisk?
inż 2015-10-30 14:11:20
a gdzie to widziałeś? Pozwolili ci wejść do stodoły? I wtedy zobaczyłeś... że potrza. Idź do szefa i zapytaj ile daje, a potem będzie zachęcał, że za granicę cię wyślą itp...
inż 2016-02-21 19:26:42
no tak na pewno jedynym konkretnym. Jest jeszcze drugie konkretne - język niemiecki, bez tego zapomnij.
mechatronik 2016-02-21 19:31:29
ale ty jesteś dziwny, wiadomo że ogłaszają konkurs bo takie są formalne wymogi, ale i tak jest na to miejsce ktoś uszykowany, albo oferta jest poprostu tak dla picu, że to niby firma sie rozwija i sa potrzebni nowi pracownicy, nowe projekty itp, tylko jak ktoś przyjmie się to długo tam nie pracuje 2-3 miesiące i Bye bye
inż 2016-02-27 20:45:33
no to już!skaładaj papiery i cv, dostaniesz się, dyrektor powie Ci że musisz zacząć od stanowiska operator produkcji, zgodzisz się i na tym skończysz hehe. Assystencie
operator 2016-03-05 08:14:30
no przy maszynie to możesz orać aż do końca życia, jeśli ci to odpowiada np na prasie hehe sztuki się liczą ilość a nie tam i zarobisz podstawę plus premia 200 albo 400 zł max
1
sker 2016-05-11 22:17:18
robi, a powiedz mi szczerze jakie są typowe podstawy u nich ?
Maciek 2016-11-04 07:20:18
Firma mówiąc kolokwialnie "Krzak" nie polecem no chcyba z bardzo chcecie wysłav tak kogoś kogo strasznie nie lubicie bądz wroga. Tak jak to ktoś napisał zamknięty układ na dodatek z brakiem wiedzy umiejętności.............................i można by tak długo.
ps. Pracownicy Biedronki na kasie zarabia lepiej :)
rzetelnie 2016-11-16 08:34:07
- Brak możliwości rozwoju
- brak opcji na awans
- słabe zarobki jako pracownik produkcji / CNC
- wiedza ludzi zarządzających jest dyskusyjna
- praca monotonna
- wyjazdy do niemiec na pilniki ( pracujesz jak maszyna a zarobki, też nie są extra )

Ciężko znaleźć jakiekolwiek pozytywne opinie.

Ludziom oczekujących od strony zawodowej na coś więcej, niż wegetacja stanowczo nie polecam tego zakładu.
Zostaw swoją opinię o Elrec sp z o.o. - Brzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elrec sp z o.o.