brak logo

Aspel S.A

Zabierzów

Opinie o Aspel S.A

kursangielskiego 2014-06-30 21:23:05
Zgadzam się z opinią poprzedników co do dyrekcji! Umowy pracy bardzo słabe- prawda. Brak komunikacji, lubią lizusów!
3
anonim 2014-07-03 10:54:02
Hm nie wiem kto tam pisał czy jedna osoba czy nie ja napisze swoje odczucia: co do handlowców większość jest ok przynajmniej za czasów jak ja pracowałem był jeden pan M który dość mocno jest lizusem Firmowym niby kolega na codzien ale jak coś nie wyjdzie to od razu leci delikatny donos. Co do Gps sa w każdym aucie i jestes mocno kontrolowany w delegacji mozesz podjechac do sklepu zorbić zakupy ale nie masz do celów prywatnych po godzinach pracy. Są gps głównie sprawdzane pod katem prędkości czy nie przekraczacie 100kh/h niezależnie od trasy nawet na autostradach nie można jeżdzić szybciej ze względu na bardzo zły stan samochodów.... pozostawia to dużo raczej do myślenia, co do dyrekcji nawet jak masz dobre wyniki to nie będa dla ciebie mili bo z reguły zawsze o coś muszą sie przywalić żebyś nie czuł się za pewnie.
Ktos 2014-07-28 20:26:03
Szanowny zax, obgadywac zycie prywatne pracowników prze pania z do innych handlowców to przegiecie i nie ma to nic wspólnego z uczciwa praca- ja tez tak tylko pisze!
3
racjonalny 2014-07-28 21:35:02
J( usunięte przez administratora ) Każdy chciałby nowego laptopa, najnowszy model telefonu, wysokiej klasy samochód najlepiej jeszcze do wykorzystania prywatnego po godzinach pracy i do tego 10k na rękę miesięcznie. Na wszystko trzeba sobie zapracować! Życie to nie bajka i nikt nic za darmo nie daje!
1
anonim 2014-07-29 09:42:14
Tyle że w tej Firmie nawet jak będziesz dawał dużo z siebie to i tak nie dostaniesz nowego laptopa ( jak dawali laptopy to kupowano je z odzysku z 7-8 letnie laptopy które się odpalaja 5 min, nie każdy dostał do niego baterie wiec u klienta musisz prosić o podłączenie do prądu - żenada )a telefony po 50 zł z media najtansze jakie się da gdzie mając na fula opcje głośnika ledwo co słyszysz klienta. Więc tutaj tego nie osiągniesz a jak będzie ci szło odbrze to zaraz Państwo Z. znajdą coś aby ci pokazać miejsce w szeregu żebyś się nie czuł zbyt pewnie....
5
protonek 2014-09-08 18:57:01
Hej
ostatnio pojawił się ogłoszenie na konstruktora elektronika.
Powyżej dużo opinii na temat handlowców ale nie ma nic o dziale projektowym. Jeśli możecie napiszcie jak wygląda praca w tym dziale (ile godzin, jaki sprzęt, oprogramowanie, atmosfera no i oczywiście zarobki)
1
kombatant z aspel 2014-10-30 17:35:04
śpieszmy się kochać handlowców - tak szybko odchodzą...
4
kombatant z aspel 2014-10-30 17:35:47
śpieszmy się kochać handlowców - tak szybko odchodzą...
2
ktoś 2015-01-13 13:19:50
oni udaja że się rozwijają! nigdy nie widziałem w zyciu firmy która by tak blokowała sprzedaż. handlowcy... szukajcie innej pracy ... i tak was zwolnią często gęsto nie za wyniki!
1
xxx 2015-01-19 10:13:13
ho ho ho znowu rusza forum no od dawna tak było i dalej tak będzie do momentu kiedy nie zwolnia Państwa Wrz.
1
ktos 2015-01-28 10:13:48
i tak was wszystkich zwolnia!!!!!!! ta firma to pomyłka na rynku pracy. Państwo Z- musza robić wszystko aby się utrzymać bo nigdzie już takiej roboty nie dostaną!
5
ja 2015-02-03 08:04:17
Ciekawe jest to, ze zawsze pojawiaja sie nowe komentarze zaraz po tym jak kogos zwolnia...
bigos 2015-02-04 18:34:30
To najgorsze miejsce w jakim miałem okazję pracować. Atmosfera w firmie jest fatalna. Nie ma szans rozwoju. Marne płace - jak są slabe obroty to tną pesnję! wspominam to jako koszmar. Zarząd to tragiczni ludzie.
do ja 2015-02-09 12:17:46
dyro Z- czytasz te komentarze czasami ???????????? nie kompromitujcie się bardziej. portki wam się trzęsą bo nigdzie takiej cieplutkiej posadki nie znajdziecie
Ręce opadają 2015-02-17 22:22:14
Ludzie Wam się naprawdę nudzi. Zamiast szukać pracy, czy się rozwijać, chcecie komuś dowalić ile się da i tracicie tu czas na pisanie durnot. Jak odeszliscie, czy zostaliście zwolnieni, idźcie dalej, nie oglądajcie się wstecz. Nie ma idealnych firm, wszędzie trzeba ostro pracować, żeby zarobić. A praca handlowca to bardzo trudna i wymagająca dużego poświecenia praca. W ogóle to idac gdziekolwiek na handlowca, czy marketingowca trzeba się nastawić na duża presje, stres i dużo pracy.
1
Nieroby 2015-02-26 17:15:57
Ludzie Wam sie naprawdę nudzi, zamiast iść spać i przygotować sie mentalnie do pracy to odpisujecie na pierdoły. Przecież my jesteśmy biednymi sfrustrowanymi niewykształconymi nieudacznikami i obibokami. Udawaliśmy że pracujemy, nie znaliśmy sie na niczym. Skoro to takie oczywiste po jasną ch...... Sie gorączkować.

hela 2015-03-12 17:31:16
jakich zarobków mozna sie spodziewać na specjalista ds. zakupu. czy 3 tys netto da sie wyciągnąc?
Ex 2015-03-13 13:27:56
Przecież tam był specjalista ds zakupów to juz go nie ma? Następna rotacja? powodzenia!!!
ktos 2015-03-27 12:04:56
prawda jest taka że w tej firmie jest okropna rotacja- czy ktoś w to wierzy czy nie- zwalniani są ludzie którym nawet nie dało się szansy wykazać. wyjaśniam- jestem JESZCZE pracownikiem tej firmy.
Były pracownik 2015-03-30 08:26:51
Szkoda życia na tą firemke, takie jest moje zdanie. Mysle ze zrozumiecie ten fakt bardzo szybko.
Fan 2015-03-30 18:15:10
Za chwile szanowni państwo bedą rekrutować poprze aplikacje rekrutacja ukryta.....
R1 2015-03-31 09:15:08
Faktem jest, że rotacja pracowników - przede wszystkim w dziale handlowym, jest bardzo duża. Jest to dziwne o tyle, iż sprzedaż sprzętu medycznego wymaga dość dużej wiedzy o jego działaniu, funkcjach. Szkolenia nowych pracowników zajmują więc sporo czasu. Przeciętnie handlowiec pracuje tam zaś rok, góra dwa, po czym jest zwalniany lub sam odchodzi.

Praca dobra jako pierwsze doświadczenie zawodowe, tym bardziej, iż zarobki są na niskim poziomie.
Dobra rada 2015-05-08 07:46:39
Juz Ci odpowiem: nie opłaca!!!a tak w ogóle to znowu jest rekrutacja w aspelu?
Ja 2015-06-05 11:12:15
W tej firmie mnóstwo osób pracuje więcej niż 10 lat. Po co to szkalowanie? Kto normalny pisze opinie po 07.00 rano? Tylko ktoś sfrustrowany. Nie dziwie Się, że Cię zwolnili.
1
Justyk 2015-07-18 11:05:20
Jest ok, nie narzekam. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ...
1
Ktoś 2015-07-24 22:12:47
Nie martw sie, pewnie niedługo wyjdzie jakieś ogłoszenie, rotacja duża więc mozna się szybciej dostać niż do biedronki.
1
Do trkocz 2015-09-07 22:05:41
No pewnie Pani Dyrektor że nie jest!!! Głupoty wypisują. Stabilizacji im sie zachciało. Przecież jak już ktos pracuje kupę lat na jednym stanowisku, to wiadomo że się przestaje rozwijać. To jest oczywiste.
Miły 2015-09-11 20:01:45
Jeśli chodzi o kierownictwo to dobrze wspominam tylko prezesa W.
1
rybeczka 2015-12-03 14:51:23
Syf , kiła mogiła....lepiej uciekać z tamtąd póki jeszcze człowiek nie potrzebuje psychiatry. Odradzam każdemu tam się zapędzać. Zarząd dwa buraki które właścicielowi zrobiły pranie mózgu i tak kurczy się dawny Aspel.
zaskoczony 2016-03-16 13:37:40
@betty6 Faktycznie umowa o pracę i ubezpieczenie to NIESAMOWICIE ATRAKCYJNE benefity, zapomniałaś dodać, że można nawet skorzystać z przerwy 15 minutowej w trakcie pracy. WOW! i można też umyć ręce po korzystaniu z toalety!
Nie wiem kto te wpisy dodaje, ale umowa o pracę i ubezpieczenie to powinien być standard, a nie luksus...
Ktoś 2016-03-17 21:08:21
3,5 tyś dla prawdziwego inżyniera ??????? Kierownik Lidla więcej zarabia :-)))))) pierwszy raz słyszę o takich zarobkach dla programistów.
Hahaha 2016-03-22 23:07:00
Oj Benny ty się chyba Hill nazywasz, :-)))) poczucia humoru nie brakuje
Hipokrates 2016-04-19 23:15:30
Do @emil
Piszesz, że oferują dobre warunki ale nie aplikowałeś jeszcze na to stanowisko. W ogłoszeniu o prace nie ma żadnych konkretów więc nie wiem co masz na myśli. W tej firmie masz dobre warunki jak regularnie donosisz na swoich kolegów i koleżanki - wiele osób właśnie w taki sposób wciąż się utrzymuje na swoich stanowiskach lub też jest wyżej niż inni (nieoficjalnie). Jest jeszcze jedna możliwość - znajomości - tutaj nie musisz się przemęczać ważne żeby przychodzić na 8h i udawać że się coś robi. Przykładem jest Pan przenoszony ze stanowiska na stanowisko dzięki powiązaniom z dyrekcją aspela. 99% zatrudnionych wie dlaczego jeszcze pracuje ale na głos nikt o tym nie mówi w obawie o swoją pracę. Każda inna osoba byłaby dawno zwolniona za takie lekceważenie. Panie Adrianie jak to czytasz to wiedz że wszystko widać i wszyscy wiemy dlaczego jeszcze pracujesz. Dyrekcja też niech się zastanowi czy takie praktyki wyjdą firmie na dobre.
Ja 2016-04-20 21:11:34
Współczuje właścicielom i zarządzającym. Ewidentnie pracuje tam jakaś niezadowolona i nie spełniona szuja, ktora zamiast się zwolnić i znaleźć wymarzona prace - sra za przeproszeniem do własnego gniazda. Podtrzymuje wątek, odpisuje głupoty. No cóż, szuj nie brakuje. Ale za coś takiego się w życiu płaci - dostaje się to na co się zapracuje. Proste.
1
gość 2016-04-21 08:31:37
Na pierwszy rzut oka widać konflikt o prywatnym podłożu, z drugiej strony w każdym kłamstwie jest ziarnko prawdy. Jestesmy anonimowi na tym forum, co daje nam szanse swobodnej wypowiedzi nt. pracodawcy, wiec tego się trzymajmy.
policjant 2016-04-21 12:35:33
W Aspelu pracuje około 100 osób, zawsze znajdą się przeciwnicy. Pewne informacje mogą być wyssane z palca. Tak jak napisał poprzednik, jesteśmy anonimowi, można napisać wszystko, a logika podpowiada, aby brać wszystkie wypowiedzi z przymrużeniem oka.
1
A prawda jest taka banalna 2016-04-21 20:33:00
To jest przykład onanizmu i słabej osobowości. Wypowiedzi incognito na forum dają ci wiarę we własne ego. Jeśli to jest budujące, to głębokie współczucia...
1
Do hipokratesa (pożal sie Boże) 2016-04-21 21:06:00
To jest przykład onanizmu i słabej osobowości. Wypowiedzi incognito na forum dają ci wiarę we własne ego. Jeśli to jest budujące, to głębokie współczucia...
Jason 2016-04-21 21:18:24
Ja na razie spox praca, nie narzekam
1
exworker 2016-04-22 08:22:33
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Ktoś trafił w czuły punkt. Widzę, że w aspelu nic się nie zmienia i donoszenie dalej jest w modzie :-) Jak stare porzekadło mówi - prawda w oczy kole - tak i pojawiły się bardzo szybko wpisy sugerujące prywatny konflikt czy słabą osobowość. Ludzie, przecież wiecie, że w aspelu nie ma przyszłości, zachęcam do przeczytania całej lektury tego forum, za moich czasów działo się dokładnie to samo!
Żal czytać i żal takich ludzi 2016-04-22 15:37:36
Widać, że masz dużo czasu w innej pracy odwiedzajac to forum po 08.00. Nie potrafisz zamknąć rozdziału i iść dalej. Współczuje. Mimo wszystko życzę powodzenia i spełnienia. Może otworzysz swój biznes lub go już masz. Na pewno stworzysz idealne warunki pracy i współpracy. Trzymaj się.
1
Prawda 2016-04-22 15:43:18
Firma w tym roku ma 30 lecie. Mnóstwo ludzi pracuje po 5-10-20 lat. Przyszłości w tej firmie to nie ma dla takich exworkerow jak ty :-))
1
Adrian 2016-04-25 17:07:23
Czytam różne rzeczy, między innymi Twój post. Jak w każdej firmie, tak i u nas tylko Zarząd może obiektywnie ocenić czyjąś pracę, w tym moją. Ja, co normalne, oceniam się subiektywnie, zaś całe pozostałe 99% może tylko snuć mniej lub bardziej chybione wizje. Choć jestem pewien, że większość pracowników ma lepszy plan na siebie i swój czas niż analizowanie pracy innych, której do końca nigdy nie znają. Tyle tutaj, bo chyba nikt nie wchodzi tu by zapoznać się z moim jakże barwnym i atrakcyjnym życiorysem, więcej przekażę Ci w 4 oczy, jeśli oczywiście w przypływie odwagi zechcesz porozmawiać. Przecież nie masz do mnie daleko ;)
PS. Jak dotąd na forum obrywa się tylko długoletnim i oddanym firmie pracownikom. W sumie to czuję się wyróżniony :)
2
dtw 2016-05-26 01:08:56
Wszystkich wykształconych inżynierów zapraszam do składnaia cv w dziale kadr DTW. Potrzebni w labolatorium i dziale technologii, ludzie z wykształceniem i doświadczeniem w elektronice. Zarobki na poczatek 3500zł netto po roku 4-5tyś netto zależy kto jak się sprawdzi. Na produkcji u Nas zarabiają szeregowi pracownicy od 2500zł netto do 3tyś netto, zależy jaki staż mają. Nowi pracownicy na produkcji 2000zł netto.

Serdecznie zapraszam.
ja 2016-06-04 10:49:03
Do dtw. Umowa o pracę czy śmieciówka jak w aspelu?
PREZES 2016-08-23 21:56:05
Czas na porządki!
3
Tak bywa 2016-08-30 16:26:22
Przypuszczam, że to kwestia czasu. Prezes jes mądrym człowiekiem ale jak to w życiu bywa miłość potrafi być ślepa. Życzę wszystkiego najlepszego Panu Prezesowi i pozdrawiam.
4
Dyrekcja Aspela 2016-09-03 16:00:21
Ponownie pocisk w strone Adriana nic dziwnego, bo zapracował sobie na to. Dlaczego natomiast oberwał też Zbyszek? To zawęża grono podejrzanych o wpisy. Będziemy badać sprawę.
5
zwolas 2016-09-19 18:59:25
Prezes zamiast dać pracownikom uczciwe wynagrodzenie woli płacić niewykształconej dyrektorce.
Wstyd że w Aspelu siedzimy na śmieciówkach. Pazerność i chciwość.
1
bez liku 2016-09-23 23:21:10
to prawda, ja uwaamm generalnie, ze umowy śmeiciowe to powinny byc wycofane, no chyba że naprawde w jakich szczególnych przypadkach. Ale prawda jest taka, że nawet student chciałby miec normalne warunki pracy. Normalne czyli ze wszystkimi świadczeniami umowe
1
Zostaw swoją opinię o Aspel S.A - Zabierzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aspel S.A