logo Bawaria Motors Sp. z o.o.

Bawaria Motors Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Bawaria Motors Sp. z o.o.

byly pracownik 2014-01-01 21:06:21
Bzdury :) Firma nastawiona na ( usunięte przez administratora ) - odbieranie przepracowanych sobót w tygodniu ( oficjalnie zgodnie z regulaminiem ) konczy się zakonczeniem wsprółpracy - ze względu na brak zaangażowania, ciągła rozbieżności w systemie premiowym ( na szkodę pracownika ), Jeśli chcesz być ( usunięte przez administratora ) z uśmiechem na ustach swoich przełożonych to praca dla Ciebie!!!
5
lapinet 2014-01-02 14:58:45
Mojemu mężowi właśnie podziękowano po dwóch latach zaangażowania. I powiem tak - cieszę się, że tak się stało. Myślę, że jeszcze chwila i wylądowałaby cała rodzina na leczeniu. W BMW -( usunięte przez administratora ) Wynagrodzenie niewiele większe niż płaca minimalna, reszta to ruchoma premia, którą UWAGA, mogą zabrać za nic. I nie muszą wyjaśniać dlaczego nie dali grosza. Więc, generalnie robota po godzinach, z odebraniem nadgodzin problem, a nie liczcie że zapłacą za nie :). Oczywiście nigdzie nie jest zapisywane, że zostaje się po godzinach ( wszystko nieformalnie). A na koniec - dziękujemy, bierzemy nowego jeszcze żywego pracownika. A należy się cieszyć, że "masz pracę i to w TTAAAkiej firmie" - żenada. Generalnie praca dla ludzi młodych, mało wykształconych, i tych co nie znają się na zegarku:)
5
aaa 2014-01-05 10:25:31
Wreście ktoś mówi prawdę:) (usunięte przez administratora)
3
iii 2014-01-05 12:19:07
Brązowy nos - który kierownik ma taką ksywę :)
5
MMMM 2014-01-13 21:41:34
Jestem byłym pracownikiem Bawaria Motors Janki , nie przedłużyli mi umowy mimo wcześiejszego zapewnienia o przedłużeniu :) Powód - Bral zaangażowania:) TJ : odbierałem przepracowane soboty tak jak należy :) Plan sprzedażowy wykonałem :)
3
barrakuda 2014-02-11 13:21:11
Żaden , jak ty masz brązowy to nie wszyscy od razu muszą mieć :-)
1
aktualny 2014-02-19 23:10:38
odradzam. zarobki jak w spożywczym kosztem zdrowia psychicznego. nierealne plany, za wszystko są winni pracownicy,( usunięte przez administratora ) każda próba rozmowy kończy się informacją że na moje miejsce jest kolejka chętnych. rotacja ogromna.
4
eee 2014-02-21 09:34:17
Będzie tak dopóki doputy ludzie nie zrozumieją, że trzeba się szanować :) Sprzedają się za podstawowe wynagrodzenie i premię która naliczana jest celowo na korzyść pracodowacy mimo wcześniejszych ustalen , historie dyr że można zarobić:) Bardzo ciekawe ale to jako pierwszy rozdział bajki o dla noworodków:) winni są pracownicy ponieważ pozwalają sobie na to , że przychodzą do pracy za marne groszę:) Doszło do tego w poslce , że Francuzi stawiają chołchozy pracy dla Polaków i ciągną od nich kasę:) A to wszytko dzięki możliwośćiom UE:) Pozdrowienia:)
2
pracownik 2014-02-21 19:59:08
Cieszę się ze już tam nie pracuje, nie mają żadnego szacunku dla pracownika. Tyle. Obecnym pracownikom życzę zdrowia psychicznego.
6
Były pracowaik 2014-03-02 20:46:54
Odszedłem z Janek , coraz gorsza kasa coraz więcej wymagan :) kolega z aut używanych też stwierdził to samo i odszedł :) Pytanie , czy korporacja to zauważy:)czy posypią się kolejne odejścia:) Powodzenia życzę:)
5
Bawaryjczyk 2014-03-03 14:05:55
Wszystkie te wpisy są bardzo interesujące. Pragnę dodać jednak coś od siebie jako osoby wciąż pracującej w Bawarii i nie planującej zmiany.
Czasy dla motoryzacji nie są łatwe co wiąże się z koniecznością podwojenia wysiłków.
Są w naszej firmie już od wielu lat tacy, którzy mają bardzo dobre wyniki, spokojnie godzą pracę z życiem prywatnym i bardzo dobrze zarabiają.(usunięte przez administratora)
1
eee 2014-03-05 12:05:47
Kwalifkacje ma tylko i wyłącznie brązowy nos:) (usunięte przez administratora) Dlaczego więc od was odchodzą i znajdują lepszą pracę:) Skoro wy jesteście tacy wspaniali :) Refleksja dla przyszłych pracowników:)
4
Uczciwy 2014-03-07 09:31:42
Prawda jest taka, że zarobki we wszystkich działach są z rok na rok coraz gorsze ale to co stało się w tym roku to jakieś nieporozumienie. (usunięte przez administratora)
2
wwww 2014-03-15 18:07:53
Bawaria Motors wystawia nowe ogłoszenia o pracy , ale po tych opiniach rzeczywiście zastanowię się nad aplikowaniem , Pozdrawiam Serdecznie i dziękuje za opinie
eldo 2014-03-16 00:44:54
Cóż za zażarta dyskusja ! :) Dla równowagi chciałbym wspomnieć że słyszałem bardzo dużo dobrego o Bawarii Janki a w szczególności o ludziach którzy tam pracują w dziale sprzedaży i serwisie i w zasadzie byłem gotowy tam aplikować jednak zmieniły mi się plany życiowe i odpuściłem. Może kiedyś ... :) Pozdro Bawaria ! Macie świetne Recepcjonistki ;)
justyna8599 2014-03-23 23:15:58
A Ile zarabia recepcjonistka w bawaria janki? wiecie cos moze na ten temat - może znacie główne zadania i czy jest cieżko
obserwator 2014-04-24 22:16:23
Bawaria Motors bardzo dużo straciła po zmianach osób zarządzających. Teraz na Czerniakowskiej rządzi pan, który nie ma szacunku ani do klientów ani do pracowników. Zarząd firmy to towarzystwo wzajemnej adoracji na czele z pania pseudoprawnik, ktora manipuluje wszystkimi.Zdecydowanie nie polacam nikomu kto szuka normalnej, godnej pracy. Międzynarodowa firma, a poziom traktowania gorszy niż u prywaciarza.
7
zadowolony 2014-04-29 21:40:14
Na forum widoczne są ogromne emocje osób, które pracę w Bawarii straciły. Gdyby firma rzeczywiście była tak słaba, jak starają się ja przedstawić, to z pewnością utrata pracy tam nie byłaby tak bolesna. Zmiana w Zarządzie spowodowała szereg ogromnie pozytywnych zmian, a przede wszystkim poprawienie wyników. Rotacja w każdej firmie jest naturalna, zostają najlepsi. Proszę wziąć pod uwagę, że na niektóre stanowiska typu recepcja zgłaszają się młode osoby, które z góry traktują tę pracę jako tymczasową.
Jest to ludzkie, że jesteśmy bardziej skłonni do krytyki niż pochwały, ale nie można bezkrytycznie przyjmować wszystkich prezentowanych tu opinii. Bawaria jest jednym z najlepiej płacących pracodawców w branży. Oczywiście wymaga to zaangażowania i wyników, ale naprawdę jest warto.
ktos 2014-05-05 08:39:51
"obserwator" najwyraźniej nie zna wyników finansowych. Po zmianie Zarządu wyraźna poprawa. Atmosfera też zdecydowanie lepsza.
operator 2014-05-10 10:42:10
a myślałem że w Bawarii lepiej niż w Inchcape....(usunięte przez administratora)wszędzie to samo chore wymagania jedynie na co możesz sobie zapracować to na... wizyty u psychiatry
hahaha 2014-05-10 11:58:48
"Na forum widoczne są ogromne emocje osób, które pracę w Bawarii straciły" hahaha, dobre, widać kto pisze te komentarze, żenada
1
zdezorientowany 2014-05-13 13:13:22
Atmosfera jest lepsza gdzie? Jakoś trudno to zauważyć. Pracownicy "znikają" z dnia na dzień i nie ma żadnej informacji co się dzieje.
Ciekawe czy te lepsze wyniki finansowe wpływają na wzrost wynagrodzeń gdzieś poza zarządem?
3
Już_nie_bawaryjczyk 2014-05-19 18:07:28
Uprasza się Betona Siwego o nie pisanie komentarzy pod nickami Zadowolony lub Bawaryjczyk bo i tak widać, że to pana robota :-)
6
normalny 2014-08-08 15:58:37
Praca w tej firmie (Czerniakowska) wykańcza psychicznie. Firma toleruje mobbing, a osoby zarządzające przodują w braku kultury, braku tolerancji i ocenianiu na podstawie własnych niezawodowych kryteriów. Zero świadczeń socjalnych, zero współdziałania, zero równego traktowania. Są tacy, którym można wszystko i nawet nie muszą pracować, i są tacy, którzy nawet jak pracują świetnie, ale nie podobają się zarządzającym to są dręczeni. Co to za firma, w której nie można pracować dla jej dobra, bo zarządzający sami utrudniają pracę? To jest firma zarządzana przez plotki, relacje i chęć wyżej postawionych do utrzymania się na stołkach i udowadniania każdego dnia swojej wyższości nad pracownikami niższego stopnia. Niestety tak się dzieje jak ktoś niewiele umie, a musi pokazać, że jest ważny... Patrzę na to już z zewnątrz (i całe szczęście) i wiem, że to co tam się dzieje to patologia. To nie jest normalna firma - nie dla ludzi, którzy chcą pracować i za pracę oczekuję szacunku.
16
507 2014-09-11 00:06:12
Może jednak Bawarczyk ? Warto znać ojczysty język.
2
BMWyj 2014-09-11 00:18:04
Moich dwóch znajomych tam pracowało, w tym jeden ponad 2 lata. Z tego co obaj opowiadali większość zarzutów się potwierdza. Niestety taka sytuacja ma miejsce w większości firm. Prawda jest taka, że jesteśmy tanią siłą roboczą we własnym kraju. Zawdzięczamy to pazernym menadżerom, którzy budują kariery i majątki na naszych karkach. To Polska ! !
5
apollo 2014-09-23 17:24:02
Popieram w 100% i dodam że podobna sytuacja ma miejsce również w Jankach.
2
pracownik serwisu 2015-01-08 11:29:59
Powiedzenie, że zostają najlepsi nie świadczy dobrze o firmie. Sam przechodziłem przez tego typu weryfikację pracując w różnych serwisach(ale nie w Bawarii) na północy kraju i nie pracuję już w serwisach gdzie odbywa się wyścig szczurów. Ci którzy zostali, faktycznie są najlepsi, ale nie jako fachowcy lecz jako karierowicze. Ci którzy nie mają kwalifikacji zastępują je oczernianiem innych i przylizywaniem się do przełożonych. Dobrzy fachowcy z reguły nie wytrzymują tego klimatu i odchodzą, a zostają "przyjaciele szefów" i później klient słyszy, że w dieslu wymienili mu "świece zapłonowe, bo słabo świeciły"(autentyczny cytat z serwisu). Nie mówię tu akurat o serwisie firmy Bawaria, ale podobne klimaty są w całej branży i na terenie całego naszego pięknego kraju. Uważam, że to wina ludzi, naszych rodaków, którzy kiedy dostają stanowisko kierownicze lub doradcze nagle głupieją. Myślą, że stają się rekinami biznesu, a tak naprawdę stają się chamscy i próżni. Być może zaciśnięte krawaty odcinają im dopływ krwi do mózgu. W życiu i w pracy najważniejszy jest szacunek. Niestety Polacy u władzy zmieniają się w piranie, ale być może przykład idzie z samej góry od tych rządzących na wiejskiej. Oni też się nie szanują, wyzywają i nie robią nic konstruktywnego dla dobra wspólnego tylko każdy sobie rzepkę skrobie. Dobrzy, że młodzi Polacy wyjeżdżają za granicę, może przywiozą tu inne nawyki i inną kulturę pracy, gdzie liczy się człowiek, a nie cyferki. Bez nepotyzmu, zrastania palca wskazującego z jelitem szefa. Ale fajnie wstawało by się do takiej pracy. Tego życzę Wam wszystkim kolegom po fachu. Byśmy nie pracowali z zakompleksionymi hienami, tylko z ludźmi pogodnymi, otwartymi, chętnymi do pomocy, a nie myślącymi tylko o sobie. Pozdrawiam wszystkich, białych i czarnych.
5
Niezależny 2015-03-16 18:29:18
Panowie jak może być dobrze. Pracowałem z niejakim Panem (usunięte przez administratora)jeszcze w Auto Plaza. Człowiek był szefem działu używanych i tylko jego prywata się liczyła. Po aferach z cofaniem liczników i przepuszczaniem aut przez własną firmę odszedł do Bawaria. Z tego co wiem dalej to robi. Skupuje od między innymi od handlarzy z podwórek, sprawdza w bazie serwisowej ile da się cofnąć i odsprzedaje do Bawaria. Nie dziwne, że wyniki ciężko wam uzyskać. Zawsze szedł po trupach do celu i kierował się wyłącznie swoją prywatą. Jak może być dobra atmosfera jak truteń w ulu miód wyjada.
4
Niezależny 2015-05-08 15:33:45
Polak na własnym terenie sprzedając działkę pod PGA ( kapitał w większości holenderski ) dał się złapać w siatkę jak murzyn. Po tym wszystkim tworząc prosta strukturę organizacyjną zagonił polaczków do roboty w obiecując im świetlaną perspektywę. Wyjałowieni z emocji i zasad troszeczkę "mądrzejsi" tworzą szczebel zarządzający który wymyśla mało realne plany dla pracowników , żeby posiadali argument dla obniżenia wynagrodzenia. Natomiast w dłuższej perspektywie zostaną tak samo wydymani tylko za kilka złotych więcej. Na końcu każdy zada sobie pytanie dlaczego tak się stało ? Odpowiedz jest prosta - Polaczki to mali ludzie którzy myślą w krótkiej perspektywie usatysfakcjonowania swoich podstawowych potrzeb i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają swój kraj. Przyszłym pracownikom życzę spokoju i wytrwałości w osiąganiu celów.
5
qqqq 2015-07-31 20:26:00
praca za 1600 pln ?? Uważasz to za dobrą propozycję pod brandem BMW . W takim budżecie to prowincjonalne panienki się znajdą.
1
gość 2015-08-18 19:42:50
A na jakim stanowisku w Bawarii zarabia się 1600zł?
sdsss 2015-08-25 17:38:25
1600 to recepcja ... i można zobaczyć w Bawarii jaki jest efekt na recepcji która powinna być wizytówką salonu. Pani z końskim uzębieniem jest faworytką, ale konkurencja depcze jej mocno po piętach:) Jedynym ratunkiem jest zbliżająca sie zima i awaria oświetlenia:)
3
Hornet 2015-08-29 02:51:44
Zarobki w Bawarii to żenada. Szczególnie w Jankach. A niskie zarobki przekładają się na beznadziejną obsługę i marną wiedzę ludzi tam pracujących(większość pracowników Janek to ludzie którzy wylecieli z Auto Plazy). Ktoś wspomniał wcześniej o BMW Inchcape. Nię będę porównywał gówna do twarogu ale w BMW Inchcape można naprawdę dobrze zarobić jeżeli się chce i sporo się nauczyć.
4
szczeraopinia 2015-09-13 23:22:41
Bawaria to jakaś żenada... Szczególnym śmiechem na sali jest Bawaria przy ulicy Czerniakowskiej w Warszawie. Większego bajzlu jak żyję nie widziałam ... Po pracownikach widać panujący tam mobbing, ze strony kierowniczki salonu. Osoba ta jest uprzejma wyłącznie w stosunku do klientów od których czuje pewne pieniądze, całą resztę traktuje jak śmieci. Na recepcji stale gości Pani o bardzo wulgarnym wyglądzie, kolejna która sztucznie się uśmiecha bo wie, że musi i przesympatyczna Pani Ania, reszta zmienia się jak w kalejdoskopie - nie dziwie się, nie wiem dlaczego wyżej wymienione 3 Panie siedzą tam od dawna.Pan Dyrektor zarządzający to niebywale zabawna postać, nigdy nic nie wie i unika konfrontacji z klientami.W skrocie - nie polecam tego bajzlu.
5
ciekawaopinii 2015-09-16 13:26:35
Czyli pracy jako "kawiarka"(bo taka oferta się pojawiła),nie poleca Pani?
2
klient 2015-09-24 18:51:07
Handlowcy - Bawaria Motors Janki -BMW - zakładka zdjęcia :) To przecież jest sprzedaż premium ... a oni wyglądają jak Sprzedaż Agro-Sprzętu ... Skąd ich wieliście?? tych chłopów??? Nie kupie samochodu od gościa z brudnymi paznokciami i koszulką z kieszonką... teksty typu : przecież nóweczka ?? Co to ma być ... Nie polecam jako klient.
3
Hornet 2015-09-30 23:06:36
Jest jeden taki delikwent w Jankach co wcina frytki z Maka przy klientach i smarka się przy ladzie, nie wspomnę o żałobie za paznolciami. Bawaria to banda oszustów. Ładują klientów w bambuko wkładając nie oryginalne filtry zakupione w Intercarsie oraz żarówki a także zdarzało się że klocki na przykład TRW. Ja rozumiem że te produkty są dobrej jakości ale dlaczego klient o tym nie wie i płaci jak za produkt brandowany logiem BMW czyli oryginał. Nie polecam.
3
:D :D 2015-10-05 20:57:55
czy mozna dac tutaj LAJKA? :D
2
on26 2015-10-19 17:12:40
Jestem byłym pracownikiem B.Motors J.

Chciałbym podzielić się faktami , mianowicie:
Warunki premiowania sprzedanych samochodów zmieniają się jak w kalejdoskopie - jeśli samochód jest dobrze sprzedany to warunki zmieniają na gorsze , żeby wypłacić mniej lub wcale .Cały system premiowy jest tak skonstruowany, żeby handlowiec nie otrzymał premii.

Po odejściu z Bawarii za wydane samochody nie otrzymuje się wynagrodzenia... Z tego co wiem nie jestem pierwszy, który musi upominać się o swoje pieniądze.

W przypadku gdy zwolniłem się z pracy próbowali nakazać mi wykorzystanie urlopu wypoczynkowego... , gdy tego nie zrobiłem samochody za które powinienem dostać dodatkową premię zgodnie z regulaminem tzw. "ligi sprzedawców" zostały tak zaraportowane , że nie zostałem ujęty w tym systemie i nagle przestałem widnieć na liście - premia mi się nie należy:) ... Szczerze proponuje się zastanowić nad podjęciem "wyzwania"

Firma szczególnie oddział w Jankach wymaga inspekcji pracy, ponieważ nie przestrzegane są żadne zasady etyki czasu pracy i pracownicy są zmuszani do podpisywania listy obecności zgodnie z ich mniemaniem .

Szczerze proponuje się zastanowić nad podjęciem "wyzwania" pracy w tej firmie. Menadżerowie w tej firmie nie mają pojęcia co znaczy przestrzegać zasad które samemu się ustala.

Sprawa premii została skierowana kancelarii prawniczej zgodnie z posiadanymi dokumentami i ewidentnym oszustwem firmy wobec pracownika.
8
on777 2015-11-29 20:12:30
Takie głupie pytanie które teoretycznie zbija z tropu potrafi zadać tylko pracownik BMW Bawaria Motors :) przepraszam menadżer :) Nie musisz zniżać się do poziomu idiotów bo sam wypośrodkowałeś ten poziom. Pozdrawiam
m, 2015-12-15 22:13:23
Zapraszamy w takim razie do Katowic:)
klient.1 2016-03-04 14:52:08
Kompletna bzdura- kadra sprzedażowa- brak znajomości produktu i kropka byłem tam osobiście, wyglądają jak od pługa w koszulach z "Tesco" - wstyd !!! Jak można powiedzieć do klienta - X4eczka czekoladka na salonie ?? Skoro takich ludzi zatrudniają to odpowiedzcie sami czy mają dobre warunki dla pracowników.
Caro 2016-04-15 08:23:17
Praca w tej firmie to tylko bałagan w życiu! Odchodzą najlepsi a zostaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Prezes nie ma nic do gadania, rządzi pani pseudoprawnik. Choć firma widzę stara się nadrobić opinie. Po zmianie zarządu atmosfera fatalna. zmiany częste nie tylko na recepcji ale i na najwyższych stanowiskach.
1
kolo 2016-04-23 19:32:12
Ludzie omijajcie z dala firmę Bawaria Motors na czerniakowsiej praca tam to porazka,mobing, ciągłe pretensje roszczeniowych klientów,małe zarobki szczególnie na recepcji a wymagania takie ze głowa boli ,trzeba stać na bacznośc najlepiej nie oddychać ta firma jest chora w życiu nie spotkałam się z taką fatalną atmosferą w pracy jak w Bawarii zresztą widać to po rotacji jaka tam jest.
3
on32 2016-05-09 16:15:56
Praca może jest i ciężka... nikogo to nie dziwi :) Utrudnianie pracownikami pracy uważasz za naturalne ?? Regulamin premiowania jest tak skonstruowany , żeby pracownicy dostali jak najmniej... Hmmm motywacja ? Popatrz na wygląd pracowników... choćby z działu sprzedaży -:) Nie mają się za co ubrać - koszule kupują w tesco a buty - grand moda ?? Segment premium ??
1
Iiityv 2016-07-01 15:44:36
Wiesz skąd wiem? Bo widzę jak wyglądają i takich koszul lub butów nie kupisz w markowych sklepach ....-:) ubiór jest wyznacznikiem marki w której pracujesz -:) takie jest powiedzenie jak ciebie widza tak ciebie piszą .... Klienta BMW nie obchodzi ze dobry z Ciebie człowiek i nie chce znać twojej historii . Widzisz ogolonego pachnącego przystojnego dobrze ubranego faceta z czystymi butami z wiedza produktowa potrafiącego sie wysłowić to jest taka szansa ze będzie on miał większe szanse sprzedać BMW niż ten którego wiejska skrzywiona gęba będzie próbował ci wytłumaczyć ze jest dobry chłopak i koszule z Tesco sa super ? To jest biznes albo sie dostosujesz albo musisz dostosować markę :-) do własnych standardów -;) proponuje Opla albo dacie
2
Warszawa 2016-09-28 01:23:05
Bylem dzis na rozmowie o prace w Bawaria Motors (z ciekawosci). W zyciu nie widzialem takiej kwintesencji prostactwa. Koles o aparycji lwa morskiego, zakompleksiony swoim odbiciem w lustrze byl agresywny na rozmowie i zadawal debilne pytania, obrazal mnie i ignorowal. Zero szacunku do ludzi. Wiocha poziom malomiasteczkowy. Jako klient marki BMW stanowczo odradzam jakiekolwiek kontakty z ta firma, bo jak sie okazuje nie tylko w serwisie Bawaryji Moturs Wawa sa chamy, ale takze w samym salonie. W kraju trzeciego swiata moze taka firma ma racje bytu ale w kraju Europejskim jest to poziom ponizej krytyki.
4
maciek 2016-09-28 08:10:40
Oceniasz i od razu odradzasz firmę po jednej rozmowie @Warszawa, gdzie ktoś ci się nie spodobał? nawet tutaj nie pracowałeś więc jak dla mnie taki komentarz kompletnie nic nie znaczy..no chyba, że dodałbyś coś o tym co mieli do zaproponowania na danym stanowisku
ja 2016-11-23 20:53:33
na pozór wszystko ok, a od środka żenada.... mobbing, nie wypłacanie należnych premii, dyskryminacja. To co ktoś już pisał - podrabianie list obecności, aby uniknąć wypłacania nadgodzin. Tzn. na przykład nadgodziny dla mechanika tak, ale dla handlowca już nie :( Współpracownicy OK, wartościowi ludzie, czasami się dziwię co tam nadal robią... Zarząd to temat rzeka, tak naprawdę rządzi pani pseudoprawnik, potrafi zj..bać pracownika przy kliencie, coś pięknego. Do tego obłuda, hipokryzja i poziom arogancji, jakiego jeszcze nigdy nie widziałem. To o co oskarża się jednych uchodzi płazem innym - tym lubianym, którzy potrafią powiedzieć pani M., jak to dzisiaj pięknie wygląda. Zakompleksiona kobieta leczy swoje kompleksy poprzez krzyk i poniżanie współpracowników. A pan prezio - cóż, o jego umiejętnościach zarządczych niech świadczy ten oto cytat: "w Polsce pracowników trzeba zj..bać... inaczej nie pracują dobrze". Taka to firma :)
1
Zostaw swoją opinię o Bawaria Motors Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bawaria Motors Sp. z o.o.