brak logo

IBP Instalfittings

Poznań

Opinie o IBP Instalfittings

Eddie Gordon 2015-04-10 18:14:51
Kierownictwo nie liczy się z szeregowymi pracownikami. Za byle co można wylecieć lub dostać naganę. Za to personel biurowy ma dobrze. Ostatnio kierownik działu technicznego zwolnił z pracy ochroniarza, który pilnie kontrolował, czy pracownicy nie kradną i badał alkomatem podejrzane osoby - sam kazał ochroniarzowi to robić. Kadry przecież mogą kraść! Jak pracownica laboratorium przyszła pijana do pracy, a ochroniarz chciał ją zbadać, to kierownik działu technicznego zwolnił go - a niby to czemu jego kumpela ma wylecieć. Bezdyskusyjnie należy wyrzucić ochroniarza, zwłaszcza, że wcześniej prosił o pokazanie torebki jego laskę, pracującą razem z nim w biurze!
3
k 2015-04-17 20:42:06
ja pracowałam w tej firmie prawie dwa lata i napisze szczerze, bardzo mi się tam podobało, z przyczyn losowych musiałam zrezygnowac z pracy. Ludzie naprawde rewelacyjni. i nie kojarze, zadnych lovelasów.
Alina 2015-05-03 15:58:12
Tak masz racje pani Marzena umawia się na sex z kolegami naszymi ze zmiany.
1
produkcja 2015-06-14 17:55:16
no mam wiele ostatnio do powiedzenia
2
pani 2015-06-14 18:23:14
pogadajcie lepiej o panu elektryku Pawle
1
natus 2015-10-02 09:33:20
A dlaczego akurat o nim?
lekarz 2015-10-30 18:50:18
a czy słyszałeś o zaburzeniach nerwowych tego osobnika, jakie dostał, gdy jego przełożeni zainteresowali się tą sprawą? o chuligaństwie i bandyctwie, jakiego się wówczas dopuścił? o tym, że próbował tego chłopaka terroryzować z pewnością też nie słyszałeś. jak chodził po obiekcie i darł się: "podam go do sądu! moi prawnicy powiedzieli mi, że wygram!" ciekawe, co mu w tym sądzie powiedzieli? życzę ci dużo zdrowia :)
xxx 2015-11-12 08:20:33
Dobry zwyczaj wymaga aby udzielić osobie zaproszonej na rozmowę kwalifikacyjną informacji zwrotnej o wynikach rekrutacji. Brak tej informacji (a ma to miejsce w przypadku IBP) nasuwa mi podejrzenie, że kultura organizacyjna tej firmy jest na poziomie budki/straganu z warzywami. Nie polecam...
2
pingpong 2015-11-15 18:39:25
Ja bym powiedział że budki z chińskim żarciem...
pracownik IBP 2016-01-06 12:44:12
Pracowników z długotrwałym doświadczeniem mają w dupi......
BiałyMurzyn 2016-01-16 11:09:06
Pewno chcieli by zatrudniać młodych jak i troszkę starszych doświadczonych pracowników tyle ,że za te stawki co oferują nowym pracownikom nie zachęca ich do utrzymania dłuższej wspopracy z firmą...Na rynku pracy za duża konkurencja się zrobiła...
BiałyMurzyn 2016-02-10 03:54:59
Firma inwestuje w nowe maszyny jak i modernizajce starych więc chyba nie jest tak źle
Gromosław Czempiński 2016-04-22 16:18:05
Cześć. Znajduje co jakiś czas oferty pracy z Waszej firmy. Myślę, że posiadam kwalifikacje, bym mógł się tam dostać do pracy. Przynajmniej tak mi się wydaje. Mam na myśli pracę w Poznaniu jako OPERATOR MASZYN. Czy możecie mi coś powiedzieć o systemie zmian oraz kwestii zarobków??? Chodzi o to, że aktualnie mam pracę, jednak kiepsko płatną więc chciałbym uzyskać od Was jak najwięcej informacji. Czy warto mi zaryzykować? Aktualnie zarabiam 2200 zł na dwie zmiany 6-14 i 13-21. Jeśli u Was mógłbym zarobić powiedzmy 300zł więcej to chętnie bym zaryzykował. Proszę Was o rzetelną odpowiedź. Dziękuję, pozdrawiam :)
1
Bonzo 2016-05-12 15:56:37
Siedź już lepiej w unilever ;)
Budny 2016-05-14 01:27:48
Ibp to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz za 1800 netto i gnoja cie jak psa , maszyny to zabydki nic nie dziala syf brod i ubustwo no i matela wichlacz itp
Gringo 2016-05-31 20:57:43
Witam, czy ktoś mógłby się podzielić informacjami jak wygląda sytuacja na stanowisku technolog-programista CNC?
Budny 2016-06-07 01:59:10
Nawet nie proboj , szkoda zycia na ta firme
Budny 2016-06-19 12:34:47
Hahaha umowa o prace hahaha niby i tak ale za 12-13 brutto za prace w takich syfiastych warunkach lipton ludzie lipton
Budny 2016-06-20 20:20:49
Na jakim stanowisku pracujesz moja droga ? Firma ledwo przedzie , niedawno byl taki kryzys ze zarowki z lamp wyciagali zeby oszczedzic na pradzie :) uciekajta ludzie z tamtad niech slawek sam robi
Budny 2016-06-22 20:10:39
No wlasnie , mysl logicznie , dlaczego potrzeboja ? Bo ci co maja szanse uciekaja gdzie sie da , 11-13 brutto to wedlug ciebie dobra stawka ? Jesli tak i satysfakcjonuje cie wyplata 1700 na reke to polecam ibp
Budny 2016-06-24 04:41:15
Hahaha rozbawiles mnie , to rob za te grosze , dzwigaj te ajzole , rob na zabytkowych maszynach z ktorych olej leci ciurkiem , wdychaj te opary ktore wydobywaja sie podczas obrobki , haha atmosfera dobra , jeden na drogiego donosi byle tylko pochwalke dostac od kierasa , po 20 latach pracy mozesz liczyc dostaniesz nie 13 a az 13,80 uuuuu ale kasa hahaha to jest minimalna krajowa niedlugo gdybys niewiedzial uhuhu hahaha ale jazdaaaaaaaa
1
Budny 2016-06-24 15:29:55
a skąd wiesz ze już się nie przebranżowiłem ? po prostu odradzam innym żeby nie zmarnowali sobie życia w tym syfie , zwykły pracownik ma ok 13 brutto , nastawiacz ok 15-16 lider 18 i to są dobre warunki ? 80 procent załogi ibp to ludzie którzy liczą miesiące do emerytury i nie znajda teraz innej pracy . szkoda życia na ibp bo i tak się tam nie dorobisz chyba ze raka od wdychania tego syfu co tam jest w powietrzu , te zapylenie z odlewni , syf z rotofinisha masakrator 5000
Budny 2016-06-25 04:40:24
Mechanicy nie maja ciezko , chodza stadami , jeden robi 9 patrzy , tyle ze za podobna stawke co nastawiacze liptooooon w hooooy
Budny 2016-06-26 04:45:01
Tam nie ma przegladow okresowych maszyn , jest tylko syf na ktorym trzepia miliony a stan techniczny i wizualny przeraza , mozna stracic zdrowie i zycie na tych maszynach
1
Budny 2016-06-27 08:14:18
No to uwierzysz gdy bedziesz tam pracowal , zapraszam :) ibp niszczy ludzi
3
gogo 2016-06-27 09:21:03
ale jeszcze żyjesz to chyba nie tak jest źle
Budny 2016-06-27 13:47:29
Zyje bo zakonczylem ten rozdzial w ibp :) jak nie chcecie sluchac starego wilka to idzcie i sie sami przekonajcie mlode wilczki , ibp was zniszczy jak wojna w afganistanie
Budny 2016-06-29 21:34:12
Opinie o ibp poznan a ty o gdansku pitolisz , ale patologia
Budny 2016-07-01 00:39:31
Ibp made in china :D
Szklarek 2016-08-04 22:35:52
Coś Piotrze zamilkłeś, czy już zmieniłeś zdanie o IBP?
Budny 2016-08-13 10:36:10
Hahaha premie hahaha ale sie usmialem :)
Budny 2016-08-13 10:37:10
Hahaha premia w ibp hahaha ale sie usmialem o kurwyszyn
Budny 2016-08-17 01:21:35
Chlopie oni placa 13brutto o czym tu jeszcze rozmawiamy , to jest wyzysk , niewolnictwo , ukrainka na polu ma wiecej
Budny 2016-08-18 04:01:27
Oooo a jakie to warunki proponuja teraz operatorowi ? Prosze moja miła napisz mi tu szybciutko na jednej nodze :*
Budny 2016-08-18 04:01:55
Oooo a jakie to warunki proponuja teraz operatorowi ? Prosze moja miła napisz mi tu szybciutko na jednej nodze :*
Budny 2016-08-24 04:36:50
No ano daja ale co z tego jak za 13 brutto robisz w firmie ktora sie zatrzymala w czasie prlu syf brud i ubustwo a do tego made in china
gogo 2016-08-24 10:30:39
jak masz wyksztaucenie podstawowe i zaledwie umiesz trzymać długopis, to masz taką stawkę!
Budny 2016-08-29 00:26:51
Oooo to kazdy w ibp ma podstawowe z produkcyjnych ? Brawo ty dobre podejscie
Edek z Krainy IBP 2016-08-31 04:32:35
Jako narzędziowec pewno,ze sobie poradzisz
Budny 2016-09-05 04:54:07
Sara nawet nie proboj szkoda takiej dziewuchy jak ty na ibp
Budny 2016-09-06 04:44:18
Szkoda zycia na ta firme , ledwo ciagnie , jest jak tytanik trzeba uciekac a nie sie zatrodniac jest wiele lepszych miejsc pracy w poznaniu
gogo 2016-09-06 11:22:17
cześć
jak mówisz, że tak źle płacą w IBP, to podaj adres firmy gdzie można dużo zarobić nie robiąc nic.
Chętnie sie zwolnię i zmienię miejsce pracy.
A może podasz adres twojej firmy, przypuszczam , że tam zarabiesz kokosy.
Operator operacyjny 2016-09-07 04:41:36
Umowa jest ale 13brutto i w tym juz jest premia wliczona 20% :D
Operator operacyjny 2016-09-07 14:56:21
Tyle maja pracownicy z wieloletnim doswiadczeniem , nie na poczatek :D
Operator operacyjny 2016-09-08 04:35:47
Nie no jest szansa na umowe o prace ale za 13 brutto
A 2016-09-14 21:04:12
Na początek 12brutto + 20% premii, po 3 miesiącach podwyżka do 13. Umowa o pracę. Aktualnie tak jest na produkcji.
nono 2016-10-13 15:00:28
Tylko w Poznaniu bo w Sadach na początek 11,30zl brutto teraz przy umowie o prace, a o podwyżke prosisz i słyszysz,że kierownik ma związane ręce bo dyrektor go blokuje
Operator operacyjny 2016-10-22 10:26:15
Te pozytywne komentarze pisza biurowi na polecenie dyrekcji :D
1
Krzysztof 2016-12-04 09:29:53
Rozumiem ,że jest Pan pracownikiem IBP. Zastanawia mnie fakt co kieruje takimi ludźmi jak Pan ,żę skoro jest Panu tak źle jest Pan nadal pracownikiem firmy?? Przecież jest tyle ofert pracy na rynku
Budny 2016-12-05 12:43:19
Panie Krzysztofie , szanowny panie a skad te wnioski ze ja nadal tam pracuje ?
Zostaw swoją opinię o IBP Instalfittings - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IBP Instalfittings