brak logo

IBP Instalfittings

Poznań

Opinie o IBP Instalfittings

Budny 2016-06-26 04:45
Tam nie ma przegladow okresowych maszyn , jest tylko syf na ktorym trzepia miliony a stan techniczny i wizualny przeraza , mozna stracic zdrowie i zycie na tych maszynach
2
Budny 2016-06-27 08:14
No to uwierzysz gdy bedziesz tam pracowal , zapraszam :) ibp niszczy ludzi
6
gogo 2016-06-27 09:21
ale jeszcze żyjesz to chyba nie tak jest źle
Budny 2016-06-27 13:47
Zyje bo zakonczylem ten rozdzial w ibp :) jak nie chcecie sluchac starego wilka to idzcie i sie sami przekonajcie mlode wilczki , ibp was zniszczy jak wojna w afganistanie
1
Budny 2016-06-29 21:34
Opinie o ibp poznan a ty o gdansku pitolisz , ale patologia
1
Budny 2016-07-01 00:39
Ibp made in china :D
1
Szklarek 2016-08-04 22:35
Coś Piotrze zamilkłeś, czy już zmieniłeś zdanie o IBP?
Budny 2016-08-13 10:36
Hahaha premie hahaha ale sie usmialem :)
1
Budny 2016-08-13 10:37
Hahaha premia w ibp hahaha ale sie usmialem o kurwyszyn
1
Budny 2016-08-17 01:21
Chlopie oni placa 13brutto o czym tu jeszcze rozmawiamy , to jest wyzysk , niewolnictwo , ukrainka na polu ma wiecej
1
Budny 2016-08-18 04:01
Oooo a jakie to warunki proponuja teraz operatorowi ? Prosze moja miła napisz mi tu szybciutko na jednej nodze :*
1
Budny 2016-08-18 04:01
Oooo a jakie to warunki proponuja teraz operatorowi ? Prosze moja miła napisz mi tu szybciutko na jednej nodze :*
1
Budny 2016-08-24 04:36
No ano daja ale co z tego jak za 13 brutto robisz w firmie ktora sie zatrzymala w czasie prlu syf brud i ubustwo a do tego made in china
1
gogo 2016-08-24 10:30
jak masz wyksztaucenie podstawowe i zaledwie umiesz trzymać długopis, to masz taką stawkę!
Budny 2016-08-29 00:26
Oooo to kazdy w ibp ma podstawowe z produkcyjnych ? Brawo ty dobre podejscie
1
Edek z Krainy IBP 2016-08-31 04:32
Jako narzędziowec pewno,ze sobie poradzisz
Budny 2016-09-05 04:54
Sara nawet nie proboj szkoda takiej dziewuchy jak ty na ibp
Budny 2016-09-06 04:44
Szkoda zycia na ta firme , ledwo ciagnie , jest jak tytanik trzeba uciekac a nie sie zatrodniac jest wiele lepszych miejsc pracy w poznaniu
gogo 2016-09-06 11:22
cześć
jak mówisz, że tak źle płacą w IBP, to podaj adres firmy gdzie można dużo zarobić nie robiąc nic.
Chętnie sie zwolnię i zmienię miejsce pracy.
A może podasz adres twojej firmy, przypuszczam , że tam zarabiesz kokosy.
Operator operacyjny 2016-09-07 04:41
Umowa jest ale 13brutto i w tym juz jest premia wliczona 20% :D
Operator operacyjny 2016-09-07 14:56
Tyle maja pracownicy z wieloletnim doswiadczeniem , nie na poczatek :D
Operator operacyjny 2016-09-08 04:35
Nie no jest szansa na umowe o prace ale za 13 brutto
A 2016-09-14 21:04
Na początek 12brutto + 20% premii, po 3 miesiącach podwyżka do 13. Umowa o pracę. Aktualnie tak jest na produkcji.
nono 2016-10-13 15:00
Tylko w Poznaniu bo w Sadach na początek 11,30zl brutto teraz przy umowie o prace, a o podwyżke prosisz i słyszysz,że kierownik ma związane ręce bo dyrektor go blokuje
1
Operator operacyjny 2016-10-22 10:26
Te pozytywne komentarze pisza biurowi na polecenie dyrekcji :D
5
Krzysztof 2016-12-04 09:29
Rozumiem ,że jest Pan pracownikiem IBP. Zastanawia mnie fakt co kieruje takimi ludźmi jak Pan ,żę skoro jest Panu tak źle jest Pan nadal pracownikiem firmy?? Przecież jest tyle ofert pracy na rynku
Budny 2016-12-05 12:43
Panie Krzysztofie , szanowny panie a skad te wnioski ze ja nadal tam pracuje ?
conex 2017-01-13 15:08
Nie polecam. 13,50 brutto na magazynie plus slabe premie +- 15%. Praca na wysoki sklad i pickowanie. Marne pieniadze. Na produkcji stawka jeszcze mniejsza :) pozdrawiam. Pracownik ibp.
5
Alicja 2017-03-01 11:33
Polecacie IBP Instalfittings?Jak oceniacie? ;)
Budny 2017-03-09 06:56
Alicjo droga a czytalas wogóle poprzednie wpisy ?
1
Alicja 2017-03-09 09:57
@Budny czytałam. Ale tylko jeden wcześniejszy wpis był komentarzem z 2017 roku. Reszta to poprzedni rok. Zastanawiam się, czy może w firmie od tego czasu się coś zmieniło.
Budny 2017-03-09 21:33
Niestety nie i nic sie nie zmieni , ibp kupili chinczycy a slyszalas zeby placili dobrze robolą?
1
Alicja 2017-03-10 10:46
@Budny dzięki za Twoją ocenę.
Budny 2017-03-11 13:31
Nie ma za co :) ciesze sie ze mogłem pomóc
Alicja 2017-03-14 13:53
Dla zainteresowanych - znalazłam ofertę pracy IBP Instalfittings. Poszukiwani na stanowisko: Technolog.
Budny 2017-03-17 17:24
Technolodzy wyjatkowo szybko uciekaja z tej firmy , rotacja technologów i bhp-owców jest spora
1
Alicja 2017-03-20 11:25
@Budny myślisz, że dlaczego tak się dzieje?
Budny 2017-03-25 19:47
Co tu dużo pisać , po wypowiedziach powyżej widac ze ta firma to tonący statek , latami była zaniedbywana , nic w nia nie inwestowali , teraz kupili ja chinczyki a wiesz z czego slyną te małe skośno okie ludziki . jest ciezko w ibp , a mogla by to być naprawde fajna firma i kiedyś była ale ja zniszczyli
4
ciekawy 2017-05-04 14:14
Witam
powiedzcie ile zarabia pakowacz w sadach
autor 2017-05-05 05:54
A ile zarabiają na produkcji w Poznaniu??
Małpiszon 2017-05-06 23:37
Czy pan jest upośledzony ? Jakiś lekki niedorozwój ?
autor 2017-05-07 08:45
????
Małpiszon 2017-06-08 04:33
Przeciez jest napisane powyzej ile sie zarabia , poczytaj troche chłopaku
2
Patryk 2017-08-08 17:30
Ja robie na OEM i po 3 latach mam 2500 na rękę do tego umowa na stałe i w tym roku szansa na podwyżkę za rok za nie chorowanie koleja złotówka do stawki od września jeżeli nam sie coś stanie firma sponsoruje nam prywatnego lekarza bez kolejek bez czekania. Jak ktoś robi i sie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma norme powyżej stu procent bez problemu może startować po podwyżkę. Praca lajtowa jak na OEM
Alicja 2017-08-12 17:22
Aktualnie pojawiły się oferty pracy na kilka stanowisk. Pracodawca oferuje umowę o pracę. Wiele firm wraz z taką umową zapewnia również systemy benefitowe, co stanowi dodatkowe wynagrodzenie pozapłacowe. Pozwala to na podnoszenie atrakcyjności pracy w firmie. Jak sytuacja przedstawia się w IBP Instalfittings?
Zenon 2017-08-22 07:29
Po 8 latach pracy stawka 14,50 brutto.. Dramat.. Firma kompletnie nie docenia pracowników.
1
No 2017-08-30 19:25
Tutaj ludzie uciekają stanowisko technologa zmienia się szybciej niż ludzi na produkcji każdy
Łapie okazję żeby porobić rok by mieć doświadczenie na stanowisku. Ogólnie syf smród, nie polecam nikomu, teraz przyjmują Ukraińców bo każdy kto przychodzi i porobi miesiąc ucieka... Sam planuje uciec z tad
1
Jegopies 2017-08-31 06:39
Hohoho ale zarobiony z "oem" hohoho
1
Alicja 2017-09-11 15:25
@No - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o IBP Instalfittings ? Konkretne informacje będą najbardziej cenne. Wspominasz o dużej rotacji pracowników - co Twoim zdaniem, jest jej powodem? Warto też zauważyć, że to co Tobie w firmie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Mam nadzieję, że będziesz mógł uzupełnić swoją wypowiedź.
Kapitan Małpa 2017-09-12 07:22
Droga Pani Alicjo prosze zapoznać sie z komentarzami powyżej i z poprzednich stron , wszystkimi , nawet te wulgarne maja w sobie ziarno prawdy albowiem syf jest w ibp ze hoho jak by to powiedzial pijak z krzaków pijący piwo po pracy w ibp co dzień , kminisz moją bajere mała ? Pozdro
1
Zostaw swoją opinię o IBP Instalfittings - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IBP Instalfittings