brak logo

Wuprinż S.A.

Poznań

Opinie o Wuprinż S.A.

anonim 2008-12-06 22:09:45
Dobra Firma
weteran 2009-02-23 12:15:41
masakra, nie polecam, nędza, dnooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
anonim 2009-03-08 11:09:57
potwierdzam dno
ja 2009-08-17 14:55:57
fajna praca, zarobki na początku takie sobie, później się rozkręca i jest ok.
rura 2009-09-15 01:43:58
powiedziałbym dno, ale ............... to drugie dno....muł, układ i smród
Anonim 2011-01-14 15:26:25
Potwierdzam te negatywne opinie ... układy i układziki niestety, a do tego wolontariat - jak ktoś ma twardą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może pomyśleć o wsadzeniu Jej w to dno zwane WUPRINŻEM, Choć podkreślę, że wielkim plusem jest fajna atmosfera! /gdzieniegdzie/ ;)
2
Anonim 2011-01-14 15:31:51
Czyżby ta opinię wydał ktoś z "plecami" , hm???
on 2014-07-03 23:37:26
Poznałem działania tej firmy, moim zdaniem to prokuratura będzie odpowiednim organem do przemówienia do rozsądku.
1
radek 2015-01-07 18:12:21
dajcie znać jak to wszystko wygląda, bo już sam nie wiem czy opłąca mis ie aplikowac do nich czy dac sobie spokój. Prosiłbym o naprawde obiektywne opinie, bo już sam nie wiem co mam robić w tej sytuacji, czy iść normalnie do do nich osobiście i dowiedieć się co i jak, wydaje mi się, że to byłaby najlepsza opcja.
uznan 2015-03-10 10:02:12
Wuprinż świadczący usługi w postaci robót inżynieryjnych w Poznaniu i nie tylko na brak kontraktów chyba nie może narzekać. Zastanawiam się czy są świadomi swojej renomy i elementów nad którymi warto byłoby popracować? Powiedzcie proszę jakie warunki oferują na wstępie ludziom, którzy są świeży w branży i przychodzą po studiach..
1
macie informacje dla mnie 2015-03-26 23:35:57
Prosiłbym bardzo wszystkich o przekazanie informacje na temat zatrudnienia w wuprinż studentów przyszłych inżynierów, którzy bardzo chcą pracować w branzy inżynieryjnej i jest to ich wymarzona praca. Mam za bardzo może wygórowane ambicje, ale coz takie czasy - trzeba sie cenic i wiedziec czego sie chce od zycia.
Zed 2015-06-14 21:11:58
Dla zdesperowanych. Jest kilku młodszych naiwnych, którzy jeszcze są OK, a poza tym dominuje jeden "beton" z którym się walczyć nie da. Jeden układ - a jaki jest jego cel to można sobie dośpiewać. Stara i czasem skłócona "rodzinka".
Ktoś wyżej wspomniał o pewnej służbie, która powinna się nimi zająć. Jak ktoś lubi wolontariat to coś w sam raz dla niego.
Rea 2015-06-14 21:15:29
Rewelacyjne - 12h zapieprzu za minimalną.
Lena 2015-09-18 17:22:35
Idź na rozmowę kwalifikacyjną to zobaczysz jak się opłaca :(
Anonim 2016-02-20 20:20:52
Z tego co s

Z mojej wiedzy brak kontraktów w ostatnim okresie spore zwolnienia traktowanie nie najlepsze
Anonim 2016-04-01 21:32:42
Patrzą tylko na kasę, człowiek się nie liczy, prezesi jeżdżą furami, a tobie każą dymać na piechotę. Ale jak ktoś lubi robić za minimalną, a jeszcze lepiej charytatywnie na budowie to polecam. Nawet jak coś potrafisz to i tak nie licz na zbyt wiele nie włażąc odpowiednim ludziom w odpowiednie miejsca. Tak to jest jak się leci na dobrej opinii, ale opinii sprzed wielu lat.
1
anonim 2016-04-05 15:40:54
Widziałem osobiście jakimi "furami" jeżdżą prezesi. Niedawno jeden z nich podjechał Octavią. Jak na takie stanowisko to faktycznie są cholernie rozrzutni. Na mieście widać ich samochody i to jak wożą nimi ludzi. Co do kasy to nie mam pojęcia, a układy są wszędzie. A opinię jako wykonawcy, a sam pracuję w tej branży mają bardzo dobrą. Trochę więcej obiektywizmu.
wojas 2016-05-15 20:57:45
.... licznie szkolenia a to się uśmiałem .
tikol 2016-07-06 21:20:17
Wiesz jak jest ktoś nowy i jeszcze nie ma doswiadczenia w robotach inżynieryjnych to podejrzewam,ze szkolenie takie może odbedzie sie musi zostać jakoś wprowadzony,prawda?
Monter 2016-11-09 21:41:52
Praca w Wuprinż to jakiś dramat, żeby przy 200h miesięcznie zarobić nieco ponad najniższą - wytrzymałem 4 miesiące - przez pierwsze 3 miesiące mówiono że po okresie próbnym się wszystko zmieni, i jak można było się spodziewać nic się nie zmieniło
Zostaw swoją opinię o Wuprinż S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wuprinż S.A.