brak logo

Funk'n'soul

Koszalin

Opinie o Funk'n'soul

fgbv 2012-08-15 21:37:34


COŚ WIĘCEJ NIŻ PRACA DLA KOGOŚ WIĘCEJ NIŻ SPRZEDAWCA

MARKA FUNK’N’SOUL POSZUKUJE SPRZEDAWCY.

Jeśli interesujesz się modą, jesteś otwarty na ludzi, masz pozytywne podejście do życia, a dodatkowo wiesz na czym polega praca skutecznego sprzedawcy zapraszamy Cię do nas.
Możemy Ci zaoferować:
• pracę w młodym zespole i przyjaznej atmosferze
• docenianie Twoich wysiłków i zrozumienie dla Twoich potrzeb
• elastyczny grafik pracy
• dobrą i bezpieczną pracę w firmie o mocnej pozycji na rynku odzieżowym
• możliwość podnoszenia Twoich kwalifikacji zawodowych i rozwoju
• atrakcyjne wynagrodzenie i system premiowy.

ŻEBY COKOLWIEK Z TEGO BYŁA PRAWDĄ :))))))))))))))))))))ŚMIECHU WARTE................
:P 2012-08-17 01:40:20
święta prawda koleżanko..to ogłoszenie jest śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte...
lepiej poszukać dłużej i dobrej pracy w przyjaznej atmosferze niż męczyć się i nabawić się nerwicy lub czegoś tam jeszcze..ja parę miesięcy temu tam robiłam ...o boże..dziewczyny byle tylko przetrwać jedna na drugą gada..ruda w miarę ok,ale mała w kitce straszna dwulicowość,widać sztuczność w jej zachowaniu reszty nie pamiętam bo ciągle były nowe i nowe i nowe dziewczyny...uważajcie na ten sklep.Pozdrawiam
:) 2012-08-17 11:46:39
Witajcie Drogie koleżanki po fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Bardzo ładnie wypowiadacie się na forum. Ja też kilka słów dopisze o tej \\\"wspaniałej firmie\\\":
1. Prawdziwe imie Pani [usuniete przez moderatora] tak przeciez miałyśmy na umowie, czyżby się wstydziła tak pięknego imienia.
2. To co piszecie o tym uciekaniu P. [usuniete przez moderatora] jak sie przychodzi po rozliczenie to jest najlepsze, ale musze jej za to podziekować, bo dzięki niej wygrałam zakład obstawiając że jej nie bedzie za każdym razem jak wejde do tej dżungli.
4. Wykorzystywanie swojego męża do niewygodnych spraw również bardzo dobrze wychodzi tej Pani, czy obgadywanie klientów.
3. W ostatnim czasie jak poszłam dokończyć formalności to nawet w Second Hand dzień najniższych cen tak nie wygląda jak wyglądał ten \\\"salon\\\" i na salonie była nawet pseudo \\\"kierowniczka\\\", która dopuściła sie do takiego nieładu WSTYD.
6.\\\" Kierowniczka\\\" [usuniete przez moderatora]. powinna być utemperowana albo zwolniona wtedy nie bedzie co dwa dni wymieniana ekipa, no ale wątpie w to że tak sie stanie bo dopuściła sie do takiego stopnia że chce sie zrobić na P. [usuniete przez moderatora] pod wzgledem wizualnym.
Można by pisać i pisać na ich temat chociaż tak krótko tam przepracowałam, życzę tej firmie „ tyle dobrego” co szefowa swoim byłym pracownikom. Pozdawiam
była pracująca-G 2012-08-20 13:06:40
Dzień dobry. Ta wypowiedź to cała prawda P.[usuniete przez moderatora] i jej mężowi życzymy tyle dobrego co oni sami nam dali..wszystkie osoby które zostały przez nich skrzywdzone..niesłusznie ocenione..poniżane..może kiedyś oni to zrozumieją...albo rozumieją ale pieniążki są górą i to jest najważniejsze..ludzie-nie!! to smutne ..jak można być takim egoistą..jak można być tak nie ludzkim..czy tam była jakaś kiedyś stała ekipa??? chyba raczej nie...To prawda P.[usuniete przez moderatora] ucieka za sklepu za każdym razem..P.[usuniete przez moderatora] załatwia wszystko ale również jest dwulicowy,raz mówi tak raz tak..całkiem inny jest jak jest bez żony.Mógłby ktoś wreście przeprowadzić tam porządną kontrole,zebrać wszystkich ludzi którzy tam pracowali i powiedzieć prawdę..o nadgodzinach o umowach o przyjmowaniu ludzi na dzień lub dwa próbnym i nie płaceniu im za to...długo rzeczywiście długo by pisać....źle że tak się jeszcze dzieje!!!!!!!!!
pracująca 2 miesiące 2012-08-22 21:43:53
nie polecam tej pracy-sama pracowałam w Koszalinie w tym sklepie...wielka porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
g. 2012-08-26 23:46:34
oj ta Pani jest dwulicowa tak jak i jej mąż...obrabiają wszystkich.Mówią głupoty i nieprawdę o byłych dziewczynach które u nich pracowały,same kłamstwa mówią,więc nie wierzcie w to dziewczyny!!!!!!!
xyz 2012-09-04 11:18:01
Z dzisiejszym dniem mija miesiąc odkąd miałam okazję osobiście poznać szefostwo- P. [usuniete przez moderatora] oraz P. [usuniete przez moderatora],a także \"P.\" kierownik [usuniete przez moderatora]. I... mimo iż chciałabym wypowiedzieć się na temat prosperowania tej firmy w superlatywach,z przykrością stwierdzę iż pracę w firmie funk\'n\'soul Koszalin dołączę do kolejnego bagażu doświadczeń - tych mniej pozytywnych. Poza tym,że zgadzam się z moimi przedmówczyniami nadmienię iż podczas rozmowy z P. [usuniete przez moderatora],podczas której chciałam zakończyć współpracę z firmą próbowała wmówić mi,że moja umowa się nie kończy i nadal mnie obowiązuje (mimo,że umowa została zawarta xdnia danego miesiąca czyli z logicznego punktu widzenia (i tak też jest na papierku) kończy się xdnia kolejnego miesiąca). Co do [usuniete przez moderatora] czyt. zakompleksionej i obłudnej istotki to również wmawiała mi ,że harując po 12h ZAPRACUJĘ sobie na DZIEŃ wolnego w tygodniu... Przy 8h trybie pracy,włączając niedzielę należą się 2dni wolnego w tygodniu- hipokryzja w czystym wydaniu!!! P. [usuniete przez moderatora] tłumaczył mi,że to chwilowa sytuacja etc, że muszą skompletować ekipę,że to,że tamto.... Jak można znaleźć ludzi chętnych do pracy,którzy rzeczywiście będą mogli spełniać się w tej firmie (tak jak obiecują w ogłoszeniu) skoro w ogóle nie szanują swoich pracowników,co więcej ciągle wymagają- bo przecież liczą się tylko targety,a w zamian obiecana premia. Przepracowałam tam miesiąc i mimo,że odeszłam z końcem umowy P. [usuniete przez moderatora] powiedziała,że premia mi przepada- zwykłe OSZUSTWO. Szefowa zamiast słuchać tego co mam do powiedzenia wypaliła: \" odchodzisz z dnia,na dzień.. jak teraz [usuniete przez moderatora] się przeprowadzi,przecież miała mieć wtorek wolny\" Na jakim ja świecie żyję?!?! to szczyt wszystkiego...
Nikomu nie polecam pracy w tym miejscu.
kris 2012-09-04 17:54:12
straszne warunki,straszna atmosfera!!!!!!!! te wpisy to przestroga dla wielu młodych dziewczyn. Pozdrawiam
KRESKA 2012-09-04 18:09:32
koleżanko to chwilowa chwila,,że szukają by skompletować ekipę\'\' Pana [usuniete przez moderatora] to przesada..to trwa raczej od samego początku istnienia FNS w Koszalinie...specjalnie tak mówią aby przetrzymać osoby.szkoda mi tych osób które się na to wszystko godzą,no ale cóż sami pozwalają się tak traktować.Powinni wszyscy odejść z tej firmy i zostawić ich samych tak jak oni traktują ludzi tak ludzie powinni traktować ich!!!!!!! ps.Z koleżanką [usuniete przez moderatora] miałam okazję rozmawiać i to niedawno temu.oj koleżanko nie ładnie nie ładnie...wszystkich obsmarowała dookoła a najwięcej szefostwo,mówiłaś że wchodzą ci w tyłek bo boją się że odejdziesz..wiesz skoro już tam robisz to trzymaj język za zębami bo dojdą te ploty do szefostwa!!! a ekipa powinna trzymać się razem a nie nawzajem się obgadywać!!!! Pan [usuniete przez moderatora] i Pani [usuniete przez moderatora] mnie oszukali-nie wypłacili premii..ale jak widzę wielu osobą tak zrobili...NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U lala 2012-09-05 14:24:31
Strasznie słabo, myślałam że czasy czasy niewolnictwa się dawno skończyły, a jednak nie ;p Ich oferta powinna brzmieć raczej tak:

-praca od zaraz 5,30/h
-zmiany 12h 6 razy w tygodniu
-jaka premia :P pierwsze słyszę
-sprzątanie 30 min przed otwarciem i po zamknięciu w ramach rekreacji bo parzcież nie liczą się do wymiaru godzin
-wyżyłowane normy do wyrobienia, nie ma utargu jest opierdziel
-robienie z siebie pajaca przed klientami
-tylko dla ludzi z silną motywacją do pracy i twardą skórą

Nowa oferta F\'n\'S Pozdrawiam
Arka1 2012-09-08 19:55:17
U lala - 2012-09-05 14:24:31

Strasznie słabo, myślałam że czasy czasy niewolnictwa się dawno skończyły, a jednak nie ;p Ich oferta powinna brzmieć raczej tak:



-praca od zaraz 5,30/h

-zmiany 12h 6 razy w tygodniu

-jaka premia :P pierwsze słyszę

-sprzątanie 30 min przed otwarciem i po zamknięciu w ramach rekreacji bo parzcież nie liczą się do wymiaru godzin

-wyżyłowane normy do wyrobienia, nie ma utargu jest opierdziel

-robienie z siebie pajaca przed klientami

-tylko dla ludzi z silną motywacją do pracy i twardą skórą



Nowa oferta F\'n\'S Pozdrawiam
u lala :) jak to przeczytałam to nie mogłam:) prawda prawda prawda,zgadzam się z Tobą że takie ogłoszenie powinno widnieć na ich sklepie:):):) nie dajcie się dziewczyny zwłaszcza te młode bo te starsze to już sobie tak nie pozwalają..nie dajcie się bo oni się bogacą naszym kosztem,a my dostaniemy tylko z jednym...NERWICĄ!!!!

Pozdrawiam
była kupująca 2012-09-11 08:24:33
nie wiedziałam że pracodawcy tak traktują ludzi..to straszne..przestałam robić tam zakupy już dawno temu po tym jak dziewczyny nachalnie podchodzą i nie można nawet obejrzeć ubrań..
pozd
asdrff 2012-09-11 18:34:27
prawda zgadzamy sie z toba :)
byłe pracujące 2012-09-11 19:06:52
wszystkie komentarze są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste i prawdziwe!!!!
to prawda bo też miałyśmy styczność z tą [usuniete przez moderatora] firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani [usuniete przez moderatora] jest wyrafinaowaną dwulicową osobą,a jej mąż jest prawdziwy laluś i jej podwładny jej rozkazą!!!

ps.miałam styczność z tą osobą([usuniete przez moderatora])udaje szarą myszkę a tak naprawdę ja pitole to jest wredna wyrafinowana osoba!! są wszyscy siebie tam warci!!!!
Pozdrawiamy:)
fghfhf 2012-09-12 20:19:13
była kupująca - 2012-09-11 08:24:33

nie wiedziałam że pracodawcy tak traktują ludzi..to straszne..przestałam robić tam zakupy już dawno temu po tym jak dziewczyny nachalnie podchodzą i nie można nawet obejrzeć ubrań..

pozd
Dziewczyny tylko dlatego od razu podchodzą bo szefowa czatuje na kamerach,jak sie nie podejdzie to zaraz jest telefon i opieprz,a jak nie to wieczorem wylicza nam nasze błędy, czy wszystko powiedzialysmy o nowej kolekcji, czy o promocji.Ja przy każdym pojedynczym kliencie napewno byłam bardziej zażenowana niz on, bo jak jest duzo chętnych na kupno i na raz to jakoś idzie, natomiast jak są puchy to jest tragedia.Dziękuję tylko tym klientom, którzy nas rozumieli bo dzięki nim jakoś to zlecialo.Bo to nie my jesteśmy nachalne do klienta tylko to pazerność szefostwa.
była pracująca 2012-09-12 22:31:49
czy warto się tak stresować?czy warto poświęcać się dla takich ludzi i takiej pracy?? stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!!!! ODRADZAM ps.mi rodzice kazali odejść z tej pracy,bo widzieli co się ze mną dzieje.pracowałam 6 miesięcy i dłużej nie mogłam,żałuje że tam tyle czasu straciłam:(
1
llol 2012-09-22 19:23:57
cała prawda-święta prawda :)
trzymajmy się razem może to kiedyś będzie potrzebne.Pozdrawiam
:) 2012-10-17 12:23:30
Chyba pojawiła sie na dluzej ekipa w fns hehhe ze komentarzy nie dodajecie chyba chłopaczek ktorego tam ostatnio widzialam wpadl [usuniete przez moderatora] w oko i chwali jego do P.[usuniete przez moderatora]. Chlopaczku uciekaj nie daj sie omotać.
niepracujaca 2012-11-10 13:37:28
Praca w tym pożal się Boże sklepie to niewolnictwo. Dla szefostwa liczy się tylko target, bo przecież najważniejsza jest kasa a nie ludzie. Każdemu kto przychodzi wciska się kit o pracy nad klientem i o premii, której chyba nikt nie widział, bo żałosne 1% to śmieszny ochłap. Praca polegająca na wciskaniu ubrań oczywiście najlepiej żeby to było kilka rzeczy na raz, bo paragony łączone najbardziej zadowalają.Klientom najczęściej się to nie podoba i zwyczajnie uciekają. Wcale mnie to nie dziwi skoro już od wejścia jest się atakowanym bez możliwości rozejrzenia się wcale nie jest zachęcające. Ale ten problem widzą wszyscy oprócz [usuniete przez moderatora] i szefowej [usuniete przez moderatora], chociaż chyba prawidłowo jest [usuniete przez moderatora]. Dla nich to praca nad klientem i bycie w pobliżu dla nas byłych pracujących zwyczajne nachalne narzucanie sie. Zwolnienia kolejnych ludzi świadczą o tym jaka u nich panuje atmosfera. Ogłoszenie które jest parodią wszystkiego stekiem bzdur z pozoru dla osoby szukającej pracy wydaje się losem na loterii. Ja tez tak myślałam dopóki nie zobaczyłam na własne oczy tego syfu. Całe szczęście ze zwinęłam się od nich dość szybko , bo dalsza \\\" kariera \\\" skończyłaby się tylko chorobą. Mogę się identyfikować z wcześniejszymi wpisami w każdym jednym punkcie. To nie jest normalne żeby szło się do pracy z bólem żołądka z nerwów, a wychodziło z z bólem żołądka plus potwornym bólem stóp od 12godzinnego stania jak pies. Chora sytuacja,chorzy ludzie i chora atmosfera. Przez pewien czas było troche spokoju bo już pewnie myśleli że znalazła się ta wspaniała ekipa. Ludzi który nie mają własnego zdania, własnych zajęć, rodziny i czasu poza pracą, bo tacy są najbardziej cenieni w FNS. A tutaj znowu ogłoszenie, bo co? Czyżby ktoś się obudził i stwierdził ze ma dość? Jestem ciekawa, kto to? A jeśli trafi na to forum, to niech wie że mu gratuluje bo to najlepsza decyzja jaką podjął.

Pozdrawiam
1
malenka 2012-11-13 09:17:15
wiatam dziewczyny sluchajcie mowicie o koszalinie ja mam zaczac prace w pile w tej samej sieciowce i jestem przezrazona opiniami!slyszalam o tym systemie motywacyjnym i boje sie ze jedna drugiej stara sie podkladac klody..?nie wiem co myslec..????
1
Zniesmaczona 2012-12-30 00:35:38
Absolutnie PRZESTRZEGAM przed podjęciem pracy w salonie Funk'n'Soul Koszalin! Fałsz,kłamstwo,obłuda oraz wyzyskiwanie aż psują powietrze w tym sklepie. Wiem-pracowałam i choć krótko,to wystarczyło. I UWAGA na ekipę,bo mimo,że wydają się mili,szczerzą zęby do każdego,to naprawdę są tylko i wyłącznie POZORY! Zostawanie po godzinach,oczywiście bez wynagrodzenia,bardzo marna płaca ogólnie za bardzo duży wkład w pracę. Piszę to ponieważ sama przed podjęciem pracy nasłuchałam się od znajomych samych negatywnych wypowiedzi i nie wierzyłam,więc teraz przestrzegam,iż czasem trzeba uwierzyć nawet we wpisy na forach internetowych,no chyba,że wolicie się sami przekonać,ale w takim wypadku zaopatrzcie się w cierpliwość,stalowe nerwy i twardy tyłek ;)
ja 2013-01-23 16:47:21
no i niestety ja też się złapałam!!!!
zanim poszłam tam do pracy trafiłam na to forum, ale stwierdziłam że ludzie mogą pisać różne rzeczy w nerwach..
pracowałam tam 2 tyg. i śmiało mogę powiedzieć,że wszystkie wypowiedzi powyżej są jak najbardziej prawdziwe!!!!
ZERO życia prywatnego!!!
musisz być na każdy ich telefon, bo jak to powiedziała mi kierowniczka([usuniete przez moderatora]):"każda nowa osoba musi [usuniete przez moderatora]
GORĄCO POLECAM OMIJANIE F'N'S SZEROKIM ŁUKIEM!!!
123 2013-02-11 12:07:07
Nie tylko nowa osoba musi [usuniete przez moderatora] tam jest tak codziennie od rana do wieczora od poniedzialku do niedzieli.... non stop.dobrze ze jest ograniczenie od do bo inaczej mozna by je..ac całą dobe a i tak nie byloby dla nas szacunku.
s..r..el 2013-03-09 23:20:40
Witajcie ;) Chyba w większości sklepów fns jest tak samo (jeśli chodzi o atmosferę). Jednak Koszalin to totalna porażka... Jestem z Koszalina, ale studiuję w innym mieście, podjąłem pracę w fns. Któregoś razu wybrałem się do fns w Koszalinie i jakoś tak się z pracownikami zgadaliśmy, że również pracuję w tym sklepie. Pośmialiśmy się i pożartowaliśmy, nie widziałem nic w tym złego. Niestety jak poszedłem do pracy p. ola już poinformowała mojego pracodawcę i zaczęła się "afera". nie wiem czy nie uznano tego za szpiegowanie, gdyż nie rozumiem o co jej chodziło skoro poszedłem się tylko porozglądać po koszalińskich sklepach. Cała ta sytuacja dała mi do zrozumienia, że rzeczywiście z p.olą może być coś nie tak. Pozdrawiam Wszystkich
Marcelina 2013-03-12 13:54:59
Hej dziewczyny! Ja też pracowałam w FNS w Koszalinie, tzn pracowałam to za dużo powiedziane, ponieważ po "dniach próbnych"(które były katorgą) zrezygnowałam... Trafiłam na odsyłanie starego towaru i wprowadzanie nowego. Przez cały dzień nic nie mogłam zjeść, ani się napić, nie mówiąc już o skorzystaniu z toalety... Gdy wyciągnęłam telefon by sprawdzić, która godzina zostałam zapytana czy przyszłam tutaj pracować czy dzwonić? Mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale przecież same to wiecie :) Najbardziej "rozwaliło" mnie zachowanie gdy po całym dniu powiedziałam [usuniete przez moderatora], że się zastanowię nad tą pracą, wtedy spojrzała na mnie takim ironicznym uśmiechem i kazała mi wyjąć wszystko z torebki by sprawdzić czy nic nie ukradłam, tłumacząc się "No wiesz, my się tutaj tak wszyscy sprawdzamy " Zanim poszłam na dzień próbny, zastanawiałam się dlaczego ciągle tam potrzebują i jest taka roszada... Teraz już wiem i przestrzegam, żeby się 10 razy zastanowić zanim pozwolimy się tak poniżać. No, chyba, że ktoś jest masochistą :P
crystal11 2013-09-10 20:20:21
no zobaczymy czy coś się zmieniło, ja idę w najbliższe dni tam na próbę, zdam relację na pewno =)
Jamak 2014-02-26 20:36:50
Pytanie czy warto u nich pracować. Z tego co się doczytałem to z atmosferą bywało różnie, jak jest teraz - kto to wie...
sebastian 2014-03-19 22:49:00
Fank'n'soul działa chyba od 2009 roku, nie tylko w Polsce, ale i w Czechach i na Słowacji. Tez prosiłbym o aktualna opinię.
marko 2014-03-25 17:26:56
w ostatnich latach jakoś chyba niespecjalnie wiodło się Funk'n'soul w Polsce, ale chyba wracają już na właściwe tory
lopez 2014-04-05 17:29:18
z tego co widzę to rzeczywiście ich sklepów jest co raz więcej, a i w nich są naprawdę czasami fajne ciuchy
parov stelar 2014-04-10 18:02:02
ok, to wiemy już, że ubrania mają fajne, ale wróćmy może do tematu który wszystkich interesuje czyli do tego jak wygląda praca w ich sklepach
leszcz 2014-04-22 12:47:47
a pracowałeś kiedyś w sklepie z ciuchami @parov stelar? jeśli tak to wiesz czego można się spodziewać - swoje trzeba odstać a i ludzie czasami trafiają się niezbyt przyjemni
Asia 2014-05-07 22:36:19
No to racja, takie uroki branży, czy o w funk'n'soul, czy gdzie indziej trzeba miec pewne podejście i odpowiedni charakter.
monika 2014-06-23 23:29:21
Hej, a nie wiecie może, czy fank'n'soul poszukuje ludzi do pomocy na okres wakacyjny? Mam status studenta, jestem pracowita.
zorientowana 2014-11-22 19:41:44
Witam wszystkich, z tego co jestem zorientowana /a jestem / , to kazdy sklep FNS zarządzany jest przez inna osobę -właściciela -franczyzobiorcę lub nie , a co za tym idzie kazdy punkt-salon ma innego szefa ...., faktem jest ,ze ów Koszalin to ''szefowa wyjątkowa''....., ale przyznać trzeba ,że efekty finansowe ma ....., a przeciez o to w handlu chodzi ......, niestety pracownik nigdy tego nie zrozumie ...., tzn dopóki sam nie będzie szefem ;)
sergi 2015-01-10 01:16:18
ja ostatnio widziałem , że przestali otwierać jako takie same sklepy funk n soul i zaczęli je mieszać jakoś z innymi. Widocznie sama marka nie do końca przyjęła się wśród Polskiej klienteli. A to się niestety zdarza co raz to częściej . Firmy które są dłużej na rynku na tyle przyciągnęły do siebie klientów , że ciężko wejść nowej sile
jagna 2015-03-20 12:07:48
jak to mieszać inne sklepy z innymi?nie ukrywam że to trochę niejasna dla mnie treść, szanowny sergi czy możesz rozwinąć i sprecyzować swoją wypowiedź? w sumie marka nie jest po prostu dostatecznie dobrze rozreklamowana i tyle, mogłaby odnieść wielki sukces, a nie wiecie czy nie szukają może kogoś do reklamy i marketing?
Wiesiek 2016-05-12 19:58:40
Dobra umowa to oczywiście wielka podstawa, coś najwazniejszego chyba z tego co rozumiem, mają coraz lepsze oferty i jest szansa @Moro na to, żeby przeprowadzili
2333 2016-11-25 19:13:35
Nie polecam sklepy funk n soul w Kołobrzegu a właściwie oby dwóch i w galerii i przed galeria!!
Szefostwo oszukuje! Wyplacili mi należności po 2 miesiącach !!! I jak sie okazało robiłam za 2,5zł na godzinę !! To jest chore ! Nie polecam!!!! Ale spokojnie... Karma zawsze wraca...

Dziewczyny!!! Nie dajcie sie nabrać!!!
Zostaw swoją opinię o Funk'n'soul - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Funk'n'soul